lechickachata 14.01.08, 23:32 No wiecie co!!! (odezwała się hiperaktywna) Gosia ♥ Michasia ♥ Odwiedź Kacperka! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
e_rubi Re: Od 12 godzin zero postów 15.01.08, 10:00 wlasnie - hiperaktywna Gosiu! Tobie to sie chyba jakas oficjalna nagana nalezy :-) a tak serio to ja ostatnio mam malo czasu, znowu zawirowania w pracy pracownicze (uwierzysz, ze nastepna babeczke mam w ciazy? naprawde chyba u nas ciaze sa zarazliwe...), myslalam ze styczen bedzie spokojniutki a tu doopa Odpowiedz Link Zgłoś
lechickachata Re: Od 12 godzin zero postów 15.01.08, 11:09 Ja właśnie zaczęłam ferie i powinnam wreszcie mieć więcej czasu, ale cóż - dziś do pracy :o)) Część moich znamienitych uczniów idzie trybem studenckim i jak dzieci wrócą po feriach to oni dopiero zaczną sesję, a potem ledwie tydzień wolnego (tak jakby wolnego, bo młodziaki już właśnie będa miały szkołę). Ble... Takie mam ferie. Proszę się na mnie nie gniewać, ale ostatnio totalnie się nie wyrabiam forumowo. Coś Basi obiecałam i na razie się nie wyrobiłam. Więcej! Mail z życzeniami świątecznymi od A-nulli też już chyba zakwitł mi w skrzynce... No i tak to właśnie wygląda! Gosia ♥Michasia ♥ 1% dla Kacperka! Odpowiedz Link Zgłoś
lechickachata Aha! 15.01.08, 11:10 Faktycznie, z tymi ciążami to chyba macie najwyższą statystykę w kraju!!! Gosia ♥Michasia ♥ 1% dla Kacperka! Odpowiedz Link Zgłoś
baska121 Re: Aha! 15.01.08, 13:45 Tak jezeli chodzi o ciaze to sie sypneło .U córki w pracy tez kilka i wszystkie pójda na l-4 .Dzieciaków przybedzie . Odpowiedz Link Zgłoś
e_rubi Re: Aha! 15.01.08, 14:09 ale u mnie nie tak ostatnio tylko zawsze tak jest, non stop mam po 2 dziewczyny w ciazy, a czesc jest zawsze na macierzynskim :-) w sumie tak to jest jak sie zatrudnia wiekszosc mlodych kobiet. nasz ostatni przychow: dwojka dzieciakow nie ma jeszcze roku (dziewczyny wrocily do pracy ale tylko na pol etatu), 2 ciaze, 1 wychowawczy i 1 macierzynski :-) ja sie oczywiscie bardzo ciesze, ze sie rodza dzieciaki...ale nie ukrywam, ze jest to dla mnie jako pracodawcy spore wyzwanie, zeby to wszystko jakos rozplanowac, zorganizowac i zeby dziewczyny mialy do czego wrocic Odpowiedz Link Zgłoś