patman 08.12.07, 07:59 Mnie też cały czas się obraża insynuacją, że bóg istnieje, a jakoś nikogo nie morduję. Jak długo jeszcze wynzawcy różnych ideologii, zwanych potocznie religiami, będą sobie uzurpować prawo do tego, co ktoś ma mówić czy myśleć? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ceiwatal Geje z twarzą Mahometa w Holandii 08.12.07, 08:06 Witam, ciekawe jak by zareagowali geje gdyby ktoś zamiast twarzy Mahometa i Alego wstawił twarze np. Stalina i Hitlera zwracając uwagę na problem "homoseksualizm zagrożeniem cywilizacyjnym"? Pzdr. MS Odpowiedz Link Zgłoś
gm114 Właśnie wpadłeś na pomysł jak zrobić kasę!! 08.12.07, 08:13 Taka praca nie tylko prawie nikogo nie obrazi (może tylko Niemców i Putina), ale przyniesie kolosalną sławę, a co za tym idzie - Kolosalne pieniądze. Nie musisz być artystą, ten pomysł zrodził w Tobie Artystę Kolosa. Teraz nawiąż kontakt z muzeum w Goudzie, potem zakontraktuj wystawę, podpisz odbiór czeku na miliony euro i potem już tylko nieś brzemię sławnego artysty. U nas kariery byś na tym nie zrobił, ale skoro w Holandii i na terenie przyszłej Unii Europejskiej maja hopla na punkcie zboczeń - Trzeba robić na tym kasę, bo czemu nie?! pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
ceiwatal Re: Właśnie wpadłeś na pomysł jak zrobić kasę!! 08.12.07, 08:34 gm114 napisał: > Taka praca nie tylko prawie nikogo nie obrazi (może tylko Niemców i > Putina), ale przyniesie kolosalną sławę, a co za tym idzie - > Kolosalne pieniądze. Trzeba robić na tym > kasę, bo czemu nie?! dzięki za pomysł. Jak zrobię na tym kasę nie omieszkam dac Ci znac ;-) Pzdr. MS Odpowiedz Link Zgłoś
przecinaki Re: Geje z twarzą Mahometa w Holandii 08.12.07, 08:30 mieli by to w d.......? ;) homoseksualizm zagrozeniem cywilizacyjnym? to jest po prostu taka bzdura, ze nie sadze by ktos spoza srodowisc radiomaryjnych w ogole zauwazyl taka wystawe. jako nie moge sobie wyobrazic jak geje zagrazaja cywilizacji, a tym bardziej jak zagrazaja mi osobiscie??? a Ty - czego się boisz? co ci straszni geje Ci zrobia? homofobie można leczyc! Odpowiedz Link Zgłoś
ceiwatal Re: Geje z twarzą Mahometa w Holandii 08.12.07, 08:40 przecinaki napisał: > mieli by to w d.......? ;) > > homoseksualizm zagrozeniem cywilizacyjnym? to jest po prostu taka >bzdura, ze nie sadze by ktos spoza srodowisc radiomaryjnych w ogole >zauwazyl taka wystawe. jako nie moge sobie wyobrazic jak geje >zagrazaja cywilizacji, a tym bardziej jak zagrazaja mi osobiscie??? >a Ty - czego się boisz? co ci straszni geje Ci zrobia? bzdura czy nie bzdura nie o to mi chodziło. Jak nie potrafisz sobie czegoś wyobrazic to o niczym to nie świadczy. Poza tym jak wywnioskowałeś, że mam personalnego lęka? >homofobie można leczyc! parafrazując: czytac ze zrozumieniem można się nauczy ;-) Pzdr. MS PS. pisząc to co napisałem chodziło mi o granice wolności wypowiedzi i odpowiedzialności za swoje słowa. Wmawiając mi w tym momencie homofobię stajesz mentalnie po stronie muzułmańskich fanatyków - nożowników :-) Odpowiedz Link Zgłoś
stoprasizmowi za gejami nie przepadam ale isslam powinno sie... 08.12.07, 08:13 zdelegalizowac. ani jehowy ani katolik ani zyd ani buddysta nie wysadzi sie w autobusie pelnym dzieci w powietrze..a kto to zrobi? muzulmanin...w imie koranu czyt. main kampf. europa21.pl poczytajcie sobie..a wlos wam sie zjezy na glowach. Odpowiedz Link Zgłoś
gm114 Jakie tam w imię islamu, chodzi o co innego... 08.12.07, 08:17 Chodzi o to, że Arabi szczerze i dobrodusznie wierzą w to, że jak ubiją niewierntych a im wiecej naraz tym skutek lepszy, to potem w raju dostaną dar od proroka w postaci stada prostytutek zwanych po arabsku hurrysami. Te Hurysy są całkiem gołe i mają zupełnie przezroczystą skórę, przez która widać szczegółowo jelita i inne wnetrzności co wszystkich Arabów doprowadza do ogromnej ekstazy! Odpowiedz Link Zgłoś
stoprasizmowi nikt nie wie jak wyglada mahomet, bo zwyrodnialcy 08.12.07, 08:26 nigdy nie mogli wykonac jego portretu!!!! bo za to isslamisci karali smiercia!! zrozumcie jaka to jest zacofana religia zeby za karykature mahometa ( ktora nie wiadomo czy jego przedstawia) mordowac ludzi...a zniewiesciala europa zawsze sie poddaje...i przeprasza..i blaga o wybaczenie mordercow ktorzy zabili 54 osoby w madrycie i 24 w londynie. Odpowiedz Link Zgłoś
pan_opticum Skandal! 08.12.07, 08:26 Mahomet był pedofilem a nie gejem. Muzułmanie mają prawo czuć się znieważeni. Odpowiedz Link Zgłoś
ceiwatal Re: Skandal! 08.12.07, 08:46 pan_opticum napisał: > Mahomet był pedofilem a nie gejem. Muzułmanie mają prawo czuć się znieważeni. bzdury gadasz - Mahomet był kozojebem. Geje powinni czuc się znieważeni :-) Pzdr. MS Odpowiedz Link Zgłoś
bad.boy Podporządkowanie 08.12.07, 11:12 ..W swym filmie "Podporządkowanie" Theo van Gogh chciał zwrócić uwagę - podobnie jak Sooreh Hera - na hipokryzję muzułmanów.. Fakt jest taki, że "Podporządkowanie" to tak naprawdę film Sooreh Hery. Theo van Gogh był rezyserem, ale cały pomysł należy do pani Sooreh Hery, która ponoć, bojąc się o bezpieczeństwo reżysera, sprzeciwiała się umieszczeniu jego nazwiska w czołówce filmu. Odpowiedz Link Zgłoś