koham.mihnika.copyright 12.01.08, 07:45 kogo interesuje los partii farbowanych bolszewikow? niech sie wykoncza sami, dajcie znac, gdy bedzie po wszystkim. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sceptyk31 Kto wrobił Kowala w WSI 12.01.08, 08:06 Kogo interesuje gdy sfora gryzie się między sobą ? Nie mogę się doczekać gdy któryś dziabnie Jarka. Odpowiedz Link Zgłoś
sumienie.lk I Nieudacznikowi RP z całego serca życzymy... 12.01.08, 08:09 ...aby mu się pisiorkowa partia możliwie najszybciej rozleciała. Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk_fizyk Wiceprezydent Kamiński czuje się silny? 12.01.08, 12:08 Cóż, skoro zastępuje samego prezia Kaczyńskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
aaron_schreiber Kowal to utrzymanek aferzysty Józefa Blasa z USA 12.01.08, 12:55 Blass to komuch z USA i aferzysta. Płacił Kowalowi "Stypendium" - 3500 USD miesięcznie przez kilka lat Odpowiedz Link Zgłoś
plastelina2005 Niech się piskomuchy powyżynają dla dobra ojczyzny 12.01.08, 15:08 Kowal to nie głupi gość i jak na pisiora nie taki agresywny. Przeciwieństwo Hofmana. Odpowiedz Link Zgłoś
skubi6 Dom wariatów 12.01.08, 15:42 Polak z dobrym rozeznaniem w sprawach byłego ZSRR jest oskarżany o pracę dla polskiego wywiadu. No i co? Odkąd to praca dla wywiadu wolnej Polski ma być wstydem dla Polaka? Dlaczego wszyscy się zastanawiają, czy to prawda, oraz kto jest źródłem tej plotki? Dlaczego zamiast tego nie przypomni się po prostu, że sprawa wcale nie jest wstydliwa dla Kowala. Gdy Polak ujawnia tajemnice wywiadu wolnej Polski, to działa niepatriotycznie. Ten, co ujawnia, a nie ten, na temat którego coś się ujawnia. O dwóch takich, co ujawnili wszystko: www.skubi.net/macierewicz.html ... i o procesach, które z tego się porobiły: www.skubi.net/procesy.html www.skubi.net/wojnarowscy.html Odpowiedz Link Zgłoś
a.adas Re: Wiceprezydent Kamiński czuje się silny? 12.01.08, 13:42 wolę sformułowanie po obowiązki prezydenta albo Prezydent 2010;) Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper W jaki sposób posiedli wiedze o tych kontaktach? 12.01.08, 15:02 wydaje mi sie że zbyt dużo osób poznało dane kontrwywiadu, nawet wojskowego niz powinno. To tpowa partyjniacka rozgrywka, ci co twierdzą że to robota innych partii sa albo głupcami i to niedoinformowanymi, albo kłamia bo to oni rozbełtali to szambo. PiS głównie w mieszaniu g...a jest dobry i tego nadal się trzymają. Sam fakt spotkania ze specsłużbami nie jest niczym nagannym, kapowanie własnych kolegów tak. Nie znam pana Kowala, ani jego koneksji, ale jako człowiek doświadczony radziłbym mu tego towarzystwa unikać. Nigdy, od roku '89 ci ludzie nie wykazali sie swoja odpowiedzialnoscia ani lojalnością. Odpowiedz Link Zgłoś
emeryt601 Kto wrobił Kowala w WSI 12.01.08, 08:26 Przecież dawno powiedziano-kto mieczem wojuje od miecza ginie. Tylko ten nasz suweren taki głupi. Dziw bierze,że co piaty Polak nadal nie widzi w pisie bandy największych łgarzy,oszustów i zakłamańcow od czasów Lenina Odpowiedz Link Zgłoś
zlyporucznik Kto wrobił Kowala w WSI 12.01.08, 08:30 PiSiorki doprowadziy do idiotycznej sytuacji, w ktorej wspolpraca z legalnymi sluzbami panstwowymi jest postrzegana jako zdrada stanu. To tak jakby pietnowac amerykanina za to, ze pomaga FBI. W normalnym kraju obywatel powinien byc dumny z tego, ze moze wspomoc ojczyzne, a u nas jest to publiczne samobojstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
tadjan Kto wrobił Kowala w WSI 12.01.08, 08:39 To możliwe że Kamiński pomoże dokonać dzieła zniszczenia partii niedojrzałych chłopaczków, którzy nie odróżniają piaskownicy od państwa. No, cóż bracia Kaczyńscy zapomnieli co to jest przyzwoitość, prawda i odpowiedzialność.... oni dopadli do zabawek i próbują się bawić nimi jak najdłużej i nawet ich pieski mogą tylko patrzeć na zabawę. Odpowiedz Link Zgłoś
r1111111 Re: Kto wrobił Kowala w WSI 12.01.08, 08:56 Czytając posty na tym i innych forach internetowych widać, że ludzie zapomnieli "co to jest przyzwoitość, prawda i odpowiedzialność.... " Dlaczego więc politycy i inne osoby publiczne mieliby być inni? "oni dopadli do zabawek i próbują się bawić nimi jak najdłużej " - no właśnie dla Nas wszystkich taką zabawką jest internet zapewniający anonimowość (można kłamać, bluzgać, oczerniać, manipulować itp.) - dlaczego więc odmawiać innym zabawek [SLD czy LiD, PSL, SO, LPR, Pis, PO, KPP (istnieje, istnieje :) ) czy inni]? Że z "naszych podatków"? No to nie płać jeden z drugim, he. Przecież Oni wywodzą się z takich samych środowisk jak np. "tadjan" (przepraszam Pana, że wziąłem Go "na przykład" i "jako cytat"). Mam nadzieję Panie "tadjan", iż użyte słowo pieski dotyczy zwierząt tych Panów, nie ich zwolenników, bo to "wpasowałoby się" dokładnie w to co napisałem. Odpowiedz Link Zgłoś
emeryt601 Re: Kto wrobił Kowala w WSI 12.01.08, 09:08 Przyzwoici ludzie nie kłamią. Opiniami nawiedzonych i nieprzyzwoitych nie nalezy sie przejmować. Natomiast co do podatkow,to robisz tu poplątanie z pomieszaniem. Z podatków opłacane są niektóre partie,podatki nalezy płacić i pozostaje tylko pytanie-a dlaczego z podatków nalezy placić na partie,podczas gdy brakuje pieniędzy na oswiatę czy lecznictwo,a Owsiak bedzie jutro zdzierał gardło przez cały dzień,by zebrać tyle samo milionów co jakies palanty dali Rydzykowi za frico(no może w formie płatnej protekcji z nieswojej kieszeni). To wlasnie jest najbardziej obrzydliwe,ze zawsze znajdzie się jakis sukinsyn,który widzi tylko wlasny interes,w dodatku oplacany z podatków ciemnego narodu. Odpowiedz Link Zgłoś
r1111111 Re: Kto wrobił Kowala w WSI 12.01.08, 09:22 emeryt601 napisał: > Przyzwoici ludzie nie kłamią. ...jakies ... ...znajdzie się jakis ... Ja myślę że przyzwoici ludzie zwłaszcza nie bluzgają, nawet na swoich przeciwników (politycznych, religijnych). Powtarzam: podatków można nie płacić (konsekwencje tego to już inna sprawa). Emerytów i rencistów również powinny obowiązywać jakieś zasady. Odpowiedz Link Zgłoś
steq1 Re: Kto wrobił Kowala w WSI 12.01.08, 14:08 Ty tak na poważnie mówisz,żeby nie płacić podatków? Jako katolik tak mówisz ? Uuuuu.... długa edukacja religijna jeszcze przed toba... Odpowiedz Link Zgłoś
r1111111 Re: Kto wrobił Kowala w WSI 12.01.08, 16:06 Niech Pan Panie "steq1" doczyta zdanie do końca. Ze zrozumieniem. Tam jeszcze jest o konsekwencjach. To, że można nie znaczy, że wolno (wolno - bynajmniej nie mam na myśli prędkości lub szybkości). Odpowiedz Link Zgłoś
maaac "Partie i podatki" 12.01.08, 10:19 Może zaczniemy od początku. Za wiki: Partia polityczna ("partia" od łac. pars 'część', w trad. pol. 'stronnictwo') – organizacja społeczna o określonym programie politycznym, mająca na celu jego realizację poprzez zdobycie i sprawowanie władzy lub wywieranie na nią wpływu. pl.wikipedia.org/wiki/Partia_polityczna Jeżeli masz demokrację to zawsze będą grupy osób mających podobne poglądy i chcący je zrealizować. Tak że chcesz czy nie chcesz partie muszą w demokracji istnieć. Jak masz grupę osób to "jakoś" musisz zapewnić finansowanie jej działalności. Początkowo to były tylko składki. Zawsze jednak są tacy co są zdolni zapłacić więcej tej składki. Potem są zdolni nawet zapłacić bardzo duże sumy za to by grupa realizowała ICH poglądy. Z czasem pojawiają się podejrzenie czy te kwoty nie pochodzą od grup przestępczych czy też krajów bynajmniej nie nastawionych przyjaźnie. Jako alternatywę wobec takich podejrzeń zaproponowano więc finansowanie z podatków wszystkich obywateli. Ma to jakiś sens bo to finansowanie jest również "pochodną" wyników wyborów. Ok rozumiem takie rozwiązanie wam się nie podoba. Tylko proszę podać mi alternatywę? Rezygnujemy z partii, a co za tym idzie ze ściśle związaną z nimi demokracji? Czy jednak zgadzamy się wyłącznie "prywatne" finansowanie łącznie z problemami z tym związanymi? Może jednak obecne rozwiązanie mimo niedoskonałości jest najlepsze? Narzekać jest łatwo - a teraz wysilcie umysły i zaproponujcie coś lepszego. Odpowiedz Link Zgłoś
emeryt601 Re: "Partie i podatki" 12.01.08, 10:41 To nie tak,ze demokracja musi byc powiązana z opłacaniem składek nawet na niechciane partie przez wszystkich obywateli .Ja nie chcę okreslonej partii ani u władzy,ani nawet w kraju ,ale muszę przeznaczać swoje podatki( zamiast na zdrowie czy szkolnictwo) na durnia jednego z drugim. Moje podatki szły na utrzymanie i dobre życie oszustki Begerowej,gwałciciela Łyżwińskiego,durnia Wrzodaka,który obstając za wojną z Eureko wpędził nasz kraj w piekielne zadłużenie,szły na nieroba Wiecheckiego,na całą masę innych nierobów,oszustów,birbantów,populistów,faszystów,cwaniaków,próżniaków i wszelkiej innej swołoczy, na którą nigdy nie głosowałem,a utrzymywać muszę.To nie jest demokracja,to jest partiokracja- władza partyjnych bonzów,którzy sobie tak wymyślili i przegłosowali w Sejmie urabiając do tego ideologię. Szyszko robił co chciał i okazało się,że za nasze pieniądze załatwiał sobie pracę, Nigdy bym na takiego człowieka nie głosował. To wszystko dzieje się w tym samym kraju,w którym miliony ludzi muszą żyć za ochłapy,w którym Owsiak będzie żebrał o pieniądze cały dzień i w tym sammym kraju w którym podobne pieniądze partyjni bonzowie (posłowie,"demokratycznie wybrani") lekką ręką wydaja miliony na zachciewajki kleru czy ideologicznych frustratów. Demokracja będzie wówczas , gdy o ważnych przeznaczeniach naszych pieniedzy ,o ważnych rozwiazaniach systemowych będą głosować obywatele w referendum Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: "Partie i podatki" 12.01.08, 11:17 Kłopoty ze zrozumieniem tekstu? To może prościej: 1. jest demokracja to muszą być partie 2. są partie to musi być sposób ich finansowania 3. jak musi być sposób finansowania to trzeba go wybrać, masz do wyboru: - finansowanie ze strony prywatnych osób: ryzyko finansowania przez mafię lub/i "wrogów Polski" - finansowanie ze strony państwa: ryzyko niezadowolenia osób którym nie podoba się polityka tej partii - inny sposób podany przez ciebie Musisz dokonać wyboru jednego z dwóch sposóbów albo podać trzeci inaczej sprawiasz wrażenie osoby która tylko lubi narzekać ale jest za głupia by zrozumieć że sprawa nie jest zbyt łatwa do rozwiązania. Osobiście wcale nie jestem zwolennikiem 1 rozwiązania czy 2, oba mają zalety i wady. Proponowano też takie, że każdy będzie miał obowiązkowy odpis z podatku - tylko sam wybierze na którą partię. To też ma wady bo w łeb bierze tajność wyborów. Itd. Itp. Zanim zaczniesz coś krytykować zastanów się dlaczego jest tak a nie inaczej, a jak jest źle jak to zmienić. Taki sposób rozumowania odróżnia człowieka mądrego od głupca. Udowodnij że głupcem nie jesteś. PS. Referenda kosztują. Wyobraź sobie ile kosztowały by referenda dokonywane tak często jak często obraduje Sejm. A potem zastanów się co piszesz. Odpowiedz Link Zgłoś
emeryt601 Re: "Partie i podatki" 12.01.08, 11:38 Nie mam kłopotów ze zrozumieniem twojego tekstu,nie jestem głupcem,nie liczę,że uda mi się cokolwiek naprawic i nie mam zamiaru pozbawiac się możliwości krytyki. No i mam mozliwość wyboru- mogę nazwać cię prostakiem,nieokrzesańcem,despotą,pseudointelektualnym despotą,powierzchownym intelektualistą.Mogę też zakończyć dyskusję co niniejszym czynię.Gdybys nadal sie "pultał" w niemocy przekonania mnie do swoich racji popij zimnej wody. Może ci przejdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
koham.mihnika.copyright Re: "Partie i podatki" 12.01.08, 14:31 partie powinny utrzymywac sie z datkow, a lista darczyncow powinna byc do wgladu. Datkai ponad 10k powinny byc sprawdzane przez skarbowke. Poza tym mamay sluzby do wywachania, kto za tym stoi. Odpowiedz Link Zgłoś
steq1 Re: "Partie i podatki" 12.01.08, 14:13 maaac napisał: > Z czasem pojawiają się podejrzenie czy te kwoty nie pochodzą od grup przestępczych czy też krajów bynajmniej nie nastawionych przyjaźnie < czyli zakładasz,ze w partiach byliby (są) sami przestępcy? idąc dalej nalezy profilakycznie zakazac wszelkich ostrych narzędzi bo moga być użytw do morderstwa. Podobnie mylseli ci którzy uchwalili dotacje z budżetu. Zakładali chyba ze moga stac się przestępcami, prawda jest taka ze wielu z nich sytało się.... Odpowiedz Link Zgłoś
cyndyndanda PIS jest unurzana w kaczym gnoju - a teraz jeszcze 12.01.08, 09:03 ten kowal - czy to kaczy tandem wytrzyma? Leb jest OK, ale gruba dupa tandemu *tzw. prezio* ledwo dycha. Na pohybel kaczorom i ich przydupasom!!! Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Też mi żal bitych w Ameryce Murzynów. 12.01.08, 09:27 Jednak co komuch to komuch. Nawet jak się farbnie na "Patriotę", "Prawdziwego Polaka", "Antykomunistę" - stare odruchy pozostają. Takie jak np obrona na "bitych Murzynów w Ameryce". Odpowiedz Link Zgłoś
nienawiedzony Każdy się jakoś próbuje wybielać 12.01.08, 09:32 Kaczyński na przykład nic nie chce mówić na temat swego ojca Rajmunda a przecież to niemożliwe, aby bojownik AK był po wojnie wielkim przyjacielem komunistów, dostał od nich mieszkanie, dobrą posadkę na uniwersytecie i nawet rolę filmową dla swoich synów. Wierzycie, że komuniści robili to bez wymiernej wzajemności? Odpowiedz Link Zgłoś
peer4 Re: Każdy się jakoś próbuje wybielać 12.01.08, 10:07 Dokladnie tak jest !!!! Kaczynscy to komunisci. W ich wypowiedziach i sposobie walki o wladze odbija sie "metodyka stalinowskia". Kaczynscy, Dorn etc. walacza o wladze w "Ukladzie" z Oleksym, Millerem etc. Swoja droga dlaczego nazwisko Kowala nie znalazlo sie w raporcie Macierwicza ??? Odpowiedz Link Zgłoś
krzych.korab Służenie Polsce jest w PIS czymś nagannym? Gdzie 12.01.08, 09:34 ich ojczyzna ? Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper Oni znaja tylko usługiwanie w Toruniu. 12.01.08, 15:19 Gdyby mieli o czymkolwiek pojęcie potrafili by stworzyc rząd z normalnych ludzi a nie z pokrzywionych moralnie, odpadów społecznych. Odpowiedz Link Zgłoś
leszlong Re: Kto wrobił Kowala w WSI? czuję że to UBeckie 12.01.08, 09:43 Ozjasz Szechter razem z Henrykiem Dornem działali w KPZU i razem do Polski przyjechali, gdzie budowali socjalizm. Michnik jest rozliczany za swojego ojca, dlaczego nie Dorn?? Odpowiedz Link Zgłoś
chirlider Re: Kto wrobił Kowala w WSI? czuję że to UBeckie 12.01.08, 09:56 na tej samej zasadzie kaczynscy powinni być rozliczeni za swojego tatusia - czerwonego guru. tusk za swojego dziadka juz dostał. leszlong napisał: > Ozjasz Szechter razem z Henrykiem Dornem działali w KPZU i razem do Polski > przyjechali, gdzie budowali socjalizm. Michnik jest rozliczany za swojego ojca, > dlaczego nie Dorn?? Odpowiedz Link Zgłoś
presentaton1 Re: PIS to zbiorowisko PZPR,ubowców i TW... 12.01.08, 10:36 to jedno wielkie szambo! Odpowiedz Link Zgłoś
chirlider to łysiak lewicuje? 12.01.08, 09:57 abba15 napisał: bździny, jak zwykle... Odpowiedz Link Zgłoś
bsc1 Kowal wykuwał swój los w organizacji przestępczej. 12.01.08, 10:09 W/g kryteriów PiS'u, WSI to organizacja przestępcza. Jak teraz Pryncypał wytłumaczy zamiar powołania Kowala do Rady Politycznej PiS? Czyżby dlatego został usunięty z raportu Macierewicza i zakamuflowany przez Prezydenta? Ciekawe jakie aksjologiczne argumenty zostaną użyte przez PiS dla zatarcia współpracy PiS'owskiego Kowala z tą zbrodniczą organizacją przestępczą jaką była WSI? Odpowiedz Link Zgłoś
ache1432 Gdzie są przestępcy z WSI 12.01.08, 10:14 Rok temu kaczyści, przy wielkiej wrzawie mediów sobie uległych, publicznych i komercyjnych, ogłosili WSI jako organizację przestępczą. Uchwalili sobie prawo, które dało im możliwość bezkarnego ujawniania danych oficerów i osób współpracujących z wywiadem wojskowym, co w każdym cywilizowanym kraju kultury europejskiej jest czynem, kwalifikowanym jako zbrodnia stanu. TVPPis wyemitowała wiele programów "publicystycznych" na temat WSI, jakich nie powstydziłaby się PRLowska propaganda rodem ze stanu wojennego. Od tamtej pory wokół tej tzw. afery zapadła cisza. Nie całkiem, bo po zamachu na naszego ambasadora w Iraku, generała Pietrzyka w listopadzie 2007 roku, prasa opublikowała informację, że wcześniej rząd kaczystów, po pozorem walki z WSI, wyprowadził z Iraku dobrze funkcjonujące grupy wywiadu wojskowego, których zadaniem była mn ochrona polskiej ambasady w Bagdadzie.Pomimo tego,iż media,zupełnie słusznie, potraktowały generała Pietrzyka jako bohatera narodowego, nikt nie zainteresował się bliżej tą sprawą, za wyjątkiem red. Walendziaka z "Przeglądu". Drugim przerywnikiem było ujawnienie afery związanej z udziałem polskich żołnierzy z ostrzelaniem wioski w Afganistanie. Okazało się, że również z Afganistanu wycofano polskich wywiadowców, a polskie pododdziały zostały podporządkowane dowództwu amerykańskiemu i pozbawione własnego zabezpieczenia wywiadowczego. Obecnie mamy do czynienia z trzecim przerywnikiem. Otóż znany, perspektywiczny nawet w oczach wodza kaczystów, poseł Kowal utrzymywał kontakty operacyjne z wywiadem wojskowym WSI, tylko biedak o tym nie wiedział. Co za pech. Natomiast, jak do tej pory, nie ma żadnych informacji o przestępstwach i o wyrokach sądów wobec funkcjonariuszy WSI. Czyżby dziennikarze i media dopuściły się kłamstw i do zniesławienia publicznego tych funkcjonariuszy ? Czy takie czyny nie podlegają ściganiu z urzędu przez prokuraturę? Więcej o ideologii kaczyzmu BEZ CENZURY www.geocities.com/niss26an49/ Odpowiedz Link Zgłoś
arahat1 pisuary zawsze czyste reszta tp "szit": motto tego 12.01.08, 10:20 padolu politycznego? Odpowiedz Link Zgłoś
jama.314 Re: Kto wrobił PISkomuchów w PZPR,ubecje i..... 12.01.08, 10:29 w sekte Rydzyka ?...NO KTO ?! Odpowiedz Link Zgłoś
presentaton1 Re: Kto wrobił PISkomuchów w PZPR,ubecje i..... 12.01.08, 10:37 kto/..J.Kaczyński,Jasinski,Rydzyk,Wasserman,Kryże,Ziobro...itd Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Właśnie to zauważam na twoim przypadku abba15. 12.01.08, 10:21 Na uszach staniesz ale jak komuchem kiedyś byłeś do śmierci nim zostaniesz mimo, że bedziesz kreował się teraz na kogoś innego. Odpowiedz Link Zgłoś
kozaczek3 Ziobro nagrywaj Jarosława.!!! 12.01.08, 10:33 To pewnik że, to się przyda. Jak załatwisz to od razu trzech bliźniaków. I droga do prezydentury będzie bardziej przejezdna i krótka jak te sześć kilometrów autostrady. Odpowiedz Link Zgłoś
chirlider A jak myślisz, co robił przez 2 lata? 12.01.08, 10:45 sęk w tym że Jarek tez nagrywał. to sie nazywa równowaga sił. kozaczek3 napisał: > To pewnik że, to się przyda. > Jak załatwisz to od razu trzech bliźniaków. > I droga do prezydentury będzie bardziej przejezdna i krótka jak te sześć > kilometrów autostrady. Odpowiedz Link Zgłoś
wojtas7777 Kto wrobił Kowala w WSI 12.01.08, 10:35 uwaga na komuchów!znowu w myśl zasady "dziel i rządź" próbują podzielić i skłócić PiS. Błędem PiSu było to że gdy mieli władzę nie pozamykali tej całej bandy kombinatorów i sprzedawczyków. Trzeba wygrać następne wybory i zniszczyc całą zydo-komunę by już nigdy więcej nie powstała!!! Odpowiedz Link Zgłoś
chirlider Kto wrobił Królika Bugsa 12.01.08, 10:53 ależ to typowy karierowicz, diabłu dał by dupy za pomoc w karierze i kase. podły gatunek. bez idei. bez wartości. Odpowiedz Link Zgłoś
lwowiak5 Re: Kto wrobił Kowala w WSI? czuję że to UBeckie 12.01.08, 11:00 abba15 napisał: > Załgany rodowód > Jarosław Kaczyński, opisując kiedyś zachowanie Michnika, podkreślał jego > niebywałą skłonność do kłamstwa, to, że potrafi łżeć w żywe oczy, dosłownie iść > w zaparte. Trzeba przyznać, że szczyt łgarstwa osiąga Michnik już przy > najnowszych opisach rodowodu swojej rodziny. Kiedy na przykład stara się > maksymalnie wybielić postać swego ojca Ozjasza Szechtera, członka Komitetu > Centralnego Komunistycznej Partii Zachodniej Ukrainy. I pisze o nim, że czuł si > ę > on jak absolutnie polski Polak (Między Panem a Plebanem, Kraków 1995, s. 50). > Nie wyjaśnia tylko nigdzie, co ten absolutnie polski Polak szukał w > Komunistycznej Partii Zachodniej Ukrainy i jak zawędrował na sam jej wierzchołe > k > z tą swą rzekomą dumą z polskiej tożsamości (tamże, s. 50). Dupku,Michnik nie wstydzi się że jest pochodzenia Żydowskiego,Dlaczego? ten mały,srednio cwany,wstydzi się powiedzieć,że jest pochodzenia,Iwrejskim Gudłajem.Przecierz każy Polak wie,kim jest ten srednio cwany mały gudłaj.Tatuś Akowiec,koleś Stalinowców.Powiedzcie gudłaje małe kto i kiedy dawał wam komunię św. Odpowiedz Link Zgłoś
gdkj Kto wrobił Kowala w WSI 12.01.08, 11:04 A kogo to obchodzi ? Na co to ma wpływ ? Na PIS ? Lepiej patrzeć na ręce obecnie rządzącym. Odpowiedz Link Zgłoś
chirlider Re: Kto wrobił Kowala w WSI 12.01.08, 11:17 nie gdakj, przyjacielu. widac wstyd ci tego całego gowna które wypłyneło z PiS po wyborach, morza przekrętów, szachrajstw i nieprawości byłego rządu. gdkj napisał: > A kogo to obchodzi ? Na co to ma wpływ ? Na PIS ? Lepiej patrzeć na ręce obecni > e > rządzącym. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation_l Re: masz rację ze świni zawsze wyjdzie pisior 12.01.08, 11:24 abba15- taką cie lubie Odpowiedz Link Zgłoś
hepik1 Re: Kto wrobił Kowala w WSI 12.01.08, 11:25 To jak to jest? Zobowiązał się do dyskrecji,podpisał odpowiednie papiery a potem poinformował Kaczyńskich i kierownictwo PiS-u? Odpowiedz Link Zgłoś
michalparadowski Kto wrobił Kowala w WSI 12.01.08, 11:35 Jak to kto? Przepraszam, a kto rządzi w PIS-ie, zwłaszcza w sferze spraw ściśle tajnych i nadzwyczajnie poufnych? Czy mam podpowiedzieć. Proszę Czytelników powyższego tekściku, o rozwiązanie tej trapiącej redaktora GW zagadki! Odpowiedz Link Zgłoś
kaukaski Żaden spisek 12.01.08, 11:46 Żaden spisek. To normalne, że na każdej wsi powinien być kowal. Odpowiedz Link Zgłoś