kain_brat_abla 23.03.08, 09:51 Z Pati mogę iść wszędzie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cometessa Re: Ubrani do kościoła 23.03.08, 19:15 Pani Eugenio, jest pani pięknie ubrana. Sama również ubieram się w lumpeksach, można tam znaleść ciekawe rzeczy i jak widzę, pani to się udaje znakomicie. Wygląda Pani elegancko, a to rzadkość wśród polskich emerytów. Nie wypowiem się na temat tego czy jest Pani, czy nie - szczęsliwa, jakby to nie wyglądało na zdjęciu, ponieważ to pani osobista sprawa. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dalatata Re: Ubrani do kościoła 24.03.08, 00:19 comtessa, jesli ktos organizowalby konkurs na miss protekcjonalnosci, wygralabys. najwaznijesze to przywalic nie? Odpowiedz Link Zgłoś
gadolinn [...] 23.03.08, 21:55 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kylax Ale masz podejscie do ludzi. 23.03.08, 22:37 A niby dlaczego kurewka? Ubiera sie mloda kobieta w sposob kolorowy i wyrazajacy pewnosc siebie, dzieki czemu nie wyglada jak masa Polakow ze spuszczona glowa i zwisajacymi z nosa gilami. Masz cos przeciwko robotnikom, storozm i szkolnym woznym? Odpowiedz Link Zgłoś
dalatata Re: Ubrani do kościoła 24.03.08, 00:21 z pewnoscia ty jestes CEO duzej miedzynarodowej firmy, chodzisz w garniturach od Armaniego, koszule (na spinki!) od Zegny, buty - to musi byc przynajmniej Boss. jestes boski. tylko ten berecik a antenka...ups.... Odpowiedz Link Zgłoś
gadolinn Re: Ubrani do kościoła 24.03.08, 04:03 eee eee eee eee eee i eee same pudla Odpowiedz Link Zgłoś
tia666 Re: Ubrani do kościoła 24.03.08, 15:16 hmmm, gw nie zamiescila zdjecia z twoim image i stad ta pogarda do drugiego czlowieka? Odpowiedz Link Zgłoś
dalatata Re: Ubrani do kościoła 24.03.08, 15:25 mam w nosie czy pudla. nie podoba mi sie co Pan napisal. bo po co tak pisac. Odpowiedz Link Zgłoś
gadolinn Re: Ubrani do kościoła 24.03.08, 17:26 ale nie napisales(as), ze sie moj post nie podoba, tylko, ze ja napewno jestem CEO i tak czy siak sie ubieram; dlatego napisalem, ze same pudla. Odpowiedz Link Zgłoś
dalatata Re: Ubrani do kościoła 24.03.08, 18:56 zakladalem ze ironia bedzie widoczna :-) Odpowiedz Link Zgłoś
gadolinn Re: Ubrani do kościoła 25.03.08, 21:38 Ironia moze i byla widoczna. Ale nie w tym rzecz, tylko w tym, ze nie wiadomo, jak ja wygladam, wiec twoj post nie mial sensu - czy ironia widoczna czy nie. Odpowiedz Link Zgłoś
drojb Re: gadolinn, wiadomo jak wyglądasz (portret wewnę 25.03.08, 23:45 trzny). I wystarczy. Nikt nie jest ciekaw reszty. Odpowiedz Link Zgłoś
gadolinn Re: gadolinn, wiadomo jak wyglądasz (portret wewn 26.03.08, 00:16 piszesz w imieniu wszystkich? czy moze nikogo? Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Ubrani do kościoła 23.03.08, 22:27 Ależ nachalna hiena z tego dziennikarza... Człowiek mówi, prosi Odpowiedz Link Zgłoś
mabmab Ubrani do kościoła 24.03.08, 01:29 O matko! Jaki denny tekst! Jak się ma treść do tytułu???? Co tu ma kościół do rzeczy? I jaki był sens napisania tej niepołączonej w jakąkolwiek całość zbieraniny opowieści dziwnej treści ??? Odpowiedz Link Zgłoś
dalatata Re: Ubrani do kościoła 24.03.08, 15:28 bo ludzie maja niedzielne ubrania. i to ciekawe ze do pracy mozna sie ubrac byle jak, a do kosciola ladnie. zupelnie odwrotnie niz tu, w UK. do pracy ladnie a do kosciola byle jak. i to jest tak po prsotu ciekawe. ale jak kogos nie ciekawi, to przeciez moze nie czytac. Odpowiedz Link Zgłoś
drojb Re:Aleś niedomyślna, mabmab 25.03.08, 23:49 Strój jest tu pretekstem do opisu mentalności stanu średniego IV lub już V (albo IV i pół) RP. To lustro. Możesz się w nim obejrzeć, albo zakrzyknąć: zara, zara, mnie tu nie ma! Odpowiedz Link Zgłoś
nasan heh, niezle 24.03.08, 02:47 fajny tekst. nie wiem dlaczego ale fascynuja mnie ludzie. moge sluchac innych godzinami. Odpowiedz Link Zgłoś
halicz5 No i to jest właśnie ten cud gospodarczy 24.03.08, 15:17 Gratulacje dla autora i fotografa. Odpowiedz Link Zgłoś
pos3gacz Ubrani do kościoła 24.03.08, 15:22 Wszyscy modlą sie o zdrowie. Faktycznie, to rozum im nie jest potrzebny do niczego. Odpowiedz Link Zgłoś
damianbsc Re: Ubrani do kościoła 24.03.08, 15:43 Bóg nie patrzy na ubranie ale na serce! Odpowiedz Link Zgłoś
dalatata Re: Ubrani do kościoła 24.03.08, 16:02 tego to ja nie wiem, ale z cala pewnoscia sasiedzi patrza na ubranie a nie na serce :-) damianbsc napisał: > Bóg nie patrzy na ubranie ale na serce! Odpowiedz Link Zgłoś
gadolinn Re: Ubrani do kościoła 24.03.08, 18:10 Takich masz sasiadow. Moze czas zamieszkac w lepszym miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
dalatata Re: Ubrani do kościoła 24.03.08, 18:57 ja?! ja nie chodze do kosciola i nie mieszkam w Polsce. na cale szczescie!! Odpowiedz Link Zgłoś
rraaddeekk Re: Ubrani do kościoła 24.03.08, 19:55 a gdzie fotka adwokata? Ciekawi mnie jak wygląda jego ulubiona marynarka. Mam podobne podejście do stroju jak on. Codziennie do "fabryki" koszula (na spinki ale nie od Zegny ;-) ) i garnitur. Dlatego w weekend pełen luz. Odpowiedz Link Zgłoś
drojb Re: Boga możesz poznać tylko w kościele 25.03.08, 23:52 więc On jest taki, jak sobie wymyślisz, albo jak ci podpowiedzą - księża, opinia społeczna, albo media. Odpowiedz Link Zgłoś
gadolinn Re: Boga możesz poznać tylko w kościele 26.03.08, 00:18 albo nie ma go wcale i wszystko co z nim zwiazane to bzdura Odpowiedz Link Zgłoś