eaze 08.11.07, 22:41 ja osobiscie czekam na cud Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pakulec Wałęsa: Chciałbym, by Lech Kaczyński pomagał w ... 08.11.07, 22:42 może lepiej aby KAczyński nie pomagał- niech się zamknie w pałacu i siedzi tam przez 3 lata to będzie najlepsza pomoc z jego strony Odpowiedz Link Zgłoś
janek_48 Palulec ile w Tobie głupoty i chamstwa 08.11.07, 22:48 Pakulec ile w Tobie głupoty i zwyklego chamstwa pomimo prawdopodobnego dobrego wyksztalcenia:)jestes dowodem na to ze Ty nie posiadasz wykształcenia a tylko "papir" bo żaden wyksztalcony człowiek nie uzywa takiego języka typowego zresztą dla zwolennikow PO:) Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec wow ale mnie pokąsałeś moherku ;-) 08.11.07, 22:53 zamiast mi zazdrościć trzeba było się uczyć a nie chlac pod budą z piwem, teraz się bój - bo będzisze się musiał wziąść do roboty - socjalizm się skończył Odpowiedz Link Zgłoś
cyberdemokracja Re: wow ale mnie pokąsałeś moherku ;-) 08.11.07, 22:58 janek coś tam pisał o typowym języku PO? a jaki jest język PiS? rzucanie mięsem i porównywanie do morderców Popiełuszki? Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: wow ale mnie pokąsałeś moherku ;-) 08.11.07, 23:00 a czego więcej można oczekiwać od ciemniaka zakochanego w Rydzyku? Odpowiedz Link Zgłoś
viornisko Moherki z was sie smieja 09.11.07, 00:15 Tworzycie niezle towarzystwo wzajemnej adoracji, Ty jestes bystry, Ty rowniez, ale oni - z PiS-u nie! JA powiem wam: jestescie najmadrzejsi i najwspanialsi, tylko jeszcze nikt nie poznal sie na waszych talentach. Zyjcie w tej swiadomosci jak najdluzej, bedzie wiecej smiechu... Odpowiedz Link Zgłoś
adela_30 Ehhh...gdyby Wałęsa nie był taaaki durny :// 09.11.07, 01:07 Ehhh...gdyby Wałęsa nie był taaaki durny i nie wygłaszał tych swoich mądrości spod Pcimia to już dawno byśmy o nim zapomnieli i przestali się wstydzić w całej Europie. Odpowiedz Link Zgłoś
wilcza_morrda_wrrrrrrr [...] 09.11.07, 02:00 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kronopio77 Dlaczego tak długo? Ja obstawiam maks. 5 lat :) 09.11.07, 11:36 A za 2-3 lata PiSowi opadnie do poziomu PC, czyli 5-6% :) Odpowiedz Link Zgłoś
eleonora_szymalla S-Bolek_Potrzebuje_Pilnie_Transpl antacji_Mózgu_:o) 10.11.07, 20:45 .... Odpowiedz Link Zgłoś
raf.99 Re: Ehhh...Sardela_30 09.11.07, 02:35 Sardela_30 ty nam tu lepiej powiedz jak sie nazywalas przed przegranymi wyborami? Bunkier? Plastelina_2005? A moze ty nowe wcielenie Galby jestes? Co Sardela? Propagande macie jak za Gomolki, tylko ciemny lud wam ostatnio stopnial dramatycznie. To co pozostalo to juz wylacznie elektorat sterowany radiem, wiec nie wiem po co sie w necie wysilacie. Odpowiedz Link Zgłoś
dr_pitcher Re: Ehhh...gdyby Wałęsa nie był taaaki durny :// 09.11.07, 06:07 prosze nie obrazac miasta Pcimia Odpowiedz Link Zgłoś
miranda333 Re: Ehhh...gdyby Wałęsa nie był taaaki durny :// 09.11.07, 11:39 Wałęsa bardzo dobrze tych kurdupli poznał,.Przepowiedział dokladnie co będą wyczyniac kartofle.Ja Mu i terraz ufam.,ma rację!Trzeba wszystko robić,aby odizolowac ich od władzy. Odpowiedz Link Zgłoś
marysia57 Re: Ehhh...gdyby Wałęsa nie był taaaki durny :// 10.11.07, 07:39 Walesa "przepowiadal" to czego sie najbardziej obawial.Obnazenia go w oczach publicznych.Nazywajac Kaczynskich "kurduplami, przysrywasz tez Walesie bo on moze tylko centymetr wyzszy. Odpowiedz Link Zgłoś
dybko2 Re: Ehhh...gdyby Wałęsa nie był taaaki durny :// 09.11.07, 06:25 Adela widzę że się ostro starasz zostać kapitanem drużyny OR Antenki.Co z waszym bojkotem występownia na łamach GW o którym w dniu wczorajszym było tyle szumu i buńczucznych zapowiedzi.Widzę że zaczyna się ponownie ujadanie kundelków . Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Za to o Wałęsie beda pamietac, jako o "Bolku" 09.11.07, 09:33 Za to o Wałęsie beda pamietac, jako o "Bolku", i za 10 lat i za 20. A wielkosci J. Kaczynskiego nie przesloni nikt i nic. Odpowiedz Link Zgłoś
aplus jaki ten Bolek glupi mysli ze udalo mu sie narod 09.11.07, 12:13 oszukac a beknie tak samo jako Gomulka czy Gierek. Glupi, naiwny Bolek. Wystarczy rok rzadow nieudacznika Tuska i lizania dupy Bolkowi a frajertwo ktore glosowalo na PO obudzi sie z reka w nocniku i same nalozy moherowe berety na swoje durne lby. Gdzie sa autostrady ? Gdzie 2-ga Irlandia ? Miesiac po wyborach i nawet rzadu nie umie stworzyc glupol o cielecym spojerzeniu. > Artykuł pt. Cały Tusk > www.nie.com.pl/main.php?dzial=akt&id=6293 > Cytaty pochodzą z prasy z lat 1990-2005. > Autor : Iza Kosmala Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper Gierek albo Gomułka beknał a cos? 09.11.07, 13:21 chyba nie zrozumiałes wypowiedzi Tuska, powiedział że wykorzysta kazdego, bez litosci dla dobra Rzeczpospolitej. Nie ma w tym zadnego lizania na wzór PiS-u, uwazasz ze wyborcy PO to frajerzy a ci co za PiS-em to "the best"? Wyborcy PO sa zaradnijsi i nie płacza że państwo im za mało daje, tylko płaca spore podatki i ubezpieczenia, tworza takze miejsca pracy. Znasz jakiegos pisiorka co stworzył miejsca pracy lub nie jest na etacie? może i jestem frajerem ale ja nie zebrze o zasiłki, sam pracuje na siebie i rodzinę. Pisząc o autostradach, tworzeniu rządu zapytaj swoich idoli, bo jezeli tego nie rozumiesz to jestes typowy matołek z piana na gębie. Spojrz prosto w oczy Kaczyńskiemu i zapytaj o mieszkania, o drogi, o ten socjalizm co go obiecał? Tuska ocenisz za jakies trzy miesiące, Kaczyńskiego juz mozesz. O Irlandii zacznij mówic jak sam cos dla Polski zrobisz, bo na tym to polega. Na pracy i to wytęzonej. Myslałes że Kaczyński ci zafunduje nic nierobienie? tez się mylisz, i zarazem mas szcęscie, bo czekały cie niedziele czynu partyjnego na rzecz Euro 2012 i dla poparcia programu PiS, to sprawdzona akcja w socjaliźmie. Powiem ci ze te wybory sa zwyciestwem PiS, prze dwa lata nic nie robili oprócz informowania społeczeństwa co zrobiło badź nie PO, a teraz trzeba naprawde duzo zrobić, potem sie podciagna pod to że zrobili dobre fundamenty, o ile przetrwają. Gdyby wybory były po pełnej kadencji zaliczyliby glebe konkretną. Nie da sie nic nie robić tak długo.Wytrzyj piane i sie powaznie zastanów nad sobą. Odpowiedz Link Zgłoś
ready4freddy Re: Za to o Wałęsie beda pamietac, jako o "Bolku" 09.11.07, 12:19 macie, junkers, racje, chociazescie element wrogi, jako przedstawiciel wszechswiatowego prusactwa. wielkosci tow. Mscislawa Klamczynskiego nie przesloni nic i nikt, wiecej powiem: to on przesloni! wszystko! i wszystkich! caly swiat! nawet slonce zacmi! junkers, przestan wciagac ten proszek do prania z lustra, bo do reszty zidiociejesz. Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper Kaczyński nawet na bolka za cienki 09.11.07, 12:20 Byłby wielki gdyby nie chorobliwa ambicja i jeszcze wieksza niedolność współzycia z ludźmi. Przeciez on nie ma zaufanych ludzi tylko niedouczonych klakierów. Każdy kto pracuje na własny rachunek ma wieksze pojecie o zyciu i zarzadzaniu niz jego "super" ekipa. Nikt go nie musi zasłaniać, sam sie chowa. Odpowiedz Link Zgłoś
shithead Re: Moherki z was sie smieja 09.11.07, 09:16 Moherkom to juz tylko lizanie laski rydzyka zostalo, a i to nie za dlugo. Odpowiedz Link Zgłoś
viornisko Re: Moherki z was sie smieja 09.11.07, 11:46 Moherki nie liżą komuś laski, ale co najwyżej dają komuś do polizania. Czy macie jakiś kompleks Ryszyka? Odpowiedz Link Zgłoś
bwwald Re: wow ale mnie pokąsałeś moherku ;-) 08.11.07, 23:01 cyberdemokracja napisał: > janek coś tam pisał o typowym języku PO? a jaki jest język PiS? > rzucanie mięsem i porównywanie do morderców Popiełuszki? www.google.pl/search?source=ig&hl=pl&rlz=&q=cimoszewicz+miodowicz+jarucka&btnG=Szukaj+w+Google&meta= Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: wow ale mnie pokąsałeś moherku ;-) 08.11.07, 23:07 jako sympatyk Lidu muszę ci powiedzieć chłopie że Miodowicz zrobił dobra robotę z ta Jarucką - pokazał że Cimoszewicz na którego chciałem głosowac okazał się facetem bez jaj i głosu nie straciłem ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
bwwald Re: wow ale mnie pokąsałeś moherku ;-) 08.11.07, 23:12 pakulec napisał: > jako sympatyk Lidu muszę ci powiedzieć chłopie że Miodowicz zrobił > dobra robotę z ta Jarucką - pokazał że Cimoszewicz na którego > chciałem głosowac okazał się facetem bez jaj (bo nie jest k..., jak pomioty komusze z PO?) > i głosu nie straciłem > ;-) Jeśli głosu nie straciłeś (przegrany zawsze traci głos IMO), to głosowałeś na Pana Prezydenta Lecha Kaczyńskiego? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bwwald A gdzie logika? ;) 08.11.07, 23:21 pakulec napisał: > poparłem Tuska 1. Poparłeś Pana Tuska, którego pretorianin moczarowskimi metodami zniszczył człowieka (ch.. mnie obchodzi, czy był z PO, PiS, LSD, PSL czy Samoobrony lub LPR - to był człowiek) 2. Ten Pan Tusk przegrał wtedy wybory. 3. Głosu nie straciłeś, bo inne pomioty komusze typu Ziobro się skompromitowały i teraz PO jest zwycięzcą ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: A gdzie logika? ;) 08.11.07, 23:34 Kaczyńskiego nie poparłbym nigdy - nie lubie bolszewików, Cimoszewicz mnie wkurzył bo nie dał mi szansy zagłosowania na siebie, poparłem Tuska na przekór Kaczyńskiemu, bo jak słusznie zauważyłes za Kaczyńskim stały pomioty komusze typu Ziobro. Zawsze chodze na wybory, a wtedy miałem wybór Kaczyński - Tusk, głos bym zmarnował gdybym nie poszedł albo gdybym nie poparł żadnego. Odpowiedz Link Zgłoś
bwwald Re: A gdzie logika? ;) 08.11.07, 23:45 pakulec napisał: > Kaczyńskiego nie poparłbym nigdy - nie lubie bolszewików, > Cimoszewicz mnie wkurzył bo nie dał mi szansy zagłosowania na siebie, > poparłem Tuska na przekór Kaczyńskiemu, bo jak słusznie zauważyłes > za Kaczyńskim stały pomioty komusze typu Ziobro. > Zawsze chodze na wybory, a wtedy miałem wybór Kaczyński - Tusk, > głos bym zmarnował gdybym nie poszedł albo gdybym nie poparł > żadnego. A jednak brak logiki u Ciebie... To nie prawda, że zawsze musisz wybierać lepsze zło. Nie mogłeś skreślić dwóch kandydatów lub głoować na "powietrze"? Jaka jest różnica pomiędzy Panem Tuskiem i Lechem Kaczyńskim? Nie interesują nas chyba ich Rodzice - nie wybierali ich ani Kaczyńscy ani Tusk - ale współpracowników już wybierali: Ziobro, Miodowicz... PS. Jeśli myślisz inaczej, to oskarż Adama Michnika i Jarosława Kurskiego za rodzinę ;) pl.wikipedia.org/wiki/Stefan_Michnik pl.wikipedia.org/wiki/Jacek_Kurski Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec widze to inaczej 09.11.07, 00:06 polityka jest brutalna (nie podoba mi się to ale tak jest) polityk jeżeli chce być przywódcą musi byc twardy. PO źle zrobiło wyciągając Jarucką, ale pretensje mam do Cimoszewicza bo powinien to przełknąc i nie wycofywać się gdzieś do lasu. Zawiódł mnie bo okazał się za słaby, w przeciwieństwie do Tuska który mi zaimponował bo walczył do końca mimo tych kubłów pomyji które wylewał na niego Pis. Twoje odwoływania się do Wikipedii są żałosne i nie logiczne biorąc pod uwagę to że jak piszesz nie mamy wpływu na rodziców - to na resztę rodziny chyba też nie. Co głoswania - wybacz ale odwoływanie się do logiki a potem pisanie o skreślaniu 2 kandydatów czy głosowaniu w powietrze nie świadczy dobrze o twojej inteligencji. Prawda jest taka że nie głosując czy też marnując głos w ten sposób zawsze wspierasz tego który wygra, a ja nie mialem najmniejszego zamiaru popierać Kaczyńskiego. I to na dzisiaj koniec lekcji i tak już straciłem na ciebie za dużo czasu ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
bwwald Re: widze to inaczej 09.11.07, 00:15 pakulec napisał: > polityka jest brutalna (nie podoba mi się to ale tak jest) polityk > jeżeli chce być przywódcą musi byc twardy. PO źle zrobiło wyciągając > Jarucką, ale pretensje mam do Cimoszewicza bo powinien to przełknąc > i nie wycofywać się gdzieś do lasu. Zawiódł mnie bo okazał się za > słaby, w przeciwieństwie do Tuska który mi zaimponował bo walczył do > końca mimo tych kubłów pomyji które wylewał na niego Pis. > Twoje odwoływania się do Wikipedii są żałosne i nie logiczne biorąc > pod uwagę to że jak piszesz nie mamy wpływu na rodziców - to na > resztę rodziny chyba też nie. Jarucka jest szwagierką miodowicza (celowo z małej litery), a ten synem ciotecznym matki żony siostry Donalda Tuska, czy kacykiem jego partii? > Co głoswania - wybacz ale odwoływanie się do logiki a potem pisanie > o skreślaniu 2 kandydatów czy głosowaniu w powietrze nie świadczy > dobrze o twojej inteligencji. Prawda jest taka że nie głosując czy > też marnując głos w ten sposób zawsze wspierasz tego który wygra, a > ja nie mialem najmniejszego zamiaru popierać Kaczyńskiego (czyli straciłem głos, po cholerę głosowałem? - bez logiki) Wybacz, ale głosując wtedy na Pana Tuska nadal głosowałbym na Pana Miodowicza, Ziobro, czy Kaczyńskiego... "W wyborach parlamentarnych w 2007 po raz czwarty został posłem, otrzymując 33.229 głosów" Odpowiedz Link Zgłoś
bwwald Stosowanymi metodami przerósł 09.11.07, 00:21 viornisko napisał: > Kaczynski - bolszewik?!? bolszewików... Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwek1 Re: nie obrażaj mnie takimi porównaniami ;-) 09.11.07, 04:42 Ty padalec należysz do grupy najmądrzejszych SOLIDARUCHóW którzy sprzedali Polskę za grosze.Kiedy Twój bożyszcze da te 100 mil. każdemu Polakowi. Odpowiedz Link Zgłoś
bwwald ;-) 08.11.07, 22:58 pakulec napisał: > zamiast mi zazdrościć trzeba było się uczyć a nie chlac pod budą z > piwem, teraz się bój - bo będzisze się musiał wziąść do roboty - > socjalizm się skończył www.google.pl/search?source=ig&hl=pl&rlz=&q=wzi%C4%85%C5%9B%C4%87&btnG=Szukaj+w+Google&meta= Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: ;-) 08.11.07, 23:02 i co przejęzyczyc się nie można? zresztą, ważne że zrozumiałeś Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: ;-) 09.11.07, 07:25 za 10 lat może tak, ale póki co Wyborcza serwuje ich na śniadanie, obiad i kolację, i końca nie widac:) Odpowiedz Link Zgłoś
cadyk_z_sedesu Absolwent POspiesznego uniwersytetu 08.11.07, 23:09 pakulec napisał: > zamiast mi zazdrościć trzeba było się uczyć a nie chlac pod budą z > piwem, teraz się bój - bo będzisze się musiał wziąść do roboty - > socjalizm się skończył Pakulcu, po Twoim tekście widać, że skończyłeś uniwersytet im. Isaury o poziomie krowiego podogonia - vide "wziąść". Ortografia się kłania. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec gdzie jest taka szkoła moherku? 08.11.07, 23:12 cZy w twojej wiosze? a może sam jesteś tego absolwentem ( jeżeli znasz słowo absolwent) Odpowiedz Link Zgłoś
kerrmit20 Tobie pakulec Absolwent kojarzy sie z flaszka:) 09.11.07, 08:17 wyłącznie, dobrze znasz te 40% z rana, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: gdzie jest taka szkoła moherku? 09.11.07, 09:19 pakulec napisał: > cZy w twojej wiosze? a może sam jesteś tego absolwentem ( jeżeli > znasz słowo absolwent) Takich szkół jest pełno. Są to te różne "Wyższe szkoły Czegoś i Czegoś", gdzie toleruje się największych tłuków i leserów, jeżeli tylko płacą czesne. Potem taki jeden z drugim umęczy jakiś licencjat z "administracji i biznesu" albo z "politologii", a potem szpanuje, jaki to on wykształcony. Odpowiedz Link Zgłoś
dzioucha_z_lasu Re: Absolwent POspiesznego uniwersytetu 09.11.07, 00:44 Nie czepiaj się, człowiek tyle się nasłuchał dziamgania kaczki, który notorycznie kaleczy język polski, że odruchowo użył słowa w brzmieniu jakże czesto przez ostatnie dwa lata słyszanym z otworu gębowego BYŁEGO - na szczęście- premiera Odpowiedz Link Zgłoś
norton2005 Niech Wałęsa stanie do wyborów 09.11.07, 08:36 Niech Wałęsa stanie do wyborów i zgromadzi jakieś poparcie, a nie tylnymi drzwiami wchodzi na scenę. Kaczyńscy mają poparcie, większe niż w poprzednich wyborach i nie mogą dać się usunąć w cień. Odpowiedz Link Zgłoś
allajah Re: wow ale mnie pokąsałeś moherku ;-) 09.11.07, 10:34 Kaczyńscy ? Kto to? Odpowiedz Link Zgłoś
jowisz_1 Re: wow ale mnie pokąsałeś moherku ;-) 09.11.07, 10:42 Wałęsa ? Kto to? Odpowiedz Link Zgłoś
bolek1965 Re: wow ale mnie pokąsałeś moherku ;-) 09.11.07, 10:45 Jak to kto ? Bolek Kapusta. Odpowiedz Link Zgłoś
szfindel Re: wow ale mnie pokąsałeś moherku ;-) 09.11.07, 11:22 pakulec napisał: > zamiast mi zazdrościć trzeba było się uczyć a nie chlac pod budą z > piwem, teraz się bój - bo będzisze się musiał wziąść do roboty - > socjalizm się skończył Odpowiedz Link Zgłoś
szfindel Socjalizm... co za idiota 09.11.07, 11:29 > zamiast mi zazdrościć trzeba było się uczyć a nie chlac pod budą z > piwem, teraz się bój - bo będzisze się musiał wziąść do roboty - > socjalizm się skończył Donek opowiadal cos o uciekaniu od socjalizmu do liberalizmu. Co za debilizmy. I jeszcze banda klakierow powtarza o koncu socjalizmu w Polsce. He he. Jaki socjalizm? To becikowe? Czy ty durniu wiesz ile w niemczech dostaje sie za urodzenie dziecka? jakie sa swiadczenia socjalne w calej Europie zachodniej? Pewno nie, mimo, ze sam sie chwalisz wyksztalceniem. Pojecia zielonego nie masz. Skoro ludzie tak uciekaja od socjalizmu do liberalizmu to prosze - powiedz to np Norwegom, Szwedom, Dunczykom. zapros ich, zeby pojechali do liberlanej Polski. Ty jestes tak tepy, ze szok. Wiesz co ci powie taki Dunczyk? On cie w ogole nie zrozumie. On w ogole nie kuma Twego myslenia. To jest jakas totalna pomylka ta wiara w wolny rynek, liberalizm itd. On by cie po prostu obsmial gdybys zaczal mu tlumaczyc swe madrosci. A jakbys jeszcze chcial to wprowadzic w Danii toby cie wykopal bardzo szybciutko. Czemu nikt nie chcial balcerowicza? bo to jest zwykly szarlatan. W wy jestescie tuby propagandowe. Nauczyliscie sie powtarzac jakies frazesy. Stworzono wam wirtulany swiat. A potem jezdzicie za praca do socjalistycznej Europy i nie widzicie nawet sprzecznosci w tym co mowicie. To jest to wasze wyksztalcenie. Tyle jest warte. Odpowiedz Link Zgłoś
cyberdemokracja Nie mamy prezydenta tylko Kamińskiego, który 08.11.07, 22:55 nawet już nie próbuje udawać że prezydent posiada faktyczną władze - schował Lecha na dobre i sam decyduje co jest dobre a co złe, podejmuje decyzje i je ogłasza światu. Odpowiedz Link Zgłoś
babusz Re: Palulec ile w Tobie głupoty i chamstwa 09.11.07, 02:00 janek_48 napisał: > Pakulec ile w Tobie głupoty i zwyklego chamstwa pomimo > prawdopodobnego dobrego wyksztalcenia:)jestes dowodem na to ze Ty > nie posiadasz wykształcenia a tylko "papir" bo żaden wyksztalcony > człowiek nie uzywa takiego języka typowego zresztą dla zwolennikow > PO:) Rzecz nazwal po imieniu. Szuja jest szuja, nawet w palacu. Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: Palulec ile w Tobie głupoty i chamstwa 09.11.07, 09:49 babusz napisał: > > Rzecz nazwal po imieniu. Szuja jest szuja, nawet w palacu. > "Gdy runie pałac - zawsze zwać go będą pałacem, gdy góra śmieci urośnie - zawsze pozostanie górą śmieci"(Talmud, Pesikta de Raw Kahana 14) Odpowiedz Link Zgłoś
ml2403 Re: Wałęsa: Chciałbym, by Lech Kaczyński pomagał 09.11.07, 10:35 Nie rozumiem dlaczego zarzucasz komuś głupotę lub chamstwo po wypowiedzi, że prezydent najlepiej niech się zamknie w swoim gabinecie i nie wychodzi z niego przez 3 lata. Czy ty rozumiesz co znaczą słowa głupota lub chamstwo ? To jest typowy język właśnie dla PiS. Twojemu adwersarzowi można zarzucić najwyżej złośliwość, ale tamte słowa znaczą zupełnie coś innego. Jak nie wiesz zobacz do słownika, jak nie chce ci się yto w skrócie powiem ci, że głupota to obniżony poziom intelektualny, a chamstwo to inaczej prostactwo czyli zachowania niższych niewykształconych sfer społecznych. Na marginesie, zwolennicy PiS to ludzie bardzo obraźliwi, tylko Rydzyk ich nie potrafi obrazić, ale po pierwsze polityk powinien być na to przygotowany, a jak nie niech się weźmie za handel pietruszką, a po drugie niektóre słowa uważane przez was za obraźliwe mają swoje odniesienia. Tak więc nazwanie kogoś debilem jest obraźliwe jeśli posiada on IQ >75. Jeśli jest ono <75 jest tylko stwierdzeniem faktu. Myślę jednak, że obrażanie się za nazywanie dwóch braci braćmi wskazuje raczej na IQ < 75 !!!. Odpowiedz Link Zgłoś
fidogucio Re: Wałęsa: Chciałbym, by Lech Kaczyński pomagał 09.11.07, 11:02 No tak.To gdybyś miał brzydką żonę a ja zobaczyłbym Was na ulicy i powiedział,że Twoja żona jest brzydka-to na jej pytanie ,czemu nie dałeś temu CHAMOWI w mordę odpowiedziałbyś-to nie CHAM on tylko stwierdził fakt. Odpowiedz Link Zgłoś
smakaroni Wałęsa: Chciałbym, by Lech Kaczyński pomagał w ... 08.11.07, 22:45 Brawo Lechu. Jestes gosc. Te kwakwarakfa nie dorastaja Ci do piet Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper Niestety, to L.Wałęsa jest twórcą Kaczego układu. 09.11.07, 08:40 To dzieki Magdalence i "wojnie na górze" zaistnieli, wtedy to zdradzono idee "Solidarnosci" i zaczęto opluwac ludzi dzięki którym zostali sławnymi i znanymi. Panie Lechu, czy to pan tez opisał? Odpowiedz Link Zgłoś
grzes1966 Re: Niestety, to L.Wałęsa jest twórcą Kaczego ukł 09.11.07, 10:15 Niestety mylisz sie głęboko, jeżeli idee Solidarności nazwać po imieniu czyli ultrasocjalistycznymi w swej istocie, to właśnie Kaczory te idee reprezentują w całej rozciągłości. I co to znaczy "zaczęli opluwać ludzi dzieki, którym stali się sławni i znani" Oni stali si eśławni i znani nie dzieki Lechowi, nie dzieki grupie doradców ale dzięki milionom szarych, anonimowych pragnących gorąco państwa opiekuńczego uczestników protestu solidarnościowego. I to ich właśnie do dnia dzisiejszego reprezentują ( kult zwkłego człowiego w kontrze do elity ) Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper Mamy rózne spojrzenia, ja byłem uczestnikiem 09.11.07, 12:16 tych wydarzeń. Prawda jest że PiS to partia zerująca na socjalistycznych sentymentach, oprócz osobistych ambicji nie maja żadnej wizji państwa Odpowiedz Link Zgłoś
cyberdemokracja Za same chęci bycia jak Stalin do historii się nie 08.11.07, 22:50 przechodzi. Dlatego Kaczyńskim powinno pochlebiać uwiecznienie w książce człowieka-legendy, symbolu solidarności. Oby za 4 lata byli tylko przykrym wspomnieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
viornisko Re: Za same chęci bycia jak Stalin do historii si 09.11.07, 00:22 Mialem juz nadzieje ze ten wytwor esbeckiej fabryki juz nigdy nie pojawi sie w tv. Niestety stalo sie inaczej, a teraz jeszcze wydaje ksiazke. Bolek daj na luz, jedz na ryby... Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: Za same chęci bycia jak Stalin do historii si 09.11.07, 09:07 cyberdemokracja napisał: > przechodzi. Dlatego Kaczyńskim powinno pochlebiać uwiecznienie w > książce człowieka-legendy, symbolu solidarności. Oby za 4 lata byli > tylko przykrym wspomnieniem. Nie byłbym takim optymistą. Myślę, że ich długo POPAMIĘTAMY Odpowiedz Link Zgłoś
anna_diva Re: Wałęsa: Chciałbym, by Lech Kaczyński pomagał 08.11.07, 22:53 Naród już się "poznał" na panu prezydencie tylko,że raczej trudno będzie zmusić do czegokolwiek a tym bardziej do odejścia :/ Dyskusja na poziomie Odpowiedz Link Zgłoś
mark6 [...] 08.11.07, 22:53 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
babusz Re: IDIOTO idz wnuczki bawić 09.11.07, 02:02 mark6 napisał: > To jakaś paranoja, że tacy DEBILE mogą w dalszym ciągu zabierać > głos. ma racje. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Naród to się już poznał na prezydencie Wałęsi 08.11.07, 22:58 Różnica między Kaczyńskimi, a Wałęsą polega na tym, że Wałęsa przyjął wyrok narodu do wiadomości bez dąsów i bełkotu o potrzebie wymiany narodu. Odpowiedz Link Zgłoś
bwwald Re: Naród to się już poznał na prezydencie Wałęsi 08.11.07, 23:05 maruda.r napisał: > > Różnica między Kaczyńskimi, a Wałęsą polega na tym, że Wałęsa przyjął wyrok > narodu do wiadomości bez dąsów i bełkotu o potrzebie wymiany narodu. Lubię Wałęsę, ale aż taki nieobrażalski to on nie był. Odpowiedz Link Zgłoś
yurekbis Napisal ksiazke... 08.11.07, 22:55 Czyimi rekoma i pod czyje dyktando? I chcialbym zeby ten Pan nie wypowiadal sie w imieniu Narodu bo ja sobie tego nie zycze.Nie zycze sobie tego aby mojego Prezydenta obrazac i nie szanowac. Niech ten Pan sam zrobi rachunek sumienia i przeprosi Narod za nedzne 4 lata jego prezydentury. Jak mozna cytowac wypowiedzi czlowieka,ktory ma tyle na sumieniu? Czy Ci co to robia uwazaja,ze Polacy sa tak naiwni,ze nie widza o co tutaj chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
chirlider Re: Napisal ksiazke... 08.11.07, 23:01 yuruś, mordo ty moja, rozwiń tematy bo wyrażasz się nieprecyzyjnie: yurekbis napisał: > Jak mozna cytowac wypowiedzi czlowieka,ktory ma tyle na sumieniu? ile ma na sumieniu i czego ? > Czy Ci co to robia uwazaja,ze Polacy sa tak naiwni,ze nie widza o co tutaj chodzi? a co co chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
1group Re: Napisal ksiazke... 08.11.07, 23:07 Kolejne polskie cuda.Analfabeci książki piszą. Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l człek prosty napisał a kaczory nie potrafią 08.11.07, 23:19 to prawdziwy cud: elektryk pisze a prawnik prezio/prezes tylko sr.. i niszczyć potrafi Odpowiedz Link Zgłoś
yurekbis Re: Napisal ksiazke... 09.11.07, 00:02 chirlider,wiem,ze nie mozna od Ciebie wymagac za duzo ale poszukaj sobie odpowiedzi na google,jezeli Cie nie stac na przeczytanie kilku ksiazek lub felietonow a przekonasz sie o czym mowie. a wiesz o co chodzi?jezeli nie wiesz to rusz swoja glowa,bo z racji Twojego nick jak na razie to ruszasz tylko pupa. Odpowiedz Link Zgłoś
yllen-kita Szacunek do urzedu czy czlowieka 08.11.07, 23:10 > Nie zycze sobie tego aby mojego Prezydenta obrazac i nie szanowac. A ja zycze sobie miec Prezydenta zaslugujacego na szacunek. Nie szanuje sie 'posady/urzedu' ale czlowieka za jego dzialanie na tej posadzie. A jesli chodzi o Pana Walese, to choc mam takie same nadzieje jak on, że...w budowę naszego kraju włącza się "mądrzy ludzie" to gdy czytam to jako jego 'nadzieje' to szczeka mi sie zaciska. Panie Walesa mial Pan takich ludzi w swojej ekipie i wolal Pan rozpetac 'wojne na gorze' marnujac jedna z najwiekszych szans Polski do dzwigniecia sie na nogi. Mam goraca, egoistyczna (bo chcialabym doczekac Polski sukcesu) nadzieje, ze Pan Tusk otoczy sie takimi ludzmi i nie zmarnuje szansy jaka ma. Choc nie bedzie mu latwo. Odpowiedz Link Zgłoś
wacek44 Naród poznał się na prezydencie Lechu Wałęsie 08.11.07, 22:59 i wolał pijaka od Wałęsy na prezydenta Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
cadyk_z_sedesu Tego osobnika Darwin szukał jako pośrednie ogniwo 08.11.07, 22:59 Panu Bolkowi już dwa razy podziękowaliśmy. W ostatnich wyborach prezydenckich (w których brał udział, czyli chronologicznie pradostatnich)chyba miał poniżej 1% poparcia. Niechże swoje dyrdymały plecie rybkom w czasie moczenia wędki. Bufon i szkodnik, który nie wie kiedy wyjść z polityki. Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l Darwin nie dozył kaczyńskich. Szkoda... 08.11.07, 23:24 żeby jednojajeczni mieli choć ułamek ogłady i kultury politycznej LW ale jak to kaczki: łeb na pieńku ale jeszcze sra na wszystko zamiast sie pogodzić z przegraną i okazać odrobinę godności W jednym LW ma absolutną rację: bracia to popaprańcy a ten co z mężem chadza na uroczystości szczególnie Odpowiedz Link Zgłoś
z1234567 Bolek siem naczytal socrealizmu... 08.11.07, 23:04 Bolek siem naczytal socrealizmu... o postanowil napisac cos i tak samo bedziemy poszukiwac jego ksiazki za pare lat, jak jego idoli literatow z lat piecdziesiatych teraz Oj beda sie z Ciebie Bolek dzieci smialy na historii beda... (i z dzisiejszego polskiego spoleczenstwa lykajacego wyborcze, tvn i grafomanstwo Bolkow) :-) Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: Bolek siem naczytal socrealizmu... 09.11.07, 09:11 z1234567 napisał: > Bolek siem naczytal socrealizmu... > o postanowil napisac cos > Co ty pleciesz? "Bolek" kiedyś "chwalił się", że nie przeczytał żadnej książki, to jak mógł czytać coś ze socrealizmu, i to ze zrozumieniem? Odpowiedz Link Zgłoś
kelob3 symBolek -analfabeta napisal ksiazke(ha,ha) 08.11.07, 23:04 "o takom Polskie walczylim" - powie SymBolek Odpowiedz Link Zgłoś
smyra21 Wałęsa: Chciałbym, by Lech Kaczyński pomagał w .. 08.11.07, 23:05 Za co Prezydent Wałęsa ma sie tłumaczyć???!!!Za to,ze możemy wypisywac co chcemy na kompach wieczorami???!!!Ze nikt nas za to nie ściga???!!!Za to,że mója córka może wybierać między studiami za granicą lub w Polsce???!!!Za to,że moge pojechac na wakacje gdzie chcę???!!!Kaczyński tego nie zrobił!!!Jaruniu siedział u mamy,Macierewicz udawał opozycjonistę...To Lechu sie poświęcał i choc kiedyś mnie irytował,to wiem ze lepszego Prezydenta nie mogliśmy mieć na tamte czasy!!!Jest WIELKI!!! Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: Wałęsa: Chciałbym, by Lech Kaczyński pomagał 09.11.07, 09:15 smyra21 napisał: > Za co Prezydent Wałęsa ma sie tłumaczyć???!!!Za to,ze możemy > wypisywac co chcemy na kompach wieczorami???!!!Ze nikt nas za to nie > ściga???!!! A skąd ty wiesz, że nie ściga? Ankieter pyta gościa: - Co pan myśli o prezydencie? - Ja? No cóż, ogólnie to nic... Ankieter widząc, że gość się wykręca, chce go zachęcić: - Niech pan się nie boi, dzisiaj już panu nic nie mogą zrobić za krytykę władz - Dzisiaj może nie, bo już późno, ale jutro... Odpowiedz Link Zgłoś
lady_godziwa Wałęsa: Chciałbym, by Lech Kaczyński pomagał 08.11.07, 23:08 "Były prezydent Lech Wałęsa powiedział w czwartek, że chciałby, aby prezydent Lech Kaczyński pomógł teraz nowemu rządowi w odbudowie Polski. Jego zdaniem, jeśli prezydent będzie "przeszkadzał", naród się na nim "pozna" i albo "zmusi do działania, albo do odejścia". Były prezydent promował w czwartek w Warszawie swą najnowszą książkę "Moja III RP"." Kaczyński NIGDY nie przeszkadzał! To ze przegrał wybory to zdrada narodowa! Nielegalna kampania wyborcza prowadzona przez zyda Michnika spowodowała ze CIEMNOGRÓD głosował przeciwwko Kaczynskim! "Myślę, że Kaczyńscy sami się załatwią" A moze załatwia Lecha podczas przeszczepu ... mózgu! "Wałęsa pytany przez zgromadzonych na promocji gości, jak jego zdaniem przez najbliższe trzy lata będzie zachowywał się Lech Kaczyński, odpowiedział: "nie, tak długo to nie będzie trwało". "Myślę, że Kaczyńscy sami się załatwią, pobiją i sami upadną. To będzie ostatni bój, ja to mówiłem już dawno temu" - stwierdził." Czy ten debil rozumiał pytania? papurec.org/history/h42.html papurec.org/history/h42a.html Co z DEBIL! On sie ciagle Wałesa! Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec gdyby nie Lech Wałęsa 08.11.07, 23:10 to twój idol Kaczyński wykładał by marksistowskie podejście do prawa pracy, a ty byś chodziła na wiece i wielbiła jakiegos kacyka z PZPRu nie mówiąc już o occie w sklepie Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l a członkowie KC PZPR Kaczyńscy byliby uwielbiani 08.11.07, 23:14 przez lud pracujący miast i wsi nawet na pochodach 1 majowych lud niósłby ich portrety a Jarek łaskawie kiwając dłonią pochlipywał ze wzruszenia Odpowiedz Link Zgłoś
bwwald Re: a członkowie KC PZPR Kaczyńscy byliby uwielbi 08.11.07, 23:59 r0b0l napisał: > za czyje grzechy jestem Polakiem? Nigdy nie byłeś i nie będziesz Polakiem. Odpowiedz Link Zgłoś
elwis_v Re: gdyby nie Lech Wałęsa 08.11.07, 23:59 Pakulcu,skoro masz dyplom wyższej uczelni, to zapewne wiesz ze nie Wałeśa, tylko Solidarność(Ludzie, których reprezentaantami byli Wałesa , Rulewski, Gwiazda,Walentynowicz) przyczyniła sie do upadku PRL, i to nie samodzilenie, bo z gruba pomocą, rządów Francji , USA (dzieki namowom Brzezińskiego).Jak Solidarniość wybuchła, to wówczas, przyczepiła sie sitwa inteligentów o lewackich poglądach i ubeckich powiazaniach, tzw Marksistowscy szakale (Mazowiecki-poseł na sejm PRL od 1966, Geremek przewodniczacyu instytutu polskiego w Paryzu w latach 60tych, Michnik- stalinowski harcerz,) i reszta łajdaków której celem było przejecie kierownictwa nad ruchem społecznym jaka była Solidarnośc i na grzbietach poczciwych roboli dopchać sie do żłoba i władzy,żaden nie jest biedny i śmiało trzepie szmalec, naród żuje zaś od 17 lat zakalec. Podziekuj za to swemu idolowiWałesie vel TW Bolkowi, który zapytany jakie jest jegoi hobby odparł- zupa pomidorowa. DNO!!!!!!!!!I pięć metrów mułu ty i twoje wypowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
bwwald Re: gdyby nie Lech Wałęsa 09.11.07, 00:05 elwis_v napisał: > Pakulcu,skoro masz dyplom wyższej uczelni, to zapewne wiesz ze nie > Wałeśa, tylko Solidarność(Ludzie, których reprezentaantami byli > Wałesa , Rulewski, Gwiazda,Walentynowicz) przyczyniła sie do upadku > PRL, i to nie samodzilenie, bo z gruba pomocą, rządów Francji , USA > (dzieki namowom Brzezińskiego). Jak takie głupoty czytam... :((( Gdyby "ruskie" nie wybrały pieriestrojki (czego zasługą była siła gospodarki USA), to Pan Gwiazda nadal gwizdałby w d... Odpowiedz Link Zgłoś
kap0 Wałęsa: Chciałbym, by Lech Kaczyński pomagał w .. 08.11.07, 23:11 checi tego idioty kogos wcale nie obchodza Odpowiedz Link Zgłoś
kraq [...] 08.11.07, 23:17 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
bolek1965 Wałęsa: Chciałbym, by Lech Kaczyński pomagał w .. 08.11.07, 23:20 Bolek kapusta - laltorytet dla wyksztalciuchow. Mam nadzieje ze jak spotakm bolka kapuste to napluje mu w ta swinska morde. Odpowiedz Link Zgłoś
bwwald Nadzieja jest matką... 08.11.07, 23:28 bolek1965 napisał: >Mam nadzieje ze jak spotakm... Matka zawsze kocha swoje ... dzieci ;) Odpowiedz Link Zgłoś
akkj Re: Wałęsa: Chciałbym, by Lech Kaczyński pomagał 09.11.07, 00:26 bolek1965 napisał: > Bolek kapusta - laltorytet dla wyksztalciuchow. Mam nadzieje ze jak spotakm > bolka kapuste to napluje mu w ta swinska morde. Tak jak tobie chamie plują wszelkiej maści Murzyni, Arabowie i Portotykańczycy, jak im kible źle myjesz, szmaciarzu? A ty stoisz na baczność? Pochwal się, w jakim kraju mieszkasz i co robisz? Znowu zły, musisz odreagować, bo cie bezpańskie psy odgoniły od śmietnika i głodny jesteś, albo cie jakiś Murzyn dopadł i wydudkał??? Odpowiedz Link Zgłoś
bwwald Nie załamuj rąk ;) 09.11.07, 00:29 akkj napisał: > Tak jak tobie chamie plują wszelkiej maści Murzyni, Arabowie i > Portotykańczycy, jak im kible źle myjesz, szmaciarzu? A ty stoisz na > baczność? Pochwal się, w jakim kraju mieszkasz i co robisz? Znowu > zły, musisz odreagować, bo cie bezpańskie psy odgoniły od śmietnika > i głodny jesteś, albo cie jakiś Murzyn dopadł i wydudkał??? Takie masz doświadczenia...? Odpowiedz Link Zgłoś
heycisco Ciekawi mnie jak zarabiasz na zycie? 09.11.07, 10:09 Jestes z zawodu dyrektorem? Ach ta szlachecka duma narodowa. Pewnie zmywasz kible za 1.50zl za godzine i masz juz takie doswiadczenie, ze gowno Polaka mniej ci zalatuje... Odpowiedz Link Zgłoś
peter.jezioro Stara Ekipa do Krecenia Lodow 08.11.07, 23:45 widze ze sie stara ekipa doczekala. az mi ku.. zal ze znowu reszte tego kraju rozpie... solorz, krauze, michnik, rywin, walesa, geremek, kwachu, miller, oleksy, urban, rydzyk, kulczyk, alganow - EKIPA Odpowiedz Link Zgłoś
nie-naiwniak Re: Wałęsa: 09.11.07, 00:20 ilość postów i ich treść ,/ tych PiS-owych /, świadczy o tym że zarówno postać byłego Prezydenta jak i ta Jego wypowiedź dotycząca kaczorów - wstrząsnęła PiSem . Gdyby nie miały te słowa znaczenia i zostały wypowiedziane przez kogoś mało znaczącego - zostałyby zlekceważone ! Strach Panowie , brak pewności jaki będzie następny etap w tym Waszym pseudo odbudowaniu PiS . Jestem pewien tego , że atakując p. Wałęsę , nie zyskacie poparcia w opinii Polaków . Wiem że też jesteście Polakami / no może część nie / ale obrażanie Prezydenta , nawet byłego - nie świadczy o Was dobrze . Odpowiedz Link Zgłoś
bwwald Tak sie zatanawiam... 09.11.07, 00:26 nie-naiwniak napisał: > ilość postów i ich treść ,/ tych PiS-owych /, świadczy o tym że zarówno > postać byłego Prezydenta jak i ta Jego wypowiedź dotycząca kaczorów - > wstrząsnęła PiSem . > Gdyby nie miały te słowa znaczenia i zostały wypowiedziane przez kogoś > mało znaczącego - zostałyby zlekceważone ! > Strach Panowie , brak pewności jaki będzie następny etap w tym Waszym > pseudo odbudowaniu PiS . > Jestem pewien tego , że atakując p. Wałęsę , nie zyskacie poparcia w > opinii Polaków . Wiem że też jesteście Polakami / no może część nie / > ale obrażanie Prezydenta , nawet byłego - nie świadczy o Was dobrze . ...kto słyszał o Panach Kaczyńskich przed 1989 rokiem? Po 1989 roku już wielu słyszało __dzięki__ ikonie ikonie solidarności: L.W?;) Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: Tak sie zatanawiam... 09.11.07, 09:31 bwwald napisał: > ...kto słyszał o Panach Kaczyńskich przed 1989 rokiem? Po 1989 roku już wielu > słyszało __dzięki__ ikonie ikonie solidarności: L.W?;) > No i niestety, to dzięki tej Ikonie Solidarności panowie Kaczyńscy wkroczyli na arenę polityczną. To on wyciągnął ich z niebytu i wyhodował żmije na własnym łonie. Ten jego "instynkt polityczny", którym się tak chlubił, zawiódł go wtedy, czy były inne przyczyny? "Ludzie nie powinni oglądać, jak się robi politykę i kiełbasę" (Otto von Bismarck) Odpowiedz Link Zgłoś
somatico Kiedyś bardzo szanowałem Pana Wałęse i czułem 09.11.07, 00:15 podziw dla jego osoby. Potem z czasem było kilka rozczarowań ,niedowierzań itd. Teraz wiem ,że sierpień '80 i późniejsza jego działalność była pod ścisłym nadzorem pewnych osób które kierowały naszą "ikoną niepodległości". Szkoda ,że ten człowiek na którego liczyło tak wielu w rezultacie okazał się kimś nikim Odpowiedz Link Zgłoś
fadela Wałęsa: Chciałbym, by Lech Kaczyński pomagał w .. 09.11.07, 00:20 Poziom intelektualny Walesy ubliza inteligencji przecietnego Polaka.Przeciez w komunie wszyscy mogli chdzic do szkoly . Gdyby Walesa pozostal w niej dluzej to moze nauczylby sie lepiej mowic po polsku i bylby w stanie ocenic roznice miedzy soba a profesorem Kaczynskim ktorego obraza w tak niewybredny wulgarny sposob . Czerwienie sie ze wstydu ze na tego jegomoscia glosowalam ale czy byl wybor ? Tyminski? Czy ci ktorzy teraz obrazaja prezydenta zdaja sobie sprawe ze obrazaja miliny Polakow ktorzy go wybrali?I po co? Przeciez to oslabia nasze panstwo We Francji w czasie kampanii wybarczej przeciwnicy Sarkozy`ego bardzo go krytykowali ale kiedy doszedl juz do wladzy i pierwsza rzecz jaka zrobil to podwyzszyl sobie pensje o 140% i nikt nie smie go publicznie o to skrytykowac Ot silne panstwo silna wladza.Jednej rzeczy nie rozumiem :dlaczego dziennikarze zmuszaja nas do sluchania tych bredni w wykonaniu Walesy Kiedy pomysle , ze Tusk wybral go jako autorytet majacy wspomagac ministra spraw zagranicznych to z rozpacza uswiadamiam sobie poziom Tuska Trzebaby bylo powiedziec przyszlemu premierowi ze walesa jest znany za granica ale nikt go powaznie nie traktuja i na pewno autorytetu Polsce nie przysporzy Coz to za autorytety w tej PO Jeden profesor ze srednim wyksztalceniem;troche skromnosci ! Bartoszewski nie jest profesorem a Walesa jest raczej posmiewiskiem anie autorytetem. Odpowiedz Link Zgłoś
bwwald LOL 09.11.07, 00:33 fadela napisała: > Poziom intelektualny Walesy ubliza inteligencji przecietnego > Polaka.Przeciez w komunie wszyscy mogli chdzic do szkoly . Gdyby > Walesa pozostal w niej dluzej to moze nauczylby sie lepiej mowic po > polsku i bylby w stanie ocenic roznice miedzy soba a profesorem > Kaczynskim ktorego obraza w tak niewybredny wulgarny sposob . ROTFL - Pan Prezydent profesorem - podwórkowym? Odpowiedz Link Zgłoś
sniegbielszy Re: Wałęsa: Chciałbym, by Lech Kaczyński pomagał 09.11.07, 00:46 Ciekawe kto mu te ksiazke napisal? Ten czlowiek mysli, ze dalej jest prezydentem, i ze tylko on jest tym prawdziwym i wlasciwym. Co za prostak! Odpowiedz Link Zgłoś
bwwald Re: Wałęsa: Chciałbym, by Lech Kaczyński... 09.11.07, 00:52 sniegbielszy napisała: > Ciekawe kto mu te ksiazke napisal? Ten czlowiek mysli, ze dalej jest > prezydentem, i ze tylko on jest tym prawdziwym i wlasciwym. Co za prostak! A Pan profesor podwórkowy Lech Kaczyński coś napisał i "normalnym" języku, czy tylko o nim piszą? ;) scholar.google.com/scholar?hl=en&lr=&q=kaczy%C5%84ski+Lech&btnG=Search Odpowiedz Link Zgłoś
edek47 Nie kazdy ma taki dar bajania jak pan Boleslaw. 09.11.07, 01:16 Jesli chodzi o kaczki ,TO LICZY SIE TYLKO JEDNA.TA KACZKA , KTORA UDAJE PREZYDENTA JEST NA POZIOMIE PANA Boleslawa, ALE BEZCZELNOSCIA NIE DORASTA MU DO PIET.Jara kaczka jest w miare inteligentna,ale za duzo ma genow swinskich, wiec nie posadzam ja , zeby zajela sie , poza wychowaniem kota,praca tworcza. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski02 Za 10 lat agenta "Bolka" juz nie bedzie 09.11.07, 00:47 Jao, ze od roku place tez uczciwie podatki w Polsce, to nie zycze sobie, zeby ten sbecki agent i wredny cham, ktory zarobil miliony dolarow ze wzgledu na swoja oszukana legende "opozycjonisty", dostawal jakiekolwiek subwencje, obojetnie czy jako tzw. "ambasador" (chyba wychodka), czy tez na leczenie serca; ma kasy dosc; w Polsce jest wystarczajaco duzo ludzi biednych, potrzebujacych pomocy panstwa; napewno nie ten cham obrzydliwy, "Bolek" walesa Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 [...] 09.11.07, 01:18 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
pogromca_gamonia Ten szczur silek nocami z nory wychodzi. Bydlak. 09.11.07, 01:27 Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski02 Re: Ten szczur silek nocami z nory wychodzi. Bydl 09.11.07, 01:52 masz racje, choc bolek gorszy niz szcur; to polaczenie 2 zwierzakow: tchorza i swini pogromca_gamonia napisała: > Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: Ten szczur silek nocami z nory wychodzi. Bydl 09.11.07, 09:38 silesius.monachijski02 napisał: > masz racje, choc bolek gorszy niz szcur; to polaczenie 2 zwierzakow: > tchorza i swini > > pogromca_gamonia napisała: > Ojej, znowu jakieś hybrydy zwierzaków? Pierwsi chyba zaczęli Niemcy ze swoim Schweinhunde! > > Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski02 [...] 09.11.07, 01:51 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
fadela Re: Wałęsa: Chciałbym, by Lech Kaczyński pomagał 09.11.07, 00:55 do bwwald przemawia przez pana prawdziwa zlosliwosc ale dlaczego ? Przeciez wie pan ze Lech Kaczynski jest profesorem ipomimo wszystkich szydersw i zlosliwosci jakie ukazuja sie w prasie nikt go za granica nie traktuje z lekcewazeniem Jego"zbrodnia" jest to ze wbrew interesompoteznych, czesto przestepczych sil, upomnial sie o interes narodu wie pan co z takimi robia w krajach trzeciego swiata? Zamach stanu Odpowiedz Link Zgłoś
bwwald Re: Wałęsa: Chciałbym, by Lech Kaczyński pomagał 09.11.07, 01:03 fadela napisała: > do bwwald przemawia przez pana prawdziwa zlosliwosc ale dlaczego ? > Przeciez wie pan ze Lech Kaczynski jest profesorem "Podwórkowym" nauka-polska.pl/dhtml/raporty/ludzieNauki?rtype=opis&objectId=30139&lang=pl nauka-polska.pl/dhtml/raportyWyszukiwanie/listaLudzieNauki.fs ipomimo > wszystkich szydersw i zlosliwosci jakie ukazuja sie w prasie nikt go > za granica nie traktuje z lekcewazeniem Jego"zbrodnia" jest to ze > wbrew interesompoteznych, czesto przestepczych sil, upomnial sie o > interes narodu wie pan co z takimi robia w krajach trzeciego swiata? > Zamach stanu A świstak... Odpowiedz Link Zgłoś
bwwald Re: Wałęsa: Chciałbym, by Lech Kaczyński pomagał 09.11.07, 01:06 bwwald napisał: > "Podwórkowym" Dla "niekumatych" ____________dr hab.________ Lech Kaczyński Id osoby: 30139 Dyscypliny KBN: nauki prawne Specjalności: prawo pracy Miejsca pracy: Aktualne: ___profesor___ _______________Uniwersytet Kardynała Stefana Wyszyńskiego w Warszawie; Wydział Prawa i Administracji; Katedra Prawa Pracy____________________ Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Wałęsa: Chciałbym, by Lech Kaczyński pomagał 09.11.07, 01:36 fadela napisała: > do bwwald przemawia przez pana prawdziwa zlosliwosc ale dlaczego ? > Przeciez wie pan ze Lech Kaczynski jest profesorem ipomimo > wszystkich szydersw i zlosliwosci jakie ukazuja sie w prasie nikt go > za granica nie traktuje z lekcewazeniem Jego"zbrodnia" jest to ze > wbrew interesompoteznych, czesto przestepczych sil, upomnial sie o > interes narodu wie pan co z takimi robia w krajach trzeciego swiata? > Zamach stanu Za granica nikt nie szanuje lecha kaczynskiego, ten czlowiek jest postrzegany jako glupiec, nawet nie jako tyran czy dyktator, ale wlanie glupiec, a co do profesury to fakt, jest profesorem leninowskiego prawa pracy, profesure zrobil wtedy gdy nikt inne z poza Polskiej Zjednoczonej Parii Robotniczej zrobic jej poprostu nie mogl, jezeli jeszcze odrobine podrosniesz i na lekcjach histori poznasz okres w ktorym kaczynski robil profesure, moze przestaniesz z siebie robic glupka piszac to cos napisal wplatujac w to slowa ktorych znaczenie jest ci tyle znane co historia Polski lat 1945- 1989...;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
edek47 A ja nie przepadam za tworczoscia pana Boleslawa. 09.11.07, 00:59 Przede wszystkim dlatego, ze jest nudnym, prymitywnym kretaczem.Poza tym styl jego pisarstwa jest bardzo zmienny,w jego imieniu pisza te 'dziela' pseudo-pisarze i grafomani. Odpowiedz Link Zgłoś