rydzyk_fizyk 09.01.08, 10:04 Żarło, żarło i zdechło. Dla mnie wystarczy, że facet wziął ponad milion złotych za udział w reklamie Polmosu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rosol4 Re: Uczciwy jak poseł PO 09.01.08, 10:40 Jesli pozostali poslowie z klubu PO sa podobni to macie co chceta zmanipulowani wyborcy jedynie slusznej formacji. Jak widac w Polsce jesli sie ma pieniadze to mozna sobie kupic mandat poselski i imunitet z zalozeniem na 4 lata, a jak wydasz wieksza kase to i na dluzej. Koles skrecil dziesuatki milionow zl nie opodatkujac. Teraz chroni go mandat poselski, pozniej nastapi przedawnienie i wszystkim zagra na trabce. Urzedas z US dluznika podatku kilkuset zlotowego rozprawiczy i wdepcze w ziemie dla statystyki swej skutecznosci, wybierajac sie do takiego przekretasa zostanie zniechecony np kluczykami do Audii. Widac to dopitnie kto ma pieniadze ten ma prawo. W Poznaniu Skarb Panstwa stracil kilkadziesiat milionow zl na przekrecie z szescioma kamienicami. Po kilkuletnim procesie glowni oskarzeni, sedzina i jej maz prokurator wraz z komendatem policji ciesza sie wolnoscia bo koledzy nie znalezli wlasciwego paragrafu. Cwaniaczki smieja sie w nos spoleczenstwu i dla okrasy zamiast zwrocic zagrabiony majatek, spoleczenstwu musi im zaplacic odszkodowanie za tymczasowy areszt przyznany przez Unijny TS. Wiekszosc wybrala tych jacy jestesmy lub chcielibysmy byc. Z przeslaniem, sprytnie i cwanie przejsc przez zycie, wykolujac blizniego jako frajera. Odpowiedz Link Zgłoś
jwojnar Oszukał biedną kobietę i dzieci! 09.01.08, 10:47 Zostawić żonę z 30 milionami, to bezprzykładne łajdactwo. Przecież to nawet nie wystarczy na wakacje na Księżycu! Odpowiedz Link Zgłoś
swistak336 Jak on mógł ją zostawić z ledwie 30 milionami zł. 09.01.08, 11:04 Pazerność niektórych kobiet mnie przeraża. Przecież tych 30.000.000,00zł zwykły człowiek, normalnie jedząc i dostatnio się ubierając przez całe życie nie zużyje! Żeby jeszcze Palikot okazał się szują i nic jej nie dał, ale na Boga! Dał jej TRZYDZIEŚCI MILIONÓW ZŁOTYCH. Skąpy nie był. Odpowiedz Link Zgłoś
rasta.man tyle, że on był gołodupcem jak się żenił 09.01.08, 11:34 a majątek wniosła jego żona i teściowie, więc to nie jest żadna łaska, że jej parę groszy zostawił Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu Politycy PO to Kur.., Curacao 09.01.08, 14:17 Zawsze uwazalem, ze politycy PO to takie Kur.., Curacao, albo cos z tych rzeczy. Wczesniej, czy pozniej, to z nich wylezie. Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu Re: Politycy PO to Kur.., Curacao 09.01.08, 14:29 Zawsze uwazalem, ze politycy PO to takie Kur.., Curacao, albo cos z tych rzeczy. Wczesniej, czy pozniej, to z nich wylezie. U sasiada zdzblo w oku, a u siebie belki nie widza. Do takiego biednego A. Leppera, to sie przyczepiali, ze obsadzil jedna grzadke wiecej burakow, niz Unia Jewropejska pozwala, a u siebie takie Kur.., Curacao maja! Jedno wielkie Kur.., Curacao, ta Platforma Oszustow. Odpowiedz Link Zgłoś
kraq pewnie. nie to co p. Rydzyk, ktory dba o biednych 09.01.08, 14:30 i jezdzi za ich pieniądze do argentyny albo ostatnio do hameryki albo sobie z pieniędzy podatników dziure w ziemi będzie wiercił, bo jakiś "uczciwy" urzędas z pisdu klepnął mu pod stołem lewy wniosek Odpowiedz Link Zgłoś
lwowiak5 Re: Jak on mógł ją zostawić z ledwie 30 milionami 09.01.08, 13:40 swistak336 napisał: > Pazerność niektórych kobiet mnie przeraża. Przecież tych 30.000.000,00zł zwykły > człowiek, normalnie jedząc i dostatnio się ubierając przez całe życie nie zużyj > e! > > Żeby jeszcze Palikot okazał się szują i nic jej nie dał, ale na Boga! Dał jej > TRZYDZIEŚCI MILIONÓW ZŁOTYCH. Skąpy nie był.Ta zdzira zużyje,musi płacić chłopom za seks. Odpowiedz Link Zgłoś
marcowsky Re: Jak on mógł ją zostawić z ledwie 30 milionami 09.01.08, 14:00 pazerny babsztyl! Odpowiedz Link Zgłoś
szenio Re: Jak on mógł ją zostawić z ledwie 30 milionami 09.01.08, 16:48 swistak336 napisał: > Pazerność niektórych kobiet mnie przeraża. Przecież tych 30.000.000,00zł zwykły > człowiek, normalnie jedząc i dostatnio się ubierając przez całe życie nie zużyj > e! > On jej nie dał , to były ich wspólne pieniadze, ich wspólny majatek!!!To nie był jego kawalerski majatek!!!Gdy on się żenił był goły i wesoły!!!Ona miała kasę , którą podczas małżeństwa pomnozyli i powinni się nią równo podzilić!!!!I niewazne czy to jest 100 zł czy sto milionów!!!On jej dał?! On jej by nic nie dał , gdyby to było tylko jego , to jest ich wspólne i zachodzi duże prawdopodobieństwo , że on ją i swoje dzieci okradł dla jakiejś młodej k...y.Jestem ciekawa, czy ta młoda k....wka by go wzięła, gdyby był goły i wesoły? > Żeby jeszcze Palikot okazał się szują i nic jej nie dał, ale na Boga! Dał jej > TRZYDZIEŚCI MILIONÓW ZŁOTYCH. Skąpy nie był. Odpowiedz Link Zgłoś
kraq hehe no własnie 09.01.08, 12:34 za 30 baniek to się przecież nie da życ!:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
olias Re: Oszukał biedną kobietę i dzieci! 09.01.08, 13:00 no proszę! a taka z niego była dziewica na Balkonie Obywatelskim. A tu co? zwykły żigolak. Odpowiedz Link Zgłoś
szenio Re: Oszukał biedną kobietę i dzieci! 09.01.08, 16:44 Chodzi oto człowieku, że facet najzwyczajniej oszukał żonę i dzieci.Razem się dorobili majatku i powinni podzielić się po połowie.A jak z jego winy- to po prostu powinien wyprowadzić się z domu, dom zapisać na dzieci i bulić słone alimenty.Ale jak facet po 40-tce zamienia starszy egzemplarz na młodszy to robi wszystko by byłej żonie jak najmniej zostawić.Dla mnie jest to draństwo w najczystszej postaci.Nie oszukuje się swoich dzieci i kobiety, z którą dzieliło się niegdyś łoże . Odpowiedz Link Zgłoś
peryklejtos Re: Uczciwy jak poseł PO 09.01.08, 12:01 Palikot nie został skazany ani oskarżony o przestępstwo podatkowe. Widać u nas już taki zwyczaj, że jeśli ktoś dorobił się majątku, to od razu jest pijawką i złodziejem. Jeśli prawo jest złe, to winni są Ci, co je uchwalają. Zanim zaczniesz ferować wyroki zastanów się co mówisz. Odpowiedz Link Zgłoś
kraq Re: Uczciwy jak poseł PO 09.01.08, 12:36 > Palikot nie został skazany ani oskarżony o przestępstwo podatkowe. > > Widać u nas już taki zwyczaj, że jeśli ktoś dorobił się majątku, to > od razu jest pijawką i złodziejem. ale to tylko wśród sfrustrowanych nieudaczników z pisu. im sprytu i inteligencji najwyżej wystarczy na załatwienie sobie lewego L4 albo lewej renty w zusie i psioczenie na nieuczciwe panstwo w internecie Odpowiedz Link Zgłoś
22.q_v51 Re: Uczciwy jak poseł PO 10.01.08, 03:31 peryklejtos napisał: > Palikot nie został skazany ani oskarżony o przestępstwo podatkowe. > > Widać u nas już taki zwyczaj, że jeśli ktoś dorobił się majątku, to > od razu jest pijawką i złodziejem. > > Jeśli prawo jest złe, to winni są Ci, co je uchwalają. > > Zanim zaczniesz ferować wyroki zastanów się co mówisz. A kto to prawo uchwala jak nie sejm a więc i ten złodziej.Co ja słyszę ktoś w sejmie dorobił się uczciwie takiego majątku.A wogóle to co to za wypierdek ten Palikot i co to za nazwisko.Ja proponuję zabić go natychmiast nawet gdybyśmy my POLACY nie odzyskali zagrabionego przez tego bandytę majątku to przynajmniej będzie pewność że więcej już nie nakradnie Odpowiedz Link Zgłoś
artie40 Re: Uczciwy jak poseł PO 09.01.08, 12:12 rosol4 napisał: > Jesli pozostali poslowie z klubu PO sa podobni to macie co chceta > zmanipulowani wyborcy jedynie slusznej formacji. > Jak widac w Polsce jesli sie ma pieniadze to mozna sobie kupic > mandat poselski i imunitet z zalozeniem na 4 lata, a jak wydasz > wieksza kase to i na dluzej. > Koles skrecil dziesuatki milionow zl nie opodatkujac. Skąd wiesz, że skręcił? Bo chciwa baba tak chlapie? 30 mln i dalej małó? Urażona babska ambicja, najchętniej puściła by go w samych skarpetkach, dla samej satysfakcji. Odpowiedz Link Zgłoś
szenio Re: Uczciwy jak poseł PO 09.01.08, 16:57 Nie czujesz problemu.Nie jest ważne skąd ma ten majatek, mniemam, że uczciwie, ale to co dorobili się wspólnie podczas trwania małżeństwa, teraz to wszystko powinno iść na pół- i tu jest sedno problemu!!!I nie jest wazne czy tem majątek wynosi 100 zł czy sto milninów- prblem ktwi w tym , że zachodzi prawdopodobieńswto , że równo tego majątku nie podzielił!!!Krew mnie zalewa, gdy ktoś pisze , że on jej dał- oni podzielili się majątkiem własnym.A facet robi wszystko- płaci krocie adwokatom - żeby ten podział był jak najbardziej niekorzystny dla byłej zony i byłych dzieci.Jak równo się tym majątkiem nie podzielił to okradł swoje dzieci dla jakiejś młodej k....ki.Ot i wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
lwowiak5 Re: Uczciwy jak poseł PO 09.01.08, 13:38 xxx80 napisał: > Realista jak kopacz Panie Palikot,bardzo dobrze że Pan dał kopa tej wstretnej,byłej dziadówce.Pieniądze należało dać dzieciom,a jej brudne majtki które wniosła do wspólnego majądku. Odpowiedz Link Zgłoś
leszek993 [...] 09.01.08, 10:12 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
miranda333 Re: Była żona donosi na Palikota 09.01.08, 11:38 ja przy takim forsiastym facecie,byłabym najlepszą żoną i kochanką.Nigdy by mnie taki facet nie porzucił.Szukanie kont b.męża jest wpisane w życie...udupienie faceta,bo mnie sie nie powiodło? Odpowiedz Link Zgłoś
328i Re: Była żona donosi na Palikota 09.01.08, 12:56 prosta jestes, ale za to szczera Odpowiedz Link Zgłoś
aron2004 Re: Była żona donosi na Palikota 09.01.08, 13:11 miranda333 napisała: > ja przy takim forsiastym facecie,byłabym najlepszą żoną i > kochanką. Nigdy by mnie taki facet nie porzucił. no niestety z wiekiem nie wygrasz żeby nie wiem co. Palikot porzucił żonę dla kobiety 15 lat młodszej Odpowiedz Link Zgłoś
szenio Re: Była żona donosi na Palikota 09.01.08, 17:05 To ty kobieto w takim razie niewiele wiesz o życiu.To on ją porzucił dla mlodszego egzemplarza.I niewiele mogłabyś w tej materii zrobić- bo zawsze znajdą się młode ,które nie patrząc na wiek tylko na kasę wejdą mu do łóżka, pokadzą i jesteś bezradna!!!I tak samo byś walczyła jak była zona pana Palikota!!!Ja mam taki pogląd, że jak facet idzie do młodszej - to powinien iśc do niej goły i wesoły i razem powinni się dorabiać!!! Wówczas i chęć tych dziewczyn do starszych wyraźnie by spadła, bo panowie , te młode panienki nie lecą na was tylko na kasę!!!Taka jest prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
absurdello Jak to przyjemnie poczytać jak się ludzie co ... 09.01.08, 10:15 kiedyś sobie przysięgali (często w kościele) górnolotnymi słowami), rozwodzą się a potem żrą się o pieniądze i donoszą na siebie ... "kóltóra" aż bije ... Odpowiedz Link Zgłoś
dyletant5 Re: zacznie bombardowac PiS za ten wibrator:* 09.01.08, 10:27 > ciekawe czy to wina Jarka ... czekam na konferencje prasowa niesiolka stefanka ... Odpowiedz Link Zgłoś
kraq przynajmniej dyletant ma odpowiedniego nicka 09.01.08, 12:39 czeka na kase od zaraz... pewnie z jakiegoś zasiłku z naszych podatków. nie dosc, ze dyletant to jeszcze z postawą roszczeniową typową dla nieudaczników głosujących na pis Odpowiedz Link Zgłoś
nowytor.nowytor8 Palikot wie: "Komisja etyki odrzuci" 09.01.08, 10:37 immunitety warte tyle co lody Odpowiedz Link Zgłoś
mal49 Była żona ... 09.01.08, 10:37 "...żona twierdzi, że należy jej się kolejne 40 mln. - Większość majątku, która należy się mnie i naszym dzieciom," Za co? Za bycie byłą żoną? A dzieci chyba dostają słuszne alimenty. Majątek dla dzieci będzie się należał po śmierci ojca. Póki co Palikot jeszcze żyje. Żenujące, pani byłaPalikot. No chyba że mechanizmy produkcji takiej kasy są też pani udziałem i stąd oburzenie, donosy itp. * ;-) * Odpowiedz Link Zgłoś
brynio5 Życiowi geniusze..... 09.01.08, 10:55 ...a de facto złodzieje! Żeby tuszować swoje przekręty oraz potem dalej już legalnie nabijać kasę staja się politykami.I takich tam pełno od AWS poprzez SLD i PiS a obecnie PO. Każdy ciągnie do koryta po koryto nowsze! Więcej: w PO siedzą przeważnie "zamożni". Jest ich tam sporo. Palikot to tylko jeden dla przykładu. To samo w samorządach.Tam gdzie rządzi PO tam idzie o kasę na różne sposoby czyli ulgi,podatki,sprzedaże za grosze na własność,zakupy sprzętu medycznego itd! I to właśnie chyba o ten cud chodziło! Odpowiedz Link Zgłoś
kraq Re: Życiowi geniusze..... 09.01.08, 12:42 zyciowi geniusze to chyba tylko w pis:))) oczywiście palikota powinno się wygnać z kraju, zaorać mu firmy a pracowników pewnie wtedy na bruk? lebscy ludzie w tymi pisie, zyciowi geniusze Odpowiedz Link Zgłoś
szenio Re: Była żona ... 09.01.08, 17:10 I w tym sęk- majatek należy sie dzieciom- to niech go notarialnie teraz na dzieci przepisze.Bo może zdarzyć się tak , że wszystko co ma pan Palikot- może zapisać komu chce , np. swojej młodej zonie.I dzieciom nie dostanie się po tatusiu nic!!!!I tak dzieje się często.Bo jak tatuś zobaczy młodą d..ę, to w pewnym wieku wariuje.A ona leci na kasę jak ćma do światła!!!A pan Palikot mysli, że leci na niego? Żenada!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Czy kobieta może zrobić z mężczyzny 09.01.08, 10:48 milionera?. Tak, jeżeli jest miliarderem. Odpowiedz Link Zgłoś
slwy Była żona donosi na Palikota 09.01.08, 11:00 no, to teraz może się CBA wykazać, tylko swojego Palikota pewnie Doniu nie poszczuje... Odpowiedz Link Zgłoś
zorro_zx Re: Była żona donosi na Palikota 09.01.08, 11:38 Polscy milionerzy i miliarderzy - banda przekrętasów, stadionowych handlarzy i zwykłych złodziei i oszustów. Dno. Odpowiedz Link Zgłoś
landaverde Była żona donosi na Palikota 09.01.08, 11:07 "Ten [Palikot] najwyraźniej musiał dopuścić sobie do głowy, że z mandatem poselskim spłynęła na niego nie tylko władza, ale i mądrość. Absolwentom studiów filozoficznych widać często się to zdarza, o czym świadczy artykuł innego filozofa w „Rzeczypospolitej”, gdzie z ogromną pewnością siebie dowodził, że własność jest pochodną podatków. Takich wspaniałych ignorantów mogą produkować jedynie wydziały filozoficzne, ale bo też filozofia, zwłaszcza dzisiaj, nie jest żadną syntezą nauk, tylko desperacką próbą znalezienia wytrycha, dającego dyletantom poczucie „zrozumienia świata”, w rezultacie oscylując na pograniczu między królestwem nauki i królestwem psychiatrii. Wydaje się, że poseł Janusz Palikot granicę tę przekracza znacznie częściej niż inni, a jeśli nie zwraca to powszechnej uwagi, to przede wszystkim ze względu na finansowy potencjał parlamentarzysty. Podobnie służący w armii austriackiej generał Potiorek, dopóki, po zakończeniu eksperymentów z szeregowcami, nie zaczął sprawdzać ciężaru gatunkowego oficerów sztabowych zanurzając ich w beczce z wodą i zapisując, ile tej wody wyparli, dowodził dywizją nie zwracając niczyjej uwagi. Poseł Palikot wkładając koszulkę z napisem, że jest „gejem”, czy ku uciesze dziennikarek wymachując podczas konferencji prasowej wibratorem w kształcie wielkiego fallusa, mógł od biedy uchodzić za przedstawiciela awangardowego skrzydła Platformy Obywatelskiej, ale kiedy na swojej stronie internetowej zupełnie serio próbuje doradzać w interesach samemu Panu Bogu, to niewątpliwie mamy już do czynienia z objawami. Czy przy takich objawach można jeszcze rządzić państwem? To zależy zarówno od ich nasilenia, jak i sytuacji samego państwa. Jeśli pacjentowi zdarzają się tzw. lucida intervalla, podczas których odzyskuje świadomość, to pewnie może kierować nie tylko komisją ale nawet Ministerstwem Wolnego Rynku, zwłaszcza w Polsce, po jej przyłączeniu do Unii Europejskiej." Odpowiedz Link Zgłoś
zenonbombalina69 Re: Była żona donosi na Palikota 09.01.08, 11:54 Następnym ruchem J. Palikota będzie ogłoszenie że jest świętym Cyrylem i Metodym..... w jednej osobie.... Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: Była żona donosi na Palikota 09.01.08, 13:14 zenonbombalina69 napisał: > Następnym ruchem J. Palikota będzie ogłoszenie że jest świętym Cyrylem i > Metodym..... w jednej osobie.... Cyryl jak Cyryl, ale te metody... Odpowiedz Link Zgłoś
zenonbombalina69 Re: Była żona donosi na Palikota 09.01.08, 14:38 Metody jak metody ale nazwisko... przecież on męczy biedne futrzaki..pali kot jeden...sadysta... Odpowiedz Link Zgłoś
svetomir Re: Była żona donosi na Palikota 09.01.08, 11:27 Dwukrotnie pisałem o Palikocie. Raz poważnie: svetomir.blox.pl/2007/04/Galeria-ucinaczy-nosow-odslona-trzecia.html i raz żartobliwie: limerykisvetomira.blox.pl/2007/09/Polityk.html Jak widać, też mam jak najgorsze zdanie o tym panu Odpowiedz Link Zgłoś
zorro_zx Re: Była żona donosi na Palikota 09.01.08, 11:29 No to kobita będzie żyć w nędzy... Kolejne 40 mln jest jej niezbedne do zapewnienia minimum socjalnego. Odpowiedz Link Zgłoś
miranda333 Re: Była żona donosi na Palikota 09.01.08, 11:31 i fajnie,że mu tyle placa za reklamę.ja też bym chciała.Nie jestem iestey bezkompromisowym Palikotem,ani nawet głupią żoną Jego. Odpowiedz Link Zgłoś
nie-naiwniak Była żona donosi na Palikota 09.01.08, 11:46 nie ma to jak wściekła i żądna kasy kobieta . Stado wściekłych bawołów przy takiej - to pryszcz . A czy to prawda co mówi - czy nie , to się okaże . Odpowiedz Link Zgłoś
parob alikot chce prawo stanowić,niech się go trzyma 09.01.08, 11:49 Żądania palikotowej są zgopdne z prawem, o ile prawdą jest, to co mówi. i obrażanie jej, że baba pazerna, jest nie na miejscu, bo skoro majątku dorobili się jak byli małżeństwem, i żadna rozdzielność tam nie zaistniała, to zgodnie z prawem należy się jej połowa majątku i dodatkowo alimenty na przyznane jej dzieci. Palikot chce prawo stanowić,niech się go trzyma Odpowiedz Link Zgłoś
jpy1 Re: alikot chce prawo stanowić,niech się go trzym 09.01.08, 11:55 Na papierach finansowych kobiekta się nie zna. Ale że Palikot ma jej dać jeszcze 40 mio to już się zna? Skąd on a taką kwotę wydedukowała? Swoją drogą panie pośle: wściekłość kobiety nie zna granic. Czym pan jej tak dopiekł? Odpowiedz Link Zgłoś
landaverde Re: alikot chce prawo stanowić,niech się go trzym 09.01.08, 17:14 jpy1 napisał: > Swoją drogą panie pośle: wściekłość kobiety nie zna > granic. Czym pan jej tak dopiekł? Nosił koszulkę z nepisem 'jestem gejem' i wymachiwał publicznie wibratorm w kształcie fallusa. Może miała mu za złe, że korzystał z jej wibratora częściej niż ona? Odpowiedz Link Zgłoś
ipswich1 Powinienes dostac w pysk od swoich kolegow z PO... 09.01.08, 11:56 Nie bede sie odnosic do zadan bylej zony, bo wszystkie byle zony sa takie same ale do ostatniego akapitu w ktorym Pan Palikot daje wyraz swojej kretynskiej arogancji. Tak zwana "finezyjna" operacja finansowa, ktorej opis zajalby 50 stron i zaden z poslow by sie w tym nie polapal? Brawo, brawo! Powinienes dostac w pysk od swoich kolegow z PO, bo wlasnie powiedziales im ze sa glupsi od Ciebie!!! A Ty taki madry "businesman", bo zarobiles troche "dutkow"? Pieniadze nie daja madrosci, Panie Palikot, tylko arogancje i tego sie tylko dorobiles!!! Odpowiedz Link Zgłoś
naprawdetrzezwy Czyli ukradł, ale nie ma dowodów? 09.01.08, 11:59 A cobyłoby, gdyby napisać, że żona polityka to zwykła k…, ale też nie ma dowodów? Odpowiedz Link Zgłoś
osa102 bosze jak on mógł? tylko marne 30 baniek!! 09.01.08, 12:05 heniek zostaw mi tyle! a ty tylko 140zl na kazde dziecko! Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: Czyli ukradł, ale nie ma dowodów? 09.01.08, 13:17 naprawdetrzezwy napisał: > A cobyłoby, gdyby napisać, że żona polityka to zwykła k…, ale też nie ma > dowodów? > > > Jako dowody wystarczą chyba stwierdzenia Słońca Mazowsza i Najprzystojniejszego Mężczyzny Żoliborza: "Nie ma uczciwych biznesmenów". "Jeżeli ktoś ma dużo pieniędzy, znaczy, że je ukradł". "Prawo nie może przeszkadzać". Odpowiedz Link Zgłoś
wlodzimierz.ilicz Te byłe żony. Co to jest 30 mln kiedy 09.01.08, 12:36 biedaczka nie ma co na siebie włożyć... Odpowiedz Link Zgłoś
przypadek Re: Była żona donosi na Palikota 09.01.08, 12:57 I co, sąd rodzinny nie doszedł do tych milionów a posłowie mają dojść? Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: Była żona donosi na Palikota 09.01.08, 13:20 przypadek napisał: > I co, sąd rodzinny nie doszedł do tych milionów a posłowie mają dojść? Bo sądy rodzinne są w Układzie i nie zostały zawczasu "odzyskane" przez PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
gdkj Dać mu mosty do budowy, niech pokaże :) 09.01.08, 13:28 jak się ładnie kręci lody z państwowych pieniędzy. Całe PO takie samo. Odpowiedz Link Zgłoś
p.o.magistra no to jesteśmy w domu panie POwaźna bizmesmen... 09.01.08, 13:34 a tak dobrze żarło...kobietom daje się wszystko co im się należy i dodaje coś gratis np.ekstra kochanka i wtedy jest ok. ale POwaźna bizmesmen jest chytry i chciwy.. Odpowiedz Link Zgłoś