palestrina2005 Michnik broni kolesi z Układu 01.02.08, 09:27 Widać Michnik strasznie boi się popularności Ziobry. Razem z Ćwiąkalskim bronią dawnego układu koalicji czerwonych (PZPR) z różowymi ("gruba kreska" Mazowieckiego)... Michnik wolałby zapewne żeby wszysko było rozmydlone. Żebyśmy zapomnieli o kapusiach z SB i podpisujacych lojalki kłamcach (takich jak Boni), o kapitaliźmie politycznym (złodziejskie prywatyzacje) i o innych przekrętach. Zeby dawna III RP "Magistra", Elektryka, Wybiórczej i "Grubej Kreski" była uznana za cacy... Michnik panicznie boi się ujawnienia prawdy, dlatego tak nienawidzi PiS i boi się Ziobry... Odpowiedz Link Zgłoś
jama.314 palestrina2005.. tu brudny,ubecki gnoju! 01.02.08, 09:31 ty śmieciu zboczony.. Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 "Kultura" wykształciuchów z zawodówki 01.02.08, 09:40 Lepiej idź się uczyć koleś abyś wreszcie skończył tą swoją zawodówkę. Z twoim "poziomem" daleko nie zajedziesz... najwyżej na zmywak do Londynu... Odpowiedz Link Zgłoś
el_dvpa ROTFL 01.02.08, 09:55 Za to w PiS same asy: Jasiński z przybudówki SB, Krzyże skazujący opozycję w latach 80-tych, kierownictwo PC za którym ciągnie się sprawa uwłaszczenia się na państwowym majątku(i nie wyjasniona - sąd jedynie umorzył postępowanie z powodu wykreślenia zapisów, co, dziwnym zbiegiem okoliczności, stało się kiedy minisrem sprawiedliwości był Lech Kaczyński). Zaś dziwnym trafem wszystkie przecieki z prokuratury, ABW, CBA trafiały do tygodnika Wprost, którego założycielem i mentorem jest Marek Król, wierny PZPR do jej końca, TW Adam Odpowiedz Link Zgłoś
gilu33 Re: Michnik broni Normalności 01.02.08, 09:56 palestrina2005, to w 2005r do władzy doszła formacja złodzieji,defraudantów i przede wszystkim dewiantów i psychicznych.Michnik broni Polski przed powrotem Macierewiczów,Lepperów i Giertychów i chwała mu za to. Odpowiedz Link Zgłoś
dyletant5 a ja sie modle o Zdrowie dla niego...bo... 01.02.08, 10:04 gilu33 napisał: > palestrina2005, to w 2005r do władzy doszła formacja > złodzieji,defraudantów i przede wszystkim dewiantów i > psychicznych.Michnik broni Polski przed powrotem > Macierewiczów,Lepperów i Giertychów i chwała mu za to. ... o Rozum to juz za pozno..... Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Kiedy Boni przerposi Macierewicza 01.02.08, 10:05 To była normalność. Boni podpisał lojalkę SB. Macierewicz dostał od Sejmu polecenie przygotowania listy współpracowników SB. Znalazł się na niej Boni. I co oburzenie, skandal, "ten wstetny Macierewicz", Wałęsa panicznie przestraszony. Teraz Boni po latach gdy go do tego zmusiło prawo przyznał się. Czyli w 1992r. kłamał. Nie mówię już o takich sprawach jak powszechna korupcja (ranking Transparency Internetional najlepiej to pokazuje) ukłay, złodizejskie prywatyzacje i obrona interesów grup powiązanych z PZPR i UW... To jest ta "normalność" której broni Michnik???? Odpowiedz Link Zgłoś
michalparadowski Re: Kiedy Boni przerposi Macierewicza 01.02.08, 10:12 palestrina2005 napisał: > To była normalność. > Boni podpisał lojalkę SB. > Macierewicz dostał od Sejmu polecenie przygotowania listy > współpracowników SB. Znalazł się na niej Boni. > I co oburzenie, skandal, "ten wstetny Macierewicz", Wałęsa panicznie > przestraszony. > > Teraz Boni po latach gdy go do tego zmusiło prawo przyznał się. > > Czyli w 1992r. kłamał. > > Nie mówię już o takich sprawach jak powszechna korupcja (ranking > Transparency Internetional najlepiej to pokazuje) ukłay, > złodizejskie prywatyzacje i obrona interesów grup powiązanych z PZPR > i UW... > > To jest ta "normalność" której broni Michnik???? Komentarz: Przeprosi dopiero wtedy, jak imć Macierewicz, po serii zimnych kapieli w zakładzie psychiatrycznym, przyniesie zaświadczenie, że został wyleczony! > > > Odpowiedz Link Zgłoś
dyletat5 Ale sie zagotowało gó.no w szambiePIS !!!!! 01.02.08, 09:35 smród jak cholera! Odpowiedz Link Zgłoś
dyletant5 minister szpieguje ministra jak w CCCR...... 01.02.08, 09:39 dyletat5 napisał: > smród jak cholera! Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: minister szpieguje ministra jak w CCCR...... 01.02.08, 09:46 dyletant5 napisał: > dyletat5 napisał: > > > smród jak cholera! > > Już któryś z kolei raz piszesz "jak w CCCR". Jeśli chcesz się popisywać swoim dowcipem, to napisz CCCP, bowiem tak w rosyjskiej azbuce skraca sie "Sojuz Sowietskich Socijalisticzeskich Riespublik". Literami łacińskimi "SSSR". W oryginale: СОЮЗ СОВЕТСКИХ СОЦИАЛИСТИЧЕСКИХ РЕСПУБЛИК Odpowiedz Link Zgłoś
dyletant5 Zrob mi taka dobra Kawe ...... 01.02.08, 09:49 ..powolac komisje sledcze od zadawanych pytan Min. Ziobry do wspolpracownikow.... Odpowiedz Link Zgłoś
michalparadowski Dzwonił Ziobro i mówił: Zrób mi taką sprawę 01.02.08, 10:09 Należy szybko zamknąć takiego syna, korzystając z jego wynalazku, to znaczy "aresztu wydobywczego". Jak dostanie solidnie po dupie od współaresztantów, to wyśpiewa piękną pieśń o wyczynach swego Arcywodzusia! Będzie to pieśń: "O miłości Kaczorów do Ojczyzny", czytaj: "O miłości do waaaaadzy"! Odpowiedz Link Zgłoś
dyletant5 Sprzedam Laptop Cwiakale..........:( 01.02.08, 10:16 michalparadowski napisał: > Należy szybko zamknąć takiego syna, korzystając z jego wynalazku, to > znaczy "aresztu wydobywczego". Jak dostanie solidnie po dupie od > współaresztantów, to wyśpiewa piękną pieśń o wyczynach swego > Arcywodzusia! > Będzie to pieśń: "O miłości Kaczorów do Ojczyzny", > czytaj: "O miłości do waaaaadzy"! > > --------------------------------------------------------------------- ...niech nie narzeka, ze brakuje mu Rak do Pracy.. Odpowiedz Link Zgłoś
m15 bondaryk-najpierw wyjaśnij co z przemycanym złotem 01.02.08, 10:20 kogo i kiedy kryłeś,jak wyciekły dane z ery,gdy to ty odpowiadałeś za bezpieczeństwo w tej firmie itd. Odpowiedz Link Zgłoś
stefan-50 rozkrzyczeli sie dzisiaj pisiorki 01.02.08, 10:18 ciekawe jak można pisać równolegle na kilku forach na raz. Odpowiedz Link Zgłoś
jabo23 Trzeba wsadzić tego gwoździa do pierdla!!! 01.02.08, 10:19 Powodów jest dosyć. Nie rozumiem tylko dlaczego nie podoba mu się inwigilacja. Przecież to właśnie lubi najbardziej. Trzeba zrobić mu tę przyjemność i przetrząsnąć wszystkie akta. Materiału starczy na cały serial "Ziobr07 zgłoś się" Odpowiedz Link Zgłoś
kwakwarakwa Dyżurny siedział z Bronią? A co Bronia na to? 01.02.08, 10:24 I po co ta Bronia tam siedziała z dyżurnym i odwracała uwagę dyżurnego od szefa? Bronia musiała być agentką Układu. A swoją drogą, niezły był z niego herbatnik: jest już kilkanaście paragrafów, żeby go zamknąć. Panie Ministrze Ćwiąkalski: do roboty! Tylko pytanie: jak znaleźć prokuratora, który nie boi się Zbysia? Odpowiedz Link Zgłoś
77qwerty Re: Dyżurny siedział z Bronią? A co Bronia na to? 01.02.08, 10:28 Ziobro to mozecie w czubek cmoknąć niedorobione pachołki na usługach mafiozów z LID i przekretow z PO Odpowiedz Link Zgłoś
gasior1st bo ja nie wiem czy tam"w czubek cmokaja" 01.02.08, 10:31 jak zes sie byl laskaw wyrazic Odpowiedz Link Zgłoś
kwakwarakwa Re: Dyżurny siedział z Bronią? A co Bronia na to? 01.02.08, 10:50 77qwerty napisał: > Ziobro to mozecie w czubek cmoknąć Brzydziłbym się mówiąc szczerze. Cmoknięcie może trwać sekundy, a leczenie potem miesiącami. > niedorobione pachołki na usługach mafiozów z LID i przekretow z PO Współczuję. Stolec dziś był? A tabletki połknięte? Odpowiedz Link Zgłoś
kojonkowski Re: Dzwonił Ziobro i mówił: Zrób mi taką sprawę 01.02.08, 10:38 To ciężki przypadek schizofreni i megalomanii. Zaraził się od naczelnego Kaczora i Zbynka. Odpowiedz Link Zgłoś
pan_opticum Dzwonił Ziobro i mówił: Zrób mi taką sprawę 01.02.08, 10:54 Szkoda tego antypodsłuchu, bo trochę pewnie kosztował. Co do zachowania pisiorskich urzędasów to chamstwo i drobnomieszczaństwo. Wiocha, po prostu wiocha. Odpowiedz Link Zgłoś
r1111111 Re: Dzwonił Ziobro i mówił: Zrób mi taką sprawę 01.02.08, 10:56 jerzy.zywiecki napisał: > No to zrobić mu sprawę za fałszywe zeznania,za nielegalne > podsłuchy,za uczestniczenie w łamaniu demokracji i budowy państwa > policyjnego.W czym problem>?A jak jest to nie ma co pisać i > denerwować ludzi. Szanowny Panie Jerzy Powinien Pan już wiedzieć, że w tym całym szumie informacyjnym wychodzącym z obecnego rządu "nie chodzi o to, aby złapać króliczka". Pozdrawiam i miłego dnia życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: Dzwonił Ziobro i mówił: Zrób mi taką sprawę 01.02.08, 11:01 I już jasne, dlaczego Outlaw & Injustice tak się bali tego Bondaryka. Odpowiedz Link Zgłoś
baster22 Młodzi wyborcy i zwolennicy PO 01.02.08, 11:02 Czy nie widzicie jak was robią w wała. Gw to anty narodowa klika . Odpowiedz Link Zgłoś
1europejczyk "jak was robią w wała" 01.02.08, 11:43 W "wala" to robimy sami siebie od paru juz wiekow dajac tym najlepszy dowod klamliwym interpretacjom naszych historykow jakoby nasz narodowy i panstwowy upadek byl spowodowany wrogoscia naszych sasiadow. Fakt uwolnienie naszej racji stanu spod radzieckiego namiestnictwa i obecne nasze wewnetrzne trudnosci polityczne w wyjatkowo sprzyjajacych nam warunkach zewnetrznych w jaskrawy sposob uwidaczniaja odziedziczone po naszych przodkach powszechne warcholstwo (politykow ale nie tylko), ktore minuje wszelkie dazenia nielicznych do pozostawienia naszym przyszlym pokoleniom nie tylko lepszych niz nasze perpektyw ale rowniez chociaz skromnych powodow do dumy za przeszlosc. Re: Młodzi wyborcy i zwolennicy PO Odpowiedz Link Zgłoś
estazolan Dzwonił Ziobro i mówił: Zrób mi taką sprawę 01.02.08, 11:03 Za kogo Ziobro sie uwaza? Odpowiedz Link Zgłoś
szasza7 Jak można mówić cosik złego o Ziobrze,w ogóle 01.02.08, 11:34 o PiS i Kaczyńskich i ichwiernych współpracownikach.Toż to ideały jakie żadne gały nie widziały.Nawet jak popełnili jakiś błąd,to należy im po chrześcijańsku wybaczać i szybko zapomnieć.Co innego "Donaldu Tusku". Odpowiedz Link Zgłoś
towarzysz7 Dzwonił Ziobro i mówił: Zrób mi taką sprawę 01.02.08, 11:54 GW jest już tak głupia w swojej tendencyjności i nienawiści, że człowiekowi ręce opadają. Dziennikarze GW to absolutne dno etyki dziennikarskiej i zwykłej przyzwoitości. GW pisze jak organ NKWD a może nawet prześcigneli Gebelsa w konfabulacji i manipulowaniu świadomością ludzką. Pomyśleć że kiedyś w stopce nazwy tej gazety było słowo "Solidarność" - na szczęście L.Wałesa w porę odebrał tej komunistycznej "gadzinówce", to wspaniałe i szlachetne słowo! Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Dzwonił Ziobro i mówił: Zrób mi taką sprawę 01.02.08, 12:55 Przyznajcie pismatolki. Ile srebrnikow dostajecie od wpisu? Odpowiedz Link Zgłoś
arras_1333 Dzwonił Ziobro i mówił: Zrób mi taką sprawę 01.02.08, 12:37 Ot i tak wyglądało tanie państwo wg, pis. Odpowiedz Link Zgłoś
l.george.l Jakbym o Al-Kaidzie czytał 01.02.08, 12:41 Czy to już nie wystarczy, by kaczą partię określić jako organizację terrorystyczną? PiSdzielców rozwiązać, a wodzów do Guantanamo zesłać? Odpowiedz Link Zgłoś
kwaczynsky_pan Zmiana tematu 01.02.08, 12:44 Pozwole sobie zmienic temat i zadam sznownemu panstwu zagadke: jezeli wzielibysmy rozwscieczonego chomika, ogolili go, ubrali w garnitur, a w butonierke wetkneli dyktafon, to kogo by on przypominal? He? Odpowiedz Link Zgłoś
bronimir Oto tajemnica nagrań Ziobry 01.02.08, 13:07 Zadzwonił i powiedział, daj mi nagranie mojej rozmowy z Lepperem, przy okazji dorzuć ekspertyzę że zgodna z oryginałem. Odpowiedz Link Zgłoś
fly8171 Dzwonił Ziobro i mówił: Zrób mi taką sprawę 01.02.08, 13:24 Jakie sprawy?? Kiedy były telefony???? Od kogo??? Itp.. Itd.... Przypominam że Kaczmarek też zeznawał tylko nieprawdziwie. Tak samo jak święta z Samoobrony którą GW błogosławiła. Odpowiedz Link Zgłoś
rsrh Opowieści Bondaraka czy jak mu tam 01.02.08, 13:35 to jakies majaczenia "agenta celnego" ? Wyjaśniam delikatnym POciakom że agent celny to kapuś w celi ! Odpowiedz Link Zgłoś
pis24 Re: Autor "knysz" - a kysz!! 01.02.08, 13:50 kto tu kogo podsłuchiwał bez zezwolenia ? Świadkowie zeznają - opowiada - że do Święczkowskiego dzwonił minister Ziobro i mówił: "Zrób mi taką sprawę". "Widać telefon na podsłuchu u świadka był". Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne ten jazgot pisiorow nie bez kozery !!!! 01.02.08, 14:01 tu im Bondaryk przeszkadza bo za duzo wykryje......Zioberkiewicz to wieksza menda od Kaczynszczyzny, jedni warci drugich Odpowiedz Link Zgłoś
dyletant5 Cwiaka znalazl podpaski w gabinecie Ziobra........ 01.02.08, 16:07 pies_na_prawizne napisał: > tu im Bondaryk przeszkadza bo za duzo wykryje......Zioberkiewicz to > wieksza menda od Kaczynszczyzny, jedni warci drugich --------------------------------------------------------------------- ... chyba ten zapach odebral mu rozum..... Odpowiedz Link Zgłoś
endzu.1 Dzwonił Ziobro i mówił: Zrób mi taką sprawę 01.02.08, 14:42 PISS to bydło nie ludzie. Kaczyński to szef mafii o nazwie PISS Odpowiedz Link Zgłoś
stachu44 Dzwonił Ziobro i mówił: Zrób mi ... a ten ciagnal! 01.02.08, 14:51 Ochyda! Odpowiedz Link Zgłoś
bokassa Dzwonił Ziobro i mówił: Zrób mi taką sprawę 01.02.08, 19:44 Panie Bondaryk,nie ma sie pan czym zajmować,pewnie bedzie pan jeżdził na rowerze,a na laserach tak się pan zna jak na złocie. a tak na marginesie ,gdzie ta kasa z tego szmuglu. Zerwał pan z bratem ,przestępcą. Cały ten rząd to gównażeria. Odpowiedz Link Zgłoś
bokassa Dzwonił Ziobro i mówił: Zrób mi taką sprawę 01.02.08, 19:49 Może jakiś dowód,panie Banderowcu z tych zakazanych rozmów. Odpowiedz Link Zgłoś