halfliner Oczywiście, że nie Putina. Przecież przypomina.... 23.02.08, 22:01 d..pę wystającą z pokrzyw. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Re: Oczywiście, że nie Putina. Przecież przypomin 23.02.08, 22:50 halfliner napisał: > d..pę wystającą z pokrzyw. :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly_ponurak Zaden z nich nie ma szans 23.02.08, 22:01 uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu nawet na probe porownania. Przykro mi to pisac, ale Kaczynski zalosnie proboje nobilitowac siebie, kierujac pozornie uwage na POTuska. Gdyby na polskiej scenie politycznej byl chociaz jeden polityk potrafiacy pokierowac Polska tak jak Putin potezna wciaz Rosja (ze wszelkimi mankamentami) i zachowujac latami poparcie spoleczne okolo 80%, to nie byloby 20 letniej nedzy i dziadostwa. A nawet obaj Kaczynscy do kupy wzieci tak sie maja do poziomu Putina, jak luczywo do zarowki. Nawet jak dolozymy Donka i ich wszystkich poprzednikow. Wystarczy wspomniec putinowskie atrybuty: rzetelne, wszechstronne wyksztalcenie z kilkoma jezykami obcymi, doskonala znajomosc wszystkich tajnikow funkcjonowania panstwa - wiadomo, stara szkola KGB, umiejetnosci i znajomosc dwoodzenia formacjami wojskowymi kazdego profilu i w koncu rzeczywisty respekt w dyplomacji na calym Swiecie. No, i NAJWAZNIEJSZE: Putin nikomu nie sluzy na smyczy, bo majatku jego Kraju nikt nie rozgrabil, przez co musialby teraz taczyc, jak mu zagraja. W przeciwienstwie do polskich "elyt" politycznych od uzyskania " etosowej niepodleglosci", w tym niedmiennie Platformy i PiSu. Taka jest brutalna prawda, wiec o czym tu gadac? Odpowiedz Link Zgłoś
areabis Dość tych publicznych bredni chory człowieku! 23.02.08, 22:08 Weź se kurację po opieką psychiatry . Po co wszyscy ludzie mają widzieć twoje konwulsje , majaczenia , ataki furii przeplatane amnezją . Trochę : wstydu , godności , skromności . Po co mamy widzieć wszystkie twoje ułomności - fizyczne i psychiczne !!! Odpowiedz Link Zgłoś
wlad55 J. Kaczyński: Putina przypomina Tusk, nie ja 23.02.08, 22:13 Któż by smiał porównać karakana do prawdziwego mężczyzny?? Panie Kaczyński przyjrzyj się pan w lusterku!!! Odpowiedz Link Zgłoś
qfc Kaczor pogonil troche zlodziei i koruptow... 23.02.08, 22:16 ...troche to robil nieudolnie, ale banda przestepcow do dzis wyje, ze im spieprzyl zloty interes. Troche trudniej lapowki brac:-)) Nic nowa koalicja pracuje nad naprawa tej sytuacji:-(( Odpowiedz Link Zgłoś
kum.z.antalowki Kaczor nikogo nie pogonił i za to jego pogoniono 23.02.08, 23:04 No co ty? Pamięć ci odjęło? Gdyby się Kaczorowi (z Ziobrą i Kamińskim, tym od CBA), udała największa intryga PiS-owskich dwuletnich rządów, to ich największym sukcesem byłoby aresztowanie za korupcję wicepremiera własnego rządu. A tak musieli się ograniczyć do aresztowania swego ministra Sportu, ministra Spraw Wewnętrznych i szefa Policji. I co? Rząd Kaczyńskiego to "układ" i ta cała "banda przestępców"? Jeżeli tak, to po jaką cholerę Kaczyński zbudował sobie rząd z przestępców? Przecież z własnej woli zrobił z siebie herszta bandy. Czy ktoś mu kazał? On sobie - fujarek jeden - do dziś nie zdaje z tego sprawy, że w ten sposób PO DWAKROĆ obraził porządnych ludzi w Polsce. Raz - dlatego, że ponad uczciwych obywateli wywyższył "ludzi o marnej reputacji" i w ten sposób Polaków naraził na złe rządy. A pamiętasz, jak sobie organizował parteitagi pod hasłem "to jest najlepszy rząd, jaki Polska miała od 1989 roku"? Tak jak dzisiaj przydupasy mu klaskały, machały chorągiewkami i wyśpiewywały. A on pieprzył ile to mieszkań zbuduje, ile autostrad, ile dróg ekspresowych. I co? G*no zbudował! Jedyne co potrafił - on i jego partyjna klika - to obrażać ludzi coraz to nowymi wyzwiskami... I teraz jeszcze próbuje podskakiwać jak wesz na grzebieniu... Kacza kupa i w ogóle obrzydliwość! Odpowiedz Link Zgłoś
qfc A jednak troche pogonil... 23.02.08, 23:10 ...np. lekarze juz tak ostro nie biora, policjanci tez troche odpuscili. Chociaz teraz wraca. Ale napisalem "troche" i tez nieudolnie. Oczywisice, ze wkolo Kaczora bylo sporo aferzystow. Bo taka tez jest Polska. To jakby mialo byc inaczej. Roznica miedzy Tuskiem a Kaczorem jest taka, ze Kaczor chcial (chociaz nie bardzo mogl czy wiedzial jak) troche ten zlodziejski proceder ukrucic. Tusk udaje, ze problemu nie ma i pewnie sam musi z czegos zyc. Odpowiedz Link Zgłoś
kum.z.antalowki Na tych sprawach się koncentrował, inne zaniedbał 24.02.08, 01:31 Trudno, w końcu, żeby policja, służby specjalne i prokuratury przez dwa lata zajmowały sie wyłącznie lustracją, tropieniem jakiś szaf, spraw politycznych sprzed wielu lat - a zainteresowanie bieżącą pracą ograniczały do sensacji nadających się na konferencje prasowe i do telewizji. Myślę, że rząd Tuska idzie krok dalej. Zachowując wszystkie dobre doświadczenia poprzedników - w sprawie walki z korupcją - weźmie się za porządkowanie przepisów prawa (a przede wszystkim upraszczanie), za unowocześnianie i przyśpieszanie pracy sądów oraz za przejrzystość i lepszą kontrolę styku między gospodarką a politykami i urzędnikami. Odpowiedz Link Zgłoś
qfc Zycze Ci i sobie zebys mial racje... 24.02.08, 02:28 ...bo z tego co obserwuje to Tusk raczej odbudowuje korupcje i daje na nia przyzwolenie. (A Pitera to egazltowany babol. Jest tak glupia, ze gdyby nie istniala to trzeba byloby ja wymyslec. Dla bogactwa gatunku ludzkiego.) Odpowiedz Link Zgłoś
qrdebela wlad55 23.02.08, 22:41 pokaz jak ty wygladasz, albo opisz siebie, nie taki jaki chcialbys byc, ale jaki w rzeczywistosci jestes, pewnie mlodzian lyso-siwy i bez zebow, z wielkim brzuszyskiem, ja dziele na ludzi, ktorzy maja duzo rozumu i mniej serca , i tych ktorzy maja duzo serca, ale mniej tego pierwszego, ty chlopie pewnie masz wielkie serducho........ pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo ...w koncu Putin to czlowiek Herr Thuske w Moskwie 23.02.08, 22:22 czego wiec tak ujadaja ? niedawno tacy zadowoleni byli jak Herr Thuske kleczal przed swoim idolem, a teraz oburzeni porownaniem Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne pewno!!!Gajowego nie mozna porownac do Wilka 23.02.08, 22:47 Wilk nie chodzil do "elitowych" (czytaj SBkich) szkol na Zoliborzu, nie mozna go przyrownac do 2 zlodziei Ksiezyca, to tak pasuje jak kij do du.py Odpowiedz Link Zgłoś
xs550 Maaaaaamo! On mnie nazwal Putinem! 23.02.08, 22:28 Donek, jak mozesz mojego Jarusia tak nazywac? Wstydz sie chlopcze! Bo powiem twojej mamie a moze nawet wychowawczyni! Odpowiedz Link Zgłoś
xs550 Re: Maaaaaamo! On mnie nazwal Putinem! 23.02.08, 22:30 Oczywiscie nie sugeruje, ze Donek tak Jarusia nazwal. Po prostu lekka dramatyzacja i, co za tym idzie, licentia poetica. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
offal Brawo Kaczyński !!! 23.02.08, 22:31 Tak trzymaj Prezesie !!! Jeszcze kilka wywiadów i konferencji prasowych w których się podzielisz z głupiem narodem swoimi złotymi myślami a notowania PIS-u osiągnąć wartość poniżej progu wyborczego !!! I o to ci chodzi - prawada ? Po co prowadzić partię do zwycięstwa kiedy na klęsce też można zarobić ... Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l na kształt tow Wieslawa 23.02.08, 22:35 oszczędź sobie expremierze wstydu i zamknij się za zasiekami na Helu na jakieś pół roku. Odetchnie Polska i Polacy a i ty może posłuchasz psychiatry i zaczniesz łykac to co przepisali Odpowiedz Link Zgłoś
qrdebela do robola 23.02.08, 22:46 ty tez musisz miec wielkie serducho, popros o azyl w korei polnocnej, mnie wstyd, ze sa tacy Polacy jak ty, Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Re: do robola 23.02.08, 22:53 qrdebela napisała: > ty tez musisz miec wielkie serducho, > popros o azyl w korei polnocnej, mnie wstyd, ze sa tacy Polacy jak ty, ----------------------- a ty kto??kardiolog?? tak wszystkim o anatomii, i w postach wyzej i tu?? o "robOla" nie musisz sie wstydzic, jest NORMALNY a ty idz zamow kwiaty i do stypy sie przygotuj psychicznie PIS ZDECHL !!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
1group Podobni? 23.02.08, 22:56 Nawet gdyby jeden stanął na drugim,Putinowi do pięt nie dorastają. Nie ten format. Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Re: do robola 23.02.08, 23:01 qrdebela napisała: > ty tez musisz miec wielkie serducho, > popros o azyl w korei polnocnej, mnie wstyd, ze sa tacy Polacy jak ty, A mnie wstyd że są tacy Polacy jak bliźniacy Kaczyńscy. Im azylu nawet Korea Północna by nie udzieliła. Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l od r0b0la do PISokomuchów 24.02.08, 00:37 mnie jest wstyd że zwolenników kaczokomuny jest pośród moich rodaków tak wielu. Czy to krótka pamięc czy głupota powoduje że nie pamiętacie komuny i nie widzicie analogii i podobieństwa między jednojajecznymi kaczorami i gomułką oraz jego ekipą??? 4 RP toż to była czysta komuna , jedynie sierp i młot został zamieniony na symbole toruńskiej sekty. Jedna jednak różnica się nasuwa: komuniści byli ciut mądrzejsi i lepiej obyci niż banda rozwalająca Polskę przez ostatnie 2 lata i bez powodu nie obrażali narodu bo się go bali. Kaczory w swej głupocie narodu się nie bały więc tym gorzej smakuje porazka i tym smutniejszy jest ( i bedzie podczas wyborów prezydenckich ) ostateczny kaczy koniec. Z rozliczeniem telegrafu, Ruchu, fozz i kilku innych drobiazgów poczekamy jeszcze trochę. Odpowiedz Link Zgłoś
ws21 I tu sie wypada z Panem posłem zgodzić. 23.02.08, 22:37 Rzeczywiście Tuskowi bliżej do Putina niż Kaczyńskiemu(można losować). Każdy z braci posturą jest bliższy Quasimodo. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne panie Gajowy 23.02.08, 22:42 uwazaj pan, bo Putin ma dlugie lapki, zalatwil jednego w Londynie, zalatwi i w Warszawie a Polonium u nich pod dostatkiem Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Kaczyński ma rację. On Putina nie przypomina. On 23.02.08, 22:51 jest niepowtarzalny i nie odważył bym się przyrównywać go do żadnego znanego polityka, bo nie chcę żadnego z nich obrażać. Odpowiedz Link Zgłoś
edi54 J. Kaczyński: Putina przypomina Tusk, nie ja 23.02.08, 23:13 Ten skarlaly palant J.K. chcialby sie porownywac do Putina? Zadnej w nim przyzwoitosci.Lecz trudno sie takowej u niego spodziewac. Ma szczescie ,ze nie idzie za podszeptem swego kolesia Kuchcinskiego ,ktoremu w stanie pomrocznosci zdarzylo sie snuc publiczne wizje co do bezposredniego starcia z Prezydentem Putinem.W rzeczy samej J.K. moze sobie tylko jak pospolity kundelek poszczekac na Prezydenta Putina. Tak na marginesie: jakby to bylo dobrze,gdyby Polska miala Prezydenta ,ktorego Narod moglby darzyc taka sympatia i powazaniem jak Rosjanie Prezydenta Putina. Odpowiedz Link Zgłoś
qrdebela do guru 23.02.08, 23:37 czy ty jestes bylym funkcjonariuszem sb albo wsi, ze kaczorow tak bardzo nienawidzisz?? dla jasnosci nie glosowalem na pis a raczej sympatyzowalem z PO, ale jak sie blizej przyjrzec totwoj guru Tusku mowil "Gielda zawsze najlepiej odzwierciedla skutecznosc wladzy…", teraz wiemy jak sobie chlopina wladze wyobrazal ( gielda pw spada ok. 30% od czasu kiedy PO i Tusk wygral wybory), a z drugiej strony widac jak premier Tusk zna sie na gospodarce i procesach niej wystepujacych..., pozdrawiam PS.wiem guru, ze ty i tylko takie psy na prawizne maja racje, reszta sie nie liczy, zupelnie jak w rosji radzieckiej za Stalina, reszta na gulag.... Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Re: qrdbela 24.02.08, 00:25 nie piernicz bo juz dosc w tv kaczynszczyzny, jeszcze z waszymi pierdulkami po forach latacie poj.eby, gielda nie stracila 30% (daj linka potwierdzajacego!!), a spada i kuleje od lipca 2007, a kto byl u wladzy w lipcu 2007?????? Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Re: do guru 24.02.08, 09:18 Tusk nie jest bynajmniej postacią z mojego świata, ale to nie on a kaczysci wprowadzali w Polsce metody UB i KGB i dlatego z dwojga złego wolę Tuska i będę go bronił przed tymi potworkami. A co do giełdy, to masz rację, ale tylko po części. Zwróć uwagę że nastroje na naszej (jak również na innych światowych giełdach) są odbiciem tego co się dzieje na giełdzie nowojorskiej a tam dzięki gospodarczym "osiągnięciom" Busha dzieje się niedobrze. I to by było na tyle. ---------------------------------------------------------------------- Totalitarno-klerykalnej RP mówię nie! Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Kaczyński znów się ośmieszył. 23.02.08, 23:42 Powinien się zdecydować jaki to "obraz" Tuska chce rysować w mediach. Czy "chłopczyka w krótkich spodenkach" i "lenia", czy demonicznego "polskiego Putina". Bo jedna charaktyrystyka do drugiej za grosz nie pasują. PS. Dla zainteresowanych mogę po raz n-ty przypomnieć dlaczego Kaczyński naprawdę Putina przypomina. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski011 Kaczynski ma racje 23.02.08, 23:44 Zarowno Tuske jak i Putin to rudzielce Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: Kaczynski ma racje 23.02.08, 23:51 Ok. Zgoda. I to wszystko co ich łączy. :))))))))))))))))))))))) Ups..... zdaje się że obaj też mówią po niemiecku.... A to bardzo ważny obciążający argument. Przyzwoity człowiek nie powinien mówić po niemiecku, ba nie powinien mówić w żadnym obcym języku (a nuż szpieg), baaaa nie powinien mówić nawet po polsku (bo to świadczy że jest lumpeninteligentem-wykształciuchem). Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski011 Re: Kaczynski ma racje 23.02.08, 23:58 Tuske - niestety (Opa Josef sie chyba w grobie przewraca) - nie mowi po niemiecku; wiem to od Niemcow, ktorzy z nim gadali: zawsze przez tlumacza; jedyn jezyk obcy, ktory Tuske zna, to anglo-kaszubski . www.nie.com.pl/art6287.htm maaac napisał: > Ok. Zgoda. I to wszystko co ich łączy. :))))))))))))))))))))))) > Ups..... zdaje się że obaj też mówią po niemiecku.... A to bardzo > ważny obciążający argument. > Przyzwoity człowiek nie powinien mówić po niemiecku, ba nie > powinien mówić w żadnym obcym języku (a nuż szpieg), baaaa nie > powinien mówić nawet po polsku (bo to świadczy że jest > lumpeninteligentem-wykształciuchem). Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski011 Wypiles klonie, to nie pisz 24.02.08, 00:08 silesius.monachiensis napisał: > Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: Kaczynski ma racje 24.02.08, 07:23 1. Nie wstyd to NIE cytować? 2. NIE udowodniło że Tusk nie umie mówić po angielsku, a nie po niemiecku. 3. O następny co jak Kaczyński wypada z roli. No to jak niby Tusk ma "germanizować" Polskę? 4. "Wiem to od Niemców" - hehe PiSowska wersja Gabrychy-Kropek.uk co to ma hohohooo jakie kontakty? 5. Dziękuje że potwierdziłeś (bo nie polemizowałeś). Kaczyńscy nie znają nawet polskiego w stopniu wymaganym od absolwenta uniwersytetu. Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l kaczyński i putin: jedna szkoła KGB-SB 24.02.08, 00:45 i mentalność podobna. Tyle że Putin rządzi Rosją a kaczor jest rządzony przez brata i mamusię Odpowiedz Link Zgłoś
jacoladaco J. Kaczyński: Putina przypomina Tusk, nie ja 23.02.08, 23:53 Ustalmy nagrodę za głowę tego debila "kaczoryńskiego" myślę że zrzuta będzie łatwa a i znalezieni gościa kto kropnie tego błazna nie będzie problemem! Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne JK- Pilsudski przypomina oligarche i mafiozo 24.02.08, 00:30 Po założeniu PIS i w 2005 po dogadaniu się z Rydzykiem i Lepperem a więć GRUBO PRZED WYBORAMI 2005 przehandlowali Polskę klerowi za poparcie Rydzyka w wyborach . Od początku wodzuś nie chciał koalicji z PO tylko co poniektórym matołkom wmówił , że tak było . Na dwa lata rządzenia tego psychopaty spuśćmy lepiej zasłonę milczenia . Dziś hydra niepomna tego co złego Polakom przez dwa lata wyrządziła podnosi łeb i próbuje wcisnąć nam jak małpa kit , że PiS dobrze rządził . My "zomowcy" dobrze te dwa lata rządów pamiętamy i postaramy się w następnych wyborach aby twe rządy najwyżej w piskownicy w domu furiatów trwać mogły Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Jaruś nie oszukuj się 24.02.08, 00:49 I znajdź sobie w końcu chłopa! Odpowiedz Link Zgłoś
kuba1109 Głupszej sondy jak żyję nie widziałem. 24.02.08, 02:07 Putin, czy go ktoś lubi, czy nienawidzi, jest przywódcą jednego z ważniejszych krajów świata z 80% poparciem społecznym, a te dwa malutkie durnie się wyzywają, kto bardziej Putina przypomina... Oczywiście, że nikt, bo jeden drugi to małe palanty. Jedna wielka żenada. Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: Głupszej sondy jak żyję nie widziałem. 24.02.08, 07:30 > Putin, czy go ktoś lubi, czy nienawidzi, jest przywódcą jednego z ważniejszych > krajów świata z 80% poparciem społecznym, a te dwa malutkie durnie się wyzywają > , > kto bardziej Putina przypomina... Oczywiście, że nikt, bo jeden drugi to małe > palanty. Jedna wielka żenada. Jest. I jest też małym palantem. Dokładnie takim samym jakim był pan A.H. Tego pana też "popierało" 80% społeczeństwa i też był przywódcą "jednego z ważniejszych krajów świata". Jednak jak dziś posłuchasz jego przemów i obejżysz filmy dokumentalne będziesz się dziwił gdzie oni mieli oczy. Rosjanie też kiedyś będą się dziwili. Różnica pomiedzy panem K. i P. jest taka że jednak polskie społeczeństwo jest "demokratycznie" dojrzalsze niż (Niemcy w latach 40 i obecna Rosja) i więcej osób widzi tą śmieszność. No i Polska nie jest taka duża by nawet przy całej swojej śmieszności straszyć sąsiadów. Odpowiedz Link Zgłoś
milo_1 Putinada w wykonaniu Kaczyńskiego........ 24.02.08, 02:52 img.interia.pl/wiadomosci/nimg/Przylapani_minie_1606451.jpg img.interia.pl/wiadomosci/nimg/Premier_tajemnicy_sobote_1447475.jpg c.wrzuta.pl/wi13748/9b069334001ed6bd47bb4678/kaczki%20dwie?type=i&key=aNsfX1cjZN&ft=f no i zwieńczenie "patriotyzmu" Kaczysty....... bi.gazeta.pl/im/1/3397/m3397861.mp3 JUŻ NIGDY NIE BĘDZIESZ RZĄDZIŁ JAROSŁAWIE>>>>>miałeś "złoty róg.....został ci się jeno__________" -- Spokojnie braciszku.....niedługo skończy się twoja męczarnia....... img.interia.pl/wiadomosci/nimg/Dary_premiera_2030337.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
mar_10 Fakt, on raczej podobny do Kim Jong Ila 24.02.08, 03:17 Nie wiem czy Putin nie lepszy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
olsza7 Obejrzyjcie koniecznie! 24.02.08, 05:48 zeitgeistmovie.com/ Z-Day - 15 Marca, 2008 Odpowiedz Link Zgłoś
minipolak Kaczyński wybowy przegrales 24.02.08, 06:59 bos taki Czapajew polskiej polityki. Odpowiedz Link Zgłoś
xjerzy1 J. Kaczyński to bufon! 24.02.08, 07:48 ..przecież naród go wykopał w pażdzierniku, czego on jeszcze chce, żeby go opluć? Odpowiedz Link Zgłoś
lecho65 J. Kaczyński: Putina przypomina Tusk, nie ja 24.02.08, 08:07 on to ma piskie życie Odpowiedz Link Zgłoś
paczka111 Re: J. Kaczyński: Putina przypomina Tusk, nie ja 24.02.08, 08:20 No właśnie, czemu nikt nie zada takiego prostego pytania" czego chce ten Kaczorek"? Nowych wyborów po stu dniach rządzenia? Toż miałby o połowę mniej posłów niż teraz. Na moje oko gajowy chce, żeby Po z PSL oddali mu władzę, Sejm się zawiesi, a on porządzi. Tak sobie wymyślili z bratem. Odpowiedz Link Zgłoś
megasceptyk Kaczyński, ty nie jesteś zwykłym kartoflem. 24.02.08, 08:26 Ty jesteś tłuczonym kartoflem. Tak zwanym tłukiem. Odpowiedz Link Zgłoś
nutka57 J. Kaczyński: Putina przypomina Tusk, nie ja 24.02.08, 08:46 Jak ja mam serdecznie dość tej partyjki, która przez przypadek rządziła przez ostatnie dwa lata moim krajem. Jak ja mam serdecznie dosyć "przywódcy" tej partyjki, który stylizuje się na wszystkich możliwych satrapów . Dlaczego media każą mi przeżywać na nowo stress, pokazując jego i jego przydupasów? Nic innego nie robiono przez ostatnie dwa lata!Starczy!!!. Oni mieli już swoje 5 minut i nigdy więcej!Nie potrafią rządzić, nie potrafią być opozycją, obrażają mnie na lewo i prawo jak wszystkich tych, którzy oddali swój głos na PO. A przez to, że pokazuje się ich na okrągło w tv, mam wrażenie, że ciągle rządzą. Kaczyński nie przypomina Putina. On jest małym, zdegenerowanym obrazem Duce. I powinien skończyć jak on. Odpowiedz Link Zgłoś