macio25 08.03.08, 22:55 Nikt nie chce dymisji Pani Sowińskiej, ją trzeba wyrzucić i to jak najszybciej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
thorgal_aegirsson Sowińska: jestem inwigilowana - chcą mnie zmusi... 08.03.08, 22:56 "Są i fotografie robione np. jak kupuję w sklepiku na przeciwko biura wkłady do długopisu..." OMG. Buhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha. Odpowiedz Link Zgłoś
mlasskacz Niech Pani sie trzyma, Pani Sowińska. Zębamy i pa 08.03.08, 23:25 zuramy! Jesli Pani się ugnie,kto będzie chronił nasze niewynne dzieci? No kto? LIBERAłOWIE!!!??? Proszę kupować te długopisy i wkłady, ale broń Boże nie podpisywać rezygnacji! Z poważaniem - Naród (podpis nieczytelny) Odpowiedz Link Zgłoś
skubi6 Pani Sowińska śledzona przez telepedosia... 09.03.08, 00:01 Telepedoś fotografuje panią Sowińską w czasia kupowania długopisów. A do czego mają służyć te długopisy? Czyżby komuś z czymś się kojarzyły? www.skubi.net/sowinska.html Odpowiedz Link Zgłoś
darkraj Re: Pani Sowińska śledzona przez telepedosia... 09.03.08, 00:35 skubi6 napisał: > Telepedoś fotografuje panią Sowińską w czasia kupowania długopisów. A do czego > mają służyć te długopisy? Czyżby komuś z czymś się kojarzyły? > > www.skubi.net/sowinska.html =================================== Dlugopisy to moze nie, ale te "wklady".... Odpowiedz Link Zgłoś
jankbh Re: Pani Sowińska śledzona przez telepedosia... 09.03.08, 06:10 Te "wklady" to jakies cieniasy... Odpowiedz Link Zgłoś
sumienie.lk Grzecznie prosimy o złożenie dymisji 09.03.08, 06:23 Na razie tylko grzecznie prosimy. Nie może ktoś tak głupi zajmować wysokiego stanowiska państwowego. Odpowiedz Link Zgłoś
sumienie.lk Godzinę temu byłi grzecznie - teraz WON! 09.03.08, 07:34 Nie będzie nam kościółkowa nawiedzona dzieci wychowywać na obraz i podobieństwo swoje. Odpowiedz Link Zgłoś
mlasskacz To sprawka jakiegoś maniaka seksualnego! Moze to 09.03.08, 09:06 ktoś ze środowiska Teletubisiów? One maja takie dziwne gusta... Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 Lobby pedofilskie ma mocne wplywy ! 09.03.08, 09:54 Teraz z nastaniem rzadow liberalnych poczulo sie w sile ! Tylko patrzec jak Interpol bedzie ministerstwa przeszukiwal ! Odpowiedz Link Zgłoś
frant3 Re: Lobby pedofilskie ma mocne wplywy ! 09.03.08, 11:42 To ty uważasz, że w polskich ministerstwach mogą być ukryte pedofile? -- ♥ Nieboska satyra Odpowiedz Link Zgłoś
jwojnar Dziewczyna dla Bonda 09.03.08, 13:23 Moim zdaniem mamy idealną kandydatkę. Demaskuje śledzących ją szpiegów, nawet w najmniej oczekiwanych sytuacjach, a wracając z pracy gubi pogonie, narażając się na liczne niebezpieczeństwa. I twarda jest jak stal. Gdyby Bonda mógł zagrać zamiast mydłka w koszuli z Wólczanki jakiś prawdziwy fajter (zdolny ukraść nawet Księżyc), to Sowińska by mu wstydu nie przyniosła. A wyobraźcie sobie jakiś soczysty pocałunek! Odpowiedz Link Zgłoś
33qq Re: Lobby pedofilskie ma mocne wplywy ! 09.03.08, 13:41 Jako katolik wie, że jest w kościele katolickim Odpowiedz Link Zgłoś
marcowroc Pisiorki, gdzie jesteście! Nudno tu! 09.03.08, 09:10 Żadnego, ale to zadnego wpisu w obronie ostatnich szańców pisizmu w Polsce! Skandal! (Jareczek zaspał i nie wydał rozkazów, czy co?) Odpowiedz Link Zgłoś
drojb Re: No i gdzie Placebo99? 09.03.08, 11:37 On by nas obrzucił wkładami do długopisów w obronie pani minister. Albo się rzucił pod koła tego Zmotoryzowanego Spisku przeciwko Cnocie ucieleśnionej w wątłym ciele pani Rzeczynnik! Rzecznik może zostać odwołany przed upływem kadencji, gdy jest "...stale niezdolny do pełnienia obowiązków na skutek choroby lub utraty sił" Odpowiedz Link Zgłoś
cozano Dla nich to tez za duzo 09.03.08, 12:07 Widzialbym jednak to bardziej pozytywnie. Co prawda prezerwatywa i abba wykorzystuja i ten watek coby dolozyc obecnej ekipie sprawujacej wladze, ale oczywistych idiotyzmow nikt nie bierze w obrone. Czyli jest jakas granica kretynizmu, ktorej sie nie przekracza. Odpowiedz Link Zgłoś
starod Re: Pisiorki, gdzie jesteście! Nudno tu! 09.03.08, 13:11 marcowroc napisał: > Żadnego, ale to zadnego wpisu w obronie ostatnich szańców pisizmu w Polsce! > Skandal! > (Jareczek zaspał i nie wydał rozkazów, czy co?) Przestańcie wyzywac panią rzecznik, to prawdziwa twarz PiSuaru. Gdy ją wyrzucicie to pisuarowa agonia przedłuzy się. Odpowiedz Link Zgłoś
hh7 Myślę że po tych żalach ujawnionych w Toruniu 09.03.08, 08:07 powinna Pani Rzecznik zająć PIERWSZE zaszczytne miejsce w tym słynnym światowym rankingu.A nawiasem mówiąc gdybym był Torunianinem chyba bym się wyprowadził z tego miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
blackthorn Re: Myślę że po tych żalach ujawnionych w Toruniu 09.03.08, 09:29 TY sie lepiej odpierwiastkuj od mojego miata,ok? Torun to nie tylko radio co ma ryja!! Odpowiedz Link Zgłoś
hh7 Re: Myślę że po tych żalach ujawnionych w Toruniu 09.03.08, 09:37 Nie bierz tego tak do siebie.Ale sympatycznie i poczuciem humoru i bez obelg też można rozmawiać.Ale gdybym był Torunianinem ..... Odpowiedz Link Zgłoś
norku_norku Re: Myślę że po tych żalach ujawnionych w Toruniu 09.03.08, 19:36 Blackie... Toruń jest debest. Tak się zdarzyło, że sobie trochę pobyłem. Jest klimat... I hoteli macie, jak na Europę przystało. W tych kategoriach RadyjkoCoMaRyja można traktować, jak osobliwość turystyczną... Odpowiedz Link Zgłoś
patthecat [...] 09.03.08, 01:12 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
zyrix Re: Niech Pani sie trzyma, Pani Sowińska. Zębamy 09.03.08, 10:18 Można się śmiać, ale takie nękanie może być rzeczywiście uciążliwe. Nie jestem zwolennikiem pani Sowińskiej, ale uważam, że ostentacyjne śledzenie jej nie powinno mieć miejsca, a szczególnie takie komentarze. Wygląda to na znęcanie się. Nie wiem, kto to robi, jak znam życie, to dziennikarze z jakichś szmatławców. Odpowiedz Link Zgłoś
drojb Re: To nie dziennikarze, lecz wrogowie Polski 09.03.08, 11:41 ją scigają po to, by najpierw ją "doprowadzić do rozstroju nerwowego" (co "już im się prawie udało"), a następnie zdeprawować nasze dziatki i przerobić je na Syjamczyków. Rzecznik może zostać odwołany przed upływem kadencji, gdy jest "...stale niezdolny do pełnienia obowiązków na skutek choroby" Odpowiedz Link Zgłoś
ryskoc Taak, jak Pani odejdzie 09.03.08, 10:59 to telewizje zaleją gejowskie teletubisie, smerfy i inne temu podobne buahahahhahahhaa Cała ta "kacza" ekipa ma jakieś paranoiczne urojenia. Odpowiedz Link Zgłoś
pioorkis Ale tak poza tym to wszystko z Panią w porządku ?! 08.03.08, 23:06 Naprawdę trzeba wprowadzić jakieś testy psychiatryczne przed przyjmowaniem na wysokie stanowiska publiczne, bo niektóre osoby najwyraźniej potrzebują pilnej pomocy ... Odpowiedz Link Zgłoś
darkraj Re: Ale tak poza tym to wszystko z Panią w porząd 09.03.08, 00:38 pioorkis napisał: > Naprawdę trzeba wprowadzić jakieś testy psychiatryczne przed przyjmowaniem na > wysokie stanowiska publiczne, bo niektóre osoby najwyraźniej potrzebują pilnej > pomocy ... ======================================== Prawda. Ale Palikotka pytajacego grzecznie o zdrowie Prezia, odsadzaja od czci i wiary. Odpowiedz Link Zgłoś
sumienie.lk Re: Ale tak poza tym to wszystko z Panią w porząd 09.03.08, 07:39 Widocznie z preziem nie wszystko jest w porządku. To zresztą i widać i słychać. Osobiście uważam, że Lech Kaczyński powinien być szybko zdymisjonowany, gdyż dalsze jego pozostawanie w Pałacu Namiestnikowskim nosi cechy wyrafinowanego znęcania się nad chorym człowiekiem. Odpowiedz Link Zgłoś
mniszka13 Sowińska: jestem inwigilowana - chcą mnie zmusi.. 08.03.08, 23:07 ten ktos to jakies 40 milionow ludzi. oprocz pani ewy, ofkors Odpowiedz Link Zgłoś
darekdolinski Re: Sowińska: jestem inwigilowana - chcą mnie zmu 08.03.08, 23:13 Moim zdaniem Szanowną Panią śledzą teletubisie. Radzę Pani zwrócić szczególną uwagę na takiego z torebką. Zdekonspiruje go hasło: Rydzyk Odpowie: Fizyk (albo nie odpowie). Jeśli nie odpowie, radzę Pani napić się wody Bardzo zimną zalecam. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Tinky Winky śledzi Sowińską? 08.03.08, 23:25 darekdolinski napisał: > Moim zdaniem Szanowną Panią śledzą teletubisie. ******************************* To chyba najbardziej prawdopodobna wersja wydarzeń. Odpowiedz Link Zgłoś
ryskoc Totalnie niebezpieczne 09.03.08, 11:01 stanie się to w momencie gdy Pani Sowińska będzie wszędzie widziała czerwone torebki i niebieskie ludziki. Odpowiedz Link Zgłoś
drojb Re: Petycja Narodu Mlaskacza - najlepsza! 09.03.08, 11:46 i jest najdowcipniejszym komentarzem - przynajmniej do tego miejsca dyskusji forumowej. Funduję nagrodę w postaci głośnego rechotu przez 10 sekund! Dzięki Mlaskacz! Odpowiedz Link Zgłoś
lumpior Kto sie kuma z Rydzykiem tak konczy.. 08.03.08, 23:14 Tworki czekaja!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
alikmix Sowińska: jestem inwigilowana - chcą mnie zmusi.. 08.03.08, 23:17 Uprzejmie donosze ze to robota Teletubisia. Aparat ma ukryty w czerwonej torebce. Pozdrawiam. Zyczliwa. Odpowiedz Link Zgłoś
prof-antoni idiota roku 207 nr3 w swiecie kompromitacja pols 08.03.08, 23:18 od stolka oderwac sie nie da; apolityczana czy lpr-owska? Odpowiedz Link Zgłoś
mg2005 Re: idiota roku 207 nr3 w swiecie kompromitacja 09.03.08, 10:42 Skompromitowała się gazeta, która nadała jej ten 'tytuł'... Odpowiedz Link Zgłoś
michalng Re: idiota roku 207 nr3 w swiecie kompromitacja 09.03.08, 12:12 To nie gazeta tylko Emil Steiner, publicysta "The Washington Post" na swoim blogu. Miło ze ktoś docenił naszych rodzimych idiotów. Odpowiedz Link Zgłoś
jarema6 Sowińska: jestem inwigilowana - chcą mnie zmusi.. 08.03.08, 23:19 Śledzą ją pewnie kosmici, no i oczywiście teletubisie. W Tworkach poczuje się wolna Odpowiedz Link Zgłoś
darkraj Re: Sowińska: jestem inwigilowana - chcą mnie zmu 09.03.08, 00:45 jarema6 napisał: > Śledzą ją pewnie kosmici, no i oczywiście teletubisie. W Tworkach > poczuje się wolna ==================================== Kosmici, telebitusie i inne diably, ok. Ale dlaczego nie ma komunistow i ubekow z PiS albo PO? Przeciez zawsze musza byc. Gdzie dyzurni pyskacze? Odpowiedz Link Zgłoś
megasceptyk Bo nawet oni nie zaprzeczą że to kompletna idiotka 09.03.08, 01:05 No dobrze, niekompletna, niektóre części się zgubiły. Własnoręcznie obwieszczam wieszanie czarnej mafi na latarniach. Jak za starych, dobrych czasów. Bóg w dom, katolik na widły. Odpowiedz Link Zgłoś
arahat1 pisuary zalewa zół, ta sledza jakies dzieci: 08.03.08, 23:21 psychiatra potrzebny od zaraz... Odpowiedz Link Zgłoś
m_caliban Re: pisuary zalewa zół, ta sledza jakies dzieci: 08.03.08, 23:23 Ratunku! Pomocy! Zewsząd otaczają mnie paranoicy! Odpowiedz Link Zgłoś
julka661 Sowińska: jestem inwigilowana - chcą mnie zmusi.. 08.03.08, 23:22 Teletubisie!!! A w czerwonych torebkach podsłuchy!!! I babcia Sowińska już totalnie zgłupiała. Pora na emeryturę, bo to już albo Alzheimer, albo demencja starcza. Odpowiedz Link Zgłoś
bodo9 W rankingu -"idiota roku" 2008, napewno 08.03.08, 23:22 będzie awans, brawo!! Odpowiedz Link Zgłoś
bak_on Re: W rankingu -"idiota roku" 2008, napewno 09.03.08, 04:12 Trzeba przyznac, ze kobita ambitba, robi wszystko co moze na ten tytutl. Odpowiedz Link Zgłoś
pos3gacz Chora kobieta na urojenia. 08.03.08, 23:23 Tunie jest potrzebna dymisja, a szpital psychiatryczny Odpowiedz Link Zgłoś
s3kawka Za nią jechali sanitariusze z Tworek 08.03.08, 23:23 Tytuł idiotki roku kwalifikuje ją bezpośrednio do Tworek i natychmiastowe leczenie Odpowiedz Link Zgłoś
mg2005 Re: Za nią jechali sanitariusze z Tworek 09.03.08, 10:43 s3kawka napisał: > Tytuł idiotki roku kwalifikuje ją bezpośrednio do Tworek i natychmiastowe lecz > enie pisanie takich głupot *naprawdę* kwalifikuje do Tworek... :) Odpowiedz Link Zgłoś
horatio_valor Sowińska: jestem inwigilowana - chcą mnie zmusi.. 08.03.08, 23:24 A jak ją już posuną, to gdzie wyląduje? No, zgadujemy... Raz, dwa, trzy! W... Kancelarii... Pana... Prezydenta - to oczywiste. Będzie tam budowała prestiż głowy państwa (razem z innymi wybitnymi mózgami już tam zatrudnionymi). Czego im obojgu szczerze życzymy. Odpowiedz Link Zgłoś
robertfr Re: Sowińska: jestem inwigilowana - chcą mnie zmu 09.03.08, 01:54 Dokladnie tak bedzie ,sila idiotow w kupie .Tylko Polski zal... Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Jaki jest cel tej inwiligacji? 08.03.08, 23:25 Czyżby śledzący liczyli na potknięcie się pani Sowińskiej? Radzę chodzić na płaskim obcasie. Odpowiedz Link Zgłoś
orcheystra Sowińska: jestem inwigilowana - chcą mnie zmusi.. 08.03.08, 23:26 a do tego permanentnie i ostentacyjnie unosisz się, Sowińska, w oparach absurdu i śmieszności Odpowiedz Link Zgłoś
sw.patryk Re: Sowińska: jestem inwigilowana - chcą mnie zmu 08.03.08, 23:40 Ta pani , to cos tak nieprawdopodobnie glupiego , ze az szkoda o niej pisac. Im szybciej , tym lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
mcqueen Sowińska: jestem inwigilowana - chcą mnie zmusi.. 08.03.08, 23:28 To już chyba tylko modlić się trzeba... o zdrowie...dla nóg.... Dla głowy to już za późno... A Giertych przeczy teorii ewolucji, przecież my tu mamy brakujące ogniwo!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
covington Tinky-Winky, zostaw Sowińską w spokoju! 08.03.08, 23:32 nie złamiesz niezłomnej rzeczniczki, nawet okładając ją torebką! Odpowiedz Link Zgłoś
offal Ona nie żartuje mnie też śledziły samochody ... 08.03.08, 23:35 Jade sobie w piątek mostem Grota a tu w lusterku widzę że śledzą mnie samochody !!! obok stoja jakieś samochody i bezczelnie na mnie patrza, przede mną setki samochodów zmuszają mnie do zatrzymania się, wszędzie samochody ... ja juz tak nie mogę ta ciągła presja ... nie dam rady chyba pojade do roboty tramwajem !!! Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Ona nie żartuje mnie też śledziły samochody . 08.03.08, 23:52 offal napisała: > Jade sobie w piątek mostem Grota a tu w lusterku widzę że śledzą > mnie samochody !!! obok stoja jakieś samochody i bezczelnie na mnie > patrza, przede mną setki samochodów zmuszają mnie do zatrzymania > się, wszędzie samochody ... ja juz tak nie mogę ta ciągła presja ... > nie dam rady chyba pojade do roboty tramwajem !!! ************************************ Ale w tramwaju mogą być ludzie, którzy będą się przyglądać... Odpowiedz Link Zgłoś
czarek62 Ona nie żartuje mnieteż śledziły samochody-tysiace 09.03.08, 01:32 offal napisała: > Jade sobie w piątek mostem Grota a tu w lusterku widzę że śledzą > mnie samochody !!! obok stoja jakieś samochody i bezczelnie na mnie > patrza, przede mną setki samochodów zmuszają mnie do zatrzymania > się, wszędzie samochody ... ja juz tak nie mogę ta ciągła presja ... > nie dam rady chyba pojade do roboty tramwajem !!! ... mnie w ten sposob inwigiluja tysiace samochodow, kaazdy chce wiedziec gdzie skrecam czy jade prosto.. Ta pani od tzw. obrony (lo matko!!!!!!!!!) cierpi zapewne na manie przesladowcza, w marcu nasilaja sie objawy! Odpowiedz Link Zgłoś
bogdan331 Sowińska: jestem inwigilowana - chcą mnie zmusi.. 08.03.08, 23:35 pan dent kwaczynski jest zachwycony pracą pani piranii sowińskiej zwłaszcza z teletubisiem z czerwona torebeczką.on czerwone widzi na biało jak myszki bielutkie baldzo bielusieńkie jak sie najebie gorzały.pozdr.minister do spraw zbędnych czyli do dupy pani sowinskiej? chyba tak?no nie baldzo wiem bo mam ochlone pani mini mini baldzo mini bez steru sowinskiej ble ple ple ble.skąd takie ku..sko? a no z lpr. Odpowiedz Link Zgłoś
misiek197 Szlag mnie trafia... 08.03.08, 23:36 ...gdy widzę, jak przymusowa danina wydarta przez fiskusa z moich ciężko zarobionych pieniędzy idzie na zapewnienie wygodnego i beztroskiego życia dla takich palantów jak ta pani. Także innych spadów po jarkowym rządzie, które znalazły ochronę pod skrzydłami brata leszka. Co ta kretynka podczas swojej "pracy" zrobiła dla dzieci?! Cała jej działalność ogranicza się do brania niemałych (jak sądzę) publicznych pieniędzy i ośmieszania Polski na arenie międzynarodowej. Wywalić babę na zbitą twarz! Tak będzie i taniej i lepiej. Tylko czy ktoś to ruszy? Odpowiedz Link Zgłoś
wari Re: Szlag mnie trafia... 08.03.08, 23:44 Tylko Teletubiś- gej z czerwoną torebką w samochodzie może zmusić tę panią do odejścia. Naprwde w Warszawie nie ma żadnego Teletubisia, który ma prawo jazdy ? Ja bym jeżdził za tą panią i serdecznie ją pozdrawiał wymachujac torebką. Odpowiedz Link Zgłoś
darkraj Re: Szlag mnie trafia... 09.03.08, 00:49 wari napisał: > Tylko Teletubiś- gej z czerwoną torebką w samochodzie może zmusić tę > panią do odejścia. Naprwde w Warszawie nie ma żadnego Teletubisia, > który ma prawo jazdy ? Ja bym jeżdził za tą panią i serdecznie ją > pozdrawiał wymachujac torebką. ========================================== A Zbynia? Odpowiedz Link Zgłoś
emeryt21 Sowińska: jestem inwigilowana - chcą mnie zmusi.. 08.03.08, 23:37 Teraz to poslowie osmieszaja sie,ze jej dotad nie odwolali. Ludzie ! Przeciez utytulowany idiota roku jest czlonkiem naszego rzadu....... Odpowiedz Link Zgłoś
galan12 szkodzi w każdej dawce oraz pozbawia rozumu-cbdo 09.03.08, 07:55 szkodzi w każdej dawce oraz pozbawia rozumu-cbdo Odpowiedz Link Zgłoś
mkmail Sowińska: jestem inwigilowana - chcą mnie zmusi.. 08.03.08, 23:39 a dlaczego mi za nia wsyd? Odpowiedz Link Zgłoś
regi21 niedorzecznik kolejny 08.03.08, 23:45 Ktos chce pewnie przyłapac ją na jakiejkolwiek pracy. Szkoda fatygi Odpowiedz Link Zgłoś
stella1234 Naprzeciwko pisze się razem! 08.03.08, 23:46 Naprzeciwko pisze się razem analfabeci "dziennikarze" od siedmiu boleści. Odpowiedz Link Zgłoś