peer4 Szef TVP: Grozili mi bardzo poważni ludzie z PO 08.01.08, 13:32 wiem ale nie powiem !!! Znamy to od Kaczynskiego, Macierewicza, Ziobry itd. Ten sposob komunikowania z mediami oraz obrzucanie kogos zarzutami z ktorych ten ktos ma sie watlumaczyc na pewno wbijano PiS-owcom na szkoleniach wewnetrznych. Dokladnie tak jak to robili komunisci. Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Słusznie ! 08.01.08, 13:43 Referencje prawicy już ma : silesius.monachijski011 napisał: > Nie pozwol na to ( Urbański ), zeby TVP stala sie kolejna szczekaczka salonow III RP; angaz dla Lisa to swietne pociagniecie; Walczący z salonem Lis ?!!! i co na to Wildstein ....? Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Trzymaj sie Urbanski 08.01.08, 13:53 kerrmit20 napisał: > jaki tales kretynie? masz manie prześladowczą? tu jest mniej lizodupców Ryżego > i > strażaków z Nocnej Zmiany niż ci sie wydaje cioto Przynajmniej sie ku...o prezyznales, ze pod czyjes nicki sie podszywasz, nie zaprzeczyles, ze silesiusmonachijski to nie ty...:DDDDD Co do talesa, to jestes nimcw..u, bo tales zawsze atakuja czyjes zony, gdy nie stac go na mestwo jak ciebie cioto :DDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Ty byś possał ale żona jaja chowa pod spódnic 08.01.08, 13:55 To nie moja zona tylko twoj ojcieccw..u, o zonie to ty mozesz tylko pomazyc podczas aktu milosnego w ktorym chlepczesz swoja zabia, rozdarta morda krocze swojej matki :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
borrka1 Szef TVP: Grozili mi bardzo poważni ludzie z PO 08.01.08, 14:19 To, co powiedziałem, wystarczy - zaznaczył. Nie zdradził też kim była ów tajemnicza osoba z PO, która próbowała wymusić jego ustąpienie z pełnionej obecnie funkcji. - Powiem to tylko sejmowej komisji śledczej, jeżeli oczywiście by mnie wezwała - podkreślił. krotko mowiac,klin klinem?jego szantazuja i on bierze sie za ten sam sposob?inaczej powiedzialby wszystko bez ogrodek,kretacz pisdzielecki!To udowadnia ze po uszy siedzi w gownie i stara sie cos ugrac metoda szantazu. Na dno z nim! Odpowiedz Link Zgłoś
pompompom Szef TVP: Grozili mi bardzo poważni ludzie z PO 08.01.08, 14:36 Ocalić twarz? Na miejscu Urbańskiego zastanowiłabym się czy to co ma za twarz warte jest ocalenia. Moim zdaniem nie. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Trzymaj sie Urbanski 08.01.08, 15:36 Widzeszcw..u, ja moge miec stosunek z zona, ty conajwyzej mozesz matce rowa pojechac i ojcu w kakao sie zjechac :DDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Ty byś possał ale żona jaja chowa pod spódnic 08.01.08, 15:38 Skad ty te paczki bierzeszcw..u, matka ci tak kaze sie dymac, czy ojca tak zapodajesz ? Odpowiedz Link Zgłoś
krzynia.c Miażdżyca i zawał to grozi temu wieprzowi na pewno 08.01.08, 16:11 Takiej "twarzy" nie warto ocalać,wygląda jak .... Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: Trzymaj sie Urbanski 08.01.08, 16:23 kerrmit20 napisał: > Przychodzi kralik do domu i dmucha żonę. Po stosunku mówi: Wiesz co? Dzisiaj > było trochę inaczej niż zazwyczaj, moja droga. > - A to czemu? > - Najpierw było tak jakoś szorstko a dopiero po minucie było tak jak lubię czyl > i > ciepło i wilgotno. Dlaczego? > - Co się dziwisz? Najpierw strupy a potem ropa. O rany, ile ty masz latek? Matuś wiedzą że wychowała gnoja? To teraz u was na parteitagu Pis takie dowcipy krążą? Nie pozdrawiam bo się tobą brzydzę. Odpowiedz Link Zgłoś
areabis Szef TVP - spaślak . Nażarł się 08.01.08, 16:29 w urzędzie miasta . Teraz ma kłopoty zdrowotne . A czy to prawda z tą SITĄ ? 300 000 zł piechotą nie chodzi ? A teraz te obiadki , kawiory , łososie , befsztyczki - to wszystko wyjdzie gardziołkiem , panie spaślak ! Dlaczego pan się tak poci ? Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Nie dowalać Kaczorom ! 08.01.08, 18:22 Nie ranić Wildsteina i Ziemkiewicza bo się nam redaktorzy - płaksy potną z żałości, że ktoś smie opluwać pisowskich pupili ! Pół dnia miałem ubaw z pochlipywania Ziemkiewicza, że naród wyśmiewa Kaczyńskiego, że ten nie ma konta i pieniądze trzyma u mamy, a przecież Tusk swoje trzyma u żony i nikogo to nie śmieszy :-))) No po prostu skandal ! Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Panie Ziemkiewicz : 08.01.08, 18:48 uprzejmie proszę sobie obejrzeć p/n fotki : grafika.redakcja.pl/axel/ArtykulyFotografie/FotografiaPrzeglad/1174887440251.jpg www.platforma.org/files/(gqWYZ57YrXailKWWZ0Xf32iiiqWVaIypo4HQW52fll2frq- hVKbXZ1SjrWiYVKGXY1ekpH- ZT9XUlEWq8A)/pl/defaultaktualnosci/23/69/1/1363645192.jpg szostkiewicz.blog.polityka.pl/wp-content/uploads/debata_450.jpg d.wiadomosci24.pl/g2/c8/36/72/47275_1192477111_f68d_p.jpeg .... i jak, nadal pan uważa, że Kwaśniewski jest " tylko 1 cm wyższy od Kaczora " ? " Każdy inteligent na poziomie wie, że kiedy Jarosław Kaczyński nie ma własnego konta w banku i korzysta z konta matki, jest to śmieszne, że boki zrywać. Ale kiedy się okazuje, że własnego konta nie ma także Donald Tusk i korzysta z konta żony, to co w tym niby śmiesznego? To tak samo jak ze wzrostem – bracia Kaczyńscy na przykład są z racji swego nikczemnego wzrostu bardzo śmieszni, a wyższy od nich o cały centymetr Kwaśniewski zabawny z tego powodu, ani z jakiegokolwiek innego, nigdy nie był." blog.rp.pl/ziemkiewicz/ Odpowiedz Link Zgłoś
ted49 Szef TVP: Grozili mi ... pryskam szambem 08.01.08, 19:39 Ma tłuścioch tupet. Prokurator wokół krąży, a ten puszcza zasłony dymne. Odpowiedz Link Zgłoś
k.leee Szef TVP: Grozili mi bardzo poważni ludzie z PO 08.01.08, 20:22 "że jeżeli chcesz ocalić twarz, to powinieneś odejść" Takiej twarzy nie da się ocalic... Odpowiedz Link Zgłoś
jarekgda Niepoważny facet 08.01.08, 20:26 Jak grożą to zgłasza się to właściwym organom a nie skarży "mamusi". Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne biedaku, ale cie naciskali, to widac na zdjeciu !! 08.01.08, 20:55 jedno co wam piszczki pozostalo to skomlec, wasze miejsce jest w Skansenie Miniatur Odpowiedz Link Zgłoś
aiwaplatz Szef TVP: Grozili mi bardzo poważni ludzie z PO 09.01.08, 11:13 Znowu PiS przerżnie kolejny temat jak będzie chciał elegancko, w białych rękawiczkach, zgodnie z zasadami gadać o telewizji. Jak bandzior wali toporem to nie chwyta się szczoteczki do zębów. Odpowiedz Link Zgłoś