Dodaj do ulubionych

Ziobro: Pożyczałem laptopa Patrycji Koteckiej

31.03.08, 08:42
Może to akurat będzie inny kotek...
Cieszymy się, że pamięć zaczyna powracać... ;)
Obserwuj wątek
    • ojciecswiety Ziobro: Pożyczałem laptopa Patrycji Koteckiej 31.03.08, 08:42
      Smierdzisz Ziobro oj smierdzisz co raz bardziej
      • rydzyk_fizyk Pamięć mu wraca 31.03.08, 08:46
        Jeszcze niedawno mówił:

"Nie sądzę, by ktoś mógł uzyskać jakieś dane z tego mojego użytkowania internetu, czy jeśli zdarzyło mi się jakąś notatkę tam zrobić z postępowania karnego - powiedział."
        • skubi6 Fajne :-) 31.03.08, 09:08
          Czy to był laptop z kamerą? Czy są tam filmiki amatorskie, a jeśli tak, to kto z
          kim i czy kręcone przy piwie?

www.skubi.net/macierewicz.html
          • pszeszczep666 Re: Fajne :-) 31.03.08, 09:28
            a najciekawsze jest to, że on sie uważa za "jednego z liderów opozycji".
            pobudka koleżko
            • plastelina2005 Zbigniew Z. łże jak - cytuję marszałka Dorna - 31.03.08, 09:48
              - bura suka.
              • dr_diesel Pożyczją sobie. On jej laptopa, a on mu majtki... 31.03.08, 09:52
                Kopsnij fajkę, daj laptopa...
                Jakie to proste....
                • maruda.r Ziobro pożyczał Koteckiej stringi i kabaretki? 31.03.08, 09:53

• idiot_hunter Cały ten PIS uważa nas za głupków 31.03.08, 10:32
                    Do tego służy im TVPIS, którego bronią wszelkimi sposobami. W końcu
                    wielu ma tylko program I i II i można tam wiele nakłamać. A ciemny
                    lud wszystko kupi, jak mawia ich główny scenarzysta
                    • plastelina2005 ^^^^^^^^^^^^^^^^^^Ziobro ręcznie steruje członkiem 31.03.08, 11:56
                      Prędzej uwierzę w jego romans z Kaczyńskim niż z Kotecką.
                      • indeed4 M_i_n_i_s_t_e_r__S_p_r_a_w_i_e_d_ l_i_w_o_ś_ci_ RP 31.03.08, 13:14
                        pożycza__s_ł_u_ż_b_o_w_y__ laptop osobie postronnej zatrudnionej w TVP i nie widzi w tym nic nagannego ?

Czy my dobrze słyszymy - szanowny panie Ziobro ?!!!

• indeed4 "I have nothing to hide…. except the truth" 31.03.08, 13:29
                          nie mam nic do ukrycia, oprócz prawdy - maksyma Kaczyńskiego i PiS.

www.pardon.pl/artykul/2354/ziobro_musi_odejsc_dla_dobra_pis-u/1
                          • poszeklu Ziobro olewa pseudo -afere POkemonow. 31.03.08, 16:23
                            Najlepiej zeby Cwiokala wypozyczyl laptopa swojej
                            gejszy, a POtem POwiedzial, ze to dziewczyna Ziobry.
                            Niektorzy zostali ludzmi, podczas kiedy reszta POszla
                            do zrodel i wlazla znow na drzewo. Dac im banana.
                            • iedsupo genetyczny idiota z porcelitu dał głos... 31.03.08, 17:12
                              ...jak to jest poszeklu być takim bęcwałem? opisz to, może wreszcie
                              zarobisz na miskę kaszanki i przestaniesz zaśmiecać to forum.
                              • poszeklu PO wraca na drzewo 31.03.08, 18:27
                                Tam czuja sie lepiej.
                                Malpio prymitywne teksty, ze na laptopie to, a moze gwno,
                                wciaz ciesza POkemonow.
                                Niektorzy zostali ludzmi, podczas kiedy reszta POszla
                                do zrodel i wlazla znow na drzewo. Dac im banana.

• az100 To Kotecka pożyczała Ziobrze stringi i kabaretki 31.03.08, 11:23
                    • rybka9915 Re: To Kotecka pożyczała Ziobrze stringi i kabare 31.03.08, 11:34
                      niewazne kto komu, dziwi tylko bardzo przykry fakt, ze w TVpis
                      bidule na pozyczonych laptopach pracowac musza, bo tlusty Urbanski
                      bardzo gospodarnie "oszczedza". W tym przypadku nie dziwi, ze
                      Kotecka pozycza nawet majtki od durnowaatego Zbynia, by natchnac sie
                      natchnieniem prawdziwego maestro pisu. Gdyby pozyczala stringi tow.
                      Jaroslawa, kto wie, moze nadal by byl u wladzy....
              • krzych.korab Zbigniew Z.myśli że jesteśmy głupsi od niego. 31.03.08, 10:12
              • krzych.korab Pożyczył aby zobaczyła zaplanowany scenariusz. 31.03.08, 10:13
                • az100 A może kotecka pisała ten scenariusz... 31.03.08, 11:30
                  ... siedząc na kolanach Ziobry a on głaskał jej kotka... albo myszkę.
                  Tylko kto robił zdjęcia? KGB? ABW? PO? CBA? TVP?
            • hassprediger Fajne :-) no i w końcu wydało się nie jest geyem 31.03.08, 15:32
              no i komu to przeszkadza;)
          • teraz.k.wy Re: Fajne :-) 31.03.08, 13:35
            Fajnie...Koteckiej TVP nie dała laptopa?Bidula dzielił sie z
            laptopem Ziobro.No nie,ręce opadają.15 lat wg KK.bez zawieszenia
            Zioberko!
        • maruda.r Panie Ziobro, leżysz pan i robisz pod siebie 31.03.08, 09:39
          rydzyk_fizyk napisał:

> Jeszcze niedawno mówił:
          >
          > "Nie sądzę, by ktoś mógł uzyskać jakieś dane z tego mojego użytkowania internet
          > u, czy jeśli zdarzyło mi się jakąś notatkę tam zrobić z postępowania karnego -
          > powiedział."

Ciekawe, co będzie mówił, gdy ktoś mu wyjaśni konsekwencje udostępniania
          służbowych danych osobom postronnym. Nie po to część dysku została zaszyfrowana,
          by każdy miał dostęp do danych - nawet w przypadku zgubienia czy kradzieży laptopa.

• dr_diesel Zbychu, kłamać trzeba umieć, Ty się dopiero uczysz 31.03.08, 09:54
            Idź do millera...
            • pizza on nie umie kłamać 31.03.08, 12:36
              tzn nie że jest uczciwy tylko poprostu strasznie niewprawnie to robi
              • nie-tak Re: on nie umie kłamać 31.03.08, 12:39
                pizza napisał:

> tzn nie że jest uczciwy tylko poprostu strasznie niewprawnie to robi

Pizza, do której klasy dziecko ty chodzisz?
          • hecer Re: Panie Ziobro, leżysz pan i robisz pod siebie 31.03.08, 10:12
            ... logika Ziobry: olowki tez pozyczalem i wcale ich potem nie
            polamalem...

co za LOL!;)
            • hecer Re: Panie Ziobro, leżysz pan i robisz pod siebie 31.03.08, 10:37
              ....olowki cudem ocalaly rzez w ministerstwie sprawiedliwosci...:))

• hecer Re: Panie Ziobro, leżysz pan i robisz pod siebie 31.03.08, 10:44
              ....z takim podejsciem to Ziobro zasluguje jedynie na sluzbowy
              olowek...

...a i jego pewnie tez by popsul... a na pewno polamal odchodzac -
              tak na wszelki wypadek, by nie dalo sie odtworzyc co nim pisal...
            • teraz.k.wy Re: Panie Ziobro, leżysz pan i robisz pod siebie 31.03.08, 13:43
              Mężowi kiedys pozyczyłam laptopa,ale się dowiedziałam....Juz
              jesteśmy po rozwodzie.Zbynio,masz juz przechalapane.Tu kłamstwo nie
              pomoże,żadne.
          • moherowe_bydle Re: Panie Ziobro, leżysz pan i robisz pod siebie 31.03.08, 10:19
            maruda.r napisał:
            Nie po to część dysku została zaszyfrowana by każdy miał dostęp do danych ....
            -------------------------------
            jeśli zaszyfrowana to i Kotecka do niej nie miała dostępu. Po co więc pisać
            takie głupoty ??? Chyba że dla tych licznych tu analfabetów funkcjonalnych
            • maruda.r Re: Panie Ziobro, leżysz pan i robisz pod siebie 31.03.08, 10:24
              moherowe_bydle napisał:

> maruda.r napisał:
              > Nie po to część dysku została zaszyfrowana by każdy miał dostęp do danych ....
              > -------------------------------
              > jeśli zaszyfrowana to i Kotecka do niej nie miała dostępu. Po co więc pisać
              > takie głupoty ??? Chyba że dla tych licznych tu analfabetów funkcjonalnych

Mój drogi analfabeto funkcjonalny - szyfrowanie danych jest skuteczne jedynie w
              przypadku podłączenia dysku do innego systemu. W przypadku uruchomienia systemu
              pierwotnego szyfrowana partycja (nie: Patrycja) jest tak samo dostępna, jak
              każda inna część dysku.

• somatico Re: Panie Ziobro, leżysz pan i robisz pod siebie 31.03.08, 12:56
                Wiesz, że dzwonią ale niewiesz w którym kościele. Można szyfrować
                pojedyńcze patrycje, katalogii a nawet pliki zaś start z partycji
                podstawowej wcale niedaje do nich dostępu. Na przyszłośc proponuje
                lepiej się doinformować a dopiero potem udawać "superfachurę"
                • maruda.r Re: Panie Ziobro, leżysz pan i robisz pod siebie 31.03.08, 13:12
                  somatico napisał:

> Wiesz, że dzwonią ale niewiesz w którym kościele. Można szyfrować
                  > pojedyńcze patrycje, katalogii a nawet pliki zaś start z partycji
                  > podstawowej wcale niedaje do nich dostępu. Na przyszłośc proponuje
                  > lepiej się doinformować a dopiero potem udawać "superfachurę"

Na przyszłość proponuję iść do właściwego kościoła. Tego, w którym dzwonią. I
                  nie ośmieszać się publicznie.

• teraz.k.wy Re: Panie Ziobro, leżysz pan i robisz pod siebie 31.03.08, 13:48
                    Teraz widze,że Ziobro zasięgał opinii eksperta-informatyka,tego od
                    nagrania w hotelowego.
                • wiciol Re: Panie Ziobro, leżysz pan i robisz pod siebie 31.03.08, 13:16
                  OK, wszystko się zgadza, ale odpowiedz na jedno pytanie:
                  z jakiego konta korzystała p. Kotecka?

pzdr
              • adas313 Re: Panie Ziobro, leżysz pan i robisz pod siebie 31.03.08, 16:18
                > Mój drogi analfabeto funkcjonalny - szyfrowanie danych jest
                > skuteczne jedynie w przypadku podłączenia dysku do innego systemu.

Wydaje mi się (choć głowy za to nie dam) że klucz do szyfrowania jest skojarzony
                z kontem użytkownika, zresztą do tego chyba nawet nie potrzeba szyfrowania,
                wystarczą zabezpieczenia NTFS *. Czyli jeśli PatiKoti miała w systemie osobne
                konto (bez uprawnień administracyjnych) to nie miała dostępu do danych Ziobry.

Niemniej jednak:

- wątpię by ZZ miał w ogóle o tym pojęcie
                - samo udostępnianie takiego sprzętu osobom z zewnątrz to skandal, ciekawe co na
                ten temat mówią procedury bezpieczeństwa MSpr (oczywiście o ile istnieją...)
                _____

* choć i tak pewnie jakoś da się je obejść ;o)
            • regeregerege Patrz sygnaturka. 31.03.08, 10:25

• danziger Re: Panie Ziobro, leżysz pan i robisz pod siebie 31.03.08, 11:05
              @maruda.r napisał:
              Chyba że dla tych licznych tu analfabetów funkcjonalnych,

to twoi rodzice czytają informacje na gazeta.pl?
              • rlnd Re: Panie Ziobro, leżysz pan i robisz pod siebie 31.03.08, 12:47
                Chcialbym tylko podpowiedziec Panu ze to napisal niejaki moherowe_bydle, a nie
                maruda ...
                Pozostawie bez komentarza ...
            • teraz.k.wy Re: Panie Ziobro, leżysz pan i robisz pod siebie 31.03.08, 13:45
              Ziobro,a immunitet też Jej pożyczyłeś?
      • cyberbatat Re: Ziobro: Pożyczałem laptopa Patrycji Koteckiej 31.03.08, 10:13
        "Nie sprawdzałem, co było w ich poczcie, bo nie mam zwyczaju czytać cudzej
        korespondencji." dobre sobie, zapomniał jak nagrywał swoich kolegów szukając na
        nich haków!!!huhu
      • cz27 Re: Ziobro: Pożyczałem laptopa Patrycji Koteckiej 31.03.08, 16:35
        ojciecswiety napisała:

> Smierdzisz Ziobro oj smierdzisz co raz bardziej Taki zasraniec był
        ministrem?
    • ojciecswiety Smierdzisz zero oj smierdzisz co raz bardziej 31.03.08, 08:44
      Juz nie długo bekniesz za wszystko
    • rydzyk_fizyk Ziobro: Pożyczałem laptopa Patrycji Koteckiej 31.03.08, 08:44
      Zbyniu, rodzice cię nie nauczyli, żeby szanować cudzą właśność?
    • allspice Ziobro: Pożyczałem laptopa Patrycji Koteckiej 31.03.08, 08:45
      Pan minister sprawiedliwości pożycza znajomej służbowy laptop
      z tajnymi zapisami:) I to jest w porządku?
      • maruda.r I pożyczałem również hasło 31.03.08, 09:50
        allspice napisała:

> Pan minister sprawiedliwości pożycza znajomej służbowy laptop
        > z tajnymi zapisami:) I to jest w porządku?

Jeżeli pożyczał laptop, to również pożyczał hasło - najpewniej hasło domenowe.
        Istnieje więc spore prawdopodobieństwo, że w ten sposób, nie tylko udostępnił
        dane na własnym komputerze, ale umożliwił dotarcie osobom postronnym do zasobów
        Ministerstwa Sprawiedliwości.

• moherowe_bydle Re: I pożyczałem również hasło 31.03.08, 10:23
          maruda.r napisał:
          Jeżeli pożyczał laptop, to również pożyczał hasło - najpewniej hasło domenowe.....
          =======================================
          a jeśli nie pożyczał, to co ??? Z mojego laptopa też korzystają inni, każdy ma
          swoje hasło i nie ma dostepu do danych kolegi. Najlepioej sie domyślać i
          opowiadać głupoty ku uciesze gawiedzi
          • maruda.r Re: I pożyczałem również hasło 31.03.08, 10:26
            moherowe_bydle napisał:

> maruda.r napisał:
            > Jeżeli pożyczał laptop, to również pożyczał hasło - najpewniej hasło domenowe..
            > ...
            > =======================================
            > a jeśli nie pożyczał, to co ??? Z mojego laptopa też korzystają inni, każdy ma
            > swoje hasło i nie ma dostepu do danych kolegi. Najlepioej sie domyślać i
            > opowiadać głupoty ku uciesze gawiedzi

Nie masz nawet bladego pojęcia, o czym pisałem.

• babcia.klozetova Re: I pożyczałem również hasło 31.03.08, 10:42
              maruda.r napisał:

>
              > Nie masz nawet bladego pojęcia, o czym pisałem.
              >

Toć sam się określił: "moherowe bydlę". To wiele tłumaczy!

Ja w moim klozecie nie udostępniam klucza od magazynu papieru toaletowego, nie
              mówiąc o haśle do służbowego komputera - jeszcze by ktoś podglądnął ile papieru
              zamawiam miesięcznie :-)
          • enki79 Re: I pożyczałem również hasło 31.03.08, 10:48
            a słyszałeś o czymś takim jak "łowienie" takich ignorantów jak Ty?
            Połowa z Twoich kolegów hasło zostawia napisane na kartce,
            gdzieśtam.

każdy ma hasło i nie ma dostępu... buaahaha dobre.

a w ogóle, czemu minister sprawiedliwości pożyczał laptopa? to w TV
            nie mają laptopów????
            • maruda.r Re: I pożyczałem również hasło 31.03.08, 10:54
              enki79 napisał:

> a w ogóle, czemu minister sprawiedliwości pożyczał laptopa? to w TV
              > nie mają laptopów????

W takich sprawach zawsze bada się dwie rzeczy: co wyciekło i dlaczego
              umożliwiono dostęp do danych osobom postronnym? Jeżeli nawet nic nie wyciekło,
              to nie jest to okoliczność łagodząca, bo świadczy tylko o tym, że nie tylko
              minister jest idiotą, ale i krąg jego znajomych.

• teraz.k.wy Re: I pożyczałem również hasło 31.03.08, 14:00
              Ale tu nie chodzi o technikę odzyskiwania danych.Tu chodzi o cos
              bardziej istotnego.Każdy scenariu ma inną datę...to dowód,że nie
              pożyczył raz,czy dwa,ale permanentnie otzrymawał scenariusze różne
              i teksty wiadomości.Przed Emisją. Tu pies pogrzebany,czyli Ziobro!
          • paero123 Re: I pożyczałem również hasło 31.03.08, 13:41
            Jest chyba różnica:
            - w Twoim laptopie, ktorym sam jako administrator i właściciel zarządzasz,
            tworzysz konta użytkowników etc. i możesz go pozyczać komu chcesz...
            - w laptopie p.Ziobry, ktory jest własnością Min.Sprawiedliwosci, p.Ziobro,
            mający problem z obsługą dyktafonu a co dopiero komputera, prawdopodobnie miał
            zwykłe konto użytkownika bez uprawnień administratora; sugerujesz, ze kazał
            informatykom z M.Spraw. "po cichu" założyć dodatkowe konto aby osoby postronne
            mogły od niego pożyczać laptop? Przecież w razie "wpadki" z wyciekiem danych
            taki informatyk straciłby pracę za lekceważenie procedur bezpieczeństwa...
    • etykieta.zastepcza Ziobro: Pożyczałem laptopa Patrycji Koteckiej 31.03.08, 08:46
      Tak, typowa gładkośliska pisowska nowomowa.
      Laptop to nie długopis, panie Ziobro. Nie pożycza się go każdemu, kto o to
      poprosi.
      No chyba, że... mogę pożyczyć? Potrzebowałbym...
    • koham.mihnika.copyright zerro wiarygodnosci 31.03.08, 08:47
      to o nim mowil Durn - lze, jak suka.
      • majajekukubzdziongvamajaje Powinno być: ziobro wiarygodności. 31.03.08, 10:06
    • and_nowak Pożyczyłem długopisu. Ałganowowi 31.03.08, 08:48
      Akurat biedactwo nie miał czym zapisać.
      Aha, pożyczyłem też samochodu (służbowego) mojej znajomej - to tak jakbym
      pożyczył ołówka - prawda ?
      Wcześniej to ukrywałem, bo jestem skromny i nieśmiały.
      A z Kotecką absolutnie nic mnie nie łączy, ani zawodowo, ani prywatnie - W
      OGÓLE JEJ NIE ZNAM. Dlatego pożyczyłem tego laptopa.

Jestem prawy i sprawiedliwy
    • a.k.traper Wreszcie zaczyna mówic jak normalny człowiek 31.03.08, 08:52
      Pati niekiepska laseczka, po co robic sobie krzywde i wrzody na
      żołądku?
      • cz27 Re: Wreszcie zaczyna mówic jak normalny człowiek 31.03.08, 16:44
        a.k.traper napisał:

> Pati niekiepska laseczka, po co robic sobie krzywde i wrzody na
        > żołądku?Pati,potrzebuje prawdziwego ogierka,a nie ciuncia o
        skłonnosciach pedalskich.
    • emektb Ziobro: Pożyczałem laptopa Patrycji Koteckiej 31.03.08, 08:57
      patrzcie jaka to bieda w tej tv. wiceszefowa agencji informacyjnej
      tvp laptopa służbowego nie miała, ani bidula prywatnego. ale
      minister dobra dusza pożyczył. pewnie wszystkim dziennikarzom
      pożyczał, bo nie uwierzę, że jakąś jedną panią szczególnymi
      względami obdarzył...
    • hecer Ziobro: Pożyczałem laptopa Patrycji Koteckiej 31.03.08, 08:58
      myslalem ze to taka sciema, kontrolowany przeciek z CBA i ze zadnych
      dokumentow Pati nie ma na laptopie Ziobry... no ale widac sa skoro
      juz sam Ziobro sie fatyguje z wytlumaczeniem okolicznosci w jakich
      sie tam znalazly...

...wkrotce tez sie pewnie okaze co Jaroslaw Kaczynski mial na mysli
      mowiac do czego sluzy niektorym ludziom internet...:)))) A wtedy
      Ziobro powie ....ze to Pati...

...No ale moze tez po rycersku powie ze to... ktos inny z jego biura
      komu udostepnil laptopa:))

A czemu sie po prostu nie przyznac?

No bo i tak Pati da mu klapsa - tak czy inaczej.... Ech, taka fajna
      laska a jest z takim smarkaczem...
      • zorro_zx Re: Ziobro: Pożyczałem laptopa Patrycji Koteckiej 31.03.08, 09:26
        Czy laptop Ziobry nie jest zalany piwem? Jeśli tak, to eks-premier Jarosław miał
        rację co do internautów. Pisowskich.
        • hecer Re: Ziobro: Pożyczałem laptopa Patrycji Koteckiej 31.03.08, 10:14
          lepiej nie pytaj czy on zostal zalany bo dopiero wyjdzie z tego
          porno...;)
          • hecer Re: Ziobro: Pożyczałem laptopa Patrycji Koteckiej 31.03.08, 10:19
            lepiej nie pytaj czym on zostal zalany bo dopiero wyjdzie z tego
            porno...;)
      • babcia.klozetova Re: Ziobro: Pożyczałem laptopa Patrycji Koteckiej 31.03.08, 10:47
        hecer napisał:

> No bo i tak Pati da mu klapsa - tak czy inaczej.... Ech, taka fajna
        > laska a jest z takim smarkaczem...

Fizyczna strona koteckiej mnie nie interesuje - nie jest dla mnie konkurencją.
        Jednak to, że jest/była z ziobrem świadczy o jej poziomie moralnym: nie można
        tego traktować inaczej, jak prostytucja (uzyskiwanie korzyści [np. użyczenie
        laptopa :) ] za świadczenie usług seksualnych).
    • remis1 Ziobro: Pożyczałem laptopa Patrycji Koteckiej 31.03.08, 08:59
      Czy ten wypie..ek ma nas za idiotów? Bracia Krakowianie wybierzcie go jeszcze
      raz, tym razem do europarlamentu!!!
    • intel-e-gent Chwila, za to powinien iść pod sąd 31.03.08, 09:00
      No przepraszam bardzo, ale służbowego laptopa dostał do swojego służbowego użytku. I nie miał prawa użyczać go komukolwiek. Może faktycznie nie miał tam żadnych tajnych danych, może faktycznie było to niewinne.

Ale do, jasnej ciasnej, to był służbowy laptop przeznaczony dla Ziobry, a nie Koteckiej!!!

Poza tym sądzę, że Ziobro kręci. Jak zwykle.
      • niedoszla Re: Chwila, za to powinien iść pod sąd 31.03.08, 09:04
        Z tego co ja sie orientuje, niezaleznie czy pan Ziobro uwaza ze ma
        jakies tajne informacje czy nie, to sluzbowego laptopa nie ma prawa
        udostepniac nikomu. Tak zazwyczaj jest w prawie kazdej firmie, wiec
        zaskoczylo by mnie, gdyby tutaj bylo inaczej. Za takie rzeczy idzie
        sie siedziec ;)
        • maaac Re: Chwila, za to powinien iść pod sąd 31.03.08, 09:07
          Nie sądze by za naruszenie umowy z prywatnym przedsiębiorcą ktoś
          szedł do więzienia. Jeśli sie myle prosze mnie sprostować. (Zenek
          prosze bez odwołań do k.p.k. powiedz TAK albo Nie :) ).
        • intel-e-gent Re: Chwila, za to powinien iść pod sąd 31.03.08, 09:28
          Powiedzmy sobie szczerze - służbowy laptop ministra to rzecz, na której mogą, a nawet powinny znajdować się materiały niejawne. Udostępnianie komputera osobom nie posiadającym odpowiedniego certyfikatu jest, jak się wydaje, przestępstwem.
          No chyba, że Patti taki certyfikat posiada z racji pracy w innych służbach ;) Dowiemy się czy tak jest, jak będzie kupować lodówkę ;)
          • hela6 Re: Chwila, za to powinien iść pod sąd 31.03.08, 09:34
            Jak mu ten laptok nie był potrzebny to powinien był oddać pracodawcy i tyle.
    • m13579 Ziobro: Pożyczałem laptopa Patrycji Koteckiej 31.03.08, 09:02
      Na takiej samej zasadzie jak dlugopis czy papier? Czy to znaczy, ze pani Patrycja dysponowala tyez papierem z nadrukiem Ministerstwa Sprawiedliwosci? A tych kilku znajomych? A czy ja rowniez moglbym dostac taki papier? :) Napisalbym na nim np. list do Urzedu Skarbowego... Panie Ziobro, a czy gwozdzie tez pan znajomym pozyczal? A Patrycji?
    • w28 Ech Zbyszek Zbyszek... 31.03.08, 09:05
      Przestań kręcić. Jako świadek koronny mógłbys mieć odpuszczone
      inaczej pójdziesz na dno razem z tym waszym sypiacym się okrętem.
    • maaac A już chcieli by odszczekiwać a tu okazuje się 31.03.08, 09:06
      prawda.

Już tu byli tacy co kazali GW odszczekiwać pomówienia, a tu okazuje
      się, że to prawda. Ciekawe co znajdzie się dalej na tym laptopie. W
      każdym razie "przypadkowe" zniszczenie staje się coraz bardziej
      oczywiste.
      Przy okazji. Używanie służbowego sprzętu do prywatnych celów mimo, że
      nagminne jest jednak co najmniej łamaniem zasad. Ja bym nie robił z
      tego jakiejś wielkiej tragedii. Jednak gdy człowiek który miał
      moralnie odbudowywać kraj uważa, że nic się nie stało to już
      przegięcie. W dodatku ile kosztuje laptop i ile zarabia osoba na takim
      stanowisku? Nie stać go było? Na swoim mógł robić co chciał i nic
      nikomu było by do tego o ile nie naruszało by to prawa. Facet coraz
      bardziej się pogrąża udowadniając jaką jest miernotą bez krzty honoru.
      • a.k.traper Młody jeszcze, uczy się, trzeba miec nadzieję:))) 31.03.08, 09:26
        Niejednemu juz uderzyła woda sodowa po awansie, zamiast skupic sie
        na pracy także nad sobą, marnował energie na tłumaczenie ideologii
        tzw. IV RP oraz próbie pokazania szybkich efektów. W ten sposób to
        mozna mieć za wczesny wytrysk a nie obopólne zadowolenie:)))
    • zorro_zx Ziobro: Pożyczałem laptopa Patrycji Koteckiej 31.03.08, 09:19
      Jakie biedne te ludzie... Jeden laptop służył Ziobrze, flamie Koteckiej,
      asystentom (?), znajomym. Służbowy laptop, na którym nie było nic ważnego -
      tylko gry, divx-y, mp3.
    • fastforward śmiać się, czy płakać? 31.03.08, 09:22
      że minister sprawiedliwości użycza służbowego komputera znajomym?
      znaczy, że co? na komputerze nie trzymał żadnych ważnych informacji?
      że używał tylko do ogólnie dostępnych zadań i korzystał z danych
      powszechnego użytku?
      To może powinniśmy odwrócić podejście i zacznijmy pożyczać nasze
      kompy ludziom z rządu. Jak widać potrzebują ich tylko od czasu do
      czasu :-)
      • hecer Re: śmiać się, czy płakać? 31.03.08, 10:42

....z takim podejsciem to Ziobro zasluzyl tylko na sluzbowy olowek...

...i jego pewnie tez by popsul... a na pewno polamal odchodzac - tak
        na wszelki wypadek, by nie dalo sie odtworzyc co nim pisal...
    • obywatelx5 redaktora TVP nie stać na laptopa? hahahha 31.03.08, 09:28
      w życiu się tak nie ubawiłem:)) co za bzdura
      on naprawdę myśli ,że Polacy to idioci
    • reky Mentalność przedszkolaka... 31.03.08, 09:33
      To naiwne i głupie tłumaczenie. Może przekona niektórych słuchaczy znanego radia,bo tam wszystko przyjmuje się na wiarę!!!
      Ale to nieliczni. Rozsądnym, po takich wypowiedziach, jawi się prawdziwy obraz "profesjonalizmu" byłego już (na szczęście) ministra.
      • ludwikdorn Ziobro mały krętacz 31.03.08, 09:46
        Jak wyszło na jaw co jest na jego służbowym komputerze, to nagle sobie
        przypomniał że pożyczał go na prawo i lewo. Krętacz i tyle. Idzie na dno i nie
        jest w stanie tego zatrzymać. A jeśli rzeczywiście tylu osobom go pożyczał, to
        powinien odpowiadać za jego udostępnianie osobom nieuprawnionym, bo na pewno
        podpisał jakiś papier który mu tego zabraniał.
        • jas_wedrowniczek2 Sensacja przez duże 'S' 31.03.08, 13:44
          Przecież to Ziobro stanowił prawo i jest wykładnią prawa w jednym .
          Taki Zbigniew Z. mógł przeciez wydać wewnętrzne zarządzenie, które
          znosi zasady udostępniania sprzętu służbowego. Zarządzenie mógł
          utajnic i ma juz rozwiązanie. Tego bym się nie czepiał.

Ciekawsze, że wychodzi na to iż tzw niezależnośc Koteckiej ( czytaj
          mediów publicznych ) to farsa na co dowód dał sam Ziobrę,
          a to już jest SENSACJA przez duże 'S' !
    • rs_gazeta_forum Zero: Pożyczałem laptopa 31.03.08, 09:42
      I taki dzieciak (slangowo - gó..arz) dostaje do ręki ministerstwo
      sprawiedliwości. Nic dziwnego, że ludzie w tym kraju nie ufają politykom. W
      końcu kto powierza choćby samochód takiemu g...
    • kacper31 Ziobro miał spółę z Kotecką w robieniu PiS dobrze 31.03.08, 09:42
      W TVP
    • majajekukubzdziongvamajaje Gdyby było za co powiesić pannę Zbysię głową w dół 31.03.08, 09:44
      - dawno by wisiała. Kiedyż wreszcie odetchniemy od tego ponurego
      pajaca?
    • ekst-aza Biedny Ziobro nie odróżnia długopisu od laptopa? 31.03.08, 09:44
      • pierot6 Ziobro trzęsie du..!Zaczyna kapować...... 31.03.08, 09:46
        to osobnik bez żadnych zasad moralnych,etycznych....
        Dno szamba!
        • manasonta Re: Ziobro trzęsie du..!Zaczyna kapować...... 31.03.08, 09:47
          pierot6 napisał:

> to osobnik bez żadnych zasad moralnych,etycznych....
          > Dno szamba!

Ziobro, to wesz !
    • kacper31 Zbysio ma taką kobiecą naiwność.. 31.03.08, 09:46

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka