18261826www 27.03.08, 07:42 BOGU DZIEKI!!!ze nasi chlopcy nie uzyli broni. Wrogosc i nienawisc pozostala by na wieki.Chronmy ludnosc serbska w Kosowie,pomagajmy na ile nas stac,ale nie uzywajmy broni. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zlomas1 Re: Polska gromi ONZ za Mitrowicę 27.03.08, 07:45 Jak fajnie pouczać innych siedząc bezpiecznie na d...e. Odpowiedz Link Zgłoś
kroliklesny Re: Polska gromi ONZ za Mitrowicę 28.03.08, 12:37 zlomas1 napisał: > Jak fajnie pouczać innych siedząc bezpiecznie na d...e. A co ty robisz w Kosowie? Okupantem jestes, ladnie to tak? Odpowiedz Link Zgłoś
18261826www Bogu dzieki ,ze nasi chlopcy nie uzyli broni 27.03.08, 07:48 Wrogosc i zal pozostaly by na wieki.Pomagajmy Serbom jak mozemy,chronmy ich aby nie zostali wypedzeni z ziemi ojczystej,ale nie uzywajmy przeciwko nim broni ,nawet jesli sami musimy poniesc ofiary. Odpowiedz Link Zgłoś
henrywigo Polska gromi ONZ za Mitrowicę 27.03.08, 07:56 Niech pilnuja pokoju ci co ta hece rozpoczeli,a nie Polacy ktorzy nie maja tam nic do szukania.Polsce tam baz nie potrzeba a te Polskie kundelki ktore na kolanach sie czolgaja by sie przypodobac moznym tego swiata za przyslowione zlewki niech sami sie w policjantow zabawia i nadstawia swoje wlasne lby,a Polscy policjanci maja pilnowac bezpieczenstwa wlasnych rodakow by mogli spokojne spac. Odpowiedz Link Zgłoś
alex00 Polska gromi ONZ za Mitrowicę 27.03.08, 08:19 Nasi nauczyciele od PO robia nam taka opinie. A policjanci tam sa, gdyz im pewnie bardzo dobrze placa. Czy wystarczajaco? To juz inna sprawa. A tak w ogole to mi cholernie wstyd jako Polakowi, ze w ciagu kilku lat po zrzuceniu bolszewickiego jarzma dajemy wykorzystywac sie jako narzedzie represji. I to przeciwko komu? Przeciwko narodowi, ktory jeszcze niedawno myslal o nas jak o braciach. Wstyd i hanba dla tego rzadu od Przysposobienia Obronnego. Niech PiS namiesza im teraz z Traktatem az sie ta cala europejska klika w k urwi i zaklusuja na kosc sloniowa. Referendum w Polsce na temat nowego Swietego Przymierza. Tak jak w Irlandii. Przynajmniej wygramy nowe koncesje polityczne w czasie przepychanek propagandowych przed glosowaniem. A tak w ogole to rzygac mi sie chce na ten rzad. Odpowiedz Link Zgłoś
edytor1 Polska gromi ONZ za Mitrowicę 27.03.08, 08:51 Polska powinna zdymisjonować Schetynę i Klicha natychmiast. A tak w ogóle - kto temu rządowi dał prawo uznać Kosowo? Stało się. To, że tam od 10 lat byli polacy obserwatorzy - to nie mogło oznaczać, że można było teraz w skrajnie odmiennej sytuacji politycznej wysłać policjantów jako turystów. To idiotyczny pomysł Schetyny i Klicha. Policjanci powinni żądać odszkodowania po 1 milionie złotych. Koszta powinni ponieść Komorowski, Klich i Schetyna. Przepędzić tych amatorów na cztery strony świata. Do tej trójki dołączyć Sikorskiego. Wysłać na cztery strony świata. Odpowiedz Link Zgłoś
hassprediger okupanci wynocha z Serbskiej ziemi nie macie tam 27.03.08, 09:04 nic do gadania a do wrogów się strzela nawet udających rozjemców z ONZ... Odpowiedz Link Zgłoś
kroliklesny Re: Polska gromi ONZ za Mitrowicę 28.03.08, 12:40 edytor1 napisal: "Koszta powinni ponieść Komorowski, Klich i Schetyna. Przepędzić tych amatorów na cztery strony świata. Do tej trójki dołączyć Sikorskiego. Wysłać na cztery strony świata" Halo! A po cholerke mi oni w swiecie potrzebni? Niech sie dalej kisza w polskim zascianku! Odpowiedz Link Zgłoś
kacap_z_moskwy Zamalo postrzelali w Iraku i Afganie? 27.03.08, 09:13 Chca i w Serbii postrzelac? Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod jeżeli bandyci strzelają, to trzeba też strzelać 27.03.08, 10:44 farm1.static.flickr.com/77/188163350_c74d3d071d.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
astr72 Re: 27.03.08, 19:27 Witaj ponownie internetowy trollu :) Bandytów, tyle że "legalnych" szukaj w UCK :) Odpowiedz Link Zgłoś
astr72 Re: 27.03.08, 20:12 Oczywiście że odpowiadasz profilowi internetowego trolla. Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Re: 27.03.08, 20:14 upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/e/ee/Internet_Troll_velu_ill_artlibre_jnl.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
j23plpol Astr72 27.03.08, 22:54 Z debilami nie dyskutuj, odhod jak Wyborcza, zero argumentów, same obelgi Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Re: Astr72 28.03.08, 10:36 www.allthingsbeautiful.com/all_things_beautiful/images/milosevic.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
1julia11 Klicha plany to 4000 żołnierzy 27.03.08, 10:46 Ten nieodpowiedzialny minister - psycholog (rzeczywiście zaliczył z wojska tylko Przysposobienie Obronne) szabelką pomachuje. Przedtem krytykowali Kaczyńskich, że przedłużali kontrakt w Iraku. Polskich żołnierzy poza granicami było 1800. Teraz te sługusy UE stale zwiększją kontyngenty ale i miejsca na całym świecie. Afganistan, Czad, Kosowo. W Afganistanie - będą w czterch miejscach byli w jednym (ale namioty oczywiście porozrzucane w kilku miejscach). Klich wczoraj nawet nie potrafił odpowiedzieć jak długo będą w Afganistanie. Niewiem, ale długo - to jego odpowiedź. Widocznie nie było informacji z Brukseli. W kraju - całe wojsko faktycznie sposobi się do awantur. Nie mają w ogóle szkolenia na potrzeby obronne naszego kraju - Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
real_mr_pope Polska gromi ONZ za Mitrowicę 27.03.08, 11:00 Jak ktoś używa broni wobec policjantów to policjanci powinni mieć prawo odpowiedzieć ogniem. Jak ktoś niszczy mienie publiczne policjanci powinni mieć prawo użyć broni. A tu nie mogą użyć nawet broni gładkolufowej. Skandal i narażanie policjantów na utratę życia. Odpowiedz Link Zgłoś
j23plpol Real Mr Pope 27.03.08, 23:00 Serbowie po prostu przyszli do pracy, do swojego sądu. Mienie publiczne? Nie publiczne, serbskie. Chcesz strzelać do ludzi, którzy przyszli bronić swojej państwowości? Odpowiedz Link Zgłoś
kroliklesny Re: Polska gromi ONZ za Mitrowicę 28.03.08, 12:47 real_mr_pope napisał: > Skandal i narażanie policjantów na utratę życia. To niech sie okupanci wynosza do domu. Jadac do brudnej roboty za szmal powinni sie zorientowac, do jakiej roboty sie zglosili. I to dobrowolnie- wstyd! Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro2 Gromy należą się Komorowskiemu i Sikorskiemu 27.03.08, 12:42 Kto Komorowskiego i Sikorskiego upoważnił do tego by uznać niepodległość Kosowa?. Bo przecież większość w sejmie to tego nie może upoważnić. Podpis Prezydenta w atmosferze nacisków UE i Brukseli - był formalnością. A dlaczego nie wypowiedzial się naród polski. Naród polski - przypomnijmy libertynom - słowiański. Naród nasz nigdy by się nie zgodził na to by wystąpić przeciwko słowianom mając do wyboru muzułmanów. To chyba oczywiste. Dlatego Komorowski - historyk (mimo, że ze szkoły Geremka) z faryzeuszem brytyjskim - popełnili kardynalny błąd. Proponujemy wysłać ich obydwóch na rozmowy z Serbami. Niech to wytłumacż im sami osobiście. Bezprzykładny folwark Komorowskiego w sejmie(nota bene: Sikorski ma rancho - dla takich samych dyplomatołków jak on). On ma gdzie sobie porządzić. Tam się wyżywa - podobno patrząc jak wyjmuje się poroże jeleniom "na żywca". Odpowiedz Link Zgłoś
alex00 Re: Gromy należą się Komorowskiemu i Sikorskiemu 27.03.08, 13:41 A tak w ogole to skad sie ta banda wziela. Tusk jest piata kolumna niemieckich ziomkostw. Nagle "nasi" politycy sa poklepywani po plecach w Europie. Kaczory nikomu nie pasowali bo stawiali sie i chcieli cos dla nas ukrecic. Koncesje polityczne, ktore by w przyszlosci nas zabezpieczaly. Chociaz tez wg mnie za malo. Ale ta terazniejsza swolocz to juz ponizej krytyki. Kto dal im mandat na podejmowanie takich decyzji jak uznanie Kosowa? Nawet nie bylo ogolno-narodowej debaty. Bylem w tym czasie w Polsce i ogladalem w TV co sie tam dzialo. Ten rzad nie powinien miec wiecej czasu niz na spakowanie teczek i na kopach powinni wyleciec. Banda aroganckich rzezimieszkow, "madrzejszych" od reszty narodu. A ta cala reszta co sie opozycja nazywa tez nie wiele lepsza. Nic dziwnego, ze mamia nas w Europie, na kazde, niesmiale uwagi o zabezpieczaniu naszych interesow wpadaja w histerie robiac nas niemalze odpowiedzialnymi za przyszlosc calego kontynentu. Jakby Anglik, Niemiec czy Francuz kiedykolwiek liczyli sie z naszym zdaniem. W naszych politykach odzywaja stare kompleksy i grzechy jeszcze z przed zaborow, kiedy na wydre juz handlowano Rzeczypospolita, a co swiatlejsi byli gnojeni przy pomocy pieniedzy ze wschodu i z zachodu. Potrzeba nam porzadnego, prawicowego rzadu. Odpowiedz Link Zgłoś
real_mr_pope Re: Gromy należą się Komorowskiemu i Sikorskiemu 27.03.08, 18:20 > Kto Komorowskiego i Sikorskiego upoważnił do tego by uznać > niepodległość Kosowa?. Coś takiego. To Komorowski z Sikorskim uznali? Wydawało mi się, że to decyzja rządu była, a nie ministra i marszałka. I nie pytaj kto upoważnił rząd do podejmowania decyzji. Wyjdziesz na głupka. > Naród polski - przypomnijmy libertynom - słowiański. Naród > nasz nigdy by się nie zgodził na to by wystąpić przeciwko słowianom > mając do wyboru muzułmanów. Komorowski niech sobie będzie historykiem, Ty nim nigdy nie zostaniesz. Gdy chodziło o Rosjan (słowianie) czy Ukraińców (też) Polacy znakomicie współpracowali z Turkami czy Tatarami. Ty z takich co woli oberwać w mordę od Rosjanina niż poprosić o pomoc muzułmanina? Gratuluję samozaparcia. Odpowiedz Link Zgłoś
astr72 Re: Gromy należą się Komorowskiemu i Sikorskiemu 27.03.08, 19:32 real_mr_pope napisał: > Gdy > chodziło o Rosjan (słowianie) czy Ukraińców (też) Polacy znakomicie > współpracowali z Turkami czy Tatarami. Ty z takich co woli oberwać w mordę od > Rosjanina niż poprosić o pomoc muzułmanina? Gratuluję samozaparcia. > Wracając do teraźniejszości to zastanawiające czy ci nowi (w kategoriach państwowości) muzułmańscy przyjaciele mogą nam w czymś pomóc czy to budżet naszego państwa będzie dla nich pomocny :) Odpowiedz Link Zgłoś
real_mr_pope Re: Gromy należą się Komorowskiemu i Sikorskiemu 27.03.08, 20:02 > Wracając do teraźniejszości to zastanawiające czy ci nowi (w > kategoriach państwowości) muzułmańscy przyjaciele mogą nam w czymś > pomóc czy to budżet naszego państwa będzie dla nich pomocny :) Jak Amerykanie Polakom pomagali to pewnie nie roztrząsałeś tego, czy nowi katoliccy przyjaciele amerykańskich metodystów i baptystów mogą im jakoś pomóc:) Cóż, zawsze dobrze mieć sojusznika na Bałkanach. Serbowie nimi nigdy nie byli, nie są i wątpliwe czy będą:) Są zbyt prorosyjscy a ja wolę tzw. Zachód. Odpowiedz Link Zgłoś
astr72 Re: Gromy należą się Komorowskiemu i Sikorskiemu 27.03.08, 20:19 real_mr_pope napisał: > > Wracając do teraźniejszości to zastanawiające czy ci nowi (w > > kategoriach państwowości) muzułmańscy przyjaciele mogą nam w czymś > > pomóc czy to budżet naszego państwa będzie dla nich pomocny :) > > Jak Amerykanie Polakom pomagali to pewnie nie roztrząsałeś tego, czy nowi > katoliccy przyjaciele amerykańskich metodystów i baptystów mogą im jakoś pomóc:) Przyznam szczerze że roztrząsałem i nijak nie mogę pojąć dlaczego katoliccy przyjaciele Wujka Sama są wierni jak regularnie bity pies i dlaczego odpowiada im rola mięsa armatniego w tym niewątpliwie sadomasochistycznym związku. > Cóż, zawsze dobrze mieć sojusznika na Bałkanach. Serbowie nimi nigdy nie byli, > nie są i wątpliwe czy będą:) Są zbyt prorosyjscy a ja wolę tzw. Zachód. Za to na pewno możemy liczyć na mafię albańską którą będziemy chcąc nie chcąc finansować w najbliższej przyszłości z pieniędzy podatników. To jest niepodważalny argument. Odpowiedz Link Zgłoś
real_mr_pope Re: Gromy należą się Komorowskiemu i Sikorskiemu 27.03.08, 23:05 > Przyznam szczerze że roztrząsałem i nijak nie mogę pojąć dlaczego > katoliccy przyjaciele Wujka Sama są wierni jak regularnie bity pies i > dlaczego odpowiada im rola mięsa armatniego w tym niewątpliwie > sadomasochistycznym związku. No widzisz:) A jak Reagan wspierał w Polsce "Solidarność" to na jaką wierność Polski mógł liczyć jak była w bloku socjalistycznym? Dzięki ówczesnej polityce zdobył sobie państwo gotowe iść za Amerykanami w ogień choćby Amerykanie nas osrali. > Za to na pewno możemy liczyć na mafię albańską którą będziemy chcąc > nie chcąc finansować w najbliższej przyszłości z pieniędzy > podatników. To jest niepodważalny argument. Ano, tu masz rację. Ale sądzisz, że gdyby Polska nie uznała Kosowa, to mafia zostałaby zlikwidowana? Jeśli nie istniałaby pomoc międzynarodowa, to zniknęłyby struktury przestępcze? Wątpliwe. A teraz Polska ma szanse coś ugrać na kryzysie bałkańskim. Współpracując wyłącznie z Serbią bylibyśmy na 100% przegrani, bo Serbowie i tak będą rozmawiać z Europą przez Rosję (teraz, po 'niepodległości' Kosowa). Czas pokaże czy w kwestii politycznej to była dobra decyzja. Moim zdaniem była, ale nie będę za nią umierać. Odpowiedz Link Zgłoś
astr72 Re: Gromy należą się Komorowskiemu i Sikorskiemu 28.03.08, 07:53 > Ano, tu masz rację. Ale sądzisz, że gdyby Polska nie uznała Kosowa, to mafia > zostałaby zlikwidowana? Jeśli nie istniałaby pomoc międzynarodowa, to zniknęłyby > struktury przestępcze? Wątpliwe. A teraz Polska ma szanse coś ugrać na kryzysie > bałkańskim. Nie chodzi o likwidację struktur mafijnych a raczej o to że Polska chcąc nie chcąc będzie je świadomie wspierać wraz z innymi państwami UE. Podziwiam twój optymizm. Polska miała coś ugrać i na Iraku i na Afganistanie. Jak było w rzeczywistości i kto ukręcił na tym lody wszystkim dobrze wiadomo. Jak sobie przypomne te wizje wielkiego biznesu dla polskich przedsiębiorstw które miały brać udział w odbudowie Iraku to mnie smiech ogarnia. > Współpracując wyłącznie z Serbią bylibyśmy na 100% przegrani, bo > Serbowie i tak będą rozmawiać z Europą przez Rosję (teraz, po 'niepodległości' Kosowa). Czas pokaże czy w kwestii politycznej to była dobra decyzja. Moim zdaniem była, ale nie będę za nią umierać. Cieszę się że ująłeś słowo niepodległość Kosowa w cudzysłowie. Zgadzam się że czas a w zasadzie historia oceni tą decyzję i polityków którzy ją podjęli. Moim zdaniem to bzdurna decyzja. Pożyjemy..zobaczymy...a w zasadzie dostaniemy "po kieszeni" wszyscy, bez wyjątku. Odpowiedz Link Zgłoś
real_mr_pope Re: Gromy należą się Komorowskiemu i Sikorskiemu 28.03.08, 16:59 > Pożyjemy..zobaczymy...a w zasadzie dostaniemy "po kieszeni" wszyscy, > bez wyjątku. To pewne, że dostaniemy. W jakim stopniu to zobaczymy:) Ale pisząc 'ma szanse ugrać' wyraziłem tylko myśl o możliwości, nie przekonanie o zdarzeniu. Popierając Serbię w tym sporze nic byśmy nie ugrali, bo prędzej czy później Serbia i tak dogada się z Francją czy Niemcami. Coś jak zakład Pascala. Odpowiedz Link Zgłoś
j23plpol Mr Pope 27.03.08, 23:05 Kolejna ofiara propagandy CNN i Gazety Wyborczej. Kiedy Bóg chce poniżyć człowieka, to odbiera mu rozum. Odpowiedz Link Zgłoś
real_mr_pope Re: Mr Pope 28.03.08, 16:35 Cieszę się, że się przedstawiłeś. Jaki jest następny krok naszej znajomości? Odpowiedz Link Zgłoś
kroliklesny Re: Mr Pope 28.03.08, 18:27 real_mr_pope napisal do mojego przyjaciela "j23plpol": > Cieszę się, że się przedstawiłeś. Jaki jest następny krok naszej znajomości? No i kto ma gejowskie zapedy? Bo j23plpol jest facetem, znam go. Wiec kicaj sie, pope! Odpowiedz Link Zgłoś
kroliklesny Re: Gromy należą się Komorowskiemu i Sikorskiemu 28.03.08, 13:02 real_mr_pope napisał: Cóż, zawsze dobrze mieć sojusznika na Bałkanach. Serbowie nimi nigdy nie byli, > nie są i wątpliwe czy będą:) Są zbyt prorosyjscy a ja wolę tzw. Zachód. Rzeczywiscie, historykiem to ty jestes zadnym. Pewnie o II wojnie swiat. nie slyszales. Wtedy Serbowie byli twoim sojusznikiem. I w czasach ruchawki w Poznaniu, i w grudniu -70, i w - 76, i w czasach wojny -81. Ale ty na tyle masz wiedzy, ze sie zacukales we wlasnym polskim sosie. Ty sobie mozesz wolec tzw. Zachod. Pytanie, czy Zachod woli ciebie, "europejczyku". Bo ja nie! Moje podatki ida na razie na ciebie, a gdy twoje beda finansowac EU, to porozmawiamy. Odpowiedz Link Zgłoś
real_mr_pope Re: Gromy należą się Komorowskiemu i Sikorskiemu 28.03.08, 16:57 > Pewnie o II wojnie swiat. nie slyszales. Wtedy Serbowie byli twoim > sojusznikiem. Pewnikiem słyszałem. Ale moim nie byli, w II WŚ nie walczyłem a przez sam fakt walki z faszystami sojuszu jeszcze z Polską nie uczynili. Ci 'sojusznicy' wyeliminowali zresztą innych 'sojuszników' czym zrobili dobrze i faszystom, i komunistom. Mnie astr72 podziwia za optymizm a ja Ciebie za prostotę postrzegania świata. > Moje podatki ida na razie na ciebie, a gdy twoje beda finansowac > EU, to porozmawiamy. To wróć z UE, pomieszkaj w Polsce to i moje podatki będą szły na Ciebie. Do tego czasu rozmawiać nie będziemy. P.S Twój nick zdradza głęboką fascynację kulturą gejowską. I jak Cię nie nazwać Europejczykiem? Odpowiedz Link Zgłoś
kroliklesny Re: Gromy należą się Komorowskiemu i Sikorskiemu 28.03.08, 18:20 real_mr_pope napisał: > P.S Twój nick zdradza głęboką fascynację kulturą gejowską. I jak Cię nie nazwać Europejczykiem? Byl taki jeden Jasiu. W szkole opowiadal pani, ze mu sie wszystko kreci kolo odwloka. To chyba tobie tez, bo wsrod krolikow, w przeciwienstwie do srodowisk "Mr. popuw" obecnosci "kochajacych inaczej" raczej nie obserwowano? O ile znam jezyk polski, to przydomek "lesny" moze sie kojarzyc ze wszystkim, ale nie z odwlokiem, Jasiu, wiesz? A przydomek wzial sie z ochoczego bzykania siostry Jasia, Jasiu- Europejczyku z kudlatym jezorem! Odpowiedz Link Zgłoś
kroliklesny Re: Gromy należą się Komorowskiemu i Sikorskiemu 28.03.08, 12:56 astr72 napisał: "Wracając do teraźniejszości to zastanawiające czy ci nowi (w kategoriach państwowości) muzułmańscy przyjaciele mogą nam w czymś pomóc czy to budżet naszego państwa będzie dla nich pomocny"- Sorry, kolego, pomagasz mi w dyskursie p-ko "mr pope", ale Twoja wypowiedz kojarzy mi sie z kwiatkiem, ktory sie do okretu przyczepil i "plyniemy!" krzyczy. "Nasze" panstwo jak na razie BIERZE, a nic nie daje do EU, wiec tu obciazen sie nie boj. A gdy zacznie DAWAC, to moze bedzie bardziej upowaznione do swoich, czesto zaskakujacych opinii. Odpowiedz Link Zgłoś
astr72 Re: Gromy należą się Komorowskiemu i Sikorskiemu 28.03.08, 15:02 > Sorry, kolego, pomagasz mi w dyskursie p-ko "mr pope", ale Twoja > wypowiedz kojarzy mi sie z kwiatkiem, ktory sie do okretu przyczepil > i "plyniemy!" krzyczy. Nikomu nie pomagam tylko biorę udział w dyskusji więc nie bardzo rozumiem co mają do rzeczy te idiotyczne porównania. "Nasze" panstwo jak na razie BIERZE, a nic > nie daje do EU, wiec tu obciazen sie nie boj. A gdy zacznie DAWAC, > to moze bedzie bardziej upowaznione do swoich, czesto zaskakujacych > opinii. Szkoda że muszę cytować samego siebie..ale jeśli ktoś nie czyta ze zrozumieniem to trudno: "Wracając do teraźniejszości to zastanawiające czy ci nowi (w kategoriach państwowości) muzułmańscy przyjaciele mogą nam w czymś pomóc czy to budżet naszego państwa będzie dla nich pomocny" Napisałem BĘDZIE a nie JEST więc nie rozumiem twoich luźnych dygresji w temacie. Odpowiedz Link Zgłoś
kroliklesny Re: Gromy należą się Komorowskiemu i Sikorskiemu 28.03.08, 12:53 real_mr_pope napisał: "Gdy chodziło o Rosjan (Słowianie) czy Ukraińców (też) Polacy znakomicie współpracowali z Turkami czy Tatarami. Ty z takich co woli oberwać w mordę od Rosjanina niż poprosić o pomoc muzułmanina? Gratuluję samozaparcia." Prosze o przyklady tej wspolpracy Polski z tatarami przeciwko rosji. ja mam niestety inne dane i obawiam sie, ze to Ty nie zostaniesz historykiem. Ktory muzulmanin Ci pomogl? Oczywiscie, polskich Tatarow nie wliczam. Odpowiedz Link Zgłoś
real_mr_pope Re: Gromy należą się Komorowskiemu i Sikorskiemu 28.03.08, 17:08 > Prosze o przyklady tej wspolpracy Polski z tatarami przeciwko rosji. > ja mam niestety inne dane Dane to sobie możesz mieć, mnie nie interesuje opinia miłośnika kultury gejowskiej. Zachęcam do zapoznania się z lekturą dotyczącą historii stosunków polsko-moskiewskich w XVI-wieku. > Ktory muzulmanin Ci pomogl? Mam wymieniać nazwiska? Kilkunastu co mi osobiście pomogło by się znalazło, żaden nie jest polskim Tatarem. A Serb żaden. Odpowiedz Link Zgłoś
kroliklesny Re: Gromy należą się Komorowskiemu i Sikorskiemu 28.03.08, 18:23 real_mr_pope napisał: > > > Ktory muzulmanin Ci pomogl? > > Mam wymieniać nazwiska? Kilkunastu co mi osobiście pomogło by się znalazło Sorki, a w czym tobie ci chlopcy pomagali? I co tu Serbowie maja do roboty?! Odpowiedz Link Zgłoś
j23plpol A propos Real Popa 28.03.08, 21:40 Wiesz, króliku, ciężko jest dyskutować z facetem, który nie ma pojęcia o czym pisze i zarzuca innym, że oddają się lekturze książek na temat. Tacy zawsze "wiedzą lepiej", niech im ziemia lekką będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
human77 Polska gromi ONZ za Mitrowicę? 27.03.08, 18:04 ONZ jest najbardziej kompetentna do podejmowania decyzji w sprawie użycia broni przeciwko ludziom. Wynika to z oglądu spraw. Dowódca powinien kordynować działania od strony logistycznej i technicznej. Istotnie dowódca powinien być doradcą w tej sprawie lub współpodejmować decyzję. Użycie broni jest ostatecznością. Jednak jeżeli ma to zapobiec eskalacji i większym stratom w ludziach trzeba podejmować decyzję. Odpowiedz Link Zgłoś
wielkaalbania niech zyje wolna kosova 27.03.08, 18:28 tam dojdzie jeszcze do pare starc ... oczywiscie jesli na to pozwoli europa, ale jesli europa i usa postapia tak jak trzeba z serbami, czyli mocno to bedzie kulturka tam, bedzie cacko, z serbami trzeba ostro, inaczej wywoluja kolejna wojne na balkanach po wojnie w slowenii,chorwacji,bosni i w kosovie, zal gdy czytam to co pisze zdecydowana wiekszosc polakow, posty popierajace okupacje i zbrodnie dokonywane przez serbow, jak mozna popierac takich mordercow ktorzy spowodowali ze rozpad bylej jugoslawii kosztowal ludzkosci wiecej krwi niz rozpad zssr (bez kaukazu)? jak mozna pisac takie bzdury ze kosova to kolebka panstwowosci serbii ??? kazdy wie ze slowianie pojawiali sie tam w 7 wieku, a kiedy albanczycy ?? kiedy ??? wiele wiekow temu, idzcie i czytajcie historie, jestescie nikim, oszukujecie albo nie macie wlasnego zdania, jestescie zalosni ze oszukujecie, kazdy wie ze serbowi okupowali kosove,ale najwazniejsze jest ze serbowie przegrali, nikt nie chcial zyc i mieszkac z nimi , i teraz slowenia,chor,bos,mac,kosova,carnogora to wolne kraje, te kraje po tym jak uzyskali niepodleglosc rozwijaja sie, tam idzie ku lepszemu, a serbowie beda sie starac by przynajmniej oderwac kawalek z polnocy kosovy, kiedys publikowano w albanskiej prasie plan wg ktorego oni te czesc maja dostac, oby nieeeeeeeee, ale jako albanczyk nawet nie bede zalowal jesli dostana ten kawalek,zeby nie bylo ich wiecej tam, w panstwie kosovy, wszystko zalezy od usa, najwazniejsze to ze kosova jest wolna, jest albanska a wy mozecie pisac klamstwa, i popierac narod ktory dokonywal najwieksze zbrodnie pod koniec xx w, idzcie na rambo 4, te sceny ktore tam sa to typowe dla serbow, identycznie mordowali cywilna ludnosc w bosnii i w kosovie, ale dostali od historii, sa przegrani, sa zrozpaczeni bo my albani wygralismy !!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
astr72 Kosovo je srpsko, srpsko ostace! 27.03.08, 19:24 Zacznijmy od tego że nie ma takiego państwa jak cyt."Kosova" za to jest serbska prowincja Kosowo którą oprócz twoich rodaków zamieszkuje również ludność serbska o czym raczysz zapominać. Kto zagwarantuje im że będą mogli nadal swobodnie mieszkać w Kosowie? Twoj mafijny idol Thaci? Odnośnie zarzutów pod adresem morderstw Serbów, twoi pobratymcy z UCK nie są "gołąbkami pokoju" a faktów dotyczących mordowania cywilnej ludności serbskiej przez UCK nie ukryje ani europejska propaganda w mediach ani twoje ckliwe pisanie o tym jacy jesteście biedni i uciemiężeni. Przecież jeszcze do 1998 roku wasze UCK było na liście organizacji terrorystycznych. Rozumiem, teraz jesteście "użytecznymi" terrorystami..partyzantami :) Jesteście większością w Kosowie bo przez lata wypędzaliście Serbów z ich rodzinnych domów w Kosowie więc nie pieprz farmazonów o jakichś urojonych okupantach i ciemiężonych Albańczykach. Wy Albańczycy jesteście współwinnymi temu co działo się w Kosowie. Kontynuując..Kosowo to kolebka serbskiej państwowości. Nie wiesz dlaczego - doczytaj. Przerażająca jest ilość cerkwi i klasztorów które twoi pobratymcy podpalili i zniszczyli w Kosowie. To jest zbrodnia przeciwko kulturze i przejaw prawdziwego barbarzyństwa a ty kreujesz w swoim poście wizerunek "biednych" i "okupowanych". Nikt nie chciał żyć i mieszkać z Serbami? Może nikt nie chce mieć w Europie was Albańczyków za sąsiadów ani tym bardziej "gości" którzy po latach wypędzą prawowitych "gospodarzy". Przyjdzie czas to miejmy nadzieję europejczykom oczy się otworzą. Oby nie za późno. Gdy czytam tego typu bełkot tworzony pewnie w alkoholowej malignie chciałbym doradzić ci zmianę nicka z "wielkaalbania" na "wielka_bania" Odpowiedz Link Zgłoś
real_mr_pope Re: Kosovo je srpsko, srpsko ostace! 27.03.08, 23:06 Bądź jednak chociaż sprawiedliwy. Bajki o Wielkiej Albanii to tylko druga strona konfliktu. Pierwsza to Wielka Serbia. Odpowiedz Link Zgłoś
j23plpol Mr Pope 27.03.08, 23:13 Prawda o Wielkiej Albanii sięga 18 wieku. Wielka Serbia 20-go. Zanim zaczniesz pisać, przeczytaj kilka książek na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś
real_mr_pope Re: Mr Pope 28.03.08, 17:09 Ty zanim zaczniesz przelewać swoje mądrości z lektur podejdź do problemu z punktu widzenia człowieka myślącego. Co z tego, że Wielka Albania sięga XVIII wieku jeśli to bajka? Odpowiedz Link Zgłoś
j23plpol Re: Mr Pope 28.03.08, 18:08 Bajka? Włącz rozum, wyłącz WSI24. Żądania mniejszości sziptarskiej w Macedonii, naciski mniejszości sziptarskiej w Dolinie Preszewskiej, twierdzenia ministra spraw zagranicznych albanii o budowie wielkiej albanii i tysiąc podobnych to też bajki? Odpowiedz Link Zgłoś
j23plpol ADMIN 27.03.08, 23:09 Możesz usunąć post osobnika "wielkaalbania" za rasizm?. Jeśli nie, przeczytaj regulamin. Odpowiedz Link Zgłoś
kroliklesny Re: niech zyje wolna kosova 28.03.08, 13:14 wielkaalbania napisał: > tam dojdzie jeszcze do pare starc ... oczywiscie jesli na to pozwoli > europa, ale jesli europa i usa postapia tak jak trzeba z serbami, > czyli mocno to bedzie kulturka tam, bedzie cacko, z serbami trzeba > ostro, inaczej wywoluja kolejna wojne na balkanach po wojnie w > slowenii,chorwacji,bosni i w kosovie, > zal gdy czytam to co pisze zdecydowana wiekszosc polakow, posty > popierajace okupacje i zbrodnie dokonywane przez serbow, jak mozna > popierac takich mordercow ktorzy spowodowali ze rozpad bylej > jugoslawii kosztowal ludzkosci wiecej krwi niz rozpad zssr (bez > kaukazu)? jak mozna pisac takie bzdury ze kosova to kolebka > panstwowosci serbii ??? kazdy wie ze slowianie pojawiali sie tam w 7 > wieku, a kiedy albanczycy ?? kiedy ??? wiele wiekow temu, idzcie i > czytajcie historie, jestescie nikim, oszukujecie albo nie macie > wlasnego zdania, jestescie zalosni ze oszukujecie, kazdy wie ze > serbowi okupowali kosove,ale najwazniejsze jest ze serbowie > przegrali, nikt nie chcial zyc i mieszkac z nimi , i teraz > slowenia,chor,bos,mac,kosova,carnogora to wolne kraje, te kraje po > tym jak uzyskali niepodleglosc rozwijaja sie, tam idzie ku lepszemu, > a serbowie beda sie starac by przynajmniej oderwac kawalek z polnocy > kosovy, kiedys publikowano w albanskiej prasie plan wg ktorego oni > te czesc maja dostac, oby nieeeeeeeee, ale jako albanczyk nawet nie > bede zalowal jesli dostana ten kawalek,zeby nie bylo ich wiecej tam, > w panstwie kosovy, wszystko zalezy od usa, najwazniejsze to ze > kosova jest wolna, jest albanska > a wy mozecie pisac klamstwa, i popierac narod ktory dokonywal > najwieksze zbrodnie pod koniec xx w, idzcie na rambo 4, te sceny > ktore tam sa to typowe dla serbow, identycznie mordowali cywilna > ludnosc w bosnii i w kosovie, ale dostali od historii, sa przegrani, > sa zrozpaczeni > bo my albani wygralismy !!!!!!!!!!!!! Sluchaj ty ksiezycu albanski: radzilem ci ladnie, idz do pracy i badz mezczyzna, a ty pajak jeden siedzisz tu i psujesz polski jezyk, budalo sziptarska! na razie Kosowo jest ZALEZNE, od USA jest zalezne ofiaro historii. Wiec przegrales misiu bez bialej czapeczki na glowce! Przez ostatnie 18 lat rozmawialem z wieloma mieszkancami Balkan, ostatnio nawet 2 dni temu z twoim rodakiem. Nikt, doslownie nikt, niezaleznie od narodowosci nie twierdzil, ze okres Jugoslowianskiej Federacji byl czyms zlym. Wszyscy zalowali minionej potegi. Krytykuja Jugoslawie tylko mlodzi Polacy, ktorzy pojecia nie maja, o czym pisza, oraz ty, przez ktorego przemawia faszyzm albanski. A teraz marsz do roboty, bo jak na razie to zyjesz z moich podatkow, pasterzu koz! I pamietaj, nie wykorzystuj tych biednych zwierzat! A co do historii zasiedlen w Kosowie, to poczytaj sobie ksiegi katastralne z Imperium Ottomanskiego (o ile wiesz, co to). W 1592 roku na okolo 600 przysiolkow serbskich bylo w Kosowie 6 albanskich, 1 zydowski i 3 chorwackie (o ile dobrze pamietam). No to teraz wypchaj sie kozim serkiem, misiu! Badz mezczyzna i bierz sie do dojenia kur! Odpowiedz Link Zgłoś
j23plpol 18261826www 27.03.08, 22:49 18261826www : jesteś pewien, że nie użyli??? Na czym opierasz swoją pewność? Na kłamstwach Skieterskiej? Odpowiedz Link Zgłoś
remik.bz Jaki jest los Serbów aresztowanych w Mitrovicy? 28.03.08, 08:17 Czy ktos wie jaki jest los Serbów przewiezionych z Mitrovicy do Pristiny ? O ile wiem Pristina jest "w calosci" albańska. To chyba niezbyt miła perspektywa dla zatrzymanych Serbów? A tak naprawdę , to za co włąsciwie zostali zatrzymani? Rozumiem, że odebrano im siłą ojczyznę, ale czy ktoś im nagle odebrał obywatelstwo serbskie? Odpowiedz Link Zgłoś
kroliklesny Re: Jaki jest los Serbów aresztowanych w Mitrovic 28.03.08, 13:46 remik.bz napisał: > Czy ktos wie jaki jest los Serbów przewiezionych z Mitrovicy do > Pristiny ? > O ile wiem Pristina jest "w calosci" albańska. To chyba niezbyt miła > perspektywa dla zatrzymanych Serbów? > A tak naprawdę , to za co włąsciwie zostali zatrzymani? Rozumiem, że > odebrano im siłą ojczyznę, ale czy ktoś im nagle odebrał > obywatelstwo serbskie? Przed kilkoma dniami mowiono w TV serbskiej, ze oskarzono ich o terroryzm. Przypuszczam, ze po cichu ONZ wypusci ich. Albanczycy, gdyby to od nich zalezalo, trzymaliby ich zywych i po trochu sprzedawali na wolnym rynku narzady (nerki, watroby), az do smierci. Podobne przypadki dotyczace losu aresztowanych przez UCK i porwanych Serbow po "pokojowych" bombardowaniach NATO w 1999 opisala byla prokurator Trybunalu Niesprawiedliwosci w Hadze, Carla del Ponte, zwana na Sycylii "La puttana"; w tej sprawie mozna jej chyba wierzyc? Odpowiedz Link Zgłoś
magnusg Dyplo-Cwaniaczki Tusk,Sikorski i Bartoszewski 28.03.08, 18:25 na most do Mitrovicy i niech bronia swjej decyzji o uznaniu rozbioru Serbii. Odpowiedz Link Zgłoś
tornson Nieprzypominam sobie by ONZ zaakceptowała rozbiór 28.03.08, 21:44 Serbii. Niech więc polaczki, które poparły separatystów albańskich w serbskim Kosowie, mają pretensje do siebie i reszty bandyckich państw które uznały rozbiór Serbii. Odpowiedz Link Zgłoś
j23plpol Fitna, Geert Wilders 28.03.08, 22:00 Wczoraj film jeszcze tam był, dziś już nie. Ja go widziałem, nie wiem jak wy. Niech żyje wolność słowa w Eurokołchozie! Szkoda, że nie widzieliście, cała prawda o islamie, Koranie i szowiniźmie muzułmanów, oraz zbrodniach islamistów w imię Mahometa. 15 minut prawdy. Oczywiście Wyborcza linku nie podała, bo to niepoprawne politycznie. Ciekawe, czy jeśli Al-Kaida zbombarduje dom Michnika, ktoś przejrzy na oczy. Ach, niech żyją społeczeństwa wielokulturowe! A Europa? Ginie. Wierząc w wartości, którym wielokrotnie zaprzeczała. Kosovo je srce Srbije! www.liveleak.com/view?i=e73_1179959332 Odpowiedz Link Zgłoś
yacek1 kim jest Jacek, Saryusz-Wolski? 30.03.08, 05:11 i co ten facet zamierza robic w Serbii? Jezeli go tam ktos zaprosil to napewno nie serbscy patrioci. Zwykle gnojki wlazace bez mydla swoim UEpejskim panom. Teraz Del Ponte pisze ksiazki o tym jak Serbskim wiezniom albanscy zbrodniarze usuwali organy i sprzedawali je "demokratycznemu" zachodowi. Makabra. I ta baba sadzila Serbow za zbrodnie wojenne a nic nie zrobila aby prawdziwych zbrodniarzy postawic przed sadem. Moze polscy dochodzeniowcy pomoga Serbom w ustaleniu winnych tej ohydnej, makabrycznej zbrodni przy ktorej gwalty sa "pieszczota". Takich zbrodniu nie dopuszczal sie nawet Dr. Joseph Mangele. Odpowiedz Link Zgłoś