lexgm 07.11.07, 11:41 Mam kłopoty z zalogowaniem (trzecia próba). Parafrazując znany tekt z filmu Pasikowskiego ; "A co wy tam niszczycie ? Ja, kwity za magiel a szef paragony za kocią karmę" - takie "PiSy III". Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rydzyk_fizyk Stańczyk: Szef ABW zakazał niszczenia dokumentów 07.11.07, 11:41 Przebierańcy z CBA i ABW mają niezłego stracha: Odpowiedz Link Zgłoś
biernysluchacz Re: Stańczyk: Szef ABW zakazał niszczenia dokumen 07.11.07, 11:59 Pewnie już się oczyścili .mieli trochę czasu .Aż mdli od tego bagna. Odpowiedz Link Zgłoś
jwojnar Władza wymyka si z małych rączek 07.11.07, 12:33 Nawet kwitów już palić nie chcą, ci zdrajcy ojczyzny, platformie zaprzedani. Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany Ludź Rozumny tej Stańczyk nie uwierzy! 07.11.07, 12:41 Ona nie jest przecież Człowiekiem Honoru jak Kiszczak :-)... Odpowiedz Link Zgłoś
adamp_314 Kiedyś Kiszczak niszczył teraz Kaczyński 07.11.07, 15:46 Historia lubi się powtarzać, niestety... Odpowiedz Link Zgłoś
lidek_syn_ubeka Re: Stańczyk: Szef ABW zakazał niszczenia dokumen 07.11.07, 12:19 rydzyk,a moze poswiecilbys wpis na salonie 24 niszczeniu dokumentow przez Kiszczaka i dzialaniom tzw.komisji Michnika?Co odwagi brakuje agorowemu platnemu kundelkowi? Odpowiedz Link Zgłoś
jwojnar My wszyscy pupami trzęsiemy przed Michnikiem 07.11.07, 12:42 i Kiszczakiem. Taki strach nas paraliżuje, że tylko z łagodnego prezydenta i przemiłego premiera jaja sobie umiemy robić. Ale Michnik i Agora to co innego - lumpenzamordysci i pseudomedialni łżeredaktorzy na usługach wiadomo kogo mogą z nami zrobić wszystko. Najbardziej to ja się boję Heleny Łuczywo, bo mi kiedyś tróję z angielskiego postawiła. Potwór! Odpowiedz Link Zgłoś
mike-great Te same gęby - Wałęsa, Tusk, Pawlak - jak długo??? 07.11.07, 16:00 Te same gęby - Wałęsa, Tusk, Pawlak - jak długo??? Odpowiedz Link Zgłoś
r.p.mcmurphy juz wiadomo dlaczego brat sie ukrywal... 07.11.07, 11:47 ukrywal, zwodzil, obrazal sie, teraz nawet chorobe zacznie symulowac - przeciez trzeba dac bratu czas na zatarcie dowodow przestepstw! a tydzien "czyszczenia archiwow" powinien wystarczyc na usuniecie wiekszosci dowodow na dzialanie "w imie racji kaczyzmu". Odpowiedz Link Zgłoś
hh7 W tej partii to ani Prawa Ani Sprawiedliwości 07.11.07, 12:06 Raczej Podłość i Sk...stwo.Co to za ludzie , jacy mściwi i żli. A jacy głęboko wierzący.Jeszcze na odchodne orżną nas na 15 mln przekazując je w ręce oszusta zamiast pomóc choćby chorym dzieciom. Odpowiedz Link Zgłoś
dzioucha_z_lasu Re: Stańczyk: Szef ABW zakazał niszczenia dokumen 07.11.07, 11:50 Ojoj, nie pozwolili usunąć śladów kaczych płetewek? Pewnie jeszcze ścigać będą? I może jeszcze po kuprze dadzą? Ale pech, wszędzie ten układ, nawet dowodów pozacierać nie można.. Jak mi przykro :-D Odpowiedz Link Zgłoś
schwarze_sonne Re: Stańczyk: Szef ABW zakazał niszczenia dokumen 07.11.07, 13:13 dzioucha_z_lasu napisała: Ale pech, wszędzie ten > układ, nawet dowodów pozacierać nie można.. > Jak mi przykro :-D > Nier ciesz sie, co miało spłonac ważnego spłoneło 22 X ..,w dzien po przegranych przez pisdy wyborach. Odpowiedz Link Zgłoś
emeryt601 Re: Stańczyk: Szef ABW zakazał niszczenia dokumen 07.11.07, 11:51 każda władza deprawuje-to wiedzielismy,ale żeby tak szybko?. Jak po 1989 r solidarnośc obejmowała władzę w prasie był krzyk,ze milicja niszczy akta.,a komuna ucieka sprawiedliwości. Teraz sprawiedliwość niszczy akta,a komuna drze mordę. To co miało byc zniszczone juz dawno jest zniszczone. Uczył przecież tego ziobro w telewizji. I pomysleć,że w cywilizowanym świecie za mniejsze nieprawości upadaja rządy,a ludzie skazani zostają na długoletnie wyroki.Jakos dziwnie u nas nikomu jeszcze czapka nie spadła z głowy. Widać qrwa qrwie łba nie urwie... Odpowiedz Link Zgłoś
schwarze_sonne Re: Stańczyk: Szef ABW zakazał niszczenia dokumen 07.11.07, 13:10 emeryt601 napisał: > każda władza deprawuje-to wiedzielismy,ale żeby tak szybko?. DOKŁADNIE!!!! , o tym ze te gnidy zaczna teraz palic akta w CBA i ABW napisałem na forum GW juz nastepnego dnia po wyborach. Jak widac nie myliłem sie bo trudno sie pomylic w odniesieniu do pisuarów. Odpowiedz Link Zgłoś
mppmpp Strasznie nerwowi stali się w ABW i okolicach. 07.11.07, 11:53 Czyżby mieli coś na sumieniu? Hehehe... Odpowiedz Link Zgłoś
neitt_neitt Re: Młotki poklepują się po plecach... 07.11.07, 12:02 i chwalą się jakie mają płaskie czółka... Pa i czółka... moje młoteczki. Poklepujcie się nadal, ale obawiam się, że rozumu od tego nie przybywa. Odpowiedz Link Zgłoś
y.y Przyłapani 07.11.07, 12:05 Moim zdaniem chcieli po cichu pozamiatać niewygodne dokumenty do kosza, ale niestety ktoś się kapnął i poszło do mediów, a jak opisano sprawę to plan się sypnął i teraz trzeba udawać, że nic się nie stało, nikt nic nie planował etc. Odpowiedz Link Zgłoś
glupekzpo y.y 07.11.07, 14:03 y.y napisał: > Moim zdaniem chcieli po cichu pozamiatać niewygodne dokumenty do > kosza www.infor.pl/monitor-polski,rok,2007,nr,79/poz,843,metryka,zarzadzenie-nr-11 No i co? Głupio? Odpowiedz Link Zgłoś
rsrh Gdzie? Co? Kto? - "pali dokumenty" !!!!! 07.11.07, 12:05 Czy "sledczy" GW odpowiedzą na te pytania? Juz pasja pani Pitery w TV i przyspieszone mruganie pana Zemke - upewniło mnie że jest to typowe cygaństwo.A juz wysiłki nachalnego "reportera" Knapika z TVN który usiłował wmówić że sa to fakty rzeczniczce ABW- upewniły mnie że jest to informacja rodem z radia Erewań. Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 czego bał się kaczor skoru już wiedział że 07.11.07, 12:06 nie będzie rządzić i kazał zatrzeć ślady? Odpowiedz Link Zgłoś
milo_1 Nikczemni ,brudni,źli....powielają SBecję..... 07.11.07, 12:07 i ich metody.... podrabianie dokumentów,fałszowanie podpisów....wykorzystywanie zależności emocjonalnej,prowokowanie do popełnienia przestępstwa.....co jeszcze gnidy poSBeckie wymyślicie..... Dzięki Ci Boże ,że 21 X 2007 pomogłeś Polakom w wyborze między złem wykreowanym przez Kaczyńskich i Rydzyka a normalnością ,o której My - POLACY od dwóch lat marzyliśmy...... Sawicka nie zostanie aresztowana.....bo....... jedynym powodem dla którego miałoby to się stać, jest uniemożliwienie Sawickiej ujawnienia podstępnych metod użytych przez służby specjalne do spreparowania tej prowokacji...... Tak samo będzie w przypadku Leppera..... Komisje śledcze rozwieją wszelkie wątpliwości...kto za tym stał...kto przyczynił się do śmierci B.Blidy.....kto podstępnie wsadził na stanowiska Kaczmarka,Kornatowskiego aby przeprowadzić wobec nich kombinację operacyjną....... Państwo policyjne, z życiem kontrolowanym jak za czasów SBecji,które chcieli stworzyć chorzy na Paranoję i Schizofrenię HACZYŃSCY rozsypało się na drobne kawałki.......... A winni tych dwóch straconych lat zanim sie obejrzą, ujrzą świat zza krat.......i taki będzie koniec bajki pod tytułem....."...o dwóch takich........" Odpowiedz Link Zgłoś
kerrmit20 Sawicka i Lepper ofiarami IV RP, brawo milo 07.11.07, 13:55 snuj dalej swoje fantasmagorie wnikliwy analityku Odpowiedz Link Zgłoś
krisdar Re: Sawicka i Lepper ofiarami IV RP, brawo milo 07.11.07, 14:18 Sądząc z Twojego nicka jesteś żabą, mrówką, albo innym robakiem. Wszystkie razem z Tobą są obrzydliwe. Obrzydliwe jest też to co piszesz na forum, jak każda "pisowski aktywista" masz umysł przeżarty nienawiścią i patologiczną wrogością do tych którzy mają odwagę myśleć i mówić inaczej niż Ty i Twoi kaczy protektorzy Tak oni jak i Ty zapomnieliście ( a może nigdy nie dopuszczaliście do siebie)że demokracja to pluralizm, co zawsze powtarzał tak przez Was znienawidzony Wałęsa, któremu przecież zawdzięczamy, że mamy takie miejsce jak to forum, gdzie każdy ma prawo pisać to co uważa w swoim mniemaniu za słuszne. Ale po co ja to piszę Ty i tak tego nie zrozumiesz, Twoi protektorzy też, to przekracza Wasze zdolności pojmowania. Odpowiedz Link Zgłoś
paszcz co wy tam palicie stopczyk? 07.11.07, 12:10 ja? radomskie, ale jak pan major woli, to franz ma camele... Odpowiedz Link Zgłoś
vincent02 Stańczyk: Szef ABW zakazał niszczenia dokumentów 07.11.07, 12:13 Najwazniejsze zdazyli zniszczyc,to teraz moga mowic o zatrzymaniu dalszego niszczenia! Odpowiedz Link Zgłoś
schwarze_sonne Psy..tfu Koty 3 07.11.07, 12:21 Stopczyk, co wy tam palicie? Jaaa? Radomskie, ale jak pan major woli to Franz ma Camele. Co mi pie..sz za uszami Stopczyk. Na wysypisku, co palicie po nocach? Aaa, no takie tam szpargały. Budynek idzie do służby zdrowia, nie, no to się pali takie faktury, za odzież, za środki czystości, za materiały biurowe. Ja wiem że to powinno iść na makulaturę, ale kto to teraz skupuje? Nie? Ja panu powiem panie majorze, to była tajemnica. Stopczyk, wy wyżej wała nie podskoczycie, to nie róbcie sobie jaj. Panowie mówią, że akta palicie. Odpowiedz Link Zgłoś
kap0 Stańczyk: Szef ABW zakazał niszczenia dokumentów 07.11.07, 12:23 moze, podobno, mowia,co jeszcze ty durny szmatlawcu Odpowiedz Link Zgłoś
estees Stańczyk: Szef ABW zakazał niszczenia dokumentów 07.11.07, 13:01 Czego miało nie byc to już dawno zostało zniszczone. Teraz to juz po herbacie Odpowiedz Link Zgłoś
dzakarta Stańczyk: Szef ABW zakazał niszczenia dokumentów 07.11.07, 13:20 "Pisiory" zacierają ślady swojej przestępczej działalności! Nowy Sejm powinien uchwalic "ustawę lustracyjną", której podlegaliby wszyscy kaczystowscy urzędnicy i funkcjonariusze . Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l niedobra GW walczy z PISodemokracją 07.11.07, 13:25 tam niszczyli kwity z pralni i stare faktury ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
glupekzpo Re: niedobra GW walczy z PISodemokracją 07.11.07, 14:12 r0b0l napisał: tam niszczyli kwity z pralni i stare faktury ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
milo_1 Kaczystan_Państwo z SBeckimi___ "zasadami"___ 07.11.07, 13:26 Nikczemni ,brudni,źli....powielają SBecję..... i ich metody.... podrabianie dokumentów,fałszowanie podpisów....wykorzystywanie zależności emocjonalnej,prowokowanie do popełnienia przestępstwa.....co jeszcze gnidy poSBeckie wymyślicie..... Dzięki Ci Boże ,że 21 X 2007 pomogłeś Polakom w wyborze między złem wykreowanym przez Kaczyńskich i Rydzyka a normalnością ,o której My - POLACY od dwóch lat marzyliśmy...... Sawicka nie zostanie aresztowana.....bo....... jedynym powodem dla którego miałoby to się stać, jest uniemożliwienie Sawickiej ujawnienia podstępnych metod użytych przez służby specjalne do spreparowania tej prowokacji...... Tak samo będzie w przypadku Leppera..... Komisje śledcze rozwieją wszelkie wątpliwości...kto za tym stał...kto przyczynił się do śmierci B.Blidy.....kto podstępnie wsadził na stanowiska Kaczmarka,Kornatowskiego aby przeprowadzić wobec nich kombinację operacyjną....... Państwo policyjne, z życiem kontrolowanym jak za czasów SBecji,które chcieli stworzyć chorzy na Paranoję i Schizofrenię HACZYŃSCY rozsypało się na drobne kawałki.......... A winni tych dwóch straconych lat zanim sie obejrzą, ujrzą świat zza krat.......i taki będzie koniec bajki pod tytułem....."...o dwóch takich........" Odpowiedz Link Zgłoś
koala307 A co sie działo pomiędzy 23.10.07 a 2.11.07? 07.11.07, 13:38 Tego pani Magdalena przypadkiem nie wie? Odpowiedz Link Zgłoś
barbara444 jak michnik buszowal aktach swego SB 07.11.07, 13:53 to bylo wszystko OK. Odpowiedz Link Zgłoś
mika68 macher w MON_Marschall Komorowski może być spokojy 07.11.07, 13:57 Kwity za przekręty w MONie za jego kadencji i lewe przetargi, tudzież paiery ze słynnej prowokacji przeciw Szeremietjewowi zostana zniszczone razem! Odpowiedz Link Zgłoś
henrykszum Niszczyli od dnia ogloszenia wyborow !!!!! 07.11.07, 14:21 Juz niewiele zostalo do zniszczenia , ale napewno pojawia sie ukryte dla asekuracji dowody lamania prawa przez rezim pisuarow Odpowiedz Link Zgłoś
gajane4 Stańczyk: Szef ABW zakazał niszczenia dokumentów 07.11.07, 14:27 Co w tym wszystkim jest prawdziwe? Napewno nie zakaz Kicińskiego. Kłamstwo polega na tym zeby po zniszczeniu móc powiedzieć: Przecież macie pełną dokumentację. W "nietkniętej" dokumentacji nie ma nic coby wskazywało na działania niezgodne z prawem. Odpowiedz Link Zgłoś