steve69 04.12.07, 08:03 "W ubiegłym tygodniu w Chartumie odbyła się 10-tysięczna demonstracja, której uczestnicy domagali się dla Gibbons kary śmierci." Muzułmańska dzicz - jedyne co przychodzi do głowy... :/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
darthmaciek wspanialomyslnosc muzulmanska jest wielka 04.12.07, 10:02 za zabawe z misiem mogli zabic... a tylko wygnali. Odpowiedz Link Zgłoś
uniaeuropejska1 Re: wspanialomyslnosc muzulmanska jest wielka 04.12.07, 15:49 Misia nazwano Muhamad a nie Mahomet.Nie wiem czy to jest to samo w języku używanym w Sudanie.Możliwe,że islamici są już tak bezczelni,że fabrykują zarzuty byle tylko mieć "casus belli".I będą go mieli. Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Nasza Galaktyka ukrywa bliźniaka? 04.12.07, 23:40 Skoro nie wiadomo co tam jest, to niby co daje prawo do założenia, że jest tam galaktyka? Niewiele jeszcze widzieliśmy i takie gdybania są chyba mało sensowne. Może lepiej powiedzieć, że jest tam coś dużego o wielkości (masie?) galaktyki. A co, to już się nie dowiemy... Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: Nasza Galaktyka ukrywa bliźniaka? 04.12.07, 23:43 No co jest, to komentarz, który wysyłałam w innym wątku! :( Miał być do tekstu o galaktykach :( Proszę usunąć, przesunąć, albo co, a w ogóle to naprawić!! Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: wspanialomyslnosc muzulmanska jest wielka 04.12.07, 23:42 uniaeuropejska1 napisał: > Misia nazwano Muhamad a nie Mahomet.Nie wiem czy to jest to samo w > języku używanym w Sudanie.Możliwe,że islamici są już tak > bezczelni,że fabrykują zarzuty byle tylko mieć "casus belli".I będą > go mieli. Przypuszczam, że Muhamad i Mahomet to jedno i to samo, tak jak najrozmaitsze odmiany Jezusa, Józefa i Maryji. Ale rzecz w tym, że ta nauczycielka żadnego misia nie nazwała, tylko pozwoliła dzieciom nazwać, i wcale nie imieniem proroka, tylko "na cześć" jednego z uczniów! Dzieci nadały misiowi takie imię, jakie nosi jeden z kolegów z klasy. Co tu ma prorok do rzeczy? Można imieniem Mahomet nazwać gwałciciela i złodzieja, ale nie można - miśka? Odpowiedz Link Zgłoś
uniaeuropejska1 Re: Wygnać go do Moskwy? 04.12.07, 15:52 Ale kary śmierci nie żądano. Odpowiedz Link Zgłoś