wesoly_siewca_pesymizmu Re: W tym roku poznamy wyciągi kart kredytowych r 04.12.07, 08:04 "Jej skutek jest taki, że ja do tej pory ani razu nie wzięłam samochodu służbowego i jeżdżę prywatnym. Jeżdżę prywatnym i wielu innych ministrów także." Ciekawe czy rozlicza to prywatne auto. Z tego co widzę, to niektórym pracownikom firm, bardziej się opłaca jeździć prywatnym niż służbowym. Szkoda, że nikt nie drążył tego tematu. Odpowiedz Link Zgłoś
pis_na_lewizne [...] 04.12.07, 08:26 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
gibki Re: W tym roku poznamy wyciągi kart kredytowych r 04.12.07, 09:38 pewnie, że bardziej się opłaca - nikt Cię nie rozlicza ze zużytych opon, czy średniego zużycia paliwa masz ryczałt i MUSISZ się zmieścić Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly_siewca_pesymizmu Re: W tym roku poznamy wyciągi kart kredytowych r 04.12.07, 09:53 POzostaje pytanie, czy Pani Pitera korzysta z tego i czy wychodzi taniej niż rządowa lima. Odpowiedz Link Zgłoś
estazolan W tym roku poznamy wyciągi kart kredytowych rządu 04.12.07, 08:23 Zdecydowanie za duzo i nalezy ich rozliczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
tenare W raporcie opublikowanym w necie powinno być też 04.12.07, 08:38 info, co dany klient żarł i pił za państwową kasę. To byłby sygnał edukacyjny, coś w stylu Discovery Civilisation dla konsumentów Arizony i J-23, tj. co w świecie można wychlać, co zapalić, jakie dewolaje wszamać na zagrychę pod wódeczkę gatunkową, jakie brylanty kupować koorwie itp. I najważniejsze: czy lepiej oddawać kasę mamusi i kraść państwowe, czy pić za swoje. Odpowiedz Link Zgłoś
pistolet13 ACH! 04.12.07, 08:45 UWAGA! UWAGA!! TO JUŻ OSTATNIE, ŻENUJĄCE KONWULSJE PiS DZIELCÓW...AMEN Odpowiedz Link Zgłoś
zdrowy_rozsadek78 Re: ACH! 04.12.07, 09:04 I to Twoim zdaniem tak super? Wolisz, aby władzę miała jedna partia a opozycja była zepchnięta na skraj życia politycznego ? A co zrobisz, jak ta jedyna słuszna władza zrobi nas w konia? pistolet13 napisał: > UWAGA! UWAGA!! TO JUŻ OSTATNIE, ŻENUJĄCE KONWULSJE PiS DZIELCÓW...AMEN Odpowiedz Link Zgłoś
darek183 Brawo Julka, głosowałem na Ciebie i widzę, że dobr 04.12.07, 08:52 dobrze zrobiłem. Jeszcze nikt nie był tak odważny. Odpowiedz Link Zgłoś
pis_na_lewizne GDZIE.. 04.12.07, 09:01 GDZIE JEST MÓJ KLON? TUTAJ MA TRUDNY TEMAT... Odpowiedz Link Zgłoś
placebo99 [...] 04.12.07, 09:10 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
paralela1 Pitera tropi groszowe afery PiS a w tym czasie PO 04.12.07, 09:13 przewala miliardy, niezła zasłona dymna, hehe, a POlaczki szczytują ze szczęścia Odpowiedz Link Zgłoś
bengt33 Re: Niech Pitolina poda wyciag dochodow Stoklosy, 04.12.07, 09:19 Szanowny Internauto, jezeli nie wiesz o co chodzi to nie zabieraj glosu. Mowimy i piszemy o sluzbowych kartach. Dawno temu, za czasow PRL byly tz.zaliczki na delegacje, koszty reprezentacyjne,itd.Przeczytaj sobie dokladnie co to jest karta platnicza. W kraju, ktory zaproponowal mi "goscine" jeden polityk zaplacila sluzbowa karta za pieluchy i czekoladki Tobrelone.Z tego powodu miala klopoty. Czy chcialbys, zeby Twoje dochody zostaly opublikowane ? Pozdrowienia od Svenska Odpowiedz Link Zgłoś
pistolet13 ACH! 04.12.07, 09:28 Pisiaczki, prosiaczki coś dużo waszych postów. Ale rozumiem. TO JUŻ WASZA KOŃCÓWKA..... AMEN Odpowiedz Link Zgłoś
paralela1 Re: ACH! 04.12.07, 09:34 ach głupiutki, to wasz koniec, naiwniaki, pakuj się do Irlandii, bo póżniej miejsc zabraknie, dla głuPOli Odpowiedz Link Zgłoś
agaakaines W tym roku poznamy wyciągi kart kredytowych rządu 04.12.07, 09:37 postawa godna pochwaly. trzymam kciuki za powodzenie dzialan Pani Pitery. Odpowiedz Link Zgłoś
paralela1 PO chwali Piterę, ścigać grosze 04.12.07, 09:40 Robić hałas, żeby inni mogli spokojnie przewalać miliardy, niech swoich też ujawnia bo inaczej będzie śmieszna obrończynią korupcji swoich Odpowiedz Link Zgłoś
aeromonas Re: W tym roku poznamy wyciągi kart kredytowych r 04.12.07, 09:45 To już tak jest, że zwykle najwięcej na sumieniu miewają ci, którzy publicznie kreują się na świętoszków i wielkich obrońców moralności. Ostatnio Rudy Giuliani zaliczył niezłą wpadkę i miejmy nadzieję - hipokryta polegnie w wyborach. Odpowiedz Link Zgłoś
paralela1 POwcy jak dzieci daja się wkręcać 04.12.07, 09:54 ciesza się jak Pitera macha im przed nosem jakimiś gównami a prawdziwa korupcja POwców nigdy nie ujrzy światła dziennego, hahaha, wyborcy PO jak dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
apache5 W tym roku poznamy wyciągi kart kredytowych rządu 04.12.07, 10:03 Pani Minister, ale w ślad za publikacją tzw.kosztów działania tamtego rządu oczekuję, że skarb państwa będzie miał regres do osób których wydatki były nie w interesie publicznym. To oczywista oczywistość. Odpowiedz Link Zgłoś
gibki do placebo99 04.12.07, 10:19 kiedyś taki bełkot się nazywało opętaniem przez Demona bądź Diabła, a leczyło się rozgrzanymi szczypcami, bądź (na co Ty byś się załapał) palono na stosie w beznadziejnych przypadkach teraz można problem załatwić farmakologicznie bądź chirurgicznie Odpowiedz Link Zgłoś
paralela1 Pitera pozoruje walkę z korupcją 04.12.07, 10:21 a mści się na PiS, nie tykając gówna w PO Odpowiedz Link Zgłoś
paralela1 Re: Pitera pozoruje walkę z korupcją 04.12.07, 10:25 Pitera myśli że 4 lata będzie ujadać razem z PO i jej mediami na PiS, w ten sposób odwracać uwagę od działań PO, i tak uda im się przekuśtykać całą kadencję? Dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
tetradrachma to, co proponuje Pitera, to populizm czystej wody 04.12.07, 10:24 ministrom, samochód słuzbowy, a premierowi samolot, nalezy się jak.... psu zupa. Chodzi o to aby z tych przywilejów władza korzystała w granicach rozsądku i przyzwoitości. niech się rząd p. Tuska weźmie do roboty, (Euro 2012, autostrady, tarcza, energetyka) a nie zajmuje głupotami. Odpowiedz Link Zgłoś
paralela1 Ta baba ma się zająć korupcją wśród rządzacych, 04.12.07, 10:28 a nie przesladować opozycję. Odpowiedz Link Zgłoś
kaczykocur mayday, mayday, mayday.. 04.12.07, 10:33 mayday, mayday, mayday.. TONIE OKRĘT FLAGOWY POD TYTUŁEM PiS! --------------------------------------------------------------- Dalsza część wiadomość została usunięta przeze mnie ze względu na złamanie prawa i sprawiedliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
paralela1 Re: mayday, mayday, mayday.. 04.12.07, 10:35 a przy cichociemnych z PO zatonie Polska, a głuPOle będą iść na dno zadowoleni, bo im media będą grały propagandę do końca, jak na Titanicu. Odpowiedz Link Zgłoś
tetradrachma ciekawe, czy p. Pitera protestowała jak posłowie 04.12.07, 10:55 uchwalali dla siebie przywilej, przy korzystaniu z samochodu prywatnego dla celów służbowych, nierozliczania fakturami opłat za paliwo ? Czy domagała się od Łyżwinskiego zwrotu 300.000 PLN za paliwo skoro ten nie ma samochodu !? Demagogia i populizm. Polscy politycy to jedna banda bo takie jest nasze społeczeństwo. Odpowiedz Link Zgłoś
irena1949 Re: W tym roku poznamy wyciągi kart kredytowych r 04.12.07, 15:34 -Brawo ,Pani Minister. Od szeregu lat obserwuję Pani działania na polu korupcyjnym.Dla mnie jest Pani osobą tak uczciwą i tak wiarygodną w tym co Pani robi i mówi,że własną głową ręczę za Panią.Jestem przekonana,że napewno jej nie stracę.Pani Minister z tymi kartami to świetny pomysł imiędzy innymi dlatego podpalili Pani samochód.Podejrzewam,że ma Pani jeszcze inne pomysły na zlikwidowanie korupcji w tym kraju.To napewno nie podoba się osobom skorumpowanym i będą robili wszystko,żeby Pani zaszkodzić.Bardzo Panią proszę niech Pani nie rezygnuje z ochrony. Irena Odpowiedz Link Zgłoś
irena1949 W tym roku poznamy wyciągi kart kredytowych rządu 04.12.07, 15:42 --Nie masz co jechać do Irlandii ponieważ dla pisuarów nie ma tam miejsca.Wszyscy są za Po więc tam zginiesz.Uczep się Rydzyka.Tam twoje miejsce. Irena Odpowiedz Link Zgłoś