bpkw 16.12.07, 12:01 Ciekaw jestem na jak dlugo starczy Donaldu Tusku i jego kolegom konsekwencji w rozliczeniu finansowych kantow pana Rydzyka. Tusku powoli zaczyna sie wycofywac ze swoich obietnic... :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eva15 Gleicihschaltung i pełnooicnik do walki z Rydzykie 16.12.07, 12:42 Rydzyk nie jest z mojej bajki, ale to co się wyprawia to już nagonka i próba zglajchszaltowania mediów zaś urząd do walki z korupcją zamienia siąw urząds do walk z Rydzykiem Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Gleicihschaltung, pełnomocnik do walki z Rydzykiem 16.12.07, 12:51 Uciekł mi post, więc korekta: Rydzyk nie jest z mojej bajki, i gdyby nie to co się dzieje nie zwracałby mojej uwagi. Ale to co się wyprawia to już nagonka i próba zglajchszaltowania mediów zaś urząd do walki z korupcją zamienia się w urząd do walk z Rydzykiem. Rano, w południe i c o wieczór nic tylko Rydzyk, Rydzyk Rydzyk. Rydzyk ma -trzeba mu zabrać, Rydzyk mówi - trzeba mu gębą zamknąć, Rydzyk coś robi- trzeba mu ręce związać. Zdaje się, że ten rząd zajmie się przede wszystkim Rydzykiem, zaczyna to wyglądać na jego główne zadanie. I może właśnie dlatego media pozwoliły mu wygrać udzielając swego silnego poparcia? Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu Na tym polegaja cuda Dyzmy Donalda!!! 17.12.07, 14:14 eva15 napisala: > Rydzyk nie jest z mojej bajki, i gdyby nie to co się dzieje nie zwracałby mojej uwagi. Ale to co się wyprawia to już nagonka i próba zglajchszaltowania mediów zaś urząd do walki z korupcją zamienia się w urząd do walk z Rydzykiem. Rano, w południe i c o wieczór nic tylko Rydzyk, Rydzyk Rydzyk. Rydzyk ma -trzeba mu zabrać, Rydzyk mówi - trzeba mu gębą zamknąć, Rydzyk coś robi- trzeba mu ręce związać. Zdaje się, że ten rząd zajmie się przede wszystkim Rydzykiem, zaczyna to wyglądać na jego główne zadanie. I może właśnie dlatego media pozwoliły mu wygrać udzielając swego silnego poparcia? > Ksiadz ma, to zabrac (czytaj, -ukrasc). Tak robi sie nowe anty-prawo i anty-sprawiedliwosc sterowane przez masonow, w wykonaniu libertynow i zwyklych chamskich komuchow. Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu Dzis zaloba w Koszernej, straszana, oj jaka wielka 17.12.07, 14:26 Wczoraj, przedstawiciele Wyzszej Szkoly Kultury Medialnej i Spolecznej z Torunia, zalozonej przez ojca Tadeusza Rydzyka, UROCZYSCIE PODPISALI AKT O WSPOLPRACY SZKOLY Z UNIWERSYTETAMI AMERYKANSKIMI!!!!!!! O tym Gazeta Koszerna milczy jak grob! Bo tez ta wiesc doprowadza redachtorow do rozpaczy!!!! eva15 napisala: > Rydzyk nie jest z mojej bajki, i gdyby nie to co się dzieje nie zwracałby mojej uwagi. Ale to co się wyprawia to już nagonka i próba zglajchszaltowania mediów zaś urząd do walki z korupcją zamienia się w urząd do walk z Rydzykiem. Rano, w południe i c o wieczór nic tylko Rydzyk, Rydzyk Rydzyk. Rydzyk ma -trzeba mu zabrać, Rydzyk mówi - trzeba mu gębą zamknąć, Rydzyk coś robi- trzeba mu ręce związać. Zdaje się, że ten rząd zajmie się przede wszystkim Rydzykiem, zaczyna to wyglądać na jego główne zadanie. I może właśnie dlatego media pozwoliły mu wygrać udzielając swego silnego poparcia? > Ksiadz ma, to zabrac (czytaj, -ukrasc). Tak robi sie nowe anty-prawo i anty-sprawiedliwosc sterowane przez masonow, w wykonaniu libertynow i zwyklych chamskich komuchow. Odpowiedz Link Zgłoś
drojb Radio Ma Ryja - niezależne???? 16.12.07, 13:04 Co za dziwne odwracanie wartości w PiSie: prawem nazywa się bezprawie, a niesprawiedliwość sprawiedliwością. Tusk i PO nie zamierzają zamknąć RM (niestety), chcą natomiast sprawdzić, czy nie zostały sprzeniewierzone NASZE pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
akkj Re: Gleicihschaltung, pełnomocnik do walki z Rydz 16.12.07, 13:33 eva15 napisała: > Uciekł mi post, więc korekta: > > Rydzyk nie jest z mojej bajki, i gdyby nie to co się dzieje nie > zwracałby mojej uwagi. Ale to co się wyprawia to już nagonka > i próba zglajchszaltowania mediów zaś urząd do walki z korupcją > zamienia się w urząd do walk z Rydzykiem. > Rano, w południe i c o wieczór nic tylko Rydzyk, Rydzyk Rydzyk. > Rydzyk ma -trzeba mu zabrać, Rydzyk mówi - trzeba mu gębą zamknąć, > Rydzyk coś robi- trzeba mu ręce związać. > > Zdaje się, że ten rząd zajmie się przede wszystkim Rydzykiem, > zaczyna to wyglądać na jego główne zadanie. I może właśnie dlatego > media pozwoliły mu wygrać udzielając swego silnego poparcia? > Od dawna wiadomo, że rydzyk to KGB-owski agent w Polsce, przedtem agent Stasi, zdrajca (nadawanie przez RM z sowieckich nadajników wojskowych na Uralu w okresie nasilenia się prześladowań księży katolickich w Rosji). A upewnia mnie w tym jego obrona przez płatnych pachołków KGB na tym forum, jak w powyższym poście. I to już nie pierwszy raz. Demaskujecie się że aż miło. Myślisz durniu, że ja ci uwierzę, że te trzy posty w obronie złodzieja i agenta sowieckiego z Torunia to tak przez pomyłkę? Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Gleicihschaltung, pełnomocnik do walki z Rydz 16.12.07, 17:11 eva15 napisała: > Uciekł mi post, więc korekta: > > Rydzyk nie jest z mojej bajki, i gdyby nie to co się dzieje nie > zwracałby mojej uwagi. Ale to co się wyprawia to już nagonka > i próba zglajchszaltowania mediów zaś urząd do walki z korupcją > zamienia się w urząd do walk z Rydzykiem. *********************************** Więc Rydzyk ma prawo do złodziejstwa i łapówkarstwa? Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Gleichschaltung, pełnomocnik do walki z Rydzykiem 16.12.07, 21:53 jak mówię, nie znam specjalnie Rydzyka, ale z tego co wiem, jego jedyny udawadnialny przekręt to zwinięcie kasy z cegiełki na stocznię. Ale tego jakoś urząd do walki z Rydzykiem nie ściga. Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu Re: Gleichschaltung, pełnomocnik do walki z Rydz 17.12.07, 14:18 eva15 napisała: > jak mówię, nie znam specjalnie Rydzyka, ale z tego co wiem, jego > jedyny udawadnialny przekręt to zwinięcie kasy z cegiełki na > stocznię. Ale tego jakoś urząd do walki z Rydzykiem nie ściga. ten "przekret" byl setke razy opisywany przez Radio Maryja. Byly ogloszenia prasowe dla wszystkich, ktorzy wplacali na cegielki na Stocznie, zeby odbierali swoje datki i kto chcial ten odebral, inni nie chcieli i nie odebrali, a treaz CALKIEM INNI, ktorzy nigdy nikomu niczego nie dali, dra morde o "swoje" datki. Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Re: Gleichschaltung, pełnomocnik do walki z Rydz 17.12.07, 14:59 Fakt, zapomniałam Odpowiedz Link Zgłoś
sstepniewski PO sprawdzi "niejasne" inwestycje o.Rydzyka; Pi.. 16.12.07, 13:05 Cala ta sprawa pokazuje przede wszystkim hipokryzje "obroncow" torunskiego oligarchy. Pisze celowo oligarchy, bo Rydzyk jest jedynym mi znanym biznesmenem zaslugujacym w pelni na to miano, czyli kogos kto wspomaga swoja dzialalnosc gospodarcza lobbingiem medialno-politycznym. I w tej materii Krauze czy Kulczyk nawet mu do piet nie siegaja. A jesli teraz nie rozliczymy wlazidupkow (urzednikow i politykow) sluzacych mu pomoca, to nigdy nie ukrocimy korupcji - bo przeciez zaplata za korzystna decyzje nie zawsze musza byc pieniadze. Odpowiedz Link Zgłoś
tmkmk jakiego 'ojca'? chyba 'agenta' 16.12.07, 13:12 R. to ruski agent, wspolpracownik Stasi i KGB Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Pieniądze (dla o.Rydzyka) leżą na ulicy. 16.12.07, 13:23 "Żelichowski ... zwrócił uwagę, że dzierżawa działki w Toruniu przez o.Rydzyka może grozić tym, że trzeba będzie wypłacić dyrektorowi Radia Maryja odszkodowanie." I O TO CHODZI!!! Odpowiedz Link Zgłoś
landaverde Re: Pieniądze (dla o.Rydzyka) leżą na ulicy. 16.12.07, 18:49 koloratura1 napisała: > I O TO CHODZI!!! Aha, czyli chodzi o to by rzucić insynuację, typowe. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Pieniądze (dla o.Rydzyka) leżą na ulicy. 16.12.07, 19:25 landaverde napisał: > koloratura1 napisała: > > I O TO CHODZI!!! > > Aha, czyli chodzi o to by rzucić insynuację, typowe. ****************************** Sądzisz, że Rydzyk zrzeknie się odszkodowania, gdyby jednak działka została zalana? Odpowiedz Link Zgłoś
landaverde Re: Pieniądze (dla o.Rydzyka) leżą na ulicy. 16.12.07, 19:42 Po pierwsze to nie Rydzyk czy RM, a Zakon Redemptorystów dzierżawi ten teren. Poza tym, naprawdę sądzisz, ze o to właśnie chodziło - o odszkodowanie? Ja szczerze w to wątpię, myslę że te zarzuty i insynuacje to projekcja POkomuszej mentalności - przypisują im własne wady i sposób myślenia. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Pieniądze (dla o.Rydzyka) leżą na ulicy. 16.12.07, 21:54 landaverde napisał: > Po pierwsze to nie Rydzyk czy RM, a Zakon Redemptorystów dzierżawi > ten teren. Poza tym, naprawdę sądzisz, ze o to właśnie chodziło - o > odszkodowanie? *********************************** To co chciał budować na terenie zalewowym? Czy też to miała być łapówka za dobre wyniki kontroli o. Tobina? Odpowiedz Link Zgłoś
landaverde Najwyraźniej chodzi o to by oczerniać 16.12.07, 22:39 A skąd ja mam wiedzieć? Artykuł o tym nie pisze. Czy wogóle zamierzali coś tam budować? Może chcieli ogrodzić działkę i napisać 'Teren prywatny'? Własnie w tym tkwi szkopuł, że nie podaje się szczegółów tylko stwarza się pozór czegoś niewłasciwego czy nielegalnego. Mam wrażenie, że cała sprawa ukręcona jest z piasku, chodzi tylko o to by smród pozostał. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Trafiłeś w dziesiątkę! 18.12.07, 14:42 landaverde napisał: > Czy wogóle > zamierzali coś tam budować? Może chcieli ogrodzić działkę i > napisać 'Teren prywatny'? ...i poczekać na zalanie, a zaraz potem zgarnąć szmal z odszkodowania. Proponuję ojca Rydzyka na ministra finansów. Ten to ma łeb! Odpowiedz Link Zgłoś
landaverde Re: Trafiłeś w dziesiątkę! 19.12.07, 02:50 Na razie to jest zwykła insynuacja. Ale to w twoim stylu kolorasiura, nie przypuszczam, by stać cię było na co innego. Wspominałem już, że twój nick jest bardzo adekwatny ... Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Moje szczęście, że to tylko internet! 19.12.07, 10:56 landaverde napisał: > Na razie to jest zwykła insynuacja. Ale to w twoim stylu > kolorasiura, nie przypuszczam, by stać cię było na co innego. > Wspominałem już, że twój nick jest bardzo adekwatny ... Jak już nie ma argumentów, pozostają - w internecie -inwektywy i wycieczki osobiste. W realu, zapewne, byłby to "argument bejsbola". Odpowiedz Link Zgłoś
landaverde Re: Moje szczęście, że to tylko internet! 19.12.07, 18:57 No właśnie - nie masz żadnych argumentów by udowodnić swoje insynuacje. Twój nick właśnie to oznacza - koloryzowanie czyli zakłamywanie rzeczywistości, oszczerstwa, pomówienia i insynuacje. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Moje szczęście, że to tylko internet! 20.12.07, 10:28 landaverde napisał: > No właśnie - nie masz żadnych argumentów by udowodnić swoje > insynuacje. Twój nick właśnie to oznacza - koloryzowanie czyli > zakłamywanie rzeczywistości, oszczerstwa, pomówienia i insynuacje. Na ten "argumant" odpowiedziałam już w poprzednim poście. Odpowiedz Link Zgłoś
landaverde PO sprawdzi "niejasne" inwestycje o.Rydzyka; Pi.. 16.12.07, 13:44 Od wielu lat na jednym z kanałów telewizji amerykańskiej w okolicach Nowego Yorku emitowany jest półgodzinny serwis informacyjny w języku polskim. Od kilku lat codziennie o 19:30 leciał dwuczęściowy program: najpierw TV Polsat, potem TV Trwam, mniej-więcej 10 min każda plus reklamy. Polscy widzowie mimowolnie mogli więc sobie porównać te same informacje w wydaniu Polsatu i RM. To bardzo ciekawe i pouczajace dowiadczenie. Nawet bardziej pouczające niż zestawienie serwisów CNN i BBC. W efekcie w tegorocznych wyborach nie tylko Chicago czy Toronto, ale również Nowy York głosował na PiS. Wybory wygrało PO. Od niedawna Polacy w Nowym Yorku i New Jersey o 19:30 mają tylko 'śnieg' w telewizorze. Odpowiedz Link Zgłoś
bydlo_prof_wb A wszystko to w ramach programu Herr Tuska 16.12.07, 14:30 miłości, tolerancji i pojednania ogłoszonego z ambony Sejmu. __________ Cóż to, zamordowaliście w swoich sumieniach Boga i myślicie że ujdzie to wam bezkarnie? (F.W. Nietzsche) Odpowiedz Link Zgłoś
marcin1122331 Polska ma tylko niejasne , mniej jasne i ciemne 16.12.07, 15:03 interesy tzw, polskiej elyty,sprawdza sie tylko te niejasne z braku pradu ciemne zostawia sie w spokoju,ale kiedys na Slasku bylo takie powiedzenie: wskutek braku eisenlacku malujemy terom. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: PO sprawdzi "niejasne" inwestycje o.Rydzyka; 16.12.07, 17:20 landaverde napisał: Od kilku lat codziennie o 19:30 leciał dwuczęściowy > program: najpierw TV Polsat, potem TV Trwam, mniej-więcej 10 min > każda plus reklamy. (...) Wybory wygrało PO. Od niedawna Polacy w Nowym Yorku i New > Jersey o 19:30 mają tylko 'śnieg' w telewizorze. ****************************** Da się jakoś wyjaśnić sprawę Polsatu i reklam? Odpowiedz Link Zgłoś
landaverde Re: PO sprawdzi "niejasne" inwestycje o.Rydzyka; 16.12.07, 21:03 Na Twoim miejscu zastanowiłbym się nad innym fragmentem: Polscy widzowie mimowolnie mogli więc sobie porównać te same informacje w wydaniu Polsatu i RM. (...) W efekcie w tegorocznych wyborach nie tylko Chicago czy Toronto, ale również Nowy York głosował na PiS. Nie skomentujesz? Chcesz pozostawić wrażenie, że pluralizm w mediach przysparza zwolleników PiSowi? Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: PO sprawdzi "niejasne" inwestycje o.Rydzyka; 16.12.07, 21:55 landaverde napisał: > Na Twoim miejscu zastanowiłbym się nad innym fragmentem: *********************************** Najpierw odpowiedz na pierwsze pytanie. Wtedy ja odpowiem na Twoje. Odpowiedz Link Zgłoś
landaverde Re: PO sprawdzi "niejasne" inwestycje o.Rydzyka; 16.12.07, 22:46 W przeciwiestwie do PO i mediów nie będę się posuwał do insynuacji, ograniczę sie tylko do faktów, które podałem powyżej. Można to sobie różnie wytłumaczyc w zależnosci od tego jaka tezę się przyjmie. Odpowiedz Link Zgłoś
najadda PO sprawdzi "niejasne" inwestycje o.Rydzyka; Pi.. 16.12.07, 15:41 Nie mam pojęcia dlaczego niektórzy odbierają to jako atak na kościół. Ktoś ukradł pieniądze, które mogłyby być np. przeznaczone na leczenie chorych ludzi.Powinien za to odpowiedzieć i tyle. Szkoda tylko,że pewnie odpowiedzą "płotki", a prawdziwy złoczyńca zostanie bezkarny i zapewne oburzony... Odpowiedz Link Zgłoś
obcy444 PO sprawdzi "niejasne" inwestycje o.Rydzyka; Pi.. 16.12.07, 15:52 No wlasnie. Awantura pokaze rzecz podstawowa - czy katole z PO maja jaja. Pokazali juz, ze nie przeciwstawia sie Episkopatowi w sprawach, w ktorych solidarnie nalega. Ale tego trzeba oczekiwac po parszywych katolach. Ale czy Rydzykowi, ktory byl opoka PiS, sie przeciwstawia? Ciekawostka. Odpowiedz Link Zgłoś
marcin1122331 Kiedy zabiora sie za dupe Michnikowi i GW 16.12.07, 15:55 tam jest duzo jasnych interesow. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Żaden jeszcze nie przeszedł. 16.12.07, 17:22 Na razie tworzą sejmie klub posłów niezależnych. Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Re: Żaden jeszcze nie przeszedł. 16.12.07, 21:54 Oj, krótka pamięć? Sikorskiego przeszedł. Odpowiedz Link Zgłoś
szasza7 Skontrolować te okazałe wille redemtorysty 16.12.07, 17:45 przy ul Wiwulskiego we Wrocławiu.Lokata kapitału?Handel nieruchomościami?Czy inne przekręty? Odpowiedz Link Zgłoś
kain_brat_abla Taizé: zabójczyni Brata Rogera była niepoczytalna 16.12.07, 21:30 ... może się i znajdzie jakaś na ojca dyrektora. Odpowiedz Link Zgłoś
dyplomatolek Czy ktos z Was wysluchal konferencji prasowej 16.12.07, 22:03 szefa Krajowego Zarzadu Gsopodarki Wodnej czy moze Gazeta Wyborcza jest dla Was jedynym zrodlem wiedzy, niemal objawieniem? Fakt, ze dziennikarz GW nie byl na konferencji (albo byl a nie przekazal czytelnikom relacji) nie zawalnia nas z obowiazku szukania innych zrodel. Na konferencji podano m.in. podstawe prawna - jak sie ustala czynsz za dzierzawe terenow nadrzecznych. Szukajcie, a znajdziecie (w NECie) Odpowiedz Link Zgłoś
california07 PO sprawdzi "niejasne" inwestycje o.Rydzyka; Pi.. 17.12.07, 02:23 Nareszcie cos sie rusza w sprawie tego sekciarza-oszusta!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro .....Belzebub Rydzyk..... 17.12.07, 07:51 jezeli nie ma nic do ukrycia i wszystko odbylo sie zgodnie z prawem to skad ta panika i strach? Dziwne.... Odpowiedz Link Zgłoś
michalparadowski PO sprawdzi "niejasne" inwestycje o.Rydzyka; Pi.. 17.12.07, 13:12 Żaden atak panie biznesmenie Rydzyk, tylko zwykła procedura, której podlegają wszyscy, prowadzący działalność gospodarczą! Nawet o wiele skromniejszą, od toruńskiej. A najważniejszą sprawą, są przepływy gotówki. Urzędy Skarbowe zalecają przelewy. Pieniądze w torbach plastykowych - niedopuszczalne. Bo, nieekologiczne, zwłaszcza dla fiskusa! Odpowiedz Link Zgłoś
tychik1 Re:Co państwowe dokumenty robiły w samochodzie Pie 17.12.07, 16:56 -try!? Cytat z innego art GW: Na początku grudnia dokumenty całej sprawy dotarły do Julii Pitery, która pracuje w rządzie Tuska nad programem walki z korupcją w instytucjach publicznych. Schowała papiery do swego prywatnego samochodu, by zawieźć do biura. Wieczorem 2 grudnia ktoś podłożył ogień pod auto. Papiery ocalały - w tym tygodniu Julia Pitera wysłała je nowemu ministrowi środowiska z prośbą o wyjaśnienie. Źródło: Gazeta Wyborcza" Tychik: Na początek szybkie pytanie:Dlaczego te papiery dotarły najperw do domu Pietry a dopiero potem miały być wożone do biura,lub dlaczego w ogóle znalazły się w domu Pietry ? . Minister może co prawda pracować w domu ,niemniej z uwagi na wiele dziwactw tej sprawy i to by trzeba było dokładnie wyjaśnić. Mnie się przynajmniej w wydaje TAK ! dziwne,bo urzędnik państwowy i w końcu minister rządu NIE! powinien być taki lekkomyślny żeby zostawiać teczke? papery w nie pilnowanym samchodzie! A samochdy kradna,czy choćby okradaja i człowiek na takim stanowisku powinien zabezpieczyć dokładnie wszystko ! To co zrobiła Pietra jest skrajną nieodpowiedzialnością,a ciekawe jakie jeszcze inne państwowe dokumenty lub rzeczy wożą ze sobą członkowie tego "rządu" ? Podobnie jak kolejna nieodpowiedzialnością jest NIE ! dawanie ochrony ministrom nie mówiąc o odpowiednim wyposażeniu jak pojazdy służbowe.To może kiedyś kosztować państwo (czyli nas wszystkich) wielką tajemnice państwową,ogromne pieniądze,życie ludzkie (choćby właśnie że ministrów)i nie wiadomo co jeszcze!? No przecież jakieś gangi ,czy obce wywiady nie śpią,wiedząc że ministrowie nie mają ochrony(-o curwa ale kyrk że się w pale już nie mieści !) i przyjda po informacje takie czy inne,lub po prostu po człowieka który sam jest bazą danych ! To jest jakieś dziwne i chore co ten"rząd"robi:Niby oszczędza dla publiczności,ale z drugiej strony ,ci ochroniarze pracy nie stracili, samoloty trzeba dalej utrzymać ,podobnie jak limuzyny i kierowców. No a przecież ryzyko jest narawde ogromne ludzie!!!!!!! Przyznam się że nic z tego nie rozumiem bo coś takiego jeszcze nie słyszałem.Albo dają im jakąś tajną ochrone ,albo ja kuziwa mać już jestem głupi na stare lata. No i drugi cyrk z tym powiązany to te niespalone papióra w spalonym samochodzie ! Ha ! za GW cytat z wypowiedzi Rydzyka: " Powinniście widzieć tu złodzieja, bandytę, potwora. Sami oceniajcie. Tak przedstawiają. Ba, podpalacza pewnie samochodów. Tylko, że te papiery nie spłonęły w tym ogniu. A jakież to papiery? Bóg jest mi świadkiem, że mam czyste sumienie. Bóg jest mi świadkiem, czyste sumienie mają wszyscy posługujący w tych mediach, posługujący Bogu, Kościołowi i ojczyźnie jak wierne psy" - powiedział dyrektor Radia Maryja." Tychik: Jeśli to faktycznie ktoś od Rydzyka podpalił jak tu jest sugerowane, to jak wiedział że akurat tego dnia ,czy nocy Pietra bądzie trzymała w niepilnowanym samochodzie takie dokumenty ? Może sama Pietra kartke wywiesiła na szybie,albo zadzwoniła nocą na rozmowy niedokończone?No i tak dla pokazania na swoim to przywiozła sobie tego dnia kase ognitrwałą.:))))))) Ta historia to się nadaje do komiksów ! No ale nic wierzę że tak przynajmniej przy okazji i te sprawy zostaną wyjaśnione w "rządzie " Tuska : ) No a gdyba tak jakiś z mnistrów Kaczyńskiego takie coś zrobił , to GW domagała by się conajmniej! dymisji ! Odpowiedz Link Zgłoś
tychik1 Re:A dlaczego to PO ma sprawdzać,a nie sąd,policja 18.12.07, 03:32 prokurator,czy inne właściwe urzędy?Czy PO zostało wpisane już do konstytucji,chyba że tej ewropejskiej :) www.naszdziennik.pl/index.php?typ=po&dat=20071218&id=po51.txt www.naszdziennik.pl/index.php?typ=po&dat=20071218&id=po52.txt www.naszdziennik.pl/index.php?typ=my&dat=20071218&id=my12.txt Odpowiedz Link Zgłoś
50-a PO sprawdzi "niejasne" inwestycje o.Rydzyka; Pi.. 17.12.07, 19:09 Po sprawdzeniu i wyjaśnieniu można dzierżawić pod warunkiem placenia podatkow za koncesje RM i TRWAM oraz pozostale interesy. Bedac rownym z innymi w prawach mozna dzialac.W innym przypadku odebrac wszelkie koncesje i uprawnienia. Odpowiedz Link Zgłoś