gekon1979 11.03.08, 18:31 tendencje do samookaleczenia?? biorac pod uwage zbrodnie ktorych dokonal, to nic dziwnego Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czlowiek_ksiazka Pozwolenie w ciągu jednego dnia? :) 11.03.08, 18:58 Może by i u nas taka korupcja się przydała. 1 dzień i masz pozwolenie. Ciekawe ile czasu zajmie zarejestrowanie firmy w Rosji? Też 1 dzień? Odpowiedz Link Zgłoś
borrka Poczciwy czekisto ... 11.03.08, 20:39 Widze, ze jedyne, co przychodzi ci do skolatanej glowy pod granatowa czapka, to: A u was bija murzynow. Ale pal licho. Nie rejestracja firmy jest bariera w Chanacie. Nawet nie bandyci. To chlopaki z dzielnicy - jeszcze pomoga czasem. Niestety, po mafii przychodzi chmara czinownikow. KAZDY wyciaga lape. Dlatego Rosjanie tak niechetnie inwestuja w Chanacie. Odpowiedz Link Zgłoś
czlowiek_ksiazka banderowiec rezun dał głos... 11.03.08, 21:24 Niestety, bełkot towarzysza jest nie do odszyfrowania. Być może demencja? Może już starcza? Odpowiedz Link Zgłoś
blusgash Putina walka z korupcją: ucinać łapy 11.03.08, 19:19 A nie chciałby naszych pisiorków i jednego ale w dwóch osobach (razem mają 3/4 z boga), będą mięli raj na ziemi, tylko szkoda, że już po wyborach. Odpowiedz Link Zgłoś
sralimuchibedziewiosna identycznie jak PO: gadanie bez działania 11.03.08, 19:31 . Odpowiedz Link Zgłoś
pimpus18 Jeszcze prościej, chyba już nie można 11.03.08, 19:35 Jaki cel mają tutejsi propagandyści w serwowaniu taki „informacji”, które tylko właściwie rozumieją (po swojemu oczywiście) tutejsze przeterminowane prawiczki i „komentatorzy” specjalnej troski? Jak tak dalej będziecie robić, to tej k.. demokratycznej opozycji nikt już nie zrozumie. Dzisiejsze spotkanie Putina z Jawlińskim nie zasługuje zupełnie na uwagę „opiniotwórczej” gazety? Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur A podobno taki skuteczny: dwie kadencje i co? 11.03.08, 19:58 Minęły dwie kadencje prezydenta-czekisty i, jak widać, korupcja w tym czasie nie zmalała. Odpowiedz Link Zgłoś
pimpus18 No, coś mu się jednak udało 11.03.08, 20:37 Historia go i jego oponentów oceni. Teraz świerzy Miedwiediew będzie mógł się wykazać. Niezauważyłem informacji o tym, że republiki środkowoazjatyckie od następnego roku mają żądać za swój gaz cen europejskich. To będzie boleć „demokratów”. Tutejsi „opiniotwórcy” przedkładają, jak widać, wieści dla półgłówków. Odpowiedz Link Zgłoś
hohlik3 Re: A podobno taki skuteczny: dwie kadencje i co? 11.03.08, 23:21 Putin to nie Bog ale jego metafory s iscie Jezusowe:) Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod fiutin już się nachapał, zapomniał też o żelaznym 11.03.08, 21:19 liście dla Jelcyna, obcinanie łap dotyczy Miedwidiewa,przypomina mu, gdzie jego miejsce, figurant pociągany kgb-owskimi sznureczkami, za dobrą służbę dostanie też swój ochłap Odpowiedz Link Zgłoś
hohlik3 Re: fiutin już się nachapał, zapomniał też o żela 11.03.08, 23:24 Moze bys chociaz podparl swoje rewelacje o rzekomych 40mld dolcow, rabnietych przez Putina? Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Re: fiutin już się nachapał, zapomniał też o żela 12.03.08, 11:06 poczekamy, zobaczymy, na razie to tylko pogłoski, a fiutin ani myśli ujawniać swój majątek, a może ty znasz jakieś linki o jego oświadczeniu majątkowym? jego odpowiedzi na zarzuty to kpiny z demokracji i wolnej prasy Odpowiedz Link Zgłoś
hohlik3 Re: fiutin już się nachapał, zapomniał też o żela 12.03.08, 16:14 Tak to ja tez moge "argumentowac" kazda pogloske Slyszalem ze Lech Kaczynski stracil dziewictwo z kotem swojego klona, poczekamy, zobaczymy, phi Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Re: fiutin już się nachapał, zapomniał też o żela 12.03.08, 16:27 i tak w kółko z wami, co mnie obchodzi jakiś polski oszołom? na twoją "korzyść" przemawia tylko to, że masz mózg łubiankowskimi szkoleniami wyprany, w normalnym społeczeństwie (także amerykańskim jełopie)jest prawnie zagwarantowane, że politycy muszą okazać publicznie stan swojego majątku, co często jest także praktykowane w ten sposób, że publikują te dane na swoich internetowych stronach Odpowiedz Link Zgłoś
hohlik3 Re: fiutin już się nachapał, zapomniał też o żela 12.03.08, 22:48 o czym ty prawisz synku? Przeciez dane majatkowe Putina sa ogolnie dostepne Zreszta p co mu 40 mld nie potrafie pojac, dobrze ze nie jestem dzielnym "polskim patriota" ktory zna odpoiedz na wsio, ruscy, masoneria i cyklisci...ehhhhh Odpowiedz Link Zgłoś
bloody_rabbit Ciekawe tylko 11.03.08, 22:09 Ze korupcja jest najnizsza w takich panstwach, w ktorych nikt nikomu lap nie ucina, za to jest wolna prasa i niezalezne sadownictwo. Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Kosowo już jest demokracją. Tyle, że hamerykańską 11.03.08, 23:09 To tak jak kiedyś, kiedyś była demokracja i demokracja socjalistyczna. Dziś jest demokracja i demokracja amerykańska. Wot postęp. Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Mało jest krajów od których USA mogą się uczyć 11.03.08, 23:06 bloody_rabbit napisał: > Ze korupcja jest najnizsza w takich panstwach, w ktorych nikt >nikomu lap nie ucina, za to jest wolna prasa i niezalezne >sadownictwo. Ale ILE jest takich krajów? Szwecja, Norwegia, Finlandia, no może jeszcze Szwajcaria i 2-3 inne. Na tym koniec. Odpowiedz Link Zgłoś
kacap_z_moskwy Z Finlandia i Szwecia problem 11.03.08, 23:53 Bo na wlasnym doswiadczeniu wiem, ze tylko trzeba troche wiecej pogadac, a za przekroczenie szybkosci czy na granicy wezma i podziekuja. W portu Kotka mozno wywozic samochody za kilka set euro bez dokumentow celnych i tak dalej... W Szwecii tez juz biora :) A jak daja :))))) U nas Ikea ma kilka procesow teraz. Bo dostawali pozwolenie na budowe w bardzo taemniczych okolicznosciach :) Odpowiedz Link Zgłoś
borrka Osobliwy powod do dumy, kacapczik. 12.03.08, 08:50 Swoista ekspansja waszych dzikich obyczajo do Skandynawii ? Ja w to nie bardzo wierze - Finowie uwazaja przybyszow z Chanatu za podludzi, nawet lata rosyjskie okupacji nie nauczyly ich korupcji. Ale najbardziej cieszy ta twoja rabska satysfakcja: tam TEZ biora ! Odpowiedz Link Zgłoś
murka131 Re: Osobliwy powod do dumy, kacapczik. 12.03.08, 20:12 Możesz do woli zaklinać rzeczywistość, borrka. Zawsze będziesz tylko rezunem dla Polaków, chochłem Rosjan, śmieciem dla Finów. Takim gorszym Białorusinem. W Rosji twoi rodacy zasuwają na budowach i w polu, śpiąc w barakach bez wody podobnie jak w Polsce. Ukraincy to nie narodowość, to psychoza. Rosjanie mają piękny język, znaną na świecie literaturę i sztukę, wy co macie oprócz okrucieństwa i głupoty. Nie lubię określenia "podludzie" bo kojarzy mi sie ze smrodkiem Goebellsa. Ukraińców można nazwać nieludźmi. Odpowiedz Link Zgłoś
hohlik3 Re: Osobliwy powod do dumy, kacapczik. 12.03.08, 22:53 Ejjj nazywajac Ukraincow nieludzmi jest nieludzkie i nie sprawiedliwe Maja popierzona wladze jak w Polsce co nie znaczy by przekreslac caly narod ps po azjatyckich podwyzkach bedziemy swiadkami ogromnych zawirowan na Ukrainie, gzie cala wladzy pojdzie w diably albo nawet beziemy swiadami secesji poludnia i wschodu Odpowiedz Link Zgłoś
murka131 Re: Osobliwy powod do dumy, kacapczik. 13.03.08, 20:26 Izwinitje:) Miałam na myśli banderowców, nie cały naród ukraiński. Odpowiedz Link Zgłoś
halfliner Ot jak Kaczyński chcial walczyć z korupcją. 11.03.08, 22:52 Ten polityczny kretynek myślał, że tzw. silna władza zwalczy korupcję, gdy tymczasem za Putina korupcja wzrosła niezmiernie. Walka z korupcją, to tak jak walka z paleniem. W USA liczba palaczy zaczęła się zmniejszać po 15 latach intensywnej edukacji prowadzonej m.in przez państwo. Inaczej się nie da żeby oczyścić z tego polską krew, bo we krwi Polacy to mają. Odpowiedz Link Zgłoś
hohlik3 Re: Putin ma racje 11.03.08, 23:32 Wystarczy maksymalnie uproscic procedury administracjne a korupcja spadnie proporcjonalnie Odpowiedz Link Zgłoś
kamyk39 Re: Putin ma racje 12.03.08, 02:27 hohlik3 napisał: > Wystarczy maksymalnie uproscic procedury administracjne a korupcja spadnie prop > orcjonalnie Mozna tez uproscic procedure obcinania lapy - przy obecnej technice (jakis laser). Odpowiedz Link Zgłoś
murka131 Re:USA to bankrut polityczny, moralny i finansowy 13.03.08, 20:22 Ja też byłam kiedyś w Solidarności i wierzyłam w te puste słowa, że Jankesi to zbawcy ludzkości. Teraz wstyd mi, to "hańba domowa". Odpowiedz Link Zgłoś