maruda.r 19.02.08, 07:25 Amerykański satelita szpiegowski ma spaść na Ziemię. ********************************* A może już jest? W końcu za amerykańskiego satelitę uchodzi Lech Kaczyński. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ciaxp Jak ci spadnie na łeb............. 19.02.08, 07:48 to od razu będziesz wiedział że to złom nowego pana Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
sumienie.lk Czy jest relacja kogoś, kto stał w epicentrum? 19.02.08, 08:37 Interesuje mnie relacja kogoś, kto spadanie satelity lub innego obiekty znajdującego się wcześniej w Kosmosie, obserwował stojąc w epicentrum. A tak dokładniej to interesują mnie barwy płomieni towarzyszących przechodzeniu satelity przez atmosferę, ale tylko te obserwowane od czoła toru upadku. Odpowiedz Link Zgłoś
fraglesi67 Polaczki naiwniaczki 19.02.08, 11:38 - Panie Prezydencie, przepraszam, że przeszkadzam, ale mamy problem z satelitą.. - Wilson! Co mnie, do k* nędzy, obchodzi jakiś satelita? - Nasz szpiegowski. Fotografował Rosjan. Cd: fraglesi.wordpress.com/2008/02/16/polaczki-naiwniaczki/ Odpowiedz Link Zgłoś
blanki1975 Jak zobaczyć amerykańskiego satelitę szpiegowsk.. 19.02.08, 07:50 Można zobaczyć też tutaj: www.n2yo.com/?s=29651 Odpowiedz Link Zgłoś
ciaxp złom usa zagrożeniem dla Europy ! 19.02.08, 07:51 Zainstalujcie jeszcze rakiety strategiczne o przewrotnej nazwie Tarcza Antyrakietowa to całkiem wystawicie Polskę jako tarczę strzelniczą na odstrzał.Ci durnie zrobią wszystko co im nowy pan karze z USA karze. Odpowiedz Link Zgłoś
gieroy_asfalta Re: złom usa zagrożeniem dla Europy ! 19.02.08, 20:34 zapytaj panią w swoim gimanzjum: co znaczy "karze" a co "każe". Odpowiedz Link Zgłoś
misza1000 przyganiał kocioł garnkowi... 19.02.08, 23:37 gieroy_asfalta napisał: "zapytaj panią w swoim gimanzjum: co znaczy "karze" a co "każe"." W moim gimnazjum pani uczyła aby mówic: "zapytaj sie pani" a nie zapytaj sie panią" Odpowiedz Link Zgłoś
ciaxp wiernopoddańczy kraj wobec USA......... 19.02.08, 07:55 ma się cieszyć że im zafundowano największe zagrożenie od kilkudziesięciu lat.Podobno wybrano Polskę jako miejsce zrzutu szczątków bo nasi wasale będą najlepsi w zbieraniu złomu dla swojego pana z USA. Odpowiedz Link Zgłoś
ciaxp największe zagrożenie dla bezpieczńxstwa Polski.. 19.02.08, 07:58 od kilkudziesięciu lat.Podobno wybrano Polskę na miejsce upadku szczątków bo nasi wasale będą ne kolanach w zębach znosić szczątki swojemu nowemu panu z USA i jeszcze będą merdać ogonkami. Odpowiedz Link Zgłoś
atena_75 weź pigułkę 19.02.08, 08:40 Te, którą przepisuje ci "doktor od głowy".Bóle głowy i omamy powinny minąć... Odpowiedz Link Zgłoś
ciaxp wiem że to przykre dla Ciebie.......... 19.02.08, 08:48 że nowy pan z USA zrzuca nam na głowy swoje gó...o.A my mamy się z tego powodu radować, zadzierać głowy do góry i mówić że owszem ładnie pachnie. Odpowiedz Link Zgłoś
calcinus Poczytajtroche czlowieku a potem pisz 19.02.08, 11:26 jw. wierzysz ze USA nam dla przyjemnosci satelite na glowy zrzuca? :) wez pigulke :) Odpowiedz Link Zgłoś
nie-naiwniak satelita ? 19.02.08, 08:07 treść artykułu - ciekawa . A podanie adresów stron dotyczących astronomii - przydatna . Skorzystałem i dziękuję . A satelita który ma spaść ? - nie pierwszy i nie ostatni . Kiedyś się mówiło " jak nie można zmienić - to trzeba polubić " - to nie znaczy że lubię satelity szpiegowskie - ale lubię czytać rzeczowe artykuły . pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
slavko.matejovic Jak zobaczyć amerykańskiego satelitę szpiegowsk.. 19.02.08, 08:12 Żeby ten satelita piernicznął w Washington,DC. Jebem ti majku, prezidente Buš Odpowiedz Link Zgłoś
smokpz Wolę wiedzieć jak zapisać się do lekarza w Wwie!! 19.02.08, 08:17 Jestem chory, w komunistycznym Luxmedzie nie ma nic (a tam mam o zgrozo lekarza firmowego), w Medycynie Rodzinnej nie ma nic. Donek, zamiast szczerzyć zęby, weź się za służbę zdrowia. Odpowiedz Link Zgłoś
ciaxp Przy zniszczeniu satelity Chińskiego......... 19.02.08, 08:56 USA i Polskie media tworzyły atmosferę zagrożenia, wskazując na nieodpowiedzialne działanie władz Chińskich.Chińskie szczątki nie spadały na terytorium Polski.Co się zmieniło że teraz wręcz odwrotnie robi się wszystko aby wmówić ludziom że to wspaniale że przyjaciele z USA wybrali Polskę na miejsce upadku szczątków stality USA. Tylko dlatego że właścicielem stelity jest Pentagon. Odpowiedz Link Zgłoś
canisparvus Kto to jest ten Chiński? 19.02.08, 09:57 Kto to jest ten Chiński? Musi być bardzo bogaty, że stać go na satelitę. Kochanieńki, a skądże Ty wiesz, że (cytuję) "przyjaciele z USA wybrali Polskę na miejsce upadku szczątków stality"? Odpowiedz Link Zgłoś
ciaxp Kochanieńki nie rżnij głupa ! 19.02.08, 12:56 Wiem że wszystko co czynią Amerykanie w dziedzinie militarnego wykorzystania przestrzeni kosmicznej jest dobre i szlachetne, natomiast to co uczyniły Chiny niszcząc własnego satelitę było bardzo naganne wg słów pana Busha. Pewnie wg dzisiejszych standardów zrzucenie bomb atomowych na Hiroszimę i Nagasaki także było szlachetne i dobre i wszystkie parobki w krajach Europy Środkowej zafundowałyby to dobrodziejstwo swoim narodom byle tylko dostać medale i odpowiednie gratyfikacje od pana Busha.Taki Świat jacy ludzie.Klasa polityczna XXI wieku to w większej części parobki duchowe które dla kasy wyliżą d...ę każdej dziwce. Odpowiedz Link Zgłoś
www.nasznocnik.pl Re: to co uczyniły Chiny niszcząc satelitę 19.02.08, 13:32 ...to okropny wandalizm, niestety ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ciaxp Zagrożenie jest i problem jest poważny. 19.02.08, 09:00 Władza za wszelką cenę stara się zminimalizować rzeczywiste zagrożenie dla obywateli Polski.Taki przyjecielski gest wobec USA, kosztem bezpieczeństwa własnych obywateli.Jest to cecha charaktrystyczna obecnych władz to stawianie ponad interesem obywateli Polskich interesu sojuszników z USA. Zresztą podobnie było za komuny.Widać nic się w tym względzie nie zmieniło.Parobek zawsze pozostanie parobkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
damianbsc Re: Zagrożenie jest i problem jest poważny. 19.02.08, 09:20 jak mozna mieszkac w US???? Europa to jednaka europa ! Odpowiedz Link Zgłoś
lokalny7 Re: Zagrożenie jest i problem jest poważny. 19.02.08, 10:23 Już wcześniej na tym forum ktoś radził Ci wziąść te pigułki! Bardzo poroszę zastosuj się do dobrej rady. Mam nadzieje że Ci się poprawi. Odpowiedz Link Zgłoś
old.european Kon trojanski USA, teraz satelita szpiegowski... 19.02.08, 11:24 Same honorowe zadania. Odpowiedz Link Zgłoś
ronnie_ik Re: Jak zobaczyć amerykańskiego satelitę szpiegow 19.02.08, 12:18 a ja z przyjemnościa chciałbym zobaczyć jak spada lub zostaje zestrzelony ... nie codzień można zobaczyc takie cus ... Odpowiedz Link Zgłoś
ciaxp USA czeka z odpaleniem rakiety........... 19.02.08, 12:59 na dobry politycznie moment.Prawdopodobnie jest to zsynchronizowane z aktualnymi wydarzeniami. Zobaczymy co się wydarzy w tym tygodniu w polityce.Czym jeszcze to imperium zaszantażuje Świat? Odpowiedz Link Zgłoś
tricolour Jesteś kretyn... 19.02.08, 18:27 ... wiecz co to takiego? Siedzi i marudzi, a niedouczone... Odpowiedz Link Zgłoś
ukos Ustawić się na trajektorii, zobaczyć i umrzeć :) 19.02.08, 13:03 Jak ktoś głupio pyta, to mu się głupio odpowiada. Odpowiedz Link Zgłoś
bezsensacje Jak zobaczyć amerykańskiego satelitę szpiegowsk.. 19.02.08, 14:33 Sami go sobie możemy zestrzelić, przecież mamy F-16 JASZCZOMB ;) Odpowiedz Link Zgłoś
stary.virus Dlaczego na Polske spadnie? 19.02.08, 19:26 Skad tak duzo forumowiczow jest przekonanych ze ten satelita spada na Polske? Nikt tak przecierz nie twierdzil, ani NASA, ani inni rzecznicy? Bedo go zestrzeliwac nad Polnocnym Pacyfikim i najprawdopodobniej jakies kawalki spadna do poludniowego pacyfiku, z tego co czytam na roznycz specjalistucznych forach. Odpowiedz Link Zgłoś
tropicalbula Re: Dlaczego na Polske spadnie? 19.02.08, 23:04 heh, czyżby przewidywania z SeeSat-L ;) Też jestem ciekawy czy Molczan dobrze typuje, twierdzi jakoby NOTAM, dotyczący restricted zone 21.02.2008, ok. 3.30 UTC, był związany właśnie z próbą zestrzelenia Odpowiedz Link Zgłoś
ciaxp Bush jest zagrożeniem dla Świata ! 21.02.08, 16:07 Dopóki ten pijak dysponuje guzikiem atomowym Świat nie może spokojnie spać. Odpowiedz Link Zgłoś
ciaxp Bush+ Macierewicz= mieszanka wybuchowa 21.02.08, 16:09 Bush to jest największe zło jakie mogło się przydażyć Światu po roku 2000. Odpowiedz Link Zgłoś
az6 Jak zobaczyć amerykańskiego satelitę szpiegowsk.. 01.03.08, 15:47 normalnie trzeba polecieć rakietą do kosmosu i poszukać jej Odpowiedz Link Zgłoś