takiebuty 12.11.07, 09:33 Ja myślę,że on ma w sobie coś... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szalonyprofesor Małgorzata Tusk: Donald to przytulny misiu, ale... 12.11.07, 09:33 Nie lubie wytykac bledow, ale ten mnie rozbawil: "mówi Małgorzata Tusk o o sowim mężu " A kto to jest sowi maz? Odpowiedz Link Zgłoś
kerrmit20 Kłopoty - romans z Pieńkowską ale wtedy nie byli 12.11.07, 11:03 małżeństwem z ówczesną żonką, pobrali się chyłkiem przed wyborami prezydenckimi Odpowiedz Link Zgłoś
srpnov Potrafi zaryczeć przy "Na wspólnej". 12.11.07, 11:20 Taki przytulny misiu. Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 No to w końcu kaczor czy niedzwiedź ? 12.11.07, 11:59 ... czy byk : www.wiadomosci24.pl/artykul/diabel_dla_premiera_pustelnik_dla_prezydenta_15380.html Odpowiedz Link Zgłoś
zuzia1982 Re: Kłopoty - romans z Pieńkowską ale wtedy nie b 12.11.07, 12:32 romans z pieńkowską? z taka starą i brzydką raszplą? nie wierzę. i z kim jeszcze? może z obecna prezydentową :))? Odpowiedz Link Zgłoś
internauta2007 I w ryja mi przyłozyc z piesci jak trzeba..może co 12.11.07, 09:44 I w ryja mi przyłozyc z pieści jak trzeba..może cos o tym Małgosiu , aby zamącic te bajeczkę o kochanym kopciuszku. Odpowiedz Link Zgłoś
swiniopas6 Re: I w ryja mi przyłozyc z piesci jak trzeba..mo 12.11.07, 09:58 Profil ma niczym Hadrian ale obyczaje jak Nero. No ale ze nie skopal na smierc ciezarnej malzonki i nie kazal(na razie) stolicy swojej spalic to mu sie chwali. Odpowiedz Link Zgłoś
evald Re: I w ryja mi przyłozyc z piesci jak trzeba..mo 12.11.07, 11:40 Bardzo dobry nick, pasujacy do poziomu wypowiedzi... No i widze prase brukowa tez sie czyta i powtarza brednie.. Odpowiedz Link Zgłoś
zalka1 Re: I w ryja mi przyłozyc - 12.11.07, 11:34 oto jak prosty lud przyPiSuje innym swoje przyjemności. Sam żonę lejesz i myslisz, że inni też tak robią. Żałosne Odpowiedz Link Zgłoś
kraq a kiedy bedzie wywiad z kotem klamczynskiego????? 12.11.07, 11:42 albo z mamą?? mama opowie jak zakładała konto w banku, żeby synusiowi pod 60-tke mieli gdzie pieniądze przelewać:) Odpowiedz Link Zgłoś
grosik13 Małgorzata Tusk: Donald to przytulny misiu, ale.. 12.11.07, 09:47 chyba slabo mu cos idzie bo tylko jedno dziecko - gdyby mial j........... to chyba leiej by dbal o przyrost naturalny no chyba ze zona nie taka? a ha chlopie zejdz na ziemie i nie obiecuj poprawy bo i tak nie naprawisz RP - nie badz don cichot!!! Odpowiedz Link Zgłoś
asasello_krakow Re: Małgorzata Tusk: Donald to przytulny misiu, a 12.11.07, 11:22 tak się składa, że ma dwójkę. to że czerpiesz informacje z Tańca z Gwiazdami, to niestety widać. Odpowiedz Link Zgłoś
anna_diva Re: Małgorzata Tusk: Donald to przytulny misiu, a 12.11.07, 09:49 Ciekawa jestem czy konsultowała te wypowiedzi ze swoim misiem :] Dyskusja na poziomie Odpowiedz Link Zgłoś
rybka9915 bo Jarus bez zgody kota nic powiedziec nie moze? 12.11.07, 13:39 jezeli tak, to ok. Poziom jednojajowego odpowiada poziomowi polmozgowego. Kot glupi, ale mozg ma caly, o j.jach sie nie wypowiadam, bo moze tez ulomny. Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod nareszcie Pierwsza Dama polskiej polityki :) 12.11.07, 09:56 youtube.com/watch?v=D7-uMe4YMyI Odpowiedz Link Zgłoś
albacor Re: nareszcie Pierwsza Dama polskiej polityki :) 12.11.07, 10:04 PISdzielskie pieski szczekają??? No popatrzcie a Jaruś nie ma żony.... Trzebaby bylo wywiad z kotem z robić. A swoja drogą ciekawi mnie jak taki dorosły facet, bez zony, no tego.... zaspokaja swoje żądze. Do niedawna robił to wypieprzając kolejnych polityków ze stołków. A teraz??? Odpowiedz Link Zgłoś
kraq ziobru chapie dzide;)))) 12.11.07, 11:45 z naturą nawet taki chojrak jak kartoflu i zerru nie wygraja. musza sobie jakos dziewczyny radzic, nie?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Re: ziobru chapie dzide;)))) 12.11.07, 11:49 "samo dobro" już proponował przejście na Donusia... Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Re: Szczekacie jakoś mizernie w obronie misia:) 12.11.07, 12:13 Mściwość i zawiść blokuje wyobraźnię i pozbawia polotu. Odpowiedz Link Zgłoś
lookas7 Niech ktoś tę szkaradę ubierze i uczesze! 12.11.07, 10:00 Totalne bezguście! Kto nosi taką fryzurę do takiego owalu twarzy???? Ubiera się jak wiesniara z prowincji. Ona nie może doradzać męzowi, nawet kratwata mu nie potrafi dobrać! Głup_Tusk w zaciasnym garniturku, albo kurteczce na miśku z podpinką w kratkę to obciach na całego! Odpowiedz Link Zgłoś
albacor Re: Niech ktoś tę szkaradę ubierze i uczesze! 12.11.07, 10:06 Obciach to byył Kaczor z wyłażącą koszulą ze spodni,wiszącym brzuchem, rozpier....mi butami, porwanymi sznurówkami, + jego cudowny charakterek... Odpowiedz Link Zgłoś
ferrment Re: Niech ktoś tę szkaradę ubierze i uczesze! 12.11.07, 12:22 Ucz się lepiej do klasówki zamiast głupoty wypisywać. lookas7 napisał: > Totalne bezguście! Kto nosi taką fryzurę do takiego owalu twarzy???? > Ubiera się jak wiesniara z prowincji. Ona nie może doradzać męzowi, > nawet kratwata mu nie potrafi dobrać! Głup_Tusk w zaciasnym > garniturku, albo kurteczce na miśku z podpinką w kratkę to obciach > na całego! Odpowiedz Link Zgłoś
yllen-kita Do Pani Malgosi Tusk- wyglada Pani swietnie 12.11.07, 18:47 Swietny krok z tym skroceniem wlosow. Wyglada Pani swietnie. I niech sie Pani nie przejmuje glupotami jakie beda wypisywac, nawet gdyby Pani wygladala jak Claudia Schiffer to tez by sie przyczepili. Cos by sie zawsze znalazlo. Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta A jak ,,misiu''pochla to zonie przyłoży łapą :) 12.11.07, 10:06 Ale to ,,łze-media'' pisały .....nie te ,,demokratyczne'' :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
albacor Re: A jak ,,misiu''pochla to zonie przyłoży łapą 12.11.07, 10:09 Zdaje się ze mylisz kogoś z niedawnymi kumplami Jarusia z rządu. Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Zdaje się ,że nie :))))) Donek na kacu to... 12.11.07, 10:17 ..wunderwaffe PO .Kto się napatoczy to po ryju zaliczy.Małgosia to wie i już się Donkowi przed oczami nie pęta ,kiedy Donek trzeźwieje! Bo juz nie raz zaliczyła ...po ryju :)))))) albacor napisał: > Zdaje się ze mylisz kogoś z niedawnymi kumplami Jarusia z rządu. Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Re: Zdaje się ,że nie :))))) Donek na kacu to... 12.11.07, 10:25 morientes.wrzuta.pl/audio/plz4fmDE4z/defekt_mozgu-pisiory_na_wybory Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Znak czasu Powce mają...defekt mózgu i w dodatku 12.11.07, 10:49 dysgrafię bo piszą to ,,defekt muzgó'':))))))))))) Już tylko punk wam Powce pozostał?Biedne pokolenie ,,Mac Donalda'':)))) abhaod napisał: > > morientes.wrzuta.pl/audio/plz4fmDE4z/defekt_mozgu-pisiory_na_wybory Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Re: Znak czasu Powce mają...defekt mózgu i w doda 12.11.07, 10:59 trudno inaczej na to odpowiedzieć, że: Wszak nie to samo drzewo widzi motłoch i artysta. Podpowiem tylko, że nazwa zespołu jest jak najbardziej zamierzona. Odpowiedz Link Zgłoś
login89 Ta wypowiedź jest żenująca?To ma być żona premiera 12.11.07, 10:31 Ten sam "wspaniały styl" co małżonka Millera i jej słynna "sexi" sukienka. Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod "czarownica z oszustem" już klasę pokazali... 12.11.07, 10:35 i nadal pokazują... wybory2007.wp.pl/wid,9259016,wiadomoscflv.html?ticaid=14ceb Odpowiedz Link Zgłoś
albacor Re: "czarownica z oszustem" już klasę pokazali... 12.11.07, 10:50 I muślę, że nie należy się czepiać garniturów, fryzur, kreacji. Sadzę, że Tusk "czuje" jaki to ma wymiar i wiekszego przypału niz Marysia z reklamówka nie bedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
at84 Żonka boi się Donka jak ten popije stąd takie 12.11.07, 10:48 bezsensowne wypowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
albacor Re: Żonka boi się Donka jak ten popije stąd takie 12.11.07, 10:54 I jeszcze jedno - jeżeli dzieci pana Donalda Tuska czytają te wypowiedzi, a myślę że tak, to proszę Was - niesłuchajcie tych zjadfliwych, złośliwych i głupich wypowiedzi PISdzielskich piesków, ktore usiłuja przyczepoić sie do kazdej rzeczy aby sprawić przykrość waszemu ojcu i Premierowi. Najgłupsze są te gadki o "chlaniu", rekoczynach itp. idiotyzmy na które stać tylko PISdzielców zawiedziionych przegraną. I slowo do nich - następnego kopa w dupe dostanie prezydent, kompletnie nie nadajacy się na to stanowisko, kukła i marionetka w rękach swojego braciszka. Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Re: Żonka boi się Donka jak ten popije stąd takie 12.11.07, 11:02 nie przejmuj się, dzieci wiedzą i widzą najlepiej, a chamstwo PiSdzielców, to tylko ich cecha charakterystyczna Odpowiedz Link Zgłoś
at84 Re: Żonka boi się Donka jak ten popije stąd takie 12.11.07, 11:05 a uzywanie slo pisdzielec, czy piesek to wyzyny kultury wg wyborcow po. ambiwalencja godna szacunku:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Re: Żonka boi się Donka jak ten popije stąd takie 12.11.07, 11:19 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=71872564&a=71873137 przysłowie stare jak świat "jak Kali ukraść krowę...." www.spieprzajdziadu.com/2007/10/17/iv-rp-reaktywacja/ Odpowiedz Link Zgłoś
at84 Re: Żonka boi się Donka jak ten popije stąd takie 12.11.07, 11:26 i stosujesz je wysmienicie. jak ty obrazasz wyborcow pisu to dobrze jak oni obrazaja wyborcow po to wtedy dopiero jest to chamstwo. ty mozesz obrazac innych, ale ciebie nie wolno obrazac. Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Re: Żonka boi się Donka jak ten popije stąd takie 12.11.07, 11:32 i nie widzisz nawet jaka to pokrętna logika, czy to ja zacząłem ze "spieprzaj dziadu", przypominasz mi małe dziecko, któremu w piaskownicy ktoś zburzył "pięęękny zamek" www.youtube.com/watch?v=q2whkmQmK-U Odpowiedz Link Zgłoś
kraq pisuar czy pisdzelec nie powinno ci przeszkadzać 12.11.07, 11:49 dla mnie obrazliwym samym w sobie jest okreslenie 'wyborca pisu' tfu! oby nie pokręciło jak by mnie miał ktoś tak nazwać. przecież to musi być wstyd jak beret, jak się przebywa wsród wykształconych ludzi. nie wiem, może gdzies na wsi to nie obelga? Odpowiedz Link Zgłoś
at84 Re: Żonka boi się Donka jak ten popije stąd takie 12.11.07, 11:03 BUHAHAHAHAHHAHAHAA skąd takie faggots jak ty się biorą? wejdz donkowi do pupy i uśmiechnij się- -życie jest piękne, a patologie rodzinne występują "tylko" w 36% rodzin w Polsce czyli jest duza szansa za donek zonki nie bije (aż tak mocno):)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
pataszonski Na Żoliborzu by było... 12.11.07, 11:10 "Donald to przytulny misio", albo "Donaldu to przytulny misiu". Mylenie mianownika z wołaczem cechuje ludzi wychowanych na podwórku. __________ www.koszon.salon24.pl Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 ...A kiedy powrot na ziemie?............... 12.11.07, 11:15 To nie opowiastka ale po prostu zenada........ Odpowiedz Link Zgłoś
internauta2007 Tuskomatołki! Już nie miewacie orgazmów na widok 12.11.07, 11:25 Tuskomatołki! Już nie miewacie orgazmów na widok innej pary z przeszłosci? Ludzi opętanych żądżą pieniądza - pijaczyny z klasą kwasniewskiego i jego Joli ? Oni byli tacy piękni, wymarzeni. Szumowiny pseudoczerone. Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Re: Tuskomatołki! Już nie miewacie orgazmów na wi 12.11.07, 11:38 nie popłacz się PiSuarku autsch.de/17519 Odpowiedz Link Zgłoś
albacor Re: Tuskomatołki! Już nie miewacie orgazmów na wi 12.11.07, 11:57 Z cierpliwością znosiłem docinki w pracy przez te 2 lata ale teraz.... Bezcenne jest patrzec teraz na ich glupie miny po przegranej a tu na forum na głupia pisaninę PISdzielskich, zawiedzionych fanów, czepiających się byle gówna żeby dopiec. Miło jest rozkoszować się p[iskiem tych szczurów. Ciekawe kiedy zaczną sp...ć z tonącego okrętu? Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Re: Tuskomatołki! Już nie miewacie orgazmów na wi 12.11.07, 11:59 gdy prezio przejdzie na prezesa :))) Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Bul...bul....bul.....bul......bul ............. 12.11.07, 12:11 wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80708,4663556.html Oj, boli ten "bul" ! Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski001 Misiu ryczy, jak sie napije; wtedy to i lape na ni 12.11.07, 12:22 edzwiedzice podniesie; hehehe, ae glupia ta Tuskowa; rzeczywiscie, jezyk godny prawdziwej "first lady"; buhahaha; to juz Ciciolina lepiej sie wyrazala Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski001 Cesarz Hadrian?? chachacha; chyba Kaligula 12.11.07, 12:23 Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo .....Anastazja P. pisala o tym "ryczeniu" Tusia... 12.11.07, 12:24 takze dziwie sie, ze po tych wszystkich numerach jeszcze zostala z Tusiem w zwiazku Odpowiedz Link Zgłoś
albacor Re: .....Anastazja P. pisala o tym "ryczeniu" Tus 12.11.07, 12:26 Kretynów najlepiej olać i to dla nich największa kara. Zniżac się do polemiki z takimi typami jak powyżej po prostu nie warto. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo Re: .....Anastazja P. pisala o tym "ryczeniu" Tus 12.11.07, 12:32 jesli juz to kretynki - nie czytalo sie ksiazki Anastazji P. ? To ona opisala Tuska jako lovelasa Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo ......wazelina wyborowej-Tuskowej nie zna granic.. 12.11.07, 12:26 teraz czekamy na ruch Tuskowych lizusow z TVN24 i zobaczymy czy Michnik czy Walter lepszy w wazeliniarstwie Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Re: ......wazelina wyborowej-Tuskowej nie zna gra 12.11.07, 12:38 autsch.de/17519 Odpowiedz Link Zgłoś
albacor Re: ......wazelina wyborowej-Tuskowej nie zna gra 12.11.07, 12:41 Można w jednym zdaniu odpowiedzieć i streścić opinie powyżej: PISdzielskie pomyje wylane przez nieutulonych w żalu po stracie miejsca przy korycie. Oby na zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Re: ......wazelina wyborowej-Tuskowej nie zna gra 12.11.07, 12:55 myślę kolego, że przy korycie to nie tak groźne, jak naginanie prawa w celu osiągnięcia kontroli nad innymi, i stworzenie tym samym państwa totalitarnego (Kaczyzmu), okazało się jednak, że naród mądrzejszy Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo .....teraz Thuske z Miodowiczem i Jarucka stworza 12.11.07, 13:01 prawdziwa demokracje ciekawe kogo Tusio nastepnego zalatwi w bialych rekawiczkach jak 2 lata temu Cimoszewicza razem z plk UOPu Miodowiczem przy uzyciu Jaruckiej to dopiero byla demokracja - wow - Herr Thuske prosimy o jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Re: .....teraz Thuske z Miodowiczem i Jarucka stw 12.11.07, 13:07 pl.youtube.com/watch?v=MdujNlDRNiU&mode=related&search= Odpowiedz Link Zgłoś
albacor Re: .....teraz Thuske z Miodowiczem i Jarucka stw 12.11.07, 13:08 na Prezia, a także na Hrabiego (Monte Christo), tudzież na silesiusa czy świrusa, jakiegoś prezerwatywę albo jakoś tak, nalezałoby spojrzeć jak na ciekawe przypadki kliniczne,pobłażliwie traktując ich szczere, acz głupie i niepozbierane myśli. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo Re: .....teraz Thuske z Miodowiczem i Jarucka stw 12.11.07, 13:30 oj zdaje sie,ze ynteligenci POpierajacy PO nie za bardzo wiedza jak dyskutowac z niewygodnymi dla siebie faktami, wiec siegaja po sprawdzona bron - czyli chamstwo i wyzwiska - tylko pogratulowac p.s. co uczciwa placzaca laPOwkara POslanka Sawicka zrobila z laPOwka od CBA ? Odpowiedz Link Zgłoś
albacor Re: .....teraz Thuske z Miodowiczem i Jarucka stw 12.11.07, 13:36 Tak, tak Hrabio, mamy miejsce obok Prezydentów, Prezesów i Najjasniej Panujących. W Tworkach. Odpowiedz Link Zgłoś
lookas7 Jak to jest? Siostra Tuska wiedziała o dziadku, a 12.11.07, 16:17 on nie. W archiwum PSZ jednak nie ma śladu po rzekomym wcieleniu Jozefa do polskich formacji na zachodzie! A tu ocenzurowany materiał w TVN o historii dziadka Tuska i niepamięci Donalda: video.google.com/videoplay? docid=6013916365147969939 Odpowiedz Link Zgłoś
marcin1122331 Re: Małgorzata Tusk: Donald to przytulny misiu, a 12.11.07, 17:34 ja takiebuty napisała: > Ja myślę,że on ma w sobie coś.myślę,że on ma w sobie coś... Byles z nim w saunie? Odpowiedz Link Zgłoś
bokassa Małgorzata Tusk: Donald to przytulny misiu, ale.. 12.11.07, 21:04 Tłuk to misiu ,który potrafi zaryczeć,a także dać łapą w mordę swojej Małgosi jak to nieraz bywało. Odpowiedz Link Zgłoś
placebo99 Co za obrzydliwość 13.11.07, 14:48 Na pewno spółkowali przy jasnym świetle żeby bezwstydnie patrzeć na swoje narządy podczas kopulacji. Tfu! Zrzygać się można. Odpowiedz Link Zgłoś