kerrmit20 07.03.08, 12:32 GW ujawnia. co najmniej jak by to ona wykryła a nie opluwane przez nią CBA Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kerrmit20 GW ujawnia. co najmniej jak by to ona wykryła 07.03.08, 12:34 GW ujawnia. co najmniej jak by to ona wykryła a nie opluwane przez nią CBA Odpowiedz Link Zgłoś
rtg Re: GW ujawnia. co najmniej jak by to ona wykryła 07.03.08, 12:59 kerrmit20 napisał: > GW ujawnia. co najmniej jak by to ona wykryła a nie opluwane przez nią CBA zdejmij beret bo ci główkę za bardzo sciska i puknij się mocniej żeby zabolało może nabierzesz rozumku... Odpowiedz Link Zgłoś
narwik Paradoksalnie, teraz dopiero jest klimat do 07.03.08, 13:13 normalnej merytorycznej pracy, bez medialnego ganiania się z kamerą za łapówkami typu koniak, cygara. Wystarczyło odejść od władzy : ) Odpowiedz Link Zgłoś
zgrywus.r Re: Paradoksalnie, teraz dopiero jest klimat do 07.03.08, 13:25 narwik napisał: > normalnej merytorycznej pracy, bez medialnego ganiania się z kamerą za łapówkam > i typu koniak, cygara. Wystarczyło odejść od władzy : ) ********************************** Widocznie poprzednia władza uznała, że ujawnianie szwindli wojskowych jest niemedialne. Lepiej ścigać kułaka i kapitalistę. Odpowiedz Link Zgłoś
mageillusionist Nie ma PiS, to CBA zaczęło działać 07.03.08, 13:32 Od razu widać, że kiedy PiS przestało ciągać za sznurki CBA zaczęło spełniać swoją rolę. Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper Bo PiS jak jest nadpobudliwy, jak to kawalerowie 07.03.08, 13:48 Wystarczy uchylić rąbka i szczytowanie. Praca operacyjna wymaga cierpliwości, finezji i doświadczenia. Jak to mawiał Kubus Puchatek, mis o bardzo małym rozumku: najlepsze chwile są przed zjedzeniem miodu, tylko ta bajka jest dla PiS-u za trudna a może nawet nieideologiczna, chociaz dziwne, bo tam tez prawie sami kawalerowie? Odpowiedz Link Zgłoś
xyz2000 I to jest jakiś news, albo osiągnięcie? 07.03.08, 14:00 W wojsku nawet spinacze zamawiane są za łapówki. Wszyscy to wiedzą. Odpowiedz Link Zgłoś
6.tonder Re: I to jest jakiś news, albo osiągnięcie? 07.03.08, 17:09 no-tak juz nawet w armii ciagle jakies przekrety. co robia panowie z CBA? pewnie sami kreca jakies lody na boku. w tym kraju nigdy nei bedzie normalnie, chyba ze wymrze cale pokolenie wychowane w PRLu. Odpowiedz Link Zgłoś
fajny.loczek Re: I to jest jakiś news, albo osiągnięcie? 07.03.08, 17:21 Problem chyba w poczuciu bezkarności. Jak polpharma puściła bokiem partię maxigry, to było głośno w necie o tym, a potem nikt ich nie ścigał. Ciekawe ile musieli zapłacić pod stołem, żeby uniknąć kary :> Odpowiedz Link Zgłoś
bigosowiec Re: I to jest jakiś news, albo osiągnięcie? 07.03.08, 17:36 Zapomnij o tym. Po prostu ludzie zwietrzyli okazję, że można w necie łatwo sprzedać naiwnym podróbkę, a próbowali wmawiać, że to oryginały. Odpowiedz Link Zgłoś
6.tonder Re: I to jest jakiś news, albo osiągnięcie? 07.03.08, 17:50 w ogole, to maja podniesc ceny, bo teraz to leca na niewiele wyzszych od dumpingowych. pewnie tez po to zeby im sie nikt nie dobra do skory, podnosza. ludzie pewnie już robia zakupy na zapas. szkoda tylko, ze teraz przestanie to byc dostepne dla kazdego... Odpowiedz Link Zgłoś
fajny.loczek Re: I to jest jakiś news, albo osiągnięcie? 07.03.08, 17:57 Przeraża mnie to, że w Polsce wystarczy mieć dużo pieniędzy, żeby czuć się praktycznie bezkarnym. Pewnie dlatego PiS ma ciągle poparcie, bo ludzie mają już tego dość. Odpowiedz Link Zgłoś
6.tonder Re: I to jest jakiś news, albo osiągnięcie? 07.03.08, 18:11 wszyscy politycy sa tacy sami ;] Odpowiedz Link Zgłoś
kerrmit20 Traper czyli Kamiński jest ok i ma zostac? 07.03.08, 15:36 juz się nie drzecie ze to polityczny komisarz i wasze pisaniny jakoby on poddawał CBA politycznym naciskom ty i inni wyssaliście sobie z palców? Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper Nie jestem premierem, nie znam kulis rozmów. 08.03.08, 11:38 Natomiast pewne jest że CBA była wykorzystywana w interesie partyjnym. Nic nie musze wyssysać, wystarcza fakty i umiejętność oceny zachowań i wypowiedzi. Pisałem kilkakrotnie i w temacie róznych służb i wiem że przy nowotworzonych jest zawsze część nadgorliwców, natomiast nie jestem zwolennikiem usuwania ludzi z pewna wiedzą, chyba że sami odejdą, żle się czując np. ideologicznie.jeżeli miałbym wybrac między Kamińskim a Maciarewiczem to wybór jest prosty. Pewnej rzeczy jeszcze nie doswiadczyłeś, w normalnej pracy, np. w zachodniej firmie, podejście jest takie że jak jest problem to zbiera sie grono kompetentnych osób by go rozwiązać i pomóc temu kto sobie nie radzi, być moze znaleźć dla niego inne stanowisko, natomiast w Polsce poperelowskiej część się cieszy że komuś sie nie udało i ktos dostanie kopa. pracowałem i tu i tu i jako Polakowi nie zalezy mi na politycznej walce urzędów tylko na wspólpracy polityków. I co bys nie mówił w obronie PiS-u to n iestety, to właśnie Pis rozpetał ideologiczną wojne i czystkę, zebrał owoce w postaci wcześniejszych wyborów, klapsa od wyborców i jest na dobrej drodze do rozpadu, mnie na tym nie zależy, niech powstanie partia ludzi o mądrym zachowaniu i prospołecznym Odpowiedz Link Zgłoś
hela6 Re: Nie ma PiS, to CBA zaczęło działać 07.03.08, 15:58 > kiedy PiS przestało ciągać za sznurki CBA zaczęło spełniać > swoją rolę. A co mieli robić skoro facet sam przyszedł i się przyznał? Trudno, trzeba było cos z tym g. zrobić ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rokets_w Re: Nie ma PiS, to CBA zaczęło działać 07.03.08, 16:25 mageillusionist napisał: > Od razu widać, że kiedy PiS przestało ciągać za sznurki CBA zaczęło spełniać > swoją rolę. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ A co tu CBA zrobiło? gdyby gość sam nie przyszedł to nic by nie wiedziało te CBA. chcieli od gościa coraz więcej wiec sie zdenerwował i zawiadomił o korupcji CBA. A gazeta wielkie słowa że wykryła aferę. Od tego jest prasa by informować społeczeństwo ale rzetelnie bez stronniczych komentarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
pikorab Re: Paradoksalnie, teraz dopiero jest klimat do 07.03.08, 14:23 Nastał sprzyjający klimat, albo się pożarli przy podziale łupów, albo haracze były niewystarczające, albo komuś "puściły nerwy" Rodzi się jednak pytanie: czy jest to przypadek odosobniony? <pikorab> Odpowiedz Link Zgłoś
rokets_w Re: Paradoksalnie, teraz dopiero jest klimat do 07.03.08, 16:32 pikorab napisał: > Nastał sprzyjający klimat, albo się pożarli przy podziale łupów, albo > haracze były niewystarczające, albo komuś "puściły nerwy" > Rodzi się jednak pytanie: czy jest to przypadek odosobniony? <pikorab> > ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nie kolego to nie jest wypadek odosobniony. Wszyscy co pracują na stołkach publicznych i mają jakiś wpływ na przetargi, żądają łapówek. Sam sie o tym przekonałem na własnej skórze. Nie dałem żądanej kasy nie mam roboty.Cóż jest ciężko bez protekcji urzędniczej. Ale nigdy nie dałem łapówki i nie dam.A zgłosić takie żądania? pytam gdzie? jak na każdym stołku siedzi taki sam sukin syn łapówkarz. Pozdrawiam wszystkich uczciwych Odpowiedz Link Zgłoś
rokets_w Re: Paradoksalnie, teraz dopiero jest klimat do 07.03.08, 16:21 zgrywus.r napisał: > narwik napisał: > > > normalnej merytorycznej pracy, bez medialnego ganiania się z kamerą za ła > pówkam > > i typu koniak, cygara. Wystarczyło odejść od władzy : ) > > ********************************** > > Widocznie poprzednia władza uznała, że ujawnianie szwindli wojskowych jest > niemedialne. Lepiej ścigać kułaka i kapitali ``````````````````````````````````````````````````````````````````````` Nie wiem czemu obwiniasz PIS. Ale czy zauważyłeś, że całe wojsko wyższa ranga i właśnie ci co robili przekręty to wychowankowie komunizmu i moskiewskiej szkoły ? Zacznijcie ludzie wreszcie myśleć i analizować a potem komentujcie. Pan Olszewski chciał zrobić czystkę z tymi komunistami-komuniści:wałęsa, tusk, pawlak, i inni obalili legalny rząd wybrany przez naród. PIS wygrał wybory i chciał dokończyć dzieło Pana Olszewskiego. Znowu komuniści sie odezwali jak wałęsa, tusk, pawlak i inni. Zauważcie, że zawsze ci sami robią wszystko by nie rozliczono komuchów i ich popleczników. Może wreszcie naród zmądrzeje i obali dzisiejszy rząd komunistyczny a jednocześnie rząd podlegający pod berlin i moskwę. Chyba czas najwyższy by ten rząd rozpędzić na cztery wiatry i rozliczyć za ich malwersacje. Odpowiedz Link Zgłoś
ongrysek Re: Paradoksalnie, teraz dopiero jest klimat do 07.03.08, 18:13 Jaki znowu sukces? Jak się sam zgłosił koleś no to coś musieli zrobić. Sami by nic nie wykryli. Odpowiedz Link Zgłoś
zgrywus.r O honor munduru 07.03.08, 13:23 rtg napisał: > kerrmit20 napisał: > > > GW ujawnia. co najmniej jak by to ona wykryła a nie opluwane przez > nią CBA > > zdejmij beret bo ci główkę za bardzo sciska i puknij się mocniej > żeby zabolało może nabierzesz rozumku... ********************************** Zgłoszenie było w lipcu 2007. Z jakiej to dziwnej przyczyny ukrywano ten fakt przed opinią publiczną? Odpowiedz Link Zgłoś
rtg Re: O honor munduru 07.03.08, 13:44 zgrywus.r napisał: > rtg napisał: > > > kerrmit20 napisał: > > > > > GW ujawnia. co najmniej jak by to ona wykryła a nie opluwane przez > > nią CBA > > > > zdejmij beret bo ci główkę za bardzo sciska i puknij się mocniej > > żeby zabolało może nabierzesz rozumku... > > ********************************** > > Zgłoszenie było w lipcu 2007. Z jakiej to dziwnej przyczyny ukrywano ten fakt > przed opinią publiczną? > to nie było medialnie chytliwe w opinii decydentów bo ne dotyczyło oligarchów, kułaków, itp wrogów narodu PiSs Odpowiedz Link Zgłoś
kerrmit20 Ty jesteś chwytliwy, chwytasz się za członka 07.03.08, 14:11 i mażesz nim na forum swoje nocne polucje Odpowiedz Link Zgłoś
rtg Re: Ty jesteś chwytliwy, chwytasz się za członka 07.03.08, 14:14 kerrmit20 napisał: > i mażesz nim na forum swoje nocne polucje nie ja mogę tylko za c...ę ale jak ty suę chwytasz to rób to bardziej intymnie nie oPiSsuj wrażeń na forum GW. Odpowiedz Link Zgłoś
kerrmit20 Re: Ty jesteś chwytliwy, chwytasz się za członka 07.03.08, 14:47 chyba za krzaczory na niej, odrażające.. jak można wyzywac wszystkich, nie wyrzyta jesteś? masz łapy to się goń jak mawiał pewnien filmowy frustrat Odpowiedz Link Zgłoś
ar.co Re: Ty jesteś chwytliwy, chwytasz się za członka 07.03.08, 18:46 Sądząc po ortografii - jesteś zapewne zwolennikiem PiS-u? "nie wyrzytym", zapewne... Odpowiedz Link Zgłoś
kerrmit20 Re: GW ujawnia. co najmniej jak by to ona wykryła 07.03.08, 14:05 rtg a ty się puknij w łeb i posłuchaj jakie echo baranie wełniany Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper Odrózniasz krytyke od opluwania? 07.03.08, 13:58 GW od poczatku i czesto pisała o nieprawidłowosciach, bez względu kogo dotyczyły, przez dwa lata rządów PiS, akurat tak sie działo że wszystko miało byc zgodne z linia ideologiczną, zapewne nie znasz takich przypadków jeszcze z PRL-u a szkoda, łatwiej by ci było zrozumieć. Akurat CBA dopiero teraz może swobodnie działać, bez nacisku na szybki efekt i przypodobanie, to tez znamy z poprzedniej epoki. A tak na marginesie, kazda gazeta moze pisac i lubieć badź nie kogo im sie spodoba, mnie jak styl gazety nie odpowiada to jej nie czytam. W szkole średniej musiałem czytać Politykę, Życie gospodarcze i Trybune gdyz pisaliśmy referaty z gospodarki przedsiębiorstw, teraz w dobie internetu nikt nie musi, wystarczy wybrac artykuł. Później w pracy niektórzy ciągle trzymali na biurkach Trybunę, mimo ze jej nie czytali, odważni trochę inaczej. Dzisiaj nikt nikogo nie zmusza do nabijania kabzy np. Agorze jak to czynisz, mozna korzystac z innego portalu. Odpowiedz Link Zgłoś
rokets_w Re: Odrózniasz krytyke od opluwania? 07.03.08, 16:58 a.k.traper napisał: > GW od poczatku i czesto pisała o nieprawidłowosciach, bez względu > kogo dotyczyły, przez dwa lata rządów PiS, akurat tak sie działo że > wszystko miało byc zgodne z linia ideologiczną, zapewne nie znasz > takich przypadków jeszcze z PRL-u a szkoda, łatwiej by ci było > zrozumieć. Akurat CBA dopiero teraz może swobodnie działać, bez > nacisku na szybki efekt i przypodobanie, to tez znamy z poprzedniej > epoki. A tak na marginesie, kazda gazeta moze pisac i lubieć badź > nie kogo im sie spodoba, mnie jak styl gazety nie odpowiada to jej > nie czytam. W szkole średniej musiałem czytać Politykę, Życie > gospodarcze i Trybune gdyz pisaliśmy referaty z gospodarki > przedsiębiorstw, teraz w dobie internetu nikt nie musi, wystarczy > wybrac artykuł. Później w pracy niektórzy ciągle trzymali na > biurkach Trybunę, mimo ze jej nie czytali, odważni trochę inaczej. > Dzisiaj nikt nikogo nie zmusza do nabijania kabzy np. Agorze jak to > czynisz, mozna korzystac z innego portalu. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ciekawe w jakiej szkole musiałeś czytać. myślę, że chodziłem wcześniej do szkoły niż ty i jakoś mi nikt nie kazał pisać takich pierdół. I przestań młodym mącić w głowach. A jeśli pisałeś to z własnej woli bo w każdej klasie było kilku szpicli synków komuchów zatwardziałych. Ale my ich tępiliśmy tak że nie wiele mogli bo byli odseparowani a na dodatek musieli nas się bać. Bo moje pokolenie jest inne niż wasze młodych. My sobie pomagaliśmy w trudnych chwilach a nie stworzyliśmy walki szczurów tak jak wy. A wy jeden drugiego by zabił by miec o złotówke więćej w kieszeni. Pozdrawiam normalnych polaków Odpowiedz Link Zgłoś
ar.co Re: Odrózniasz krytyke od opluwania? 07.03.08, 18:49 Bo w podstawówce nie trzeba było pisać - a sądząc po twoim stylu, dalej nie dotarłeś. Fakt, że za PRL poprzestało się na wykształceniu podstawowym (bo wcześniej skończyło się 18 lat niż podstawówkę) nie oznacza jeszcze bycia weteranem ruchu oporu. No, może w korpusie weteranów, planowanym przez obecnego prezydenta. Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper Mogłeś tępic co najwyżej swoje wsiury 08.03.08, 11:51 Znam takich jak ty, czytali ostatnia stronę, czyli wiadomosci sportowe. O sprawach politycznych lub gospodarczych nie mieli pojęcia a tatusiowie jeździli do nauczycieli z prezentami. Chodziłem do normalnej szkoły której wielu z nas się wstydzic nie musi a nauczyciele nie przeginali z socjalizmem, część była po uczelniach katolickich. O jakim wyścigu szczurów mówisz w PRL-u? chyba o godzinach nadliczbowych gdy w stanie wojennym musiałem po 12 godzin harować. Te złotówki, tacy jak ty zgarniali gdzie się dało albo sami dawali by zyskac przychlność. Nie myśl chłopie za dużo, wiosna idzie załóz chomąto i działaj, bo słyszałem że konie i traktory tez strajkują. Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyklewicy Re: GW ujawnia. co najmniej jak by to ona wykryła 07.03.08, 14:38 kerrmit20 napisał: > GW ujawnia. co najmniej jak by to ona wykryła a nie opluwane przez nią CBA ******************************* towarzysze, trzeba rozwiązać to CBA bo ono zniszczy lewą stronę sceny politycznej, wcześniej mieszkania w Szczecinie, teraz wojsko ... Odpowiedz Link Zgłoś
kerrmit20 Ostatnie komuchy zabarykadowały sie w wojsku 07.03.08, 15:20 nie brać jeńców Odpowiedz Link Zgłoś
uniaeuropejska1 Re: Ostatnie komuchy zabarykadowały sie w wojsku 07.03.08, 15:32 kerrmit20 napisał: > nie brać jeńców Zapisałeś się do SS? Odpowiedz Link Zgłoś
uniaeuropejska1 Re: GW ujawnia. co najmniej jak by to ona wykryła 07.03.08, 15:24 Oprócz CBA jest jeszcze wymieniona Naczelna Prokuratura i żandarmeria.Jaki był udział CBA w wykryciu nie wiadomo. Odpowiedz Link Zgłoś
blackthorn GW ujawnia: Gigantyczna afera korupcyjna w Ziel... 07.03.08, 12:36 Czesc swojego dziecinstwa spedzilem na osiedlu wojskowym, i widze ze nic sie nie zmienilo, taki syf jaki byl, taki jest nadal.. Odpowiedz Link Zgłoś
rokets_w Re: GW ujawnia: Gigantyczna afera korupcyjna w Zi 07.03.08, 17:05 blackthorn napisał: > Czesc swojego dziecinstwa spedzilem na osiedlu wojskowym, i widze ze nic sie > nie zmienilo, taki syf jaki byl, taki jest nadal.. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Masz rację tam był syf brud i smród. Kradli z magazynów wojennych co sie dało a już nie wspomnę ile wódki wychleli i wynieśli do domu. Trepostwo było nic nie warte i jest nadal. W nich nie ma człowieczeństwa. Oni uważali sie za nadludzi a żołnierze dla nich byli nic ie wartym społeczeństwem. Owszem zdarzały się wyjątki wśród trepów ale to można policzyć na palcach u rąk. Odpowiedz Link Zgłoś
kp71 GW ujawnia: Gigantyczna afera korupcyjna w Ziel... 07.03.08, 12:37 nnareszcie wiadomo że prokuratorzy nie są wojskowi ale woskowi Odpowiedz Link Zgłoś
lexgm A co to za wykrycie ? 07.03.08, 12:51 "Naczelna Prokuratura Wojskowa, CBA i żandarmeria wojskowa wykryły wielką aferę korupcyjną " - a co to za wykrycie, jak nic nie wiedzieli wcześniej, dopiero jakiś gostek sam się u nich pojawił i zaczął sypać ? Fajny mamy ten wewnętrzny wywiad wojskowy, że przez lata nic nie widzi i nic nie słyszy, co się dzieje na własnym podwórku. A może i tam trzeba szukać - drugiego dna ? Odpowiedz Link Zgłoś
teraz.k.wy Re: A co to za wykrycie ? 07.03.08, 13:20 hahhhha,to prawda! Sam sie zgłosił,że dawał łapówki,a nic nie zbudował,a dostawał forsę.Jakiś b.prac.CBA chyba?albo WSI. Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper Ciekawe czy mają archiwum X? 07.03.08, 14:02 Może by wykryli kto nam skubnął pałatki i łopatki jak zostaliśmy na zwijanie poligonu, mogę tylko podpowiedzieć że jednym z podejrzanych był choraży O. szef kompanii który z innym szefem ciagle chlali wódę. Nie wiem czy się do tej pory nie zachlali a i jednostka juz chyba nie istnieje.:))) Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Re: A co to za wykrycie ? 07.03.08, 14:02 złamanie solidarności między biorącym i dającym to paragraf 6 art. 229. www.batory.org.pl/korupcja/sesja3.htm Odpowiedz Link Zgłoś
starod Re: A co to za wykrycie ? 07.03.08, 15:17 lexgm napisał: > "Naczelna Prokuratura Wojskowa, CBA i żandarmeria wojskowa wykryły > wielką aferę korupcyjną " - a co to za wykrycie, jak nic nie > wiedzieli wcześniej, dopiero jakiś gostek sam się u nich pojawił i > zaczął sypać ? Fajny mamy ten wewnętrzny wywiad wojskowy, że przez > lata nic nie widzi i nic nie słyszy, co się dzieje na własnym > podwórku. A może i tam trzeba szukać - drugiego dna ? Po to by stwierdzić, ż w AMW, WAM-ach i innych wojskowych organach logistyczno-kwatermistrzowskich siedzą sami złodzieje, nie potrzeba CBA ani prokuratury. Tak jest jeszcze od czasów Szwejka, nie ma czemu się dziwić. Ktoś na forum napisał że mieszkał na osiedlu wojskowym, więc może powiedzieć że czynsze w wojsku były i są dwukrotnie wyższe od spółdzielczych przy tym samym standardzie,natomiast remonty wykonywano raz na 30 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
rokets_w Re: A co to za wykrycie ? 07.03.08, 17:07 lexgm napisał: > "Naczelna Prokuratura Wojskowa, CBA i żandarmeria wojskowa wykryły > wielką aferę korupcyjną " - a co to za wykrycie, jak nic nie > wiedzieli wcześniej, dopiero jakiś gostek sam się u nich pojawił i > zaczął sypać ? Fajny mamy ten wewnętrzny wywiad wojskowy, że przez > lata nic nie widzi i nic nie słyszy, co się dzieje na własnym > podwórku. A może i tam trzeba szukać - drugiego dna ? Maz racje. Ciekaw jestem jak chodzili i jeżdzili po drogach za które zapłacili a ich nie było? To sztuka jeżdzić po drodze której nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
rtg GW ujawnia: Gigantyczna afera korupcyjna w Ziel.. 07.03.08, 12:54 nigdy popaprane CBA nie wykryłoby żadnej korupcji gdyby samo jej nie zainicjowało. Tu przedsiębiorca został wyślizgany z przetargu i dokonał aktu zemsty - a CBA podstawia łapę jak żaba gdy kują konie... Odpowiedz Link Zgłoś
kap0 GW ujawnia: Gigantyczna afera korupcyjna w Ziel.. 07.03.08, 12:57 to nie CBA tylko Pitara wykryla ta afere. Cos dawno o tej aktorce nie bylo ,a ja ja tak lubie Odpowiedz Link Zgłoś
rtg Re: GW ujawnia: Gigantyczna afera korupcyjna w Zi 07.03.08, 13:01 kap0 napisał: > to nie CBA tylko Pitara wykryla ta afere. Cos dawno o tej aktorce nie bylo ,a > ja ja tak lubie jaja pisze się razem A tak naprawdę co z tymi ulubionymi jajami?? drapiesz czy głaszczesz?? Odpowiedz Link Zgłoś
kerrmit20 Masz problem ze swoją płcią? 07.03.08, 15:22 raz piszesz jako facet raz jako kobieta? monstrum jednym słowem i jeszcze rzyga na forum swoją twórczością Odpowiedz Link Zgłoś
rokets_w Re: GW ujawnia: Gigantyczna afera korupcyjna w Zi 07.03.08, 17:12 rtg napisał: > kap0 napisał: > > > to nie CBA tylko Pitara wykryla ta afere. Cos dawno o tej aktorce > nie bylo ,a > > ja ja tak lubie to ty nie wiesz ze jemu pitara je masuje i liże > jaja pisze się razem A tak naprawdę co z tymi ulubionymi jajami?? > drapiesz czy głaszczesz?? Odpowiedz Link Zgłoś
neiden GW ujawnia: Gigantyczna afera korupcyjna w Ziel.. 07.03.08, 13:00 bedzie koniecznoscia otworzeniem obozow pracy dla kryminalnego elementu w polsce.polska obecna jest totalnie zachgwaszczona przez tego typu "obywateli"trzeba zaczac od sejmu,senatu ,mon-u,policji itd. Odpowiedz Link Zgłoś
rtg Re: GW ujawnia: Gigantyczna afera korupcyjna w Zi 07.03.08, 13:04 neiden napisał: > bedzie koniecznoscia otworzeniem obozow pracy dla kryminalnego > elementu w polsce.polska obecna jest totalnie zachgwaszczona przez > tego typu "obywateli"trzeba zaczac od sejmu,senatu ,mon-u,policji > itd. ja bym zaczął od rodziny radia z ryjem... Odpowiedz Link Zgłoś
rokets_w Re: GW ujawnia: Gigantyczna afera korupcyjna w Zi 07.03.08, 17:15 rtg napisał: > neiden napisał: > > > bedzie koniecznoscia otworzeniem obozow pracy dla kryminalnego > > elementu w polsce.polska obecna jest totalnie zachgwaszczona przez > > tego typu "obywateli"trzeba zaczac od sejmu,senatu ,mon-u,policji > > itd. > > ja bym zaczął od rodziny radia z ryjem... ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ A ja zaczął bym od komuchów czyli premiera i jego rządu Odpowiedz Link Zgłoś
kali23 Czy coś w tym Q...kim kraju normalnie funkcjonuje? 07.03.08, 13:00 Państwo złodziei, łapowników i kanciarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
dochtor4 Zulia Pitera na piedestaly 07.03.08, 13:06 Zlikwidowac to cholerne CBA co to wykrywa jakies dete afery. Pitera nasza kochana juz przygotowala jawno-tajny raport. Kaminski nie wywiniesz sie sprawiedliwosci. Odpowiedz Link Zgłoś
rokets_w Re: Zulia Pitera na piedestaly 07.03.08, 17:27 dochtor4 napisał: > Zlikwidowac to cholerne CBA co to wykrywa jakies dete afery. Pitera > nasza kochana juz przygotowala jawno-tajny raport. Kaminski nie > wywiniesz sie sprawiedliwosci. TO WIDZE ZE TA PITERA JEST TEż ZKORUMPOWANA JESLI MA TYLU KOCHANKóW co rusz mówi moja kochana lub nasza kochana Odpowiedz Link Zgłoś
ar.co Re: Zulia Pitera na piedestaly 07.03.08, 18:54 A ja widzę, że niejaki Jezus też jest "zkorumpowany" (no dobrze, zachowajmy litość dla ćwierćgłówków: skorumpowany) i ma jeszcze więcej kochanków, bo przecież miliony ludzi od lat śpiewają "witaj Jezu ukochany". Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 ...Film dlugometrazowy................... ...... 07.03.08, 13:17 Kamil Durczok napisal-Platforma nie była wcale przygotowana do rządzenia, a jej gabinet cieni był tylko teatrem cieni. Żaden z tamtych ministrów in spe nie został później ministrem w rzeczywistości. A jeśli już został, to w zupełnie innym resorcie - jak choćby Cezary Grabarczyk, który przez dwa lata marzył o sprawiedliwości, a dostał infrastrukturę. Równie dobrze mogła mu się trafić kultura i dziedzictwo narodowe. W tym sensie Platforma całkowicie zmarnowała dwa lata rządów PiS, tracąc je na jałową krytykę bez rzetelnej pracy nad własnymi propozycjami. I szybko po wyborach musiała zapomnieć o swoich przedwyborczych obietnicach. Zwyczajnie nie miała pomysłu, jak je teraz realizować. Ludzie powinni zaczac sie obawiac.Z wiezien wychodza mordercy.Chronieni przez Policje, swiadkowie koronni,drza o wlasne zycie. Przestaję zeznawać Jarosław S. ps. Masa, najsławniejszy ze świadków koronnych. To jego reakcja na wypuszczenie z aresztu bandy "Bryndziaka". Jarosław S. boi się, że uwolnieni gangsterzy będą chcieli go zamordować.Warszawski Sąd Okręgowy zwolnił z aresztu dziewięciu pruszkowskich gangsterów, m.in. Marcina B. ps. Bryndziak. Proces przeciwko Bryndziakowi i jego ludziom toczy się od kwietnia 2006 roku. Na ławie oskarżonych zasiada 39 osób odpowiadających m.in. za napady z bronią w ręku, brutalne pobicia i handel narkotykami. "Bryndziak" będzie znów biegał z pistoletem po mieście - komentuje decyzję sądu policjant z CBŚ, który przez 3 lata poszukiwał bandyty. Zdumienia postanowieniem sądu nie kryje też Marek Biernacki (PO), przewodniczący Sejmowej Komisji Spraw Wewnętrznych i Administracji. Przecież teraz może zacząć się polowanie na świadków koronnych - irytuje się Biernacki. Ale to nie wszystko.Okazuje sie ze adwokat Platformy Obywatelskiej Jacek Dubois jest oskarżony o utrudnianie jednego ze śledztw w sprawie tzw. grupy pruszkowskiej.Adwokat miał przekazać ściganemu listem gończym gangsterowi kserokopię akt śledztwa, które uzyskał jako obrońca innych osób. Odpowiedz Link Zgłoś
teraz.k.wy Re: ...Film dlugometrazowy................... ... 07.03.08, 13:24 Przepraszam,a kto to ten Kamil Durczok? Wizjoner czy tylko Mag? Odpowiedz Link Zgłoś
rtg Re: ...Film dlugometrazowy................... ... 07.03.08, 14:01 presentation1 napisał: > Kamil Durczok napisal-Platforma nie była wcale przygotowana do rządzenia, a jej > gabinet cieni był tylko teatrem cieni. Żaden z tamtych ministrów in spe nie zo > stał później ministrem w rzeczywistości. [...] PiSs przygotowywał się wiele lat do władzy i ją spieprzył w dwa lata pokazując wszem i wobec że jest cinki i głupawy. Ścigał nieistniejący układ walczył z innymi partiami w karaju zresztą, jak widać, mało skutecznie, i chwała Bogu. Odpowiedz Link Zgłoś
uniaeuropejska1 Re: Karaju? a jak to się gotuje? 07.03.08, 15:40 Wsadź se żabo łeb do wrzątku na godzinę będziesz wiedziała jak się gotuje. Odpowiedz Link Zgłoś
rokets_w Re: ...Film dlugometrazowy................... .. 07.03.08, 17:35 rtg napisał: > presentation1 napisał: > > > Kamil Durczok napisal-Platforma nie była wcale przygotowana do > rządzenia, a jej > > gabinet cieni był tylko teatrem cieni. Żaden z tamtych ministrów > in spe nie zo > > stał później ministrem w rzeczywistości. [...] > > PiSs przygotowywał się wiele lat do władzy i ją spieprzył w dwa lata > pokazując wszem i wobec że jest cinki i głupawy. Ścigał > nieistniejący układ walczył z innymi partiami w karaju zresztą, jak > widać, mało skutecznie, i chwała Bogu. PIS nic nie spieprzył.wręcz odwrotnie, gospodarka zaczęła normalnie funkcjonować,przestępców zaczęli w więzieniach osadzać, łapówkarzy łapali. A co Po zrobiło? bandytów na wolność wypuścili, gospodarkę rozpieprzyli, a naród skłócili. Bo skłóconym narodem łatwiej jest manewrować i swoje przekręty ukryć Odpowiedz Link Zgłoś
ar.co Re: ...Film dlugometrazowy................... . 07.03.08, 18:56 Wiesz co, ubezpiecz się od odpowiedzialności w związku z tym dowcipem, jak to PO skłóciła naród. Bo inaczej zbankrutujesz na odszkodowania dla rodzin tych, którzy umarli ze śmiechu czytając twoje wypociny. Odpowiedz Link Zgłoś
jurgen.spiryt To niemożliwe 07.03.08, 13:28 Tak bez konferencji pana Kamińskiego? Bez "eleganckiej" prezentacji pana Engelkinga kto, co i gdzie? Bez wcześniejszego ujawnienia "dowodów"? I jakoś brak wystąpienia, na którym "ja, jako prokurator generalny" przypisuje sobie zasługi - to niedopuszczalne! Przecież "naród musi zostać poinformowany". Jeżeli TVP nie pokazała tego na specjalnie przygotowanej konferencji, to musi być nieprawda. To oczywista oczywistość... Odpowiedz Link Zgłoś
loppe GW ujawnia: Gigantyczna afera korupcyjna w Ziel.. 07.03.08, 13:33 już można? Odpowiedz Link Zgłoś
marcin1122331 Pewnych rzeczy juz nie da sie zatuszowc, trzeba 07.03.08, 13:41 ujawniac,tylko tyle pozostalo po rzadach PiSu,ale na bezrybiu i rak ryba. Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: GW ujawnia: Gigantyczna afera korupcyjna w Zi 07.03.08, 13:46 ...sławić CBA? Odpowiedz Link Zgłoś
zdr1 CBA znowu zagrozilo "demokracji". 07.03.08, 13:51 Ale spoko, PO-wcy przywroca wkrotce "demokracje". Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne a to dopieroooooo 07.03.08, 14:19 a tak Zioberkiewicz "zwalczal" korupcje!!!!!!!!!! jeszcze nie jedna aferka wylizie na wierzch, dlatego PiSiory tak wrzeszcza jak sie wymienia znaczacych strategicznie ludzi, na strategicznych stanowiskach, ONI KRADLI 100 RAZY WIECEJ NIZ WSZYSTKIE PARTIE RAZEM WZIETEOD 1989 r, a co jest "porazajace jak oczywista oczywistosc" w przeciagu tylko 2 lat Odpowiedz Link Zgłoś
marcin1122331 Pies szkoda ze nie jestes szefem CBA, 07.03.08, 14:25 przy twoich wiadomosciach nie bylo by juz zadbych afer w Polsce a wszyscy by juz siedzieli. Odpowiedz Link Zgłoś
ferkelll mydlenie ocziu!! 07.03.08, 14:31 mydlenie ocziu!! Niech ujawnia milionowe afery w sprawie zakupu F16 i przekretow lapowkarskich w zamowieniach wozu bojowego Patria. Wtedy spoleczenstwo dowiedzialo by sie jak skorumpowana jest wladza i ile set milionow dolarow poszlo okantowane Odpowiedz Link Zgłoś
norton2 GW ujawnia: Gigantyczna afera korupcyjna w Ziel.. 07.03.08, 14:34 Jak pomietam to było za czasów ministra PISu nijakiego Szczygły. No coment!!! Odpowiedz Link Zgłoś
vt-s klejny powód żeby zlikwidować lubuskie 07.03.08, 15:10 zlikwidować tą lubuszczakowiznę Odpowiedz Link Zgłoś
duziabuzia w Zielonej Górze tylko ? cała Polska na tym stoi. 07.03.08, 15:15 za komuny oficer kontrwywiadu wojskowego zapytany dlaczego tak dużo jest rozpisywanych metali kolorowych na warsztatach przy naprawie radiostacji odpowiedział że to dla celów pozoracyjnych..he,he aby wróg myślał że naprawiane są rakiety chyba.. Odpowiedz Link Zgłoś
uprany Re: GW ujawnia: Gigantyczna afera korupcyjna w Zi 07.03.08, 15:31 NIECH MI KTOŚ wyjaśni czemu nie możemy robić LICYTACJI ??? Odpowiedz Link Zgłoś
afore1 Afera? 07.03.08, 15:58 Nazwałbym to raczej "chleb powszedni", "normalny dzień". Odpowiedz Link Zgłoś
marcin1122331 Za Millera to byl chleb powszedni,poszed Rywin 07.03.08, 16:01 do nadprezydenta,no i nic nie znalezli. Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Re: Za Millera to ... 07.03.08, 16:28 wprowadzono wszystkie ważne zmiany w prawie karnym pozwalające skutecznie ścigać łapownictwo. Odpowiedz Link Zgłoś
oko_1 W woju zawsze wszystko jest ustawiane. 07.03.08, 16:31 To normalka wszędzie. Nie tylko u nas. Odpowiedz Link Zgłoś
angrusz1 GW ujawnia: Gigantyczna afera korupcyjna w Ziel.. 07.03.08, 16:40 Takich afer jest więcej. Skąd płk X miał ma budowę domu ( i wczasy za granica i dobre studia dla dzieci i furę ). I to nie tylko w wojsku . Pracowac dalej . Teraz już wiem jak to działają ci " świetni rzutcy biznemeni " . Odpowiedz Link Zgłoś
dzekson22 Re: GW ujawnia: Gigantyczna afera korupcyjna w Zi 07.03.08, 17:12 niech oni się wezną za jednostke na warszawskim bemowie tam to tym qrwom trepom to od razu kaesa będą zasądzać mieszkania niech na jelonkach im poodbierają niech trepy pokażą faktury na remonty na budowy domów a nie żołnierze ze służby zasadniczej wszystko musieli robić a qrwy trepy tylko leżeli i się cieszyli s13.bitefight.onet.pl/c.php?uid=53376 Odpowiedz Link Zgłoś
croolick GW ujawnia: Gigantyczna afera korupcyjna w Ziel.. 07.03.08, 19:30 Federalna Sluzba Bezpieczenstwa Federacji Rosyjskiej juz zaciera rece na wiesc o utworzeniu siedziby Kontrwywiadu Wojskowego w Zielonej Gorze ;-) Odpowiedz Link Zgłoś