stanislaw50 Re: Prezydent nie wysłucha Tuska 20.11.07, 09:53 Żenada !!! Jaka kultura, takie zachowanie !!! Zero komentarza więcej... Patriota Odpowiedz Link Zgłoś
plus_minus_zero biedni Gruzini... A co oni takiego zlego zrobili 20.11.07, 09:54 ze ich tak Bog pokaral?! Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: biedni Gruzini... A co oni takiego zlego zrob 20.11.07, 10:15 plus_minus_zero napisał: > ze ich tak Bog pokaral?! Jak to co? A Stalin to kim był? A Beria? a Ordżonikidze? Odpowiedz Link Zgłoś
piemont12 Prezie Kaczyński !!..Zapomnij o II kadencji !!!! 20.11.07, 09:55 Polacy już wiedza...Nigdy więcej żaden Kaczyński !! Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: Prezie Kaczyński !!..Zapomnij o II kadencji ! 20.11.07, 10:16 piemont12 napisał: > Polacy już wiedza...Nigdy więcej żaden Kaczyński !! Jak to? Czyżby wszyscy noszący to nazwisko byli tacy? Odpowiedzialność zbiorowa, czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
roman337 Re: Prezie Kaczyński !!..Zapomnij o II kadencji ! 20.11.07, 10:16 do kopca z nim ! Odpowiedz Link Zgłoś
delargo Prezydent nie wysłucha Tuska 20.11.07, 09:57 Jestescie obrazeni na Prezydenta? Zacznijcie pisac Emaile do niego, ze nie tolerujecie jego politycznego zachowania: Adres pod ktory nalezy wyslac: listy@prezydent.pl. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
leeloo Prezydent nie wysłucha Tuska 20.11.07, 09:58 nie wiem, czy ktoś z Was ogladał dzisiaj w TVN24 rozmowę Kuby Porady z Adamem Hoffmanem? Czy widzieliście może jak arogancki i bezczelny jest ten poseł PiS-u? Niestety większość zachowuje się w ten sposób... I ten BUBON opowiadał jak to PIS jest na drodze odzyskiwania elektoratu wykształconego... i inne głodne, aroganckie kawałki. Oni są żałośni, czy oni naprawdę siebie nie widzą i nie słyszą? Nie chcę mieć z nimi nic wspólnego... prezydenta też... Ten mały człowieczek nie istnieje dla mnie... on i jego świta może się załadować w beczkę ze śledziami i startować w kosmos! Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Wyluzuj bo ci pompa peknie POpaprancu rotfl! 20.11.07, 10:09 ponury_drwiacy_szyderca napisała: > Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: Wyluzuj bo ci pompa peknie POpaprancu rotfl! 20.11.07, 10:32 amanasunta, ales sie wulgarna zrobila....To tak po przegranych wyborach? Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: amanasunta..Dlaczego zeszłaś z szosy, tirówko 20.11.07, 10:35 skumala sie chyba z Jolka z Dywit.... Odpowiedz Link Zgłoś
xegar Kaczyński na prezydenta Gruzji? 20.11.07, 10:14 Po co on pojechał do tej Gruzji? Wypłakać się? Złożyć raport? Sprowadzić posiłki? Może chce zostać prezydentem Gruzji albo poprosić o azyl? Tylko że tam jakiś biznesmen podobno chce przejąć władzę i może być niebezpiecznie. Prawnik, głowa państwa, zwierzchnik sił zbrojnych (!!!) i nie chce wysłuchać premiera demokratycznie wybranego rządu? Czy prezydent ma polski naród za tak durny, że uwierzy w bajkę o zaproszeniu do wizyty? Owszem, polski naród był durny, bo wybrał Kaczyńskich, ale dzięki nim uczy się na własnym błędzie. Bo jeśli prezydent odwraca się od narodu, to naród odwróci się od prezydenta. A wówczas prorocze okaże się porównanie Kaczyńskich do kartofli: jesienią wykopią, a na wiosnę posadzą. Xe. Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: Kaczyński na prezydenta Gruzji? 20.11.07, 10:34 nie robmy tego obciachu Gruzinom!!! Odpowiedz Link Zgłoś
l_esio Junkier..! 20.11.07, 10:24 JUNKIER GDZIE JESTEŚ..!? Tyle nienawiści w polskim społeczeństwie, a ty nie grzmisz??? Smieją się z jarka i leszka, a ty milczysz.. .? i pewnie gdzieś łkasz w samotności.. Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: Junkier..! 20.11.07, 10:33 dolaczyl do Jolki z Dywit i palestriny...Razem chleja w oborze Ziobrowke... Odpowiedz Link Zgłoś
l_esio Re: Junkier..! 20.11.07, 10:41 ..myślisz że oni występują w stadach? No to wszystko jasne.. Choroba wściekłych krów zazwyczaj rozprzestrzenia się w grupie Odpowiedz Link Zgłoś
roman337 junkier ma izolatke do !4 ! 20.11.07, 10:36 wczoraj nie brał leków, i za to kara!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tomek85211 Re: Junkier..! 20.11.07, 11:49 Junkier miał przerwę miedzy wykładami w Wyższej Szkole Kultury Społecznej i Medialnej w Toruniu . a teraz ma wykład. Odpowiedz Link Zgłoś
robertpk Żałosny ten nasz prezydent.. 20.11.07, 10:35 ..po prostu żałosny żadne inne słowo nie przychodzi mi do głowy. ..szkoda też czasu żeby się rozpisywać na jego temat. Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro ....Prezio ciezko pracuje.... 20.11.07, 10:38 zeby go ponownie przypadkiem nie wybrano. Mysle, ze ma to jak w banku! Odpowiedz Link Zgłoś
placebo99 Prezydent powinien rozwiązać sejm różowych pajców 20.11.07, 10:39 Dzięcioł z Big Brothera czołowym pajacem sejmu. Europa się śmieje. Świat się śmieje. Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: Prezydent powinien rozwiązać sejm różowych pa 20.11.07, 10:41 Swiat sie smieje....z Kaczynskich! Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Prezydent powinien rozwiązać sejm różowych pa 20.11.07, 11:37 Junkier widać nie ma czasu. Przysłał na forum swojego młodego niedouka. placebo99 napisał: > Dzięcioł z Big Brothera czołowym pajacem sejmu. > Europa się śmieje. Świat się śmieje. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo .......a kto by chcial sluchac belkotu Tuska...... 20.11.07, 10:45 nie dziwie sie Prezydentowi; te bajki o cudach to niech Tusk opowiada na zebraniach partyjnych Odpowiedz Link Zgłoś
uzaz Drogi Hrabio! 20.11.07, 10:56 Twoje rozgoryczenie jest zrozumiałe bo prawo i sprawiedliwość jako cel polityczny to niedościgniona idea. Teraz kipisz rozczarowaniem, bo ktoś zepsuł piękny projekt. Ale gdy projektant wybiera sobie do realizacji kiepskich wykonawców to nie może liczyć na sukces. Samymi dobrymi chęciami itd. Twoi faworyci to szlachetni durnie, do tego brną teraz w zaparte bo nie mogą przecież przyznać się nawet przed sobą, że tak żałośnie spieprzyli wspaniałą okazję (stąd na przykład odwoływanie się do boskiej wyrozumiałości - może Bóg mi przebaczy, bo ja sam nie mogę). Jeżeli chcesz pomóc idei, to wytłumacz zawiedzionym, że tym razem wybrali fałszywych, ale ta pomyłka jest przecież odwracalna. To potrwa, bo sprawiedliwego państwa nikomu jeszcze nie udało się zbudować, chyba że znasz realnie istniejące przykłady. Warto dalej próbować, ale teraz trzeba wziąć oddech i przeanalizować błędy. Jeśli jednak ślepo brniesz dalej, to przede wszystkim zniechęcasz potencjalnych zwolenników, jak z treści wypowiedzi na forum wynika; prowokujesz u bliznich niechrześcijańskie uczucia, a to brzydkie. Masz 3 możliwości: a) dalej iść w zaparte, jeśli jesteś niezdolny do rzetelnej oceny. b) użyć wreszcie rozumu, bo to żadna hańba. c) grać rolę konowała, który nie wypuści raz złapanego pacjenta i wmawia mu, wbrew rzeczywistości, że poprawa tuż tuż, kasując honorarium. W tym przypadku Twoje motywy są w porządku, bo żadna praca nie hańbi. Co poniektóra śmierdzi. Odpowiedz Link Zgłoś
maj47 Drogi uzazie! 20.11.07, 11:11 W końcu jakiś normalny tekst zachęxcający do dyskusji.Końcówka sugeruje niezbyt czyste intencje.Ciekaw jednak jestem jaka jest twoja (ale tylko twoja) ocena przyczyn przegranej,niewielkiej ale jednak przegranej PIS. Odpowiedz Link Zgłoś
ceoll Re: Prezydent nie wysłucha Tuska 20.11.07, 10:46 Co za żenada!!!! Wstyd!!! Też mi prezydent!!!??? Myślę, ze nadszedł czas na obywatelska inicjatywę odsunięcia tego osobnika z urzędu. Obraził się na naród, za nic ma demokratyczne normy sprawowania władzy. Nawet nie stara sie zachowywac pozory. usunąć go jak najprędzej. I na koniec powiedzieć - spieprzaj dziadu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
supermoher Jedz i nie wracaj buraku! Najlepiej do Watykanu 20.11.07, 10:47 albo na Bialorus - to idealne miejsca dla oszolomow. Odpowiedz Link Zgłoś
qc Kartofel uzyskal pozwolenie Sikorskiego? 20.11.07, 10:50 na wycieczke do Gruzji? Odpowiedz Link Zgłoś
adam.nikon Prawdziwa Kaczka w buraczkach 20.11.07, 10:53 Boże dlaczego musimy się wstydzić za tego człowieka :( Odpowiedz Link Zgłoś
placebo99 Re: hrabio z chlewni...pamietaj o lekach! ..To wa 20.11.07, 11:01 Ten tekst o lekach. Czołowy podszywacz ścierwoliberalizmu. Odpowiedz Link Zgłoś
placebo99 Re: placebo99..największy burak w UB... 20.11.07, 11:05 Oj podszywaczu zawsze wyczuję bolszewickie ścierwo nieważne jakim nickiem zakamuflowane. Nadal z elokwencją na bakier? A mówiłem, że trzeba powtarzać, ćwiczyć słówka i rozmówki a tu się nie chce leniuchowi śmierdzącemu. Już Ja sam się zmusiłem do napisania lekcji elokwencji dla nizin społecznych i tacy pogardzili bo wolą szlugi palić w tryftach i tanie wino Arizona chlać po piwnicach. Taki to mamy proletariat. Odpowiedz Link Zgłoś
premier.z.krakowa USA i Unia proszą Polskę o mediację 20.11.07, 11:10 www.tvn24.pl/12691,1529040,wiadomosc.html "Rząd USA i Unia Europejska poprosiły Polskę o pomoc w mediacji między gruzińskimi władzami a opozycyjnymi mediami - wynika ze słów szefa polskiej dyplomacji Radosława Sikorskiego. 23 listopada do Tbilisi wybiera się prezydent Lech Kaczyński." dziennikarzy z GW bardzo dobrze o tym wiedzą ale ale wykształciuszków trzeba hodować. Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandra991 Prezydent nie wysłucha Tuska 20.11.07, 11:12 Okazuje się, że to "lepsze wychowanie(nie na podwórku)" jakoś się nie sprawdza w życiu.A,fe, panie Kaczyński! Moim prezydentem pan nigdy nie był, więc nie muszę się wstydzić za pana. To "pana" jest celowo pisane małą literą ze względu na pana niskie i śmieszne zachowanie! O następnej kadencji może pan zapomnieć, bo chama ludzie nie zaakceptują po raz wtóry. Nawet moherowe babcie! A'propos - ja też jestem babcią (najstarsza wnuczka ma 21 lat!). I brzydzę się takim zachowaniem! Odpowiedz Link Zgłoś