eva15 05.11.07, 18:07 Jeden u z czytelników "Dziennika" podsumował to prawidłowo: www.dziennik.pl/Default.aspx?TabId=204&ArticleId=66499&ArticleTabId=98&ForumPostId=536570 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gekon1979 powinni wygonic wszystkich kacapow 05.11.07, 18:19 za wyjatkiem zbiegow politycznych Odpowiedz Link Zgłoś
kalesonyzony Re: rezim wizowy 05.11.07, 18:28 Dlatego madry Woj Sam nie zniesie wiz. Zeby sie stonka rezimowa nie najechala. Odpowiedz Link Zgłoś
snow21 Putinowska Rosja słynie z eksportu gazu,ropy i mat 05.11.07, 18:32 matrioszek-agentów. W końcu sam prezydent był oficerem KGB, wprawdzie nie był oficerem operacyjnym tylko zwykłym biurokratą ale zawsze nostalgia za służbami specjalnymi pozostaje na całe życie u byłego ich pracownika. Odpowiedz Link Zgłoś
warmi2 Re: MI5: Rosyjscy szpiedzy odciągają uwagę od Al- 05.11.07, 19:30 Jak zwykle w Evy swiecie USA jest zakala swiata, Rosja to tylko "biedny" kraj , ktory probuje sie bronic od 50 lat przed imperialistami z za oceanu itd itd ... Odpowiedz Link Zgłoś
nikola_piterski2 MI5: Rosyjscy szpiedzy odciągają uwagę od Al-Kaid 05.11.07, 21:14 Przepasc jak kamien w wodzie! Czy tylko w tym winny russkie szpedzy, ze nie ma zadnych suksesow w walce z Al-Kaida? Nie ma zadnych suksesow i w dochodzeniu w sprawie krolewny Diany, i w otruciu w srodku Londynu Litwinienki z kilku innymi obywatelami GB i Rosji, i w eksplozji w londynskim metrze, i w innych sprawach, dlatego, ze we wszystkich tych sprawach maczal palcem sam kontrwywiad MI5. Jesli dodac tu kleske MI6 z kamieniami z paundami dla rosyjskich NGO w moskiewszkim parku, to nie zbyt latwe dzis MI5 and MI6 wciskac ciemnote wlasmnym lordam i podatnikam, zeby wydzielili pieniedzy. Odpowiedz Link Zgłoś
zg13 odciagaja od Al-Kaidy nie tylko biernie 05.11.07, 21:19 ale i czynnie, stawiam dolary przeciw orzechom, ze gdyby Kacapia zniknela to wraz z nia zniknela by zarowno Al-Kaida jak i wiekszosc innych organizacji terrorystycznych Odpowiedz Link Zgłoś
akkj Re: MI5: Rosyjscy szpiedzy odciągają uwagę od Al- 05.11.07, 22:24 eva15 napisała: > Jeden u z czytelników "Dziennika" podsumował to prawidłowo: > Agenciku, na forum Dziennika też działasz? Czy to twój KGB-owski kumpel? A on się powołuje na forum dziennika na twoje wypociny na forum GW? Genialnie proste. Ależ tego sowieckiego robactwa się rozlazło.. jak w najlepszych czasach zimnej wojny... Odpowiedz Link Zgłoś
kacap_z_moskwy MI5: Rosyjscy szpiedzy odciągają uwagę od Al-Kaid 05.11.07, 23:01 Z tekstu wynika ze nie tylko rosyjscy szpedzy sa w UK. W czym sens wtedy - "Rosyjscy szpiedzy odciągają uwagę od Al-Kaidy"??? Gdzie logika? Czy chinskie szpedzy nie odciagaja uwagi? Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Logika proppagandy - нечетка 06.11.07, 00:24 Chińskich na pewno jest duuuużo mniej... Nie doszukuj się sensu czy logiki w takich artykułach. Odpowiedz Link Zgłoś
el.es Re: MI5: Rosyjscy szpiedzy odciągają uwagę od Al- 06.11.07, 08:09 eva15 napisała: > Jeden u z czytelników "Dziennika" podsumował to prawidłowo: > > <a href="www.dziennik.pl/Default.aspx?TabId=204&ArticleId=66499&ArticleTabId=98&ForumPostId=536570" target="_blank">www.dziennik.pl/Default.aspx?TabId=204&ArticleId=66499&ArticleTabId=98&ForumPostId=536570</a> Chcialas chyba powiedziec: jeden agent podsumowal. Nie meczy Cie to, ze nie udaje Ci sie nikogo przekonac do swoich rosyjsko zbrodniczo/antykapitalistycznych racji? Odpowiedz Link Zgłoś
akkj Re: MI5: Rosyjscy szpiedzy odciągają uwagę od Al- 20.11.07, 20:50 el.es napisał: > > Chcialas chyba powiedziec: jeden agent podsumowal. > Nie meczy Cie to, ze nie udaje Ci sie nikogo przekonac do swoich rosyjsko > zbrodniczo/antykapitalistycznych racji? Nie, bo to płatny agent KGB i będzie tak pisał, dopóki mu płacą. Jego przełożeni i on sam sa tacy głupi, ze myślą, że stalinowska propaganda, któą tu uprawiają, kogokolwiek nawróci... Jakiś psychol lewacki mu czasem może i przyklaśnie i wtedy orgazmu dostaje... Odpowiedz Link Zgłoś