dornjuan 18.11.07, 21:29 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rydzyk_fizyk [...] 18.11.07, 21:47 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Błyskawiczny generał Służby Więziennej 18.11.07, 21:33 jedno mozna powiedziec: pieprzona klika !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
karagandak A co zrobimy z resztą " błyskawicznych awansów " ? 18.11.07, 21:47 Bo że takie były w tych dziwnych dwu latach , to wielu wie. Bez " specjalnego zespołu do rozwikłania i chyba cofnięcia tych awansów " się nie obejdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
an1005 Re: A co zrobimy z resztą " błyskawicznych awansó 18.11.07, 23:56 > Bez " specjalnego zespołu do rozwikłania i chyba cofnięcia tych > awansów " się nie obejdzie. ILE JESZCZE TAKICH ZBUKOW NAM ZOSTAWILI???. Jeden mozna bylo przelknac choc z trudem, drugi juz wkurzal (no moze raczej wkaczal) ale ten tlum szybkich awansow, obsadzen waznych stanowisk absolutnie wymaga rewizji. Panie Donaldzie Tusk, my wiemy ze Pan jest golebiego serca i pelen wybaczenia dla slabostek tworow ulomnych ale to sie juz zrobila zbyt powazna sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
jsw [...] 18.11.07, 21:44 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Ależ okoliczności są bardzo poważne. Tylu byłych 18.11.07, 22:42 ministrów a może i premier, czekają na Trybunał Stany, więc dobrze będzie mieć generała mianowanego z łaski PiS prezydenta. Odpowiedz Link Zgłoś
areabis Błyskawiczny generał Służby Więziennej 18.11.07, 23:00 Te wtyczki pisowskie trzeba natychmiast wyrywać , bo wda się zakażenie . Bliźnięta jako pomyłka genetyczna zrobili z Polski kabaret , który w historii nie ma odpowiednika . Stalinowskie wychowanie . Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post To PO jest winna... 18.11.07, 23:12 ...że nie został generałem jeszcze szybciej:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
dru.wpia Błyskawiczny generał Służby Więziennej 18.11.07, 23:42 Zasady obowiązują... Odpowiedz Link Zgłoś
tenare Czyżby Kwaczory szykowały zamach stanu? 18.11.07, 23:50 Awansują miernoty, żeby zdestabilizować armię i rozbić system dowodzenia? Po Kwakach można się wszystkiego spodziewać. Kwaczorom dalej się marzy Bereza Kartuska na stadionie 10-Lecia gdy awansują miernego ale wiernego klawisza na generała. Hej klawisz! Skacz jak ci każę skakać! Odpowiedz Link Zgłoś
an1005 Re: Czyżby Kwaczory szykowały zamach stanu? 19.11.07, 00:01 Ja juz od pewnego czasu sie tego obwiam ze one tak latwo nie odpuszcza: przewozone dokumenty, szybkie awanse, grodzenie twierdzy Hel no i: #- Bóg raczy wiedzieć, ale wierzę, że tak - mówi w rozmowie z "Wprost" były premier Jarosław Kaczyński pytany, czy kiedyś jeszcze wróci na fotel szefa rządu. - Bycie premierem to niezwykłe wydarzenie i nieocenione źródło...# KASY, WLADZY, DOWARTOSCIOWANIA swojej malosci!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
grubymisiek1 Czym się przejmowac? 19.11.07, 00:16 Już niedługo kolejny po Marczuku generał w stanie spoczynku. Odpowiedz Link Zgłoś
wicary Kurduple liczą na lepsze cele 19.11.07, 00:53 PiS-dzielcy liczą ,że załapią się na "lepsze cele i dodatkowe paczki. Więc trzeba tego karierowicza wysłać co prędzej do odległego mamra na wieżyczkę Odpowiedz Link Zgłoś
dzakarta Błyskawiczny generał Służby Więziennej 19.11.07, 00:56 Brawo Prezydent! Jak tak dalej pójdzie, to generałami zostaną kot Alik i mamusia szanownego Pana! Odpowiedz Link Zgłoś
2lkad1 Prawi i sprawiedliwi 19.11.07, 05:43 Kto jeszcze wierzy, że jak partia nazywa się "Cnota", to większość jej członków nie onanizuje się pod stołem i nie robi w wolnych chwilach orgietek z protokolantkami? Po rządach PiS juz nikt. Odpowiedz Link Zgłoś
niespodziewany22 Re: Prawi i sprawiedliwi 19.11.07, 05:56 A ja bym tego generalka wykorzystal wlasnie do wpakowania za kratki tych co go awansowali (kaczory?!?),czemu niby nie ? To takie po kaczemu...........i Staliniemu.........Wy mnie awansowaliscie, dziekuje!!! ,za to ja was o wodzie i suchym chlebie potrzymam troszeczke.........Jak to mawial Zagloba ,ja go buklaczkiem ,a on mi Wilcze Doly ........... ("_")............ Odpowiedz Link Zgłoś
2berber Dosyć zamykania - więźniów mamy najwięcej w UE! 19.11.07, 06:31 Dla braci K trzeba wymyśleć inną karę infamię, wygonienie z kraju, pozbawienie praw obywatelskich albo coś innego. Do więzienia nie ma co ich zamykać i tak mamy najwięcej więźniów w UE a może nawet w Europie. Przecież nie jesteśmy i nie możemy być społeczeństwem przestępców. W żadnym kraju nie ma tylu więźniów na 100 tys mieszkańców co unas . Nawet Białoruś wsadza do więzienia mniej obywateli. Odpowiedz Link Zgłoś
m.in Re: Brawa dla min. Czumy, premiera Tuska 05.03.09, 14:26 znam go osobiscie - to sympatyczny facet, nie wiem czy nadaje si ena szefa więziennictwa, bo to nie moja branża, ale Nasiłowski na pewno jest porzadnym sympatycznym facetem Odpowiedz Link Zgłoś
enteryk Błyskawiczny generał Służby Więziennej 05.03.09, 14:32 PIS MUSI ZROBIC PORZĄDEK PO OSZOŁOMACH Z PO Odpowiedz Link Zgłoś