presentation1 ...PO chce.............. 21.11.07, 14:00 wprowadzic delikatny liberalizm.Nie ma cos takiego, biorac pod uwage LIBERALIZM.Zadziwiajace jest w tym wszystkim jedno.Socjalisci chca byc liberalini, liberalowie przyprawiaja sobie brodke socjalizmu.A fakty sa inne.Panstwo nie moze byc li, tylko liberalne,li, tylko socjalistyczne.Panstwo to zespol-spoleczenstwo.Problemy sa rozne.Nie wszyscy sa bogaci,nie wszyscy sa biedni.Panstwo placi zasilki ,Panstwo placi sprawy zdrowotne ale i Panstwo placi dotacje dotacje dla bogatych.To sa wielkie sumy.Bardzo wielkie dla biznesu.Co wiec z dotacjami dla LIBERALNYCH zrobi PO? Odpowiedz Link Zgłoś
eptesicus popieram, dokładnie chodzi o czas 4 lat... 21.11.07, 17:16 ...jaki upłynie, gdy skończy się kadencja tego sejmu Odpowiedz Link Zgłoś
eptesicus bo po wyborach PO powoła już inny rząd i innego... 21.11.07, 17:17 ...premiera. Odpowiedz Link Zgłoś
uwagiluzne Donek, po prostu róbcie swoje. 21.11.07, 14:00 psy szczekają, karawana jedzie dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
macarthur Miller miał rację Olejniczak 21.11.07, 14:01 to komunistyczna V kolumna, z drugiej strony przy obecnych sondażach nowe wybory byłyby całkiem nam na rękę Odpowiedz Link Zgłoś
w.s3 LiD będzie głosował przeciw wotum zaufania dla .. 21.11.07, 14:11 Jakieś obniżenie poziomu forumowiczów. Nie jestem fanem LiDu, Propozycja jaką zgłosili jest sensowna. Jeżeli macie zastrzeżenia to proszę o merytoryczne wypowiedzi. Nastolatki niech sobie darują pisanie inwektyw. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: LiD będzie głosował przeciw wotum zaufania dl 21.11.07, 14:14 Rola opozycji.I racja opozycji poniewaz rzadzace PO nie ma jakiegokolwiek planu na przyszlosc Polski.Gdzies na kolanie szykuja drugie CBA.Czekaja na tlumaczenia.To jest smieszne.PO to gromada dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: LiD będzie głosował przeciw wotum zaufania dl 21.11.07, 14:15 ale i grozne dla Panstwa.Bo ta gromada doszla do wladzy. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: PISoLiD na dobrej drodze.... 21.11.07, 14:32 cóż genialny strateg dogadasię choćby z diabłem żeby zaszkodzić Polsce Odpowiedz Link Zgłoś
zippopot Re: PISoLiD na dobrej drodze.... 21.11.07, 14:41 tw_wielgus napisał: > cóż genialny strateg dogadasię choćby z diabłem żeby zaszkodzić > Polsce A kto tu jest diabłem? Odpowiedz Link Zgłoś
prababka44 LiD będzie głosował przeciw wotum zaufania dla .. 21.11.07, 14:13 Szkoda...teraz nielubiane potrawy będą mi smakować jak flaki z olejniczakiem Odpowiedz Link Zgłoś
puuchatek LiD będzie głosował przeciw wotum zaufania dla .. 21.11.07, 14:13 junkier napisał: > Wyborcza lansuje czerwonych zdrajcow, margines polskosci, > pstkomunistycznych szczurkow. Kogo obchodzi tonacy LiD? Prosiaczku, "tonący LiD" ma reprezentację w sejmie - tak zadecydowali wyborcy, czy nam się to podoba czy nie (mnie nie). Więc każda normalna gazeta o tym napisze - także proPiSowska Rzeczpospolita czy okołoPiSowski Dziennik. "Tonący LiD" zebrał też jednak wielokrotnie więcej głosów niż Twoi idole z LPR, więc po co się ciskasz :-) A poza tym - stosując logikę J. Kaczyńskiego z poprzedniej kadencji - wychodzi na to, że PiS jest w koalicji z LiD. Proste jak konstrukcja cepa. Oczywista oczywistość. :-) Juz lepiej zamilknij, bo się ośmieszasz :-) Odpowiedz Link Zgłoś
profanum_vulgus He he, SLD przeczuwa niedaleki krach tego gabinetu 21.11.07, 14:23 Mają nosa komuniści, mają. Odpowiedz Link Zgłoś
nad_morzem LiD będzie głosował przeciw wotum zaufania dla .. 21.11.07, 14:25 Mnie zupełnie nie interesuje co ma zamiar zrobic LiD. Onie się nie liczą. Kaszel żaby. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo ......a POkraki sa z Samoobrona..... 21.11.07, 14:30 nawet Michnik przez chwile o tym obwieszczal w organie prasowym POkrak ps. kiedy Lepper dostanie od POkrak jakis stolek >? wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,4691486.html Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: ......a POkraki sa z Samoobrona..... 21.11.07, 14:35 Rozumiem że rozgrzeszasz Jarka K. za sojusz z SLD... hrabia-monte-christo napisał: > nawet Michnik przez chwile o tym obwieszczal w organie prasowym > POkrak > > ps. kiedy Lepper dostanie od POkrak jakis stolek >? > > wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,4691486.htmla Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo ......pokazuje powedwojne standardy POkrak..... 21.11.07, 14:36 jedne dla siebie i kolesi, a inne dla innych brawo POkraki - aferalowie upadniecie szybciej niz przewidywalem Odpowiedz Link Zgłoś
eptesicus hrabia, odpowiedz mi wreszcie czemu kłamiesz? 21.11.07, 17:06 albo oskarżę Cię o trollowanie przecież partia Samoobrona z partią Platforma Obywatelska nie podjęły ŻADNEJ współpracy. Żadnej! W artykule który przytaczasz mowa jest tylko o "garnięciu się" lokalnych działaczy "Samoobrony" do Platformy. O przechodzeniu ich do PO po porzuceniu macierzystej partii, a raczej - o wykazywaniu przez nich takiej chęci. Ze strony PO byłoby to raczej działanie przeciw Samoobronie, zresztą SO i tak jest politycznym trupem, być może również dzięki PiS (za co serdecznie Jarkowi dziękujemy, ale nie będziemy odwdzięczać się władzą. Wystarczą kwiaty). Zresztą jak dotąd nikogo z SO do PO nie przyjęli i nie jest powiedziane że przyjmą. Marszałka Obornego Andrzeja L. i wicepremiera Rzeczpospolitej z woli PiS na pewno nie ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
emeryt21 LiD będzie głosował przeciw wotum zaufania dla .. 21.11.07, 14:32 Panowie z LiD-u !! Poprostu nie wyglupiajcie sie.Zdanie "nie mozna popierac rzadu do ktorego sie nie nalezy" to zwyczajne politykierstwo.Myslalem,ze jestescie madrzejsi a wy myslicie po PiS- owsku. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo .....POkraki i Lepperowcy w koalicji !!!...... 21.11.07, 14:33 juz im nie przeszkadza Samoobrona - tylko jak z PISem byla w koalicji to trzeba bylo ujadac a gdzie jest oburzony Michnik, Stasinski i reszta pseudoredaktorzyn z gazety Wazeliniarskiej ? juz was nie bulwersuje pajace wchodzenie w koalicje z Samoobrona - oj przepraszam, co wolno Herr THuske to nie reszcie wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,4691486.html Odpowiedz Link Zgłoś
eptesicus hrabia, odpowiedz wreszcie dlaczego kłamiesz? 21.11.07, 17:02 albo oskarżę Cię o trollowanie przecież partia Samoobrona z partią Platforma Obywatelska nie podjęły ŻADNEJ współpracy. Żadnej! W artykule który przytaczasz mowa jest tylko o "garnięciu się" lokalnych działaczy "Samoobrony" do Platformy. O przechodzeniu ich do PO po porzuceniu macierzystej partii, a raczej - o wykazywaniu przez nich takiej chęci. Ze strony PO byłoby to raczej działanie przeciw Samoobronie, zresztą SO i tak jest politycznym trupem, być może również dzięki PiS (za co serdecznie Jarkowi dziękujemy, ale nie będziemy odwdzięczać się władzą. Wystarczą kwiaty). Zresztą jak dotąd nikogo z SO do PO nie przyjęli i nie jest powiedziane że przyjmą. Marszałka Obornego Andrzeja L. i wicepremiera Rzeczpospolitej z woli PiS na pewno nie ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
fubrawiec Re: LiD będzie głosował przeciw wotum zaufania dl 21.11.07, 14:36 Czego się spodziewać po czerwonych śmieciach... Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: LiD będzie głosował przeciw wotum zaufania dl 21.11.07, 14:39 fubrawiec napisał: > Czego się spodziewać po czerwonych śmieciach... Niebezpieczna postać koprolalli. Uważaj. Odpowiedz Link Zgłoś
profanum_vulgus SLD nie będzie kręcić lodów z PO. 21.11.07, 14:38 Dla niech 100 tys. Sawickiej to gwno, którym szkoda sobie brudzić łapy. Odpowiedz Link Zgłoś
janan2 LiD będzie głosował przeciw wotum zaufania dla .. 21.11.07, 14:39 Jestem zdania że PO zawiodła.Dała się kupić PSL,i ta znaczna asymetria wpływów.Maleńki dyktuje kolosowi.Dla mnie kryterium oceny jest brak obiecanych reform KRUS.Znowu przyjdzie nam sponsorować darmozjadów i wyłudzaczy którym zawsze żle i mało.PO wydaje się że zapomniało o tym natychmiast po wyborze.Jestem zawiedziony i SLD ma rację. Odpowiedz Link Zgłoś
imperator.ck LiD będzie głosował przeciw wotum zaufania dla .. 21.11.07, 14:48 Jeszcze trochę a PiS zawrze sojusz z komuchami z LiD. Tyle ich łączy. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: imperator.ck 21.11.07, 14:55 imperator.ck napisał: > Jeszcze trochę a PiS zawrze sojusz z komuchami z LiD. Tyle ich łączy. Nie wiem co u ciebie wzielo gore? Zgryzliwosc polaczona ze zlosliwoscia, chamstwo, czy tez niemoznosc poprawnego myslenia???! Odpowiedz Link Zgłoś
imperator.ck wet3 21.11.07, 14:59 > Nie wiem co u ciebie wzielo gore? Zgryzliwosc polaczona ze > zlosliwoscia, chamstwo, czy tez niemoznosc poprawnego myslenia???! Ty to wszystko łączysz w jedną, spójną całość. A teraz pozwól, że pożegnam cię po prezydencku: Spie. dziadu! Odpowiedz Link Zgłoś
akkj Re: imperator.ck 21.11.07, 15:19 wet3 napisał: > > Nie wiem co u ciebie wzielo gore? Zgryzliwosc polaczona ze > zlosliwoscia, chamstwo, czy tez niemoznosc poprawnego myslenia???! Jaka zgryźliwość? Trzeźwa ocena sytaucji. Wreszcie komuchy i bolszewia z PiS zrzuciły maski i zawarły koalicję. Nic zresztą w tym dziwnego, bo to dwie partie o identycznym rodowodzie totalitarnym, więc najlepiej do siebie pasują, żeby wziąć społeczeństwo za mordę. Odpowiedz Link Zgłoś
eptesicus wet3, gdzie tu widzisz chamstwo? 21.11.07, 18:00 imperator.ck napisał tylko, że PiS i LiD ma cechy wspólne, głównie poprzez życiorysy członków i sympatyków oraz program, co pozwala zaklasyfikowac obie partie jako komuchów. No bo proszę - Kryże, Jasiński, Kalata, Bender to funkcjonariusze albo kolaboranci byłego reżimu PRL, dziś członkowie PiS. Zwalczają wywodzących się z "Solidarności" przeciwników za pomocą materiałów wytworzonych przez PRL-owska bezpiekę. Głosują i na SLD i na PiS ludzie tęskniący za PRL-em i niechętni temu co działo się po 1989 roku. Są niechętni kapitalizmowi. Czysta komuna. Odpowiedz Link Zgłoś
maniakon jasne psy pisu zastrzelily im kolezanke 21.11.07, 14:58 moga czuc sie zastraszeni lub wierza ze dzieki temu nikt sprawy nie wyjasni i nie poleca kolejne glowy w aferze, zreszta czego mozna spodziewac sie po aferzystach z LiD jezeli nie aliansu z aferzystami z pis Odpowiedz Link Zgłoś
imperator.ck może zastrzliły na zamówienie kolegów z SLD? 21.11.07, 15:01 W tych kręgach wszystko jest możliwe. W końcu mają wprawę w ostrzeganiu gangsterów przed działaniami wymiaru sprawiedliwości. maniakon napisał: > moga czuc sie zastraszeni lub wierza ze dzieki temu nikt sprawy nie > wyjasni i nie poleca kolejne glowy w aferze, zreszta czego mozna > spodziewac sie po aferzystach z LiD jezeli nie aliansu z aferzystami > z pis Odpowiedz Link Zgłoś
chirlider Kto rządzi tym LiDem ? 21.11.07, 15:00 Bo na pewno nie ta lebiega Olejniczak. Coś mi się wydaje, że stery nad bratnią, postkomunistyczną partią przejął już J. Kaczynski. Zdaje się, że co do koalicji dogadali się już przed wyborami, tylko nie liczyli, biedacy, że swoją koalicję będą realizować w... opozycji. Może się jeszcze PiS/LiD-komuszki nie obudziły po wyborach? Odpowiedz Link Zgłoś
imperator.ck Re: Kto rządzi tym LiDem ? 21.11.07, 15:03 chirlider napisał: > Bo na pewno nie ta lebiega Olejniczak. > > Coś mi się wydaje, że stery nad bratnią, postkomunistyczną partią > przejął już J. Kaczynski Ciągnie swój do swego. Odpowiedz Link Zgłoś
pj.pj LiD będzie głosował przeciw wotum zaufania dla .. 21.11.07, 15:07 Zwariowali? Wolą być bliżej Pisu niż PO????? Odpowiedz Link Zgłoś
zippopot Re: LiD będzie głosował przeciw wotum zaufania dl 21.11.07, 15:09 pj.pj napisała: > Zwariowali? Wolą być bliżej Pisu niż PO????? Umiesz czytać ze zrozumieniem? A może słyszałeś żeby jakaś opozycja głosowała za rządem? Odpowiedz Link Zgłoś
eptesicus nie ma nic dziwnego, żeby opozycja głosowała za... 21.11.07, 18:05 ...rządem, jeśli się z nim zgadza w jakiejś sprawie lub przeciwko komuś. Tylko do tego trzeba trochę szerszego rozumienia polityki i dobra państwa niż własnej kliki > Umiesz czytać ze zrozumieniem? A może słyszałeś żeby jakaś opozycja głosowała z > a > rządem? Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l wiwat koalicja LID ( SLD ) i PIS 21.11.07, 15:13 a co z Polską? a chooj z nią bo interes partyjny ponad wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
dem-leftist A ty pajacu nie glosowales kiedys na SLD ??? 21.11.07, 16:09 a ty pajacu, czasami nie glosowales na SLD jeszcze tak nie dawno ??? Teraz co, prawicowcem sie nagle stales ? Zalosne, ale to duzo tlumaczy. Najglosniej na lewice ujadaja ci ktorzy kiedys na nia glosowali a teraz probuja to wyprzec ze swojej swiadomosci.. Odpowiedz Link Zgłoś
eptesicus nie, r0b0l to zwolennik PO, wróg wszelkiej komuny 21.11.07, 17:31 takiej jak SLD i PiS Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l komucha trafię w nocy i we mgle 22.11.07, 09:14 bez noktowizora i z kilometra mam dobry węch i czerwoną świnię wyczuję na odlaełgość. Nieważne czy to komunistyczna menda z PZPR czy innego PIS. Nawiasem: jestem zwolennikiem normalności i nie lubię się wstydzić za Polskę Odpowiedz Link Zgłoś
edo5 LiD będzie głosował przeciw wotum zaufania dla .. 21.11.07, 15:11 Jeśli ta informacja jest prawdziwa, to Olejniczaka i Borowskiego trzeba odesłać natychmiast albo do ZOO albo na drzewo , bo tam ich miejsce. To dwa zasrane zidiociałe dupki niczego nie rozumieją. I tyle Odpowiedz Link Zgłoś
zippopot Re: LiD będzie głosował przeciw wotum zaufania dl 21.11.07, 15:13 edo5 napisał: > Jeśli ta informacja jest prawdziwa, to Olejniczaka i Borowskiego > trzeba odesłać natychmiast albo do ZOO albo na drzewo , bo tam ich > miejsce. To dwa zasrane zidiociałe dupki niczego nie rozumieją. I > tyle Ty za to lepiej od nich rozumiesz. Trzeba chronić swoich. Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l w życie prywatne z butelką... 21.11.07, 15:17 Kwachu wróć bo Olejniczak i szajka zgłupieli do reszty. A może tylko się odsłonili Odpowiedz Link Zgłoś
koala307 Re: LiD będzie głosował przeciw wotum zaufania dl 21.11.07, 15:17 Zgodnie z zadsadą: nieważne czy dobrze, czy źle mówią - grunt źeby mówili. Odpowiedz Link Zgłoś
edo5 LiD będzie głosował przeciw wotum zaufania dla .. 21.11.07, 15:18 Zasrańcy i gó..arze . Marnują zaufanie społeczeństwa Odpowiedz Link Zgłoś