vegas Skandal! 07.11.07, 09:41 Jak zwykle - na odchodne wszystko dozwolone. Nóż się w kieszeni otwiera. Odpowiedz Link Zgłoś
nawybory Re: Zasłużona dla PiS Kotecka awansowała w TVP 07.11.07, 09:41 nie wyrzucać, nie zwalniać, niech zapracuje na kase, która kosi dać najbardziej upokarzające albo upierdliwe zajęcie w całej tv i gonić do roboty jak psa, a jak się nie wywiąże - upomnienia, nagany, dyscyplinarka... skoro chce pieniędzy, niech je zarobi Odpowiedz Link Zgłoś
antypisiorek no i lachon ziobry idzie w górę... 07.11.07, 09:50 oj Po będzie musiała się napracować by to pisowskie gó.. oczyścić Odpowiedz Link Zgłoś
wiloughby Zasłużona dla PiS Kotecka awansowała w TVP 07.11.07, 10:13 to tylko po raz kolejny pokazuje, że sławetna walka z układem to pic na wode. wszystko w pis działa tak samo jak w innych partiach, są co najmniej takimi samymi złodziejami jak reszta Odpowiedz Link Zgłoś
bronimir Będzie wyzsza odprawa. 07.11.07, 10:23 Może sprzedać ja Turkom w Niemczech? Część forsy by się zwróciła. Odpowiedz Link Zgłoś
rafikman Nawet niebrzydka 07.11.07, 10:24 Dziwne skąd się w PISe wzięła osoba która ma wygląd kobiety w odróżnieniu od np. Sobeckiej, Kruk czy Szczypińskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
michalparadowski Zasłużona dla PiS Kotecka awansowała w TVP 07.11.07, 10:32 I tak niebawem wyleci na zbity, damski pysk, ale co odprawa, to odprawa! Odpowiedz Link Zgłoś
lookas7 Ostatni bastion wolności przed PO_Yebbami! 07.11.07, 10:41 Front medialny przeciwko PiS na czle z grupą ITI, koncernem Solorza- Żaka, Axel Springer próbują zdobyć ostatni przyczółek wolności w mediach. Czy na PO_sadki w TVP czekają niecierpliwie i przytupują ze zdenerwowania Lisek i Smoktunka???? Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Re: Ostatni bastion wolności przed PO_Yebbami! 07.11.07, 10:58 lookas7 napisał: > Front medialny przeciwko PiS na czle z grupą ITI, koncernem Solorza- > Żaka, Axel Springer próbują zdobyć ostatni przyczółek wolności w > mediach. Czy na PO_sadki w TVP czekają niecierpliwie i przytupują ze > zdenerwowania Lisek i Smoktunka???? Jak widać wolność jest dla ciebie pojęciem ze słownika wyrazów obcych, którego jeszcze nie zdążyłeś poczytać ze zrozumieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: Ostatni bastion wolności przed PO_Yebbami! 07.11.07, 11:31 jak Kostecka jest "bastion" to mozna powiedziec, ze wielokrotnie zdobyty i rozjechany.... Odpowiedz Link Zgłoś
schwarze_sonne Zasłużona dla PiS Kotecka awansowała w TVP 07.11.07, 10:41 payi koti spada na 4 łapki :PPP i ktos tu wczoraj krzyczał z trybuny senackiej ze PO "upartyjnia" swoimi :)))) gnoje pisowskie sqwiałe. Odpowiedz Link Zgłoś
scher1 Asy PiS:Targalski, Kotecka,Pospieszalski... 07.11.07, 10:48 co z tymi zacnymi tuzami TV.., zasłużonymi okrutnie mocno dla < dwóch zjawisk biologicznych> tzw.jednojajowych z dwoma czerepami...? Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 A zarząd TVP dalej szasta pieniędzmi podatników. 07.11.07, 10:52 Duży, sprawny odkurzacz do wyczyszczenia tej stajni Augiasza pilnie potrzebny, Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Patrycjo! 07.11.07, 10:53 trudno mi uwierzyc, ze jestes ta sama osoba, z ktora pracowalam, ktora uwazalam za dobrze zapowiadajaca sie dziennikarke. przykro mi to pisac, ale spadlas na psy. zapomnialas czym jest dziennikarstwo, niezaleznosc, uczciwosc. obudz sie Patrycjo, jestes mloda, szanuj sie! Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Re: Patrycjo! 07.11.07, 11:01 maretina napisała: > trudno mi uwierzyc, ze jestes ta sama osoba, z ktora pracowalam, ktora uwazalam > za dobrze zapowiadajaca sie dziennikarke. przykro mi to pisac, ale spadlas na > psy. zapomnialas czym jest dziennikarstwo, niezaleznosc, uczciwosc. obudz sie > Patrycjo, jestes mloda, szanuj sie! Kiedy zaczęło się pracować w najstarszym zawodzie świata, trudno wrócić do normalnego życia. Odpowiedz Link Zgłoś
jirzik Re: Patrycjo! 07.11.07, 12:02 maretina napisała: > przykro mi to pisac, ale spadlas na psy. Maretino, jak na dziennikarkę, masz spore problemy ze stałymi związkami frazeologicznymi. W języku polskim na psy się wyłącznie schodzi, a jeśli się spada, to - albo na pysk, albo na cztery łapy. (Jeśli chodzi o Kotecką, przewiduję raczej to drugie.) :))) Odpowiedz Link Zgłoś
simon77.pl Re: Patrycjo! 14.11.07, 18:18 taka fajna lala ;) a tak sie dala zPiSioczyc :( Odpowiedz Link Zgłoś
motylanoga71 czy pani Patrycja jest wolna? znaczy singlem ? 07.11.07, 11:10 bo chetnie bym poznal tak przebojowa kobiete :) nawet za cene wyprania mozgu PiSowa teoria spiskow :) Pomijajac charakter to z wygladu bardzo apetyczna kobieta :) Odpowiedz Link Zgłoś
pe_jot Re: czy pani Patrycja jest wolna? znaczy singlem 07.11.07, 11:39 poczytaj dokładniej formum, to bedziesz wiedział, że to "życiowa partnerka" Ziobry. Swoją drogą Ojciec Dyrektor za taki bezwstydny konkubinat to sie chyba w rozgłośni przewraca... Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 oj upadek z tej posadki bedzie ja bolal 07.11.07, 11:23 a to juz niedlugo Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: oj upadek z tej posadki bedzie ja bolal 07.11.07, 11:27 jak "walnie" o ziemie to dupsko zrobi jej sie jeszcze bardziej plaskate! Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 Re: oj upadek z tej posadki bedzie ja bolal 07.11.07, 11:36 a co ma plaska dupe?? ale zwala bleeee Odpowiedz Link Zgłoś
morte_macabre Re: Zasłużona dla PiS Kotecka awansowała w TVP 07.11.07, 11:53 Abonament, którego zniesieniu tak sprzeciwia się były premier Jarek. Nie dziwię mu się. Na samym radyju tuby propagandowej nie zmajstruje nigdy. Odpowiedz Link Zgłoś
ernest29 To koniec karierowiczki, bo na szczęście PIS nie 07.11.07, 12:16 wróci w tej postaci do władzy. Załapie się na odprawę z pieniędzy podatników. Durne prawo. Odpowiedz Link Zgłoś
california07 Zasłużona dla PiS Kotecka awansowała w TVP 07.11.07, 15:29 Na tym polega m.in.dzialalnosc PiS-u-Robienie malych swinstewek!! Wiadomo,ze Kotecka "wywala"-ale teraz jakim kosztem!!!Dziwie sie tylko,dlaczego placicie abonament za publiczna TV-czyz nie moze sie ona sama utrzymac z reklam-tak jak u nas???? Odpowiedz Link Zgłoś
anna_diva Re: Zasłużona dla PiS Kotecka awansowała w TVP 14.11.07, 21:42 Żywy dowód korupcji.... Dyskusja na poziomie Odpowiedz Link Zgłoś