pogardzamwyksztalciuchami GWno z bazin 27.03.08, 20:28 Wlasnie przypada rocznica ogloszenia (przez MICHNIKA i jego sponsorow) zyda JUDASZA nowym "ewangelista". "ewangelia" judasza mimo iz rodacy michnika wpakowali w nia sporo SREBRNIKOW, zakonczyla sie spektakularnym FIASKIEM. Dlaczego? Bo judaszysci, zamiast LECZYC chorych jak to czynil ZYD CHRYSTUS, proponowali im EUTANAZJE, a zamiast chleba i podrecznikow dla glodnych KATOLICKICH dzieci, proponowali im aborcje. (prosze zobaczyc tego 'LEKARZA" z miasta Lodz, ktory od lat "pomaga" dzieciom) www.morgentaler.ca/fredericton.asp nasuwa sie pytanie: dlaczego goclawski i zycinski nie zajma sie pijanstwem POLAKOW, zjawiskiem tak nagminnym, tak hanbiacym, tak ponizajacym tak szkodliwym? dlaczego zajmuja sie Rydzykiem? Rydzyk prezentuje FAKTY o lichiarzach i "prywatyzatorach" ( definicje "prywatyzacji" znajda panstwo w 7 przykazaniu ZYDA MOJZESZA). Gdyby rydzyk mowil nieprawde, juz dawno bylby w wiezieniu. cenzorze, kasowanie FAKTOW to pogwalcenie prawa do swobody slowa, gwarantowanej KONSTYTUCJIA, umowami miedzynarodowymi, karta praw czlowieka, i GLOSNYMI DEKLARACJAMI ORGANIZACJI ZYDOWSKICH. kasujac ten post, udowodnisz ze deklaracje organizacji zydowskich sa tyle samo warte co obietnice michnika o drugiej japonii, lub obietnice ZYDA lenina o dawaniu kazdemu wedlug potrzeb. My KATOLICY szanujemy ZYDOW. Wierzymy ze pewien cholernie przystojny ZYD jest SYNEM BOZYM, a pewna przesliczna ZYDOWECZKA jest MATKA BOGA. Nie chcemy cenzorze, zeby OSOBNICY ktorzy tyle razy oklamali POLAKOW siali JUDASZYZM i niezgode w okresie WIELKANOCY. Wybierzcie sobie inny termin dla judaszyzmu Z okazji WIELKANOCY, zyczymy naszym starszym braciom w wierze SMACZNEGO WEDZONEGO i smacznego jajka. A jesli o jajku mowa, pamietacie panstwo pewnego ministra z okresu komunizmu, ktory w dobie reglamentacji zywnosci (kartki) proponowal POLAKOM aby jedli dziennie "jedno jajeczko". Uciekl wtedy do izraela. Odpowiedz Link Zgłoś
pissonu "Wiadomości" z magla 27.03.08, 22:11 Ten warchlacki podbródek Urbańskiego doskonale świadczyo jego wiarygodnosci! Hamy to kupią! Odpowiedz Link Zgłoś
angrusz1 "Wiadomości" z magla 27.03.08, 22:50 Za dużo spekulacji a za mało informacji . Odpowiedz Link Zgłoś
neskim Urbański, bierz d... w troki i wynocha 28.03.08, 12:29 Dotychczas tego grubasa, gdzie się dało, broniłem. Sądziłem, że to facet z charakterem, a nie kundel Kaczorów. Teraz widzę, że się myliłem - sorry! Urbański, bierz d... w troki, a pod pachę tę swoją PiStację i spieprzaj. Zwłaszcza, że właśnie się dowiedziałem, że już w kospirze ("Wola") byłeś krętacz i matacz. Jak nsię będziesz stołka i tej Ziobry PiStacji trzymał, to podam szczegóły... Odpowiedz Link Zgłoś