lesbi69 23.12.07, 20:06 Rubik z kolędami w GW - co za żenada!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dan3iger kartofel miałby honor to by ustąpił 23.12.07, 20:08 kartofel miałby honor to by ustąpił Odpowiedz Link Zgłoś
jakubowska100 a mi go żal........ 23.12.07, 20:39 nie głosowałam na niego, ale mi go żal. wierzy w coś, wiele lat walczył o to i nie są to pieniądze (z czego niesłusznie się wszyscy z niego wysmiewali), ale jakaś wartość. w najczarniejszych snach nie mógł przypuszczać, że polityka historyczna przecież DLA narodu, któremu prezyduje - ta polityka może kiedyś wskazywać go na beznadziejnego prezydenta, pośmiewisko, obrażalskiego, kogoś kto wiecej napsuł niż naprawił, kogoś kto tylko skłócał. Bo historia oceni go i jego brata bardzo surowo. A przecież walczyli o coś doniosłego i jako pierwsi nie bali się do tego przyznać. Żal mi go, żal mi tego jak bardzo nie zrozumiał przemian naszego kraju i jak bardzo nie wyczuł potrzeb nowoczensego państwa. Ale jakbym miała drugi raz głosować również głosowałabym na Tuska. I za trzecim razem też. Kaczyński jest skończony. Odpowiedz Link Zgłoś
racheela Re: a mi go żal........ 23.12.07, 23:00 nie znasz powiedzenia ze kto najwiecej krzyczy..............i tak wlasnie jest z kaczyńskimi. Oni nie walczyli, oni tylko krzyczą. Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk_fizyk Re: a mi go żal........ 24.12.07, 00:15 Oni walczyli tylko na podwórku, na którym się podobno nie wychowywali: Odpowiedz Link Zgłoś
kon-donek_wermahtowy Kolejny_Łże-sondaż_Ubekistanu_:)) )))) 24.12.07, 02:49 Ze łże-sondażu wynika, że gdyby wybory prezydenckie odbywały się dziś to: na Kondonka-Donka Thuske głosowałoby - 134,6 proc. !! Sondaż został przeprowadzony w niedzielę na ogólnopolskiej próbie 503 PO-laczków zwolenników folksdojcza Kon-Donka :))) ....................................... ps www.gazetapolska.pl/?module=content&lead_id=1682 Grupa trzymająca łżesondaże - str.14 Piotr Lisiewicz Sondaże mogą zniszczyć lub wylansować kandydata na prezydenta, zdymisjonować ministra, a nawet skasować niewygodny telewizyjny program. Tymczasem w polskich sondażowniach rządzą ludzie z powołanego przez Wojciecha Jaruzelskiego w stanie wojennym „mundurowego” CBOS, który był orężem generalskiej junty. Dziś zasiadają we władzach OBOP, Pentora, PBS i IPSOS. Stworzyli też od podstaw GfK Polonia. Publikujemy dziś dziennikarski raport, który pokazuje, jak działa patologiczny układ, na który składają się wzajemne powiązania sondażowni, mediów oraz medialnych ekspertów. Mechanizm, który czyni z polskiej demokracji zabawkę w rękach postkomunistycznej oligarchii. Odpowiedz Link Zgłoś
feurig59 Re: a mi go żal........ 24.12.07, 00:02 Tak. Mnię też jest żal Pana Prezydenta. Po nim widać, jak bardzo przeżywa swoją porażkę. Wydaję się, że to autorefleksyjny człowiek, który od samego początku niedobrze czuje się jakby nie na miejscu. W przeciwieństwie do Pana Jarosława, który chyba ma mentalność tyrana, przepraszam, tarana... Odpowiedz Link Zgłoś
mkmail mnie kurdupla nie zal 24.12.07, 01:20 bzdura - wcale mi go nie zal - gdyby w cokolwiek wierzylo to polityczno socjologiczne zwierze, to chociaz by sie jezykow nauczyl - on w nic poza wladza nie wierzy! - gdzie to zobaczylas? gdzie przeswit takiej idei widac? - nic tylko wladzawladza i pietnastu goryli wokol. nawet ciala dal dla rydzyka - z zadnymi idealami sie nie liczy - sprzda wszystko za kolka glowos, on czy jarek. polityczne pokemony powtarzam - gdyby mu tak zalezalo, gdyby cos rozumial sam, badz chcial zrozumiec co do niego mowia - chociaz bufon kurduplasty zaczal by sie uczyc jezykow. a zostanie oceniony przez historie jako polityczna kreatura uduszona wlasna ambicja. zero zrozumienia, zero szacuku, zero wyksztalcenia potrzebnego w europie - wyksztalcony w prl-owskim systemie nie ma pojecia dokad zmierza wspolczesny swiat - zenada wydmuchana ambicja i pycha. kaczynscy sa skonczeni. Odpowiedz Link Zgłoś
pcat Jakbyś miał honor, to zgłosiłbyś się na policję 23.12.07, 20:40 Powód? Znieważenie prezydenta. Nie jesteś anonimowy w sieci. Odpowiedz Link Zgłoś
haansa [...] 23.12.07, 20:50 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
sumienie.lk Kłamczyński nie jest moim prezydentem 23.12.07, 20:52 To jest prezydęt pisiorków, wybrany wyłącznie dzięki kłamliwej propagandzie wyborczej. Odpowiedz Link Zgłoś
pcat W taki razie polecam ci wyjazd do sanatorium. 23.12.07, 20:59 Musisz się wzmocnić dziecko, bo Kaczyński będzie prezydentem conajmniej przez następne 3 lata (a może i 8 lat :) Odpowiedz Link Zgłoś
sumienie.lk Gratuluję dobrego samopoczucia... 23.12.07, 21:06 ...ale to i tak nic nie da. Kłamczyński prędzej zostanie wykopany z Pałacu Namiestnikowskiego niż się Tobie wydaje. Jednak nie zabraniam zaklinania rzeczywistości - wszak marzenia nie dość że nie kosztują, to potrafią być takie piękne (choć złudne). Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper Gdyby chciał nie byłby gorszym niż Kwaśniewski. 23.12.07, 23:28 Gadke ma słabszą, Kwasniewski mówił gładko o niczym i do tej pory się zastanawiam dlaczego urzędował dwie kadencje? L.Kaczyński jest za mało społeczny a za bardzo partyjny, to jego wada odczuwalna przez nas. Czas na jego korzyśc, jak na razie nie pracuje, gdyby chociaz nie otaczał sie takimi "asami" jak Kamiński, niestety, chyba brat musi miec pewność że się nie usamodzielni. Na jego miejscu bardziej bym słuchał żony, jest wykształconą i pełna wdzięku kobietą (a za czarownice to Rydzyk ma w pysk, tak od polskiego faceta) wtedy ma szansę. Odpowiedz Link Zgłoś
edek47 Ale kartofel sie zgodzil... 24.12.07, 01:04 z ojcem Muchomorem, powiedzial, ze nazwanie jego zony czarownica jest dla niej komplementem. Odpowiedz Link Zgłoś
wicary Re: W taki razie polecam ci wyjazd do sanatorium. 23.12.07, 21:08 pcat napisał: > Musisz się wzmocnić dziecko, bo Kaczyński będzie prezydentem conajmniej przez > następne 3 lata (a może i 8 lat :) Człowieku opanuj się 8 lat ??? Kto z takim kmiotem wytrzyma ??? Odpowiedz Link Zgłoś
pcat Uwaga, obraziłeś urząd Prezydenta RP. 23.12.07, 21:26 Ale czytając twoją rynsztokową wypowiedź widzę, że miałeś trudne dzieciństwo. Odpowiedz Link Zgłoś
edek47 Czlowieku opanuj sie!! 24.12.07, 01:13 URZAD PREZYDENTA RP obraza ta katroflana niedojda i kurdupel,kukla i oferma , ktora za pomoca klamstw otrzymala to stanowisko. Odpowiedz Link Zgłoś
kraq radiomaryjne życzenia dla prezia pisdu na święta 23.12.07, 21:36 lepiej się poddaj eutanazji :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kraq radiomaryjne życzenia dla prezia pisdu na święta 23.12.07, 21:37 lepiej się poddaj eutanazji ty czarownico :))) Odpowiedz Link Zgłoś
janek445 Re: W taki razie polecam ci wyjazd do sanatorium. 23.12.07, 22:19 osiem lat rządzenia to chyba razem z ojcem Rydzykiem i moherami którzy nie wiedzą na kogo głosować bo już są jedną nogą na innym świecie jeśli on w ogóle jest Odpowiedz Link Zgłoś
gromek1 Re: W taki razie polecam ci wyjazd do sanatorium. 23.12.07, 22:27 Nie żaruj. Dopóki kampanie bheda robic "GENIUSZE" a la Brudziński Kaczor minor może zapomnieć o reelekcji. Odpowiedz Link Zgłoś
edek47 Nie masz szacunku dla Polski. 24.12.07, 00:56 Jak mozesz zyczyc Polsce , zeby taka oferma byla jej prezydentem przez 8 lat?...Kaczki na taczki ! Odpowiedz Link Zgłoś
pcat To, że obraziłeś mnie, to nic. 23.12.07, 20:57 Ale obraziłeś urząd Prezydenta RP i podlegasz ściganiu z urzędu. Odpowiedz Link Zgłoś
sumienie.lk A temu twojemu prezydętowi wolno nas obrażać? 23.12.07, 21:09 Sam policz sobie ile razy to ten pisiorkowy prezydęt obraził Polskę i Polaków. Odpowiedz Link Zgłoś
wicary Re: A temu twojemu prezydętowi wolno nas obrażać? 23.12.07, 21:10 sumienie.lk napisał: > Sam policz sobie ile razy to ten pisiorkowy prezydęt obraził Polskę > i Polaków. odpuść sobie z kartoflami się nie walczy same gniją z czasem Odpowiedz Link Zgłoś
pcat Spox, ale ja mam inną metodę. 23.12.07, 21:29 Nie przyjmuję do pracy tych, którzy głosowali na PO lub Tuska. Odpowiedz Link Zgłoś
haansa To jak to - to ty jestes portierem ? 23.12.07, 21:32 pcat napisał: > Nie przyjmuję do pracy tych, którzy głosowali na PO lub Tuska. To jak to - to ty jestes portierem ? Odpowiedz Link Zgłoś
pcat Ha ha, ale zabiłem ci ćwieka. 23.12.07, 21:40 Ale dla twojego dobrego samopoczucia jestem nawet w stanie napisać: "Tak, jestem portierem". Odpowiedz Link Zgłoś
haansa Kto pyta ? 23.12.07, 21:55 pcat napisał: > Ale dla twojego dobrego samopoczucia jestem nawet w stanie napisać: "Tak, jeste > m > portierem". Mala pomylka - zastanawiam sie tylko kto w Polsce ma prawo pytac pracownikow o ich poglady polityczne ? ... i wyszlo mi ze prywatnie to Portier . Z drugiej wyobrazic sobie czlowieka aktywnego w biznesie i popierajacego PIS-Bolszewie i nie widzacego idiotyzmu Kaczek ??? Odpowiedz Link Zgłoś
edek47 No, to awansowales, pasozycie!! 24.12.07, 01:44 Ile nawozisz na godzine ? Odpowiedz Link Zgłoś
gromek1 Re: Spox, ale ja mam inną metodę. 23.12.07, 22:32 Proponuję Ci np Fotygę. W końcu profesjonalistka pełna buzią i na pewno nie głosowała na Tuska ani na PO Odpowiedz Link Zgłoś
edek47 No, ale ta fotyga... 24.12.07, 01:54 to pieknie mowi po 'angielsku' !! Ten AKCENT KROLEWSKI,to wymowne YYYY... PALUSZKI LIZAC!!! Odpowiedz Link Zgłoś
edek47 No, to za jakis czas... 24.12.07, 01:38 bedziesz sam zasuwal z tym swoim interesem, popierdujac od wysilku radosnie. Odpowiedz Link Zgłoś
haansa Re: To, że obraziłeś mnie, to nic. 23.12.07, 21:21 pcat napisał: > Ale obraziłeś urząd Prezydenta RP i podlegasz ściganiu z urzędu. Tak jak Walesa czy tak jak Rydzyk ? jezeli nawet jego szef ma go za palanta a zone za czarownice to powoli trudno w Polsce znalesc kogokolwiek kto by tego DURNIA jeszcze nie obrazil. Po drugie od kiedy ten Pajac na Jarka i Rydza sznurku pelni urzad Prezydenta Polakow ? To Rezydent PIS w palacu ... a i to chyba bardziej Kaminski . Odpowiedz Link Zgłoś
gromek1 Re: To, że obraziłeś mnie, to nic. 23.12.07, 22:30 Zupełnie na poważnie. Tak samo powinieneś poiwedzieć (napisać) gdy wszechburaki rzucały jajami w Kwacha. Odpowiedz Link Zgłoś
edek47 To scigaj,kaczy farfoclu !!! 24.12.07, 01:27 Prezydent RP ?...Chyba tylko dla ciebie ten bruzdziel jest prezydentem... nawet jego brat, niedogrzany hitlerek, go nie szanuje. Odpowiedz Link Zgłoś
toberson Re:Haansa lecz sie psycholu!!! 23.12.07, 21:34 Haansa jestes wariatem i powinies wracac do domu wariatow, zniewazyles glowe panstwa!!Za to mozna siedziec .Nawet niemasz szacunku do swojego Prezydenta bo jestes smierdzacym dupkiem!! Jestes niebezpieczny dla otoczenia,dlatego powinnes byc zamkniety!!! Odpowiedz Link Zgłoś
haansa Re:Haansa lecz sie psycholu!!! 23.12.07, 21:48 toberson napisał: > Haansa jestes wariatem i powinies wracac do domu wariatow, > zniewazyles glowe panstwa!!Za to mozna siedziec .Nawet niemasz > szacunku do swojego Prezydenta bo jestes smierdzacym dupkiem!! > Jestes niebezpieczny dla otoczenia,dlatego powinnes byc zamkniety!!! Durniem nazywal Kaczora juz nawet Walesa - wiec jaka to obraza ? nie przesadzaj. Z "siedzeniem" to nie tak predko - w moim kraju mamy WOLNOSC i Klony moga mi skoczyc - obrazalem juz innych Kacykow afrykanskich np. Idi Amina z Ugandy choc Ludozerca byl wiele inteligetniejszy od Kaczki a za nazwanie go DURNIEM wlos z glowy nikomu nie spadl choc prokuratorzy ich wrecz szaleli :-) Odpowiedz Link Zgłoś
edek47 To tylko prezydent pis-u... 24.12.07, 00:50 DO BYCIA PREZYDENTEM POLAKOW, TEN ZAPLESNIALY KARTOFEL NIE DOROSL. Odpowiedz Link Zgłoś
tppiotr Re: kartofel miałby honor to by ustąpił 23.12.07, 20:55 Jakby miał honor to by sobie w ten kaczy... <Adminie - Nie wahaj się.To spokojnie można wyciąć.> i byłby spokój. Odpowiedz Link Zgłoś
gromek1 Re: Jak nie ma argumentów, to jest bełkot. 23.12.07, 22:38 Daj spokój. Jakie argumenty? Co pewnien czas LK mówi do rzeczy. Po czym zostaje przywołany do porządku przez Leading gemini i belkocze. Podobbno kompleks Większego bliźniaka jest uleczalny, ale przeecież LK z tym jest dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
bandycki_uklad_po_wrocil [...] 23.12.07, 20:12 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
dan3iger Oto miłość wprost z Radia Maryja 23.12.07, 20:14 > Pragnę napluć ci w ryj za tą nienawiść którą nosisz Jak widzę sam emanujesz "chrześcijańską" miłością... Oto miłość i wartości płynące z głośników Radia Maryja Odpowiedz Link Zgłoś
chudymisio Re: Oto miłość wprost z Radia Maryja 23.12.07, 20:43 Pytanie ankietera: współpraca z kartoflem, co Pan o niej sądzi? a) starte na pure, są całkim dobrze b) trzeba wpierw trochę kartofla napieprzyć, by się do czegoś nadawał c) nie lubię kartofli, są zupełnie niezjadliwe Odpowiedz Link Zgłoś
kamyk_wj Re: SMG/KRC: 38 proc. pozytywnie ocenia prezydent 23.12.07, 20:17 Plucie w twarz, zwłaszcza żydkom to, sadzac po wypowiedziach na forum, ulubione zajęcie wyznawców PiS. W końcu, "nie będzie Niemiec pluł nam w twarz", sami sobie robimy to znacznie lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
delargo Re: SMG/KRC: 38 proc. pozytywnie ocenia prezydent 23.12.07, 20:31 czyzby pan prezes sie odezwal czy tez pan dyrektor z torunia??? Odpowiedz Link Zgłoś
nabrok Re: SMG/KRC: 38 proc. pozytywnie ocenia prezydent 23.12.07, 20:42 bandycki_uklad_po_wrocil napisała: > ...Proszę pana łysy koniu.Pragnę napluć ci w ryj za tą nienawiść którą nosisz do PiS i którą zarażasz innych żydków. nie jestem entuzjastą adresata(ów) twojego postu, alw tym co napisałaś, pod względem nienawiści nie ustępujesz im, a nawet przewyższasz. Mimo to życzę szczęśliwych i pogodnych świąt. Odpowiedz Link Zgłoś
nie-naiwniak SMG/KRC: 38 proc. pozytywnie ocenia prezydentur.. 23.12.07, 20:20 Nie mam zamiaru nikomu " pluć w ryja " - ani ubliżać . Każdy sądzi według siebie . A wracając do tematu Prezydenta , to z rozpędu napisałem z dużej litery nazwę tego urzędu . Bo dla Urzędu mam szacunek - dla tego pana - nie . Odpowiedz Link Zgłoś
edo5 SMG/KRC: 38 proc. pozytywnie ocenia prezydentur.. 23.12.07, 20:20 To kopletne bzdury, chyba, że się komuś sniło albo ma zwidy. 2% poparcia jeśli jest, to i tak za dużo. Panu prezydentowi nawet święty już nie pomoże. Odpowiedz Link Zgłoś
loppe SMG/KRC: 38 proc. pozytywnie ocenia prezydentur.. 23.12.07, 20:27 chyba nikt tutaj się nie spodziewał tak znakomitego wyniku Odpowiedz Link Zgłoś
delargo Re: SMG/KRC: 38 proc. pozytywnie ocenia prezydent 23.12.07, 20:33 obawiam sie, ze prezydentura tow. jaruzelskiego byla lepsza niz tego pana z zoliborza Odpowiedz Link Zgłoś
gromek1 Re: Może jakieś konkrety? 23.12.07, 22:42 PCek ostatni post w "tem temacie". Jeśli LK zdobędzuie się, żeby kopnąć w 4litery braciszka ma jakąs szansę. Jeżeli nie to w głosowaniu uzyska ca. 10% nie więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
edek47 Czy towrzysz pyta o beton ? 24.12.07, 02:08 Czy towarzysz ma ucho srodkowe uszkodzone ? Odpowiedz Link Zgłoś
pcat Gdyby zapytać respondentów dlaczego źle oceniają.. 23.12.07, 20:35 95% z nich nie wydusiłoby z siebie ani słowa. By the way - kolejny sondaż, a ja znowu nie byłem pytany. Odpowiedz Link Zgłoś
gromek1 Re: Gdyby zapytać respondentów dlaczego źle oceni 23.12.07, 22:44 Panie Pr. Melduje wykonanie zadanie! Jak dla mnie już to wystraczyło. Kto w końcu jest głową Państwa? Odpowiedz Link Zgłoś
edek47 Bylych ormowcow nikt o zdanie nie pyta. 24.12.07, 02:23 Oni nie sa od udzielania odpowowiedzi, oni sa tylko od zadawania glupich pytan o jakichs fundamentach budownictwa socjalistycznego,byli stworzeni do palowania i pustymi palami zostali juz na zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
macarthur zagadki XXI wieku 23.12.07, 20:36 w jaki sposób biologiczny dziwoląg został prezydentem ?? Odpowiedz Link Zgłoś
al48 Re: zagadki XXI wieku 23.12.07, 20:39 macarthur napisał: > w jaki sposób biologiczny dziwoląg został prezydentem ?? Tak, to jest dziwne.Mam nadzieję, że w przyszłości już takiej pomyłki nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
pcat zagadka 2 23.12.07, 20:43 W jaki sposób "macarthur" lubi się zaspokajać? Obstawiam zabawiane się solo przy odtwarzanym na plaźmie wieczorze wyborczym 21 października AD 2007... Odpowiedz Link Zgłoś
chudymisio Re: zagadka 2 23.12.07, 20:49 > W jaki sposób "macarthur" lubi się zaspokajać? Obstawiam zabawiane się solo prz > y > odtwarzanym na plaźmie wieczorze wyborczym 21 października AD 2007... Nie martw się...i ty kiedyś będziesz mie plazmę. Odpowiedz Link Zgłoś
drein_19 no skoro nie masz tv to nie oglądasz 23.12.07, 21:07 jest to logiczne.... Odpowiedz Link Zgłoś
pcat To prawda. 23.12.07, 21:24 Mam tylko maszynę do pisania, liczydło i rower (powerful Wigry 3) Odpowiedz Link Zgłoś
haansa Prawdziwy PIS-Bolszewik powinien miec .... 23.12.07, 21:30 pcat napisał: > Mam tylko maszynę do pisania, liczydło i rower (powerful Wigry 3) To smutne prwadziwy Bolszewik nie powinien posiadac roweru ale telewizor i komurke owszem , bo jak niby odczymac SMS z wytycznymi lub znac najnowsza linie polityczna Kurduplo-Führerkow ? Odpowiedz Link Zgłoś
pcat Dodam jeszcze, że kradniemy po sklepach. 23.12.07, 21:36 Nie myjemy się, nie mamy oszczędności, na nasz widok dzieci płaczą, a krowy przestają się cielić. Odpowiedz Link Zgłoś
haansa Nareszcie mamy PO 23.12.07, 21:41 pcat napisał: > nie mamy oszczędności, na nasz widok dzieci płaczą, a krowy > przestają się cielić. No powiedzmy , ze Ciebie nie znam osobiscie ale u Kaczek zgadzam sie w 100 % No widze nareszcie wspolnie znalezlismy Platforme Obywatelska Odpowiedz Link Zgłoś
haansa Re: Mimo wszystko życzę Wesołych Świąt. 23.12.07, 21:57 pcat napisał: > Koniec na dziś. OK - Wesolych Swiat Odpowiedz Link Zgłoś
edek47 To nie koniec ,towarzyszu!!! 24.12.07, 02:33 A GDZIE SAMOKRYTYKA przed hitlerkiem Jarkaczem? Odpowiedz Link Zgłoś
gromek1 Re: Nareszcie mamy PO 23.12.07, 22:49 Właśnie qwa nie! Jestem platfusem i szlag mnie trafia bo nie da się założyć żadnej pozarządowej i apolitycznej organizacji. Odpowiedz Link Zgłoś
gromek1 Re: To prawda. 23.12.07, 22:47 Wigry is cool! Miałem kiedyś taki. Chociaż wolałem jeździć na Flamingu (większy składak marki pelikan) Odpowiedz Link Zgłoś
mgr.inz.akrobata 38 proc. pozytywnie ocenia.. - doskonały wynik!!!! 23.12.07, 20:44 Biorąc pod uwagę, że od 2 lat trawa zmasowana, medialna nagonka na Kaczyńskich, trzeba to 38% uznać za wielki sukces prezia. Odpowiedz Link Zgłoś
tetradrachma pomijam względy estetyczne, ostatecznie Goulda 23.12.07, 20:45 Maier, nie była powiedzmy...pieknością ! Ale pod wzgledem intelektu, percepcji, wizji politycznej, obaj braciszkowie to...karły. Odpowiedz Link Zgłoś
edek47 A jednak sie obudzil,kaczy bolek!! 24.12.07, 02:40 Zaraz zacznie wspominac bolka bieruta. Odpowiedz Link Zgłoś
praptak2 SMG/KRC: 38 proc. pozytywnie ocenia prezydentur.. 23.12.07, 20:48 Nie ma to jak język epatujący miłością premiera Tuska. Wesołych świąt. Odpowiedz Link Zgłoś
pcat Dziękuję Prezydentowi Kaczyńskiemu za: 23.12.07, 20:54 1 - znakomite stosunki z Francją (wystarczyło kilka spotkań z Sarkozym) 2 - znakomite stosunki z Czechami (nić porozumienia z eurosceptycznym Vaclavem Klausem) 3 - znakomite stosunki z Litwą (wspólne projekty energetyczne to kwestia ostatnich 18 miesięcy - most energetyczny, elektrownia atomowa w Ignalinie) 4 - próbę reanimacji dobrych relacji polsko-niemieckich (mówię o ścisłej współpracy z prezydentem Republiki Federalnej Horstem Koehlerem - jedno spotkanie na 3 miesiące) 5 - trzymanie Rosji na dystans (słusznie, bo tak wielki kraj, którego PKB jest tylko o 1/3 wyższe od polskiego nie zasługuje na płaszczenie się przed nim) Odpowiedz Link Zgłoś
pcat Thanx! Jak widać moje argumenty są porażające. 23.12.07, 21:32 na razie żadnej merytorycznej odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
olias SMG/KRC: 38 proc. pozytywnie ocenia prezydentur.. 23.12.07, 20:56 gdyby wybory były dziś ... gdyby. gdyby babka miała wąsy to by była dziadkiem. gdyby. gdyby właściciele Gazety mogli o tym decydowac już dzis mielibyśmy wybory prezydenckie. Na szczęście pozostaje "gdyby". Też mnie nurtuje to pytanie ... ile procencików będzie miał premier Tusku-Tusku za 3 lata? Odpowiedz Link Zgłoś
gromek1 Re: SMG/KRC: 38 proc. pozytywnie ocenia prezydent 23.12.07, 22:52 Przywołać Twoje posty z wiosny (PIS 75%)? Chciaż pozory wstydu zachowuj szmaciarzu! Odpowiedz Link Zgłoś
pcat Wow, cóż za błyskotliwość. 23.12.07, 21:02 Ten dobór argumentów, ta ekspresja, ten poziom merytoryczny. Klasa. Odpowiedz Link Zgłoś
edek47 Wow - Anglik z Grodka Jagiellonskiego sie znalazl 24.12.07, 02:52 Kazdy byly komunista, to dzisiaj yntelektualysta i kaczy cap- ytalysta.'Jezdes bestytny !!'- JAK MOWI JARKACZ, Odpowiedz Link Zgłoś
wicary SMG/KRC: 38 proc. pozytywnie ocenia prezydentur.. 23.12.07, 21:05 Pan prezydent Kaczyński będzie w dziejach Polski najgorszym prezydentem bo to miał być prezydent WSZYSTKICH POLAKÓW a jest przede wszystkim prezydentem swojego brata i reszty PiS-dzielców. Biorąc przykłade , czy może będąc pod ogromnym wpływem swojego klona z szedł na psy Zaś zmieniam zdanie o p Mari Kaczyńskiej, z dnia na dzień nabiera klasy tak w ubiorze jak i w niezależności myślenia Brawo p Mario Niech p wytrwa do końca tej prezydentury i rozejrzy się za kimś z klasą Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Fakty są porażające 23.12.07, 21:06 "57,3 proc. uważa, że prezydent sprawuje swój urząd źle i bardzo źle" Prawda jest porażająca, wszędzie układ panie. Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 jakoś nie wygląda kaczor na takiego ktory 23.12.07, 21:28 chciałby dobrze współpracować z rządem, więc jeszcze kilka razy będzie chciał się wybić na pierwszą pozycje ale donald go usadzi. <Polacy są podzieleni w ocenie dalszej współpracy prezydenta Kaczyńskiego z premierem Tuskiem. Tylko 1,2 proc. uważa, że będzie się ona układała bardzo dobrze, 45,5 proc. - dobrze, źle - 41,5 proc., bardzo źle - 5,8 proc., nie ma zdania - 6 proc> Odpowiedz Link Zgłoś
krzynia.c Wałęsa był prostakiem,Kaczyński to nikt. 23.12.07, 21:29 ubezwłasnowolniony,bezmyślnie wykonujący polecenia brata,tzw.prezydent. Odpowiedz Link Zgłoś
toberson Re:GW niema co robic to pisza pierdoly!!! 23.12.07, 21:30 Dlaczego nienapiszecie o wojnie Izraela z biedota Arabska!!!Bo tam jest przemoc Izraelska,i wy nigdy nienapiszecie prawdy!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Pies do forumowiczow. Wszystkich!!! 23.12.07, 21:36 bi.gazeta.pl/im/7/4696/m4696947.jpg Szczesliwych Swiat, Spokojnego Nowego 2008 roku Merry Christmas and Happy New Year 2008 Joyeux Noel et Bonne Année 2008 Z calego serca. Wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś
kwirszyll SMG/KRC: 38 proc. pozytywnie ocenia prezydentur.. 23.12.07, 21:34 Po prostu brakuje mi slow. Gdybym ja mial takie wyniki sondazy dawno juz bym nie dokuczal swoja obecnoscia innym. Kaz Odpowiedz Link Zgłoś
lokalny7 SMG/KRC: 38 proc. pozytywnie ocenia prezydentur.. 23.12.07, 22:11 Ankietę powinni zrobić na 5 osobach w redakcji GW i udowodnili by dopiero swą tezę o złym Prezydencie! ZENADA. Odpowiedz Link Zgłoś
matanzas www.rtoip.ovh.org/trash/ktl.swf 23.12.07, 22:25 Zegar Kartofla już odmierza czas do końca ..... Odpowiedz Link Zgłoś
endzu.1 SMG/KRC: 38 proc. pozytywnie ocenia prezydentur.. 23.12.07, 22:32 To jest porażająca porażka, za taką ocenę wyleciał bym z uczelni na zbity pysk Odpowiedz Link Zgłoś
kasia.p.t SMG/KRC: 38 proc. pozytywnie ocenia prezydentur.. 23.12.07, 23:34 Wynik sondazu jakos nie jest zadziwiajacy, ciekawe tylko, jak ocenia siebie prezydent i swoja prezydenture. Moze jednak bedzie staral sie poprawic i w przyszlym roku wyniki sondazu beda znacznie inne. Miejmy nadzieje. Odpowiedz Link Zgłoś
adam.2x Podobne poparcie jakie ma Prezydent Bush 23.12.07, 23:36 Myślę że Prezydent Kaczyński czuje się dumnie w takim towarzystwie. Odpowiedz Link Zgłoś
macarthur niektórzy na tym forum widzą szklankę 23.12.07, 23:42 w 38 procentach pełną ale im bliżej wyborów tym trudniej będzie pisdzielcom utrzymać szklankę Odpowiedz Link Zgłoś