pogromca_gamonia 21.02.08, 06:59 to agonia PiSu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mangold Bajka PiS o Donaldzie 21.02.08, 07:00 Barany...do roboty w Sejmie a nie bajki opowiadać!! I to jeszcze w okolicach wieczorynki pokzaywać dzieciom gebę Kaczyńskiego, Co na to Rzecznik Praw Dziecka?? Odpowiedz Link Zgłoś
sumienie.lk I Nieudacznikowi RP pogorszyło się... 21.02.08, 07:07 Paranoja, której działanie widać w niemal wszystkich wypowiedziach i zachowaniach Jarosława Kaczyńskiego, staje się niebezpieczna dla niego samego. Dlaczego nikt nie pomoże choremu człowiekowi? Odpowiedz Link Zgłoś
nexxon = = = Opluc Tuska to nowy program PiS sla Polsi 21.02.08, 07:17 Czy ci ludzie nie maja na co pieniedzy wydawac? Czemu opluwaja zamiast prezentowac program lub rzeczywiste nieudolne posuniecia rzadu (lubi brak posuniec). Czy kaczynski nie moglby sie wziac za cos sensownego zamiast pluc i obrzydzac Polske Polakom? Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk_fizyk Re: = = = Opluc Tuska to nowy program PiS sla 21.02.08, 07:18 Czego wymagać od impotenta Kaczyńskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
sumienie.lk pisiorki posługują się samymi ogólnikami... 21.02.08, 07:44 Brak pisiorkom konkretów, które potwierdzają ogólnikową tezę, że rząd PO nic nie robi. Odpowiedz Link Zgłoś
kronopio77 PiS pokazał swój poziom - poziom przedszkolaka 21.02.08, 07:47 banda dyletantów i zakompleksionych prawiczków Odpowiedz Link Zgłoś
wilusztochuj Debile z Pisu 21.02.08, 08:19 Debilne przeslanie na debilnym poziomie od debili z pisu dla debili glosujacych na pis. W sumie wszystko sie zgadza, ciemnogrodczycy wreszcie mowia do swojego elektoratu jezykiem ktory ten zrozumie. Odpowiedz Link Zgłoś
kerrmit20 Psi ubeku skowycz nad Wojkiem w ciemnych okularach 21.02.08, 09:45 “Główną motywacją mojej aktywności politycznej była potrzeba władzy i żądza popularności. Ta druga była nawet silniejsza od pierwszej, bo chyba jestem bardziej próżny, niż spragniony władzy. Nawet na pewno…” Donald Tusk, premier.cyt. za "GW" z 15-16.10.2005 Odpowiedz Link Zgłoś
pisubek PiS - partia nieudacznikow i opoznionych w rozwoju 21.02.08, 09:47 Ogladajcie sobie PiSowska propagande na okraglo w cuchnacym PiSuarze. Odpowiedz Link Zgłoś
pisubek Tow.kerrmit20! Widze, ze pies i pis to dla was to 21.02.08, 09:49 samo. Slusznie. Pis to bardzo spsiala partia, tylko dla kundelkow. Odpowiedz Link Zgłoś
pisubek Nie, tow. amanasunta! Jak sami dobrze wiecie PiS 21.02.08, 09:50 to partia dla bydla. Odpowiedz Link Zgłoś
kerrmit20 Psi ubeku skowycz nad Wojkiem w ciemnych okularach 21.02.08, 09:53 .... Odpowiedz Link Zgłoś
mirmat1 Niestety, odbudowa UBekistanu przez Tuska jest ... 21.02.08, 12:40 ...RZECZYWISTOSCIA Re: Super Bajka! Brawo PIS! J...ć PO! M; Realiami, wyniklymi z beszczelnych kalmstw kampanii wyborczej POstKomuny sa obcinacze palcow wychodzacy z wiezien i oprozniajacy cele dla Patriotow walczacych z agentami GRU i KGB w Polskich Sluzbach Specjanych. Odpowiedz Link Zgłoś
lks17 Głos z tajnego bunkra PiS 21.02.08, 13:01 wybudowanego przez tow. Antka Skdw dla tow. Kaczurzyńskich i Małej Panienki. Towarzysze musicie przetrwac!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rybka9915 stara bezzebna wiedzma - zyciowa rola Jarka! 21.02.08, 15:56 i tak to w czolowym wale pisu odzyly "talenty" akrorskie. Jako stara, zlosliwa, bezzebna wiedzma prezentuje sie bardzo naturalnie. W ogole nie widac, ze gra. Tyle, ze znow TVPis chlusnie w platnikow abonamentu swiezozmacona eliksirem pisu, czyli gnojowka. Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re:Nie wytrzymują skutków swoich rządów! 21.02.08, 18:27 Ile jeszcze? Jeszcze czekajmy, ile czekać? Banda Kaczora zaczęła narzekać. W deszczu plwociny, w smugach swądu, pazerny kler odpadł od rządu. Jeszcze w TeVałPiS lecą zajawki, cztoby pakazat POwskie sprawki. Jeszcze w Sejmie Sobacka bawi, jeszcze (prezydęt) ich ułaskawi. Jeszcze miliony pompują w Rydza, jeszcze ta sekta nacje zohydza. Jeszcze daleko od nas są cuda, jeszcze wyjedzie zbyt dużo luda. Jeszcze za wcześnie mówić na dziś, mam swoją gawrę tutaj jak miś. Jeszcze ciągnie przeleźć przez Tatry, uciekać stąd, gdzie niosą wiatry! Nie wytrzymują skutków swoich rządów! wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80708,4948704.html Odpowiedz Link Zgłoś
dupablada9999 a mi się spot podobał 21.02.08, 21:35 mi się spot podobał - ciekawy pomysł, ładnie wypunktował wady tego rządu... z humorem... ps. nie jestem fanem PISu, głosowałem na PO (i żałuję - nie dlatego że teraz zagłosowałbym na inną partię, tylko dlatego, że straciłem 5 minut w niedzielne popołudnie... drugi raz tego błędu nie popełnię.) nie ma na kogo głosować - wszyscy są tacy sami... Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper Opublikuj te liste może nie sa świadomi? 21.02.08, 16:31 Ja tez jestem ciekawy czy swoich znajomych z Rosji znajde a moze i siebie? Odpowiedz Link Zgłoś
inv28 Re: Spieprzaj dziadu ze swoją komunistyczną propa 21.02.08, 11:46 Przeglądając komentarze zwróciłem uwagę na pewną prawidłowość. Krytycy PISu i braci Kaczyńskich zwracają uwagę na absurdalność argumentów PIS, na histeryczny czy napastliwy ton, na brak merytorycznej treści, czy wreszcie na śmieszność bijącą z wypowiedzi PIS. Krytykują, śmieją się, ale nie używają inwektyw, nie opluwają. Niestety nie można tego powiedzieć o wypowiedziach zwolenników PIS. Inwektywy, przeleństwa, obelżywe zwroty to jakby reguła. Prymitywne zniekształcenia nazwisk, dodawanie niemieckich przedrostków, czy celowe i konsekwentne pisanie nazwisk z małej litery to chyba odbicie frustracji, prostactwa i zwyczajnego chamstwa pomieszanego z brakiem wychowania i wykształcenia. Może warto przed napisaniem komentarza trochę się zastanowić? Odpowiedz Link Zgłoś
kerrmit20 Psi ubeku skowycz nad Wojkiem w ciemnych okularach 21.02.08, 09:52 ... Odpowiedz Link Zgłoś
pisubek tow.kerrmit! Zawartosc PiSuaru uderzyla wam do 21.02.08, 09:54 glowy! Powtarzacie sie. Pobudka! Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper Masz jakąś obsesję na punkcie więzienia i Rosji? 21.02.08, 16:42 Ja tam pracowałem kilka lat, nieźle zarabiałem i poznałem wielu zyczliwych Polsce ludzi, byli tez podobni do ciebie, jak byli w grupie to chętnie by mnie "skasowali" bo byłem "polaczkiem", pojedynczo jakoś skromniej sie zachowywali. Odpowiedz Link Zgłoś
rokets_w Re: PiS - Partia zdrady narodowej! 21.02.08, 15:55 pisubek napisała: PIS-PARTIA ZDRADY NARODOWEJ > to platforma jest partią zdrady, to tusk naród polski zdradza i powoli oddaje w niewole rosyjsko niemiecką, czy ty nie widzisz ze niemcy i rosjanie nas otaczają? jesli nie to jestes głupszy niz ustawaprzewiduje Odpowiedz Link Zgłoś
kerrmit20 Re: Psi ubeku skowycz nad Wojkiem w ciemnych okul 21.02.08, 10:03 ..... Odpowiedz Link Zgłoś
mkot2005 Do Kermita 21.02.08, 10:17 Nie wiem, czy zdajesz sobie sprawę, że Twoje posty nie tylko nie szkodzą politykom z PO, ale ośmieszają totalnie PiS. M.in. dzięki takim jak Ty PO utrzymuje swoja popularność, a nawet ją zwiększa, a PiS dołuje coraz bardziej. Tak trzymać, Kermit! Odpowiedz Link Zgłoś
kerrmit20 Super! ciesze się bardzo że lubisz moje posty 21.02.08, 10:30 postaram sie zwiększyć ilość. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
hecer Re: Super! ciesze się bardzo że lubisz moje posty 21.02.08, 13:19 ...ja nie rozumiem moralu tej bajki... tzn co, "zycie to nie bajka" a jednoczesnie polityka pokazywana jest w spocie jako bajka, Tusk jako zly Wilk a Kaczynski jako Gajowy... czy to ma sens? to sie kupy nie trzyma. ...moze chodzi o "uklad" - Kaczynski przyznaje ze "uklad" to byla bajka... coz, kazdy ma swoja bajke... Odpowiedz Link Zgłoś
ordeal Eeeee...jaki tam gajowy:D 21.02.08, 13:22 To tylko stara leśna babcia klozetowa!:DDDDD Program sprzątania zasranego i zaszczanego przydrożnego lasu, to zadanie w sam raz na możliwości i kompetencje I Nieudacznika IV RP!:D I jaki społecznie pożyteczmy i potrzebny!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
spark5719 Re: Tusk,Półtusk, ćwierćtusk,……… 21.02.08, 13:34 Podaj swoje nazwisko, też "się przerobi", no! N.b., ten blog w stopce to niezły bełkot, pewnie zbijasz bąki cały dzień i nudzisz się niemiłosiernie. Zwłaszcza to wsparcie dla szalonego Antoniego mnie rozbawiło - ale jestem w stanie zrozumieć solidarność "braci w niedoli" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tekameka oto scenariusz spota zdobyty przez naszych ludzi 21.02.08, 09:44 Mama - Mama Kaczyńskich Czerwony Kapturek - Jolanta Szczypińska Wilk - Donaldu Tusku Myśliwy - Jarosław Kaczyński Babcia - jakaś starsza kobieta (może być Joanna Senyszyn) Oto streszczenie spota: Pani Kaczyńska wysyła Jolę do Joanny, która mieszka w lesie, z koszykiem smakołyków. Po drodze Jolanta spotyka Donku, który poinformowany o celu wędrówki decyduje się na dotarcie do chatki Senyszyn pierwszy. Najpierw zjada Joannę, potem po dialogu o wielkich oczach zjada Jolantę. Na szczęście przechodzący tamtędy Jarosław Kaczyński ratuje Joannę i Jolantę z opresji rozcinając brzuch Donaldu Tusku. I żyją dalej długo i szczęśliwie. Oczywiście Czerwony Kapturek i Mysliwy. I Mama z Babcią też. Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper I jaki z tej bajki morał? 21.02.08, 12:28 Puścić Czerwonego Kapturka to bałaganu narobi i przyrodę wymorduje. Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper a PiS nadal w piaskownicy, czas do lekarza 21.02.08, 09:20 bo to juz nie dzieciństwo tylko zdziecinnienie. Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper Cuda to sobie sami musimy wypracować. 21.02.08, 10:13 Jeden cud już był to "Solidarność", gdzie wierzący i niewierzący, partyjni i bezpartyjni stanęli ramię w ramię by życ w innej Polsce, to się dokonało. Teraz czas na wspólna pracę, także ramię w ramię bysmy mieli Polske silną. Zauwaz jedno, że nawet sąsiedzi mniej przeszkadzają a więcej pomagają(głównie z zachodu) a my sami sobie mieszamy. Nie interesuja mnie animozje miedzy Pis a PO, interesuje mnie mój kraj, a nie wszyscy dorosli by to zrozumieć, PiS napewno, wiekszośći polityków PiS nie widac było przed 1988 r, odwagi brakło, czy sb zakazało? Dla przypomnienia, Tusk powiedział że Polske stac na cud na miare Irlandii, podchwycili to dziennikarze i dopisali swoja fanastyczną wersję. Wiem co mówił Tusk teraz i wcześniej, wiem także co mówił Kaczyński i jakie miał i ma poglądy. Natomiast nie spodziewałem sie że otoczy sie ambitnymi idiotami bez doświadczenia, tym mnie zaskoczył. Nieważna jest przynalezność, liczy sie rozum i jego wykorzystanie w służbie publicznej. Tusk też ma ograniczony kredyt i on o tym wie. Odpowiedz Link Zgłoś
kerrmit20 Podpisuje sie pod tym, z tym że rzad Tuska 21.02.08, 10:35 kieruje się nie interesem obywateli a swoim a to ciągłe strofowanie swoich ministrów o którym słychac - ogłasza alerty dla rządu:) - ukazuje niestety niemoc. dlaczego partie w Polsce mysla najpierw jak zdobyć władze a potem dopiero jak ja spożytkowac odważnie nie patrzac na PR i sondaze? najmocniej dotyczy do tego rzadu, oni są sparaliżowani przez słupki bo Tusk ma zostac prezydentem Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper Szef ma prawo do strofowania a nawet więcej 21.02.08, 11:14 Skup się na konkretach, takich drobnostek to w ogóle nie czytam. Prawem opozycji jest krytyka, fajnie jak konstruktywna a powinnoscią rządu dbanie o interesy poaństwa i obywateli. Moge nie lubiec jakiejs opcji ale jak maja rację to im przyznam. PiS mógł zrobic wiele, zrobił niewiele a w sprawach "tajemniczych" nawet sporo napsocił. Wątpie czy Tusk patrzy na słupki, nic one nie pomoga jesli nie będzie efektów, wyborcy nie kieruja sie słupkami tylko portfelem. Tusk jest tego swiadomy, nawet mówił o tym, wie że jeśli będa efekty w polityce społecznej i gospodarczej to będzie prezydentem a jeśli nie to może miec duzą szanse np. Cimoszewicz. Chociaz i L. Kaczyński ostatnio zaczyna mówic ludzkim głosem:))) Wie o tym doskonale także PiS i patrząc z boku widze jak robia wszystko by włożyc kij w szprychy, nawet kosztem osmieszenia własnej osoby. Znam te chwyty jeszcze z lat 80-tych, stosowała je esbecja dla dyskredytowania działaczy opozycji a także na róznych zebraniach załóg, szczególnie tam, gdzie wiedzieli że jest silna grupa opozycji, często skupiona w samorządach pracowniczych, to była jedyna legalna forma działania tych struktur. Odpowiedz Link Zgłoś
resinstant Czerwony PiSuar zachwuje sie 21.02.08, 12:34 jak obsmarkana i obsikana gównarzeria Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper Niestety, ze smutkiem to potwierdzam 21.02.08, 14:07 Ze smutkiem, bo maja aspiracje do rządzenia krajem a nadal żyja w świecie bajek. Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper Jak wweźmie słownik to dopiero moze się rozpisać:) 21.02.08, 16:09 Co cię tak boli, osobiście jesteś w to zaangażowany? to sie przdstaw i wtedy dopiero dowiesz się prawdy:))) Mój dziadek mawiał: "rób tak byś sie nie wstydził własnego uczynku ani towarzystwa i nie zazdrośc nikomu, bo nie wiesz czego zazdroscisz" Dlatego wybieraj kochankę inteligentną i nie zazdrośc żony bliźniemu zanim jej nie poznasz:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
rokets_w Re: Cuda to sobie sami musimy wypracować. 21.02.08, 16:06 a.k.traper napisał: > Jeden cud już był to "Solidarność", gdzie wierzący i niewierzący, > partyjni i bezpartyjni stanęli ramię w ramię by życ w innej Polsce, > to się dokonało. Teraz czas na wspólna pracę, także ramię w ramię > bysmy mieli Polske silną. Zauwaz jedno, że nawet sąsiedzi mniej > przeszkadzają a więcej pomagają(głównie z zachodu) a my sami sobie > mieszamy. Nie interesuja mnie animozje miedzy Pis a PO, interesuje > mnie mój kraj, a nie wszyscy dorosli by to zrozumieć, PiS napewno, > wiekszośći polityków PiS nie widac było przed 1988 r, odwagi brakło, > czy sb zakazało? Dla przypomnienia, Tusk powiedział że Polske stac > na cud na miare Irlandii, podchwycili to dziennikarze i dopisali > swoja fanastyczną wersję. Wiem co mówił Tusk teraz i wcześniej, wiem > także co mówił Kaczyński i jakie miał i ma poglądy. Natomiast nie > spodziewałem sie że otoczy sie ambitnymi idiotami bez doświadczenia, > tym mnie zaskoczył. Nieważna jest przynalezność, liczy sie rozum i > jego wykorzystanie w służbie publicznej. Tusk też ma ograniczony > kredyt i on o tym wie. Ale jesteś głupi i ślepy że widzisz tą sąsiedzka pomoc. Oni nie pomagają ale doją nas ile się da. Czy z rosja czy z niemcami mamy tak potężny deficyt w handlu ze już zaczynamy być nie wypłacalni. Spytaj sie kolego swojej miłości tuska by ci powiedział ale prawdę ile nasz kraj na długu zagranicznego, niech ci poda te dane ale prawdziwe a nie zakłamane. A fundusze unijne ? to najpierw musimy tę kasę wpłacić by potem ja dostać. Zanim pierwsza centówka unijna do nas trafiła to wiele lat najpierw wpłacaliśmy. Tak ze nie ciesz sie z tej pomocy bo nikt nikomu za darmo takich pieniędzy nie daje. Odpowiedz Link Zgłoś
pisubek Gejowy rokets! Odmarsz do PiSuaru. Gosiu i Brudziu 21.02.08, 16:30 czekaja. Odpowiedz Link Zgłoś
rokets_w Re: a PiS nadal w piaskownicy, czas do lekarza 21.02.08, 15:52 a.k.traper napisał: > bo to juz nie dzieciństwo tylko zdziecinnienie. Mów tak dalej a tusk z platformą zaprowadza cie w niewole i komina Odpowiedz Link Zgłoś
karlik.h Re: PiS pokazał swój poziom - poziom przedszkolak 21.02.08, 09:31 Donald Obicywacz zasługuje na niejedną bajkę ku przestrodze następnych pokoleń.Do niedojrzałych dorosłych najlepiej dojść bajką lub komiksem bo są na etapie dziecka jak większość wyborców PO.Ciekawe kiedy Donald Obiecywacz zacznie czynić te obiecane cuda na co niecierpliwie czekam. Odpowiedz Link Zgłoś
pisubek Towarzyszu karlik! Dla was poziom odpowiedni, dla 21.02.08, 09:33 nie-pisowcow - zalosny prymitywizm rodem z PiSuaru. Dno. Odpowiedz Link Zgłoś
kerrmit20 Najslabszy rzad IIIRP 21.02.08, 09:37 0 kompetencji. 0 pomyslu. 0 wizji przyszlosci… Szkoda kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
freon Re: piss-off-cy opowiadaja bajki 21.02.08, 09:54 Panie Kerrmit, rzad sie nie podoba? To wyjedz! Wypad do Irlandii. Zdaje sie, ze to wlasnie radziliscie wszystkim zwolennikom PO za czasow slusznie minionych. Wiec teraz sami - wynosic sie. Co? Jezykow sie nie zna? Obcych sie boi? A to najpierw do lekarza specjalisty. A potem jazda - wprowadzac IV Republike Bananowa gdzies na Sao Tome i Principe. Odpowiedz Link Zgłoś
kerrmit20 Tobie się podoba jabłek i kurczaków masz po szyje 21.02.08, 10:02 rząd uzdrowił służbę zdrowia samym tylko faktem, że wygrał wybory itd a jedyny język parchu jaki znasz to to co za 1,50 ci napisali w GW że oni ciemnogród a my Europejczycy Odpowiedz Link Zgłoś
cixem Re: PiS pokazał swój poziom - poziom przedszkolak 21.02.08, 12:47 Poziom i czas spotu został wybrany nieprzypadkowo. Większość wyborców PiS to rencistki z moherem na głowie i Alzheimerem pod beretem, choroba ta powoduje "dziecinnienie" dorosłego człowieka, więc dobranocka jest jak najbardziej odpowiednią porą dla nich na oglądanie reklamy Jarka wielkiego. Jarek ratował babcie i wnuczki przez 2 lata, ratował metodycznie, z użyciem BOR, CBA a także zagłuszaczy sygnału telefonii komórkowej. PiS-owcy czekają aż Tusk zacznie czynić cuda. CZEKAJĄ bo uważają, że Tusk czarodziejską różdżką sypnie im mannę z nieba. "Cud na miarę Irlandii" Czytać się ze zrozumieniem nauczyć!!!!!!!! Wziąć się trzeba do roboty, bez względu na przynależność partyjną, religijną, preferencje seksualne, sportowe, kulinarne czy zoologiczne. Czekając na cud dorobimy się najwyżej odcisków na łokciach i wytrzeszczu oczu. Poza tym, wolę Tuska bez cudu, niż Kaczyńskiego z Rydzykiem w tle. Odpowiedz Link Zgłoś
gls1 Re: pisiorki posługują się samymi ogólnikami... 21.02.08, 12:12 jeżeli PiS mówi, ze rząd PO "nie robi nic" używa podwójnej negacji, czyli twierdzi, że rząd PO "robi cokolwiek". Dokorzy prawa i nie mają pojęcia o LOGICE FORMALNEJ!!! Jak może rzad PiS cokolwiek zrobic jak nie zna LOGIKI i jej zasad???? Odpowiedz Link Zgłoś
megasceptyk Gejowy po dobranocce? Oszaleli? Sowińska, pomocy! 21.02.08, 10:04 Nasza narodowa idiotka może przepędzi naszego gejowego. Chyba że to nowa promocja, co na to ogórkowy Roman? Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re: = = = Opluc Tuska to nowy program PiS sla 21.02.08, 18:38 Takie zuchy, a dzieło obsiadły muchy. Narozrabiał ważny gość. Głupek z uśmiechem. Taka zadra czy ość. Napchany Lechem. Kopia Jarosław Modry. Taka krągła kapusta. Za swoje to nieszczodry. Za społeczne rozpusta. Zawsze na jednego dwóch. Stołków, wiele talerzy. Ze spluwą bez obaw zuch. Dokopią jak już leży. Kto ma zatarg z sąsiadem. Lubi robić złośliwość. Z ich uczonym przykładem. Ma prawo, sprawiedliwość. Wiara posowiecka. Wykrętny “powstań ludu ziemi”. Przekręty to naszej sekty miód. TiVi TR-wam natchnie promiennymi. “Dziś wiedzie nas na bój, na trud. ...” Smród swojski, do Rydza jak ćmy. Choć marność, jutro wszystkim my. Kleszcz i jad wznosi wspólny śpiew. Wtórują nam kościelne dzwony. Niesiemy zawiść, złośliwcom zew. Ojciec Ryzdyk woła siew, siew, siew. Nasz krzyż płonie i jest czerwony. Weźmiemy wrogom ciało i krew! Odpowiedz Link Zgłoś
remik.bz PiS nauczył sie "psucia wizerunku" od PO 21.02.08, 08:27 nexxon napisał: > Czy ci ludzie nie maja na co pieniedzy wydawac? Czemu opluwaja > zamiast prezentowac program PiS tylko kontynuuje zwyczaje narzucone przez PO w 2005 po przegranych wyborach Odpowiedz Link Zgłoś
monster1972 a kto wyjechal z dziedkiem z wehrmachtu? hm? 21.02.08, 08:31 PO? jesli tak bardzo szukasz tego, kto zaczął tę dziecinadęm, to poszukaj w pisdzie..:) blizej niejakiego kurskiego POlak-ateista Odpowiedz Link Zgłoś
nexxon === PO winna zdziczeniom i nieudolnosci pisu? 21.02.08, 08:51 "Czy ci ludzie nie maja na co pieniedzy wydawac? Czemu opluwaja zamiast prezentowac program" "...PiS tylko kontynuuje zwyczaje narzucone przez PO w 2005 po przegranych wyborach.. Odpowiedz Link Zgłoś
jas_wedrowniczek2 W każdym narodzie jest garstka frustratów i pie.. 21.02.08, 09:19 PIS utonie w bagnie własnych wymiocin, za jakiś czas na niego będzie głosował wyłącznie margines i oszołomy róznego gatunku. Na to nie ma już rady. W kazdym narodzie jest zawsze jakaś garstka frustratów i pieniaczy. A takie mieli szczytne hasła... Odpowiedz Link Zgłoś
remik.bz Re: W każdym narodzie jest garstka frustratów i p 21.02.08, 09:43 jas_wedrowniczek2 napisał: > PIS utonie w bagnie własnych wymiocin, za jakiś czas na niego będzie > głosował wyłącznie margines i oszołomy róznego gatunku. > Na to nie ma już rady. W kazdym narodzie jest zawsze jakaś garstka > frustratów i pieniaczy. > > A takie mieli szczytne hasła... Trochę brakuje Ci kultury , ale trudno , nie Twoja wina. Ciekaw jestem na kogo Twoim zdaniem beda głosować ludzie popierający wartości PiS-u (tradycja , katolicyzm , patriotyzm , rodzina) jak PiS-u "nie bedzie" ? Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok koleżko, pis nigdy czegos takiego nie popierał 21.02.08, 09:55 pis popierał pana rydzyka i jego matactwa i manipulacje. Kaczynski jako człowiek bezrodzinny nie mógł popierac rodziny. Kaczynski nie popierał też tradycji, ani religii. Kaczynski popierał porozumienie centrum. Pierwsze sto dni Tuska , to gaszenie pożarów, które wybuchły za sprawą kłamczynskiego. Przecież to jasne jak słonce. Czy, gdy wygrał kłamczynski, to celnicy albo lekarze nie strajkowaliby???? chyba kpicie!!! A może nauczyciele albo inni siedzieliby cicho???? Kaczynski jest nędznym graczem politycznym. Był najgorszym premierem. Jego okres premierowania to ciągłe walki, walki, walki. Międzypolskie i międzynarodowe. Co uzyskał kaczynski na arenie miedzynarodowej? Nic! Ten facet niczego nie potrafi. To amator rządzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
remik.bz PiS to przede wszystkim wartości 21.02.08, 10:39 Chodzi o to ,ża ja popieram te wartości. I dlatego do PiS-u mi najblizej. Oczywiście PiS popełnia blędy, ale trzeba skupiać się na wartościach , nie na ludziach. A ponieważ te wartości wyznaje kilka milionów Polaków , więc nie licz na "upadek" PiS-u? Na kogo byśmy wtedy głosowali? A przecież praw wyborczych to PO nam nie odbierze - prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
cz27 Re: PiS to przede wszystkim wartości 21.02.08, 11:27 remik.bz napisał: > Chodzi o to ,ża ja popieram te wartości. > I dlatego do PiS-u mi najblizej. > Oczywiście PiS popełnia blędy, ale trzeba skupiać się na > wartościach , nie na ludziach. > A ponieważ te wartości wyznaje kilka milionów Polaków , więc nie > licz na "upadek" PiS-u? > Na kogo byśmy wtedy głosowali? > A przecież praw wyborczych to PO nam nie odbierze - prawda?Te wasze wartosci gudłajskie wsadz sobie albo jareczkowi w dupe gejowską. Odpowiedz Link Zgłoś
nexxon Re: PiS to wartości - brzeczaca mamona i wladza... 21.02.08, 12:08 ... wladza dla wladzy. Ci ludzie sa chorzy na nienawisc do Polski i Polakow, dziela Polakow na lepszych i gorszych (oni sa tymi lepszymi) - dlatego Polacy gardza pisem i kaczynskimi. Obydwoma. Pis sie rozleci a kaczynskiego szanse na ponowna prezydenture sa zadne Odpowiedz Link Zgłoś
pisubek PiS - partia gejowych i dla gejowych! Dobrze, ze w 21.02.08, 12:25 koncu przyznali sie. Jeszcze maja szanse na normalnosc. Zycie w ukrycie musialo im bardzo ciazyc. Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper Znamy, znamy te wartości, przypomnieć? 21.02.08, 16:03 "trzeba skupiać się na wartościach , nie na ludziach" Wnioskuję że brakuje ci doswiadczenia osobistego i wiedzy na temat ludzi naginanych do wartosci i poprzedniej epoki, juz za Gierka głoszono ze socjalizm jest dobry, tylko go ludzie wypaczyli:))) Wartości były szczytne plany ambitne, niektóre jakbym słyszał niedawno w kampani przedwyborczej i w 2005 i trochę już słabsze w 2007.Wiesz dlaczego protest sierpniowy miał hasło "Socjalizm tak wypaczenia nie"? Bo za "wartościami" stała siła która mogła pozbawić wartości najcenniejszej-życia. Ludzie chca zyc normalnie i chca godnie żyć, trzeba im tylko to ułatwiać i to jest rola rządu. Natomiast nie interesuja mnie rewelacje, kto w moim środowisku donosił, bo wiem, nawet duchownych mieliśmy "namierzonych". Niedawno prezes IPN odkrył "tajne" studio TV z którego nadawano w stanie wojennym. Gdyby popytał zwukłych wtedy kolporterów to by mu adres podali, można tez było przeczytać w podziemnych biuletynach. Wiesz jaki z tego wniosek? Że niektórzy nie mieli do nich dostępu w tamtych czasach, a były kolportowane i przedrukowywane w całym kraju a nawet dalej. Ciekawe kiedy dotrze do znaczków podziemnej poczty u mnie w domu? Odpowiedz Link Zgłoś
qawsedrftg gejowy kaczuszka wartości pisowe 21.02.08, 10:41 > wartości PiS-u (tradycja , katolicyzm , patriotyzm , rodzina) Dobre wishful thinking z rana nie jest złe. Nie wiesz że prawdziwy polityk konserwatywny zawsze ma żonę i kochankę? Po rozwodach są zarówno wielcy ewangeliści: Zienkiewicz, Michalski, jak i sami aktorzy: Szczypawka Dorn Kuchciński Gosiu, krypto-single Zero, Jaruś, Szczygło, Suski... Odpowiedz Link Zgłoś
remik.bz Re: gejowy kaczuszka wartości pisowe 21.02.08, 10:43 qawsedrftg napisał: > > wartości PiS-u (tradycja , katolicyzm , patriotyzm , rodzina) > > Dobre wishful thinking z rana nie jest złe. Nie wiesz że prawdziwy polityk > konserwatywny zawsze ma żonę i kochankę? > > Po rozwodach są zarówno wielcy ewangeliści: Zienkiewicz, Michalski, jak i sami > aktorzy: Szczypawka Dorn Kuchciński Gosiu, krypto-single Zero, Jaruś, Szczygło, > > Suski... No i co z tego dla mnie (dla wyborców PiS) wynika? przecież to tylko ludzie.. Odpowiedz Link Zgłoś
spark5719 "Tylko ludzie"..? Tak, lecz bez zasad,nie sądzisz? 21.02.08, 13:30 Co innego głoszą w swoich hasłach i rzekomo popieranych "wartościach", a co innego robią w życiu. To się nazywa "czysta hipokryzja", czy jakoś tak - nieprawdaż? ;)) Mieliżmy zresztą dowody przez ostanie dwa lata, teraz powoli wychodzą kolejne "kwiatki". Odpowiedz Link Zgłoś
remik.bz Re: "Tylko ludzie"..? Tak, lecz bez zasad,nie sąd 21.02.08, 13:46 Moze i tak , w wielu przypadkach na pewno tak. Problem w tym ,że nie mogę głosować na inne partie bo z ich wartościami mi nie po drodze. Trudno abym głosował na "komuchów" wyznając wartości patriotyczne , bedąc katolikiem. Tak samo nie mogę akceptować kultu pieniądza , wartości konsumpcyjnych i odwracania sie od ludzi starych , słabych biednych przez PO (która kreuje obraz Polski dla młodych , energicznych , bogatych). Pozostaje więc PiS - mimo wielu minusów i ewidentnych bledów. Odpowiedz Link Zgłoś
megasceptyk Re: "Tylko ludzie"..? Tak, lecz bez zasad,nie sąd 21.02.08, 17:20 Durniu, na komuchów głosowałeś. Ale ty tylko durnia udajesz,prawda? Nową technikę PR próbujecie? Beznadziejna, może działa na pospólstwo :). Uczcie się lepiej od mistrza tłuki bez szkoły i doświadczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
remik.bz nie wierz "faktom medialnym " 21.02.08, 09:26 Zdziczenie i nieudolność PiS-u to fakty medialne - efekt antypisowskiej propagagandy. Takim samym "faktem" będzie teraz Czerwony Kapturek. Jak Kuba Bogu.... Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: nie wierz "faktom medialnym " 21.02.08, 09:38 Jaaasne - mega-merytoryczne kampanie o dziadku w wermachcie i kłamstwa o finansowaniu PZU to tylko fakty medialne. Nic takiego nie miało miejsca. stary, masz ludzi za debili, a sam nim jesteś Odpowiedz Link Zgłoś
kerrmit20 Gdzie ustawy rozporządzenia, pomysły, rozwiazania? 21.02.08, 09:39 To zmarnowane 100 dni!!!!Pijar i media ludzi ogłupiły a szczególnie naiwnych młodych. Lenie, kretacze zwalaja robote na innych. Nieprzygotowani do rządzenia. Gdzie te cuda- podwyzki, dobrobyt powroty z Irlandii, gdzie ustawy rozporządzenia, pomysły, rozwiazania. To po prostu skandal, którego oczywiście zdecydowana wiekszość gazet, telewizji, rozgłośni nie widzi!!!!!!!!!! Dlaczego???? Gdyby to tak fatalnie wykonywał poprzedni rząd byłaby niesamowita artyleryjska kanonada. Co robił 3 miesiące Sejm? prosze przeczytac czym sie zajmował? Kpina i żenada. Za co biorą rządzacy pieniądze? Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: PiS nauczył sie "psucia wizerunku" od PO 21.02.08, 08:57 remik.bz napisał: > PiS tylko kontynuuje zwyczaje narzucone przez PO w 2005 po > przegranych wyborach *********************************** Skoro tak sądzisz, to znaczy, że absolutnie niczego nie rozumiesz. Może poniższa analogia pomoże nawiązać kontakt z rzeczywistością. Biedny człowiek, który ukradł chleb, jest złodziejem. Można jednak go bronić, argumentując, że nie miał wyjścia, że musiał itd. Taka argumentacja jest racjonalna, bo odwołuje się do interesu społecznego, którego celem jest ochrona słabszych, a cel ten nie został osiągnięty i w ostatecznym rozrachunku zmusił owego człowieka do kradzieży. PiS zauważył, że skoro taka argumentacja działa, to można ją stosować przy każdej okazji. I broni obrzydliwie bogatego człowieka, który też ukradł chleb, posługując się identyczną argumentacją. Sęk w tym, że taka argumentacja w przypadku bogacza naraża jego obrońców na pytania, czy są przy zdrowych zmysłach? Odpowiedz Link Zgłoś
remik.bz Re: PiS nauczył sie "psucia wizerunku" od PO 21.02.08, 09:19 Zakładasz ,że z definicji PiS jest ten "zły", a PO ta "dobra". Problem w tym ,że to Twoje prywatne zdanie a nie obiektywna prawda. Ja z kolei mam prawo zakladać ,że to PiS jest ten "dobry" a PO "zła". Dlatego w odróznieniu od Ciebie jestem oburzony na psucie wizerunku PiS-u we latach 2005-07. Po prostu :jecli PO narzuciła takie reguły gry - to PiS je przyjął. Jak widać te reguły "opłacały się " PO. No to może i PiS-owi się bedą opłacać? Odpowiedz Link Zgłoś
nexxon === pis jest zly z definicji,. to mafia z ojcem... 21.02.08, 09:32 ... chrzestnym na czele. Mafia scentralizowana i zrobotyzowana, 99% czlonkow to albo roboty albo przy-korytnicy albo jedno i drugie Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: PiS nauczył sie "psucia wizerunku" od PO 21.02.08, 11:09 remik.bz napisał: > Zakładasz ,że z definicji PiS jest ten "zły", a PO ta "dobra". ********************************* Przecież napisałem o roli obrońcy. Może brak kontaktu z rzeczywistością ma swą przyczynę w zaległościach w czytaniu ze zrozumieniem? Odpowiedz Link Zgłoś
cz27 Re: = = = Opluc Tuska to nowy program PiS sla 21.02.08, 11:22 nexxon napisał: > Czy ci ludzie nie maja na co pieniedzy wydawac? Czemu opluwaja > zamiast prezentowac program lub rzeczywiste nieudolne posuniecia > rzadu (lubi brak posuniec). > Czy kaczynski nie moglby sie wziac za cos sensownego zamiast pluc i > obrzydzac Polske Polakom?Taki stary kawaler,jeszcze do tego gej,co może umieć,to bydle zgorzkniałe. Odpowiedz Link Zgłoś
rokets_w Re: = = = Opluc Tuska to nowy program PiS sla 21.02.08, 15:50 nexxon napisał: > Czy ci ludzie nie maja na co pieniedzy wydawac? Czemu opluwaja > zamiast prezentowac program lub rzeczywiste nieudolne posuniecia > rzadu (lubi brak posuniec). > Czy kaczynski nie moglby sie wziac za cos sensownego zamiast pluc i > obrzydzac Polske Polakom? Ok może i masz rację. Ale czy tak reagowałeś jak platforma i tusk opluwał i opluwają Kaczyńskich ? Czy coś powiedziałeś że platforma postępują haniebnie jak zdrajca narodu? Nic nie mówiłeś tylko sie cieszyłeś i śmiałeś sie. Więc zanim zabierzesz głos to zastanów sie jak ty postępowałeś wcześniej Odpowiedz Link Zgłoś
doris9914 Re: co robil tusk 2 lata:) 21.02.08, 17:06 ...niby te szuflady byly pelne a okazaly sie puste i w koncu skoncentrowal sie na tym samym po wygraniu wyborow..:) Odpowiedz Link Zgłoś
rokets_w Re: I Nieudacznikowi RP pogorszyło się... 21.02.08, 15:46 sumienie.lk napisał: > Paranoja, której działanie widać w niemal wszystkich wypowiedziach i > zachowaniach Jarosława Kaczyńskiego, staje się niebezpieczna dla > niego samego. Dlaczego nikt nie pomoże choremu człowiekowi? Człowieku czy ty nie widzisz kto jest chory? To tusk jest nie tylko chory ale dostał już obłędu. A ci co go popierają i podają fikcyjne sondaże też są już bliscy obłędu. Przypomnijcie sobie!!! & Komuna obiecywała raj, że sklepów nie będzie gdzie będzie się płaciło mamoną a każdy będzie brał produkty według jego potrzeb & Wałęsa obiecywał drugą Japonię i co z tego wyszło ? & Tusk buduje drugą Irlandię,ale jak do tej pory nic nie robi tylko swoich kolesi na stołki usadawia. I tak jest teraz za rządów tuska jak przed każdą wojną, ze dojdzie do tego ze znowu będziemy w niewoli tak jak setki lat. Prawo polskie zaniknie, narodowość polska zaniknie, Polska zniknie z map świata Tak jak już było i zniknie język narodu polskiego tak jak cały naród. Poczytajcie sobie historie świata i tych narodów których nie ma właśnie przez takich tusków ginęły narody. Odpowiedz Link Zgłoś
pogromca_gamonia Pysznie patrzec na te agonalne drgawki PiSu.... 21.02.08, 07:00 Odpowiedz Link Zgłoś
garym Nowy elektorat PiS 21.02.08, 08:49 PiS zapowiadał że zwróci się do młodszego elektoratu, ale nie spodziewałem się że skieruje się w stronę dzieci. Najlepiej do takich które nie pamiętają ostatnich 2 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
c.rayback Re: Nowy elektorat PiS 21.02.08, 13:17 Komentarz dnia po prostu.Piekne :). Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Oby była bolesna.. 21.02.08, 07:01 pogromca_gamonia napisała: > to agonia PiSu Odpowiedz Link Zgłoś
pogromca_gamonia Hej Edgary, Joachimy, Bielany, Saby, Koty, Kundle! 21.02.08, 07:01 Odpowiedz Link Zgłoś
pisubek Tow.kerrmit20!A Gosiu was kocha i krotkimi lapkami 21.02.08, 09:39 czule obejmuje i buziaka skrycie daje. Cieszycie sie? Odpowiedz Link Zgłoś
pisubek Kerrmt20! Pisuarczyku! Wyj nad tow.Jarkiem na 21.02.08, 09:44 smietniku historii z glowa gleboko utkwiona w PiSuarze. Odpowiedz Link Zgłoś
zwierzak1085 Bajka PiS o Donaldzie 21.02.08, 07:08 PIS chce wrócic do władzy i wcale tego nie ukrywa. Teraz od PO zależy czy to się Pisowi uda Odpowiedz Link Zgłoś
sher.khan Re: Bajka PiS o Donaldzie 21.02.08, 07:19 a to się Kamiński wysilił, bo to pewnie jego genialny pomysł. żiał Jarosław wyciągnąc konsekwencje wobec winnych porazki w wyborach i co? Kamiński dalej odpowiada za PR pisuarów. Nie, żebym się nie cieszył, że idą na dno, tylko, nie rozumiem tego dążenia do samounicestwienia się. To jakaś anoreksja mózgu czy co... Odpowiedz Link Zgłoś
nexxon === Ale oni ciagna w bloto nie tylko PiS.......... 21.02.08, 07:23 ... oni szargaja nas wszystkich, pluja na wszystko co sie w Polsce rusza w rytmie innym niz ich muzyka Odpowiedz Link Zgłoś
kerrmit20 Kompletna degrengolada ,ten rząd robi sobie cyrk 21.02.08, 09:40 z rządzenia Odpowiedz Link Zgłoś
dyngos a ja mam taki pomysł: 21.02.08, 07:25 A ja mam taki pomysł: Widać jakieś małe ludzi biegające tam i na zad, drące się w niebogłosy, prężące swoje małe muskułki. Kilku z nich trzyma proporce PiSu. I teraz: 1)Nagle na to całe towarzystwo przewraca się stojąca za nim plansza w kształcie RP. Natępuje cisza. Albo: 2)Nagle na to całe towarzystwo spada spora połać odkutego tynku. Następuje cisza, podnosi się lekko kurz. Kamera odjeżdża okazuje się, że ten stary tynk został odkuty podczas remontu (nareszcie!) budynku. W tle słychać jakiś pozytywny komentarz. Odpowiedz Link Zgłoś
frank.west Re: a ja mam taki pomysł: 21.02.08, 08:46 3) Mały Jarosław przemawia do motłochu gdy spadna na niego 16-tonowy odważnik Odpowiedz Link Zgłoś
morte_macabre Re: a ja mam taki pomysł: 21.02.08, 11:45 4) Nagle wkracza Hiszpańska Inkwizycja. Odpowiedz Link Zgłoś
ytzek.bloch Bajka PiS o Donaldzie 21.02.08, 07:26 Już mi się podoba ta reklama :) Odpowiedz Link Zgłoś
grundol1 PIS wierzy w CUD 21.02.08, 07:28 PIS wierzy że PO uda się zrobić/naprawić w 3 miesiące czego oni nie zrobili/spartaczyli w 2 lata. PIS chyba naprawdę uwierzył w tuskowe cuda i głosował na PO. Odpowiedz Link Zgłoś
tadjan Bajka PiS o Donaldzie 21.02.08, 07:32 Głupie pisiorki, nie męczcie się. Tusk, nawet nic nie robiąc jest o 1000-kroć lepszy od chama i prostaka Jarosława. I to jest fakt. Jaruś nigdy gajowym nie będzie, nie wykorzystał swojej szansy i już na wieki wieków będzie nikim. Trzeba się z tym pogodzić, no chyba że podpalenie Polski jest waszym celem, pisiorki przebrzydłe! Odpowiedz Link Zgłoś
wypasiona_foczka Re: Bajka PiS o Donaldzie 21.02.08, 09:03 Ale Kaczor-gajowy przynajmniej pistolecik ma tym razem większy.. i na pocieszenie może sobie nim w spocie pomachać. Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Bajka o "CUDach" 21.02.08, 07:51 Heh no i dokładnie jest tak jak sądziłem. Masowe "oczekiwanie na cud" wśród osób popierających na forum PiS nie ma nic wspólnego z ich osobistymi opiniami. Pracowita realizacja wytycznych PRowców PiS. Tyle że przypomina mi to kiedyś widzianą próbę zachęcenia Polaków do grania w trzy karty przez grupę rosyjskich cwaniaczków. Jedni byli "mistrzami gry" inni udawali, że grają i wygrywają. Biedacy nie wiedzieli jak mocno wyróżniają się od reszty społeczeństwa i jedynie kompletny kretyn da się oszukać. Odpowiedz Link Zgłoś
khysiek Kaczor Gajowy :D 21.02.08, 07:52 Nie mogę sie doczekać ROTFLa z tego cuda :D. Już sam opis brzmi smakowicie, PiS nie zawodzi, rządzą czy nie zawsze można liczyć na jakiś numer z którego pól narodu będzie rżeć przez tydzień. Kaczor Gajowy :D Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Gajowy po 11-dniowym kursie 21.02.08, 08:33 khysiek napisał: można liczyć na jakiś numer z którego pól > narodu będzie rżeć przez tydzień. Kaczor Gajowy :D ********************************* Jakby nie patrzeć, to PiS kontynuuje hardcore'ową politykę absurdu. Tylko im przyklasnąć. PiS powiela wszystkie błędy betonu PZPR z ostatnich lat życia komuny. Odpowiedz Link Zgłoś
pisubek Tow. kerrmit20 i amanasunta! Wasza gorliwosc w 21.02.08, 09:42 obronie zdechlego PiSuaru zostanie wynagrodzona. Lewatywe zrobi wam sam towarzysz Jarek. Odpowiedz Link Zgłoś
uzaz Re: Małpa z brzytwą? 21.02.08, 09:32 Znając celność i trafność polityki braci mniejszych, porażający poziom ich intelektów oraz skłonność do podpierania się dla osiągnięcia celów dwuznacznymi (co najmniej) pomocnikami - że wspomnę Samoobronę i LPR, metafora z gajowym to strzał w dziesiątkę. Chwała i podziękowania specjalistom od reklamy! Nie można było lepiej! Odpowiedz Link Zgłoś
remik.bz Nie ma nic nagannego w tym spocie 21.02.08, 08:01 Można się teoretycznie zżymać ,że posłowie , opozycja zamiast pracować dla kraju w Sejmie , to zajmuja się walka medialną , psuciem wizerunku przeciwnika. Ale niestety takie standardy narzyciła PO po przegranych wyborach w 2005. Całą swoją energię skierowała wtedy PO na kreowanie negatywnego wizerunku PiS-u i pozytywnego PO i Tuska. No to jak Kuba Bogu....Takie widac mamy standardy w polityce dziś. Odpowiedz Link Zgłoś
metall Poza tym, że finansowany jest z ... 21.02.08, 12:41 ... pieniędzy zabranych pod przymusem innym, także dużo biedniejszym od tych, którzy tak się zabawiają. Odpowiedz Link Zgłoś
monster1972 kaczy gnom mial 2 lata, ile obietnic zrealizował? 21.02.08, 08:03 teraz za pomocą nieudacznika udającego prezydenta bedzie blokował wszystkie ustawy i pierd_olił, ze PO nic nie robi kaczy nieudacznik z duzego pałacu juz zapowiedzial, ze bedzie wetował wszystko co sie da... a SLD jak zwykle na wszystko sie przeciez nie zgodzi, wiec weta prezia odbić się nie da i tylko pisdzielcy forumowi nie chca zrozumiec, ze PO nie moza np wprowadzic podatku liniowego, choć chce, bo nawet PSL nie za bardzo sie na to zgadza, a coż dopiero gnom z pałacu czy SLD niemniej, zeby takie rzeczy rozumiec, mózg jakis trzeba miec, a nie byc pisdzielską wydmuszką jak np. pierd_olina2005, czy presentation:) dobranoc pisdziaczki małe, dobranoc, wszak juz po dobranocce:-) POlak-ateista Odpowiedz Link Zgłoś
login-ka Superkaczka 21.02.08, 08:09 Ojej, Superkaczka nas uratuje? no, niezłą bajkę to już mieliśmy - przez dwa lata. Trochę,jak z braci Grimm... ale za to z morałem: nigdy więcej! Odpowiedz Link Zgłoś
darkraj Przepraszam, ale to wlasnie Klamczynski 21.02.08, 08:14 ================================== opowiada bajke. To jak to bedzie: opowiada sie bajke, zeby opowiedziec bajke w ktorej jest mowa o tej samej bajce??? Jakos nie nadazam, albo Pisuarow dosieglo starcze zidiocenie i retrospekywny powrot do swiata infantylnych marzen. Tylko dlaczego Kwaczory uwazaja ewentualnych widzow za przedszkolakow? Odpowiedz Link Zgłoś
resinstant Dla PiSkomuny 80% narodu 21.02.08, 08:25 to zaplute karły reakcji a pozostałe 20 to ich ciemny lud wyborczy który kupi wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
monster1972 nie jestes pisdzielcem, stoisz tam, gdzie ZOMO 21.02.08, 08:28 to jest cala filozofia kaczynskiego tylko on jeden jest patriotą, tylko on jeden wie, co dobre dla kraju kazdy inny poglad niz jego nalezy zwalczac z całą mocą tacy jak kaczynski bywali kiedys dyktatorami szczescie, ze w naszych realiach ten buc nie mogl wiecej zaszkodzic krajowi, choc oczywiscie w wielu sprawach mial racje tylko, dlaczego wszystko tak chrzanił? POlak-ateista ps. chyba nikt przy zdrowych zmyslach nie wierzy, ze te wszystkie krauze, kulczyki i inne gudzowate dorobily sie uczciwie:) ale co innego wiedziec, a co innego udowodnić... kaczynski (podobno prawnik) tego wciaz nie rozumie Odpowiedz Link Zgłoś
resinstant Pajac nie potrafi zrozumieć ni zalapac 21.02.08, 08:45 że jest jedynym który sam siebie obalił, w normalnym kraju w normalnej partii dostałby kopa i wyleciał a kraju takim jak nasz w partii o zapędach dyktatorsko-ubeckich nadal siedzi na głównym stołku komuszej partii otoczony nieudacznikami których sam nauczał nieudacznicta Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: resinstant 21.02.08, 15:04 resinstant napisał: > że jest jedynym który sam siebie obalił, w normalnym kraju w normalnej partii > dostałby kopa i wyleciał a kraju takim jak nasz w partii o zapędach > dyktatorsko-ubeckich nadal siedzi na głównym stołku komuszej partii otoczony > nieudacznikami których sam nauczał nieudacznicta Jak chcesz zobaczyc prawdziwe zapedy dyktatorso-ubeckie to popatrz sie na POpaprancow - szczegolnie na Tuska, Cwiakalskiego, Komorowskiego czy Sikorskiego, a powinno ci wystarczyc!!! Odpowiedz Link Zgłoś
okoni Bajka PiS o Donaldzie 21.02.08, 08:27 a ja chce bajkę o " czterech pancernych i spoconej , małej dziewczynce" Odpowiedz Link Zgłoś
szoszan Ten spocik to taki sam benHAŁER 21.02.08, 08:38 jak wczorajsza imprezka z trenejro(Benhałerem) w Pałacu Prezia.Wszystko psuje gadający na koniec spotu gruby karzełek i nagle czar pryska...PiSiaki wysilcie się na coś bardziej estetycznego. Odpowiedz Link Zgłoś
obywatelx5 chcą przyciągnąć młody elektorat!!! hahaha 21.02.08, 08:42 Geniusz Kaczyński wybitny strateg postanowił uderzyć z swoimi teoriami do przedszkolaków Odpowiedz Link Zgłoś
indianski Re: chcą przyciągnąć młody elektorat!!! hahaha 21.02.08, 09:02 Rozpoczeli kampanie do wyborow 2040 roku. Odpowiedz Link Zgłoś
frank.west Bajka PiS o Donaldzie 21.02.08, 08:42 A przynajmniej jedno zdanie o pisowskim programie jest w tym spocie? Czy od tak postanowiono sobie po kimś pojeździć? Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec i dobrze niech atakują 21.02.08, 08:48 im bardziej Pis atakuje PO, tym bardziej Po rośnie poparcie, ;-) a najlepiej niech szczują na PO prezydenta pisowców Odpowiedz Link Zgłoś
flyb52 Bajka PiS o Donaldzie 21.02.08, 08:52 Opowiadanie bajek to jest jedyna rzecz, ktora kaczki potrafia. A przepraszam. Potrafia tez oddac 3miliony mieszkan do... podsluchu. Albo ze sprzataczki zrobic ministra spraw zagranicznych albo z kelnera z Wolnej Europy zrobic szefem radia czy cos w tym stylu. W wyszukiwaniu hakow byli najlepsi na globie. Haki specjalnosc kurdupli. I opluwanie wszystkich i wszystkiego co nie jest lojalne wobec tych poyebusow. Odpowiedz Link Zgłoś
szoszan Myślę,że potencjalnemu elektoratowi PiS bardziej 21.02.08, 09:07 podoba się Czesio z"Włatcy móch"niż gajowy Jaruś.Bo dziadzia Jaruś jest dobry dla moherowego czerwonego(lewicujacego)kapturka, a nie dla młodych, do których niby to PiS chce trafić.Ten spot to kolejny samobój PiSiaków, bo antymedialny karzeł(gajowy) kładzie go po całości...Pora zrozumieć,że jesteście skazani na wymieranie, zwłaszcza z takimi babciowymi opowieściami z mchu i paproci. Odpowiedz Link Zgłoś