otumaniony.zomowiec Re: "Dlaczego pan nie jest w PiS ?" 19.03.08, 11:40 "To są, proszę panów, socjalni etatyści populizmem podszyci, wielbiciele centralizmu i omnipotencji władzy." Fakt - tu też "nie będzie pie..nia" :-) Odpowiedz Link Zgłoś
leszek993 Krew carów 23.03.08, 07:14 Kolejny psychol z PO ,chcący zaistnieć i zrobić dla siebie kasę.To zwykły szmaciarz. Odpowiedz Link Zgłoś
dzekson22 [...] 23.03.08, 07:31 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
dan3iger Możecie pisowskie kundle szczekać 23.03.08, 19:30 Możecie pisowskie kundle szczekać ile chcecie ale nie zaszczekacie prawdy. Że Wasz Kaczyński siedział wtedy pod maminą spódnicą, że Kryże walczył z opozycją, czerwononosy renifer Karski kolaborował, Jasiński kolaborował. PiS to "proszę panów, socjalni etatyści populizmem podszyci, wielbiciele centralizmu i omnipotencji władzy". Nic dodać nic ująć. Odpowiedz Link Zgłoś
anty_lex Re: Krew carów 23.03.08, 07:52 lustracje, komisje, wyjasnienia, etc. etc. kolejny idiota, ktory swoja podszyta bozia "filozofia" chce naprawiac swiat. czy naprawde upadlismy jako narod tak nisko, by wychwalac pod niebiosa takich ludzi, ktorzy, innym wgryzajac sie w d*pe, ciagna do gory? litosci... jak czytam to wszystko, to mi sie paszport w kieszeni otwiera... Odpowiedz Link Zgłoś
2rosomak4254 Re: Krew carów 23.03.08, 12:53 Następny "bohater narodowy" powracający do Ojczyzny z "uchodżctwa jako wzorzec", jak już zrobiło się cieplutko, przytulnie i bezpiecznie. Niedługo wszyscy tacy "najlepsi synowie Narodu" zaszczycą nas swoją obecnością i oczywiście trzeba IM będzie dać mieszkania , renty specjane, odszkodowania i całować po d.... Odpowiedz Link Zgłoś
pissglowki skowyczcie, piSSdziawki, skowyczcie, wnet kopa 23.03.08, 19:54 w swe nalane, czerwone, bolszwickie dupska zbierzecie >:] "...jak już zrobiło się cieplutko, przytulnie i bezpiecznie" czyście wy, durny piSSdzielcu, wogóle komentowany artykuł przeczytali? nie? ach, czytać nie umiecie, piSStowarzyszu? Odpowiedz Link Zgłoś
stara_twojej_starej Re: Krew carów 23.03.08, 09:32 leszek993 napisał: > Kolejny psychol z PO ,chcący zaistnieć i zrobić dla siebie kasę.To zwykły szmac > iarz. widzisz, synuś... gdybyś nie spał w szkole na zajęciach to wiedziałbyś kim jest pan Czuma. ale... czego się spodziewać po elektoracie pisu? jesteście tak mierni, że to się zaczyna robić zabawne. Odpowiedz Link Zgłoś
pablus130 Re: Krew carów 23.03.08, 19:25 a tak niewiele leszku brakowało zebym został twoim ojcem,na szczescie jakis pies wyprzedził mnie na schodach. Odpowiedz Link Zgłoś
kibic1-only Krew carów 23.03.08, 07:58 Od ściany - do ściany! I kto ma jeszcze złudzenia, że w TYM KRAJU może być po prostu normalnie? Pozdrawiam jajecznie! I to nie jest śmieszne... Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Krew carów 23.03.08, 08:54 Kaczyńscy potrzebowali kogoś takiego; zdolny, bezwzględny, z wielkim hakiem w życiorysie. Dzięki temu chodził przed Jarosławem jak zegarek - całkowicie dyspozycyjny gość. ................................................................... Bracia takich ludzi wręcz uwielbiają i sprawnie wykorzystują. Odpowiedz Link Zgłoś
tetradrachma Kaczyński, gdybyś się gnomie 23.03.08, 09:50 zastanowił, tworząc różne "komisje", że ...kij ma dwa końce, to może byś się uchował a tak, będziesz "wisiał". Cieszę się z pańskiego politycznego upadku. Odpowiedz Link Zgłoś
maciekgr Re: Kaczyński, gdybyś się gnomie 23.03.08, 10:53 Warto! To, że się na transformacji polskiej nachapały jakieś gromady podejrzanych gości, to mnie oczywiście razi, ale nie tragizujmy! Jest świetnie, jesteśmy w kraju o epokę odległym od tamtego, beznadziejnego... Trzeba być ślepym, żeby tego nie widzieć! Dezubekizację bym tylko jeszcze zrobił. ALE NA RAZIE BĘDZIE ROBIŁ "DEKACZYZACJĘ" - Z UBEKAMI POCZEKA JESZCZE Z DZIESIĘĆ LUB 20 LAT! HIPOKRYTA! OD WIELKOŚCI DO ŚMIESZNOŚCI TYLKO JEDEN KROK - I PAN CZUMA GO ZROBIŁ! PRZYKRE! Odpowiedz Link Zgłoś
pissglowki nadużywasz caps lock-a :] 23.03.08, 20:02 ulegasz złudzeniu myśląc że to przyda twojej wypowiedzi siły i wiarygodności. jedyne co zyskujesz to uwypuklenie miałkości i widoczny z większej odległości brak głębszej treści i fałsz. Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Konia z rzędem temu, kto wyjaśni 23.03.08, 09:55 do czego ten tekst ma służyć? Odpowiedz Link Zgłoś
maciekgr Re: Konia z rzędem temu, kto wyjaśni 23.03.08, 10:37 Gebellsowska propaganda! Odpowiedz Link Zgłoś
laaazy_boy Re: Konia z rzędem temu, kto wyjaśni 23.03.08, 10:43 Tekst ma służyć do przeczytania głąbie Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Konia z rzędem temu, kto wyjaśni 23.03.08, 10:46 laaazy_boy napisał: > Tekst ma służyć do przeczytania głąbie Jesteś bardzo miły, kulturalny, nawet Święta Ci w tym nie przeszkadzają. Jesteś absolwentem Akademii w Klewkach czy w Toruniu? Odpowiedz Link Zgłoś
maciekgr Re: Konia z rzędem temu, kto wyjaśni 23.03.08, 11:30 Ten akurat służy tylko propagandzie - niestety! CEPIE! Odpowiedz Link Zgłoś
maciekgr Krew carów 23.03.08, 10:46 Warto! To, że się na transformacji polskiej nachapały jakieś gromady podejrzanych gości, to mnie oczywiście razi, ale nie tragizujmy! Jest świetnie, jesteśmy w kraju o epokę odległym od tamtego, beznadziejnego... Trzeba być ślepym, żeby tego nie widzieć! Dezubekizację bym tylko jeszcze zrobił. ALE NA RAZIE BĘDZIE ROBIŁ "DEKACZYZACJĘ" - Z UBEKAMI POCZEKA JESZCZE Z DZIESIĘĆ LUB 20 LAT! HIPOKRYTA! OD WIELKOŚCI DO ŚMIESZNOŚCI TYLKO JEDEN KROK - I PAN CZUMA GO ZROBIŁ! PRZYKRE! Odpowiedz Link Zgłoś
pissglowki ...powtórzenie posta też przynosi odmienny skutek 23.03.08, 20:04 kto nie miał okazji wyżej przeczytać że nie masz nic do powiedzenia, ma szansę przekonać się o tym w tym miejscu :] Odpowiedz Link Zgłoś
maciekgr Re: Krew carów 23.03.08, 10:49 Warto! To, że się na transformacji polskiej nachapały jakieś gromady podejrzanych gości, to mnie oczywiście razi, ale nie tragizujmy! Jest świetnie, jesteśmy w kraju o epokę odległym od tamtego, beznadziejnego... Trzeba być ślepym, żeby tego nie widzieć! Dezubekizację bym tylko jeszcze zrobił. ALE NA RAZIE BĘDZIE ROBIŁ "DEKACZYZACJĘ" - Z UBEKAMI POCZEKA JESZCZE Z DZIESIĘĆ LUB 20 LAT! HIPOKRYTA! OD WIELKOŚCI DO ŚMIESZNOŚCI TYLKO JEDEN KROK - I PAN CZUMA GO ZROBIŁ! PRZYKRE! Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 remez2.. poznałeś Człowieka, mało? 23.03.08, 10:52 Takie biografie, mogą służyć do porównania życiorysów,np.Kaczyńskic i innych z PIS-u, z prawdziwymi Patriotami! Odpowiedz Link Zgłoś
maciekgr Re: remez2.. poznałeś Człowieka, mało? 23.03.08, 10:53 Warto! To, że się na transformacji polskiej nachapały jakieś gromady podejrzanych gości, to mnie oczywiście razi, ale nie tragizujmy! Jest świetnie, jesteśmy w kraju o epokę odległym od tamtego, beznadziejnego... Trzeba być ślepym, żeby tego nie widzieć! Dezubekizację bym tylko jeszcze zrobił. ALE NA RAZIE BĘDZIE ROBIŁ "DEKACZYZACJĘ" - Z UBEKAMI POCZEKA JESZCZE Z DZIESIĘĆ LUB 20 LAT! HIPOKRYTA! OD WIELKOŚCI DO ŚMIESZNOŚCI TYLKO JEDEN KROK - I PAN CZUMA GO ZROBIŁ! PRZYKRE! Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 Dziadek Kaczyńskich ,był carskim oficerem! 23.03.08, 10:55 Służył wiernie swojemu panu, za co Car kazał go przyjać do elitarnej szkoły oficerów!.. Odpowiedz Link Zgłoś
tetradrachma Re: Dziadek Kaczyńskich ,był carskim oficerem! 23.03.08, 11:25 wielu Polaków robiło karierę w carskiej armii i administracji. W wolnej Polsce tworzyli elitę. Nie wiem czy "dziadek Kaczyńskich był carskim oficerem" bo dolna granica wzrostu była 170 cm. Odpowiedz Link Zgłoś
roman337 maciekgr..A co zrobili Kaczyńscy? 23.03.08, 10:59 Zamiast deubekizacji, zaprzyjaznili sie z nimi i dali im wysokie stanowiska!..Kryże,Jasiński,Karski,Czabanski..i wielu innych... Odpowiedz Link Zgłoś
barnaba444 Ubliżając Czumie, chwalicie UB i komune !!! 23.03.08, 11:02 SzamboPIS ! Odpowiedz Link Zgłoś
maciekgr Re: Ubliżając Czumie, chwalicie UB i komune !!! 23.03.08, 11:20 Nikt nie ubliża Czumie. Napoleon kiedy pokazano mu projekt statku na parę stwierdził, że to głupota! Pan Czuma robi coś podobnego i to podlega krytyce! Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 Re: Ubliżając Czumie, chwalicie UB i komune !!! 23.03.08, 11:46 PIS i sekta RM ,dopuszczą sie każdego świnstwa,byle tylko dokopac PO !..Co tam współpraca z UB i PZPR, byle dokopać !!! Odpowiedz Link Zgłoś
maciekgr Re: Ubliżając Czumie, chwalicie UB i komune !!! 23.03.08, 12:22 " Leszek Moczulski został już przez cztery kolejne sądy uznany za agenta, ale jeszcze apeluje. - Śmieszne... Już wtedy go podejrzewaliśmy. Ktoś zauważył, jak wychodzi z gmachu MSW, poza tym w trakcie spotkań z Moczulem znikały nam ogony. To dawało do myślenia - prawda? W każdym razie ten jego adiutant, Andrzej Szomański, potem działacz KPN, który ma nawet dziś w Warszawie ulicę swego imienia, próbował nagrać zebranie w sprawie Nurtu i na tym wpadł. Musieliśmy poniechać." Dziadek wiedział, ale nie powiedział... i dlatego Moczulski był posłem, brał udział w "nocnej zmianie" w roku 1992 miał olbrzymi wpływ na losy kraju. Coś ten atykuł jest dziwny - czytam go już trzeci raz i ciągle mi wpadają w oko różne smaczki! Serdecznie zapraszam do uważnej lektury! Odpowiedz Link Zgłoś
pissglowki a przeczytaj jeszcze z dziesięć razy... 23.03.08, 20:11 choć nie daje szans że coś z niego dotrze do twego piSSdziatego łba. normalnemu człowiekowu starczy raz przeczytać, by zrozumieć. piSSdzielec będzie czytał do śmierci i nic nie zrozumi. wódz jaruś powiedział że nic nie przekona go że czarne jest czarne a białe białe i karne piSSducki twardo się tego trzymają. Odpowiedz Link Zgłoś
maciekgr Re: maciekgr..A co zrobili Kaczyńscy? 23.03.08, 11:17 Taka Polska specyfika! każdy dekomunizuje itd. a potem to widzisz, jak odkopią mogiły żołnierzy podziemia antykomunistycznego to gadają o honorowym pogrzebie, ale o karze dla morderców ni słowa. Dają pieniądze dla ofiar Grudnia 70 ale nikt nie został skazany. Najpierw nazywają Urbana dupą z uszami, a potem się z nim całują. Gdyby na początku te problemy zostały rozwiązane (dekomunizacja, nie pójście drogą chińskiego kapitalizmu - kradzież mienia po PRL-u) to nie było by: Kaczyńskich, Moherowych Beretów, Rydzyka, Tuska itp typów. A pan Czuma mógłby spokojnie malować mieszkania w USA - z korzyścią dla Polski i siebie. Zostałaby legenda - a tak mamy wykorzystywanego przez propagandę cwanego tetryka, który jest równocześnie za i przeciw. Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: remez2.. poznałeś Człowieka, mało? 23.03.08, 11:02 pierot6 napisał: > Takie biografie, mogą służyć do porównania życiorysów,np.Kaczyńskic i > innych z PIS-u, z prawdziwymi Patriotami! Nie, nie poznałem człowieka. Przeczytałem kiepski panegiryk, napisany złą polszczyzną. BTW - dlaczego Patrioci a nie patrioci? Patriotyzmu się nie stopniuje, tak jak przyzwoitości. Odpowiedz Link Zgłoś
gamon.0 remez2..wejdż na strone Czumów i poczytaj... 23.03.08, 11:22 Jest tez mase literatury.. Trzeba tylko chcieć ! Jesteś z góry nastawiony na NIE!..i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: remez2..wejdż na strone Czumów i poczytaj... 23.03.08, 11:39 gamon.0 napisał: > Jest tez mase literatury.. Trzeba tylko chcieć ! > Jesteś z góry nastawiony na NIE!..i tyle O czym Ty piszesz? Jestem nastawiony źle do każdej źle wykonanej pracy. A ten artykuł jest tego jaskrawym przykładem. Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 Re: remez2..wejdż na strone Czumów i poczytaj... 23.03.08, 11:43 remez2, ja z twoich wypowiedzi też słysze zjadliwość do Czumy... Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: remez2..wejdż na strone Czumów i poczytaj... 23.03.08, 11:47 pierot6 napisał: > remez2, ja z twoich wypowiedzi też słysze zjadliwość do Czumy... Masz specyficzny rodzaj słuchu. Ani jednym słowem nie odniosłem się (do tej pory) do bohatera reportażu. Przeczytaj, jeśli łaska, to co napisałem. Odpowiedz Link Zgłoś
tetradrachma Re: remez2 nie bądź zgorzkniały ! 23.03.08, 11:30 Każdy przyzwoity życiorys może tylko radować. Pamiętaj, że Norwid powiedział: "Polacy to brylanty zlepione ...gównem". Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Nie jestem. 23.03.08, 11:42 tetradrachma napisał: > Każdy przyzwoity życiorys może tylko radować. Pamiętaj, że Norwid > powiedział: "Polacy to brylanty zlepione ...gównem". Trudno to uznać za komplement. Wychodzę z założenia - cokolwiek robisz, rób dobrze albo nie rób wcale. Odpowiedz Link Zgłoś
maciekgr Krew carów 23.03.08, 11:14 Taka Polska specyfika! każdy dekomunizuje itd. a potem to widzisz, jak odkopią mogiły żołnierzy podziemia antykomunistycznego to gadają o honorowym pogrzebie, ale o karze dla morderców ni słowa. Dają pieniądze dla ofiar Grudnia 70 ale nikt nie został skazany. Najpierw nazywają Urbana dupą z uszami, a potem się z nim całują. Gdyby na początku te problemy zostały rozwiązane (dekomunizacja, nie pójście drogą chińskiego kapitalizmu - kradzież mienia po PRL-u) to nie było by: Kaczyńskich, Moherowych Beretów, Rydzyka, Tuska itp typów. A pan Czuma mógłby spokojnie malować mieszkania w USA - z korzyścią dla Polski i siebie. Zostałaby legenda - a tak mamy wykorzystywanego przez propagandę cwanego tetryka, który jest równocześnie za i przeciw. Odpowiedz Link Zgłoś
maciekgr Re: maciekgr.. a co z Kaczyńskimi? 23.03.08, 11:25 Taka Polska specyfika! każdy dekomunizuje itd. a potem to widzisz, jak odkopią mogiły żołnierzy podziemia antykomunistycznego to gadają o honorowym pogrzebie, ale o karze dla morderców ni słowa. Dają pieniądze dla ofiar Grudnia 70 ale nikt nie został skazany. Najpierw nazywają Urbana dupą z uszami, a potem się z nim całują. Gdyby na początku te problemy zostały rozwiązane (dekomunizacja, nie pójście drogą chińskiego kapitalizmu - kradzież mienia po PRL-u) to nie było by: Kaczyńskich, Moherowych Beretów, Rydzyka, Tuska itp typów. A pan Czuma mógłby spokojnie malować mieszkania w USA - z korzyścią dla Polski i siebie. Zostałaby legenda - a tak mamy wykorzystywanego przez propagandę cwanego tetryka, który jest równocześnie za i przeciw. Odpowiedz Link Zgłoś
tetradrachma Re: maciekgr.. a co z Kaczyńskimi? 23.03.08, 11:35 pisać krytycznie łatwo, przeto ja staram się wychować dzieci na przyzwoitych ludzi. Czynię to z wielkim zaangazowaniem. To mój patriotyzm. Tyle (aż tyle ?) mogę zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
gamon.0 maciekgr.. Ty nie myślisz,ty klepiesz formułki !! 23.03.08, 11:36 ble,ble,ble... Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 Re: maciekgr.. Ty nie myślisz,ty klepiesz formułk 23.03.08, 11:47 gamon.0 napisał: > ble,ble,ble.. bo ta najemny,chamski klakier! Odpowiedz Link Zgłoś
maciekgr Re: maciekgr.. Ty nie myślisz,ty klepiesz formułk 23.03.08, 11:49 Akurat te rzeczy to widziałem na własne oczy - i nie klepię formułek tylko mówię co widziałem. Mam 48 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
pissglowki co chcecie, przysłali z centrali tylko dwa posty, 23.03.08, 20:15 a że ostał się w święta na posterunku sam, to wkleja je raz po raz, robiąc sztuczny tłok na forum. ależ wy, piSSdzielce, duraki jesteście :D Odpowiedz Link Zgłoś
sw.patryk Re: maciekgr.. a co z Kaczyńskimi? 23.03.08, 11:37 Czapka z glowy przed panem Czuma. Trzeba bylo byc choc troche tak silny w buzi wtedy , a nie z moca klepac w klawisze kompa , panowie z PIS-u Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 sw.patryk....święte słowa! 23.03.08, 11:42 sw.patryk napisał: > Czapka z glowy przed panem Czuma. Trzeba bylo byc choc troche tak > silny w buzi wtedy , a nie z moca klepac w klawisze kompa , panowie > z PIS-u Gdy już nie ma strachu o własna du..,to "bohaterscy" Kaczyńscy i ich zwolennicy, mają odwage głosic "prawde' ! Odpowiedz Link Zgłoś
maciekgr Re: maciekgr.. a co z Kaczyńskimi? 23.03.08, 11:47 Oczywiście, że tak, ale do tego artykułu. Nawet Napoleon kiedy pokazano mu projekt statku parowego - stwierdził, że to idiotyzm. Nie krytykuje się "Napoleona", ale fakt jego niewiedzy. Pan Czuma malował mieszkania, kiedy należało dekomunizować, a teraz przyjechał aby zmalować numer Kaczyńskim - później za 10 lub 20 lat będzie "deubeczył" in memoria oczywiście. Nie jestem Panem z PIS-u. Jak widzę propagandę i próby wciągania dziadków w gierki polityczne to reaguję - po prostu! Odpowiedz Link Zgłoś
jozek_robotnik Najlepszy dowód 23.03.08, 11:43 że nie ma wielkiej różnicy między PO i PiS. Totalne oszołomy po obu stronach. PS. Jesli zorganizuję napad na bank i będe sie tłumaczył, że potrzebuje pieniędzy na organizację działającą w celu wyswobodzenia Polski spod władzy eurokomunistów to czy zostanie to uznane za ekspropriację i zostanę uwolniony od kary, czy też mimo wszystko będę ZWYKŁYM BANDYTĄ! Odpowiedz Link Zgłoś
2rosomak4254 Re: Najlepszy dowód 23.03.08, 13:06 jozek_robotnik napisał:> PS. Jesli zorganizuję napad na bank i będe sie tłumaczył, że > potrzebuje pieniędzy na organizację działającą w celu wyswobodzenia > Polski spod władzy eurokomunistów to czy zostanie to uznane za > ekspropriację i zostanę uwolniony od kary, czy też mimo wszystko > będę ZWYKŁYM BANDYTĄ! To zależy tylko od tego w którą stronę w danej chwili będzie wiał wiatr polityczny, bo prawo to jak korek unoszący się na wodzie. Na tym właśnie polega to kur....stwo. Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Najlepszy dowód 23.03.08, 13:10 2rosomak4254 napisał: > To zależy tylko od tego w którą stronę w danej chwili będzie wiał > wiatr polityczny, bo prawo to jak korek unoszący się na wodzie. Na > tym właśnie polega to kur....stwo. Masz rację. Natomiast z w y k ł y, uczciwy człowiek będzie miał zawsze taki sam osąd. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
maciekgr Krew carów 23.03.08, 12:04 " Leszek Moczulski został już przez cztery kolejne sądy uznany za agenta, ale jeszcze apeluje. - Śmieszne... Już wtedy go podejrzewaliśmy. Ktoś zauważył, jak wychodzi z gmachu MSW, poza tym w trakcie spotkań z Moczulem znikały nam ogony. To dawało do myślenia - prawda? W każdym razie ten jego adiutant, Andrzej Szomański, potem działacz KPN, który ma nawet dziś w Warszawie ulicę swego imienia, próbował nagrać zebranie w sprawie Nurtu i na tym wpadł. Musieliśmy poniechać." Dziadek wiedział, ale nie powiedział... i dlatego Moczulski był posłem, brał udział w "nocnej zmianie" w roku 1992 miał olbrzymi wpływ na losy kraju. Coś ten atykuł jest dziwny - czytam go już trzeci raz i ciągle mi wpadają w oko różne smaczki! Serdecznie zapraszam do uważnej lektury! Odpowiedz Link Zgłoś
brynio5 Krew carów? 23.03.08, 12:43 Darujmy sobie związku treści z tytułem.Te wypociny to typowe dupiny bez ładu i składu! Ekspropriacja to zwykłe złodziejstwo czyli ten który ją popełnia to złodziej! Bandyta inaczej mówiąc.Więc jednak lepiej byłoby (jak już ktoś tutaj zauważył) gdyby malował płoty i mieszkania w Hameryce. Ale to typowy leń i nierób polski czyli polityk.Za 10-15 lat zrodzi się następna grupa,która będzie właśnie takich "dzisiejszych obecnych" rozliczała i na nich robiła swoją zadymo-karierę tak jak oni to teraz czynią! I tego wszystkim "odnowicielom" z całego serca życzę jak śmigusa! Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: Krew carów? 23.03.08, 13:35 brynio, tys sie dzisiaj chyba brynolu napil, chlopie! Bo strasznie dupcys w samo polednie! Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: Krew carów 23.03.08, 13:37 az trzy razy musisz przeczytac, zeby "slowo pisane" zrozumiec? Wspolczuje.... Odpowiedz Link Zgłoś
slavik222 Krew carów, czy głupkowaty nudziarz? 23.03.08, 12:38 Gdy Konie kują to i żaba Czuma nogę podnosi. Gdzie mu do Kaczyńskiego i Ziobry Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 slvik222.. ty tępy idioto! 23.03.08, 16:22 A czym zasłużyli sie Kaczyńscy?..Współpracą z UB i PZPR ! A ziobro, to łajdak,kłamca,pospolity przestepca! Porównaj życiorysy, bolszewicki gnoju... Odpowiedz Link Zgłoś
gdkj GW - bardzo dobry tytuł w ten świąteczny czas. 23.03.08, 13:12 Rozliczyć okres wypaczeń i patologii. Ile to razy czytałem coś podobnego w Trybunie ludu? Widać nigdy nam nie będzie dane wyrwać się z tego zamkniętego kręgu. "- To przedsięwzięcie jedynie podważy zaufanie i wiarygodność Jarosława Kaczyńskiego - dopowiedział nieco proroczo Jacek Kurski" dupoliz " - Nasza komisja, rozliczając rządy PiS, przyczyni się do restauracji prawa i sprawiedliwości w Polsce - zapowiedział nieco patetycznie poseł PO Sebastian Karpiniuk." następna bajka z pod szyldu Tuska "* czy agent Centralnego Biura Śledczego perfidnie rozkochiwał w sobie posłankę PO, by wcisnąć jej pieniądze wraz z bukietem kwiatów;" oczywiście ,że tak. włożył w to całe swoje serce a być może i pewien organ płciowy. chciałbym tylko zauważyć ,że jakoś to nie przeszkodziło mężowi tej pani... " * czy CBA samo zorganizowało przekręt z odrolnieniem gruntu pod osiedle mieszkaniowe koło Mrągowa, aby wciągnąć w to wicepremiera Leppera;" to chyba jasne, jakoś go tam musieli się pozbyć. "* czy PiS kazał prokuratorom opóźniać śledztwo, by afera korupcyjna w Centralnym Ośrodku Sportu nie obryzgała PiS-owskiego ministra." retoryka. Dla mnie ta komisja jest niepotrzebna. Odpowiedz Link Zgłoś
ready4freddy Re: GW - bardzo dobry tytuł w ten świąteczny czas 23.03.08, 17:16 >"* czy CBA samo zorganizowało przekręt z odrolnieniem gruntu pod >osiedle mieszkaniowe koło Mrągowa, aby wciągnąć w to wicepremiera >Leppera;"" > >to chyba jasne, jakoś go tam musieli się pozbyć. no i wlasnie dlatego potrzebna jest komisja. w normalnym kraju premier poprosilby takiego wicepremiera o dymisje, bo "utracil do niego zaufanie" czy cos rownie pokretnego. tymczasem tutaj urzadzono lewa prowokacje w stylu doprawdy ubeckim, lamiac przy okazji prawo. i jeszcze g..no z tego wyszlo. Odpowiedz Link Zgłoś
piotrek20074 Czekam na powrót PiS do władzy i degradację 23.03.08, 14:18 POpaprańców! Odpowiedz Link Zgłoś
ready4freddy Krew carów 23.03.08, 16:16 wszystko pieknie, tylko ta "ekspropriacja" to sie dzisiaj "dziesiona" chyba nazywa. rozumiem szlachetne cele, jak widac w oczach autora i bohaterow uswiecajace srodki. rozumiem, gdyby okradli KC, ale osobe odpowiadajaca za powierzone mienie? Odpowiedz Link Zgłoś
ready4freddy Re: Ilu tu miłośników komuny i UB !..SzamboPIS... 23.03.08, 17:13 ech, durniu.. jestes tak samo glupi jak tutejsze mohery, rozne kerrmity , poszeklu i podobne. tylko na inna nute piejesz. pomysl troche nad tym, co czytasz, a potem sie wypowiadaj. Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 ready4fredy..berecik przciasny,łobuzie? 23.03.08, 17:17 ty piejesz tylko na jedną nute...bez myślenia !..uważasz ,że myślenie to choroba? Odpowiedz Link Zgłoś
2rosomak4254 Re: ready4fredy..berecik przciasny,łobuzie? 23.03.08, 19:10 Dobrze, że jest jeszcze paru dla których ta nuta jest niezmienna w przeciwieństwie do prawicowych zdrajców, którym nuty zmieniają się w zależności od ilości otrzymywanych pieniędzy. Co do myślenia to nie wiesz co to słowo znaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
tom1003 Krew carów 23.03.08, 18:19 blog.rp.pl/ziemkiewicz/2008/03/21/miara-zbrodni/ Odpowiedz Link Zgłoś
sumer55 Krew carów: jasne, czysta hemofilia - nie widzia - 29.03.08, 22:33 łem wcześniej że to taki niereformowalny pajac. On się nadaje do Pisiorów, tylko ze względów "estetycznych" jest w PO. Tak jak Sikorski - ta sama rasa. Odpowiedz Link Zgłoś