gdkj 30.03.08, 17:18 Czyżby obaj politycy przestraszyli się ,że Polacy wreszcie przeczytają to o co się kłócą? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
funia81 Tusk: Podstawą ratyfikacji będzie projekt rządowy 30.03.08, 17:21 Moze zmiencie jednak tytul na glownej stronie? Na razie jest "taryfikacja" zamiast "ratyfikacji". Smiesznie troche... -- f. Odpowiedz Link Zgłoś
po_strach [...] 30.03.08, 20:01 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: I tak kazdy naglowek GWna jest smieszny.... 30.03.08, 20:03 to po co czytasz, gamoniu? Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: I tak kazdy naglowek GWna jest smieszny.... 30.03.08, 21:03 Jak nie będziesz się z normą ( 10 postów na /h) to z premii nici. żebyś nie był zdziwiony.... Odpowiedz Link Zgłoś
po_strach Trzymam norme GWna... 30.03.08, 21:07 ..tyle postow ile klamstw przeciw PIS na h... Mozna tez powiedziec, ze jestem tak cichy jak GWno w cisze wyborcza... Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Trzymam norme GWna... 30.03.08, 21:24 po_strach napisał: > ..tyle postow ile klamstw przeciw PIS na h... Mozna tez powiedziec, > ze jestem tak cichy jak GWno w cisze wyborcza... Agitowałeś w kościołach w wybory? Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: Trzymam norme GWna... 31.03.08, 02:16 nie dość, że trolluje to jeszcze kłamie Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Będziemy grillować pisiorków podczas wakacji 30.03.08, 17:25 powiedział Tusk. Jak już przerobił ich na befsztyk. Odpowiedz Link Zgłoś
dr_nauk Re: Złajdaczony bolszewizm! 30.03.08, 17:26 Chapeau bas. Takiego tekstu to i za Bieruta by chyba nie wymyslili :) Odpowiedz Link Zgłoś
darkraj Re: Złajdaczony bolszewizm! 30.03.08, 18:27 dr_nauk napisał: > Chapeau bas. Takiego tekstu to i za Bieruta by chyba nie wymyslili :) ======================================== Bo wtedy nie bylo przechrztow. Honorowe wyjechaly sobie w 1968, a reszta zostala budowac nowy lad. I zbudowali, efekty znamy juz od ponad 20 lat:-((( Odpowiedz Link Zgłoś
shithead Re: Złajdaczony bolszewizm! 30.03.08, 19:15 Efektem tym powinno się nazywać tzw. polski katolicyzm, który jest wyjątkow wsteczniackim nurtem "cheścijaństwa" opierający się na totalitaryzmach wszelkich odmian od zakutego komunizmu po nacjonalizm i faszyzm. Przykładami tego są zarówno PZPR jak i LPR, Samoobrona czy PiS. Większość polskiego luda (szczególnie ta z tzw. ściany wschodniej to ciemnota, która musi być prowadzona przez tych co jaj będą mówili jak powinna oddziaływać na bodźce zewnętzne. Krótko; jakimś mnie panie Boże głąbem stworzył takim mnie będziesz miał do końca moich dni. Odpowiedz Link Zgłoś
po_strach Tak Tusk umarl za Nicee... ot, linia PO.... 30.03.08, 20:03 .. cos jeszcze zostalo z obietnic PO? Gdzie sa nizsze podatki? Ostatnie tygodnie awantur pozwolily PO przykryc kolejne tygodnie niemrawych rzadow... teraz czas upomniec sie o realizacje programu Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: Tak Tusk umarl za Nicee... ot, linia PO.... 30.03.08, 20:04 pokaż, gdzie w programie PO jest zapisane, że w pierwszym roku rządów przy realizacji budżetu PISS będą niższe podatki pokaż szczekaczko, że choć raz masz coś merytorycznie do powiedzenia Odpowiedz Link Zgłoś
po_strach Re: Tak Tusk umarl za Nicee... ot, linia PO.... 30.03.08, 20:17 a gdzie w programie PIS bylo napisane, ze 3 mln mieszkan i inne obietnice beda w 2 lata... lecz skoro PO juz wowczas oficjalnie domagala sie spelnienia obietnic PIS a sama uwaza sie za partie duza efektowniejsza, to pierwszy rok wydaje sie adekwatny... zwlaszcza, ze nie wymagam az tak wiele, tylko wybrane fragmenty programu... wystarczy, czy nadal nie rozumiesz baranie? Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: Tak Tusk umarl za Nicee... ot, linia PO.... 30.03.08, 20:46 czyli wyszło, że jesteś niczym innym jak żałosną szczekaczką Odpowiedz Link Zgłoś
po_strach Re: Tak Tusk umarl za Nicee... ot, linia PO.... 30.03.08, 20:52 czyli wyszlo, ze jestes żałosnym baranem. Odpowiedz Link Zgłoś
placebo99 Przynajmniej jest pewne, że będzie 3 x 15%. Cud!!! 30.03.08, 21:40 1. stopa referencyjna: 15% 2. stopa lombardowa: 15% 3. stopa depozytowa: 15% Jeśli płaciłeś ratę kredytu hipotecznego 1500zł to wkrótce zapłacisz ratę 4500zł. To jest CUD!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: Przynajmniej jest pewne, że będzie 3 x 15%. C 30.03.08, 22:39 Płaciłem 1500zł, a teraz płacę 800zł, i z miesiąca na miesiąc systematycznie maleje. Choćbyś nie wiadomo jak truł i nudził na temat niespełnialnych cudów. a teraz popraw berecik i idź zmów paciorek Odpowiedz Link Zgłoś
placebo99 Widać, że kolesie z układu dali zniżkę... 30.03.08, 22:48 > Płaciłem 1500zł, a teraz płacę 800zł Odpowiedz Link Zgłoś
sznicel4 Re: Widać, że kolesie z układu dali zniżkę... 30.03.08, 22:52 placebo99 napisał: > > Płaciłem 1500zł, a teraz płacę 800zł > > > może aż tak jest zauroczony tuskiem, że nie wie, że ma raty malejące. zapewne tak jak penis w miarę upływu czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
po_strach Re: Widać, że kolesie z układu dali zniżkę... 30.03.08, 22:55 nie dodal za co placi... pewnie za robienie laski... potanialo widac. Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: Widać, że kolesie z układu dali zniżkę... 31.03.08, 02:16 oczywiście, że mam raty malejące, panie szpicel podobnie jak 100% wszystkich myślących kredytobiorców Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Tak Tusk umarl za Nicee... ot, linia PO.... 30.03.08, 21:11 A o mieszkanie, już sie upomniałeś "śmieciu" - to nie jest epitet, uznałem, że jednak dorównałeś poziomem... po_strach napisał: > .. cos jeszcze zostalo z obietnic PO? Gdzie sa nizsze podatki? > Ostatnie tygodnie awantur pozwolily PO przykryc kolejne tygodnie > niemrawych rzadow... teraz czas upomniec sie o realizacje programu Odpowiedz Link Zgłoś
mathieu13006fr Re: Złajdaczony bolszewizm! 30.03.08, 17:27 placebo99 napisał: > Ścierwoliberały to parszywy odbyt bolszewizmu > złajdaczonego z elementem reakcji kapitlistycznej > podczas targowicy okrągłostołowej to brzmi jak kazanie pseudo ojca Rydzyka. Drogi autorze tego slowotoku! przezarles sie komuniami i tak ci teraz odbija. wez se kropli mietowych na trawienie, usiadz na kiblu i spoko, przejdzie wydal z siebie te nienawisc, bo pękniesz chlopcze. Odpowiedz Link Zgłoś
2_x_duck PiS chcial sprytnie obalic ta szkodliwa dla UE 30.03.08, 17:37 ustawe. Najpierw dla pozorow podpisal ja prezydent a potem mial ja Jaroslaw uwalic w parlamencie. Niestety przegral wybory i te plany zostaly pokrzyzowane. Dlatego teraz takie wykrety. Szkoda bo oddajemy za nic nasza niepodleglosc kamaryli z UE Odpowiedz Link Zgłoś
shithead Re: PiS chcial sprytnie obalic ta szkodliwa dla U 30.03.08, 19:17 2 x duck i raz gołą dupą w głupi ryj!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
2_x_duck Re: PiS chcial sprytnie obalic ta szkodliwa dla U 30.03.08, 19:44 > 2 x duck i raz gołą dupą w głupi ryj!!!! To ty jestes ta POwska inteligencja :)) Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany Ta wybitna POwska inteligencja, wielofakultetowa ) 31.03.08, 01:43 2_x_duck napisał: > > 2 x duck i raz gołą dupą w głupi ryj!!!! > > To ty jestes ta POwska inteligencja :)) Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: PiS chcial sprytnie obalic ta szkodliwa dla U 30.03.08, 21:16 To "madre" słowa, przepojone troską o oczyznę i wewnętrznym przekonaniem, że jedynym prawdziwym i oczywistym następcą mesjasza jest Jarosław Kac. ( brat Lecha) 2_x_duck napisał: > ustawe. > Najpierw dla pozorow podpisal ja prezydent a potem mial ja Jaroslaw uwalic w > parlamencie. Niestety przegral wybory i te plany zostaly pokrzyzowane. > Dlatego teraz takie wykrety. Szkoda bo oddajemy za nic nasza niepodleglosc > kamaryli z UE Odpowiedz Link Zgłoś
2_x_duck Re: PiS chcial sprytnie obalic ta szkodliwa dla U 30.03.08, 21:20 > To "madre" słowa, przepojone troską o oczyznę i wewnętrznym > przekonaniem, że jedynym prawdziwym i oczywistym następcą mesjasza > jest Jarosław Kac. ( brat Lecha) Daruj sobie. Po prostu tak wygladal plan. Tak mysle. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: PiS chcial sprytnie obalic ta szkodliwa dla U 30.03.08, 21:41 2_x_duck napisał: > > To "madre" słowa, przepojone troską o oczyznę i wewnętrznym > > przekonaniem, że jedynym prawdziwym i oczywistym następcą mesjasza > > jest Jarosław Kac. ( brat Lecha) > > Daruj sobie. Po prostu tak wygladal plan. Tak mysle. Ależ myśl "prosiaczku", to nowe doświadczenie może być dla Ciebie bardzo przyjemne. Ale nie nadużywaj, niewprawnym szkodzi.... Odpowiedz Link Zgłoś
2_x_duck Re: PiS chcial sprytnie obalic ta szkodliwa dla U 30.03.08, 21:53 > Ależ myśl "prosiaczku", to nowe doświadczenie może być dla Ciebie > bardzo przyjemne. > Ale nie nadużywaj, niewprawnym szkodzi.... tobie juz na dobre zaszkodzilo. Masz mozg do wymiany :))) Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: PiS chcial sprytnie obalic ta szkodliwa dla U 30.03.08, 22:09 2_x_duck napisał: > > Ależ myśl "prosiaczku", to nowe doświadczenie może być dla Ciebie > > bardzo przyjemne. > > Ale nie nadużywaj, niewprawnym szkodzi.... > > tobie juz na dobre zaszkodzilo. Masz mozg do wymiany :))) ależ podwójna kaczuszko ( sorry za prosiaczka) moje doświadczenia z myśleniem nie są tak bogate jek Twoje, ja swój oszczędzam, a Ty jak widzę swój eksploatujesz w sposób nadmiernie ekstensywny...;) Odpowiedz Link Zgłoś
2_x_duck Re: PiS chcial sprytnie obalic ta szkodliwa dla U 30.03.08, 22:17 > ależ podwójna kaczuszko ( sorry za prosiaczka) moje doświadczenia z > myśleniem nie są tak bogate jek Twoje, ja swój oszczędzam, a Ty jak > widzę swój eksploatujesz w sposób nadmiernie ekstensywny...;) Oszczedzales i wyszedles jak na rencie w zusie:)) Cale zycie oszczedzales i nic z tego nie masz :)) Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: PiS chcial sprytnie obalic ta szkodliwa dla U 30.03.08, 22:22 2_x_duck napisał: > > ależ podwójna kaczuszko ( sorry za prosiaczka) moje doświadczenia z > > myśleniem nie są tak bogate jek Twoje, ja swój oszczędzam, a Ty jak > > widzę swój eksploatujesz w sposób nadmiernie ekstensywny...;) > > Oszczedzales i wyszedles jak na rencie w zusie:)) Cale zycie oszczedzales i nic > z tego nie masz :)) Oj,, bardzo się mylisz... Odpowiedz Link Zgłoś
2_x_duck Re: PiS chcial sprytnie obalic ta szkodliwa dla U 30.03.08, 22:25 > Oj,, bardzo się mylisz.. Niezle na ZUSie wyszli tylko byli esbecy :)) Zdekonspirowales sie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: PiS chcial sprytnie obalic ta szkodliwa dla U 30.03.08, 22:36 2_x_duck napisał: > > Oj,, bardzo się mylisz.. > > Niezle na ZUSie wyszli tylko byli esbecy :)) Zdekonspirowales sie :)) Szanowny 2x jeżeli kolega miałby z matematyki przynajmniej 2+, to potrafiłby policzyć (to prosty wzór na odejmowanie), że esbecy albo są na emeryturach ( to co innego niż renta) albo udali się na zasłużowy wieczny odpoczynek. Odpowiedz Link Zgłoś
2_x_duck Re: PiS chcial sprytnie obalic ta szkodliwa dla U 30.03.08, 22:41 > Szanowny 2x > jeżeli kolega miałby z matematyki przynajmniej 2+, to potrafiłby > policzyć (to prosty wzór na odejmowanie), że esbecy albo są na > emeryturach ( to co innego niż renta) albo udali się na zasłużowy > wieczny odpoczynek. Z maty mam dobre oceny. Renta emerytura wszystko jedno, niech bedzie ze jestes emerytowany esbek :)) Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: PiS chcial sprytnie obalic ta szkodliwa dla U 30.03.08, 22:50 2_x_duck napisał: > > Szanowny 2x > > jeżeli kolega miałby z matematyki przynajmniej 2+, to potrafiłby > > policzyć (to prosty wzór na odejmowanie), że esbecy albo są na > > emeryturach ( to co innego niż renta) albo udali się na zasłużowy > > wieczny odpoczynek. > > Z maty mam dobre oceny. Renta emerytura wszystko jedno, niech bedzie ze jestes > emerytowany esbek :)) Muszę Cie rozczarować, nie jestem... Smutno Ci? Odpowiedz Link Zgłoś
2_x_duck Re: PiS chcial sprytnie obalic ta szkodliwa dla U 30.03.08, 22:55 > Muszę Cie rozczarować, nie jestem... > Smutno Ci? Nie, ale masz esbecka gadke. Widac byles tylko TW :P Odpowiedz Link Zgłoś
moherowe_bydle Tusk: Podstawą ratyfikacji będzie projekt rządowy 30.03.08, 17:42 Najpierw nowelizacja ustawy o relacjach władzy potem PiSowska uchwała i na końcu rządowy projekt ustawy ratyfikacyjnej,- tylko na to powinien się zgodzić PiS i KAczyński Inaczej cudotwórca Tusk z miłości do narodu (którego ??) szybko przehandluje Polskę. Odpowiedz Link Zgłoś
shithead Re: Tusk: Podstawą ratyfikacji będzie projekt rzą 30.03.08, 19:19 WYBORÓÓÓÓW: Aby piśdzielskie moherowe gó.. już nigdy nie śmierdziało!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
edi54 Re: Tusk: Podstawą ratyfikacji będzie projekt rzą 30.03.08, 20:01 moherowe_bydle napisał: > Najpierw nowelizacja ustawy o relacjach władzy potem PiSowska uchwała i na > końcu rządowy projekt ustawy ratyfikacyjnej,- tylko na to powinien się zgodzić > PiS i KAczyński Inaczej cudotwórca Tusk z miłości do narodu (którego ??) szybk > o > przehandluje Polskę. Tyle mozna sie tu naczytac pisuarowsko-moherowych glupot o zagrozen dla suwerennosci i niepodleglosci Polski ,ze swiat tych oszolomow zdaje sie byc swiatem zywcem wyjetym z Kafki. Wezmy pierwszy z brzegu postulat ustawy o relacjach miedzy wladzami Rzeczypospolitej.Toz to najwiekszy nawet "kolek" w gimnazjum juz wie,ze te materie reguluje Konstytucja RP. Zatem pojawia sie tu problem zmiany Konstytucji RP, co z pewnoscia oszolomstwu udac sie nie moze.Warto tez pamietac,ze od interpretacji przepisow Konstytucji RP jest Trybunal Konstytucyjny.To powinien wiedziec kazdy "glab". Proponowana Uchwala moze tu byc jedynie "kwiatkiem do kozucha" (chocby Gosiewskiego; pytanie gdzie on konczyl te studia prawnicze?). Zwornikiem polskiej polityki zagranicznej i wewnetrznej (w tym stanowienia prawa)powinno stac sie przeswiadczenie ,ze szanse na trwanie posiadaja cywilizacje dominujace w danym momencie historycznym.Trzeba wiec za wszelka cene utrzymac Polske w nurcie cywilizacji zachodnioeuropejskiej.To musi byc staly wybor Polski. Nie wolno isc pod prad procesom unifikacyjnym w Europie. Trzeba swiadomie godzic sie na ograniczanie wlasnej suwerennosci. W koncu Zachodnia Europa mocniej stoi na gruncie wartosci humanizmu niz "zapyziala" Polska.To co wyprawiaja srodowiska zwiazane z Tadeuszem Rydzykiem ( i Jaroslawem Kaczynskim jest oczywistym dzialaniem na szkode Polski i stanowi zagrozenie dla jej pomyslnego rozwoju. Odpowiedz Link Zgłoś
shithead Re: Tusk: Podstawą ratyfikacji będzie projekt rzą 30.03.08, 20:22 Niesty te kacze i postkomuszo-katolskie hordy tego nie kumują. To jak grochem o ścianę. Jedyne co uwielbiają to zamordyzm, prowadzenie za raczke i to-mi-się-należyzm. A najlepiej to jeszcze odebrać innym tym co są bardziej zaradni. Niestety komuna im zlasowała mózgi na bardzo długie lata i nie ma nadzieji na uzdrowienie. Odpowiedz Link Zgłoś
po_strach Piszesz o kaczorze donaldzie? 30.03.08, 21:04 to on podnosi skladki zdrowotne... to ten "nalezyzm"? Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Tusk: Podstawą ratyfikacji będzie projekt rzą 30.03.08, 21:17 Fajowy masz nick.... Reszta bez komentarza. Odpowiedz Link Zgłoś
monster1972 a teraz wesz-kato-pisdzielstwo ogłosi swój sukces! 30.03.08, 17:54 zaraz wyjdzie kaczuś zwany "wielkim strategiem" lub jakiś jego sługus typu kurski , kuchcinski czy brudzinski (ja ich nie odrozniam, bo gadają dokladnie to samo, jakby im ktoś lobotomie zrobił i wprogramował te pare zdań, ktore muszą wyklepać przed kamerą) i powie "calej" Polsce jak miażdżacy sukces osiągnął PIS choc oczywiscie PIS nic nie osiągnał.. osmieszył tylko kraj, ostatecznie godząc sie na warunki, ktore od samego poczatku postawił Tusk :) przypomina mi sie film "Rybki z ferajny"... i rysunek, opisujacy hierarchię na rafie... otoż kiedy wreszcie kaczynski (jarus-kotuś a nie prezio) zrozumie, ze jest na miejscu Oskara? hm? kiedy? wszystkim bedzie lepiej, gdy on to wreszcie pojmie Polak-ateista Po Odpowiedz Link Zgłoś
po_strach Piszesz o kaczorze donaldzie? 30.03.08, 21:08 i jaroslawie kurskim z GWna? Odpowiedz Link Zgłoś
tychik1 Re:Prezydent kupił kota w worku ! ; ) 30.03.08, 17:58 Wszystkie warunki strony prezydent-PiS dopiero mają ! - być spełnione i to w jakiejś mglistej ,dalszej ,niesprecyzowanej przyszłości.Podobnie jest wielki znak zapytania odnośnie samych ustaleń! Gosiewski tą wiare w PO i Tuska już zakwestionował ! PO śpiech jest domeną diabła ; ),i coś to za szybko z tym głosowaniem ! No i co to za kompromis tylko pomiedzy Tuskiem i Prezydentem, który pierwotnie miał tam być tylko miediatorem ! ? Cytat: Chcę z całą mocą podkreślić, że to porozumienie nie byłoby możliwe bez dobrej woli prezydenta Lecha Kaczyńskiego. Chciałbym również powiedzieć i uciąć tym samym wszelkie spekulacje, że nie ma dla mnie żadnego znaczenia, który z klubów parlamentarnych osiągnął w tym "prestiżowym pojedynku" sukces. Wspólnie doprowadzimy do ratyfikacji i to jest zwycięstwo. Zwycięstwo wszystkich Polaków a nie tego czy innego klubu parlamentarnego - mówił premir Tychik: Doniek ! na tą wyjątkową skromność to już teraz możesz(cie) sobie PO zwolić ! Jeśli PiS i prezes to poprą to obawiam się że mają w klubie rozłam ; )! Odpowiedz Link Zgłoś
jankbh Prezydent wiedzial co kupuje 30.03.08, 18:16 Prezydent bedzie mial okazje pokazac, czy jest mediatorem, czy tylko urzedasem swojego brata. Do ratyfikacji nie jest konieczna jednosc PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
allspice Tusk: Podstawą ratyfikacji będzie projekt rządowy 30.03.08, 18:01 'Strategia miłosci przyniosła efekty':)...oby tak dalej i gdyby jeszcze PiS przyjął taka postawę byłoby nieżle. Odpowiedz Link Zgłoś
caius1 Re: Złajdaczony bolszewizm! 30.03.08, 18:07 > Ścierwoliberały to parszywy odbyt bolszewizmu złajdaczonego z > elementem reakcji kapitlistycznej podczas targowicy okrągłostołowej! Sformułowanie godne chrześcijanina od panów Torquemady i Rydzyka. NiePis Odpowiedz Link Zgłoś
jankbh Re: Złajdaczony bolszewizm! 30.03.08, 18:19 kiedys mówilo sie o ideologii lewackiej, a to juz jest tylko kokainowy belkot. Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek2784 PiS wyszedł na infatylnego bobasa , a RP zginie 30.03.08, 18:11 Traktat jest prawem nadrzędnym nad polskimi prawami , a to jest zapowiedź dramatu Rzeczpospolitej . Tylko naród może po poważnej debacie zadecydować czy chce być parobkiem oligarchów europejskich ? PiS okazuje się narzędziem w łapach oligarchów , na których żądanie zlikwidował LPR i Samoobronę które mogły zatrzymać w Sejmie proces powolnego likwidowania państwa polskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
caius1 Re: PiS wyszedł na infatylnego bobasa , a RP zgin 30.03.08, 18:58 wojtek2784 napisał: > Traktat jest prawem nadrzędnym nad polskimi prawami , a to jest > zapowiedź dramatu Rzeczpospolitej . Tylko naród może po poważnej > debacie zadecydować czy chce być parobkiem oligarchów europejskich ? No tak, bo lepiej być parobkiem pana Rydzyka. > PiS okazuje się narzędziem w łapach oligarchów , na których żądanie > zlikwidował LPR i Samoobronę które mogły zatrzymać w Sejmie proces > powolnego likwidowania państwa polskiego. No nie! Swoją teorią spiskową przebiłeś "Protokoły mędrców Syjonu". Jeszcze dodaj, że p. Rydzyk też jest parobkiem na usługach żydowskiej finansjery. NiePis NiePis Odpowiedz Link Zgłoś
szasza7 W czasie głosowania wyjdzie na jaw ile RYDZYk 30.03.08, 18:13 ma "szabel" w parlamencie.Będziemy wiedzieć,kogo lać i wytykać na FORUM.Może ONI założą własną partię.Tak powinno być.Niech pokażą,że walczą pod sztandarem MNICHA a nie podszywają się pod inne partie.CIEKAWE. Odpowiedz Link Zgłoś
darkraj Przeciez to zadna nowina 30.03.08, 18:15 ================================= Tylko patrzec oficjalnego potwierdzenia koalicji PO i PiS, bo to przeciez, JEDYNIE SLUSZNA, POETOSOWA RODZINA. A medialne pyskowki ciemnego ludu w niczym nie zniszcza braterskiej wspolpracy wybudowanej w znoju prywatyzacji, wyprzedazy majatku, przejmowania rezerw dewizowych i wyganiania z ich folwarku durnych Polaczkow za chlebem. Wiwat Kwaczory! Brawo POTuske, oby tak dalej! To na kiedy planujesz dymisje rzadu? Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Przeciez to zadna nowina 30.03.08, 21:22 Cztery słowa: - "Art-B" - "Cargo Modlin" - "Telegraf"... i wystarczy za komentarz. Szanowanko... Odpowiedz Link Zgłoś
darkraj Re: Przeciez to zadna nowina 31.03.08, 06:38 tw_wielgus napisał: > Cztery słowa: > - "Art-B" > - "Cargo Modlin" > - "Telegraf"... > i wystarczy za komentarz. > Szanowanko... ====================================== Siemka >wielgusie<. Te przyklady, jak zapewne doskonale Wiesz, to zaledwie wierzcholek gory lodowej. Gdyby spoleczenstwo poznalo szwindle "zawlaszczen" (zwanych prywatyzacja) w branzy petrochemicznej, energetycznej i chemiczno- farmaceutycznej, to nie jestem pewien stanu panstwowosci Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
10danek Ludzie, zrozumcie wreszcie... 30.03.08, 18:20 ze po czasach nienasyconego (dla siebie) AWS, po czasach mafijnego SLD/PZPR/Komunizmu, po czasach podejrzliwo/nieudacznikowstwa Pisowskiego nastepuje nowa era. Rozsadkowo-dobrzechcaca. Dla ludzi, dla tego kraju, dla przyszlosci. Odpowiedz Link Zgłoś
darkraj Re: Ludzie, zrozumcie wreszcie... 30.03.08, 19:01 10danek napisał: > ze po czasach nienasyconego (dla siebie) AWS, po czasach mafijnego > SLD/PZPR/Komunizmu, po czasach podejrzliwo/nieudacznikowstwa Pisowskiego > nastepuje nowa era. Rozsadkowo-dobrzechcaca. Dla ludzi, dla tego kraju, dla > przyszlosci. ========================================== Czy wiesz, ze takimi haselkami karmiono ciemny lud jeszcze przed calkowitym przejeciem wladzy i multimiliardowej kasy po PRL? Czy zdajesz sobie sprawe, ze te bzdety Polacy wysluchuja od 20 lat radosnej i dostatniej ery posolidarnosciowego etosu? Napewno NIE, bo inaczej nie wypisywalbys tych bzdur. Pewnie Jestes niewiele starszy od tych bredni, a pojecie o polityce masz tez na takim poziomie. I nie pisz juz wiecej, bo ludzie sie smieja. > Odpowiedz Link Zgłoś
10danek Re: Ludzie, zrozumcie wreszcie... 30.03.08, 19:18 Z tego co i jak piszesz wnioskuje ze jestes stosunkowo mlodym czlowiekim. I byc moze stad bierze sie Twoje rozdwojenie wyobrazenia o swiecie. Jestem od Ciebie przynajmniej o trzy epoki komunizmu w Polsce starszy. Wyjechalem z tego kraju zeby poczuc sie wolnym. Wrocilem zeby zaczynac odbudowywac. Teraz zyje w Europie, wiec prosze nie pisz takich dupereli. To co pisze wynika z mojego doswiadczenia zyciowego. Zbyt wiele doswiadczylem na wlasnej skorze zeby tacy niedorobieni madralkowie jak ty osmielali sie cos mi imputowac. Odpowiedz Link Zgłoś
darkraj Re: Ludzie, zrozumcie wreszcie... 31.03.08, 06:55 10danek napisał: > Z tego co i jak piszesz wnioskuje ze jestes stosunkowo mlodym czlowiekim. I byc > moze stad bierze sie Twoje rozdwojenie wyobrazenia o swiecie. Jestem od Ciebie > przynajmniej o trzy epoki komunizmu w Polsce starszy. Wyjechalem z tego kraju > zeby poczuc sie wolnym. Wrocilem zeby zaczynac odbudowywac. Teraz zyje w > Europie, wiec prosze nie pisz takich dupereli. To co pisze wynika z mojego > doswiadczenia zyciowego. Zbyt wiele doswiadczylem na wlasnej skorze zeby tacy > niedorobieni madralkowie jak ty osmielali sie cos mi imputowac. ================================= No, tak. Tylko ze Ty jestes robolem i amatorem politycznych niuansow, a ja jestem zawodowcem. Ja wcale nie "osmielam sie", tylko po chrzescijansku radze: nie osmieszaj sie. Na tym Forum jest mnostwo oszolomskich wypowiedzi, zazwyczaj majacych charakter prowokacji do idiotycznych sporow. Czy rzeczywiscie pragniesz znizac sie do ich poziomu? Jako czlowiek wyksztalcony i doswiadczony bez zenady robisz PT Forumowiczom wode z mozgow, i masz pretensje o krytyke? To jakie sa w koncu Twoje intencje: zafalszowana ideologicznie propaganda, czy dobro Naszego Panstwa??? > Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany "Par-tia-Do-nald"! "Par-tia-Do-nald!" "Par-tia... 31.03.08, 01:51 10danek napisał: > ze po czasach nienasyconego (dla siebie) AWS, po czasach mafijnego > SLD/PZPR/Komunizmu, po czasach podejrzliwo/nieudacznikowstwa Pisowskiego > nastepuje nowa era. Rozsadkowo-dobrzechcaca. Dla ludzi, dla tego kraju, dla > przyszlosci. Odpowiedz Link Zgłoś
tomekkkk4 dzieki Bogu Polska dolaczyla do Europy i 30.03.08, 18:22 prawdziwej cywilizacji. Dzieki temu procesowi wymuszane sa w Polsce cywilizowane standarty, takie dla zwyklych ludzi..., np. nagla pomoc ofiarom wypadkow (kiedys "wypadkowa karetaka" to osamotniony stazysta ze sluchawkami w reku)- teraz wyszkoleni technicy, lepszy sprzet...., standarty ochrony srodowiska, otwarcie na nauke i kulture itd itp, reszta to bzdety podnoszone przez niedoukow, zakompleksionych becwalow i ograniczonych polglowkow, ktorych nalezy tolerowac bo taki jest wymog demokracji. To otwarcie wyksztalci nowe polskie spoleczenistwo nastawione na sukces w najlepszym tego slowa znaczeniu. Na pohybel nawiedzonym kutasom. Odpowiedz Link Zgłoś
konbar Re: dzieki Bogu Polska dolaczyla do Europy i 30.03.08, 18:30 tomekkkk4 napisał: > prawdziwej cywilizacji. Dzieki temu procesowi wymuszane sa w Polsce > cywilizowane standarty, takie dla zwyklych ludzi..., np. nagla pomoc > ofiarom wypadkow (kiedys "wypadkowa karetaka" to osamotniony > stazysta ze sluchawkami w reku)- teraz wyszkoleni technicy, lepszy > sprzet...., standarty ochrony srodowiska, otwarcie na nauke i > kulture itd itp, reszta to bzdety podnoszone przez niedoukow, > zakompleksionych becwalow i ograniczonych polglowkow, ktorych nalezy > tolerowac bo taki jest wymog demokracji. To otwarcie wyksztalci > nowe polskie spoleczenistwo nastawione na sukces w najlepszym tego > slowa znaczeniu. Na pohybel nawiedzonym kutasom. No,no,no!! Wstydz sie nie-becwale,nie-polglowku,nie-kutasie!! Toz to nie godzi sie z pojeciem "nowego polskiego...' i reszte co wypisujesz. Pierdo.nij haka i ci sie rozjasni w czrepie!! Odpowiedz Link Zgłoś
tomekkkk4 Re: dzieki Bogu Polska dolaczyla do Europy i 31.03.08, 00:29 sam sie pie..ij kutasie i podaj rzeczowe argumenty, co zlego spotka cie po przytuleniu sie do cywilizacji ty zruszczony alfonsie Odpowiedz Link Zgłoś
konbar Re: dzieki Bogu Polska dolaczyla do Europy i 31.03.08, 02:47 tomekkkk4 napisał: > sam sie pie..ij kutasie i podaj rzeczowe argumenty, co zlego > spotka cie po przytuleniu sie do cywilizacji ty zruszczony alfonsie Ok.Time to finish . Basta paco. Odpowiedz Link Zgłoś
halfliner 5 godzin z naszm Rydzydentem!! Szczerze współczuję 30.03.08, 18:26 Należy przyznać premierowi dodatek za pracę w warunkach szkodliwych dla zdrowia psychicznego, oraz nagrodę specjalną za wybranie właściwego sposobu rozmowy, który ja nazwałbym relacją psychiatra - pacjent. To chyba jedyny skuteczny sposób komunikowania się z ludźmi całkowicie nieprzewidywalnymi. Odpowiedz Link Zgłoś
darkraj Re: 5 godzin z naszm Rydzydentem!! Szczerze współ 30.03.08, 18:40 halfliner napisał: > Należy przyznać premierowi dodatek za pracę w warunkach szkodliwych dla zdrowia > psychicznego, oraz nagrodę specjalną za wybranie właściwego sposobu rozmowy, > który ja nazwałbym relacją psychiatra - pacjent. To chyba jedyny skuteczny > sposób komunikowania się z ludźmi całkowicie nieprzewidywalnymi. ======================================= Lepiej mu podeslac soku z kiszonej kapusty i pare tabletek witaminy Bforte. Na kaca najlepsze. Na moralnego jeszcze sposobow nie znam, i watpie czy wogole na politykierow (tudziez czarnokieckowych) by podzialal JAKIKOLWIEK specyfik ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
stedo Re: 5 godzin z naszm Rydzydentem!! Szczerze współ 30.03.08, 19:33 Może premier tak mało udzielał się medialnie bo uczestniczył w kursie dla psychoterapeutów lub pielęgniarzy psychiatrycznych.;)) Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Zlosliwi mawaija ze z milosci pozostal tylko ostry 30.03.08, 18:48 sex zwany wulganie pie...niem albo (wersjaII) milosc jest na etapie...gry wstepnej w wersji sado-maso(raz przylozy Donald a raz Lech)-:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jaroslaw_z_szamba amanasunta...coś dla ciebie.. 30.03.08, 19:01 bibainfo.pl/pub/213.227.74.12/2007/09/20/030927/5890/rotfl.jpg rotfl.jpg (Obrazek JPEG, 469x408 pikseli) Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Ty z szamba,to cie kreci zboku? 30.03.08, 19:06 jaroslaw_z_szamba napisał: > bibainfo.pl/pub/213.227.74.12/2007/09/20/030927/5890/rotfl.jpg > rotfl.jpg (Obrazek JPEG, 469x408 pikseli) Odpowiedz Link Zgłoś
jaroslaw_z_szamba amanasunta..Z szamba?..Nie jestem w PISkomunie! 30.03.08, 19:11 e.pardon.pl/pa749/bcde1de900103888455b2178 bcde1de900103888455b2178 (Obrazek JPEG, 291x466 pikseli) Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Ale cie ci Kaczynscy kreca. 30.03.08, 19:13 jaroslaw_z_szamba napisał: > e.pardon.pl/pa749/bcde1de900103888455b2178 > bcde1de900103888455b2178 (Obrazek JPEG, 291x466 pikseli) Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Zlosliwi mawaija ze z milosci pozostal tylko 30.03.08, 21:35 No nareszcie!!! Nasz koleżanka Amama wyraziła swoją opinię na temat ( jak można wnioskować z postu), który jest jej bliskim i osobistym doświadczeniem. A posiadając tak bogate doświadczenie i zapewne głęboką wiedzę praktyczną wie o czym PISze.....:))) amanasunta napisała: > sex zwany wulganie pie...niem albo (wersjaII) milosc jest na > etapie...gry wstepnej w wersji sado-maso(raz przylozy Donald a raz > Lech)-:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Tusk: Podstawą ratyfikacji będzie projekt rządowy 30.03.08, 18:54 Premier powiedział, że "bardzo by chciał", aby relacje z prezydentem w przyszłości były lepsze. gdyby tylko pan prezydent nie miał brata bliźniaka, który zapisał go do swojej partii i stale mu o tym przypomina.. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: Tusk: Podstawą ratyfikacji będzie projekt rzą 30.03.08, 19:01 Niech nam Tusk nie zasuwa glodnych kawalow o strategii milosci, a GW niech nie plecie glupot! Z artykulu jasno wynika, ze uwzgledniono postulaty PiSu. Nie robcie sciemy! Odpowiedz Link Zgłoś
jaroslaw_z_szamba wet3... 30.03.08, 19:02 bibainfo.pl/pub/213.227.74.12/2007/09/20/030927/5890/rotfl.jpg rotfl.jpg (Obrazek JPEG, 469x408 pikseli) Odpowiedz Link Zgłoś
remeq To świętuj kolejne zwycięstwo Jarusia... 30.03.08, 19:05 Tak jak w październiku 2007? Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: To świętuj kolejne zwycięstwo Jarusia... 30.03.08, 19:12 teraz jest jeszcze gorzej: PiSowi ciagle spada, a PO ma wyższe notowania niż w dniu wyborów... Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: To świętuj kolejne zwycięstwo Jarusia... 30.03.08, 21:46 W tym wypadku właściwsze będzie słowo - "schodzi" lub "opada"... Odpowiedz Link Zgłoś
stedo Re: Tusk: Podstawą ratyfikacji będzie projekt rzą 30.03.08, 19:41 Ależ tak, uwzględniono;))Nikt nie kwestionuje tu na forum.Wyrażamy tylko obawę czy Brat 1szy nie zakwestionuje.Bo już jakieś pomruki, co prawda z drugiej ręki...pfuuj..drugich ust dochodzą. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Tusk: Podstawą ratyfikacji będzie projekt rzą 30.03.08, 21:45 Oczywiście, że masz rację, to żadna "strategia miłości". To świeże, chłodne, bałtyckie powietrze, otrzeźwiło prezydenta. wet3 napisał: > Niech nam Tusk nie zasuwa glodnych kawalow o strategii milosci, a GW > niech nie plecie glupot! Z artykulu jasno wynika, ze uwzgledniono > postulaty PiSu. Nie robcie sciemy! Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Tusk: Podstawą ratyfikacji będzie projekt rzą 30.03.08, 21:39 isa.stern napisała: Prezydent cierpi na genetyczną nienawiść do wszystkiego co przeszkadza jego bratu w osiągnięciu satori... > Premier powiedział, że "bardzo by chciał", aby relacje z prezydentem w > przyszłości były lepsze. > gdyby tylko pan prezydent nie miał brata bliźniaka, który zapisał go do swojej > partii i stale mu o tym przypomina.. Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: Tusk: Podstawą ratyfikacji będzie projekt rzą 30.03.08, 23:02 :))) myślałam, że pracuje na santo subito...;) Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Tusk: Podstawą ratyfikacji będzie projekt rzą 30.03.08, 23:07 isa.stern napisała: > :))) > myślałam, że pracuje na santo subito...;) > Na santo nie ma szans. Przez te "dziewczyny".... ;P Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: Tusk: Podstawą ratyfikacji będzie projekt rzą 30.03.08, 23:08 nie ma szans na subito, na santo jest zawsze..;) :P Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Tusk: Podstawą ratyfikacji będzie projekt rzą 30.03.08, 23:15 isa.stern napisała: > nie ma szans na subito, na santo jest zawsze..;) > :P > Nawet w tej dwuznacznej i bądź co bądź niezręcznej sytuacji?!!! Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: Tusk: Podstawą ratyfikacji będzie projekt rzą 30.03.08, 23:21 e, takie POwskie gadanie..;) Odpowiedz Link Zgłoś
przyjaciel.swiata on się z nas najzwyczajniej nabija. 30.03.08, 19:01 strategia miłości buhahaa. Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Was ist das jaroslaw _z_szamba? 30.03.08, 19:09 Nowy klon wielonickowego zboka ,czy cos nowego? Odpowiedz Link Zgłoś
jaroslaw_z_szamba Was ist das jaroslaw _z_szambaPIS ? 30.03.08, 19:12 ja,ja,ja... Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern wer den Dichter will verstehen 30.03.08, 19:15 muss in Dichters Lande gehen...;))) :P Odpowiedz Link Zgłoś
tetradrachma Re: wer den Dichter will verstehen 30.03.08, 20:26 Doch noch Polen nicht verloren.... Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: wer den Dichter will verstehen 30.03.08, 22:59 w tym jęz. lepiej brzmi Deutschland uber alles...;) Odpowiedz Link Zgłoś
dziedzicznacytadelafinansjery Donald, we love you!!! 30.03.08, 19:02 Chcielibyśmy, ja i moja szwagierka, wyrazić serdeczne wyrazy poparcia dla przywódcy naszego społeczeństwa i rządu, pana Tuska Donalda. Czasami aż serce boli i żal ściska patrzeć, jak musi walczyć z kaczystowskimi ciemniakami, jak Mu kłody pod nogi rzucają i piach w tryby sypią oraz kij w szprychy wkładają. Ale On się nie poddaje, On wie, że społeczeństwo jest z Nim, a nie z Kaczorami, bo z Kaczorami są tylko moherowe prymitywy i ćwoki oraz ciemnota. Panie Donaldzie kochany, kochamy Pana, gratulujemy Panu i życzymy Panu wszystkiego najlepszego. Ja i moja szwagierka Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta A co na to szwagier? 30.03.08, 19:11 dziedzicznacytadelafinansjery napisał: > Chcielibyśmy, ja i moja szwagierka, wyrazić serdeczne wyrazy poparcia dla > przywódcy naszego społeczeństwa i rządu, pana Tuska Donalda. Czasami aż serce > boli i żal ściska patrzeć, jak musi walczyć z kaczystowskimi ciemniakami, jak M > u > kłody pod nogi rzucają i piach w tryby sypią oraz kij w szprychy wkładają. Ale > On się nie poddaje, On wie, że społeczeństwo jest z Nim, a nie z Kaczorami, bo > z > Kaczorami są tylko moherowe prymitywy i ćwoki oraz ciemnota. > Panie Donaldzie kochany, kochamy Pana, gratulujemy Panu i życzymy Panu > wszystkiego najlepszego. > > Ja i moja szwagierka Odpowiedz Link Zgłoś
jaroslaw_z_szamba amanasunta..kto jest szwagrem prezydenta? 30.03.08, 19:13 Ziobro czy Kurski? Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Moze ty? 30.03.08, 19:15 jaroslaw_z_szamba napisał: > Ziobro czy Kurski? Odpowiedz Link Zgłoś
jaroslaw_z_szamba amanasunta.myślisz ze tow.Jarosław i ja, ten tego? 30.03.08, 19:22 ale ja lubię babeczki... Odpowiedz Link Zgłoś
stedo Re: A co na to szwagier? 30.03.08, 19:45 Szwagier, jak to zwykle bywa, dowiaduje się ostatni.;))) Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 [...] 30.03.08, 19:18 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
jaroslaw_z_szamba presentation1.. to ty,a na tobie..... 30.03.08, 19:23 e.pardon.pl/pa749/bcde1de900103888455b2178 bcde1de900103888455b2178 (Obrazek JPEG, 291x466 pikseli) Odpowiedz Link Zgłoś
10danek Re: ..Czy Tusk jest zboczony?................ 30.03.08, 19:30 Jesli ktos jest zboczony to tylko ty, slaski ubeku. Zdobyles sie na to zeby pracowac dla UB i przesladowac porzadnych Polakow wiec teraz spadaj gnoju. Zamieniles przesladowanie ludzi w Polsce na mycie pissuorow w tzw Europie zachodniej to twoja sprawa. Ale spadaj zboku z naszego zycia. Jestej skonczony . Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski.1 Re: ..Czy Tusk jest zboczony?................ 30.03.08, 19:38 bibainfo.pl/pub/213.227.74.12/2007/09/20/030927/5890/rotfl.jpg rotfl.jpg (Obrazek JPEG, 469x408 pikseli) Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne czy prezentation1 nadal jest SBkiem??? 30.03.08, 20:32 presentation1 napisał: > a moze tylko chory umyslowo? ---------------------- widziales swego ryja dzis w lusterku??? Odpowiedz Link Zgłoś
2_x_duck Re: czy prezentation1 nadal jest SBkiem??? 30.03.08, 22:30 A czemu niby sadzisz ze on byl SBkiem?? Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: czy prezentation1 nadal jest SBkiem??? 30.03.08, 23:52 2_x_duck napisał: > A czemu niby sadzisz ze on byl SBkiem?? Widze, ze jestes tutaj mlodym glupiutkim PiSdziencem, wiec nie wiesz o tym, ze internauci wygrzebali z akt IPN dokladne dane osobowe presentation1, ktory okazuje sie byc bylym funkcjonariuszem SB, sam zreszta sie do tego publicznie przyznal, jak rowniez do tego, ze zaraz po upadku komuny uciekl z Polski nielegalnie bez paszportu...;DDD Witaj na forum gazety.pl, tutaj mlody PiSdziencze jeszcze wielu szokujacych rzeczy dwiesz sie o swojej partii...:DDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: ..Czy Tusk jest zboczony?................ 30.03.08, 21:50 גולם / גלמים (גולמי-) Odpowiedz Link Zgłoś
adam_l27 Przyznał że jest dość bezczelny... 30.03.08, 19:19 No, no, coś nowego... Odpowiedz Link Zgłoś
roman337 Zagotowało sie w szambiePIS ! 30.03.08, 19:25 Belzebub z Torunia wyklnie prezydenta PISkomuny! Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Przyznał że jest dość bezczelny... 30.03.08, 22:00 adam_l27 napisał: > No, no, coś nowego... Wyjaśnienie premiera brzmiało następująco: "Mogę powiedzieć dość bezczelnie, że strategia miłości, jaką zaproponowałem, przyniosła akurat w tej sprawie efekty. Nie żebyśmy się jakoś serdecznie pokochali z panem prezydentem, ale na pewno jest wyraźnie, wyraźnie lepiej" Czyli do szczerego aktu nie doszło... Odpowiedz Link Zgłoś
edi54 Tusk: Podstawą ratyfikacji będzie projekt rządowy 30.03.08, 19:41 Zapewne ani dzis ani w blizszej przyszlosci nie poznamy roli jaka odegrala Pani Maria Kaczynska w sklonieniu swego meza do zajecia wyraznie proeuropejskiego stanowiska ,ale nie mam watpliwosci,ze Jej udzial w tym przedsiewzieciu byl wiecej niz znaczacy.Mozna tylko zalowac,ze Lech Kaczynski zbyt rzadko liczy sie ze zdaniem Pani Prezydentowej , a zbyt czesto ulega swemu zgorzknialemu bratu owladnietemu idea Polski sarmackiej ( a moze to i objaw starokawalerstwa?) Odpowiedz Link Zgłoś
2_x_duck Mowisz o tej Marii Kaczynskiej tak chamsko 30.03.08, 19:50 obrazanej na tym forum? Odpowiedz Link Zgłoś
imie_jaszczomp Re: Mowisz o tej Marii Kaczynskiej tak chamsko 30.03.08, 20:03 Nikt p.Marii Kaczynskiej nie obraza, to nieglupia kobieta i jak widac z jej niezaleznego postepowania bardziej nadawalaby sie na prezydenta niz szanowny malzonek.A propos obrazania p.Prezydentowej- zdaje sie , ze w tym dobry jest Rydzyk. Odpowiedz Link Zgłoś
edi54 Re: Mowisz o tej Marii Kaczynskiej tak chamsko 30.03.08, 20:14 2_x_duck napisał: > obrazanej na tym forum? Tak wlasnie mowie! Pozostajac bardzo krytycznym obserwatorem dzialalnosci blizniakow jednoczesnie przypisuje Pani Marii Kaczynskiej cnote madrosci i szlachetnosci.Ubolewam,gdy jest ponizana lub oceniana przez pryzmat fizjonomii czy "noszenia sie".Nie watpie,ze nie jeden raz jest Dobrym Duchem dla swego meza.Lech Kaczynski mogl przejsc do historii jako wybitny Prezydent RP ,gdyby od dnia wyboru na te funkcje przestal byc "podwladnym" swego brata.Mial szanse,ktora stracil, by faktycznie stac sie Prezydentem RP -ujmujac rzecz kolokwialnie - Wszystkich Polakow.Powinien miec w sobie odwage historie pozostawic ocenie historykow, dokonane zbrodnie sadowemu wyrokowaniu etc.Kierunkowa dyrektywa winna byc dla niego Przyszlosc ,mierzona pomyslnoscia Narodu.Niestety od poczatku nie potrafil zrozumiec swej niepowtarzalnej szansy.Pozbawiony wyobrazni politycznej,intuicji, samodzielnosci,zdecydowania, przy tym "niskich lotow intelektualnych". Odpowiedz Link Zgłoś
2_x_duck Re: Mowisz o tej Marii Kaczynskiej tak chamsko 30.03.08, 21:19 Co do Marii Kaczynskiej sie zgadzam, ale za surowo oceniasz prezydenta. Dla ciebie prezydent wszystkich Polakow to taki co by realizowal program SLD. Tak to wyglada z tego co napisales Odpowiedz Link Zgłoś
imie_jaszczomp Re: Mowisz o tej Marii Kaczynskiej tak chamsko 30.03.08, 21:31 >Dla ciebie prezydent wszystkich Polakow to taki co by realizowal program SLD.< Ja bym to ujela inaczej- nie tylko program PiS."program PiS- programem narodu"- takie haslo mogl miec rząd pod wodza JarKacza, ale na pewno nie prezydent wszystkich Polakow. Odpowiedz Link Zgłoś
2_x_duck A prezydent to stanowisko apolityczne :)))) 30.03.08, 21:40 > Ja bym to ujela inaczej- nie tylko program PiS."program PiS- > programem narodu"- takie haslo mogl miec rząd pod wodza JarKacza, > ale na pewno nie prezydent wszystkich Polakow. Przeciez prezydent tez ma poglady polityczne. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: A prezydent to stanowisko apolityczne :)))) 30.03.08, 21:54 2_x_duck napisał: > > Ja bym to ujela inaczej- nie tylko program PiS."program PiS- > > programem narodu"- takie haslo mogl miec rząd pod wodza JarKacza, > > ale na pewno nie prezydent wszystkich Polakow. > > Przeciez prezydent tez ma poglady polityczne. A taak. I dziwnym trafem są one w 100% zbieżne z poglądami brata. Odpowiedz Link Zgłoś
2_x_duck Re: A prezydent to stanowisko apolityczne :)))) 30.03.08, 22:09 > A taak. > I dziwnym trafem są one w 100% zbieżne z poglądami brata. Niezupelnie. Roznia sie pogladami na gospodarke i troche na panstwo, ale w wielu sprawach sie zgadzaja nie wiem co w tym zlego Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: A prezydent to stanowisko apolityczne :)))) 30.03.08, 22:12 2_x_duck napisał: > > A taak. > > I dziwnym trafem są one w 100% zbieżne z poglądami brata. > > Niezupelnie. Roznia sie pogladami na gospodarke i troche na panstwo, ale w wiel > u > sprawach sie zgadzaja nie wiem co w tym zlego. Co w tym złego?? Chłopie, a po jakiego diabła nam prezydent, który wykonuje partyjne rozkazy. Szkoda kasy, jak będziemy chcieli wiedzieć jakie jest zdanie prezydenta zapytamy Jarosława Kac... Odpowiedz Link Zgłoś
2_x_duck Re: A prezydent to stanowisko apolityczne :)))) 30.03.08, 22:20 > Co w tym złego?? > Chłopie, a po jakiego diabła nam prezydent, który wykonuje partyjne > rozkazy. On nie wykonuje partyjnych rozkazow! On po prostu ma poglady takie jak srodowisko PiS i tyle. To ze jest prezydentem nie znaczy ze ma zapomniec o wyznawanych wartosciach i zadawalac SLDuchow. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: A prezydent to stanowisko apolityczne :)))) 30.03.08, 22:24 2_x_duck napisał: > > Co w tym złego?? > > Chłopie, a po jakiego diabła nam prezydent, który wykonuje partyjne > > rozkazy. > > On nie wykonuje partyjnych rozkazow! On po prostu ma poglady takie jak > srodowisko PiS i tyle. To ze jest prezydentem nie znaczy ze ma zapomniec o > wyznawanych wartosciach i zadawalac SLDuchow. > On ma poglądy....!!!! Takie twierdzenie Szanowny Kaczko do Kwadratu to wielkie semantyczne nadużycie... Odpowiedz Link Zgłoś
2_x_duck Re: A prezydent to stanowisko apolityczne :)))) 30.03.08, 22:26 > On ma poglądy....!!!! > Takie twierdzenie Szanowny Kaczko do Kwadratu to wielkie semantyczne > nadużycie... Ma i je wyrazal i w opozycji za PRLu i potem w 90 latach jako senator albo minister. Wiec nie pajacuj Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: A prezydent to stanowisko apolityczne :)))) 30.03.08, 22:33 W opozycji, za PRL'u, Szanowny Podwójny Kaczorze, to Twój bożyszcze cytował z uwielbieniem Lenina w swoich pracach naukowych....:P 2_x_duck napisał: > > On ma poglądy....!!!! > > Takie twierdzenie Szanowny Kaczko do Kwadratu to wielkie semantyczne > > nadużycie... > > Ma i je wyrazal i w opozycji za PRLu i potem w 90 latach jako senator albo > minister. Wiec nie pajacuj Odpowiedz Link Zgłoś
2_x_duck Re: A prezydent to stanowisko apolityczne :)))) 30.03.08, 22:39 > W opozycji, za PRL'u, Szanowny Podwójny Kaczorze, to Twój bożyszcze > cytował z uwielbieniem Lenina w swoich pracach naukowych....:P Cytowal bo taka akurat pisal prace na doktorat. Z tego co wiem Lech Kaczynski dalej ma poglady prosocjalne. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: A prezydent to stanowisko apolityczne :)))) 30.03.08, 22:44 2_x_duck napisał: > > W opozycji, za PRL'u, Szanowny Podwójny Kaczorze, to Twój bożyszcze > > cytował z uwielbieniem Lenina w swoich pracach naukowych....:P > > Cytowal bo taka akurat pisal prace na doktorat. Z tego co wiem Lech Kaczynski > dalej ma poglady prosocjalne. Zatem dlaczego nie popiera programu SLD, jeżeli ma zgodnie z chłopcami z SLD poglądy..... Odpowiedz Link Zgłoś
2_x_duck Re: A prezydent to stanowisko apolityczne :)))) 30.03.08, 22:59 > Zatem dlaczego nie popiera programu SLD, jeżeli ma zgodnie z > chłopcami z SLD poglądy..... SLD to farbowane liberaly, zreszta roznia sie w pogladach obyczajowych. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: A prezydent to stanowisko apolityczne :)))) 30.03.08, 23:01 2_x_duck napisał: > > Zatem dlaczego nie popiera programu SLD, jeżeli ma zgodnie z > > chłopcami z SLD poglądy..... > > SLD to farbowane liberaly, zreszta roznia sie w pogladach obyczajowych. No nie,,, nie wmówisz mi, że prezydent nie toleruje seksualnego rozpasania swojego brata.... Odpowiedz Link Zgłoś
2_x_duck Re: A prezydent to stanowisko apolityczne :)))) 30.03.08, 23:13 > No nie,,, nie wmówisz mi, że prezydent nie toleruje seksualnego > rozpasania swojego brata.... Nie gadam z toba, cham jestes poza tym musze isc spac. Narka Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: A prezydent to stanowisko apolityczne :)))) 30.03.08, 23:25 2_x_duck napisał: > > No nie,,, nie wmówisz mi, że prezydent nie toleruje seksualnego > > rozpasania swojego brata.... > > Nie gadam z toba, cham jestes poza tym musze isc spac. Narka Wybaczam Ci tego chama, chłoptasiu. Opowiedzieć Ci bajeczkę, czy sam uśniesz... Odpowiedz Link Zgłoś
2_x_duck Re: A prezydent to stanowisko apolityczne :)))) 30.03.08, 23:27 Sam jestes chloptas. Daruj sobie patryjarchalny ton, bo nie robisz na mnie wrazenia ramolu. Teraz serio spadam a ty tu sobie esbeku pluj dalej :))) Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: A prezydent to stanowisko apolityczne :)))) 30.03.08, 23:30 2_x_duck napisał: > Sam jestes chloptas. Daruj sobie patryjarchalny ton, bo nie robisz na mnie > wrazenia ramolu. Teraz serio spadam a ty tu sobie esbeku pluj dalej :))) Pa chłoptaśiu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: A prezydent to stanowisko apolityczne :)))) 31.03.08, 00:18 2_x_duck napisał: > > No nie,,, nie wmówisz mi, że prezydent nie toleruje seksualnego > > rozpasania swojego brata.... > > Nie gadam z toba, cham jestes poza tym musze isc spac. Narka Za komuty tez ludzie byli nazywani chamami za to, ze odwazyli sie glosno mowic prawde...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: A prezydent to stanowisko apolityczne :)))) 31.03.08, 00:16 2_x_duck napisał: > > Zatem dlaczego nie popiera programu SLD, jeżeli ma zgodnie z > > chłopcami z SLD poglądy..... > > SLD to farbowane liberaly, zreszta roznia sie w pogladach obyczajowych. Ty natomiast jestes skonczonym glupcem, co jest prawda w przeciwienstwie do tego co napisales o SLD...:DDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
majajekukubzdziongvamajaje To niech nie udaje, że PiS jest "prawicą". 30.03.08, 22:44 Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: A prezydent to stanowisko apolityczne :)))) 31.03.08, 00:14 2_x_duck napisał: > > W opozycji, za PRL'u, Szanowny Podwójny Kaczorze, to Twój bożyszcze > > cytował z uwielbieniem Lenina w swoich pracach naukowych....:P > > Cytowal bo taka akurat pisal prace na doktorat. Z tego co wiem Lech Kaczynski > dalej ma poglady prosocjalne. Lzesz jak bura suka, ale to juz jest PiSia domena, l.kaczynski pisal prace z zakresu polskiego prawa pracy, niestety, jako wzor bral sobie Lenina, bo taka wtedy byla poprawosc polityczna, podczas gdy inni ktorych teraz rowniez ty opluwasz, byli zamykani w wiezieniach, torturowani a nawt mordowani. Odpowiedz Link Zgłoś
imie_jaszczomp Re: A prezydent to stanowisko apolityczne :)))) 30.03.08, 22:12 >Przeciez prezydent tez ma poglady polityczne.< Ale powinien je odlozyc na bok i nie zapominac, ze jest rowniez prezydentem SLD, ateistow,LPR,PSL,PO i innych.Oraz nie powinien zapominac o Żydach i cyklistach. A tak w ogole, to chyba mnie "wypuszczasz", bo nie jest mozliwe, zeby sredniointeligentny czlowiek tego nie rozumial. Odpowiedz Link Zgłoś
2_x_duck Re: A prezydent to stanowisko apolityczne :)))) 30.03.08, 22:19 > Ale powinien je odlozyc na bok i nie zapominac, ze jest rowniez > prezydentem SLD, ateistow,LPR,PSL,PO i innych.Oraz nie powinien > zapominac o Żydach i cyklistach. A tak w ogole, to chyba > mnie "wypuszczasz", bo nie jest mozliwe, zeby sredniointeligentny > czlowiek tego nie rozumial. > Ale prezydent to polityk i nie odklada pogladow na bok. Wybraono go bo mial takie poglady i program i ma go realizowac. Czemu na spelniac zadania SLD ?? Odpowiedz Link Zgłoś
imie_jaszczomp Re: A prezydent to stanowisko apolityczne :)))) 30.03.08, 22:24 >Czemu na spelniac zadania SLD< A czemu ma spelniac zadania PiS? Przypominam, ze prezydent zawsze zrzeka sie czlonkostwa partii, po to, zeby zaakcentowac, ze wlasnie zostal prezydentem wszystkich obywateli. Widze, ze nie rozumiesz pewnych zasad rzadzacych demokratycznym panstwem, wiec dalsza wymiane zdan uwazam za bezsensowna.Zegnam i zycze zdrowia, bo na co innego chyba za pozno. Odpowiedz Link Zgłoś
2_x_duck Re: A prezydent to stanowisko apolityczne :)))) 30.03.08, 22:28 > A czemu ma spelniac zadania PiS? Przypominam, ze prezydent zawsze > zrzeka sie czlonkostwa partii, po to, zeby zaakcentowac, ze wlasnie > zostal prezydentem wszystkich obywatel Ale nie zrzeka sie swoich pogladow. Nie podlega partii, nie rzadzi nia, ale nie zmienia pogladow na poglady "wszystkich polakow". Jakie sa pogladfy wszystkich Polakow??? > Widze, ze nie rozumiesz pewnych zasad rzadzacych demokratycznym > panstwem, wiec dalsza wymiane zdan uwazam za bezsensowna.Zegnam i > zycze zdrowia, bo na co innego chyba za pozno. Chyba ty nie wiesz co mowisz. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: A prezydent to stanowisko apolityczne :)))) 31.03.08, 00:09 2_x_duck napisał: > > Ja bym to ujela inaczej- nie tylko program PiS."program PiS- > > programem narodu"- takie haslo mogl miec rząd pod wodza JarKacza, > > ale na pewno nie prezydent wszystkich Polakow. > > Przeciez prezydent tez ma poglady polityczne. Tak, ale te poglady sa jego prywatna sprawa, a rola prezydenta jest reprezentowanie narodu, czyli poglkadow wszystkich obywateli a nie swoich wlasnych. Odpowiedz Link Zgłoś
edi54 Re: Mowisz o tej Marii Kaczynskiej tak chamsko 30.03.08, 22:35 2 x duck , zaluje,ze moje zatroskanie o pomyslna Przyszlosc dla Polski identyfikujesz z programem SLD.Dramatem Lecha Kaczynskiego jest to,ze jego wizja Panstwa rozmija sie z realiami wspolczesnego swiata.Koncentruje swoja uwage na watkach drugorzednych (glownie zwiazanymi z zaszlosciami historycznymi).Nie pojmuje logiki dziejow.Usiluje aspirowac do roli meza Opatrznosciowego Polski,podczas gdy jego polityka zagraniczna jest ogolnie kompromitujaca i wysoce nieefektywna.Przenicowany jest fobiami z zamierzchlej epoki.Zdaje mu sie,ze Polska jest pepkiem swiata.Nie potrafi pogodzic sie z mysla ,ze Rosja to kraj znaczacy i jeszcze wiekszych mozliwosci.Podobnie ma sie rzecz z Niemcami.W polityce sasiadow doszukuje sie permanentnej wrogosci.Straszy nasz Narod zagrozeniami (podobnie jak homoseksualizmem).Wystawia sie na posmiewisko swiata (jest na najlepszej drodze do tytulu Najwiekszego Idioty swiata za 2008 r. w rankingu The Washington Post). Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Mowisz o tej Marii Kaczynskiej tak chamsko 30.03.08, 23:59 2_x_duck napisał: > Co do Marii Kaczynskiej sie zgadzam, ale za surowo oceniasz prezydenta. Dla > ciebie prezydent wszystkich Polakow to taki co by realizowal program SLD. Tak t > o > wyglada z tego co napisales Prezydent ktory realizowal program SLD ostatecznie pozostal odrzucony przez spoleczenstwo, ale nie przez brata obecnego prezydenta, ktory w eseldowskim prezydencia znalazl sobie wspoltowarzysza w walce przeciw Tuskowi, program prosocjalny jaki do tej pory prowadzilo SLD, przez ostatnie 2 lata prowadzila inna suka lewacka, tak zwana PiS...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Mowisz o tej Marii Kaczynskiej tak chamsko 30.03.08, 23:54 2_x_duck napisał: > obrazanej na tym forum? Widzisz mlode PiSdziatko, pani Maria Kaczynska ma tutaj spore powazanie, no moze z wyjatkiem radiomaryjnych PiSdziewic moralnych...;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
imie_jaszczomp Re: Mowisz o tej Marii Kaczynskiej tak chamsko 30.03.08, 23:58 Ten bury misiu nie umie czytac ze zrozumieniem, wiec sie nie dziw :-) Odpowiedz Link Zgłoś
janek344 Tusk: Podstawą ratyfikacji będzie projekt rządowy 30.03.08, 19:41 Tylko pytanie ilu posłów PiS bedzie głosować za traktatem a ilu poprze Rydzyka. Czy rozumna i patriotyczna większosć nie stanie sie zakładnikiem radiomaryjnych bezmózgowców. Odpowiedz Link Zgłoś
bodo9 Re: Tusk: Podstawą ratyfikacji będzie projekt rzą 30.03.08, 20:04 janek344 napisał: > Tylko pytanie ilu posłów PiS bedzie głosować za traktatem a ilu poprze > Rydzyka. Czy rozumna i patriotyczna większosć nie stanie sie zakładnikiem > radiomaryjnych bezmózgowców. Potrzeba chyba siedem głosów,tylu normalnych mam nadzieję znajdzie się w PIS Odpowiedz Link Zgłoś