rydzyk_fizyk 07.01.08, 09:55 Na ilu stronach zmieszczono ten opis osiągnięć Lecha "Jedno muzeum" Kaczyńskiego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nie-naiwniak Wniosek dot. niegospodarności ekipy Lecha Kaczy.. 07.01.08, 09:58 PO-żyjemy , zobaczymy - ale " coś w tym jest " ! Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk_fizyk Re: Wniosek dot. niegospodarności ekipy Lecha Kac 07.01.08, 10:05 Ciekawe kiedy się rozgada znany spec od faktur - Tomasz Lipiec? Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Nie ma przebacz - nauka nie poszła w las! n/t 07.01.08, 10:19 rydzyk_fizyk napisał: > Ciekawe kiedy się rozgada znany spec od faktur - Tomasz Lipiec? Odpowiedz Link Zgłoś
skubi6 O czym zapomniała Platforma 07.01.08, 10:35 Ja Platformie nie zarzucam zbytniej pamiętliwości, tylko zbytnią łagodność. Fajnie, że robią proces o 1,8 mln złotych, ale zapomnieli - o kampanii Nelly Rokity w Chicago na koszt Skarbu Państwa (przelot) i KGHM (koncert). - rzecz dużo ważniejsza: o tym, jak Bracia Zjawisko Biologiczne zniszczyli polski wywiad dla korzytsci politycznej (bardzo wątpliwej zresztą): www.skubi.net/macierewicz.html Odpowiedz Link Zgłoś
pretorianie_pis Co z raportem Pitery? Niewypalił? 07.01.08, 12:30 ... to do ataku przystępuje Gronkiewicz;-) Czy ona wogóle coś robi poza szukaniem haków na Kaczyńskich? Odpowiedz Link Zgłoś
doktor.hannibal.lecter Chciałbyś wiedzieć co tam jest???;)))) 07.01.08, 12:34 RPO Kochanowski robił podejście (prace zleconą dla Jarkacza) ale mu sie nie udało. nie będzie uzgadnainia zeznań;))))))) pretorianie_pis napisał: > ... to do ataku przystępuje Gronkiewicz;-) > > Czy ona wogóle coś robi poza szukaniem haków na Kaczyńskich? Odpowiedz Link Zgłoś
pretorianie_pis Nie ma tani nic, to przyznało samo PO! 07.01.08, 12:37 40 stron bzdur napisanych przez Piterę: przepisane bzdury z gazet + informacje od informatorów pokroju Gasińskiego i wielka afera z podpaleniem samochodu - no tak PiS jest wienien! Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu Sylwestrowy budzet, dzialki przy Stadionie Narodow 07.01.08, 13:34 Sylwestrowy budzet, dzialki przy Stadionie Narodowym. Wazne zeby kasa szla do kieszeni HGW & Colesie. A na odczepne mydlic oczy i wolac: -LAPAC ZLODZIEJA! Cala banda Platformy Oszustow. Cuda Tuska z kasa. pretorianie_pis napisał: > 40 stron bzdur napisanych przez Piterę: przepisane bzdury z gazet + > informacje od informatorów pokroju Gasińskiego i wielka afera z > podpaleniem samochodu - no tak PiS jest wienien! Odpowiedz Link Zgłoś
mirmat1 PO: zeby nam sie lepiej KRADLO 07.01.08, 16:07 poszeklu napisał: > Sylwestrowy budzet, dzialki przy Stadionie Narodowym. > Wazne zeby kasa szla do kieszeni HGW & Colesie. > A na odczepne mydlic oczy i wolac: -LAPAC ZLODZIEJA! > Cala banda Platformy Oszustow. > Cuda Tuska z kasa. > > pretorianie_pis napisał: > > > 40 stron bzdur napisanych przez Piterę: przepisane bzdury z gazet + informacje od informatorów pokroju Gasińskiego i wielka afera z podpaleniem samochodu - no tak PiS jest winien! M: w dzialaniach Tuskowatych przebija desperacja wobec zblizajacych sie katastrof. Bo wygrane wybory nie gwarantuja spokoju, szczegolnie kiedy cudow nie bedzie. Byc moze najlepsze co sie stalo dla obozu Patriotycznego to obecna sytuacja, kiedy POstKomuna raz i na zawsze obnazy swoja podlosc tak, ze nawet plucie ze strony lze-mediow nie zaklamie prawdy. Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper To było normalne opracowanie 07.01.08, 13:51 Pitera powiedziała co tam opisała, premier dostał materiały, ma rozmawiac z Kamińskim i co tam takiego tajemniczego? Żadnej sensacji w związku z podpaleniem samochodu J.Pitera nie robiła, raczej starała sie by to ucichło. Nie słyszałem wypowiedzi by PiS był winien, natomiast słyszałem że maja do szefa CBA pare konkretnych pytań, co mnie wcale nie dziwi, w końcu to słuzba dosyc specyficzna i pewne kanony obowiazują. Odpowiedz Link Zgłoś
pretorianie_pis Haki pomagała zebrać Pitera? 07.01.08, 12:31 Czy Gronkiewicz robi wogóle coś poza tym? Odpowiedz Link Zgłoś
presentation_l Re: Haki pomagała zebrać Pitera? 07.01.08, 15:22 Żelazna Julka zastapi Kaminskiego i wyprobuje prowokacje kontrolne na niewinnych dzialaczach PIS-u Odpowiedz Link Zgłoś
rosol4 Re: Nie ma przebacz - nauka nie poszła w las! n/t 07.01.08, 10:44 A moze organa kontrolne zainteresuja sie dlaczego warszawski sylwestrowy koncert na pl Defilad kosztowal 10 razy tyle co oblegane koncerty we Wroclawiu i Krakowie. Ponadto poprosimy o sprawozdanie na co poszly wielkie pieniadze uzyskane przez Marcinkiewicza ze sprzedazy dzialek, ca 800 milonow zl. Czy obecne przetargi roztrzygane sa w tej samej formie sprawdzonej przez PO za Piskorskiego. W ciszy gabinetow. Odpowiedz Link Zgłoś
rtg Re: Nie ma przebacz - nauka nie poszła w las! n/t 07.01.08, 10:53 rosol4 napisał: > A moze organa kontrolne zainteresuja sie dlaczego warszawski > sylwestrowy koncert na pl Defilad kosztowal 10 razy tyle co oblegane > koncerty we Wroclawiu i Krakowie. > Ponadto poprosimy o sprawozdanie na co poszly wielkie pieniadze > uzyskane przez Marcinkiewicza ze sprzedazy dzialek, ca 800 milonow > zl. > Czy obecne przetargi roztrzygane sa w tej samej formie sprawdzonej > przez PO za Piskorskiego. > W ciszy gabinetow. Tusk 1 lot Kaczyński 15 przelotów do Gdańska czerpanie pełnymi garściami z kasy państwowej jest domeną PiSsdzilców od dawna. Odpowiedz Link Zgłoś
reggats Re: Nie ma przebacz - nauka nie poszła w las! n/t 07.01.08, 11:45 Zapraszam, dzieki:-) world-isyours.myminicity.com/ind Odpowiedz Link Zgłoś
pretorianie_pis Zobacz stornę HGW Watch - tam jest lista... 07.01.08, 12:32 ... przyszłych spraw karnych HGW Odpowiedz Link Zgłoś
sajm Re: Nie ma przebacz - nauka nie poszła w las! n/t 07.01.08, 16:27 Jestem za! Niech każda następna ekipa dokładnie przeswietała wydatki poprzedniej. Nieważne czy to PiS, PO, SLD czy jeszcze co innego - wazne,żeby mieli świadomość nieuchronnego rozliczenia każdej złotówki wydanej na lewo z publicznej kasy. w warszawie, Wrocławiu czy gdziekolwiek indziej. Jeśli to nie będzie jedynym sensem działalnosci - to czemu nie? Odpowiedz Link Zgłoś
doktor.hannibal.lecter Nie ma przebacz 07.01.08, 12:23 "nie ma przebacz" to tytuł niewydarzonego Pisiorowo/łyldsztajnowego pomysłu na program TV, który ludzie olali ciepłym moczem w postaci nieoglądania. nienawiść wylewająca sie z ekranu zalała serwetke pod telewizorem. nawet najtwardsze mohery tego nie zniosły. taziuta napisał: > rydzyk_fizyk napisał: > > > Ciekawe kiedy się rozgada znany spec od faktur - Tomasz Lipiec? Odpowiedz Link Zgłoś
pretorianie_pis HGW wydała 100 tys na prawników, żeby ... 07.01.08, 12:33 ... pomogli pani profesor prawa wybronić swoją prezydenturę po niezłożeniu deklaracji przez swojego męża. Niech odda te pieniądze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pretorianie_pis HGW: oddaj 100 tys. wydane na prawników ... 07.01.08, 12:35 ... zatrudnionych do obrony własnego stołka. Odpowiedz Link Zgłoś
atibalo Re: Wniosek dot. niegospodarności ekipy Lecha Kac 07.01.08, 10:24 Jezeli ktoś coś ukradnie to nie jest jeszcze złodziejem . Złodziejem staje sie wtedy , kiedy zostaje złapany . Czyli ten co złapie - robi z niego ZŁODZIEJA . Czyż nie tak pani Jakubiak ? Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper Czy to jest wiadomość na pierwszą stronę? 07.01.08, 10:45 Głównym zajęciem Ratusza jest zajmowanie sie sprawami aktualnymi i waznymi dla mieszkańców. Sprawa nieprawidłowosci poprzedniej ekipy to temat dla kilku komiski i ew. organów sprawiedliwości. Reszta to bicie piany, tak sprawował władze Miller i PiS, jak wykazała praktyka to nie jest dobry kierunek, pani H.G.W. rozmienia się na drobne albo nie bardzo ma sie czym pochwalić? Odpowiedz Link Zgłoś
rtg Re: Czy to jest wiadomość na pierwszą stronę? 07.01.08, 11:04 a.k.traper napisał: > Głównym zajęciem Ratusza jest zajmowanie sie sprawami aktualnymi i > waznymi dla mieszkańców. Sprawa nieprawidłowosci poprzedniej ekipy > to temat dla kilku komiski i ew. organów sprawiedliwości. Reszta to > bicie piany, tak sprawował władze Miller i PiS, jak wykazała > praktyka to nie jest dobry kierunek, pani H.G.W. rozmienia się na > drobne albo nie bardzo ma sie czym pochwalić? Ma czym się pochwalić, mieszkam w Warszawie i teraz dopiero poprawa jakości ulic nastąpiła po generalnych remontach sieci komunikacyjnej stolicy. I oby tak było dalej. Za czasów gamoni wymieniałem zawieszenie w samochodach - bo koszty transportu były scedowane na tego co jeździł po ulicach w 100%. A KACZYŃSKI wtym czasie PRZYDZIELAŁ NAGRODY SWOIM, za dobrą organizację bankietów i lunches z podatków moich i moich współobywateli. Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk_fizyk Re: Czy to jest wiadomość na pierwszą stronę? 07.01.08, 11:16 Zgadza się. Warto było postać w korkach, które zaryzykowała HGW przed wyborami zamiast tak jak Lesiu K. nic nie robić. Okazuje się, że Warszawa to doceniła. Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper Ja tez to dostrzegam, więc dlaczego tak? 07.01.08, 11:25 Nieprawidłowości należy wyjaśniać, ale czy to dobry sposób? W ostatnim czasie wykonano imponujące prace, taj jak piszesz, sam stałem w wielu korkach w Alejach i cieszyłem sie ze będzie fajnie niedługo, to powinno byc na pierwszej stronie a nie poświęcac je nieudacznikom. Należy wyjaśniac i jak najmniej ich reklamować, oni nie maja sie czym pochwalić i ostatnio jako zasługe przypisuja sobie inwigilacje i wyautowanie koalicjantów, tylko że to był uboczny efekt chorobliwej ambicji włądzy. To mnie uwiera, że robi sie im reklamę zamiast przysypać kurzem historii Odpowiedz Link Zgłoś
sharn1 Re: Czy to jest wiadomość na pierwszą stronę? 07.01.08, 11:46 Także mieszkam w Warszawie i powiem tylko tyle na te twoje wypociny: HA HA HA... :/ Odpowiedz Link Zgłoś
markusk Re: Czy to jest wiadomość na pierwszą stronę? 07.01.08, 14:52 Wisi mi HGW, podobnie jak wisiał mi LK, ale tobie chłopie ewidentnie mgła "miłości i nienawiści" oczy zasnuwa. Jestem z W-wy, jeżdżę tu, mieszkam tu, żyję tu. Jaka poprawa? Gdzie? Zażyj jakiś specyfik na obiektywizm i wymień sobie zawieszenie w.... głowie Odpowiedz Link Zgłoś
evolutionofsound Wniosek dot. niegospodarności ekipy Lecha Kaczy... 07.01.08, 09:58 Bledy w opisywaniu rachunkow za obiady zajmuja ekipe PO. Brawo, durnie. Sluzba zdrowia poczeka. ----------------------------- www.blueandyellow.pl Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: Wniosek dot. niegospodarności ekipy Lecha Kac 07.01.08, 10:07 Faktycznie, służbę zdrowia w całym kraju ma uzdrawiać warszawski ratusz... Odpowiedz Link Zgłoś
evolutionofsound Zwracam honor Szanownemu Panu! 07.01.08, 10:16 OK, to niech w-ski ratusz zajmie sie rozliczaniem rachunkow, a rzad reformowaniem sluzby zdrowia. Racja, dla Warszawy najpilniejszą sprawą (rangi reformy sluzby zdrowia) sa rachunki za obiad. ----------------------------- www.blueandyellow.pl Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Mściwa jak kaczyści? :-) 07.01.08, 10:23 evolutionofsound napisał: > OK, to niech w-ski ratusz zajmie sie rozliczaniem rachunkow, a rzad > reformowaniem sluzby zdrowia. > Racja, dla Warszawy najpilniejszą sprawą (rangi reformy sluzby > zdrowia) sa rachunki za obiad. Wygląda na to, że HGW jest normalnym człowiekiem, mimo Ducha Świętego, którego wskazaniami kieruje się w swojej pracy. :-) Normalny, znaczy pamiętliwy. Pamięta jak kaczyści próbowali ją utrącić na wszelkie sposoby. Im się nie udało, bo nie mieli się o co przyczepić. Ciekawe czy HGW znalazła coś co doprowadzi do sądu, czy tylko do umorzenia... Odpowiedz Link Zgłoś
evolutionofsound Re: Mściwa jak kaczyści? :-) 07.01.08, 10:29 Owszem, pamietliwy jest normalny ale bezproduktywny. Po polskich sadach niech sie HGW ciagnie, efekt bedzie jak zwykle zaden, ale paru forumowiczow sie ucieszy (z tego - zamiast porzadnych rozwiazan - jak zwykle). Pozdrowienia z Zoliborza Odpowiedz Link Zgłoś
starod Re: Mściwa jak kaczyści? :-) 07.01.08, 11:03 evolutionofsound napisał: > Owszem, pamietliwy jest normalny ale bezproduktywny. Po polskich sadach niech > sie HGW ciagnie, efekt bedzie jak zwykle zaden, ale paru forumowiczow sie > ucieszy (z tego - zamiast porzadnych rozwiazan - jak zwykle). > > Pozdrowienia z Zoliborza Dzięki za pozdrowienia, uściskaj swojego idola - mlaskacza. Odpowiedz Link Zgłoś
markusk Re: Mściwa jak kaczyści? :-) 07.01.08, 15:00 Nic nie rozumiesz. Tu nie ma idoli głąbie, tu są Warszawiacy, pozdrowienia z Mokotowa Odpowiedz Link Zgłoś
rtg Re: Wniosek dot. niegospodarności ekipy Lecha Kac 07.01.08, 11:07 evolutionofsound napisał: > Bledy w opisywaniu rachunkow za obiady zajmuja ekipe PO. > Brawo, durnie. Sluzba zdrowia poczeka. > > ----------------------------- Brawo durniu na ciebie czeka też w psychiatryku. Odpowiedz Link Zgłoś
michr Re: Wniosek dot. niegospodarności ekipy Lecha Kac 07.01.08, 12:10 evolutionofsound napisał: > Bledy w opisywaniu rachunkow za obiady zajmuja ekipe PO. > Brawo, durnie. Sluzba zdrowia poczeka. > > ----------------------------- > www.blueandyellow.pl Jedni zajmują się służbą zdrowia a inni niegospodarnością L.Kaczyńskiego i to niekłóci się w żaden sposób. Odpowiedz Link Zgłoś
markusk Re: Wniosek dot. niegospodarności ekipy Lecha Kac 07.01.08, 15:02 Tyle, że GW woli pisać o pierdołach Odpowiedz Link Zgłoś
kos1981 tobie i wakacje w Juracie nie pomogą... 07.01.08, 10:01 na dyżury zawsze się wystawia niebłyskotliwych jak widać.. Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk_fizyk Re: tobie i wakacje w Juracie nie pomogą... 07.01.08, 10:02 Nie zapomnij odmeldować wykonania zadania :) Odpowiedz Link Zgłoś
kos1981 w przeciwieństwie do ciebie liczę na siebie 07.01.08, 10:06 a nie jakąś partię... Odpowiedz Link Zgłoś
evolutionofsound Re: tobie i wakacje w Juracie nie pomogą... 07.01.08, 10:21 Czy to przypadkiem nie bylo do mnie? Jesli tak, to rozumiem, ze Tuskowi mam odmeldowac? ----------------------------- www.blueandyellow.pl Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk_fizyk Re: tobie i wakacje w Juracie nie pomogą... 07.01.08, 11:10 Nie, to nie było do ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
profanum_vulgus Hanka nie zakryjesz swojej nieudolności i braku 07.01.08, 10:02 pomysłu na Warszawę pozwami wobec poprzedniej ekipy. Lepiej weź się do roboty jak przystało na prezydenta stolicy bo już tracimy cierpliwość. Odpowiedz Link Zgłoś
chirlider bardzo pryncypialnie tow. profanum_vulgus 07.01.08, 10:23 ta forma to naleciałość (złóg) komunistyczna, wynik długoletniego nawyku, czy też wypowiadasz się też w imieniu kogoś poza sobą?? profanum_vulgus napisał: > bo już tracimy cierpliwość. Odpowiedz Link Zgłoś
profanum_vulgus Re: bardzo pryncypialnie tow. profanum_vulgus 07.01.08, 10:47 Raczej troska o miasto którego jestem mieszkańcem. Tracimy cierpliwość w znaczeniu my Warszawiacy. Ja rozumiem pani Waltz chce pomóc swojemu koledze Tuskowi, ale zatacza błędne koło. Ona teraz dowali poprzedniej ekipie, a następna ekipa dowali jej m. in. za zakup nowych ekskluzywnych aut dla ratusza, które wymieniły auta klasy średniej zakupione za rządów PIS (czyli nie takie stare, żeby je wymieniać); nowa ekipa dowali pani Hance za 80 tysięcy złotych z pieniędzy miasta które wydała na pomoc prawną, kiedy walczyła o zachowanie mandatu. Nie wspomnę już o rozkopane ulice i remonty, które zaskarżyć by można do Trybunału Praw Człowieka. Ale widocznie walka polityczna jest ważniejsza niż np. plan remontów przygotowawczych do ME, który może uspokoiłby trochę to szykujące się piekło. Odpowiedz Link Zgłoś
starod Re: bardzo pryncypialnie tow. profanum_vulgus 07.01.08, 10:59 profanum_vulgus napisał: > Raczej troska o miasto którego jestem mieszkańcem. > Nie wspomnę już o rozkopane ulice i remonty, które zaskarżyć by > można do Trybunału Praw Człowieka. > > Ale widocznie walka polityczna jest ważniejsza niż np. plan > remontów przygotowawczych do ME, który może uspokoiłby trochę > to szykujące się piekło. Szanowny warszawiaku z Pcimia Dolnego. Mnie jako mieszkańca Stolicy cieszą rozkopane ulice i prowadzone remonty, bo widzę że w przeciwieństwie do czasów kaczystanu coś u nas się robi. Może nie do końca wszystko idzie jak powinno, ale nie zapominaj że prawie wszystkie spółki skarbu państwa (które nota bene robią większość tych remontów)zostały zawłaszczone przez pisuar, czyli wiadomo kierują jak na razie nimi sami nieudacznicy. Odpowiedz Link Zgłoś
pariah Re: bardzo pryncypialnie tow. profanum_vulgus 07.01.08, 11:06 profanum_vulgus napisał: > Nie wspomnę już o rozkopane ulice i remonty, które zaskarżyć by > można do Trybunału Praw Człowieka. > > Ale widocznie walka polityczna jest ważniejsza niż np. plan > remontów przygotowawczych do ME, który może uspokoiłby trochę > to szykujące się piekło. Może Szanowny Pan objaśni mnie, nieuczonemu prowincjuszowi nie-warszawskiemu, co ma do remontów Trybunał Praw Człowieka? W oparciu o jakie dokumenty międzynarodowe SzP zamiarowuje uzasadnić taki wniosek? Głupota ma to do siebie, iż pragnąć dodać sobie powagi i głębi intelektualnej często powołuje się na zjawiska i pojęcia, których całkowicie nie rozumie - czy to ten sam przypadek? Odpowiedz Link Zgłoś
profanum_vulgus Re: bardzo pryncypialnie tow. profanum_vulgus 07.01.08, 11:28 na podstawie Europejskiej Konwencji Praw Człowieka: Nikt nie może być poddany torturom a nie nieludzkiemu traktowaniu - Art.3 Prawo do poszanowania życia prywatnego i rodzinnego - Art. 8 Odpowiedz Link Zgłoś
doktor.hannibal.lecter Re: bardzo pryncypialnie tow. profanum_vulgus 07.01.08, 11:41 na podstawie tych 2 przepisów można pozwać były rząd PiS, najlepszego premiera 1000-lecia kaczyńskiego i primabalerinę polskiego prawa Zbysię Zi0br0. wygrana w kieszeni. do dzieła ! profanum_vulgus napisał: > na podstawie Europejskiej Konwencji Praw Człowieka: > Nikt nie może być poddany torturom a nie nieludzkiemu traktowaniu - Art.3 > Prawo do poszanowania życia prywatnego i rodzinnego - Art. 8 > Odpowiedz Link Zgłoś
pariah Re: bardzo pryncypialnie tow. profanum_vulgus 07.01.08, 11:55 profanum_vulgus napisał: > na podstawie Europejskiej Konwencji Praw Człowieka: > Nikt nie może być poddany torturom a nie nieludzkiemu traktowaniu - Art.3 > Prawo do poszanowania życia prywatnego i rodzinnego - Art. 8 > Ty jednak człowieku jesteś głupi jak but nieszczęsny, przysłowiowy. Żadna z przesłanek, jakie próbowałbyś przedstawić we wniosku TPC nie uzasadniałaby w najmniejszym stopniu naruszenia ani art.8 ani tym bardziej art.3. Twój wpis w 150% potwierdza moje przekonanie iż nie masz zielonego pojęcia, o czym piszesz i jak piszesz. Ale zgodnie z tradycją każdy Wolak zna sie doskonale na prawie i medycynie oraz zarządzaniu - nawet jeśli w życiu nie otarł się nawet o teorię któregoś z tych zagadnień. Idź i udzielaj się na pogadankach parafialnych ewentualnie konwentyklach pisowiskich - bo tu jedynie siebie ośmieszasz a czytelników rozśmieszasz. Pax Tecum. Odpowiedz Link Zgłoś
rtg Re: bardzo pryncypialnie tow. profanum_vulgus 07.01.08, 11:15 profanum_vulgus napisał: > Raczej troska o miasto którego jestem mieszkańcem. > Tracimy cierpliwość w znaczeniu my Warszawiacy. > > Ja rozumiem pani Waltz chce pomóc swojemu koledze Tuskowi, > ale zatacza błędne koło. Ona teraz dowali poprzedniej ekipie, a > następna ekipa dowali jej m. in. za zakup nowych ekskluzywnych > aut dla ratusza, które wymieniły auta klasy średniej zakupione > za rządów PIS (czyli nie takie stare, żeby je wymieniać); nowa > ekipa dowali pani Hance za 80 tysięcy złotych z pieniędzy miasta które wydała n > a > pomoc prawną, kiedy walczyła o zachowanie mandatu. > Nie wspomnę już o rozkopane ulice i remonty, które zaskarżyć by > można do Trybunału Praw Człowieka. > [...] na co czekasz, skarż i przyjedź wreszcie do tej Warszawy bo z odległości 230km to słabo widać co się dzieje e stolicy. Odpowiedz Link Zgłoś
markusk Re: bardzo pryncypialnie tow. profanum_vulgus 07.01.08, 15:14 A co się dzieje, bo ja mieszkam na Nowogrodzkiej (0 km od W-wy) i nie widzę. Dodam, że w żadnym stopniu nie jestem zorientowany politycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
grubymisiek1 Wniosek dot. niegospodarności ekipy Lecha Kaczy.. 07.01.08, 10:04 PO zajmuje się pierdułami ale jak jest państwo prawa to czasem gangstera trzeba wsadzić za podatki bo inne dowody poszły do niszczarki... Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: Wniosek dot. niegospodarności ekipy Lecha Kac 07.01.08, 10:13 W 2004 r. prawie 700 zł wydano na wino podawane podczas konferencji "Ubóstwo i niesprawiedliwość". ______________________ 700 zł w skali budżetu miasta to co prawda niedużo, ale na konferencji o takim temacie to po prostu nie wypada. Może prowadzić wywody o biedzie i jej przyczynach należało uczestnikom po prostu rozdać menu? Odpowiedz Link Zgłoś
bergman1 za nasze się dobrze bawili ,czekamy na finał spraw 07.01.08, 10:19 iedliwy.jak tak można ?to skandal. Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: za nasze się dobrze bawili ,czekamy na finał 07.01.08, 10:22 Dobrze sie zarlo i pilo za panstwowe. Jaracz powiedzial,ze nalezy skonczyc z dziadostwem, wiec wprowadzili styl bizantyjski.Najpierw w Wawie, a pozniej w calym kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
kazik.k Wniosek dot. niegospodarności ekipy Lecha Kaczy.. 07.01.08, 10:21 teraz moze dowiemy sie jak wygladalo to "gospodarne oszczedne panstwo" w wykonaniu tych koltunskich kurdupli!!! Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta A ile wydawali na konsumpcję inni, w tym HGW? 07.01.08, 10:27 kazik.k napisał: > teraz moze dowiemy sie jak wygladalo to "gospodarne oszczedne > panstwo" w wykonaniu tych koltunskich kurdupli!!! Pytanie ile na konsumpcję w knajpach wydawały poprzednie ekipy. Jeśli dużo więcej, to znaczy że ekipa LechKacza rzeczywiście oszczędzała. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
bydlo_prof_wb Żałośni nienawistnicy i pomawiacze... 07.01.08, 10:25 __________ Cóż to, zamordowaliście w swoich sumieniach Boga i myślicie że ujdzie to wam bezkarnie? (F.W. Nietzsche) Odpowiedz Link Zgłoś
chirlider Re: Żałośni nienawistnicy i pomawiacze...z PiS 07.01.08, 10:28 ok, zobaczymy co powie prokuratura i niezawisły sąd. skąd ty, bydlo_dr_jk, możesz wiedzieć czy to pomówienia lub nie?? brałeś te faktury? opisywałeś? widziałeś na oczy? jeśli nie to stul zakłamany dziób i siedź cicho. bydlo_prof_wb napisał: > > __________ > > Cóż to, zamordowaliście w swoich sumieniach Boga i myślicie że ujdzie to wam > bezkarnie? (F.W. Nietzsche) Odpowiedz Link Zgłoś
bydlo_prof_wb Zobaczymy i... cicho będziemy... 07.01.08, 10:51 Choćby jak w sprawie "afer" u o. Rydzyka... __________ Cóż to, zamordowaliście w swoich sumieniach Boga i myślicie że ujdzie to wam bezkarnie? (F.W. Nietzsche) Odpowiedz Link Zgłoś
starod Re: Zobaczymy i... cicho będziemy... 07.01.08, 11:07 bydlo_prof_wb napisał: > Choćby jak w sprawie "afer" u o. Rydzyka... > Współczuję ci , to przykre mieć za ojca takiego kretyna jak guru antykatolickiejsekty "radyjo co ma ryja" Odpowiedz Link Zgłoś
bydlo_prof_wb Do pewnych rzeczy trzeba mieć... 07.01.08, 11:49 odrobinę rozumu i sumienia. Ty tym nie grzeszysz a i pochwalić się nie masz czym... __________ Cóż to, zamordowaliście w swoich sumieniach Boga i myślicie że ujdzie to wam bezkarnie? (F.W. Nietzsche) Odpowiedz Link Zgłoś
doktor.hannibal.lecter Do pewnych rzeczy trzeba mieć...tupet 07.01.08, 11:56 czyżby okradanie emerytów i rencistów z głodowych emeryturek pod pozorem głoszenia (przez radio) chwały pana było wyrazem rozumu i sumienia? bydlo_prof_wb napisał: > odrobinę rozumu i sumienia. Ty tym nie grzeszysz a i pochwalić się nie masz czy > m... > __________ > > Cóż to, zamordowaliście w swoich sumieniach Boga i myślicie że ujdzie to wam > bezkarnie? (F.W. Nietzsche) Odpowiedz Link Zgłoś
bydlo_prof_wb Emeryci i renciści chętnie dają datki na RM 07.01.08, 13:03 Czego już nie powiedzą o tym aby chętnie płacili datki np. na GW ściągane im w postaci zwiększonej ceny za towary które kupują, a które są reklamowane w Gazecie, bo z czegoś te reklamy trzeba pokryć... Niechętnie też patrzą na dofinansowywanie z ich podatków (MSWiA) antypolskich czasopism jak choćby "Midrasz". Datki na RM i inne dzieła składają chętnie i dobrowolnie i takim nienawistnikom RM jak Ty nic do tego. Możesz sobie wpłacić np. na lożę B'nai B'rith jak masz ochotę i odczuwasz taką potrzebę. Niedługo zresztą sami ściągną z Ciebie daninę o jakiej nie masz nawet pojęcia, nie pytając o zdanie. Tym bym się raczej martwił na Twoim miejscu. W nagonce na RM też znajdziesz u nich większe wsparcie... __________ Cóż to, zamordowaliście w swoich sumieniach Boga i myślicie że ujdzie to wam bezkarnie? (F.W. Nietzsche) Odpowiedz Link Zgłoś
markusk Re: Do pewnych rzeczy trzeba mieć...tupet 07.01.08, 15:28 A jeśli oni nie czują się okradani? Mało tego, czują się wyróżnieni poprzez fakt dotowania tego radia. Boli cię to? Czy to coś gorszego niż twoje codzienne 1,5 zł na GW? Czy wiesz co to jest wolność wyboru , poglądów, itp? Na marginesie dodam, że nigdy nawet przez minutę nie słuchałem tego radia. Odpowiedz Link Zgłoś
chirlider Re: Do pewnych rzeczy trzeba mieć...tupet 07.01.08, 15:42 chyba, przyjacielu, piszemy o róznych rozgłośniach;)))))))) markusk napisał: > A jeśli oni nie czują się okradani? Mało tego, czują się wyróżnieni poprzez fak > t > dotowania tego radia. Boli cię to? Czy to coś gorszego niż twoje codzienne 1,5 > zł na GW? Czy wiesz co to jest wolność wyboru , poglądów, itp? Na marginesie > dodam, że nigdy nawet przez minutę nie słuchałem tego radia. Odpowiedz Link Zgłoś
lookas7 Kałmuckie chytre oczka bufetowej!:)) 07.01.08, 10:35 StolYca się sypie, a ta dalej w zaparte odwraca kota ogonem:))) Oj tepaś Ty Bufetowo, tępa jak two głup_Tusek. Odpowiedz Link Zgłoś
bodzanta_pan Re: Kałmuckie chytre oczka bufetowej!:)) 07.01.08, 11:17 O!, internet dotarł do Kozich Dupek, walonkowicze i bereciki z antenką, po bełcie zaczynają swój bełkot już nie pod kruchtą , a w kawiarence internetowej. Postęp. Odpowiedz Link Zgłoś
anvill Re: Kałmuckie chytre oczka bufetowej!:)) 07.01.08, 14:54 heheh zawsze mówiłem że zagrozeniem bedzie internet pod strzechą dotrze Odpowiedz Link Zgłoś
stachu44 Zawzieta jak baba, moze to i dobrze! 07.01.08, 10:36 Nastepni bede ostrozniejsi. Odpowiedz Link Zgłoś
lookas7 a może by tak Hospicja-Gronkowiec zajęła się czymś 07.01.08, 10:37 wreszcie, bo czego tylko się w mieście tknie, od razu PO_trafi tylko spieprzyć! Vide! drogi, stadion narodowy, domy pomocy! Odpowiedz Link Zgłoś
lookas7 do Watykanu z Tuskiem za czyje ratuszowa bufeciara 07.01.08, 10:40 PO_leciała????? Odpowiedz Link Zgłoś
jama.314 lookas7..nie pytaj, tylko zgłoś prokuraturze !!!! 07.01.08, 10:57 baranie... Odpowiedz Link Zgłoś
bodzanta_pan Re: lookas7..nie pytaj, tylko zgłoś prokuraturze 07.01.08, 11:20 nie obrażać baranów, to pożyteczne bydlątka. Omawiany gatunek, to zwykła męda. Odpowiedz Link Zgłoś
dluga_rurka Hania ma rację, trzeba gonić przestępców za... 07.01.08, 10:41 niegospodarność. Ale Hania niech nie zapomina, że za niewybudowanie stadionu też beknie, oj beknie... Odpowiedz Link Zgłoś
starod Re: Hania ma rację, trzeba gonić przestępców za.. 07.01.08, 11:13 dluga_rurka napisał: > niegospodarność. Ale Hania niech nie zapomina, że za niewybudowanie > stadionu też beknie, oj beknie... Cienka_rurko!!! Tobie też się poknociło - HGW nie buduje stadionu, buduje go rząd ręcyma ministra sportu (który nie wiadomo po co trzyma tego pisuarowego nieudacznika borowskiego) Odpowiedz Link Zgłoś
bodzanta_pan Re: Hania ma rację, trzeba gonić przestępców za.. 07.01.08, 11:14 dobre pytanie. Odpowiedz Link Zgłoś
aglo11 Re: Wniosek dot. niegospodarności ekipy Lecha Kac 07.01.08, 10:44 Jako pierwszy na tym forum zawsze ten sam dureń "rydzyk-fizyk" "Szarancza jest plaga, chociaz jeden owad nie stanowi plagi. Podobnie jest z glupcami." - Karol Capek Odpowiedz Link Zgłoś
wieslaw1 Wniosek dot. niegospodarności ekipy Lecha Kaczy.. 07.01.08, 10:44 Platforma chyba za dużo robi afer medialnych typu:wywalimy Kamińskiego,rozliczymy Ziobrę,dopieprzymy dla Kaczyńskiego itp.Opozycji taki styl przystoi,ale rządzący mający do dyspozycji aparat przymusu muszą bardziej się miarkować w swoich słowach.PIS może przyjąc pozę krzywdzonego i bitego niesłusznie. Rozliczyć do ostatniej złotówki,ale bez niepotrzebnego dymy. Odpowiedz Link Zgłoś
jama.314 Powiadomienie o przestepstwie, to OBowiązek !!!!! 07.01.08, 10:53 Gronkiewicz-Waltz jako Prezydent Warszawy,ma obowiazek zgłoszenia tego prokuraturze! Zatajanie, grozi powaznymi konsekwenjami... Odpowiedz Link Zgłoś
starod Re: Wniosek dot. niegospodarności ekipy Lecha Kac 07.01.08, 11:15 wieslaw1 napisał: > Platforma chyba za dużo robi afer medialnych typu:wywalimy > Kamińskiego,rozliczymy Ziobrę,dopieprzymy dla Kaczyńskiego > itp. Tych afer medialnych jest stanowczo za mało, jeżeli uwzględnić fakt że w celu rozliczenia pisuaru ludzie głosowali na PO. Odpowiedz Link Zgłoś
areabis Takiego gniota jak Festiwal Filmów Rekigijnych 07.01.08, 11:02 nie można ogladać na trzeźwo . I tak się dziwię , że tak mało wypili , bo ja bym ubzdryngolił się Finladnią . Odpowiedz Link Zgłoś
bodzanta_pan Wniosek dot. niegospodarności ekipy Lecha Kaczy.. 07.01.08, 11:09 Cóż świnie z kartofliska należało przegnać, ale także powinno się wybatożyć, żeby w szkodę znów nie wlazły. Tak było za Dziadów i Ojców naszych, batog czy rózga zawsze skuteczna, szczególnie na drób i inną trzodę. Odpowiedz Link Zgłoś
dyletant5 Re: Wniosek dot. niegospodarności ekipy Lecha Kac 07.01.08, 11:22 ... mas racje przegonic kapusi od PO a nie dawac zaplate, wsadzic kretaczy do pierdla jak sawicka, cwiaka, i zdewocialych pseudo - inteligentow przegnac co wlasny narod od bydla wyzywa .. Odpowiedz Link Zgłoś
bodzanta_pan Re: Wniosek dot. niegospodarności ekipy Lecha Kac 07.01.08, 11:32 No też, zaliczać do narodu popłuczynę po UB i zerach, fuj. W Kraju w którym LUDZIE pamiętają Gestapo i UB, stosujących te metody Zera i ich popleczniczników nie można nazwać inaczej niż "bydlęta" czy "trzoda". Odpowiedz Link Zgłoś
feminasapiens Wniosek dot. niegospodarności ekipy Lecha Kaczy.. 07.01.08, 11:27 W 2004 r. prawie 700 zł wydano na wino podawane podczas konferencji "Ubóstwo i niesprawiedliwość". W tym samym roku kupiono alkohol za 2 tys. zł na Festiwal Programów Religijnych. REWELACJA ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
profanum_vulgus Koszerne obiady Gronkowca. To dopiero musi być 07.01.08, 11:30 wydatek! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
bodzanta_pan Re: Koszerne obiady Gronkowca. To dopiero musi by 07.01.08, 11:36 A jadłeś, mędo kiedyś gęsi pipek ?, i smacznie i tanio. Nie chlej chamie tylko gorzałki, a przkąś coś u mojego arendarza to zmienisz pastuchu pogląd na koszerne. Odpowiedz Link Zgłoś
profanum_vulgus Re: Koszerne obiady Gronkowca. To dopiero musi by 07.01.08, 11:41 a czy ja wyraziłem się negatywnie o koszernym jedzeniu? chodziło mi tylko o to, że jeszcze koszerbary nie są u nas tak popularne toć i przymus musi być drogi. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewiznie profanum-debilum..Zdefiniuj okreslenie "koszerne" 07.01.08, 11:49 Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewizne To jest temat zastepczy._______________________ ___ 07.01.08, 11:40 To jest temat zastepczy. Nie nalezy sie tym przejmowac. Natomiast koniecznie trzeba uwaznie patrzec HGW i jej ekipie na rece aby przy budowie Stadionu Narodowego i przy tych wszystkich robotach w rozgrzebanej Warszawie nie robili jakichs przekretow. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewiznie Re: pies_na_lewizne, sdo budy KLONIE 07.01.08, 11:53 won chamie, bo każę wybatożyć ! Odpowiedz Link Zgłoś
reggats <a href="http://world-isyours.myminicity.com/ind" target="_blank"& 07.01.08, 11:44 Wpadniecie do mnie ? Dzieki: world-isyours.myminicity.com/ind Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewiznie co powinna zrobic Gronkiewicz-Waltz jako Prez. War 07.01.08, 11:47 Warszawy?..Ukryć przestępstwo, zarządac działki od L.Kaczyńskiego? Jako urzędnik Państwowy miała OBOWIąZEK powiadomić prokurature !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewiznie Re: pies_na_lewizne, spadaj KLONIE 07.01.08, 11:52 won do chlewu , kapucho ubecka ! Odpowiedz Link Zgłoś
eat.pussy pies, ciesz sie, że są klony... 10.01.08, 01:24 ty i tak masz przesra%ane..:(( Odpowiedz Link Zgłoś
piemont12 Re: co powinna zrobic Gronkiewicz-Waltz jako Prez 07.01.08, 11:54 według PIS-u, oni mogą kraśc ! Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewizne HGW-Alert24.pl___________________ _________________ 07.01.08, 11:48 PiS winien zalzyc HGW-Alert24.pl - bezplatna linie telefoniczna, mail jak i smsowy serwis, na ktory urzednicy i mieszkancy Warszawy mogliby zglaszac doniesienia o przekretach dokonywanych przez ekipy Hanny Gronkiewicz-Walz. Tak przy obecnie prowadzonych robotach jak i przy budowie Stadionu Narodowego istnieja mozliwosci roznych przekretow. PiS winno zaprosic mieszkancow Warszawy do wspolnego czuwania aby nie dopuscic do przekretow. Slyszlalem, ze w Warszawie niektore kontrakty z instytucjami publicznymi sa niesamowicie zawyzone, w jednym wypadku 80 procent wartosci pokaznego i stalego kontraktu idzie na lapowki. Ktos te lapowki bierze! Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewiznie Obnażona PIS- komuna wygląda tragicznie ! 07.01.08, 11:51 afery,złodziejstwa,kłamstwa i pomówienia.. PZPR-PIS-RM...trójgłowy smok łajdactwa! Odpowiedz Link Zgłoś
teborsuk Re: Obnażona PIS- komuna wygląda tragicznie ! 07.01.08, 13:04 pies_na_lewiznie napisał: > afery,złodziejstwa,kłamstwa i pomówienia.. > PZPR-PIS-RM...trójgłowy smok łajdactwa! --- przyjdzie czas, że bedziesz żałowal tych kalumnii, robaczku marny; Odpowiedz Link Zgłoś
doktor.hannibal.lecter coś ty, za cienki na ubeka 07.01.08, 12:01 do ub każdego debila nie przyjmowali, trzeba było co najmniej do 10 zliczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
rsrh Nie pamiętasz? Nie zliczyc tylko donieść na 10-ciu 07.01.08, 12:59 jw "Debile wszystkich krajów - łączcie się" Odpowiedz Link Zgłoś
chirlider nie zdążyłeś? Stalin umarł i 10 sie nie udało? 07.01.08, 15:27 rsrh napisał: > jw "Debile wszystkich krajów - łączcie się" Odpowiedz Link Zgłoś