Dodaj do ulubionych

Putina walka z korupcją: ucinać łapy

11.03.08, 18:31
tendencje do samookaleczenia??
biorac pod uwage zbrodnie ktorych dokonal, to nic dziwnego
Obserwuj wątek
    • czlowiek_ksiazka Pozwolenie w ciągu jednego dnia? :) 11.03.08, 18:58
      Może by i u nas taka korupcja się przydała. 1 dzień i masz
      pozwolenie. Ciekawe ile czasu zajmie zarejestrowanie firmy w Rosji?
      Też 1 dzień?

• borrka Poczciwy czekisto ... 11.03.08, 20:39
        Widze, ze jedyne, co przychodzi ci do skolatanej glowy pod granatowa czapka, to:
        A u was bija murzynow.

Ale pal licho.
        Nie rejestracja firmy jest bariera w Chanacie.
        Nawet nie bandyci.
        To chlopaki z dzielnicy - jeszcze pomoga czasem.

Niestety, po mafii przychodzi chmara czinownikow.
        KAZDY wyciaga lape.

Dlatego Rosjanie tak niechetnie inwestuja w Chanacie.
        • czlowiek_ksiazka banderowiec rezun dał głos... 11.03.08, 21:24
          Niestety, bełkot towarzysza jest nie do odszyfrowania. Być może
          demencja? Może już starcza?
    • blusgash Putina walka z korupcją: ucinać łapy 11.03.08, 19:19
      A nie chciałby naszych pisiorków i jednego ale w dwóch osobach (razem mają 3/4 z boga), będą mięli raj na ziemi, tylko szkoda, że już po wyborach.
      • hohlik3 blusgash masz 6+ za tekst buhahahahah;)))))) 11.03.08, 23:19

• sralimuchibedziewiosna identycznie jak PO: gadanie bez działania 11.03.08, 19:31
      .
    • pimpus18 Jeszcze prościej, chyba już nie można 11.03.08, 19:35
      Jaki cel mają tutejsi propagandyści w serwowaniu taki „informacji”, które tylko właściwie rozumieją
      (po swojemu oczywiście) tutejsze przeterminowane prawiczki i „komentatorzy” specjalnej troski?

Jak tak dalej będziecie robić, to tej k.. demokratycznej opozycji nikt już nie zrozumie.
      Dzisiejsze spotkanie Putina z Jawlińskim nie zasługuje zupełnie na uwagę „opiniotwórczej” gazety?
    • zigzaur A podobno taki skuteczny: dwie kadencje i co? 11.03.08, 19:58
      Minęły dwie kadencje prezydenta-czekisty i, jak widać, korupcja w tym czasie nie
      zmalała.
      • pimpus18 No, coś mu się jednak udało 11.03.08, 20:37
        Historia go i jego oponentów oceni. Teraz świerzy Miedwiediew będzie mógł się wykazać.

Niezauważyłem informacji o tym, że republiki środkowoazjatyckie od następnego roku mają
        żądać za swój gaz cen europejskich. To będzie boleć „demokratów”.

Tutejsi „opiniotwórcy” przedkładają, jak widać, wieści dla półgłówków.
      • hohlik3 Re: A podobno taki skuteczny: dwie kadencje i co? 11.03.08, 23:21
        Putin to nie Bog ale jego metafory s iscie Jezusowe:)
    • abhaod fiutin już się nachapał, zapomniał też o żelaznym 11.03.08, 21:19
      liście dla Jelcyna, obcinanie łap dotyczy Miedwidiewa,przypomina mu, gdzie jego
      miejsce, figurant pociągany kgb-owskimi sznureczkami, za dobrą służbę dostanie
      też swój ochłap
      • hohlik3 Re: fiutin już się nachapał, zapomniał też o żela 11.03.08, 23:24
        Moze bys chociaz podparl swoje rewelacje o rzekomych 40mld dolcow, rabnietych przez Putina?
        • abhaod Re: fiutin już się nachapał, zapomniał też o żela 12.03.08, 11:06
          poczekamy, zobaczymy, na razie to tylko pogłoski, a fiutin ani myśli ujawniać
          swój majątek, a może ty znasz jakieś linki o jego oświadczeniu majątkowym? jego
          odpowiedzi na zarzuty to kpiny z demokracji i wolnej prasy
          • hohlik3 Re: fiutin już się nachapał, zapomniał też o żela 12.03.08, 16:14
            Tak to ja tez moge "argumentowac" kazda pogloske
            Slyszalem ze Lech Kaczynski stracil dziewictwo z kotem swojego klona, poczekamy, zobaczymy, phi
            • abhaod Re: fiutin już się nachapał, zapomniał też o żela 12.03.08, 16:27
              i tak w kółko z wami, co mnie obchodzi jakiś polski oszołom? na twoją "korzyść"
              przemawia tylko to, że masz mózg łubiankowskimi szkoleniami wyprany, w normalnym
              społeczeństwie (także amerykańskim jełopie)jest prawnie zagwarantowane, że
              politycy muszą okazać publicznie stan swojego majątku, co często jest także
              praktykowane w ten sposób, że publikują te dane na swoich internetowych stronach
              • hohlik3 Re: fiutin już się nachapał, zapomniał też o żela 12.03.08, 22:48
                o czym ty prawisz synku?
                Przeciez dane majatkowe Putina sa ogolnie dostepne
                Zreszta p co mu 40 mld nie potrafie pojac, dobrze ze nie jestem dzielnym "polskim patriota" ktory zna odpoiedz na wsio, ruscy, masoneria i cyklisci...ehhhhh
    • bloody_rabbit Ciekawe tylko 11.03.08, 22:09
      Ze korupcja jest najnizsza w takich panstwach, w ktorych nikt nikomu lap nie
      ucina, za to jest wolna prasa i niezalezne sadownictwo.
      • pimpus18 Czyli takie Kosowo jest na najlepszej drodze 11.03.08, 22:49
        He, he.
        • eva15 Kosowo już jest demokracją. Tyle, że hamerykańską 11.03.08, 23:09
          To tak jak kiedyś, kiedyś była demokracja i demokracja
          socjalistyczna. Dziś jest demokracja i demokracja amerykańska.
          Wot postęp.
      • eva15 Mało jest krajów od których USA mogą się uczyć 11.03.08, 23:06
        bloody_rabbit napisał:

> Ze korupcja jest najnizsza w takich panstwach, w ktorych nikt
        >nikomu lap nie ucina, za to jest wolna prasa i niezalezne
        >sadownictwo.

Ale ILE jest takich krajów? Szwecja, Norwegia, Finlandia, no może
        jeszcze Szwajcaria i 2-3 inne. Na tym koniec.
        • kacap_z_moskwy Z Finlandia i Szwecia problem 11.03.08, 23:53
          Bo na wlasnym doswiadczeniu wiem, ze tylko trzeba troche wiecej pogadac, a za przekroczenie szybkosci czy na granicy wezma i podziekuja. W portu Kotka mozno wywozic samochody za kilka set euro bez dokumentow celnych i tak dalej... W Szwecii tez juz biora :) A jak daja :))))) U nas Ikea ma kilka procesow teraz. Bo dostawali pozwolenie na budowe w bardzo taemniczych okolicznosciach :)
          • borrka Osobliwy powod do dumy, kacapczik. 12.03.08, 08:50
            Swoista ekspansja waszych dzikich obyczajo do Skandynawii ?
            Ja w to nie bardzo wierze - Finowie uwazaja przybyszow z Chanatu za podludzi, nawet lata rosyjskie okupacji nie nauczyly ich korupcji.

Ale najbardziej cieszy ta twoja rabska satysfakcja: tam TEZ biora !
            • murka131 Re: Osobliwy powod do dumy, kacapczik. 12.03.08, 20:12
              Możesz do woli zaklinać rzeczywistość, borrka. Zawsze będziesz tylko rezunem dla
              Polaków, chochłem Rosjan, śmieciem dla Finów. Takim gorszym Białorusinem. W
              Rosji twoi rodacy zasuwają na budowach i w polu, śpiąc w barakach bez wody
              podobnie jak w Polsce. Ukraincy to nie narodowość, to psychoza. Rosjanie mają
              piękny język, znaną na świecie literaturę i sztukę, wy co macie oprócz
              okrucieństwa i głupoty. Nie lubię określenia "podludzie" bo kojarzy mi sie ze
              smrodkiem Goebellsa. Ukraińców można nazwać nieludźmi.
              • hohlik3 Re: Osobliwy powod do dumy, kacapczik. 12.03.08, 22:53
                Ejjj nazywajac Ukraincow nieludzmi jest nieludzkie i nie sprawiedliwe
                Maja popierzona wladze jak w Polsce co nie znaczy by przekreslac caly narod
                ps
                po azjatyckich podwyzkach bedziemy swiadkami ogromnych zawirowan na Ukrainie, gzie cala wladzy pojdzie w diably albo nawet beziemy swiadami secesji poludnia i wschodu
                • murka131 Re: Osobliwy powod do dumy, kacapczik. 13.03.08, 20:26
                  Izwinitje:) Miałam na myśli banderowców, nie cały naród ukraiński.
    • halfliner Ot jak Kaczyński chcial walczyć z korupcją. 11.03.08, 22:52
      Ten polityczny kretynek myślał, że tzw. silna władza zwalczy korupcję, gdy
      tymczasem za Putina korupcja wzrosła niezmiernie. Walka z korupcją, to tak jak
      walka z paleniem. W USA liczba palaczy zaczęła się zmniejszać po 15 latach
      intensywnej edukacji prowadzonej m.in przez państwo. Inaczej się nie da żeby
      oczyścić z tego polską krew, bo we krwi Polacy to mają.
      • hohlik3 Re: Putin ma racje 11.03.08, 23:32
        Wystarczy maksymalnie uproscic procedury administracjne a korupcja spadnie proporcjonalnie
        • kamyk39 Re: Putin ma racje 12.03.08, 02:27
          hohlik3 napisał:

> Wystarczy maksymalnie uproscic procedury administracjne a korupcja
          spadnie prop
          > orcjonalnie

Mozna tez uproscic procedure obcinania lapy - przy obecnej technice
          (jakis laser).
          • murka131 Re:USA to bankrut polityczny, moralny i finansowy 13.03.08, 20:22
            Ja też byłam kiedyś w Solidarności
            i wierzyłam w te puste słowa,
            że Jankesi to zbawcy ludzkości.
            Teraz wstyd mi, to "hańba domowa".

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka