adas313 19.01.08, 11:52 A na wschodzie bez zmian. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
skubi6 Widzicie, zawsze może być gorzej 19.01.08, 11:57 Dziś jest wiadomość o przebiegu rady gabinetowej, czyli pyskówki prezydenta z rządem. I to. I Cieszmy się, że w Polsce tylko pyskują. Kto sobie wyobrazi walkę Tuska z Kaczyńskim na ciosy poniżej pasa :-) O brudnej walce w polskiej polityce (video): www.skubi.net/procesy.html www.skubi.net/macierewicz.html www.skubi.net/bank.html Odpowiedz Link Zgłoś
krakus24a Tusk jest niedużo wyższy od Prezydenta 19.01.08, 12:37 z kolei Tusk jest niższy od Kwacha, a Kwach niższy ode mnie, mam 175. Odpowiedz Link Zgłoś
sumienie.lk Jednak jestem za tym, aby D.Tusk i L.Kaczyński... 19.01.08, 13:55 ...rozwiązali "ręcznie" swoje problemy. Odpowiedz Link Zgłoś
speev a nasz prezydent... 19.01.08, 14:43 A nasz WIELKI prezydent to mógłby mu na stojąco z bańki w to "czułe męskie miejsce" przywalić! Odpowiedz Link Zgłoś
tetlian Baldur's Gate? 19.01.08, 16:36 Hmmm, oni chyba są fanami serii Baldur's Gate. Bo przecież tam były takie stworzenia zwane pełzaczami ścierwojadami :) Odpowiedz Link Zgłoś
przem-ch Re: a nasz prezydent... 20.01.08, 15:06 Aby dac obu panom rowne szanse a samej walce nadac "honorowy" charakter, zamiast piesci proponuje miecze i do pierwszego ucietego czlonka. Odpowiedz Link Zgłoś
rosol4 Re: Szef ukraińskiego MSW pobił się z merem Kijow 19.01.08, 13:34 adas313 napisał: > A na wschodzie bez zmian. A myślałem ze poszło o Julie. Toż to kwiat ukrainskego narodu Z otworzeniem zdarzeń nie będzie problemu, choć zależy w czyich rekach sa taśmy video Odpowiedz Link Zgłoś
ja.ja222 Szef ukraińskiego MSW pobił się z merem Kijowa .. 19.01.08, 13:52 Jakos od razu skojarzyło mi się z kłotniami między Tuskiem a Kaczyńskimi. Każdy zarzuca coś drugiemu nie będąc samemu święty. Odpowiedz Link Zgłoś
axx611 Re: Szef ukraińskiego MSW pobił się z merem Kijow 19.01.08, 14:11 Zatem trzeba czekac na lanie po mordach. Ten maly as sie prosi. Premier jest jednk wysoki. Moze dobrze skopac po jajeczkach. Dobrze ze sie tluka. Dobry jest chyba Sikorski. Zdrowy byczek i moze by dal po pyskach malemu i szczuplemu. Walic rowno bo to sprawa polska. Nie bedzie polaka walil zyd. Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Jeden sobie ćpa, a drugi pije;) 19.01.08, 15:14 Powinni się umówić na sparring bokserski jak nasi samorządowcy nie tak dawno temu. Odpowiedz Link Zgłoś
organmaster Szef ukraińskiego MSW pobił się z merem Kijowa .. 19.01.08, 16:23 ścierwojad - ciekawe, jak to brzmi po ukraińsku; a ludwik dorn - bo to jego fraza - musi czuć dreszczyk podniecenia Odpowiedz Link Zgłoś
hapita Szef ukraińskiego MSW pobił się z merem Kijowa .. 19.01.08, 19:23 Takie postacie to powinny na szable,no albo na tryzuby,no bo to zdaje się mają w herbie,godle jak u UPA. Odpowiedz Link Zgłoś