michalparadowski Dorn: Łatwo się mnie nie pozbędziecie 29.11.07, 10:21 Panie Dorn,przecież: KACZOR TO PARTIA, PARTIA TO KACZOR!! Nie słyszał Pan czegoś takiego? Odpowiedz Link Zgłoś
piemont12 Bolszewik Karski, będzie "oceniał" Dorna..ha,ha,ha 29.11.07, 10:54 świat sie smieje ! Odpowiedz Link Zgłoś
tetradrachma Re: Twardy Ludwik 29.11.07, 12:09 chciałbym (jednak) dodać, że Ludwik, jest twardy jak....zmarznięty kał ! Odpowiedz Link Zgłoś
smentuff PRAWDA! 29.11.07, 11:14 Tu krzywdę pamięta się do końca świata. A nawet Pokolenie dłużej. Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Ludwik "Saba" Dorn - szpagatowy inteligent. 29.11.07, 11:18 Powinien pan zachować minimum przyzwoitości i po wyczynach na funkcji marszałka sejmu schować się w mysią diurę. Ale komu ja to mówię. :-( Odpowiedz Link Zgłoś
milo_1 Ludwiku...pokaż swoją wyższość nad niższością..... 29.11.07, 11:36 Przecież nie tylko wzrostem przerastasz Jarosława....ale w "każdym calu" masz nad nim przewagę...dlatego KURDUPEL stara się Ciebie poniżyć tak jak: Marcinkiewicza,Jurka,Mężydłę,Sikorskiego i innych, którzy stanowili dla niego zagrożenie.... Taki był ,jest i będzie mały człowiek o imieniu Jarosław ... Każdy kto "styknął" się z Kaczyńskimi wie że traktują ludzi przedmiotowo ...jako narzędzia swoich Paranoicznyo - Schizofrenicznych urojeń........ LUDWIKU.......DO DZIEŁA....... Odpowiedz Link Zgłoś
tersta Dorn: teraz za pozno na gadanie, a... 29.11.07, 11:41 kaczynski to przeciez nie człowiek a cyborg - zreszta obaj bracia to cyborgi Odpowiedz Link Zgłoś
akkj Re: Dorn: teraz za pozno na gadanie, a... 29.11.07, 12:01 Panie Dornbaum, jesteś pan wyjątkowo odrażającym bucem i chamem i z niekłamaną przyjemnością obserwuję, jak pana arcywodzuś wdeptuje w szambo. Cóż za boski widok. Oprócz tego chyba rzuciło się panu na mózg to oderwanie od koryta, skoro uważasz pan, że tow. Jarosław pana nie wyrzuci z partii czy nawet klubu. Nie bądź pan taki Bucharin. A tak swoją drogą to czy przypadkiem nie ulągł się w pana móżdżku sztański plan wykopania Słońca Tatr i zajęcia jego stolca??? Panie Dornbaum, z motyką na Słońce??? Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Dylemat Dorna :jak tu sie wycofac i nie dac d...? 29.11.07, 12:00 Okazalo sie ze ,,opozycja''w PiS slabiutka!,,Fuhrer''ma duuuze poparcie i ,,trzej muszkieterowie''dostana kopa.Jak tu pojsc do Canossy skoro GPS nawalil i droga zasniezona ?Trzeba na kolanach Ludwiczku,na kolanach ROTFL Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Dylemat Dorna :jak tu sie wycofac i nie dac d 29.11.07, 12:16 amanasunta napisała: > Trzeba na kolanach Ludwiczku,na kolanach. Przecież on na kolanach będzie o pół metra wyższy od stojącego na baczność prezesopromiera. A ten nie znosi takich sytuacji. Czarno to widzę. Odpowiedz Link Zgłoś
marcowsky Jaroslawowi potrzebni sa wierni i mierni 29.11.07, 12:08 a nie jacys dyskutanci podwarzajacy Jego geniusz!Panie Dorn pan juz nie istnieje! Odpowiedz Link Zgłoś
majajekukubzdziongvamajaje Dzielny wojownik Wiszący Członek wyjdzie jeszcze 29.11.07, 12:45 Małemu Wodzowi bokiem. Odpowiedz Link Zgłoś
michzajac Dorn: Łatwo się mnie nie pozbędziecie 29.11.07, 14:04 Dorn z projektu IV RP jeszcze nie najgorszy, ale co innego mnie ubawiło. Niedługo wypowiedzi marszałka będa miały następującą poetykę:"Zacytuję wam w tej sprawie Platona (Sokratesa/Św. Tomasza/ Spinozę/ Jachowicza/Brzechwę /kogokolwiek):"Tak!" " Po co do proste stwierdzenie "nie pozbędziecie się mnie łatwo" podpierać cyatatem? I to - marny ze mnie wykształciuch - z niezbyt chyba powszechnie znanego dzieła :-) Odpowiedz Link Zgłoś
petrucchio Cytaty 29.11.07, 15:33 michzajac napisał: > Po co do proste stwierdzenie "nie pozbędziecie się mnie łatwo" > podpierać cyatatem? I to - marny ze mnie wykształciuch - z niezbyt > chyba powszechnie znanego dzieła :-) Cały ten PiS i Ludwik, i wszystko, to jeden wielki cytat z Cambronne'a pl.wikipedia.org/wiki/Pierre_Cambronne Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewizne Dorn za duzo i zbyt publicznie powiedzial_________ 29.11.07, 17:00 Bardzo niepotrzebie ciagnie te publiczna walke/dyskusje z J. Kaczynskich, to niestety przynajmniej na krotka mete szkodzi PiSowi. Ale mysle ze akomodacja Ludwika Dorna w PiSie bedzie dla partii dobra na dluzsza mete, wiec ciagle mam nadzieje ze w koncou dojda do porozumienia, dla dobra kraju i dla dobra calej prawicy. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewizne Re: Dorn za duzo i zbyt publicznie powiedzial____ 29.11.07, 17:02 mialo byc: "Ludwik Dorn bardzo niepotrzebie ciagnie te publiczna walke/dyskusje z J. Kaczynskim, to niestety - przynajmniej na krotka mete - szkodzi PiSowi." Odpowiedz Link Zgłoś