dan3iger 15.11.07, 11:34 Może elokwentna pani Fotyga sie zgodzi ? Albo przystojniak, pan Karski ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mixy Smoktunowicz nie zostanie rzecznikiem rządu Tuska 15.11.07, 12:09 jak ona zostanie rzecznikiem to niech mi ktoś jeszcze gembe otworzy i śmie powiedzieć że dziennikarze są obiektywni. dwa lata jazgotu beszczelnego na w wszystko co kaczki robiły w polszmatowych informacjach. a teraz do tuska precz! Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu Oblesny starzec, nazywany ojcem sukcesu PO 15.11.07, 13:55 Nazwiska zapewne sie domyslacie. Odpowiedz Link Zgłoś
moki1 Urban będzie dobry 15.11.07, 13:56 I sprawdził się w roli współpracy z mediami takimi jak obecnie. Odpowiedz Link Zgłoś
plastelina2005 ^^^^^^^^^^^Albo Szczypińska 15.11.07, 16:25 Ona jest chyba teraz w fazie klimakterium. Z podlotka robi się teraz na wściekłego babsztyla. Odpowiedz Link Zgłoś
miranda333 Re: Oblesny starzec, nazywany ojcem sukcesu PO 15.11.07, 16:06 Rzecznikiem rządu powinien zostac Tomasz Sakiewicz,..On jedynie potrafi byc usłużnym dziennikarzem władzy,każdej władzy! Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk_fizyk Re: Oblesny starzec, nazywany ojcem sukcesu PO 15.11.07, 16:14 Byle tylko mógł wymachiwać najnowszym numerem "Gazety Polskiej" Odpowiedz Link Zgłoś
ollo2005 Re: Oblesny starzec, nazywany ojcem sukcesu PO 15.11.07, 16:37 Stawiam na Gargas albo Olejnik. Wsio rawno. Odpowiedz Link Zgłoś
quoasis Re: Smoktunowicz nie zostanie rzecznikiem rządu T 15.11.07, 12:10 w 1995 roku NIE BYLO RZADU MILLERA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Może Pan Sakiewicz się zgodzi? 15.11.07, 12:29 A nie, on zajęty jezzzzd. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
malgoska4 Może Agnieszka Liszka? 15.11.07, 12:35 Była rzeczniczką Olechowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
mixy Re: Może Agnieszka Liszka? 15.11.07, 12:37 kogoś ze szkła! przybylika czy innego lizydupe Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Może Pan Sakiewicz się zgodzi? 15.11.07, 12:41 trzymilionowy.post napisał: > A nie, on zajęty jezzzzd. ******************************* Ale tylko 13 i 14 grudnia. Odpowiedz Link Zgłoś
sw_mikolaj2 Smoktunowicz nie zostanie rzecznikiem rządu Tuska 15.11.07, 12:36 "W 1995 roku funkcję rzecznika prasowego rządu Leszka Millera objęła Aleksandra Jakubowska i sprawowała ją do r. 1997." Czy mi się wydaje? Ale z tego co pamietam do L.Miller był premieem 2001-2004, a p. Jakubowska była rzecznikiem w rzadzie Oleksego. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Kaczyńskiemu buty spadną? 15.11.07, 12:37 Premier elekt w piątek zapowiedział, że nazwisko rzecznika przyszłego rządu traktuje jako "najsłodszą tajemnicę" i ta nominacja będzie ogłoszona dopiero na końcu. Jednocześnie zapewnił dziennikarzy, że będzie to dla nich przyjemną niespodzianką. *********************************** Małpa w czerwonym czy ze spadniętymi butami? Odpowiedz Link Zgłoś
loppe buty spadną? 15.11.07, 12:50 nie wiem po co to wycieranie sobie gęby cudzym nazwiskiem w tym watku? a wracając do tematu - a może pani Monika Olejnik wreszcie weszłaby do polityki?!!! JAKO PIERWSZY KROK DO POXNIEJSZEGO PREMIEROSTWA!! Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: buty spadną? 15.11.07, 13:47 loppe napisał: > nie wiem po co to wycieranie sobie gęby cudzym nazwiskiem w tym > watku? **************************************** To nazwisko pojawia się w różnych kontekstach nawet w publicznych toaletach, więc nie bądź taki przejęty rolą. Co do rozumienia puenty, to nie będę się nad tym rozwodził. Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: buty spadną? 15.11.07, 14:35 miejsce twojej obsesji jest własnie tam, a nie tutaj Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Smoktunowicz nie zostanie rzecznikiem rządu Tuska 15.11.07, 12:48 Pani Hanna byłaby znakomitym rzecznikiem Ale robota trudniejsza a mniej płatna więc watpie żeby chciała Odpowiedz Link Zgłoś
nawybory Re: Smoktunowicz nie zostanie rzecznikiem rządu T 15.11.07, 12:55 akurat pani Mołek jest tak odpychająca (nie chodzi mi o jej urode, ale o sposób bycia) ze nadawala sie tylko na rzecznika kaczego rządu Odpowiedz Link Zgłoś
nefryt21 Re: Smoktunowicz nie zostanie rzecznikiem rządu T 15.11.07, 14:00 zgadzam się , masz rację....x Odpowiedz Link Zgłoś
lexgm Nie sądzę, żeby się zgodziła, 15.11.07, 12:59 bo ma znaczie większą i dużo lepszą kasę (głównie z radia i telewizji), jednak może to być prawda, że rzecznikiem prasowym rządu zostnie MONIKA OLEJNIK. Ma jaja,głowę zamiast d... i do tego na właściwym miescu, a to obecnie bardzo rzadkie. No i jest pyskata (w pozytywnym tego słowa znaczeniu). Odpowiedz Link Zgłoś
ytzek.bloch Smoktunowicz nie zostanie rzecznikiem rządu Tuska 15.11.07, 13:07 Była kochanka (teraz żona) Lisa dostanie w nagrodę posadę rządową, za to że wspólnie z byłym konkubentem (teraz mężem) judziła przeciwko Kaczorom w Polszmacie. Odpowiedz Link Zgłoś
mkruzo do Autora artykułu 15.11.07, 13:08 Nie wiem skad ta informacja pojawiająca się w artykule, ale w latach '95-'97 nie było rządu Millera tylko Oleksego i Cimoszewicza i tych rządów rzecznikiem była A. Jakubowska Odpowiedz Link Zgłoś
l.george.l Ja bym na tym stanowsku widział Brygdię Grysiak 15.11.07, 13:27 I ładna, i jak na dziennikarkę ponadprzeciętnie inteligentna. Odpowiedz Link Zgłoś
wampir72 Re: Myślę, że... 15.11.07, 13:46 ... Tusk postanowił przywalić kaczkom i stąd ta tajemnica ;-))) Rzecznikiem może zostać Konrad Ciesiołkiewicz - PR-owiec Marcinkiewicza. Odpowiedz Link Zgłoś
allspice Smoktunowicz nie zostanie rzecznikiem rządu Tuska 15.11.07, 13:44 Może byc kobieta.Byleby mądra. Odpowiedz Link Zgłoś
taxal Smoktunowicz nie ale LIs tak 15.11.07, 13:48 Smktunowicz przybrala nazwisko LIS, a pewnie Tomcio zostanie bo wolny i szuka pracy Odpowiedz Link Zgłoś
krzynia.c Mariusz Mix Golonka zgłosił swoją kandydaturę. 15.11.07, 13:54 Ale pan poseł Edward Ącki byłby ciekawszy na tej pozycji. Odpowiedz Link Zgłoś
matternhorn Re: też ma dobry kontakt z mediami.. 15.11.07, 14:05 NIe wiem po co cała ta afera. Przecież Tusk już powiedział kto będzie rzecznikiem tylko nikt go nie słuchał. Na jednej z konferencji na pytanie dziennikarza o rzecznika odpowiedział mniej więcej tak: "Jestem ostrożnym LISEM, by mówić o rzeczniku teraz, dowiecie się w swoim czasie.." Cytat nie jest dokładny, jednak słowo Lis użyte w wypowiedzi Tuska aż raziło w oczy. Więc ja jestem pewien i mogę się z kimś założyć :D Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Smoktunowicz ma złe nazwisko... 15.11.07, 14:09 ...renegata z PO do LiD.Funkcja kochanki Lisa to za mało :))) A podobno casting wygrała DODA ale....PO boi się to ogłosić ROFL. Odpowiedz Link Zgłoś
placebo99 "Yeti nie będzie wicepremierem" i jeszcze inne mam 15.11.07, 14:17 "Prezydent nie jeździ amfibią w pałacu". "Premier nie obrzygał gości na przyjęciu". "Minister nie paraduje goło na ulicach W-wy". To tak już na zapas dla GW jakby zabrakło pomysłów na głupie tytuły do artykułów. Odpowiedz Link Zgłoś
gugula Smoktunowicz nie zostanie rzecznikiem rządu Tuska 15.11.07, 14:41 Marzy mi się Niezabitowska. Byłby to powrót w najlepszym stylu. Odpowiedz Link Zgłoś
bromba_bez_glusia Smoktunowicz nie zostanie rzecznikiem rządu Tuska 15.11.07, 14:46 A tak swoja droga , to super pytanie GW..czy rzecznikiem zostanie kobieta, dziennikarz, czy polityk. Bo kobieta to taki zawod... Odpowiedz Link Zgłoś
tele_sfor Re: Smoktunowicz nie zostanie rzecznikiem rządu T 15.11.07, 14:53 i dzieki bogu, bo czytanie przygowtownych przez innych wiadomości to nie to samo, co powiedzenie samemu, na zywo kilkunastu własnych zdań i to merytorycznie poprawnych. Z Hanuś taka dziennikarka, jak z koziej dupy trąba. Odpowiedz Link Zgłoś