talking_head Najlepiej ignorować tego POpapranego debila 20.03.08, 17:20 Palikot pokazał już nie raz że jest coś nie tak z jego rozumem. Jak prawie każdy psychol stara się za wszelką cenę zaistnieć publicznie. Raz będzie wymachiwał penisem, raz obrażał ludzi swymi chamskimi odzywkami. Trzeba go PO prostu ignorować, no i może dosypać trochę bromu do herbaty, żeby dał sobie na wstrzymanie Odpowiedz Link Zgłoś
marcin1122331 No panowie z GW,robimy kruciate ku chwale 20.03.08, 17:22 ober guru. Odpowiedz Link Zgłoś
marcin1122331 Do dziela tchorze z GW,ruszajcie poki czas, bo 20.03.08, 17:25 potem z wami skoncza . Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Do dziela tchorze z GW,ruszajcie poki czas, b 20.03.08, 17:55 marcin1122331 napisał: > potem z wami skoncza . Ile ty masz lat gowniarzu, mama wie, ze komputerem sie bawisz...? Odpowiedz Link Zgłoś
paczka111 Re: Najlepiej ignorować tego POpapranego debila 20.03.08, 17:26 Sam sobie kup bromu. O. Rydzyk czekał, czekał i się doczekał. Odpowiedz Link Zgłoś
czarek1 Re: Najlepiej ignorować tego POpapranego debila 20.03.08, 17:26 A ja uwazam, ze Orzechowski POWINIEN zaskarzyc za obraze uczuc religijnych. jak pan Ozrechowski chce sie po raz kolejny kompromitowac na wlasne zyczenie, dlazcego mu tego zabraniac? Odpowiedz Link Zgłoś
vomitorium1 Re: Najlepiej ignorować tego POpapranego debila 20.03.08, 17:28 rozum jest duszą wolności (gottfried wilhelm leibniz) Odpowiedz Link Zgłoś
mikelondon Re: Zawsze podejrzewałem, że Orzechowski modli si 20.03.08, 17:20 krasnov napisał: > Ojca z Torunia, zamiast Ojca w Niebie. oni juz pewnie i Ojcze Nasz zmienili... teraz jest pewnie: ojcze nasz ktorys jest w Toruniu, swiec sie radio twoje, badz nienawisc twoja jako w nas tak i na Ziemii... Przykro to mowic ale kler katolicki ostatnimi czasy coraz bardziej oddala sie od idei ubogiego ciesli z Betlejem... Szkoda - ubostwo mozna im przypisac tylko intelektualne, pokora to cos czego w nich nie znajdziesz, uczciwisc jest im obca... Jedyne o czym czytamy ostatnio to molestowanie, orgie pijackie itp. Przykre Odpowiedz Link Zgłoś
munkela Art.196 KK stanowi: 20.03.08, 17:24 "Kto obraza uczucia religijne innych osob, zniewazajac publicznie PRZEDMIOT CZCI RELIGIJNEJ lub miejsce przeznaczone do publicznego wykonywania obrzedow religijnych, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolnosci albo pozbawienia wolnosci do lat 2." Jezeli Orzechowski czci Rydzyka jako boga to jest to jego prywatna sprawa. Niech jednak nie zabiera czasu prokuraturze i nie zasmieca wokandy sadow swoimi bzdurami Wiekszosc wiernych Kosciola Rzymsko-Katolickiego uwaza za skandal to, ze ani Stolica Apostolska ani Episkopat Polski ani tez zakon Redemptorystow nie robi nic aby zlikwidowac dzialalnosc tego "kaplana" z piekla rodem. No, coz, Rydzyk dostarcza Episkopatowi i Watykanowi miliony. Taka osoba dla KRK staje sie NIETYKALNA. To wierni modla sie do Boga, elita koscielna modli sier do boga o imieniu MAMONA. Odpowiedz Link Zgłoś
marcin1122331 [...] 20.03.08, 17:29 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
melee Orzechowski: Palikot obraża moje uczucia religijn 20.03.08, 17:33 wg, ustawy do obrazy uczuć trzeba dwóch obrażonych na raz , zakładając, że delikwenci mieli w momencie popełnienia czynu jakieś uczucia, a te z kolei zeszły na psy w wyniku obrazy. Takie to mamy przepisy, rodem ze snu pijanego wariata. Dlatego najczęściej obrażeni czują się tacy jak ten Orzechowski, to dla nich ustawodawca wymyśla coraz to nowe przepisy. Aby Polaka rosła w siłe heheh Odpowiedz Link Zgłoś
teraz.k.wy Re: PO ma posla Paliglupa z Lublina 20.03.08, 17:34 na rónych forach padaja bardziej dosadne okreslenia Rydzykowatego Ojca,niby przedstawiciela Kościoła.Pytam jakiego Kościoła? Brawo,posle Palikot! Orzechowski stary pierdoła obraża moje uczucia,za to że go jeszcz widuję na ekranie TV. Odpowiedz Link Zgłoś
melee Re: PO ma posla Paliglupa z Lublina 20.03.08, 17:41 Kościoła Rzymsko - Katolickiego w Polsce, się pytasz jakiego. Rydz jest ich chłopcem do bicia, ale też swoje wpływy ma. nic nie dzieje się bez wiedzy purpuratów, którzy obłudnie udają, o niczym nie wiedzą. A efekt jest taki, że np. taki Orzechowski, notabene pan "mądry inaczej" wyżywa się na Bogu ducha winnym Palikocie w oparciu o uchwalone pod kościół przepisy. Odpowiedz Link Zgłoś
sznicel4 Kim jest Janusz Palikot? 20.03.08, 17:39 "Wycofał się z biznesu i w wyborach samorządowych postawił wszystko na jedną kartę. Na Adama Wasilewskiego, któremu mało kto w Lublinie dawał szansę na prezydencki fotel. Niesłusznie. Wkrótce się okazało, że Janusz Palikot ma nosa nie tylko w interesach. Umie grać na politycznej scenie. I wygrywa - Sprzedaję Polmos i na dobre kończę z biznesem - zapowiedział tuż przed wyborami lubelski poseł PO, Janusz Palikot. - W branży alkoholowej osiągnąłem już wszystko. Sukces, pieniądze... Wystarczy na dalsze życie. Teraz poświęcę się polityce. Tu mam sporo do zrobienia. Swoje odejście z biznesu Janusz Palikot wieścił już rok temu, zaraz po tym, jak lublinianie wybrali go na posła. Ale nikt nie traktował poważnie deklaracji, których jedyną konsekwencją była rezygnacja z członkostwa w radzie nadzorczej Polmosu. Już niedługo Palikot miał się przekonać, że polityka i biznes to niezbyt udane małżeństwo i wcześniej czy później musi skończyć się rozwodem. W marcu tego roku, gdy na polskiej scenie politycznej toczyła się ostra awantura między PO a PiS, NIK ujawniła wyniki kontroli z prywatyzacji lubelskiego Polmosu. Wnioski: Sprzedaż Polmosu spółce Jabłonna Janusza Palikota była niekorzystna dla państwa, a transakcje między firmami niegospodarne i nielegalne. Stracił Skarb Państwa, zarobił Palikot. - To sprawa polityczna! Czuję się jak Roman Kluska! - grzmiał mocno wytrącony z równowagi poseł. Zakochałem się! Jeszcze wtedy głośno mówiło się o planach Palikota związanych ze startem na prezydenta Lublina. Dawano mu spore szanse. Tym większe było zaskoczenie wszystkich, gdy Palikot nagle oświadczył: - Nie będę kandydował na prezydenta Lublina. Z powodów osobistych. Zakochałem się! I chwilę potem zaprosił nas na zaręczyny do swojego domu na lubelskim Starym Mieście. Zaraz przy wejściu (usłanym płatkami róż) wszystkim gościom przybito pieczątki z napisem "Zaręczyny". Potem była uroczysta prezentacja kuchni, salonu i ogrodu. Miłość przyszłej młodej pary sławił wierszem autorstwa biznesmena lubelski aktor. Nowoczesny biznesmen? Bezkompromisowy polityk? Czy znakomity showman, który przy błyskach fleszy kreuje krok po kroku swoje życie? - To nieporozumienie, jestem daleki od rozgłosu i blichtru - tłumaczy nam dziś Palikot. I zaznacza: Nie lubię, gdy przekraczane są granice prywatności. Możemy rozmawiać o polityce i biznesie. Zdjęcia w domu? Niemożliwe. Chyba że widok z tarasu. Rozmowa z ojcem Kiedy jednak zaczynamy rozmawiać o rodzinnym Biłgoraju, wrażenie wystudiowanej kreacji znika. W oczach Palikota trudno nie zauważyć prawdziwej nostalgii. - Drewniany dom na ulicy Ogrodowej, sitarskie zagrody, rozlewnia wody mineralnej, niskie płoty, przez które przeskakiwałem z kolegami... To wszystko obrazy, które mam w pamięci - mówi w zadumie. - To moja historia, tradycja, kultura. Moja tożsamość. Mama Janusza, Czesława, przeżyła obóz na Majdanku. - Ciepła, życzliwa, optymistycznie nastawiona do życia. Dobra i mądra - uśmiecha się Palikot. Ojciec Marian: patriota, człowiek z zasadami, wierny tradycyjnym wartościom. - Mieliśmy trudny kontakt - opowiada z wahaniem. - Nie obyło się bez konfliktów. Dziś wiem, że musiało dojść między nami do konfrontacji, żebym mógł stać się sobą. A po chwili: Umarł w 1992 roku... Nie przeprowadziliśmy ze sobą tej najważniejszej rozmowy. Zły wpływ Z Biłgoraja pochodzą też inne wspomnienia. Podstawówka, w której Janusz nie mógł się odnaleźć. Skonfliktowany z nauczycielami, niepokorny. - Byłem leworęczny i miałem dysleksję. W tamtych czasach przekreślało mnie to jako ucznia. Potem jest liceum w Biłgoraju i kolejne problemy. Zaangażowany w działalność opozycyjną zostaje wyrzucony ze szkoły za zły wpływ na młodzież. Wyjeżdża do Warszawy. Kończy klasę matematyczną-fizyczną ze świetnym wynikiem. Chce studiować matematykę. - Ale na KUL, nie było matematyki. Więc wybrałem filozofię. Pod koniec lat 80. szybko odnajduje się w rynkowej rzeczywistości. Zaczyna produkować palety i sprzedawać je za granicą. Odbiorcy z Belgii i Niemiec płacą produktami spożywczymi. - W Polsce sprzedawało się wszystko. Okazało się, że to nieprawdopodobnie chłonny rynek - wspomina. Nudne wino Handlowe kontakty szybko owocują kolejnym przedsięwzięciem. Do Biłgoraja Palikot sprowadza w cysternach włoskie wino. Zakłada z Włochami spółkę i uruchamia produkcję win musujących. W ciągu godziny sprzedaje się cała miesięczna produkcja. Po następną ustawia się kolejka - tygodniowo Ambra sprzedaje 16 tys. butelek wina! - Jako pierwsi w Polsce przeprowadziliśmy naturalny proces fermentacji. Produkowaliśmy smaczne i tanie wino. Mieliśmy 60 proc. rynku. Szło nam znakomicie. Ale, jak mówi Palikot, nie ma w nim natury administratora. Raczej kreatora, rewolucjonisty, którego interesują nowe wyzwania, pokonywanie kolejnych granic. - Znudziłem się zarządzaniem Ambrą. Kupiłem lubelski Polmos, bo chciałem iść do przodu. Być nr 1 na świecie w produkcji wódek. I gdyby udało mi się jeszcze kupić Polmos Białystok, pewnie nie zająłbym się polityką. Po drodze stracił kilkanaście milionów złotych na tygodniku "Ozon". Wydał "Myśli o nowoczesnym biznesie". Ale to już przeszłość. - Sukces w biznesie to tak jak w życiu wypadkowa pasji, energii i odwagi - tłumaczy. I tego, żeby myśleć o tym, co będzie. Iść do przodu. Pomaga inteligencja emocjonalna i empatia. - Trzeba rozumieć ludzi, umieć wczuwać się w ich sytuację psychologiczną. To najważniejsze cechy dobrego menedżera. Do tego zgrany, zaufany zespół. A ja znam się na ludziach. I mam do nich szczęście - podkreśla. Przeloty ptaków nad Biebrzą Mówi, że przez lata nie czuł w ogóle, że jest bogaty. Pierwszy samochód kupił za pieniądze ze ślubnego prezentu od teścia. Potem przez lata jeździł fordem scorpio. Ostatnio range roverem, który jest mu potrzebny, żeby dojeżdżać do wiejskiego domu na Suwalszczyźnie. - Do dziś został mi sentyment do drewnianych domów, do drewna w ogóle. I taki dom, w starym, tradycyjnym stylu zbudowałem. Uciekam tam z miasta obserwować przeloty ptaków nad Biebrzą. Na co jeszcze wydaje pieniądze najbogatszy polski poseł? Na książki, dobre wino, dalekie podróże. Był na biegunie północnym. Wspaniałe wspomnienia ma z kilkutygodniowej podróży po Chinach, na którą wybrał się ze swoimi synami z pierwszego małżeństwa. Wenecja, Mediolan, Londyn. To miejsca, do których może wciąż wracać. - Wenecja w grudniu to po prostu dzieło sztuki. Przepiękny obraz. A ja myślę obrazami, wycinam je z rzeczywistości i tak zapamiętuję. Dom na Starym Mieście kupił dla wspaniałego obrazu, który ma za oknem: na Zaułek Panasa i lubelski Zamek. Dziś mieszka tam z Moniką, kobietą, która zmieniła jego życie. Postawiłem na dobrego człowieka - Cztery lata byłem sam. I wreszcie spadła na mnie miłość. Do wrażliwej, ciepłej i pięknej kobiety. Która, tak jak ja, potrafi kontemplować krajobraz. Dla polityki Palikot zrezygnował z biznesu (choć, jak twierdzą niektórzy, sprzedaż Polmosu była doskonałym politycznym posunięciem). Dla miłości zrezygnował z kandydowania na prezydenta Lublina. - Długo biłem się z myślami. Przecież miałem bardzo duże poparcie i wiedziałem, że ludzie będą zawiedzeni nie mogąc na mnie głosować - tak tłumaczy Palikot. - Ale nie chciałem, by przez pierwszy rok małżeństwa nie było mnie w domu. Z żoną Moniką Janusz Palikot przychodzi na wieczór wyborczy do klubu D-Sign, gdzie Platforma świętuje zwycięstwo Wasilewskiego. Jako pierwszy bierze mikrofon i obwieszcza szczęśliwą wieść: Adam Wasilewski wygrał i został prezydentem Lublina! Wręcza mu toskańskie wino produkowane od ponad 600 lat przez spadkobierców Dantego Alighieri. Widać, że jest szczęśliwy, promienieje. Że to jego wieczór. Bez wahania wylicza zalety Wasilewskiego: człowiek idei, pracowity, prawdomówny, nie kombinuje. - Zainwestowałem w niego swoją wiarę, zaufanie. Postawiłem na dobrego człowieka. To mój, to nasz prezydent. Kto podzieli tor Odpowiedz Link Zgłoś
sznicel4 Re: Kim jest Janusz Palikot? 20.03.08, 17:44 Kto podzieli tort? Przed godziną 22 w klubie na stół wjeżdża wielki tort. Wokół gromadzą się goście oraz główni bohaterowie tego wieczoru z Platformy. I pojawia się pytanie: Kto ma podzielić tort? Palikot mówi żonie Monice, żeby ukroiła pierwszy kawałek. Inni delikatnie zachęcają panią Bożennę Wasilewską. Po chwili konsternacji obie panie biorą się za dzielenie tortu "Prezydenta Nowego Lublina". - Nie będę narzędziem w niczyich rękach - zapewnia Adam Wasilewski. - Nie zamierzam nikim i niczym sterować w Ratuszu - mówi Janusz Palikot. Latem ub. roku była żona Janusza Palikota wytoczyła Polmosowi proces. Poseł Platformy Obywatelskiej był wówczas jeszcze przewodniczącym rady nadzorczej tej firmy. Jego była żona mieszka w Jabłonnie, w okazałym zespole pałacowo-parkowym. Uznała, że Polmos bezprawnie odwołuje się na swoich nalewkach do tego pałacu. Na etykietach pokazuje wizerunek pałacu a na nakrętce umieścił napis "Za przyzwoleniem opiekuna majątku Jabłonna". Na procesie doszło do publicznego prania brudów. Poseł i jego żona przedstawiali się nawzajem w niekorzystnym świetle. Ostatecznie proces zakończył się ugodą. Polmos na łamach prasy wyraził ubolewanie wobec byłej żony posła. (er) Magdalena Brożko, 1.12.2006 r. www.bilgoraj.pl/bilgoraj.php?get=page,232,11 Odpowiedz Link Zgłoś
marcin1122331 Zwolennicy bufetowej na krakowskim rynku 20.03.08, 17:39 juz mi obiecywali ,ze jak ona zostanie prezydentem to pierwsze co zrobi to zlikwiduje Radio Maryja,a to radio ciagle trwa i nadaje ,malotego zalozyli nawet telewizje,co wy na to polaczki. Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski.1 marcin1122331..a co ty zamierzasz zrobić, gnoju?! 20.03.08, 17:49 Jak się zachowasz w obronie swojego bożka Rydzola ? Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Zwolennicy bufetowej na krakowskim rynku 20.03.08, 18:12 marcin1122331 napisał: > juz mi obiecywali ,ze jak ona zostanie prezydentem to pierwsze co zrobi to > zlikwiduje Radio Maryja,a to radio ciagle trwa i nadaje ,malotego zalozyli nawe > t > telewizje,co wy na to polaczki. Ktos z cieboe robi wiekszego gluka niz juz jestes, pani GW jest prezydentem miasta Warszawy i do rozglosni torunskiej nic nie ma, ktos cie naklamal, a ty glupi uwierzyles...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
marcin1122331 polaczku bufetowa kandydowala na prezydenta 20.03.08, 18:14 RP,zapomniales albo juz demnencja starcza? Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: polaczku bufetowa kandydowala na prezydenta 20.03.08, 18:24 marcin1122331 napisał: > RP,zapomniales albo juz demnencja starcza? I zostala prezydnetem, ale Warszawy moskalu...;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: karlik naprawde skleroze masz duza 20.03.08, 18:38 Dla ciebie szczylu jestem pan Kralik, co do GW, to chcesz powiedziec, ze to ona jest prezydentem Polski? :-O Odmul sie moskiewski wyciorze...;D Odpowiedz Link Zgłoś
michals-3 Twoje uczucia są twoją sprawą 20.03.08, 17:44 Każdy może mieć swoje uczucia religijne. Może również mieć całą gamę różnorakich innych uczuć. Każdy ma do tego prawo, a jednocześnie jest to jego prywatna sprawa. Nie widzę żadnego powodu, żeby uczucia religijne były w jakikolwiek sposób prawnie uprzywilejowane w porównaniu z dowolnym innym rodzajem uczuć. Odpowiedz Link Zgłoś
maciekgr Re: Ruszajmy zniszczyc Belzebuba. 20.03.08, 19:23 Źeby było o czym mówić to wysyła się sraj ptaka Palikota, unosi się on wysoko, udając zastroskanie - sra! Tak krótko mówiąc można podsumować działalność tego kudłacza. Szczekaczki: Gazeta, NIE, TVN, POLSAT, Super Stacja itp. ciągle zgłaszają zapotrzebowanie na: quano, urynę i ślinę aby móc je kierować w kierunku przeciwnika politycznego. Palikot spełnia to zadanie na szóstkę. Handlarz mózgojebami (tanie wina i nalewki) okazuje się znawcą medycyny, historii religii. Przyznaję mu tytuł obsrywacza zimy! Wyraźnie wyprzedził w sraniu Kurskiego (PIS). Odpowiedz Link Zgłoś
sznicel4 Re: Twoje uczucia są twoją sprawą 20.03.08, 17:51 masz racje. mp. moje uczucia w kierunku tuskowej córki buahahahahahahahahahahahahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
munkela Re: Art.196 KK stanowi: 20.03.08, 17:45 tw_wielgus napisał: > To wierni modla sie do Boga, elita koscielna modli sie do boga o > > imieniu MAMONA. > > Widać daje silniejszą motywację ... Niewatpliwie. Szczegolnie ksieciom kosciola w Watykanie i w Polsce. Wszystko czego nauczaja ma byc przestrzegane jedynie przez maluczkich. Oni sami sa ponad to. Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Orzechowski: Opluwanie i szczekanie, to dla sfory 20.03.08, 17:46 Opluwanie i szczekanie, to dla sfory kacze danie! Pełen wiary, nadziei na dobrobyt czekam, wypatruję z okna i pod drzwiami szczekam. Prawo, Sprawiedliwość dodaje nadziei, że przestanę szczekać na swoich złodziei. Trop układu wydłuża oczekiwanie, oprócz czekania dodaje szczekanie. Szukam dla mnie prawa i sprawiedliwości, bo zbyt małą rentę zżera rosół z kości. Poprzez wybór zgrai strzeliłem sobie bramkę, teraz z tej wściekłości często gryzę klamkę. Im czarne jest białe, a białe jest czarne, chyba się zapłaczę na me życie marne. Leków nie kupuję, tylko waleriana, aby to wytrzymać biorę czasem z rana. Jak już nasłucham się ojca dobrodzieja ze stacji, w której zbawienia jest nadzieja. Za datki dla niego mam trafić do nieba, pomimo braku grosza i w domu chleba. Ja już nie rzucam się na byle ruch klamki, warczę i otwieram cicho u drzwi zamki. Szczekam, na Żyda, lewusa, liberała, a smak w nim jest taki jak maślana chała. Wbijam zęby w chałę i odgryzam kęsa, trzeźwieję, bo czuję smak ludzkiego mięsa. Tak wysokie Prawo i Sprawiedliwości, proszę dla obłędu wiele łagodności! Mało, ja uważam od góry do spodu, obłęd, tylko obłęd przyszłością narodu! Najlepiej jak ich pochłoną płomienie. Ogień i Radyjo da im oczyszczenie. Z dymem dla spokoju niech idą do nieba, chyba, że zjedzą z nienawiścią chleba. Nienawiść krwią i ciałem nas, ojca Redyka, kto tego nie wie, to nie Polak, niech zmyka! Tylko modlitwa i czuwanie to obłudy proste danie! W Unii siedzą już przy torcie, oni dyszą przy aorcie! Gryź w aortę, szkaluj wroga, wykorzystuj nawet Boga! Nie uszanuj ducha w grobie, na ikonę siknij sobie! To są specjaliści smrodu, do ogłupiania narodu. Kombinują w swojej główce, jak utopić cię w gnojówce! www.youtube.com/watch?v=nDHbimDHNB4 „Spieprzaj dziadu, gryzł cię pies”, głosuj na mnie „yes, yes, yes”! Budy rozstawione, krótkie łańcuchy, Kaczor steruje jakie są odruchy! Można już nienawidzić i oskarżać o obrazę uczuć patriotycznych? Jak się wygłupiać to zawsze we dwóch, aż zamiast być durniem, zrobimy ich w puch! Odpowiedz Link Zgłoś
marcin1122331 Almagus ty tez tylko morda klapac umiesz i nic 20.03.08, 17:49 wiecej , nam trzeba czynow. Odpowiedz Link Zgłoś
marcin1122331 Pytajcie Michnika jak jego grewni zwalczali 20.03.08, 17:53 przeciwnikow. Odpowiedz Link Zgłoś
adkalin Re: Wszyscy czekaja na cud ze RM padnie samo 20.03.08, 18:42 W koncu tak się stanie i nie będzie to żaden cud. Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski.1 marcin1122331.pokaż ,co potrafisz, odbycie rydzyka 20.03.08, 17:52 co żrobisz, oprócz kłapania odbytnica ? Odpowiedz Link Zgłoś
marcin1122331 30 milionow leni stoi bezczynnie a RM nadaje 20.03.08, 17:56 i nadaje i nadawac bedzie bo polaczki to lenie, Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: 30 milionow leni stoi bezczynnie a RM nadaje 20.03.08, 18:53 marcin1122331 napisał: > i nadaje i nadawac bedzie bo polaczki to lenie, Ty uwazaj ruska swonio z radia maryja, zeby ktorys Polak ci glupiej mordki nie obil...;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: 30 milionow leni stoi bezczynnie a RM nadaje 20.03.08, 19:47 marcin1122331 napisał: > i nadaje i nadawac bedzie bo polaczki to lenie, My, mamy wolne media zakało,i każdy odpowiada za swoje słowa.Czy Ty aby nie nawołujesz do waśni na tle religijnym? Chciałbym Cie kiedyś spotkać,stanąłbyś twarzą w mój rozporek i...się rozpłakał, a Ja bym Cię zdeptał jak Ciebie tj. wszę. Odpowiedz Link Zgłoś
okroute.nick Re: PO ma posla Paliglupa z Lublina 20.03.08, 17:56 Wynocha z cenzura sadowa! Ty skutecznie osmieszasz PiS i im dluzej trzymaja takiego przyglupa tym lepiej. Naucz sie czytac paragrafy chlopczyku i zalec to temu skarzywujowi. Rydzyk to nie zaden obiekt kultu. Nawet caly Kosciol Katolicki nie jest obiektem kultu. Wyznawcy musieliby czcic siebie nawzajem. Tego nie chcielibyscie chyba powiedziec? p.s. Przyznawanie sie, ze obiektem kultu sa dla Was przedmioty materialne to naprawde strzal w kolano. Odpowiedz Link Zgłoś
mumuja Orzechowski: Palikot obraża moje uczucia religijn 20.03.08, 17:56 kompromitacja, wstyd, śmieszność Odpowiedz Link Zgłoś
marcin1122331 Zenada ,brakuje slow,tak bezczynnie sie 20.03.08, 17:58 przygladac. Odpowiedz Link Zgłoś
marcin1122331 Banki,handel,gazety wszystko polaczki sprzedali, 20.03.08, 18:00 a teraz lubia narzekac Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Banki,handel,gazety wszystko polaczki sprzeda 20.03.08, 18:36 marcin1122331 napisał: > a teraz lubia narzekac Wy ruskie, niczego zescie nie sprzedali i niczego zescie sie nie nauczyli...:DDD Odpowiedz Link Zgłoś
adkalin Re: Banki,handel,gazety wszystko polaczki sprzeda 20.03.08, 18:37 Szkoda,że Rydzyka nikt nie weźmie. Moglibyśmy nawet dopłacić. Odpowiedz Link Zgłoś
rokatanski Śmiechu warte 20.03.08, 17:59 Orzechowski puknij się w czoło następnym razem. Twój czas minął i pogódź się z tym maluszku. Odpowiedz Link Zgłoś
tadjan Orzechowski: Palikot obraża moje uczucia religijn 20.03.08, 18:01 Palikot, jaki jest każdy widzi ale tym razem miał rację. Orzechowskiemu i innym nikt nie zabrania modlić się do bezlzebuba z Torunia. Mnie to jest żal Pani Marii Kaczyńskiej, którą ten żałosny bydlak obraził a pis i jego wałściciele wzięli mordę w kubeł ze strachu przed bezebubem. Módlcie się do niego głupie pisuary.I w d.pę też go możecie całować, wasza przyjemność. Odpowiedz Link Zgłoś
marcin1122331 Ty tez jestes tyle wart co Paslikot zreszta to 20.03.08, 18:03 typowy obraz polaczka. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Ty tez jestes tyle wart co Paslikot zreszta t 20.03.08, 18:19 Typowy polaczek to katolik? Czyzby juz nie aktualne?A moze to jednak Posel Palikot jest prawdziwym Katolikiem? Odpowiedz Link Zgłoś
rom48 Czy oddawanie czci Rydzykowi nie jest dowodem 20.03.08, 18:21 na prawdziwosc slow Palikota. Moze troche przesadzil ale gdyby go nazwal sluga szatana to by bylo adekwatne do postepowania Rydzyka. Dzialania calego radia rydzykowego jest kwintesencja zla. Klamstwa, oszczerstwa, nienawisc czy oddawanie czci figurom i obrazom spelnia wszystkie znamia dzalan szatana. Moze on i jest katolikiem ale na pewno nie jest wyznawca Chrystusa. Odpowiedz Link Zgłoś
emektb Orzechowski: Palikot obraża moje uczucia religijn 20.03.08, 18:03 ja też nie przepadam za panem palikotem, uważam, że jest nie spełna rozumu. tym bardziej, że obiecywał ułatwienia dla biznesu, walkę z absurdami itp. a co robi? nazywa belzebubem jednego z najbardziej znanych polskich biznesmenów. a fe panie palikot. nazywać kogoś diabłem tylko dlatego, że kasę robi na naiwności starych ludzi? nieładnie. Odpowiedz Link Zgłoś
adkalin Re: Orzechowski: Palikot obraża moje uczucia reli 20.03.08, 18:55 Może po prostu zazdrości? Odpowiedz Link Zgłoś
sznicel4 sztuczny penis 20.03.08, 18:03 io jego drugie ja? bo sikorski to se kupuje coś tam z jelenia...... buaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaahahahahahahahahahahahahahaaaaaaahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
marcin1122331 Slyszalem ze Rydzyk zaklada drugi tym razem 20.03.08, 18:06 komercyjny kanal TV. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Slyszalem ze Rydzyk zaklada drugi tym razem 20.03.08, 18:13 marcin1122331 napisał: > komercyjny kanal TV. To fanie, co w nim bedzie, rydzol zapodajacy mloda zakonnice, czy mlodeg mnicha ??? Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: sztuczny penis 20.03.08, 18:15 sznicel4 napisał: > buaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaahahahahahahahahahahahahahaaaaaaahahah a Czy to ten sztuczny penis spowodowal u ciebie taki nagly wybuch radosci ktora wyrazasz w swoim poscie ??? :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: sztuczny penis 20.03.08, 18:21 kralik111 napisał: > sznicel4 napisał: > > > > > buaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaahahahahahahahahahahahahahaaaaaaahahah > a > > > Czy to ten sztuczny penis spowodowal u ciebie taki nagly wybuch > radosci ktora wyrazasz w swoim poscie ??? > > :DDD Sznicel napisal to w swoim ojczystym jezyku.To typowa odzywka dla jego gatunku. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: PO ma posla Paliglupa z Lublina 20.03.08, 18:12 Brawo Panie Posle Palikot.Przynajmniej Pan nie udaje ze w Toruniu nic sie nie dzieje.Czapki z glow przed Poslem Palikotem. A Orzechowski wyznawca Rydzyka? Koziol sie zawstydzil slyszac to nazwisko. Odpowiedz Link Zgłoś
an59za Re: Orzechowski: Palikot obraża moje uczucia reli 20.03.08, 18:25 Nie obrażaj kozła. Orzechowski nie ma głowy. To zaprogramowany robot. Bezrozumny, bezduszny i bez uczuć. Odpowiedz Link Zgłoś
an59za Re: PO ma posla Paliglupa z Lublina 20.03.08, 18:29 A skąd jest Głuporydz, ta zakała chrześcijaństwa? Odpowiedz Link Zgłoś
edi54 Orzechowski: Palikot obraża moje uczucia religijn 20.03.08, 18:35 Orzechowski jest albo pomylony albo zwyczajnie glupi. Przedmiotem kultu religijnego jest Byt Boski( dla tych ,ktorzy posiadaja w sobie wiare).Pan Janusz Palikot ma swieta racje. Rydzyk z pewnoscia do Istot Boskich nie nalezy.A ze prezentuje najgorsze przymioty przypisywane atrybutom diabla to golym okiem widac i slychac.Jesli jednak Rydzyk czuje sie ponizony to jak kazdy obywatel w tym Panstwie ma prawo wniesc prywatny akt oskarzenia (odpowiednio:powodztwo cywilne).Dla mnie Rydzyk to ktos wiecej niz diabel.Nie brakuje przeslanek by uznac go za agenta obcego wywiadu panstwa Polsce niekoniecznie zyczliwego.Wykonuje bowiem z powodzeniem "robote" ,ktorej i 100 dywizji agentow by nie wykonalo. Odpowiedz Link Zgłoś
midwesterner Oskarzenie jest suszne i w pelni uzasadnione. 20.03.08, 18:41 Ojciec Rydzyk jes przedmiotem kultu religijnego. Jednym z jego czcicieli jest Orzechowski Odpowiedz Link Zgłoś
ready4freddy Re: Oskarzenie jest suszne i w pelni uzasadnione. 20.03.08, 20:27 zaprawde sluszne to i moze nawet zbawienne, ale jest jeden problem. tow.Orzechowski moze sobie czcic torunskiego Belzebuba, ale kult trzeba chyba zarejestrowac, nieprawdaz? a potem to juz same frukta, odpisy od podatku i takie tam. Odpowiedz Link Zgłoś
ryszgro Orzechowski: Palikot obraża moje uczucia religijn 20.03.08, 18:51 Cud Matki Bożej jakim jest Radio Maryja i inne media jest niezniszczalne a szalejący szatan i jego pomocnicy próbujący to dzieło zniszczyć są żałośni.Każde dzieło jeśli jest Boże przynosi owoce.Nieprzebrane rzesze ludzi nawróconych słuchaczy Radia Maryja jest tego dowodem.Ciągłe , nieprzerwane ataki na założyciela Radia Maryja ojca Rydzyka,nie mogą przynieś i nie przyniosą upragnionych celów wrogów Kościoła, którego matką jest Matka Boża a głową Jezus Chrystus. Odpowiedz Link Zgłoś
adkalin Re: Orzechowski: Palikot obraża moje uczucia reli 20.03.08, 18:54 Amen, cha cha cha... Odpowiedz Link Zgłoś
ryszgro Re: Orzechowski: Palikot obraża moje uczucia reli 20.03.08, 19:31 Ciekawe,czy marcin,adkalin i inni ziejący nienawiścią,pychą i pogardą zrobią rachunek sumienia i przystąpią do spowiedzi Wielkanocnej - jeżeli wiedzą co to znaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
adkalin Re: Orzechowski: Palikot obraża moje uczucia reli 20.03.08, 20:55 Coś słyszałem. Ale co z zianiem nienawiścią, pychą i pogardą przez takich panów jak Rydzyk, Orzechowski, Nowak, czy Giertych? Odpowiedz Link Zgłoś
pissglowki ...jak widać dla niektórych JEST obiektem kultu :D 20.03.08, 18:57 nawet jakiś cofnięty muchomór ze stasi. orzechowski, twoja osoba obraża elementarne poczucie przywoitości, dobrego smaku i dokonuje gwałtu na zdrowym rozsądku :/ oddaj się do warszatu na przeszlifowanie, wale ! Odpowiedz Link Zgłoś
moondry Orzechowski: Palikot obraża moje uczucia religijn 20.03.08, 19:14 Jestem durniem,czy pan Orzechowski obraza moje poczucie durnnostwa?Czy jest paragraf na wyglaszanie idiotyzmow przez bylych poslow? Odpowiedz Link Zgłoś
wejsunek Orzechowski -narzędziem szatana 20.03.08, 19:16 Panie Orzechowski ( moje dane autentyczne w każdej chwili na życzenie) Rydzyk jest samym złem i spełnia przesłanki diabła w świetle nauki tej katolickiej religi zakłamanej wypaczającej nauki chrześcijańskie. A na dodatek jest najnormalniejszym w świecie złodziejem,którego jakimś cudem najaśniejsza Rzeczypospolita łaskawie toleruje zbytnio... jego światynię nienawiści powinno się z ziemią zrównać.. Odpowiedz Link Zgłoś