pashow.von To mówienie że niemieckie odwraca uwagę 11.02.08, 19:28 RMF jest doskonałym komercyjnym radiem. Chwała mu za mówienie prawdy o nadużyciach poprzedniej władzy. To do kogo należy radio komercyjne nie ma tutaj znaczenia. Kaczyński aż do znudzenia stosuje technikę lustra przypisując innym swoje niecne intencje. To on przede wszystkim manipuluje i odwraca uwagę. Ale nie powstrzyma odkrywania prawdy o PiS-owskich nadużyciach i naruszeniach prawa. Odpowiedz Link Zgłoś
sznicel4 a wogóle to co się rudemu udało? 11.02.08, 19:33 popatrzcie na jego dzieci czy żone. Odpowiedz Link Zgłoś
chirlider Re: a wogóle to co się rudemu udało? 11.02.08, 19:38 tak, panie sznyclu, w tej mierze J. Kaczyński wyznacza standardy dla PiSowców. sznicel4 napisał: > popatrzcie na jego dzieci czy żone Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Re: w s z y s t k o!!!!!!!!!!!!!!!!!! 11.02.08, 19:51 sznicel4 napisał: > popatrzcie na jego dzieci czy żone. --------------------------- chcialbym miec tak ladne dzieci bi.gazeta.pl/im/1/4543/z4543331M.jpg www.polki.pl/pub/06_2007/06_04/tusk03.jpg a i zona niczego, no i bedzie Naszym Prezydentem, Polskim i wszystkich Polakow bi.gazeta.pl/im/0/4599/z4599040Z.jpg lysakowski.files.wordpress.com/2006/11/donald_tusk.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
chirlider Re: w s z y s t k o!!!!!!!!!!!!!!!!!! 11.02.08, 20:16 widzisz, dla sznycla wzorem są ci, którzy fajfusa w meskiej doopie kiszą. pies_na_prawizne napisał: > sznicel4 napisał: > > > popatrzcie na jego dzieci czy żone. > --------------------------- > > chcialbym miec tak ladne dzieci > bi.gazeta.pl/im/1/4543/z4543331M.jpg > www.polki.pl/pub/06_2007/06_04/tusk03.jpg > a i zona niczego, no i bedzie Naszym Prezydentem, Polskim i > wszystkich Polakow > bi.gazeta.pl/im/0/4599/z4599040Z.jpg > lysakowski.files.wordpress.com/2006/11/donald_tusk.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
sznicel4 Re: w s z y s t k o!!!!!!!!!!!!!!!!!! 11.02.08, 21:48 chirlider napisał: > widzisz, dla sznycla wzorem są ci, którzy fajfusa w meskiej doopie > kiszą. jest mi bardzo przykro, ale nigdy nie będziesz dla mnie wzorem. pogadaj z tyuskiem. on coś tam wie o kominach buahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
wok-ark kaczynski jest ten.. tegest.. niedorobiony 11.02.08, 19:35 kaczynski ten porazeniec upadl na glowe.. dziekujmy bogu ze jeszcze sa w tym naszym kraju takie medie jak gazeta wyborcza i ten portal bo bylo by ponuro i kaczynscy caly kid ludziom by wcisneli.. niech nie pieprzy ten owerma o tych niemieckich mediach bo naprawde jeszcze nizej upada i sie kompromituje.. i moze i nawet lepiej.. mam nadzieje ze kiedys ta pokichana partia pis zaniknie a kaczyscy wkrotce umrza.. bede szczesliwy i czul ze zyje w wolnym i normalnym kraju.. jeszcze 4 rp zyje,.. bo kaczynscy zyja.. ale juz niedlugo.. postarajmy sie zeby zgnili oni wszystcy w wiezieniu.. nawet nie chce pisac co oni zrobili bo zygac mi sie chce.. i znow prez tych qrwy bedziemy postrzegani w niemieckich mediach za jakis polglupkow.. po nie utozsamia sie najczesciej z slowami jakiegos polityka wlasnie jego tylko caly narod.. przez nich w swiecie naczy autorytet tak spadl ze nie chce sie nawet wsrod zagranicznych nowych poznanych znajomych teraz na forum lub w portalach spolecznosciowych przyznawac ze jestem polakiem.. przez takie szuje.. kaczki.. niech zdechna!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
towarzysz_platformer Czy to prawda, że towarzysz Pawlak i jego wiejska 11.02.08, 19:39 kamanda są upaprani po uszy w sowiecką spółkę J&S ? Tak mówi warszawska ulica. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Re: Czy to prawda, że towarzysz Pawlak i jego wie 11.02.08, 19:53 towarzysz_platformer napisał: > kamanda są upaprani po uszy w sowiecką spółkę J&S ? Tak mówi > warszawska ulica. --------------- to co mowia klochardzi gowno nas obchodzi Odpowiedz Link Zgłoś
towarzysz_platformer Re: Czy to prawda, że towarzysz Pawlak i jego wie 11.02.08, 19:59 ale towarzysz Szmaciak też to powiedział na ostatnim zjeździe partii komunistycznej SLD o towarzyszu Pawlaku Odpowiedz Link Zgłoś
kwaczynsky_pan BRAVVO JARQ!!! 11.02.08, 19:40 Według mnie Jarek to jeden z największych, najwspanialszych, obdarzonych najlepszą intuicją sceniczną komików wszechczasów. Posunę się do stwierdzenia, że stoi on ramię w ramię z Andrew Geoffrey Kaufman'em (tak, tak!). Już nie mogę się doczekać momentu, gdy ten nicpoń, huncwot jeden przewrotny, skończy swoją farsę. Siądziemy tedy kręgiem, założymy jarmułki i pośmiejemy się nad tym, jak to udając debila kierował partią z ponad 20% poparciem i nawet dane mu było zasiąść na premierowskim stolcu! :-D Brawo łobuzie! :-D Odpowiedz Link Zgłoś
kroliklesny Kaczora do wora! 11.02.08, 19:40 Ilez ten facio jest w stanie glupot wyartykulowac to rzecz niepojeta. Rzeczywiscie, bardzo wazne sa dla Polski relacje z Gruzja! A piekne bylo wczesniejsze wtykanie kaczorzej lapy do republik srodkowoazjatyckich. To tak jakby ktoz chcial jankesom wejsc w interesy w Am. Pld. Prezio totalnie wyfiksowal od rzeczywistosci! Odpowiedz Link Zgłoś
wolny_najmita Kaczyński ma wzrok jak by widział ssmana z 11.02.08, 19:41 pancerfaustem w ręku, a nie dziennikarza z mikrofonem. Po przegranych na własne życzenie wyborach biedulka sfiksował na amen! Zamiast borowców powinien dostać ochronę pielęgniarzy bo jeszcze psychol targnie się jak nie na siebie to na rodzinę lub kota. Odpowiedz Link Zgłoś
qc Ile kW energii, czasu antenowego 11.02.08, 19:44 GB przestrzeni na dyskach, spolecznej uwagi jeszcze zmarnujemy rejestrujac bzdety tej aspolecznej, groteskowej postaci, wyraznie uposledzonej, prawdziwego wybryku natury? Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Najgorszy rzad-to PO............... 11.02.08, 19:56 najgorszy rzad od Radziwila...............Sprzedal wiecej,sprzeda wszystko.Wybrano Niemca....a Wande pochowano.. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachiensis Po takich asiorach jak Zierro, Lipiec, Lepior,... 11.02.08, 20:02 Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro To byl "kwiat politykierow"...... 11.02.08, 20:07 albo "kwiat" politmatolkow z Jarkaczem i Klonem Wielkim na czele! Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachiensis "Klon Wielki"... Czy chodzi ci o Pyzatego Fajfusa? 11.02.08, 20:11 Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski011 I co klonie? gdzie nauczyli klonowac? na gestapo? 11.02.08, 20:53 bo metody bardzo podobne silesius.monachiensis napisał: > Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: stlesius.monachjski011 11.02.08, 21:00 silesius.monachijski011 napisał: > I co klonie? gdzie nauczyli klonowac? > bo metody bardzo podobne > > silesius.monachiensis napisał: Ponoc jak klon oskarza innego klona o klonowanie, to mamy klona do potegi n-tej - takiego jak silesius.monachijski011 !!! Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski011 Re: stlesius.monachjski011 11.02.08, 21:09 pomylilo Ci sie wecie; ja jestem oryginalem; a zmieniajace sie numery sa konsekwencja bezustannego banowania moich nickow przez siepaczy Oberredaktora "Michnkikscher Beobachter"; wet3 napisał: > silesius.monachijski011 napisał: > I co klonie? gdzie nauczyli > klonowac? > > > bo metody bardzo podobne > > > > silesius.monachiensis napisał: > > Ponoc jak klon oskarza innego klona o klonowanie, to mamy klona do > potegi n-tej - takiego jak silesius.monachijski011 !!! Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: stlesius.monachjski011 12.02.08, 02:51 silesius.monachijski011 napisał: > pomylilo Ci sie wecie; ja jestem oryginalem; a zmieniajace sie numery sa konsekwencja bezustannego banowania moich nickow przez siepaczy Oberredaktora "Michnkikscher Beobachter"; Jesli nim jestes to podaj swoje nazwisko (ktore znam) do mojej skrzynki pocztowej. Wszystko jest mozliwe. Widziallem na tym forum zbyt wielu silesiusow! Odpowiedz Link Zgłoś
puch4cz Ty przecież mieszkasz w Niemczech 12.02.08, 21:43 Od urodzenia? Od 10 pokolenia? I ten bezczel mówi coś o gestapo, no chyba się zleję ze śmiechu. Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: "Klon Wielki"... Czy chodzi ci o Pyzatego Faj 11.02.08, 22:50 o preziomatolka, klona Jarkacza! Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: Najgorszy rzad-to PO............... 11.02.08, 20:06 dobrze sie czujesz? Polecam mlotek.... Odpowiedz Link Zgłoś
radoslawdobry Lecz się psycholu 11.02.08, 20:06 Boże, takim durniem to chyba nawet Gomułka nie był. Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: Lecz się psycholu 11.02.08, 20:08 Mysle, ze Jaroslaw Kaczynski bije juz wszelkie rekordy....Glupoty! Odpowiedz Link Zgłoś
towarzysz_platformer Towarzysze z platformy i SLDupy nie denerwujcie 11.02.08, 20:10 się !!! Białoruś i Kuba przyjmą was z otwartymi czerwonymi rękami !!! a nawet rękoma jak mawiał wasz wielki idol Gomuła :)) Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachiensis Hej, kolego Szambior, a mialeś się powiesic.... 11.02.08, 20:13 Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: Towarzysze z platformy i SLDupy nie denerwujc 11.02.08, 20:48 towarzysz_platformer napisał: > się !!! Białoruś i Kuba przyjmą was z otwartymi czerwonymi > rękami !!! a nawet rękoma jak mawiał wasz wielki idol Gomuła :)) Lubię gdy Wam z mord piana ciecze. Jak tam sondaże? PiSowi znów ubyło? Odpowiedz Link Zgłoś
giles gdzie szacunek dla polskich sluchaczy rmf? 11.02.08, 20:36 kaczynskiemu wydaje sie, ze opinia publiczna da sie w ten prostacki sposob zmanipulowac. myli sie i wyniki badan (opini publicznej) sa dosc jednoznaczne: polacy taki styl uprawiania odrzucaja. jk jest politykiem, ktoremu dzis nie ufa 3/4 polakow. pozostaje miec nadzieje, ze miliony sluchaczy radia rmf brak szacunku z jakim zostala potraktowana ich stacja (i w konsekwencji oni sami) zapamietaja i odplaca przy urnie wyborczej kiedy przyjdzie odpowiednia pora. Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Uciśniony przez ciasne buty prezesika! 12.02.08, 00:24 Buty kaczki opluwaczki! Namówił Kropa, by w Łodzi Bałuty na kacze łapy zrobił sobie buty. Na butach wyraźne mają być płetewki, niech wiedzą kto idzie ćpuny i kurewki. Łódź Bałuty, Łódź Bałuty, szyje kaczorowi buty, a na butach wycieraczki, zgarniają plwociny kaczki. W butach są chorągiewki dyplomatyczne, ważny kaczor idzie w blokowiska liczne. Na nosie buta blacha jest dodana, by spieprzaj dziada załatwić z glana. Łódź Bałuty, Łódź Bałuty, szyje kaczorowi buty, ma swego -gwoździa- każdy but, kamerkę i antenki drut. Pluje, klnie, człapie bez do jazdy prawa, za nim w pojazdach wlecze się obstawa. Buty ma z cholewami, a tors z -koszulkom-, Donek, vel komdonek złodziei -globulkom-. Łódź Bałuty, Łódź Bałuty, szyje kaczorowi buty, Pistolecik co cholewa, nóż i jeszcze pała z drzewa. Slogan na dzisiaj leci z hełmofonu. Lecą podsłuchy do każdego domu. My chcemy władzy, my chcemy wroga, ojca Redyka i kaczki półboga. Odpowiedz Link Zgłoś
33qq A o jakie niemieckie radia 12.02.08, 08:51 Jarku chodzi? Konkretnie, po nazwisku, a nie jak tchórz opłotkmi się skrada Odpowiedz Link Zgłoś
dar331 "Różowa Pantera" 12.02.08, 09:03 Pamiętacie taki film "Różowa Pantera kontratakuje"? tam był taki komisarz Charles Dreyfus, który ucieka ze szpitala dla psychicznie chorych i planuje zabić inspektora Clouseau; nie wiem czemu, ale jak widzę parę premierów, to od razu mam takie skojarzenia; biorąc pod uwagę, że Dreyfus i Clouseau byli niezniszczalni, to jeszcze nie raz dadzą nam powody do śmiechu, a jak mówi ludowe powiedzenie "śmiech to zdrowie", więc głowy do góry; Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Kurdupel Kartofel powidział co wiedział 12.02.08, 11:56 Zauważcie, że wylał swoje żale na RMF - i dalej - na wszystkie media, które go nie kochają, zamiast odpowiedzi na pytanie dziennikarza, czy podpisywał zgodę na podsłuchiwanie pielęgniarek. A co, właściwie, miał zrobić? Przyznać się do czegoś tak skandalicznego - fatalnie, iść w zaparte - nie da się, skoro jest dokument czarno na białym... Wybrał, zatem, stały sposób reagowania PiSu na zarzuty: "przykrywania" jednego problemu - innym. Trochę historii: 1. TVN pokazuje taśmy, na których widać, jak dwaj ważni politycy PiS uprawiają korupcję polityczną. Wielce niewygodne, a nawet może się okazać - groźne dla PiS. Co za tym robimy? Zwekslowujemy problem na tory pt.: "Kto i dlaczego to ujawnił?" Przestaje być ważne podłe działanie polityków PiS, istotne staje się kto to taki Subotic, jaki interes miała TVN w zaprezentowaniu tego nagrania, itd. Cała Polska tym się zajmuje, zapominając o istocie sprawy; PiS oddycha z ulgą... 2. Próba wrobienia(?) Leppera w aferę korupcyjną: mało istotne staje się, czy w ogóle miał z nią cokolwiek wspólnego, jakie działania (brak profesjonalizmu czy działanie na polityczne zamówienie?) podejmowało CBA; ważne - kto dokonał przecieku! Opinię publiczną przekonano, że to najważniejsza rzecz; PiS oddycha z ulgą... 3. Kaczmarek oskarża Ziobrę i cały aparat sprawiedliwości o przestępcze działania, ale tym przecież w ogóle nie można się zajmować! Serwuje nam się festiwal udowadniania, jaki to Kaczmarek niewiarygodny, widzimy jak się pęta po Mariocie, z kim (ponoć) spotyka, do kogo telefonuje... Ziobro może spać spokojnie - opinia publiczna ma inny temat zainteresowań; PiS oddycha z ulgą... I - współczesność: - Kaczyński zapytany czy podpisywał nakaz podsłuchiwania pielęgniarek, nie odpowiada ani tak, ani nie. Zamiast tego wytacza ciężkie działa przeciwko (rzekomo) niepolskim mediom, które go niszczą. Gdyby były polskie, to na pewno by go kochały i nie zadawały niewygodnych pytań. Czy i tym razem uda się zwekslować na boczny tor? Niewykluczone, że tak - weźmy choćby dyskusję w tym wątku: nikogo nie interesuje meritum: podpisał - nie podpisał? Tyle tylko, że mało kto podziela żale i oburzenie Kaczyńskiego pod adresem "niepolskich" mediów... A ja wciąż mam nadzieję, że ktoś jasno i precyzyjnie jednak odpowie na pytanie redaktora radia RMF... Odpowiedz Link Zgłoś
peer4 Re: Kurdupel Kartofel powidział co wiedział 12.02.08, 14:38 koloratura1 masz racje. !!!! wypowiedzi Kaczynskiego i innych PiS-owcow sa typowe dla komunistow. Oni zawsze nam mowili co jest wazne a co nie i co jest dla nas dobre a co nie. Twierdze ze Kaczynski to stalinowiec ktory jest naczelnikiem "Ukladu". Tworzac pojecie "Ukladu" odwracali uwage spoleczenstwa od tego co robia, czyli obsadzenia "koryta" swoimi ludzmi wg. najlepszej stalinowskiej tradycji. Odpowiedz Link Zgłoś
matbel Towarzysz Jarosław jak zwykle ma rację... 12.02.08, 19:51 Jego przenikliwośc spojrzenia otwiera nam maluczkim możliwość obcowania z historią. Nigdy nie przypuszczałem (z racji wieku), że usłysze na własne uszy tow.Wiesława.... Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Towarzysz Jarosław jak zwykle ma rację... 13.02.08, 08:48 matbel napisał: > Jego przenikliwośc spojrzenia otwiera nam maluczkim możliwość > obcowania z historią. Nigdy nie przypuszczałem (z racji wieku), że > usłysze na własne uszy tow.Wiesława.... Mogę Cię zapewnić: nie mylisz się; usłyszałeś! A najbardziej - w wydaniu z r. 1968-go. Ja to powinnam się czuć wdzięczna Kaczyńskiemu, że odmładza mnie o ...czterdzieści lat! Znowu jestem młodziutką studentką Uniwersytetu Warszawskiego, którą polityka po raz pierwszy - nazwijmy to - dotknęła osobiście. Znowu przemawia do mnie tow. Wiesław... Tyle, że ja tej wdzięczności jakoś zupełnie nie odczuwam... Odpowiedz Link Zgłoś
gresiek po prostu maly, zakompleksiony czlowieczek 15.02.08, 03:08 po prostu slow brak! Odpowiedz Link Zgłoś