prezydencka_dyspepsja 23.03.08, 04:30 Z jakiej racji taki balwan jest oplacany przez nas wszystkich? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czarny_aniol_saskiej_kepy Re: Junkier = europosel LPR Witold Tomczak 23.03.08, 08:35 To zakapturzona kanalia z tego Tomczaka! Dlaczego ten dyplomowany polglowek wybral sobie taki nick? Uposledzonych z tytulami idiotow jest w Polsce pod dostatkiem - zeby mozna ich bylo eksportowac... moze by sie lepiej zylo? Ciekawe, ze wiekszosc z nich jest nobilitowana przez RM - mozna powiedziec, ze Radio M. ma dar do ich skupiania... jakas misja specjalna?! prezydencka_dyspepsja napisał: > Z jakiej racji taki balwan jest oplacany przez nas wszystkich? Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Re: Junkier = europosel LPR Witold Tomczak 23.03.08, 08:44 static.flickr.com/85/219204221_007bfef8ec.jpg A może, to Wiechecki?;) Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro A skad wiecie, ze to on? 23.03.08, 13:41 rozne plotki na forum juz krazyly.... Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: A skad wiecie, ze to on? 23.03.08, 14:18 1zorro napisał: > rozne plotki na forum juz krazyly.... Pewnie Bartoszewski im to podpowiedzial. Odpowiedz Link Zgłoś
prezydencka_dyspepsja Re: A skad wiecie, ze to on? 23.03.08, 14:22 1zorro napisał: > rozne plotki na forum juz krazyly.... To napisz do niego i zapytaj sie: witold.tomczak@europarl.europa.eu Jezeli to nieprawda to chyba nie mialby zadnego problemu temu zaprzeczyc. Oczywiscie brak odpowiedzi nie oznaczalby jednoznacznie, ze Tomczak ma cos wspolnego z obsranym junkrem. Pytanie jest jednak nadal aktualne. Jak sie pozbyc tego balwana przed uplywem jego kadencji w 2009? Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: prezydencka_dyspensja 23.03.08, 18:54 prezydencka_dyspepsja napisał: > 1zorro napisał: > > > rozne plotki na forum juz krazyly.... > > > To napisz do niego i zapytaj sie: > witold.tomczak@europarl.europa.eu > > Jezeli to nieprawda to chyba nie mialby zadnego problemu temu > zaprzeczyc. Oczywiscie brak odpowiedzi nie oznaczalby jednoznacznie, > ze Tomczak ma cos wspolnego z obsranym junkrem. > > Pytanie jest jednak nadal aktualne. Jak sie pozbyc tego balwana > przed uplywem jego kadencji w 2009? Pytanie polega na tym jak pozbyc sie balwanow takich jak ty i tobie podobnym. Ponoc forum jest dostepne dla wszystkich, "eurolewcki tolerancyjny inaczej demokrato". Jak ci sie chce wierzyc w glupoty, to wierz, ale nie zwalczaj prawa do wypowiedzi! PS - Ode mnie dyspensy za glupote nie dostaniesz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
frank.west Re: prezydencka_dyspensja 23.03.08, 21:47 panie pośle, na dwa konta!? Odpowiedz Link Zgłoś
prezydencka_dyspepsja Re: prezydencka_dyspensja 24.03.08, 04:16 wet3 napisał: > Jak ci sie chce wierzyc w glupoty, > to wierz, ale nie zwalczaj prawa do wypowiedzi! Nic podobnego nie mialem na mysli. Na forum to oczywiscie, ze powinnismy miec mozliwosc przeczytac co ludzie mysla bez wzgledu na to kim sa i jakie maja poglady. Chodzi mi jedynie o to czy ten OBSRANY JUNKIER jest OBSRANYM europoslem WITOLDEM TOMCZAKIEM, ktory dostaje 287 euro dziennie po to, zeby pluc jadem na lamach forum GW. Panimajesz Wania? Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: prezydencka_dyspensja 24.03.08, 13:47 prezydencka_dyspepsja napisał: > wet3 napisał: > > > Jak ci sie chce wierzyc w glupoty, > > to wierz, ale nie zwalczaj prawa do wypowiedzi! > > Nic podobnego nie mialem na mysli. Na forum to oczywiscie, ze > powinnismy miec mozliwosc przeczytac co ludzie mysla bez wzgledu na > to kim sa i jakie maja poglady. > Chodzi mi jedynie o to czy ten OBSRANY JUNKIER jest OBSRANYM > europoslem WITOLDEM TOMCZAKIEM, ktory dostaje 287 euro dziennie po > to, zeby pluc jadem na lamach forum GW. Panimajesz Wania? Czyli mialem racje. A co ciebie to tak bardzo obchodzi? Forum jest dla wszystkich. Plujesz ty, pluje ja i pluja inni, a on nie ma wedlug ciebie prawa? Stuknij sie w czache. Odpowiedz Link Zgłoś
prezydencka_dyspepsja Re: prezydencka_dyspensja 24.03.08, 13:56 wet3 napisał: > Czyli mialem racje. A co ciebie to tak bardzo obchodzi? Forum jest > dla wszystkich. Plujesz ty, pluje ja i pluja inni, a on nie ma > wedlug ciebie prawa? Stuknij sie w czache. A czemu ma mnie nie obchodzic? Europosel reprezentuje moje panstwo. Chyba mam prawo wiedziec czy ten opetany junkier to Witold Tomczak. Ty kiedys spojrz i oszacuj ile czasu mu to dziennie zabiera, zeby tyle farmazonow napieprzyc na forum. Zamiast sie bic o ochrone srodowiska w parlamencie on rzyga nieanwiscia na forum. Dosc! Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Tomczak i UPR ? 24.03.08, 18:05 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=52961507&a=52970600 Odpowiedz Link Zgłoś
prezydencka_dyspepsja Re: Tomczak i UPR ? 24.03.08, 18:28 indeed4 napisał: > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=52961507&a=52970600 No tak. Jak LPR dostala po mordzie w wyborach to trzeba bylo mu sie przestawic na cos innego. UPR pasuje jak ulal. Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Re: Tomczak i UPR ? 24.03.08, 18:48 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=30942512&a=30953748 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=31390134&a=31391564 junkier to libertariański UPR - owski świrek od Korwina - 100 % Odpowiedz Link Zgłoś
priller witold tomczak i jakub tomczak? 26.03.08, 14:03 czyli polska racja stanu podniecenia. Odpowiedz Link Zgłoś
johnny-kalesony Re: prezydencka_dyspensja 27.03.08, 04:06 prezydencka_dyspepsja napisał: > Chodzi mi jedynie o to czy ten OBSRANY JUNKIER jest OBSRANYM > europoslem WITOLDEM TOMCZAKIEM, ktory dostaje 287 euro dziennie po > to, zeby pluc jadem na lamach forum GW. Panimajesz Wania? Ta suma stanowi jedynie potwierdzenie, że bycie chamowatym przygłupem ma swoje dobre strony: można wszak szantażować społeczeństwo swoją chamowatą przygłupowatością, domagając się pieniędzy za zamilknięcie i zejście społeczeńtwu z oczu. I niestety - polskie społeczeństwo (a nawet społeczeńśtwo europejskie) jest gotowe nawet taką sumę zapłacić, byleby chamowaty przygłup wreszcie się zamknął i przestał się wystawiać na widok publiczny. Pozdrawiam Keep Rockin' Odpowiedz Link Zgłoś
prezydencka_dyspepsja Re: prezydencka_dyspensja 27.03.08, 04:19 Alez johnny-kalesony chyba sie kochany napiles do syta. Odpowiedz Link Zgłoś
nick3 Też potwierdzam tę informację. 26.03.08, 15:11 Junkier kiedyś otwarcie ogłosił na forum kim jest. Było to w czasach przewagi prawicy na forum. Prowadził jakąś moherową akcję petycyjną do władz europejskich. Podał namiary do swojego biura europosła, a także szereg telefonów, adresów oraz e-maili do wysokich urzędników unijnych (np. do Barroso). Kiedy zacząłem rozgłaszać po forum, że junkier to Tomczak (ten lpr- owiec od niszczenia instalacji w galeriach), jego pierwszą reakcją nie było zaprzeczenie, lecz ogromne oburzenie na umieszczenie na wątku jego zdjęcia. Dopiero później, kiedy zeszło się na wątek sporo internautów - najpierw znikły gdzieś jego dawne posty z "autodemaskacją", a później zaczął mącić, że w gruncie rzeczy nie wiemy, czy jest Tomczakiem. Dopiero na koniec przyparty do muru zaczął zaprzeczać. Spękał. Odpowiedz Link Zgłoś
priller ideowy rodowod z LPR tlumaczy skad ten ladunek 27.03.08, 00:15 nienawisci do wszyskiego, co postepowe. Odpowiedz Link Zgłoś
mokradlo5 [...] 24.03.08, 01:02 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
prezydencka_dyspepsja Re: Junkier = europosel LPR Witold Tomczak 24.03.08, 04:11 mokradlo5 napisał: > uspokoj sie zydzie, jak sie nie podoba Polska i Polacy, to won do > Izraela Nie wiem do kogo ta mowa. A tak nawiasem, co zrobimy z prawdziwymi polskimi patriotami, ktorym sie tu nie podoba? Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: Junkier = europosel LPR Witold Tomczak 24.03.08, 09:23 to do mnie, to do mnie! Od dluzszego czasu tak na mnie poluje. To takie "katolickie" - prosto z Torunia! Odpowiedz Link Zgłoś
prezydencka_dyspepsja Re: Junkier = europosel LPR Witold Tomczak 24.03.08, 13:52 1zorro napisał: > to do mnie, to do mnie! Od dluzszego czasu tak na mnie poluje. To > takie "katolickie" - prosto z Torunia! A jak on wyniuchal ze Tys Zyd? Czy po prostu sobie tak ubzdural bo sie ujales za "zydkami" raz czy dwa wiec stales sie od razu podejrzany? Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: Junkier = europosel LPR Witold Tomczak 24.03.08, 14:19 dokladnie tak jest! a do tego jestem jeszcze gestapowskim "volksdojczem" z UBeckimi korzeniami! Ludziska w Rydzykolandzie sa KREATYWNE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mokradlo5 Re: Junkier = europosel LPR Witold Tomczak 24.03.08, 14:09 Polacy wyzwola sie spod zydowskiej okupacji i ewentualni niezadowoleni,beda mieli swoj glos we wszystkich dotyczacych ich sprawach, a nie jak obecnie Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: Junkier = europosel LPR Witold Tomczak 24.03.08, 14:20 aj waj! Allach Akbar! Odpowiedz Link Zgłoś
priller Re: Junkier = europosel LPR Witold Tomczak 26.03.08, 14:13 prezydencka_dyspepsja napisał: wiem do kogo ta mowa. A tak nawiasem, co zrobimy z prawdziwymi > polskimi patriotami, ktorym sie tu nie podoba? wyslalbym ich na bornholm. albo oddalbym im jakas gmine - np szytno. Odpowiedz Link Zgłoś
marqr Re: Junkier = europosel LPR Witold Tomczak 24.03.08, 09:17 mózg w gó..e- a może to nie tomczyk a Gosiewski?? "junkier" pasuje do obydwu Odpowiedz Link Zgłoś
prezydencka_dyspepsja Re: Junkier = europosel LPR Witold Tomczak 24.03.08, 13:51 a skad Gosiewski mialby tyle czasu na trollowanie forum GW? Bardziej mi pasuje Tomczak. Przeciez ten euroosiol nie ma tam nic do roboty tylko od rana nadaje z Brukseli. Odpowiedz Link Zgłoś
rzydzykreich a stary Giertych i sluzka belzebuba Krupa ? 24.03.08, 14:07 To robactwo trzeba wypedzic napalmem z PE. Odpowiedz Link Zgłoś
prezydencka_dyspepsja Re: Junkier = europosel LPR Witold Tomczak 24.03.08, 14:11 Cos junkier zaniemogl dzisiaj. Przestal nas nagle raczyc dzienna dawka plwocin. Zastanawiam sie co moze byc przyczyna. Czyzby tylek Tomaczakowi gore? Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: Junkier = europosel LPR Witold Tomczak 24.03.08, 14:21 uchlal sie w te Swieta. Dostal duzo "mszalnego wina" z Torunia.... Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: 1zorro 24.03.08, 16:21 1zorro napisał: > Junkier = europosel LPR Witold Tomczak > uchlal sie w te Swieta. Dostal duzo "mszalnego wina" z Torunia.... Tobie, entuzjasto politycznej poprawnosci, juz doszczetnie pod deklem odbija! Uwazasz, ze tylko takie antypolskie charakterki jak ty maja tylko i wylacznie prawo wciskac nam kit???! Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: 1zorro 24.03.08, 16:28 "antypolskie" - tak , antypolskie - nie. A to zasadnicza roznica, moj drogi.... Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: 1zorro 24.03.08, 18:53 1zorro napisał: > "antypolskie" - tak , antypolskie - nie. A to zasadnicza roznica, > moj drogi.... Prawie wszystkie twoje wypowiedzi klasyfikowac mozna jako czysto antypolskie bez cudzyslowu! Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: 1zorro 24.03.08, 19:08 bo nie jestem ksenofobem? Bo nie jestem rasista? Bo nie uznaje homoseksualistow jako podludzi? Bo mysle po europejsku a nie po "torunsku"? Jesli to jest antypolskie, to masz racje. Odpowiedz Link Zgłoś
prezydencka_dyspepsja Re: 1zorro 24.03.08, 19:19 1zorro napisał: > bo nie jestem ksenofobem? Bo nie jestem rasista? Bo nie uznaje > homoseksualistow jako podludzi? Bo mysle po europejsku a nie > po "torunsku"? Jesli to jest antypolskie, to masz racje. Nie wiem na jakiej podstawie tak zwani patrioci zdefiniowali sobie co to znaczy "antypolskie". A dla mnie, to wlasnie oni sa antypolscy. Wedlug mnie to jest antypolska postawa, zeby siac nienawisc dla innych Polakow, ktorzy maja na przyklad inna wiare, czy orientacje seksualna. To sa Polacy i jako Polacy wszyscy powinni byc tak samo szanowani. Odpowiedz Link Zgłoś
mokradlo5 Re: 1zorro 25.03.08, 04:01 alez jestes rasista, dbasz wylacznie o zydowskie interesy tow.Zydzie. Co to jest myslenie po 'EUROPEJSKU", czy to takie widzenia po opiciu sie koszerna? Odpowiedz Link Zgłoś
prezydencka_dyspepsja Re: 1zorro 25.03.08, 11:47 mokradlo5 napisał: > alez jestes rasista, dbasz wylacznie o zydowskie interesy > tow.Zydzie. Co to jest myslenie po 'EUROPEJSKU", czy to takie > widzenia po opiciu sie koszerna? A tak na serio to z jakiego powodu tak bardzo nie lubisz Zydow? Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: 1zorro 26.03.08, 06:12 a gdzie ty jestes "w domu"? Bo w Polsce ciebie ni ma... Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: 1zorro 26.03.08, 06:11 mokradlo, a ty myslisz czasem co ty piszesz, czy tylko tak bezmyslnie po klawiaturze "klepiesz"? Odpowiedz Link Zgłoś
remik.bz A jakie ma to znaczenie kim jest Junkier ? 24.03.08, 15:46 Polska jest w UE. Tolerancja to wazna wartość unijna. W UE jest miejsce dla róznych poglądów. Europosłowie są wybierani w demokratycznych procedurach. Nie bardzo rozumiem w czym problem? jesli Junkier jest europosłem , co co w tym "do dyskusji? " Taka była wola wyborców . Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: A jakie ma to znaczenie kim jest Junkier ? 24.03.08, 16:29 "taka byla wola wyborcow"....Niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
remik.bz Dobrze , że szanujesz reguły demikracji 24.03.08, 16:38 1zorro napisał: > "taka byla wola wyborcow"....Niestety. Rozumiem żal.... Ale cieszę sie ,że Ty, mój przeciwnik polityczny szanujesz reguły demokracji. I nie "olewasz" woli wyborców. Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: Dobrze , że szanujesz reguły demikracji 24.03.08, 16:54 absolutnie nie olewam. I ja respektuje. Ale tego samego wymagam od strony przeciwnej. Wiesz co ci powiem, nie moglem patrzec na Giertycha i sluchac jego bzdur, ale ten facet zdobyl u mnie duzo uznania jak po przegranych wyborach podal sie doe dymisji i zszedl ze sceny politycznej. Ale z podniesiona przylbica. Czego nie mozna powiedziec o Kaczynskim.... Odpowiedz Link Zgłoś
preminger Re: reguły demikracji 24.03.08, 18:01 1zorro napisał: > Ale z podniesiona przylbica. Czego nie mozna > powiedziec o Kaczynskim.... z przyłbicą czy bez, jakie to ma znaczenie, przecież to nie są medytacje kontemplująch przy wódce archeologów, pis spacyfikował poglądy na prawicy żeby po przyśpieszonych wyborach i ratyfikacji traktatu mieć jeszcze racje bytu Odpowiedz Link Zgłoś
prezydencka_dyspepsja Re: A jakie ma to znaczenie kim jest Junkier ? 24.03.08, 17:45 remik.bz napisał: > Nie bardzo rozumiem w czym problem? jesli Junkier jest > europosłem , co co w tym "do dyskusji"? Nie ma zasadniczego problemu z wyrazaniem swoich pogladow. Jedynie martwi mnie to, ze jako Euoroposel musi ukrywac sie pod pseudonimem Junkra, aby moc opluc wszystkich, ktorzy mu sie nie podobaja. Dlaczego nie odpowie smialo, ze jest Junkrem i lubi sobie anonimowo poswintuszyc, wyrzygac swoj antysemityzm i homofobie ot tak publicznie na forum i pod przykrywka Junkra bo w przeciwnym wypadku mogliby mu te 287 euro odebrac na kilka dni. To jedno, a drugie juz mowilem raz, ze tyle czasu co Junkier vel Tomczak spedza na forum stawia jego funkcje europosla w dosc klopotliwym swietle. Wobec tego kiedy on ma wlasciwie czas na bycie europoslem? Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: prezydencka_dyspensja 24.03.08, 18:58 Widze, ze masz problem. Wobec tego musze przypomniec ci, ze na tym forum wszyscy poslugujemy sie ksywami - i kazdy, nizaleznie od tego czy ci sie to podoba czy nie, ma prawo do wypowiedzi. Widac tez, ze plty interesuja cie bardziej niz cel tego forum. Odpowiedz Link Zgłoś
prezydencka_dyspepsja Re: prezydencka_dyspensja 24.03.08, 19:03 wet3 napisał: > kazdy, nizaleznie od tego > czy ci sie to podoba czy nie, ma prawo do wypowiedzi. Prawa do wypowiedzi nie odbieram nikomu. Przeczytaj co pisalem poprzednio. Jednak nie wszyscy jestesmy Europoslami. Wiec od Europoslow bym oczekiwal, ze beda mowic otwarcie co mysla. Dlatego przeciez zostali wybrani przez narod. Nie po to, zeby kryc sie pod maska Junkra i swinic sie na forum, plujac na zydow i innych. Odpowiedz Link Zgłoś
evident lpr tak jak pis to niebezpieczne 24.03.08, 16:59 dla Polski partie oszołomstwa i populizmu Odpowiedz Link Zgłoś
kauzyperda że debil to było wiadomo, ale że z LPR to już 24.03.08, 16:59 ludzkie pojęcie przechodzi. Na aż tak głupiego nie wyglądał... Odpowiedz Link Zgłoś
prezydencka_dyspepsja Czy moze ktos mi wyjasni 24.03.08, 18:57 Czy moze ktos mi wyjasni gdzie utkwil Junkier? Co sie z nim dzisiaj stalo? Gdzie jest dzienna dawka trucizny? Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: Czy moze ktos mi wyjasni 24.03.08, 19:10 pisalem juz. Dostal ekstra transport "mszalnego" z Torunia. No i chlopak troche przesadzil.... Odpowiedz Link Zgłoś
prezydencka_dyspepsja Pan Tomczak wrocil na lamy forum GW 25.03.08, 11:50 No prosze, wrocil. Panie Tomczak niech pan sie obmyje troche bo smrod Pan roznosisz. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier I nie zapominając o Radiu Maryja i o. Rydzyku! 25.03.08, 11:53 Łoooł, osobnego wątku się doczekałem. Wzruszające… Temu mędrkowi mogę przypomnieć, że byłem/jestem jeszcze co najmniej dwoma innymi europosłami, Gosiewskim, pracownikiem szatabu PiS, asystentem Kurskiego, a nawet samym Jackiem Kurskim! I nie zapominając o Radiu Maryja i o. Rydzyku! Odpowiedz Link Zgłoś
prezydencka_dyspepsja Re: I nie zapominając o Radiu Maryja i o. Rydzyku 25.03.08, 11:55 junkier napisał: > Łoooł, osobnego wątku się doczekałem. Poniewaz twoje kretynstwo osiagnelo legendarny poziom. Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: I nie zapominając o Radiu Maryja i o. Rydzyku 26.03.08, 06:14 widzisz? Nawet dzieki glupocie mozna sie na "afisz" dostac.... Odpowiedz Link Zgłoś
priller Re: Junkier = moczar + goebbels 26.03.08, 14:00 prezydencka_dyspepsja napisał: > Z jakiej racji taki balwan jest oplacany przez nas wszystkich? z jakiej racji ta menda nic calymi dniami nie robi poza pisaniem na forum? Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: priller 26.03.08, 14:20 priller napisał: > Junkier = moczar + goebbels > prezydencka_dyspepsja napisał: > > > Z jakiej racji taki balwan jest oplacany przez nas wszystkich? > > z jakiej racji ta menda nic calymi dniami nie robi poza pisaniem na > forum? A ty z Tel Awiwu nadajesz? Wiem, ze tam Moczara bardzo nie lubia! Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: priller 26.03.08, 15:25 ...tu rozglosnia Radyjo Maryja, mowi wasz stary wiarus wet3. Pozdrowienia dla Rydzola! Odpowiedz Link Zgłoś
gamon.0 junkier, to zwykły cham,bolszwik i kapuś UB... 26.03.08, 19:31 jego teksty świadczą o jego prymityżwie,i typowym wyszkoleniu PZPR ! Odpowiedz Link Zgłoś
priller Re: priller 27.03.08, 00:13 wet3 napisał: > priller napisał: > Junkier = moczar + goebbels > > > prezydencka_dyspepsja napisał: > > > > > Z jakiej racji taki balwan jest oplacany przez nas wszystkich? > > > > z jakiej racji ta menda nic calymi dniami nie robi poza pisaniem > na > > forum? > > A ty z Tel Awiwu nadajesz? Wiem, ze tam Moczara bardzo nie lubia! a ty piszesz do mnie? a gdzie lubia moczara? Odpowiedz Link Zgłoś
nick3 Re: wet3 27.03.08, 00:19 Wet3 wie gdzie lubią Moczara, bo stamtąd pisze;-) Odpowiedz Link Zgłoś
priller Re: wet3 27.03.08, 01:49 pewnie lubia go posrod prawdziwych polakow. junkier, czy to prawda, ze moczar ma zostac patronem wyzszej szkoly spolecznego sponsorowania? Odpowiedz Link Zgłoś
prezydencka_dyspepsja Ponizszy list wyslalem do Europosla Tomczaka 27.03.08, 04:00 Szanowny Panie Europosle Tomczak, Forumowicze Gazety Wyborczej sa podzieleni czy tak zwany "Junkier" jest pseudonimem uzywanym przez Pana na forum tejze Gazety. Dyskusja zrobila sie bardzo zwawa i jezeli Pan laskawie przeczyta kilka z tych postow, to zgodzi sie Pan, ze ta dyskusja przyjela wrecz tony bardzo nienawistne. Dla dobra sprawy, czy moglby Pan potwierdzic, ze jest Pan "Junkrem", albo tez zaprzeczyc temu? Bardzo prosze o rychle ustosunkowanie sie do mojej prosby. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_endecje Re: Ponizszy list wyslalem do Europosla Tomczaka 27.03.08, 04:15 endeckie scierwo juz sie odezwalo.... Odpowiedz Link Zgłoś