pogardzamwyksztalciuchami 24.03.08, 10:43 ogarnia mnie pusty śmiech bo pan to Polak czy Czech? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maruda.r Re: Wojna domowa o Europę 25.03.08, 18:59 pogardzamwyksztalciuchami napisała: > ogarnia mnie pusty śmiech > bo pan to Polak czy Czech? **************************** No tak: pusty. Ser, jak rozumiem, masz na biurku. Odpowiedz Link Zgłoś
whiskeyjack Re: Wojna domowa o Europę 27.03.08, 12:35 Pusta to jest maruda, choc nie wiem czy na biurku (skad u licha biurko? Skad ser?) Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Wojna domowa o Europę 27.03.08, 13:04 whiskeyjack napisał: > Pusta to jest maruda, choc nie wiem czy na biurku (skad u licha > biurko? Skad ser?) ********************************* A z polskiego porzekadła: "śmieje się, jak głupi do sera". Z nicku wnoszę, że reprezentujemy różne kultury, więc robię wyjątek i tłumaczę. Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Wojna domowa o Europę 27.03.08, 13:41 Czy autor tekstu aby na pewno nie chciał napisać "obaj antagoniści"? Protagoniści to jednak troszkę co innego. Chociaż jeśli potraktować polską politykę jak czarną komedię z chórkiem, to i protagoniści się znajdą... Odpowiedz Link Zgłoś