presentation1 ..Zreszta............... 09.03.08, 08:55 gdy skonczy rzadzenie Tusk-On i wielu jego Ministrow skoncza jezeli nie w wiezieniu to stana przed trybunalem Stanu.Tusk juz trzykrotnie zlamal prawo i konstytucje.Od tego sie nie wywinie. Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: ..Zreszta............... 09.03.08, 09:35 presentation1 napisał: > gdy skonczy rzadzenie Tusk-On i wielu jego Ministrow skoncza jezeli nie w wiezi > eniu to stana przed trybunalem Stanu.Tusk juz trzykrotnie zlamal prawo i konsty > tucje.Od tego sie nie wywinie. Założymy się że, nie? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
blackmoore Re: ..Zreszta............... 09.03.08, 10:13 presentation1 napisał: > gdy skonczy rzadzenie Tusk-On i wielu jego Ministrow skoncza jezeli nie w wiezi > eniu to stana przed trybunalem Stanu.Tusk juz trzykrotnie zlamal prawo i konsty > tucje.Od tego sie nie wywinie. Trzykrotnie? Poprosze o konretne przykłady, tylko nie cytaty z wypowiedzi durnia Kaczyńskiego Odpowiedz Link Zgłoś
y.y tak, tak brednietation, oczywiście 09.03.08, 11:15 złamał konstytucję i w ogóle ma złe oczy. Wiemy, ale naprawdę włóż z powrotem biały kaftanik i łyknij pastylki:) Odpowiedz Link Zgłoś
pokon Sowińska: jestem inwigilowana .. 09.03.08, 08:58 Pani minister...takie schorzenia z objawami jakie występują u Pani da sie jeszcze wyleczyć.Radzę się zgłosić do określonego specjalisty w nieodległym od Warszawy Pruszkowie (Tworki) a z pewnością pomoże. Odpowiedz Link Zgłoś
indianski Re: kady psychol jak i ty myśli że to świat zwari 09.03.08, 09:38 Bidulka :) Odpowiedz Link Zgłoś
abba15 S a t y r a "N a P l a t f u s o f a n ó w " 09.03.08, 09:16 Ciężki rozum, jak na kacu, Oto obraz tych pajaców, Nigdy nic nie myślą sami, Podpierają się mediami! Pluć na Polskę i Polaków, To domena tych prostaków, Zdrada kraju, prezydenta, O tym marzy taka męta! Kiedy w sieci coś przeczyta, Już Polaków jadem wita, Dawno wyszło z worka szydło, Że PO wybrało B Y D Ł O! Odpowiedz Link Zgłoś
blackmoore Re: S a t y r a "N a P l a t f u s o f a n ó w 09.03.08, 10:19 abba15 napisał: > Że PO wybrało B Y D Ł O! ja akurat wybrałem, ciesze sie z tego. Co do bydła to znajdziesz je u siebie w oborze. Poprosze inne argumenty niz wyzwiska. Tylko ze pisoidzi nie potrafia inaczej, musimy im to wybaczyc, nie dotarło ze dostali w ostatnich wyborach kopa w d..ę. Wspołczuje, ale tylko dlatego ze moja religia mi to nakazuje i tak zostałem wychowany. A co do plucia na Polske i Polakow to 1 miejsce nalezy do Jarusia, to dla niego sa Polacy lepsi i gorsi, nawet zaczal dzielickto jest katolikiem a kto nie. Zwykły zakompleksiony konus, odreagowujący swoje fobie Odpowiedz Link Zgłoś
offal S a t y r a "Na Psycholi i Sprzedawczyków" 09.03.08, 11:41 Ciężki rozum, jak na kacu, Oto obraz tych pajaców, Nigdy nic nie myślą sami, Tylko plotą Jarka frazesami ! Pluć na Polskę i Polaków, To domena tych prostaków, Zdrada kraju, prezydenta, Tak to już PIS-u puenta! Kiedy w sieci coś przeczyta, Dalej jadem w Polskę strzyka, Dawno wyszło z worka szydło, że na PIS głosowało B Y D Ł O! Odpowiedz Link Zgłoś
tomqr Jak moze byc apolityczna jesli w R. Maryja wystepu 09.03.08, 09:16 e. no pytam jak. Przeciez do tego radyyja wstep maja ludzie tylko z scisle okreslonych partii, co co mi tu Pani za glupoty opowiada. Apoliyczna sie znalazla, pisssuarka jedna! Odpowiedz Link Zgłoś
abba15 masz ciężki rozum jak na kacu? to POpierasz PO! 09.03.08, 09:20 Ciężki rozum, jak na kacu, Oto obraz tych pajaców, Nigdy nic nie myślą sami, Podpierają się mediami! Pluć na Polskę i Polaków, To domena tych prostaków, Zdrada kraju, prezydenta, O tym marzy taka męta! Kiedy w sieci coś przeczyta, Już Polaków jadem wita, Dawno wyszło z worka szydło, Że PO wybrało B Y D Ł O! Odpowiedz Link Zgłoś
monterlevicy abba15 znowu piszesz z wariatkowa,idioto ! 09.03.08, 09:24 sto lat !!!...pobytu. Odpowiedz Link Zgłoś
dopiczek abba15..pierdoło... 09.03.08, 09:26 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=73879635&a=73885130 Fraszka na prezydenta(obecnego) - Wiadomości - Forum dyskusyjne | Gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
abba15 fraszka na Con Dona Tłuka piemieja 09.03.08, 09:31 Szanowna młodzieży bez wiedzy, bez wiary Wpuszczona w maliny przez cwane oligary Chcecie wierzyć w CUDA w Bajki z Disneylandu A Donald chce Polskę przemienić w KATMANDU Dumne samobóje, Żałosne dzieciaki! Gdzie indziej w Disneya wierzą ...Przedszkolaki! Zamiast robić na złość Babci, Ojcu, Mamie trzeba było spytać ich o "Nocnej Zmianie" Co teraz? Na zmywak? Chcesz się pozbyć DOMU? Donek ci zapewni Fuche PO kryjomu Lubicie szyderstwa, cwaniactwo, przekręty? Zagraliście z Donkiem - krzyżykiem w OKRĘTY! Tylko że ten Krzyżyk Wyższej przebiegłości PO-stawiłeś smarku na swojej PRZYSZŁOŚCI Odpowiedz Link Zgłoś
indianski Re: fraszka na Con Dona Tłuka piemieja 09.03.08, 09:34 Za gomulki "artysci" tez takie pisali . Odpowiedz Link Zgłoś
indianski A bialych myszek nie widzi ? 09.03.08, 09:30 Moze jakas maryja jej sie objawia ? Popieprzona psycholka Odpowiedz Link Zgłoś
souljazz Sowińska: jestem inwigilowana - chcą mnie zmusi.. 09.03.08, 09:33 Jak sie czlowiekowi w glowie pomieszalo, to wszystko moze sie wydarzyc. Odpowiedz Link Zgłoś
danka1100 Sowińska: jestem inwigilowana - chcą mnie zmusi.. 09.03.08, 09:34 Cytat: "Zgodnie z ustawą o Rzeczniku Praw Dziecka, Sejm za zgodą Senatu może odwołać RPD przed upływem pięcioletniej kadencji, jeżeli zrzeknie się on urzędu, będzie stale niezdolny do pełnienia obowiązków na skutek choroby" Myślę, że to jest argument. Taka mania prześladowcza ma w medycynie określenie pewnej choroby Odpowiedz Link Zgłoś
sw.stefan walczysz z teletubisiami,to masz 09.03.08, 09:44 dojada cię wszędzie,nawet pod prysznicem.no ,chyba ,ze wyrzucisz pani sowinska telewizor,to nie będą miały skąd wyłazić Odpowiedz Link Zgłoś
2kotunia1 Re: Sowińska: jestem inwigilowana - chcą mnie zmu 09.03.08, 09:53 Do kruchty durna babo! Odpowiedz Link Zgłoś
ala4910 Sowińska: jestem inwigilowana - chcą mnie zmusi.. 09.03.08, 09:56 Czy to przypadkiem nie nazywa się mania prześladowcza? Jeżeli tak, to bezwzględnie zalecane jest leczenie u psychiatry.Precz z Sowińską! Odpowiedz Link Zgłoś
derduch Sowińska czy słyszysz też głosy? 09.03.08, 10:10 Ona tak pasuje do obrony praw dziecka jak Hitler do obrony praw Żydów, zero ziobro usiądzie Jarkowi na kolanach, potrzyma go za giertycha i coś wymyślą. Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: Sowińska: jestem inwigilowana - chcą mnie zmu 09.03.08, 10:14 Teletubisie??zemsta różowej torebki??fakt,że ta pani zajęła dopiero 3 miejsce wśród idiotów świata jest bardzo krzywdzący. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 ...Ciekawe.............. 09.03.08, 10:14 Ze tematem dnia Wyborczej i konkurencyjnych mediow TVN jest codzienna nagonka na ludzi zwiazanych z poprzednia wladza.Obudzcie sie.Nagoncie rzad do roboty.Prawdopodobnie Euro nie odbedzie sie w Polsce poniewaz plany jakie przygotowuje obecna ekipa to 60 do 70 procent mozliwosci wykonalnosci. Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielle Rozstrój zdrowia? 09.03.08, 10:24 Chcą ją doprowadzić do rozstroju zdrowia, co się już nawet trochę stało? Taka pora roku. Grypy, anginy, przeziębienia. Proszę sobie kupić szalik. Odpowiedz Link Zgłoś
boryska1 Re: ...Ciekawe.............. 09.03.08, 10:27 hihihi nie warto sie przejmować pisowcami,bo śmieszni i sami pracują na swoje zniknięcie swoim gadaniem Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: .Rzad na niby............. 09.03.08, 10:31 Mamy rzad ktory, administruje spuscizna po PiS.Musial to byc swietny okres, skoro Rzad,Sejm i Senat nie musza pracowac. Po cichu przebiega pelzajaca amnestia.Wychodza na wolnosc wielcy kryminalisci ,mafiozi,wychodza takze ci , ktorych podejrzewano o korupcje. Odpowiedz Link Zgłoś
dopiczek presentation1 Jak gadasz,to wyjmij fiuta z gęby ! 09.03.08, 10:57 bełkot... Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Re: .Rzad na niby............. 09.03.08, 11:07 presentation1 napisał: > Mamy rzad ktory, administruje spuscizna po PiS.Musial to byc swietny okres, sko > ro Rzad,Sejm i Senat nie musza pracowac. > Po cichu przebiega pelzajaca amnestia.Wychodza na wolnosc wielcy kryminalisci , > mafiozi,wychodza takze ci , ktorych podejrzewano > o korupcje. Presentation co jakiś czas musi sie publicznie popluć i oślinić i zamiast pisać na temat co rusz wiernie realizuje instrukcje prezia jak dowalić rządowi, tyle tylko iż wciąż się powtarza i jego pisanina staje się już nudna, ale tyle inwencji co inteligencji. Odpowiedz Link Zgłoś
zwyczajny.polak Patrioci UE kontra patrioci amerykańsko-polscy 09.03.08, 11:49 presentation1 napisał: > Ze tematem dnia Wyborczej i konkurencyjnych mediow TVN jest > codzienna nagonka n > a ludzi zwiazanych z poprzednia wladza.Obudzcie sie. Poprzednia ekipa realizowała w miarę twardo polskie interesy narodowe w relacjach z eurokołchozem czy kacapią, natomiast była całkowicie bezwolna wobec USraela. Obecna to europejscy kosmopolici, którzy udają twardą postawę wobec USraela. Nagonka jest więc prowadzona przez anty-Polaków na prawie-Polaków. To walka zła w czystej POstaci z mniejszym złem. > Nagoncie rzad do roboty. Żeby zniszczył i/lub ukradł te nędzne resztki majątku narodowego, które jeszcze pozostały, bo liberały tylko tak potrafią "pracować"? >Prawdopodobnie Euro nie odbedzie sie w Polsce poniewaz plany jakie Byłaby to doskonała wiadomość - jak można trwonić publiczne pieniądze na zabawę dla zdegenerowanych kiboli, gdy większość społeczeństwa żyje w biedzie czy wręcz w nędzy a pacjenci umierają w szpitalach. Inna sprawa, że liberały nie zrezygnują z tego piłkarskiego cyrku od razu. Przecież najpierw się muszą nachapać na łapówkach i przekrętach z rozgrzebanych zbędnych inwestycji. Odpowiedz Link Zgłoś
michalparadowski Sowińska: jestem inwigilowana - chcą mnie zmusi.. 09.03.08, 10:22 Szanowna Pani Sowińska! Śledzi Panią arcysmutny Mariuszek Kamiński,który w tym sposobie, upatruje szansę na pozostanie na ulubionym stanowisku. Nie wykluczone, że pozazdrościł tytułu, który uzyskała Pani w ubiegłym roku!? Rozważyłbym także, możliwość śledzenia przez pewnego Muchomorka Jadowitego i Pazernego (bardzo). Jest on bowiem ciekaw, czy wpłaca Pani na jego konto tyle ile, protegując Panią sobie obliczył! . A najpewniej, problem zostanie rozwiązany po wizycie u psychiatry! Odpowiedz Link Zgłoś
1sz-truten Sowińska: jestem inwigilowana - chcą mnie zmusi.. 09.03.08, 10:35 wszystko wiadomo to napewno TELETUBISIE a ten z czerwona torebka to ma teraz plecak dla niepoznaki ale ta sowinska jest spostrzegawcza wszedzie wypatrzy inaczej ubierajacych sie , tylko nie chce tego mowic publicznie bo znow podniusl by sie krzyk ze oskarza inaczej ubierajacych sie he he he he he he he Odpowiedz Link Zgłoś
roblaz Sowińska: jestem inwigilowana - chcą mnie zmusi.. 09.03.08, 10:45 toż to przecież nic innego jak zemsta Teletubisiów!!!! Tak poza tym pani rzecznik amerykanie skrzywdzili panią trzecim miejscem w wiadomym konkursaie. Jak nic pani jest murowaną kandydatką do pierwszego miejsca... ale nic straconego nadrobi pani w przyszłym roku. Nikt pani nie podskoczy Odpowiedz Link Zgłoś
emeryt21 Sowińska: jestem inwigilowana - chcą mnie zmusi.. 09.03.08, 10:46 Najczesciej choroby psychiczne zaczynaja sie od manii przesladowczej.Czy trzeba wiecej dowodow,zeby stwierdzic niezdolnosc do pelnienia funkcji??? Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Sowińskiej jak widać, udzieliła się mania 09.03.08, 10:49 prześladowcza braci mniejszych lub też chce sie w ten sposób dowartościować, bo przecież nit przy zdrowych zmysłach nie tracił by czasu na inwigilowanie tej nieciekawej paniusi. Odpowiedz Link Zgłoś
misiak_spasiony Re: Sowińska: jestem inwigilowana - chcą mnie zmu 09.03.08, 10:53 Zauważam dziwne podobieństwo. Każdy katomaryjec piastujący jakiekolwiek stanowisko ma jakieś obsesje wściekłych ataków, ingiwilacji, szkalowania etc. Odpowiedz Link Zgłoś