mukroko 08.01.08, 17:37 piana w nich już wzbiera, z zawiści już się gotują... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wiseman_said PO = Polaków Otumaniliśmy 08.01.08, 17:39 KŁAMCA TUSK premier Polski kaczor donald tusk ma do powiedzenia tyle co doda, e, y, hi hi może niedlugo cycka pokaże Odpowiedz Link Zgłoś
mukroko zaswistne pisiorki powinno się przymusowo leczyć 08.01.08, 17:41 jak można być tak złym i oni jeszcze mienią się katolikami??!! nie tego uczył nas papież. rozejrzyjcie się czasem dookoła, świat nie jest taki zły... Odpowiedz Link Zgłoś
zibiwrocek Wielki Brat czuwa i kasuje nieprawomyślne wpisy 08.01.08, 17:47 Srula czy jak mu tam I przy okazji moje - ale to nieistotne Lody czas kręcić - jednak na szpitalach. Odpowiedz Link Zgłoś
mukroko czy tylko ja zauważyłem że jakoś normalnie jest?? 08.01.08, 17:49 żadnych afer krzyków, nie wypowiadamy nikomu wojny... mam tylko nadzieje że pisiorki popłyną razem ze śniegiem do rzek potem na bałtyk i w cholere... Odpowiedz Link Zgłoś
flash3r Re: czy tylko ja zauważyłem że jakoś normalnie je 08.01.08, 18:36 Masz rację strajki lekarzy,górników a niedługo pielęgniarek i nauczycieli to jest "normalność" w Polsce Póki PiS rządził wszyscy woleli patrzeć Jarusiowi na ręce, teraz Kwaczyński odszedł, a prawdziwe szambo zaczyna się przelewać Odpowiedz Link Zgłoś
mukroko przynajmniej nikt strajkujących nie zakuwa w kamas 08.01.08, 18:40 kamasze, nikt ich nie straszy ani im nie grozi... tak to jest normalność wiadomo że ludzie strajkują, nie ma w tym nic złego, ważne by mogli to godnie robić. Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu CUD Tuskwy w czterech kawalkach (kawalach) 08.01.08, 18:46 Tuske zapowiedzial CUD w czterech kawalkach! Juz wszyscy sie ciesza, a sam Kaczor Donald cudotworca, najwiecej. Tylko czemu boi sie pelnej debaty w Sejmie i zyczylby sobie skrocona, bez stawiania pytan i udzielania odpowiedzi??? O meritum CUDOW pytac sie nie powinno???? HO! HO! Platforma Oszustow szykuje przekret w czterech kawalkach. mukroko napisał: > że ludzie strajkują, nie ma w tym nic złego, ważne by mogli to godnie robić. Odpowiedz Link Zgłoś
mojmailtok plyta wam sie skonczyla. 08.01.08, 19:47 nie ma co odwracac kota ogonem - o ile wczesniej PR tuska jako tako dzialal o tyle teraz juz trudno zaprzeczyc, ze tusk nie potrafi nawet przewodniczyc jakiemus powaznemu posiedzeniu rzadu. Chowanie sie po katach i unikanie tematu problemu nie rozwiaze. Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu Re: plyta wam sie skonczyla. 08.01.08, 20:51 Oj, zaciela sie plyta nie tylko tym fanom Yntelektu Tuska, ale i samej Elycie POntonu Oszustow. Wystarczy otworzyc wypowiedz LYdera Stefcia Niesiolka zamieszczony tu dzisiaj prosze: wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80271,4820053.html i posluchac ile razy w ciagu 5 minut powtorzyl, ze zyczylby sobie zeby pani Kotecka zechciala do PO. Zabawne i zalosne zarazem, jak mozna sie tak osmieszac. mojmailtok napisała: > nie ma co odwracac kota ogonem - o ile wczesniej PR tuska > jako tako dzialal o tyle teraz juz trudno zaprzeczyc, ze > tusk nie potrafi nawet przewodniczyc jakiemus powaznemu > posiedzeniu rzadu. Chowanie sie po katach i unikanie tematu > problemu nie rozwiaze. Odpowiedz Link Zgłoś
bushevik ........... PO 50 %, PIS 20 % .................. 08.01.08, 21:01 i takie jest poparcie spoleczenstwa dla partii :-) Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu Tusek-Partia! Tusek-Partia! Tusek-Partia! 08.01.08, 21:24 Narod z Partia! Partia z Tuskiem! Tusek z ... bushevik napisał: > i takie jest poparcie spoleczenstwa dla partii :-) Odpowiedz Link Zgłoś
dar3cki Re: plyta wam sie skonczyla. 08.01.08, 21:27 "spieprzaj dziadu", tu nie dyskoteka, tu nie o płyty chodzi... zamiast robić reformy PiS właśnie tylko puszczaniem płyt się zajmował, DJ Ziobro, MC Kaczyński, konferencja za konferencją, dyskoteki z CBA, a samoloty z Polakami odlatywały, bo w Londynie czy Dublinie mają lepsze płyty, a i żyć się da. Trzeba dać szansę nowemu rządowi z dużym poparciem, a nie szczekać zajadle jak Grudziński czy inny tam Kur(e)ski. POzdrawiam optymistów i umiarkowanych optymistów, oszołomom mówię jak na wstępie! Odpowiedz Link Zgłoś
flash3r Re: przynajmniej nikt strajkujących nie zakuwa w 08.01.08, 18:47 mukroko napisał: > kamasze, nikt ich nie straszy ani im nie grozi... tak to jest > normalność wiadom o że ludzie strajkują, nie ma w tym nic złego, > ważne by mogli to godnie robić. Jeżeli dla ciebie strajki to coś normalnego w państwie to gratuluję Odpowiedz Link Zgłoś
mukroko Re: przynajmniej nikt strajkujących nie zakuwa w 08.01.08, 18:53 oczywiście, w normalnych krajach co rusz są jakieś strajki, trzeba doprowadzać do ugodowych rozwiązań tak by wszyscy byli zadowoleni. (W USA na przykład strajkują scenarzyści) Ale żeby radzić sobie z nimi trzeba zgłębić sztukę kompromisu, na co Kaczyński i jego dupowłazy nigdy się nie zdecydowali... ----------------------------- podpisujcie sie! euro2012naslaskim.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
flash3r Re: przynajmniej nikt strajkujących nie zakuwa w 08.01.08, 18:57 Taaaa Np. taki kompromis, że górnicy Kompanii Weglowej (spółki skarbu państwa) wyłudzili od niej (a w efekcie od państwa i od każdego z nas) kasę- to nazywasz kompromisem ? A her Tusk tylko uśmiechał się do kamer i zapewniał firma należąca de facto do państwa "to nie jego sprawa" Odpowiedz Link Zgłoś
mukroko Re: przynajmniej nikt strajkujących nie zakuwa w 08.01.08, 19:00 hmm spokojnie, jakby tobie dali palącą się kuchnie i miałbyś przygotować na niej jakiś posiłek, to też najpierw zacząłbyś od gaszenia pożarów, potem zacząłbyś sprzątać, a na końcu zabrałbyś się za gotowanie. Daj trochę czasu... Odpowiedz Link Zgłoś
flash3r Re: przynajmniej nikt strajkujących nie zakuwa w 08.01.08, 19:04 mukroko napisał: > hmm spokojnie, jakby tobie dali palącą się kuchnie i miałbyś przygotować na nie > j > jakiś posiłek, to też najpierw zacząłbyś od gaszenia pożarów, potem zacząłbyś > sprzątać, a na końcu zabrałbyś się za gotowanie. Daj trochę czasu... No właśnie problem w tym, że Tusk pożaru nie ugasił tylko zamknął drzwi, żeby go nie musieć oglądać i wziął nogi za pas Tzn ile? Jeden rok, dwa, trzy, kadencję ? A może dwie kadencje ? Odpowiedz Link Zgłoś
mukroko Re: przynajmniej nikt strajkujących nie zakuwa w 08.01.08, 19:08 a może to nawet lepiej żeby pozamykać wszystkie drzwi, poczekać na straż, w końcu pożar bez tlenu może troszkę przygasnąć. a napisz tak szczerze na co ty liczyłeś? Że w miesiąc przestawią plan reform górnictwa, służby zdrowia, policji, sądownictwa?? Nawet gdyby, to strajki dalej by się toczyły, ponieważ tym ludziom nie tyle zależy na reformie co na podwyżce płac. Odpowiedz Link Zgłoś
flash3r Re: przynajmniej nikt strajkujących nie zakuwa w 08.01.08, 19:17 mukroko napisał: > a może to nawet lepiej żeby pozamykać wszystkie drzwi, poczekać na straż, w > końcu pożar bez tlenu może troszkę przygasnąć. Po pierwsze: Tusk JEST STRAŻĄ POŻARNA - nikt inny nie ma mocy żeby zająć się tymi sprawami Po drugie Spróbuj tak gasić -tzn. zamykając drzwi- swoje mieszkanie > > a napisz tak szczerze na co ty liczyłeś? Że w miesiąc przestawią plan reform > górnictwa, służby zdrowia, policji, sądownictwa?? Nie, liczyłem na to że Tusk uderzy pięścią w stół i powie, że nie będzie ulegał żądaniom każdej grupy interesantów. Tusk chwalił się, że będzie reformował, a nie rozdawał. Jak sam mówisz - trzeba od czegoś zacząć i należało zacząć od nieulegania kibolom z kopalń Odpowiedz Link Zgłoś
mukroko Re: przynajmniej nikt strajkujących nie zakuwa w 08.01.08, 19:23 no zobaczymy jak to będzie wyglądało za rok, dwa, cztery lata. Ja PO póki co ufam, zachowują się profesjonalnie, mnie to wystarcza. Odpowiedz Link Zgłoś
pantanal flash3r = homo sovieticus? 08.01.08, 19:38 flash3r napisał: > A her Tusk tylko uśmiechał się do kamer i zapewniał firma należąca de facto do > państwa "to nie jego sprawa" > I słusznie, tak powinno być! Odpowiedz Link Zgłoś
flash3r w żadnym razie 08.01.08, 19:50 pantanal napisał: > flash3r napisał: > > > A her Tusk tylko uśmiechał się do kamer i zapewniał firma należąca de fac > to do > > państwa "to nie jego sprawa" > > > I słusznie, tak powinno być! Nie ! Powiedziałem jak JEST TERAZ, a nie jak powinno być (czyli, że kopalnie powinny być własnością prywatnych inwestorów). Odpowiedz Link Zgłoś
xanaxy Re: przynajmniej nikt strajkujących nie zakuwa w 08.01.08, 19:44 mukroko napisał: > kamasze, nikt ich nie straszy ani im nie grozi... tak to jest normalność wiadom > o > że ludzie strajkują, nie ma w tym nic złego, ważne by mogli to godnie robić. Ty oczywiscie przestraszlbys sie ..Dorna. Ja nie. Nikogo, bo ....godnosc, a nie kaska!!! ja sie nie balem Kaczorow, a Ty na 100% tak, bo ...krecisz. Inaczej - nic. Coz -szkolke trzeba bylo skonczyc. Np hotelarstwo, albo gastronomie. Dentysta- nie, bo za ..trudne. Odpowiedz Link Zgłoś
mukroko Re: przynajmniej nikt strajkujących nie zakuwa w 08.01.08, 19:47 źle trafiłeś politechnika śląska... Odpowiedz Link Zgłoś
pos3gacz Re: przynajmniej nikt strajkujących nie zakuwa w 08.01.08, 21:19 mukroko napisał: > źle trafiłeś politechnika śląska... xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx To dlaczego tak głupio piszesz.??? Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu Lekarze, pielegniarki, sluzby ratownictwa - strajk 08.01.08, 18:37 Lekarze, pielegniarki, sluzby ratownictwa, sa gotowi do strajku. A poza tym w sluzbie zdrowia jest spokoj: wszyscy maja wysokie zarobki, sa zadowoleni, pacjenci tez szczesliwi, lekarstw dostatek i chwala cuda Tuskwy i jego POntonu Oszustow. Odpowiedz Link Zgłoś
toberson ReOd 2-ch miesiecy obiecuje cuda na patyku!! 08.01.08, 18:45 Niech rozpisze wybory bo z tego nic niebedzie!!Obiecuje cuda a nic niewidac!!!Wroc PIS!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
takeyoshi Re: komuna już nie wróci - płaczcie pis-matołki 08.01.08, 19:05 Heh, niebywale głęboka myśl... Zawsze mnie zastanawiało skąd to upodobanie do komunizmu na forum GW. Kiedy tylko komuś brakuje argumentów, to szybciutko ucieka się do porównywaniu Polski za PiS jako komunistycznej, totalitarnej, etc. a zwolenników PiSu do SB-ków i UB-eków. Wracając do tematu, czekam na konkrety, bo zapowiedzi słyszałem od wszystkich ekip rządzących, a póki co mamy festiwal populizmu. Czyżby premier Tusk i PO obawiali się spadku poparcia jeśli czymś się wreszcie zajmą?? Poza tym słowa pani minister Kopacz odnośnie "solidarnego współpłacenia przez bogatych dodatkowych składek, które miałyby być przeznaczane również na biednych", to niestety tylko kabaret na żywo a nie metoda na uzdrowienie służby zdrowia... Ale poczekajmy, w końcu PiS rozliczali dopiero po miesiącu z "3 milionów mieszkań", a Donald Tusk naobiecywał znacznie więcej... Odpowiedz Link Zgłoś
pantanal Re: komuna już nie wróci - płaczcie pis-matołki 08.01.08, 19:43 takeyoshi napisał: > słowa pani minister Kopacz odnośnie "solidarnego > współpłacenia przez bogatych dodatkowych składek, które miałyby być przeznaczan > e > również na biednych", to niestety tylko kabaret na żywo a nie metoda na > uzdrowienie służby zdrowia... To znaczy, że w zachodniej Europie mają nieustający kabaret? Bo we Francji właśnie taki jest system lecznictwa, a wyniki całkiem, całkiem... Odpowiedz Link Zgłoś
takeyoshi Re: komuna już nie wróci - płaczcie pis-matołki 08.01.08, 20:34 Nie wiem skąd takie wnioski, bo z tego co wiem to Francuzi mają ustalane wysokości składek pod względem wysokości zarobków, ale nie jest powiedziane, że bogaci bawią się w filantropów... Poza tym mieszkamy w Polsce, a nie we Francji, a więc to co robisz to odwracanie kota ogonem. To, że ostatnio panuje tendencja, że będziemy drugim/ą "wstaw co Ci się podoba" nijak przekłada się na stan naszej mentalności. Bogaci ludzie w Polsce nie będą płacić bonusów, bo leczą się prywatnie i publiczna służba zdrowia raczej ich nie interesuje, no chyba, że mają takie potrzeby... Odpowiedz Link Zgłoś
jacek-rozan Re: komuna już nie wróci - płaczcie pis-matołki 08.01.08, 20:42 POnton oszustów i POpaprańców tak sobie płynie i mąci wodę a PISało że ktoś zaczął ją czyścić ale niektórym to nie było na rączkę a najbardziej brygadzie która wykreowała swojego pupila z Pułtuska. Odpowiedz Link Zgłoś
xanaxy Re: czy tylko ja zauważyłem że jakoś normalnie je 08.01.08, 19:41 mukroko napisał: > żadnych afer krzyków, nie wypowiadamy nikomu wojny... mam tylko nadzieje że > pisiorki popłyną razem ze śniegiem do rzek potem na bałtyk i w cholere... GOWNO...nie jest normalnie. NUDA i TUSK - nijaki. I Kopacz nijaka i Pitera BEZNADZIEJNA! I nikogo z autorytetem. ZENADA PO. Cwaniaczki - takie ciche i dlatego NIC nie wiesz, bo sa "taktowni". Dranie z bufetowa na czele. Odpowiedz Link Zgłoś
pantanal Pokazujesz dużo resentymentów, żadnych konkretów! 08.01.08, 19:45 xanaxy napisała: > mukroko napisał: > > > żadnych afer krzyków, nie wypowiadamy nikomu wojny... mam tylko > nadzieje że > > pisiorki popłyną razem ze śniegiem do rzek potem na bałtyk i w > cholere... > GOWNO...nie jest normalnie. NUDA i TUSK - nijaki. I Kopacz nijaka i > Pitera BEZNADZIEJNA! I nikogo z autorytetem. ZENADA PO. Cwaniaczki - > takie ciche i dlatego NIC nie wiesz, bo sa "taktowni". Dranie z > bufetowa na czele. Odpowiedz Link Zgłoś
miranda333 Re: Wielki Brat czuwa i kasuje nieprawomyślne wpi 08.01.08, 23:40 Dziwne,że lekarz,profesor med.Religa nie chce pomóc w naprawie zdrowia?!Odżegnuje sie od pomocy,zwodził nas,az do pażdziernika ze swoim "koszykiem".,a teraz mówi,że nie lubi nowej minister! Skandalem to pachnie panie forsiasty posle i lekarzu!To nie jest postawa,którą zaakceptują pacjenci. Odpowiedz Link Zgłoś
xanaxy Re: zaswistne pisiorki powinno się przymusowo lec 08.01.08, 19:38 Ty glupi jestes! Ja nie PIS, nie katolik, nie anabaptysta, nie PZPR, ale ....nie lubie cwaniakow. Generalnie. TUSK - zaden, niestety. Co bylo do ...przwidzenia zreszta... Komisja d/s smierci Blidy? JAJO. Baba mial meza, syna i ...jednak palnela sobie w leb? Nie wiesz - dlaczego? Tez bys sie zabil gdyby jakies CBa wlazlo Ci o 6-ej do domu? Ja - nie, bo mam gdzies CBA PIS- u iPO i PZPR i innego PSL. NIGDY- jakbym byla w ogole zwiazana z ...mezem, synem. Widac miala dosc. I "interesow" i rodziny. Dramat Blidy. Odpowiedz Link Zgłoś
mukroko Re: zaswistne pisiorki powinno się przymusowo lec 08.01.08, 19:44 a może przeraziła się, że jako prawie 60 letnia kobieta spędzi nawet rok w areszcie, że będzie gnębiona, być może nawet gwałcona. Może umysł miała zaciemniony przez akcje 20 antyterrorystów o 6 rano którzy powinni zwalczać terrorystów!! a nie emerytki! ciekawe jakby się zachowała twoja babcia, o ile nie dostała by zawału. Odpowiedz Link Zgłoś
miranda333 Re: zaswistne pisiorki powinno się przymusowo lec 08.01.08, 23:43 Przecież o Zdrowiu mowimy,a nie d...e.Gnojki mysla,że odwiodą nas od tematu? Odpowiedz Link Zgłoś
olias Re: zaswistne pisiorki powinno się przymusowo lec 08.01.08, 20:34 co Cię tak dziwi? kto sieje wiatr - zbiera burzę. Sabat wyborczy PO i Tuska MUSIAŁ przynieść nienawiść. Obu zresztą stron. Wzajemną. Odpowiedz Link Zgłoś
mukroko Cztery ustawy zmienią ustrój ochrony zdrowia 08.01.08, 17:40 pisiory skąd u was tyle zawiści? dlaczego nie potraficie docenić tego że ktoś ma więcej niż wy? Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu Tuske zapowiedzial CUD w czterech kawalkach 08.01.08, 18:44 Juz wszyscy sie ciesza, a sam Kaczor Donald cudotworca, najwiecej. Tylko czemu boi sie pelnej debaty w Sejmie i zyczylby sobie skrocona, czyli bez stawiania pytan i udzielania odpowiedzi??? O meritum CUDOW pytac sie nie powinno???? Platforma Oszustow szykuje przekret w czterech kawalkach. Odpowiedz Link Zgłoś
mukroko pis - to se ne wrati!! 08.01.08, 19:05 napisze to w waszym bolszewickim języku może w końcu zrozumiecie! Odpowiedz Link Zgłoś
pantanal Bo władza jest sensem ich istnienia! 08.01.08, 19:48 mukroko napisał: > pisiory skąd u was tyle zawiści? dlaczego nie potraficie docenić tego że ktoś > ma więcej niż wy? Odpowiedz Link Zgłoś
lidek_syn_ubeka [...] 08.01.08, 19:49 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
mukroko Re: Cztery ustawy zmienią ustrój ochrony zdrowia 08.01.08, 19:53 doda to fajna dziewczyna nic do niej nie mam, oczywiście brzydulom pisiorowym się nie podoba, bo ładniejsza od nich, ehh ta zawiść... Odpowiedz Link Zgłoś
z.czaka Boże, w końcu PO coś zaczynają robić. 08.01.08, 17:40 Donald, pamietaj że Ci zaufałem. Dostaniesz w dupe jak mnie zawiedziesz. Odpowiedz Link Zgłoś
mukroko Re: Boże, w końcu PO coś zaczynają robić. 08.01.08, 17:42 no wiesz wyluzuj, oni rządzą dopiero dwa miesiące ;) ale i tak dość szybko zabrali się za robotę. Trzeba im tylko kibicować i nie przejmować się zgnitymi z zawiści pisiorkami... Odpowiedz Link Zgłoś
lidek_syn_ubeka Re: Boże, w końcu PO coś zaczynają robić. 08.01.08, 19:57 no wiesz wyluzuj, oni rządzą dopiero dwa miesiące ;) ale i tak dość szybko > zabrali się za robotę A co takiego zrobili oprocz skoku na posady,wyczyszczenia sluzb z ludzi niewygodnych i przyjecia budzetu rzadu PiS? dzieki Bogu,ze nie wprowadzili jeszcze malzenstw pederastow,ale dodald(od dody)jak juz wyjdzie z kibla to wprowadzi je.Wszak jest europejczykiem,co powiedzial mu premier Luksemburga badz innej Kobylki Odpowiedz Link Zgłoś
mukroko Re: Boże, w końcu PO coś zaczynają robić. 08.01.08, 19:59 dawaj dalej tą swoją żółć, mnie to tylko bawi :) Odpowiedz Link Zgłoś
antika777 Re: Boże, w końcu PO coś zaczynają robić. 08.01.08, 18:01 Wygląda na to że jedyne co robią to robią ze strachu w gacie. Dlatego Donaldu zamknął się w kiblu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mgr.inz.akrobata ParanOik 08.01.08, 18:23 mukroko napisał: > opłacone pisorowe trole atakują... Odpowiedz Link Zgłoś
mukroko pisorowe trole wolą zozole ;] 08.01.08, 18:27 ale was musi boleć ta normalność... Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 ...Normalnosc?................... .; 08.01.08, 18:31 Od grudnia wzrost bezrobocia.Z 8,2 do 8,4.Duzy wzrost przestepczosci.Dalej.Podwyzek nie wytrzyma wiekszosc ponizej norm europejskich.A wiec?.Zaczely sie cuda Tuska Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: ...Normalnosc?................... .; 08.01.08, 18:36 Gabinet Cieni Tuska mial(cudownie)zrealizowane projekty.Oni nic takiego , nie mieli nigdy.Populizm parl do wladzy;Jak sraczka ktora musi gdzies wyciec Odpowiedz Link Zgłoś
mukroko PIS <-> SPIeprzajcie dziady!! 08.01.08, 18:38 Polacy pokazali wam gdzie jest wasze miejsce! Odpowiedz Link Zgłoś
flash3r Mukroko stosuje taktykę PiS 08.01.08, 18:52 Za PiS "kto nie był z nami ten należał do układu" A teraz : "kto nie jest z nami ten popiera PiS" Barwo! Możesz sobie sam postawić znak równości pomiędzy swoim tokiem myślenia i myśleniem Kaczyńskich Odpowiedz Link Zgłoś
mukroko Re: czyli nie zaprzeczas ? 08.01.08, 19:02 a czy SLD jest za PO?? nie sądzę, a jakoś nikt nie ma do nich takich zastrzeżeń jak do tej pisowskiej propagandy. Kaczory ogłupiają ludzi, stosują taką samą taktykę jak ten gnida rydzyk, a tego nienawidzę. Jednak tak nisko nigdy nie spadnę, tej ich taktyki nie użyję... Odpowiedz Link Zgłoś
flash3r Re: czyli nie zaprzeczas ? 08.01.08, 19:10 mukroko napisał: > a czy SLD jest za PO?? nie sądzę, a jakoś nikt nie ma do nich takich zastrzeżeń > jak do tej pisowskiej propagandy. Jak to nie !? Ale nie mam pretensji do ciebie - wtedy pewnie jeszcze w pieluchach latałeś to nie pamiętasz Kaczory ogłupiają ludzi, stosują taką samą > taktykę jak ten gnida rydzyk, a tego nienawidzę. Jednak tak nisko nigdy nie > spadnę, tej ich taktyki nie użyję... Już upadłeś bo taką właśnie taktykę stosujesz, czyli osiągnąłeś dno ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mukroko Re: czyli nie zaprzeczas ? 08.01.08, 19:16 a miałem nadzieje że jesteś z tych wyborców pisu z którymi można merytorycznie podyskutować, a tu wychodzi na to że jak brak ci argumentów to wjeżdżasz na adwersarza... przykre to... Odpowiedz Link Zgłoś
flash3r Re: czyli nie zaprzeczas ? 08.01.08, 19:26 mukroko napisał: > a miałem nadzieje że jesteś z tych wyborców pis O tym już pisałem - prosty umysł zawsze sobie skraca drogę "jak nie jesteś z nami to jesteś z PiS". Tylko pogratulować takiej logiki rodem z ZSRR Dla mnie sprawa jest prosta- powiedziałem, że stosujesz logikę PiS o której wyżej mówiłem, ty na to że cyt "gó.. trzeba zwalczać gównem", uznaję więc, że przyznajesz się do tego stosujesz metody PiS. Później mówiłeś, że nienawidzisz taktyki PiS do której się (jak już mówiłem) sam przyznałeś - więc komu tutaj brakuje argumentów, podstaw logicznego myślenia i łączenia podstawowych faktów? Odpowiedz Link Zgłoś
mukroko Re: czyli nie zaprzeczas ? 08.01.08, 19:34 przecież ci wytłumaczyłem że nie stosuję taktyki rydzyka, co najwyżej próbuje zakrzyczeć, tak jak robi to stado najemnych pisowskich trolli. Czego w tym nie rozumiesz? Gdzie tu brak logiki? Może niejasno się wyraziłem... może powinienem pisać jaśniej... ale nie zawsze przykładam do tego dość uwagi :| Odpowiedz Link Zgłoś
flash3r Re: czyli nie zaprzeczas ? 08.01.08, 19:46 mukroko napisał: > przecież ci wytłumaczyłem że nie stosuję taktyki rydzyka Nie mam złudzeń, że przyznasz mi rację, także mało mnie obchodzą twoje interpretacje swoich własnych, wcześniejszych wypowiedzi co najwyżej próbuje > zakrzyczeć, tak jak robi to stado najemnych pisowskich trolli. Czyli zgodnie z twoją logiką każdy komu Tusk i PO się nie podobają jest pisowskim trollem ? Ciekawe ;). Wiesz takie manie prześladowcze się leczy, są specjaliści którzy się takimi urojeniami zajmują... Odpowiedz Link Zgłoś
mukroko Re: czyli nie zaprzeczas ? 08.01.08, 19:49 i znowu obrażasz adwersarza, szkoda że brak ci jakichkolwiek argumentów. Odpowiedz Link Zgłoś
flash3r Re: czyli nie zaprzeczas ? 08.01.08, 19:57 mukroko napisał: > i znowu obrażasz adwersarza, Nie rozśmieszaj mnie - przede mną obraziłeś chyba z tuzin ludzi i masz do mnie pretensje, że cię rzekomo obraziłem!? > szkoda że brak ci jakichkolwiek argumentów. Problem polega na tym, że jest zupełnie na odwrót - ja używam argumentów, a ty w odpowiedzi albo plujesz jadem gdzie popadnie albo jej unikasz. Odpowiedz Link Zgłoś
mukroko Re: czyli nie zaprzeczas ? 08.01.08, 20:01 wiadomo, w myśl twoich idoli: kłamać kłamać i po 100kroć kłamać w końcu ktoś ci uwierzy. Odpowiedz Link Zgłoś
flash3r Re: czyli nie zaprzeczas ? 08.01.08, 20:07 mukroko napisał: > wiadomo, w myśl twoich idoli: kłamać kłamać i po 100kroć kłamać w końcu ktoś ci > uwierzy. Pisałem już o skracaniu sobie drobi... Niestety muszę cię rozczarować - nie popieram i nie popierałem PiS Zburzyłem tą deklaracją twoją teorię o pisowskim spisku? A może mnie oskarżysz, że sympatyzuję z Ligą Polskich Rodzin, albo maoistami? Odpowiedz Link Zgłoś
mukroko Re: czyli nie zaprzeczas ? 08.01.08, 20:09 ty zapewne jesteś tak zwanym kryptopisem, wstydzisz się swojej partii bądź chcesz pokazać że poza nią też są oszołomy, twoja chytra taktyka jednak jest widoczna dla większość rozsądnych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
flash3r Re: czyli nie zaprzeczas ? 08.01.08, 21:01 Teorii spiskowej ciąg dalszy... Odpowiedz Link Zgłoś
markusk Re: PIS <-> SPIeprzajcie dziady!! 08.01.08, 18:52 Skąd cię wykopali trolu? Odpowiedz Link Zgłoś
centaur1 Re: PIS <-> SPIeprzajcie dziady!! 08.01.08, 18:53 mukroko napisał: > Polacy pokazali wam gdzie jest wasze miejsce! ---------------------- nie Polacy, nie Polacy dziecino tylko taka sama odmóżdżona i zmanipulowana gównarzeria jak ty. Tak samo było w marcu 1968 r. Odpowiedz Link Zgłoś
viornisko Re: PIS <-> SPIeprzajcie dziady!! 08.01.08, 21:06 Polacy glosowali na PIS - co trzeci, kilkanascie procent wiecej glosowala poddawszy sie propagandzie liberalno - lewicowej na Tuska i co? I nic bo wlasnie tyle potrafi nowa ekipa. Jest jeszcze lepsza w wodolejstwie od rzadu Kaczuszki, nawet fachowcow nie moga sobie dobrac - ciagle dymisje, Pitera sie kompromituje, teraz min. Kopacz bredzi o reformach a Tusk rejteruje przed oczekujacymi lekarzami... To jest Tusk? Dla mnie to fircyk przebrany w garnitur... Odpowiedz Link Zgłoś
mukroko kaczor + skrzypek zafundowali nam 5% inflacji 08.01.08, 18:37 nie ma co się dziwić, cżłowiek bez konta i jego pomazaniec mogli tylko SPIeprzyć lata pracy między innymi Balcerowicza Odpowiedz Link Zgłoś
centaur1 Re: kaczor + skrzypek zafundowali nam 5% inflacji 08.01.08, 18:56 mukroko napisał: > nie ma co się dziwić, cżłowiek bez konta i jego pomazaniec mogli tylko SPIeprzyć lata pracy między innymi Balcerowicz ========================================= Tusk też nie ma konta i korzysta z konta żony. I co z tego ???. jaki cel miał pan Bóg stwarzając tylu idiotów jak mukroko ??? Odpowiedz Link Zgłoś
mukroko Re: kaczor + skrzypek zafundowali nam 5% inflacji 08.01.08, 18:58 jeśli dla ciebie tym samym jest mieć wspólne konto z żoną i wspólne z matką to to samo, to gratuluje intelektu. Odpowiedz Link Zgłoś
flash3r Re: kaczor + skrzypek zafundowali nam 5% inflacji 08.01.08, 19:00 Odstaw na jakiś czas "Fakt" bo zaczynasz używać argumentów rodem z tego szmatławca Odpowiedz Link Zgłoś
mukroko Re: kaczor + skrzypek zafundowali nam 5% inflacji 08.01.08, 19:03 a w którym miejscu jeśli wolno wiedzieć? prezio sam się przyznał że nie ma konta i pieniążki przelewa na konto mamy. Odpowiedz Link Zgłoś
flash3r Re: kaczor + skrzypek zafundowali nam 5% inflacji 08.01.08, 19:07 Widzisz tylko normalni ludzi MAJą TO GDZIEś, a ty się tym podniecasz jak głupi. Z ludzi którzy nie mają samochodu/domu/komputera też się głupio cieszysz ? Ja nie wchodzę z buciorami do niczyjego życia, w przeciwieństwie do ciebie - a masz się za takiego tolerancyjnego. Odpowiedz Link Zgłoś
mukroko Re: kaczor + skrzypek zafundowali nam 5% inflacji 08.01.08, 19:14 ja nigdy nie uważałem się za tolerancyjnego, poszukaj moich postów na temat homoseksualizmu to się przekonasz. Nigdy nie nabijałem się natomiast z ludzi biednych, ty za to pewno nienawidzisz o ile nie życzysz śmierci ludzi którym coś w życiu się udało. A konto w Polsce zakłada się za darmo, no a opłaty w skali roku wynoszą około 20pln skąd wniosek że stać na nie prawie każdego, a już na pewno prezesa rady ministrów 40 milionowego kraju, fakt że Kaczor go nie posiada może świadczyć tylko i wyłącznie o jego kompletnej indolencji finansowej, dzięki czemu mogę sądzić że nadaje się on co najwyżej do pracy w muzeum, a nie do rządzenia dumnym państwem. Odpowiedz Link Zgłoś
flash3r Re: kaczor + skrzypek zafundowali nam 5% inflacji 08.01.08, 19:34 mukroko napisał: > Nigdy nie nabijałem się natomiast z ludzi > biednych, ty za to pewno nienawidzisz o ile nie życzysz śmierci ludzi którym co > ś > w życiu się udało. Nie wiem, na jakiej podstawie wyciągasz tak daleko idące wnioski ale to już twoja spraw skąd bierzesz swoje wróżby ;) konto w Polsce zakłada się za darmo, no a opłaty w skali > roku wynoszą około 20pln skąd wniosek że stać na nie prawie każdego, a już na > pewno prezesa rady ministrów 40 milionowego kraju Jeszcze raz I CO Z TEGO !!! Naprawdę twoje zamiłowanie do takich bzdur jest chyba znane tylko czytelniczkom pism plotkarskich ;) > może świadczyć tylko i wyłącznie o jego kompletnej indolencji finansowej, dzięk > i > czemu mogę sądzić że nadaje się on co najwyżej do pracy w muzeum, a nie do > rządzenia dumnym państwem. Aha czyli ja mam dzisiaj konto w banku, ale jak jutro z niego zrezygnuje to będzie znaczyło, że nadaję się tylko do pracy w muzeum? Nie będę mógł kandydować do sejmu ? Po raz drugi się pytam - co ci daje prawo do wchodzenia z buciorami w czyjeś życie i oceniania go na podstawie tego ile gdzie i jakie ma konta w banku? A gdyby miał konto to czepiałbyś się go, że nie ma pieniędzy na lokacie albo w funduszach inwestycyjnych? A może powiedziałbyś, że "premierowi nie przystoi mieć konta np. w ING" ? Odpowiedz Link Zgłoś
mukroko Re: kaczor + skrzypek zafundowali nam 5% inflacji 08.01.08, 19:51 a jak dziadka z wermahtu wyciągnięto to ci sie podobało tak? no fajnie. skoro nie rozumiesz moich postów, nie odnoś się do nich ;) Odpowiedz Link Zgłoś
flash3r Re: kaczor + skrzypek zafundowali nam 5% inflacji 08.01.08, 20:01 mukroko napisał: > a jak dziadka z wermahtu wyciągnięto to ci sie podobało tak? Nie cieszyłem się bo nie ma z czego, zastanawiałem się tylko czemu się na początku tego wypierał. > no fajnie. skoro > nie rozumiesz moich postów, nie odnoś się do nich ;) Ach te wygodnie "nie rozumiesz", "nie zrozumiałeś", "źle odczytałeś" - można się wywinąć z każdej niewygodnej riposty nieprawdaż? Odpowiedz Link Zgłoś
mukroko Re: kaczor + skrzypek zafundowali nam 5% inflacji 08.01.08, 20:07 > > a jak dziadka z wermahtu wyciągnięto to ci sie podobało tak? > > Nie cieszyłem się bo nie ma z czego, zastanawiałem się tylko czemu się na > początku tego wypierał. i tu wyszła cała prawda o tobie, jego dziadek był tam wcielony tak jak miliony polaków i ślązaków, on jednak zdezerterował z tej armii czego ty nie wiesz bądź nie chcesz wiedzieć. półprawdy to coś w czym dobrze celujesz prawda?? Odpowiedz Link Zgłoś
flash3r Re: kaczor + skrzypek zafundowali nam 5% inflacji 08.01.08, 21:10 mukroko napisał: > i tu wyszła cała prawda o tobie, jego dziadek był tam wcielony tak jak miliony > polaków i ślązaków, on jednak zdezerterował z tej armii czego ty nie wiesz bądź > nie chcesz wiedzieć. półprawdy to coś w czym dobrze celujesz prawda?? Czytasz to co piszę w ogóle? Jeszcze raz - NIE CHODZI MI O TO TO żE DZIADEK TUSKA BYł SIłą WCIELONY DO WERMACHTU. Pisałem to wyraźnie ale najwyraźniej do ciebie to nie trafia. Chodzi mi o to, że sztab Tuska zapierał się że Jóżef Tusk całą wojnę przesiedział w obozie ! Odpowiedz Link Zgłoś
centaur1 Re: kaczor + skrzypek zafundowali nam 5% inflacji 08.01.08, 20:02 mukroko napisał: > jeśli dla ciebie tym samym jest mieć wspólne konto z żoną i wspólne z matką to to samo, to gratuluje intelektu. =============================== nie chodzi biedny wykształciuchu o wspólne konto tylko O KONTO ŻONY haribu.blog.onet.pl/index.html?id=139763462 Odpowiedz Link Zgłoś
ad_amo Re: ...Normalnosc?................... .; 08.01.08, 18:57 presentation1 napisał: > Od grudnia wzrost bezrobocia.Z 8,2 do 8,4.Duzy wzrost przestepczosci.Dalej.Podw > yzek nie wytrzyma wiekszosc ponizej norm europejskich.A wiec?.Zaczely sie cuda > Tuska Człowieku wyluzuj, kipisz z nienawiści. Na tym forum nie wciśniesz ludzion ciemnoty o rzekomym natychmiastowym wpływie zmiany ekipy na liczbe zatrudnoinych w Polsce. Piszesz coś o populiźmie. Twoje wypociny to właśnie populizm. Sam w to nie wierzysz. Jeśli tak to opisz mi sam mechanizm. Czekam. Odpowiedz Link Zgłoś
anestpl Re: ...Normalnosc?................... .; 08.01.08, 19:09 od grudnia lepsze samopoczucie, że krajem nie rządzą frustraci żyjący z kotem i ziobrem, nieprzystosowani do posiadania zony i konta. Paranoicy i macierewicze. Co za ulga. Może jeszcze nie wszystko zawłaszczy magik z Tolrunia? Odpowiedz Link Zgłoś
markusk Re: pisorowe trole wolą zozole ;] 08.01.08, 18:50 piszesz, piszesz, nic nie napisałeś. Wyraź jakiś pogląd, przedstaw argument, myśl, cokolwiek. Mózg ci wywietrzał z tej nienawiści do wszystkiego co jest odmienne od twojego ciasnego widzenia świata Odpowiedz Link Zgłoś
flash3r Re: pisorowe trole wolą zozole ;] 08.01.08, 18:53 Zabawne - to samo chciałem o tobie powiedzieć Odpowiedz Link Zgłoś
toberson Re: pisorowe trole wolą zozole ;] 08.01.08, 18:54 Zobaczymy kto sie bedzie smial ostatni!!Widac ze wybory juz nadchodza!!!POsrancy zostana zmiecieni ze sceny politycznej!!Kazdy kto glosowal na POsrancow to wariat!!!Niech zyje PIS!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zwyczajny_czlowiek Re: Boże, w końcu PO coś zaczynają robić. 08.01.08, 18:15 Antika, czy może Antyczna, przestań krakać, weź się za robotę wpierw. Daj ludziom szanse, niech się wykażą. Krakać tylko potrafisz? Odpowiedz Link Zgłoś
toberson Re: POsrancy to sami leniwce!!! 08.01.08, 18:58 POsrancy nic nierobia czekaja na cuda Donalda!!! Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: POsrancy to sami leniwce!!! 08.01.08, 19:35 toberson napisał: > POsrancy nic nierobia czekaja na cuda Donalda!!! Musi matula w dzieciństwie za mocno tłukła twym pustym łbem o klepisko, Chciałem jeszcze coś napisać, ale po kiego, więc WAL SIE NA RYJ PISGNIęTY homo PiSensis. Odpowiedz Link Zgłoś
jacek-rozan Re: Boże, w końcu PO coś zaczynają robić. 08.01.08, 20:58 A ja ci nigdy nie zaufam Donald bo masz za mocno rozbiegany wzrok przed prawdziwymi Polakami.Patrz prosto w oczy...Co ja PISzę przecież nie dasz rady...Polska dla Polaków nie dla zdrajców złodziei i łajdaków...Tak mówił nieżyjący mój przyjaciel i nauczyciel patritycznej miłości do kraju Wojciech Herbut-Hewell. Odpowiedz Link Zgłoś
grisza14 Strasznie tajemniczy ten belkot, nikt nie wie o co 08.01.08, 17:45 w tej "rewolucji" ma chodzic. Na razie widac tylko, ze POderasci nie potrafia nawet we wlasnym gronie zorganizowac sensownej dyskusji na zaden temat.Wszyscy wiosluja w swoja strone.A pan Premier niezmiennie usmiechniety.Bedzie sie tak usmiechal nawet, jak go posadza na taczke.W WSI-media, to za friko dawaly dwa lata propagandy? Zaraz wystawia cyrograf.Dzis juz GW lekko podkrecilo Pitere; to tylko aby pokazac, ze Tusek ma sie trzymac wyznaczonego azymutu i nie probowac nic kombinowac bez zgody gen.Jaruzelskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
abba15 może lodziarę i bufetową specjalistki od geszeftów 08.01.08, 17:51 POCZYTAJCIE MLODZI ZWOLENNICY PO Szanowna młodzieży bez wiedzy, bez wiary Wpuszczona w maliny przez cwane oligary Chcecie wierzyć w CUDA w Bajki z Disneylandu A Donald chce Polskę przemienić w KATMANDU Dumne samobóje, Żałosne dzieciaki! Gdzie indziej w Disneya wierzą ...Przedszkolaki! Zamiast robić na złość Babci, Ojcu, Mamie trzeba było spytać ich o "Nocnej Zmianie" Co teraz? Na zmywak? Chcesz się pozbyć DOMU? Donek ci zapewni Fuche PO kryjomu Lubicie szyderstwa, cwaniactwo, przekręty? Zagraliście z Donkiem - krzyżykiem w OKRĘTY! Tylko że ten Krzyżyk Wyższej przebiegłości PO-stawiłeś smarku na swojej PRZYSZŁOŚCI ~AS , 08.01.2008 Odpowiedz Link Zgłoś
mukroko kaczor bez konta, ten to może reformować... 08.01.08, 17:54 swój kibel co najwyżej, dlatego tez niczego dla Polski nie zrobili... Odpowiedz Link Zgłoś
abba15 bydło bez rozumu honoru i godności to może tylko 08.01.08, 17:56 POszczekać Odpowiedz Link Zgłoś
zwyczajny_czlowiek Re: pisiory do budy lody skręcać ;] 08.01.08, 18:19 mukroko napisał: Mukroko, powinno być raczej, "Pisiory do budy dupę lizać" Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 ....Za PO ......................... 08.01.08, 18:22 To nawet na lody wodne nie zostanie; Odpowiedz Link Zgłoś
dr01 bez współpłacenia się nie uda... 08.01.08, 17:51 cała robota w gwizdek, bez współpłacenia dalej system będzie wykorzystywany nieracjonalnie, nie da się zrezygnować z limitów (a nawet jak z tego zrezygnują to wymyślą coś innego), dalej pacjent nie będzie miał nic do gadania bo nie powie przecież "płacę i wymagam" (a jak tak powie to go wyśmieją), bez współpłacenia nadal 80% wyjazdów pogotowia będzie nieuzasadnionych, nadal bez sensu pacjenci będą leżeli w szpitalach mimo raku wskazań, nadal 30% wizyt u lekarza POZ będzie bez sensu, nadal 30% badań będzie wykonywanych bez wskazań. Bez współpłacenia żadna reforma im nie wyjdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
vomitorium1 Cztery ustawy zmienią ustrój ochrony zdrowia 08.01.08, 17:57 nic dodać nic ująć na zdrowie Odpowiedz Link Zgłoś
antika777 [...] 08.01.08, 17:57 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
marcinbe3 PO nie ma pomysłów na rządzenie! 08.01.08, 18:00 Dziś chyba wszyscy mogli się przekonać że tak naprawdę PO nie ma pomysłów na rządzenie państwem. Te dziwne zabiegi dotyczące posiedzenia rządu mogę określić jako "śmieszne". Donald Tusk próbuje ukryć swą nieudolność w zaciszu pokojów Kancelarii Premiera. To jest swoiste chowanie głowy w piasek. Ministrowie przyjeżdżają na posiedzenie rządu a tu okazuje się że zostało odwołane i dodatkowo gospodarze poszczególnych resortów nie wiedzą kiedy się odbędzie. Czy tak postępuje się w demokratycznym państwie? Donald Tusk obiecał jawność życia politycznego a okazuje się że jest gotów w zaciszu własnych gabinetów snuć "pogadanki" na temat tak ważnych spraw. I nagle po całym dniu "spotkania" rządu- bo tak to należy określić- Tusk wychodzi i mówi że przebuduje system opieki zdrowotnej w Polsce. A gdzie konkrety? Nie ma nic oprócz tego samego pustosłowia, z jakim mieliśmy do czynienia w kampanii wyborczej!!! Tusk zapomniał że kampania wyborcza się skończyła! Dziś grozi nam strak w służbie zdrowia na niespotykaną skalę. Już nie tylko lekarze domagają się podwyżek ale i pielęgniarki oraz pracownicy ratownictwa medycznego.To już realnie zagraża nie tylko zdrowiu ale i życiu pacjentów. Oto finał braku rozmów z tymi środowiskami. Te sprawy powinny być rozwiązane pod koniec zeszłego roku. Jednak Tusk wolał przemilczeć ten czas i udać się na Święta myśląc że po 1 stycznia 2008 roku wszystko się odmieni i będzie spokój. Zapewne liczył na cud!!!! Ale ten się nie zdarzył więc przystąpił do działań-jednak tak nieporadnie że tylko może pogłębić kryzys a nie go zażegnać. Tak naprawdę rząd nie ma nic do zaoferowania pacjentom- cały czas mówi o lekarzach- teraz stażystach i rezydentach. A ja się pytam: co z tego będzie miał obywatel? Bo na razie z tych zapowiedzi wynika że nic!!! Cóż nareszcie rząd Tuska odsłania karty- i okazuje się że zamiast asów są tylko nic nie znaczące figury!!!! Żałosne!! Odpowiedz Link Zgłoś
dyletant5 a o zmianie konstytucji zapomnieli, pOlanty *}++++ 08.01.08, 18:09 .... zaczynaja sie powtarzac jak w PRL-u, takie prawa to mial chory juz w PRL-, nawet lepszy i co z tego, nici, a teraz ta pani z tlustymi wlosami znowu opoznia i piszczy , tylko teraz napotkala na opor zwiazkow a nie jarka i relige,... co za beztalencie ta kopacz i kto jej dal dyplom lekarza... Odpowiedz Link Zgłoś
gasior1st ja wciaz czekam na moje 3mln mieszkanie!!! 08.01.08, 18:12 pisssss, pissss Odpowiedz Link Zgłoś
dyletant5 a ja czekam na boisko od Rajtuska *}++++++++++++++ 08.01.08, 18:14 ... zapomnial baran co obiecal ...... Odpowiedz Link Zgłoś
centaur1 Re: ja wciaz czekam na moje 3mln mieszkanie!!! 08.01.08, 20:07 gasior1st napisał: > pisssss, pissss =========================== miało być po 8 latach a nie 2 więc nie chrzań. Odpowiedz Link Zgłoś
gasior1st ty nie filozofuj, tylko 08.01.08, 18:11 DO ROBOTYYY !! pis-socjalisto , pisssss, pisssss Odpowiedz Link Zgłoś
dyletant5 Re: ty nie filozofuj, tylko 08.01.08, 18:13 a ty sie dorob swoimi grabiami, a nie kretactwem jak sawicka i cwiaka ... Odpowiedz Link Zgłoś
dyletant5 lenie od PO, do roboty pseudointeligencjo :*}++++ 08.01.08, 18:17 ,,,, ale oni maja niewydolnosc intelektualna, nic na to nie poradze ,he,he,he, Odpowiedz Link Zgłoś
platforma.y.love.you dyletant przeczytaj swoje wpisy i........ 08.01.08, 18:24 dyletant5 napisał: > ,,,, ale oni maja niewydolnosc intelektualna, nic na to nie > poradze ,he,he,he, ---------------------- sam dojdziesz do wniosku ze jestes impotencja intelektualna Panie Tusk, najwazniejsze ze nad konkretami sie pracuje, nic nie ma odrazu, nic nie ma od zaraz, bo na propozycje ustaw w sluzbie zdrowia od 2005 r z rak PiSssssssssssss czekamy do dzis!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dyletant5 bronisz nieudacznikow ...*}+++++++++++++++++++++++ 08.01.08, 18:31 .. oni mieli gotowce przedwyborami i jeszcze przed objeciem rzadow PiS, i gdzie sie podzialy, inflacja zezarla ?*}=== Odpowiedz Link Zgłoś
platforma.y.love.you Re: nie bronie...*}++++++++++++++++++ 08.01.08, 18:34 dyletant5 napisał: > .. oni mieli gotowce przedwyborami i jeszcze przed objeciem rzadow > PiS, i gdzie sie podzialy, inflacja zezarla ?*}=== ---------------------- skoro bandytom daje sie druga szanse, to nie mozna nie dac nowemu rzadowi, Religa z kilkoma glupimi ustawami wyskoczyl po 2 latach, kiedy biale miasteczko zwijalo namioty wiec........ Odpowiedz Link Zgłoś
dyletant5 Re: nie bronie...*}++++++++++++++++++ 08.01.08, 18:44 platforma.y.love.you napisala: > ---------------------- > > skoro bandytom daje sie druga szanse, to nie mozna nie dac nowemu > rzadowi, Religa z kilkoma glupimi ustawami wyskoczyl po 2 latach, > kiedy biale miasteczko zwijalo namioty wiec........ > zadnym bandziorom nie daje sie szansy drugiej, chyba ze na popelnienie drugiej zbrodni szanse, to sie zdarza najczesciej, - ale na temat : jakie glupie projekty kiedy srodowisko lekarskie popiera go do dzisiaj, a PO chce ukrasc co zostalo nie ukradzione po PZPR ... Odpowiedz Link Zgłoś
zwyczajny_czlowiek Re: PO nie ma pomysłów na rządzenie! 08.01.08, 18:26 marcinbe3 napisał: > Dziś chyba wszyscy mogli się przekonać że tak naprawdę PO nie ma > pomysłów na rządzenie państwem. Te dziwne zabiegi dotyczące > posiedzenia rządu mogę określić jako "śmieszne". Donald Tusk próbuje > ukryć swą nieudolność w zaciszu pokojów Kancelarii Premiera. To jest > swoiste chowanie głowy w piasek. Ministrowie przyjeżdżają na > posiedzenie rządu a tu okazuje się że zostało odwołane i dodatkowo > gospodarze poszczególnych resortów nie wiedzą kiedy się odbędzie. > Czy tak postępuje się w demokratycznym państwie? Donald Tusk obiecał ...... Jak dobrze, że ty wiesz i wszystko zrobisz. Tylko uważaj by z wysiłku "żyłka" ci nie pękła "siłaczu" z bożej łaski Odpowiedz Link Zgłoś
marcinbe3 Re: PO nie ma pomysłów na rządzenie! 08.01.08, 22:46 No proszę jednak niektórzy nie przejrzeli jeszcze na oczy. To Twój problem! Dobrze że coraz więcej Polaków zdaje sobie sprawę z nieudolności rządów Tuska, co widać chociażby po forum GW, której to nie można posądzać o sympatię do PiS-u. Żyj dalej w swoim proplatformianym przekonaniu i daj się oszukiwać! Twoje życie. Widać że nie masz żadnych argumentów na to aby obalić moje! I tu tkwi Twój problem. Odpowiedz Link Zgłoś
stpierre Cztery ustawy zmienią ustrój ochrony zdrowia 08.01.08, 18:10 Brawo dla Tuska, ze nie boi sie unika trudnych decyzji i nie bawi sie w prowizorke. Odpowiedz Link Zgłoś
dyletant5 Re: Cztery ustawy zmienią ustrój ochrony zdrowia 08.01.08, 18:22 stpierre napisał: > Brawo dla Tuska, ze nie boi sie unika trudnych decyzji i nie bawi sie w prowizo > rke. > on nawet prowizorki nie przedstawil, pogadali, obiecali i poszli krecic lody ! bez zlotowki nie zmienia nic, tylko sie nagadaja, a kasa wyplywa z systemu - dokad, kto wie ?... Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Cztery ustawy zmienią ustrój ochrony zdrowia 08.01.08, 18:27 Problem jest bardzo powazny.Wielu domaga sie dymisji Minister Zdrowia.A co za tym idzie?To Tusk jest gwarantem cudow.Narazie klepia go na Zachodzie i Wschodzie.A czy on wie co go czeka w Polsce? Nauczyciele(grozba strajhu),sedziowie(grozba strajku,i cala budzetowka(wielka grozba).Ile wiec cudotworca porzadzi?Do czasu az z cudow bedzie fatamorgana Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 ...Nie ma rozwiazn bezbolesnych................... 08.01.08, 18:18 Przekona sie o tym rzad Tuska i spoleczenstwo.Mowimy o dzisiejszym rzadzie,ktory,bedac opozycja mowil ze ma rozwiazania.Ma rozwiazania na wszystkie bolaczki spoleczenstwa.I obecny rzad uczestniczyl w sporze z rzadem PiS.Dodam.Odplatnosc-tak.Ale nie przy 600 zlotych emerytury czy renty,odplatnosc-tak,ale nie przy zasilku i pensji do 2000 zlotych.Bo to nie bedzie Irlandia ale kraj azjatycki lub afrykanski.Powiem cos dalej.Bylem przeciwny strajkowi POLITYCZNEMU sluzby zdrowia za czasow PiS.Tym bardziej ze Religa przedstawil naprawde dobry plan poprawy wynagrodzen.Dzisiaj lekarze chca nie tylko Irlandii ale i cudow.W sumie obiecal to Tusk i PO.I oni rzadza.Wiec podstawowe cuda powinny brzmiec-bedzie opieka zdrowotna a po sprywatyzowaniu szpitali , biedni beda dalej korzystac z niej za darmo , lub z odplatnoscia jaka jest w Irlandii.A w Irlandii dla biednych jest za darmo Odpowiedz Link Zgłoś
gasior1st ja sadze ze ty we francji masz za darmo-lolll 08.01.08, 18:22 przypadek jest rzeczywiscie unikalny Odpowiedz Link Zgłoś
platforma.y.love.you Re: ja sadze ze ty we francji masz za darmo-lolll 08.01.08, 18:27 gasior1st napisał: > przypadek jest rzeczywiscie unikalny --------------- tak jakby, nakradl dosyc, w 1980 r prysnal z fortuna Odpowiedz Link Zgłoś
dyletant5 Cuda sa bezbolesne, jak obiecal rajtuski*|++++++++ 08.01.08, 18:29 *> glupki nie chca dolozyc centa, a chca cos robic, sami nie wiedza co i to jest smutne, a jak twierdzi kopacz, ze kasa ucieka z systemu to chyba do PO ucieka, bo niedlugo bedzie bezrobocie w sluzbie zdrowia i pacjenci pozdychaja z glodu a nie z braku doktorow .. Odpowiedz Link Zgłoś
platforma.y.love.you Re: Cuda sa bezbolesne, jak obiecal rajtuski*|+++ 08.01.08, 18:31 dyletant5 napisał: > *> glupki nie chca dolozyc centa, a chca cos robic, sami nie wiedza > co i to jest smutne, a jak twierdzi kopacz, ze kasa ucieka z systemu > to chyba do PO ucieka, bo niedlugo bedzie bezrobocie w sluzbie > zdrowia i pacjenci pozdychaja z glodu a nie z braku doktorow .. ----------------------------- jakby uciekala do PO to KOpacz by milczala, czy ty nie widzisz swojej bezdennosci????PiSssssssofffffffffff Odpowiedz Link Zgłoś
dyletant5 Re: Cuda sa bezbolesne, jak obiecal rajtuski*|+++ 08.01.08, 18:36 platforma.y.love.you napisała: > ----------------------------- > > jakby uciekala do PO to KOpacz by milczala, czy ty nie widzisz > swojej bezdennosci????PiSssssssofffffffffff > ja nie slyszalem jej milczacej, zawsze piszczala w sejmie ze ma gotowce i Religa to glupek, a okazalo sie ze ona raczkuje dopiero , przypomnij sobie, chyba ze masz skleroze,,,*}++++ Odpowiedz Link Zgłoś
platforma.y.love.you Re: Cuda sie zdarzaja kiedy sie na nie pracuje 08.01.08, 18:42 dyletant5 napisał: > platforma.y.love.you napisała: > > > ----------------------------- > > > > jakby uciekala do PO to KOpacz by milczala, czy ty nie widzisz > > swojej bezdennosci????PiSssssssofffffffffff > > > > ja nie slyszalem jej milczacej, zawsze piszczala w sejmie ze ma > gotowce i Religa to glupek, a okazalo sie ze ona raczkuje dopiero , > przypomnij sobie, chyba ze masz skleroze,,,*}++++ ---------------------------- nie sklerozy nie mam, ale Kopacz i pO nie wiedzieli ze dostana w prezencie od poprzednikow tyle "kukulczych jaj" ok? gdybys byl czlowiekiem kochajacym swoj Kraj, tak naprawde, bezinteresownie, to dajac kredyt zaufania przez 60 lat byle obludnikom i lajdakom, dalbys i PO bo coz to za roznica byc wydutkanym przez 60 czy 65 lat???dla mnie zadna!!dlaczego sld mialo ta szanse przez wiele lat a na PO po 2 miesiacach wszystkie psy sie wiesza???czy nie widac roznicy miedzy sld i PO???jezeli nie widzisz to zarezerwuj sobie miejsce w Laskach Odpowiedz Link Zgłoś
gdkj Dawać te 4 wielkie reformy czyli AWS w PO. 08.01.08, 18:25 Miejmy nadzieję ,że to faktycznie cuś jest. Jak na razie to ustami marszałka Komorowskiego objawił się słynny w AWS TKM a teraz jest mowa o 4 ustawach (poprzedzających 6) więc historia kołem się toczy. Pewnie Buzek doradził. Jeszcze tylko Mariana brakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
mgr.inz.akrobata P-aranoidalnie O-tumanieni pieją z zachwytu 08.01.08, 18:25 nawet jak Donaldzik puści bąka:D Odpowiedz Link Zgłoś
dyletant5 Re: P-aranoidalnie O-tumanieni pieją z zachwytu 08.01.08, 18:38 mgr.inz.akrobata napisał: > nawet jak Donaldzik puści bąka:D smierdzialo z mojego LG, teraz wiem ze to kaczor D ma clostridium, ... Odpowiedz Link Zgłoś
grisza14 Przestancie uragac Tuskowi bo sie rozplacze 08.01.08, 18:30 i pojedzie jeszcze dzis do gdanska pobawic sie klockami.Klamliwy nieudacznik. Odpowiedz Link Zgłoś
platforma.y.love.you Re: Przestancie uragac Tuskowi bo sie rozplacze 08.01.08, 18:36 grisza14 napisał: > i pojedzie jeszcze dzis do gdanska pobawic sie klockami.Klamliwy > nieudacznik. --------------------- "nieudacznik" nie mial jeszcze czasu pokazac na co go stac, a wam pisdzie prostytutki szlag mozg zalewa bo wszystko idzie w dobrym kierunku i coraz wiecej waszych przekretow na wierzch wylazi, Zioberkiewicz-szeryf 4RP tez pod TS pojdzie, hahahahhaaaaaaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Przestancie uragac Tuskowi bo sie rozplacze 08.01.08, 18:39 Nawet zwykle posiedzenie rzadu to problem.Miejmy gdzies te problemy bo spoleczenstwo w ciagu roku wywali te badziewie.Szkoda spoleczenstwa na ktorym PO przeprowadza eksperyment Tuska Odpowiedz Link Zgłoś
grisza14 Re: Przestancie uragac Tuskowi bo sie rozplacze 08.01.08, 18:42 i pojedzie do Gdanska sfrustrowany i bedzie mial popsuty week- end.Szkoda chlopa, dajcie mu spokoj.Co Was w koncu obchodzi ochrona zdrowia i inne takie glupoty. Odpowiedz Link Zgłoś
chirlider tuskiem to ty się, synku, nie przejmuj 08.01.08, 18:40 jak na razie, to PiSiorki płaczą na wszystkich kanałach TVP oraz tak jak ty na forach internetowych. gorycz bycia przeganym i gorszym zamula im trzeźwość myślenia. Po dwu latach grzebania się w gownie przez poprzedni rząd okazło sie, że można wiele rzeczy zrobić szybko, bez problemu i wiecznej wojny z całym światem. grisza14 napisał: > i pojedzie jeszcze dzis do gdanska pobawic sie klockami.Klamliwy > nieudacznik. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: tuskiem to ty się, synku, nie przejmuj 08.01.08, 18:41 A rzadzi Tusk?Jak rzadzi?Gorzej niz gdyby rzadzila Samoobrona Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Populizm goni populizm.................... 08.01.08, 18:43 Samobrona to bylo male zero w porownaniu do populizmu PiS Odpowiedz Link Zgłoś
chirlider Re: Populizm goni populizm.................... 08.01.08, 18:45 święte słowa towarzyszu prezentacjon, większych populistów od PiS Polska ziemia nie nosiła. presentation1 napisał: > Samobrona to bylo male zero w porownaniu do populizmu PiS Odpowiedz Link Zgłoś
chirlider Re: tuskiem to ty się, synku, nie przejmuj 08.01.08, 18:44 rządzi dobrze. robi to czego PiSi rząd bał sie (lub nie potrafił) zrobić przez 2 lata. poparcie dla PO 50% poparcie dla PiS 24% chcesz coś dodać? presentation1 napisał: > A rzadzi Tusk?Jak rzadzi?Gorzej niz gdyby rzadzila Samoobrona Odpowiedz Link Zgłoś
jacek-rozan Re: tuskiem to ty się, synku, nie przejmuj 08.01.08, 21:43 Jakie 50% PO Jakie 24% PIS Wiadomo kto ma media ten pisze co chce?!!! Gdyby Adolf.H. miałby dzisiejsze media to nikt by do dzś nie wiedział że wojnę przegrał!Tak że te 50% to chyba z księżyca???!!!POmącić to sobie możecie ale w pustych główkach POpaprańcy. Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: tuskiem to ty się, synku, nie przejmuj 08.01.08, 23:01 fakt, przecież PISS ma 2.4 % Odpowiedz Link Zgłoś
chirlider Re: ty zajmij sie sarko, tak ? 08.01.08, 18:46 smrodzi raczej i do wyjątkowo, jakby jakaś padlina... gasior1st napisał: > smiecisz na forum !!! Odpowiedz Link Zgłoś
jacek-rozan Re: ty zajmij sie sarko, tak ? 08.01.08, 21:50 Do gazu was jeszcze raz... Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne a co robi jak nie rzadzi?? eSBecki smieciu!!!! 08.01.08, 18:51 presentation1 napisał: > A rzadzi Tusk?Jak rzadzi?Gorzej niz gdyby rzadzila Samoobrona ------------------------ a tobie co do tego???sprzedawaj te kebaby arabom na plazy i od Polski wara lachmyto Odpowiedz Link Zgłoś
chirlider Re: a co robi jak nie rzadzi?? eSBecki smieciu!!! 08.01.08, 18:53 zostaw go, facet postradał zmysły (i to dosyc dawno). leżącego sie nie kopie. pies_na_prawizne napisał: > presentation1 napisał: > > > A rzadzi Tusk?Jak rzadzi?Gorzej niz gdyby rzadzila Samoobrona > ------------------------ > > > a tobie co do tego???sprzedawaj te kebaby arabom na plazy i od > Polski wara lachmyto > Odpowiedz Link Zgłoś
toberson Re: tuskiem to ty się, synku, nie przejmuj 08.01.08, 19:03 Ja widze ze tobie wychodzi gowno ustami jak twjemu koledze Donaldowi!!!Posrancy mysla ze cuda nadchodza same!!! Odpowiedz Link Zgłoś
chirlider czyli prostak 08.01.08, 19:27 miło patrzeć jak PiSkomuna zdycha wypuszczjąc z siebie cuchnące nienawiścią gazy. najgłośniej po niej płaczą największe prostaki. Odpowiedz Link Zgłoś
jacek-rozan Re: tuskiem to ty się, synku, nie przejmuj 08.01.08, 21:31 Widzę -chyhlinder- że w jakiś sposób twój dziadek umknął z komory i wtłoczył twojemu ojcu a on następnie tobie jakieś brednie o Polakach.Z pewnością jeszcze wcześniej zmienił wam nazwisko żeby was jak i wielu innych nie wyłapali,aż pzetrwaliście do dziś i wyłazicie z ukrycia jak już wasi nastali.Widać was już na legalu!A sio...Polska dla Polaków nie dla zdrajców złodziei i łajdaków!!! Odpowiedz Link Zgłoś
stop_fotydze Nareszcie coś się rusza 08.01.08, 18:40 To jedna z dwoch większych spraw, które trzeba zacząć naprawiać - oprócz finansów publicznych. Bez błedów się nie obejdzie, ale trzeba działać. Popieram. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.zenek Kolejne konkrety 08.01.08, 18:47 Mało gadania, dużo roboty. Bez porównania z tym bagnem sprzed 21 października. Odpowiedz Link Zgłoś
centaur1 Cztery ustawy zmienią ustrój ochrony zdrowia 08.01.08, 18:47 Tusk i Kopacz kłamią w żywe oczy !!!!!. Wymieniane ustawy przygotował PiS !!! Tak samo koszyk świadczeń. Mówił o tym Religa w TVN24, mimo że chamska Pochanke za wszelką cenę chciała go zagłuszyć, przerywała i wybijała z wątku. Odpowiedz Link Zgłoś
chirlider Re: Cztery ustawy zmienią ustrój ochrony zdrowia 08.01.08, 18:50 słyszałeś, synu, o powiedzeniu: "wygrany bierze wszystko":P:P:P kogo dziś obchodzi że poprzedni rząd coś tam gmerał ale nic nie wyszło? kto dziś pamieta o PiS?? centaur1 napisał: > Tusk i Kopacz kłamią w żywe oczy !!!!!. Wymieniane ustawy przygotował PiS !!! > Tak samo koszyk świadczeń. > Mówił o tym Religa w TVN24, mimo że chamska Pochanke za wszelką cenę chciała go > zagłuszyć, przerywała i wybijała z wątku. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Re: Cztery ustawy zmienią ustrój ochrony zdrowia 08.01.08, 18:58 centaur1 napisał: > Tusk i Kopacz kłamią w żywe oczy !!!!!. Wymieniane ustawy przygotował PiS !!! > Tak samo koszyk świadczeń. > Mówił o tym Religa w TVN24, mimo że chamska Pochanke za wszelką cenę chciała go > zagłuszyć, przerywała i wybijała z wątku. -------------------------- klmstwa to wasza domena pisie pomioty, jedyna osoba ktora od 2 lat uzywala sformulowania "koszyk ustaw" byla jest i bedzie Kopacz, won do Tworek Odpowiedz Link Zgłoś
tadjan Cztery ustawy zmienią ustrój ochrony zdrowia 08.01.08, 18:47 Panie Tusk, w tym temacie odwrotu już nie ma. Reforma musi się odbyć,proszę jednak dołaczyć do pakietu również KRUS. Bo jeśli mówimy o chorobie słuby zdrowia i unstytucji z nią powiązanych to KRUS jest w tym wszystkim największym nieszczęściem. Nie znaczy to, że jestem przeciwko chłopom ale jestem przeciw pasożytom którzy się pod KRUS podczepili. Kolejne rządy niby dają chłopom, a tak naprawdę to ich systematycznie oszukują, takie tam różne becikowe, zmniejszenie podatku na dzieci i inne to zjedzą zamożni ..... ale będzie że to wszystko z myślą o najbiedniejszych w tym również biednych ludziach na wsi. Może już dość obłudy, Panie Tusk do roboty, a Jaruś niech szczeka, bo on i tak nic innego nie potrafi. Odpowiedz Link Zgłoś
placebo99 To jest piardnięcie a nie rewolucja 08.01.08, 18:49 A skutki wiadomo, brązowy śmierdzący kleks na gaciach Tuska. Odpowiedz Link Zgłoś
dyletant5 bla.bla,bla = PO = bla, bla, bla ................. 08.01.08, 18:53 ...ale stolki zdobyli i o to chodzilo, a Rp to poczeka sobie, jak zawsze , tego oczekuja tu na forum madre mozdzki Rajtuskowe ,, Odpowiedz Link Zgłoś
gasior1st sorki admin, ale oni dzialaja mi na nerwy 08.01.08, 19:03 zadnej rzetelnej analizy Odpowiedz Link Zgłoś
platforma.y.love.you Re: sorki admin, ale oni dzialaja mi na nerwy 08.01.08, 19:11 gasior1st napisał: > zadnej rzetelnej analizy ----------------------- to normalne, co im zostalo???juz i w kosciele nie robia im reklamy, wiec fora im zostaly, pisiaki przebrzydle Odpowiedz Link Zgłoś
placebo99 Rzetelna analiza 08.01.08, 19:12 gasior1st napisał: > zadnej rzetelnej analizy Zgodnie z nauką wykształciuchów kleks składa się z kału i smrodu zbliżonego do ekstremy ścierwoliberalnej. Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: Rzetelna analiza 08.01.08, 19:56 placebo99 napisał: > gasior1st napisał: > > > zadnej rzetelnej analizy > > Zgodnie z nauką wykształciuchów kleks składa się z kału i smrodu > zbliżonego do ekstremy ścierwoliberalnej. > > szkoda, bo polubiłem Ciebie. Używam czasu przeszłego nieprzypadkowo. Odpowiedz Link Zgłoś
jacek-rozan Re: bla.bla,bla = PO = bla, bla, bla ............ 08.01.08, 21:59 Polska dla Polaków nie dla zdrajców złodziei i łajdaków!!! Ps:Prawdziwy Patriota.VIVA PIS!!! Odpowiedz Link Zgłoś
platforma.y.love.you Re: To jest rewolucja, nareszcie cos sie robi 08.01.08, 19:00 placebo99 napisał: > A skutki wiadomo, brązowy śmierdzący kleks na gaciach Tuska. >---------------- Odpowiedz Link Zgłoś
friedmar głodówka to nie niezjedzenie kolacji 08.01.08, 18:50 W stosunku do odcinania kuponów przez Kaczyńskich ze wzrostu gospodarczego zapracowanego przez Belkę; Tusk przynajmniej nie wystawił swojej konkubiny by ta dramatycznie pytała Kaczyńskich o głupie wpadki np. w polityce zagranicznej. Tu już jest lepiej, to jest oczywistość, którą każdy widzi. Mam nadzieję, że rzeczywiście chłopaki uszczelnią system - sam przez półroku miałem pasożyta, który leczył się na ból pleców i pobierał zasiłki, a jednocześnie zaocznie studiował germanistykę i odbywał praktyki nauczania w Bydgoskim spożywczaku. Więc kasa jest i trzeba i jaj i głowy by połowę rencistów i leniwych skurczybyków od niej odciać by otrzymać środki na tych co naprawdę potrzebują. Przecież od czasu transformacji rynkowej odrzuceni byli informowani przez system, że coś im się należy za to że przegrali - dzisiaj każdy ma szansę na dobre życie, tymczasem nasz szeroko rozumiany system opieki społecznej sprzyja nadużyciom, uczy lenistwa. Brawo Tusk za powściągliwość, nie głosowałem na aktywistę w czerwonym krawacie, który będzie radośnie wykrzykiwał puste komunały. Ej wy forumowicze piszący w tonie Mordo Ty Moja Kamińskiego! Jakiś czas temu, młody facet o aparycji hipisa dał się przybić gwoździami do drewna w imię miłości bliźniego. Wiele powyższych postów jest przesycone polskim katoradykalizmem, który niewiele ma z tym wzmiankowanym Gostkiem wspólnego. Podejmijcie wysiłek myślowy i skazani na bycie polakiem odpowiedzcie sobie czy lepiej wzajemnie na siebie sr.. czy wspólnie żyć w sprawiedliwym systemie gospodarczo-państwowym. Jeżeli to drugie - to po co ta żółć? Odpowiedz Link Zgłoś
gregory701 Cztery ustawy zmienią ustrój ochrony zdrowia 08.01.08, 18:53 Jestem starym lekarzem , profesorem zwyczajnym medycyny klinicznej.Wątpie , aby stal sie cud jesli chodzi o ochrone zdrowia w Polsce przy tak żenująco niskich nakładach na służbe zdrowia.Jak mawial towarzysz W.G.:"Z pustego i Salomon nie naleje !". W`Centralnym Szpitalu Klinicznym w Warszawie , stolicy kraju UE radiolodzy kończą pracę o godzinie 18.oo i koniec. Wszyscy inni specjaliści musza wtedy " wróżyć " ze zdjęć RTG . W języku prawnym jest to tzw. błąd organizacyjny ,który obciąża menagerow tego szpitala . To wszystko może w sposob ZDECYDOWANY obróic nastroje spoleczne , wobec powszechnego poczucia braku bezpieczenstwa zdrowotnego przeciwko ekipie ,ktora tak niedawno objęła rządy .I dodtakowe\pytanie ( JEDNAK !!!) czy dyrektor ZOZ-u w Szydlowcu , przycałym szacunku dla tej ieściny jest przygotowany do pełnienia funikcji MinistraZdrowia ? .Dlaczego nim nie jest ekonomista ? Odpowiedz Link Zgłoś
platforma.y.love.you Re: greg na wszystko przyjdzie czas 08.01.08, 19:07 sam piszesz ze "z pustego i Salomon......."" Od- najpozniej - 2009 r we wszystkich szpitalach bedzie oddzial pogotowia, jak to ma miejsce w krajach Beneluksu, juz nie trzeba bedzie z fusow wrozyc, ale dlaczego wszyscy sa w goracej wodzie kapani, dajcie ludziom cos dopracowac, to jest chyba najciezsza reforma od 1945 r ktora TRZEBA zmienic i nie ma dwoch zdan Odpowiedz Link Zgłoś
friedmar sorry gregory, Staś oszust dostaje moje pieniądze 08.01.08, 19:13 Jestem młodym ekonomistą, magistrem po słabym uni - uważam że każdy powinien płacić za siebie... Gdybym miał przyjść z kaską do Pana Profesora to na pewno Pan Profesor zadbałby o mnie jako klienta i z przychodów działalności opłacałby nadgodziny tym specjalistom od rendgena. Inaczej poszedłbym gdzieś indzej i nie byłoby przychodow... Dzisiaj mamy system socjalistyczny, w którym nie opłaca się dbać o pacjenta, bo im jest mu gożej(choćby dostępność rendgena dla Pana Profesora) tym lepiej żyje się wysoko wykwalifikowanym lekarzom! A tak to płacę składki na Stasia oszusta z Bydgoszczy, Bydgoscy profesorowie med. biora łapówki (patrz GW), choć i tak zarabiają świetnie, a ja leczę się prywatnie, bo jako czynny zawodowo nie mogę stać w kolejkach opłacanych przeze mnie przychodni, w ktorych nikt nie chce pracowac bo jedyne co sie oplaca to kierowac pacjentow na wizyty w ramach prywatnej praktyki albo brac w lape... Brawo Tusk - zamiast głosno filmowac oczywiste dewiacje systemu szuka przyczyn -i to juz jest lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: sorry gregory, Staś oszust dostaje moje pien 08.01.08, 19:25 Jako ekonomista jestes chory.Ile miliardow euro i zlotych idzie w nowe zaklady pracy.To nie ma nic wspolnego z kapitalizmem.To przemiana komunizmu.Idioci pisza o milionach a kapitalizm z budzetu dostaje miliardowe dotacje.I to sa fakty. Odpowiedz Link Zgłoś
friedmar Re: sorry gregory, Staś oszust dostaje moje pien 08.01.08, 19:34 po pierwsze - obraziłeś mnie - jeżeli jesteś równie odważny co niegrzeczny podaj swój pesel nazwisko i adres to Cię pozwę - po drugie - podaj mi adres gdzie można dostać tę kasę za darmo - chętnie wezmę, Ty też załuż firmę skoro tak się to opłaca, to weź kredyt załuż firmę a kredyt spłacisz z tek kasy o której piszesz i pewnie jeszcze Ci do emerytury zostanie. presentation1 napisał: > Jako ekonomista jestes chory.Ile miliardow euro i zlotych idzie w nowe zaklady > pracy.To nie ma nic wspolnego z kapitalizmem.To przemiana komunizmu.Idioci pisz > a o milionach a kapitalizm z budzetu dostaje miliardowe dotacje.I to sa fakty. Odpowiedz Link Zgłoś
manfred211 Jaka rewolucja? - totalny bałagan!! 08.01.08, 19:00 Facetka o wdzięcznym nazwisku - Ewa Kopacz, nie ma bladego pojęcia o tym, jak poprawić służbę zdrowia. Miota sie od ściany do ściany w sprzecznych, niewyważonych pomysłach i gada takie brednie, że można się ciężko rozchorować!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gasior1st to po relidze i piesze trza cos naprawiac? 08.01.08, 19:08 manfredzie ? Odpowiedz Link Zgłoś
doris9914 nie badz zalosny POpulisto..:) 08.01.08, 19:15 gasior1st napisał: > manfredzie ? .. a gdzie te gotowe rozwiazania, co dopiero po swietach zabrali sie za myslenie ....:) Odpowiedz Link Zgłoś
platforma.y.love.you "POpulisto" nowe haslo PiSkomuchow!!!!!!!! 08.01.08, 19:20 doris9914 napisała: > gasior1st napisał: > > > manfredzie ? > > .. a gdzie te gotowe rozwiazania, co dopiero po swietach zabrali sie > za myslenie ....:) ------------------------ to przez sms-a czy z karteczki Jarko kazal???? Odpowiedz Link Zgłoś
tadjan Re: Jaka rewolucja? - totalny bałagan!! 08.01.08, 19:09 manfred211 napisał: > Facetka o wdzięcznym nazwisku - Ewa Kopacz, nie ma bladego pojęcia o > tym, jak poprawić służbę zdrowia. > > Miota sie od ściany do ściany w sprzecznych, niewyważonych pomysłach > i gada takie brednie, że można się ciężko rozchorować!!! -------------------------------------------------------------- a facet nachlany pacjentowym koniaczkiem... miał pojęcie? To czemu nic nie zrobił? Bo zużył czas swój na konferencje prasowe! Myśleć pisiaczki, myśleć samodzielnie, a nie jak pan każe. Odpowiedz Link Zgłoś
doris9914 Re: Jaka rewolucja? - totalny bałagan!! 08.01.08, 19:11 ... z tego co slysze odrzucili konsultacje zwiazkowe i cos sie miotaja na tym boisku, a zreszta zadnego nie zaczeli , nawet ziemi rownac, mowia od rzeczy jak zawsze, zeby tylko zdobyc wladze i swoich zadowolic posadkami, ot i cala reforma, reformy mojej Babci .... Odpowiedz Link Zgłoś
dobiczek lekarze,pielegniarki ,nauczyciele chca kasy a nie 08.01.08, 19:01 pogadanki. na projekty ustaw PO mialo 2 lata.teraz prawdopodobnie dorobia sie strajku ogolnopolskiego lekarzy,pielegniarek,nauczycieli,urzednikow a moze nawet i policjatow. tuskowo kopaczowych opowiastek nikt nie chce ,ludzie chca kasy , tuskowego cudu,irlandi i tanich kurczakow!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A jak nie o wy....ać kretacze Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej1.torun Re: lekarze,pielegniarki ,nauczyciele chca kasy a 08.01.08, 21:54 dobiczek napisał: >... na projekty ustaw PO mialo 2 lata bez urazy, ale 2 lata to na projekty ustaw i działanie miał PiS, teraz mamy tego efekty A> Odpowiedz Link Zgłoś
jan_sobczak1 Prędzej elektorat PO dorośnie niż doczekamy reform 08.01.08, 19:12 Taka pierdoła jak donald tusk nie będzie w stanie utrzymać koryta przez 4 lata a jacyś debile wierzą że coś zreformuje Odpowiedz Link Zgłoś
t-1984 Cztery ustawy zmienią ustrój ochrony zdrowia 08.01.08, 19:13 Takiego POparcia nie miał rząd w PRL 99.99%Cztery cudotwórcze ustawy.Pierwsza "bezpieczny szpital " rozwiązanie. Proponowane zatrudnić żołnierzy POwracajacych z misji w Iraku.Drugie "bezpieczny pacjent ".Lekarz przyjeżdża do domu pacjenta. oszczędności w utrzymaniu lokali w przychodniach, gaz ,ogrzewanie sprzątanie, światło.dodatkowo można wynająć i mieć dodatkowy przychód.POwykorzystaniu tych dwóch napisze do dwóch następnych.Premier przed wyborami mówil cyt."by lekarze godnie zarabiali a pacjenci buli dobrze leczeni "dziś już premier mówi musimy dowiedzieć sie od ludzi co znaczy godnie.H ha jak sie nie wie co sie mówi to POco sie mówi. Odpowiedz Link Zgłoś
wuetend jestem pewien ze pojawi sie to w edytorialu najbli 08.01.08, 19:20 zszego "wprost" :)) dziex za zajawke. Odpowiedz Link Zgłoś