ned_pap Re: Świadek: Turyści chwalili się zabiciem niedźw 23.04.08, 17:00 W ich obronie najbardziej żałosny jest jej fundament - tak bardzo się bali, że niedźwiedź zrobi im krzywdę, że ... złapali go, i zaciągnęli do potoku, by go utopić. Powinni sprzedać ten patent do USA i Rosji, gdzie spotkań ludzi z niedźwiedziami jest o wiele więcej. Nawet Bareja ani Pythoni by nic lepszego nie wymyślili. Odpowiedz Link Zgłoś
leo48 Re: Świadek: Turyści chwalili się zabiciem niedźw 23.04.08, 17:22 Sadystyczne bydło. Odpowiedz Link Zgłoś
sherman-doberman Re: Świadek: Turyści chwalili się zabiciem niedźw 23.04.08, 19:15 Pewnie, bali się jak diabli ż kurczę ż z awrmińskiego! Toż tam dzików pełno na olności. znacznie bardzij nibezpieczne niż niedźwiadek, który wg danych ważył mniej niż mój pies. I jeszcze trzech ich było trzeba do tego morderstwa, I takie coś ma czelność jeszcze twierdzieć, że zostali stworzeni na podobieństwa Boga? źwże stworzył także niedźwiedzia z pewnością nie po to, żeby jakiś ćwok go zabił. W dodatku taki niedźwieź jest bardziej wartościowy niż taka nędzna karykatura człowieka - a takie są i tak zbyt liczne. Stanowczo wolę obcować z niedźwiedziem. Odpowiedz Link Zgłoś
4g63 Re: Świadek: Turyści chwalili się zabiciem niedźw 23.04.08, 19:20 o jesu, a co wy nagle tacy humanitarni i dobrzy, ludzie zdychają z głodu w tym kraju, jakoś nikt nie mówi że politycy to skur***le bo tak się dzieje przez ich politykę, z kościołem na czele, no ale cóż, zawsze przyjemnie sobie znaleźć temat zastępczy, zresztą, jak tamci już powymierają to problem sam zniknie ech :/ Odpowiedz Link Zgłoś
idiot_hunter Wyjątkowi szubrawcy z tych "turystów" 23.04.08, 21:37 Jak patrzę na ich bezwstydne mordy i czytam, jak potraktowali niedźwiadka, to jakoś tak zacząłem nagle doceniać metody, jakie stosuje USA wobec więźniów w Quantanamo, a mianowicie topienie w beczkach... Odpowiedz Link Zgłoś
malkontent_i_sceptyk Re: Świadek: Turyści chwalili się zabiciem niedźw 23.04.08, 17:23 "utopili niedźwiadka w obronie własnej", nie mogli wymyślić czegoś bardziej wiarygodnego? teraz ich powinni utopić Odpowiedz Link Zgłoś
rewolwerek1 Świadek: Turyści chwalili się zabiciem niedźwie.. 23.04.08, 17:33 mam nadzieję, że poniosą najsurowsze możliwe konsekwencje. Wierzę, że wyrządzone zło do wraca. Oby kiedyś spotkał silniejszego od siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
wobo1704 Re: Świadek: Turyści chwalili się zabiciem niedźw 23.04.08, 17:40 Tłuszcza już wyje - zabić! Wyrok już jest wydany. Odpowiedz Link Zgłoś
henat Re: Świadek: Turyści chwalili się zabiciem niedźw 23.04.08, 17:46 Coż - gamonie. Prawdopodobnie kolesie chciały się popisać. Myślę, że najrozsądniejszym byłoby ukaranie odpowiednio wysoka karą pieniężną. Jeśli za nielegalne wycięcie drzewa można dostać kilkaset tysięcy to za misia nie powinno byc mniej. Taka wieloletnia ratalna spłata nauczyłaby rozumu i odstraszyłaby potencjalnych naśladowców. A w prezencie dać im futerko z misia! Odpowiedz Link Zgłoś
rzewuski1 Re: Świadek: Turyści chwalili się zabiciem niedźw 23.04.08, 17:51 załosne to ile okrucienstwa i sadyzmu Odpowiedz Link Zgłoś
iron_giant Re: Świadek: Turyści chwalili się zabiciem niedźw 23.04.08, 18:10 też popieram wysoką karę pieniężną za zbrodnię na misiu, np. taki 1 MLN zł na trzy osoby, jeśli można na tyle wycenić szkodę w przyrodzie (jakoś należy wycenić, może na więcej, no dobra 1,5mln i 500tys. na łebka). wygląda na to, że mecenas ma trudne zadanie w zakresie ustalenia skutecznej linii obrony oskarżonych. widać w świetle artykułu, że oskarżeni już na samym początku położyli się na łopatki handlując informacją z dziennikarzem. uwiarygadnia to wersję o zabicia misia nie pod wpływem strachu, bo któż by po tym jeszcze miał zimną krew wykonać fotki i nimi handlować? każdy, kto się boi dużego misia, spieprza ile sił w nogach, a nie stawia mu czoła. w tym przypadku było inaczej, ale miś był mały i trzech jego rywali. park narodowy to nasz skarb, a rośliny i zwierzęta to perełki w jego koronie. karać zatem należy adekwatnie do uszczerbku w przyrodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
4g63 Re: Świadek: Turyści chwalili się zabiciem niedźw 23.04.08, 19:22 a kary dla polityków i kościoła przez ostatnich 20 lat? może po 10mln? Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: Świadek: Turyści chwalili się zabiciem niedźw 23.04.08, 20:45 A kary dla komuchów, politruków, ubeków i górników za lata 1939-1989? Odpowiedz Link Zgłoś
darkraj Re: Świadek: Turyści chwalili się zabiciem niedźw 23.04.08, 21:00 zigzaur napisał: > A kary dla komuchów, politruków, ubeków i górników za lata 1939- 1989? ================================== Za jakie lata? Dla gornikow??? Zostaw Forum i marsz do ksiazek, albo nie osmieszaj sie wiecej kretynskimi "wyskokami". Odpowiedz Link Zgłoś
tigr Świadek: Turyści chwalili się zabiciem niedźwie.. 23.04.08, 17:54 "Możecie ogłosić światu, że jestem lepszy niż Pudzianowski - miał powiedzieć oskarżony Michał J." ... tylko co jesli paru zwyrodnialcow we wiezniu zaprosi go do "spaceru farmera", a pozniej zrobil z dupska jesien sredniowiecza...??? Odpowiedz Link Zgłoś
zyczliwy0 Re: Świadek: Turyści chwalili się zabiciem niedźw 23.04.08, 17:59 > ... tylko co jesli paru zwyrodnialcow we wiezniu zaprosi go > do "spaceru farmera", a pozniej zrobil z dupska jesien > sredniowiecza...??? i tego wlasnie z calego serca im wszystkim zycze!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
milf28 Re: Świadek: Turyści chwalili się zabiciem niedźw 23.04.08, 21:38 a co to jest ten spacer farmera? Odpowiedz Link Zgłoś
men_53 Niedźwiadka to nie ożywi, ale 23.04.08, 18:02 ukarać drani należy możliwie jak najsurowiej. Odpowiedz Link Zgłoś
kileryk I co że tak powiedział? 23.04.08, 18:02 Ludzie czasem przez głupotę gadają różne rzeczy. I co? Jeżeli rzeczywiście się na misia przyczaili to jest problem. Jeżeli palnął głupotę nie zmienia to faktu, że się bronili. A co jezeli by się okazało, że to miś zabił? Czy wtedy postawią misia przed sądem? Trzeba ustalić fakty a nie kierować się emocjami. Odpowiedz Link Zgłoś
iron_giant Re: I co że tak powiedział? 23.04.08, 18:12 oj koleś śmieszny jesteś, kompletny indolent. kileryk, myśli się głowa nie ręcami ani ja.... . Odpowiedz Link Zgłoś
kileryk Re: I co że tak powiedział? 23.04.08, 18:47 widać wiesz jak było, bo myślisz głową. Tacy myślący właśnie już zabijali żydów, bo podobno żydzi zjedli dziecko itp. Odpowiedz Link Zgłoś
ladne_sny Re: I co że tak powiedział? 23.04.08, 20:36 kileryk, co Ty pieeprzysz? Odpowiedz Link Zgłoś
marwlod Re: I co że tak powiedział? 23.04.08, 18:43 Miś się sam zabił, udusił, utopił i jeszcze walnął się kamieniem w głowę dwukrotnie - myśl pacanie co piszesz. Poczytaj trochę to będziesz wiedział, jak ta sytuacja wyglądała. Głąby się jeden przed drugim popisywali, co jeden to lepszy chciał być. Jeszcze za te idiotyczne wypowiedzi powinni zostać skazani na otrzymanie wpiernicz od Pudzianowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
rzewuski1 Re: I co że tak powiedział? 23.04.08, 18:51 marwlod napisał: > Miś się sam zabił, udusił, utopił i jeszcze walnął się kamieniem w głowę > dwukrotnie - myśl pacanie co piszesz. Poczytaj trochę to będziesz wiedział, jak > ta sytuacja wyglądała. Głąby się jeden przed drugim popisywali, co jeden to > lepszy chciał być. > > Jeszcze za te idiotyczne wypowiedzi powinni zostać skazani na otrzymanie > wpiernicz od Pudzianowskiego. Pudzinan powinien zmierzyc sie z tym chwalipieta i udowodnic kto tu jest lepszy Odpowiedz Link Zgłoś
kileryk Re: I co że tak powiedział? 23.04.08, 18:51 przeczytałeś w superexpresie pewnie. sam jesteś pacanem. nie osądzam ich i zostawiam to sądowi, bo to co piszą w prasie ma własnie działać na oszołomstwo Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Re: I co że tak powiedział? 23.04.08, 20:48 Jeżeli uważasz że półtoraroczny miś, ważący ok 40 kilogramów mógł być niebezpieczny dla dorosłych ludzi, to idź się leczyć o ile psychiatrzy nie strajkują. Odpowiedz Link Zgłoś
kileryk Re: I co że tak powiedział? 23.04.08, 21:07 Tia! Dzięki doktorze! 25 kilogramowy pies też nie jest na pewno niebezpieczny. Nie wiem. Nie byłem tam! Nie oceniam, bo przeczytałem coś, co niekoniecznie musi być prawdą. Moją koleżankę pogryzł nie aż taki wielki pseudo "wilczur". Pojawił się nie wiadomo skąd i zostawił jej pamiątki na ciele do końca życia. A leczeniu powinni moim zdaniem podlegać ludzie, którzy gotowi są do oceny sytuacji na podstawie zasłyszanych informacji. Może proponujesz jakiś lincz na tych ludziach? Prymitywnie reagujesz Odpowiedz Link Zgłoś
uspd Re: I co że tak powiedział? 23.04.08, 23:32 Te cwaniak, jakby "napadl" ich szczeniak wilczura to tez by go zabili? Nie wiesz co piszesz czlowieku! Odpowiedz Link Zgłoś
stefan99999 "Turyści"? Jacy z nich turyści? 23.04.08, 18:20 Błagam przestańcie tych osobników nazywać "turystami". Turyści to są kulturalni ludzi, doceniający piękno natury (w tym fauny), a nie bezmyślni oprawcy. Nazywanie ich "turystami" obraża prawdziwych turystów. Odpowiedz Link Zgłoś
bike1 Ja tez mam nadzieje ze spotka ich kara! 23.04.08, 18:21 Tylko idiota moze uwierzyc w te ich historyjke z atakiem. Odpowiedz Link Zgłoś
erg_samowzbudnik Świadek: Turyści chwalili się zabiciem niedźwie.. 23.04.08, 18:30 Ile jeszcze tego bicia piany i odgrzewania starych kotletów.Pielegniarki już żeście ukrzyzowali i goowno z tego wyszło.Niestety uniewinnienie ;((( .To samo bedzie z turystami i dobrze. Moze jakaś niewielka grzywna lub mandat . Odpowiedz Link Zgłoś
mark.paker Re: Świadek: Turyści chwalili się zabiciem niedźw 23.04.08, 19:24 Sam se tego 10−7 joule walisz? Odpowiedz Link Zgłoś
erg_samowzbudnik Re: Świadek: Turyści chwalili się zabiciem niedźw 24.04.08, 08:00 mark.paker napisał: > Sam se tego 10−7 joule walisz? A po jakiemu to? Bo ni holery nie kpw. Odpowiedz Link Zgłoś
erg_samowzbudnik Świadek: Turyści chwalili się zabiciem niedźwie.. 23.04.08, 18:31 Motłoch zawsze krwi żądny. Odpowiedz Link Zgłoś
kileryk Re: Świadek: Turyści chwalili się zabiciem niedźw 23.04.08, 18:41 dokładnie Odpowiedz Link Zgłoś
axenrolle Re: Świadek: Turyści chwalili się zabiciem niedźw 23.04.08, 18:46 Po przeczytaniu komentowanego tekstu każdemu normalnemu człowiekowi chcę sie wyć,kopać, pluć na takich debili itp ale powtarzam tylko normalnemu... Odpowiedz Link Zgłoś
tppiotr Świadek: Turyści chwalili się zabiciem niedźwie.. 23.04.08, 18:48 Szkoda, że nie mogą dostać "czapy" za to co zrobili... Odpowiedz Link Zgłoś
ogabignac Świadek: Turyści chwalili się zabiciem niedźwie.. 23.04.08, 18:50 Sędziowie powinni też czasami sięgać do prawa naturalnego gdzie pisze że Człowiek został stworzony na podobieństwo Boga a cała natura powinna mu służyć. Chyba nie w tym rzecz by człowiek dał sobie przegryźć gardło bo misiu chce jeść. Odpowiedz Link Zgłoś
marajka Re: Świadek: Turyści chwalili się zabiciem niedźw 23.04.08, 22:03 Ty wiesz co to prawo naturalne? Tam nic nie pisze, bo to prawo niespisane. Mylisz z boskim prawem, na które żaden sędzia się w cywilizowanym kraju nie powoła. Odpowiedz Link Zgłoś
tetradrachma to prawda ci "ludzie" to bydlaki....ale 23.04.08, 18:52 przypuszczam, że 80 % naszego społeczeństwa ma taki, lub podobny, poziom swiadomości społecznej (cywilizacyjnej ?). Ludzie na wsiach, miasteczkach a i wielkomiejska hołota to, pod względem szacunku do bliźniego i przyrody, to troglodyci. Pytanie tylko kto jest temu winien ? Ja nie słyszałem aby w kazaniu ksiądz poruszył sprawę np. szacunku do, sensu largo, przyrody. Odpowiedz Link Zgłoś
kazik.k Re: Świadek: Turyści chwalili się zabiciem niedźw 23.04.08, 18:54 zalosne!nachlana koltuneria zabawila sie zabijajac niedzwiadka!mam nadzieje ze sad przyp...tej holocie zdrowo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
theoscop Świadek: Turyści chwalili się zabiciem niedźwie.. 23.04.08, 18:55 To skandal i barbarzyństwo! Mam nadzieję, że sąd skarze całą trójkę bezmyślnych pseudoturystów na bardzo wysoką karę pieniężną - którą powinni wpłacić na rzecz Tatrzańskiego Parku Narodowego! Odpowiedz Link Zgłoś
ind-ja Re: Świadek: Turyści chwalili się zabiciem niedźw 23.04.08, 19:16 ja tez mam nadzieje,ze spotka ich zasluzona kara.A zasluzyli na najwyzszy wyrok swoim bestialskim i bezrozumnym zachowaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
kaspa225 Łatwo jest wydawać wyroki.... 23.04.08, 19:23 Gó.. wiecie na ten temat, więc się nie odzywajcie. Mamy w Polsce niezawisłe sądy i to one zdecydują, czy są winni. Pamiętajcie gamonie: winę trzeba UDOWODNIĆ. Odpowiedz Link Zgłoś
mark.paker Re: Łatwo jest wydawać wyroki.... 23.04.08, 19:25 kaspa225 napisał: > Gó.. wiecie na ten temat, więc się nie odzywajcie. Mamy w Polsce > niezawisłe sądy i to one zdecydują, czy są winni. Pamiętajcie > gamonie: winę trzeba UDOWODNIĆ. Powiedz to ćwiąkale, cvelu. Odpowiedz Link Zgłoś
kaspa225 Re: Łatwo jest wydawać wyroki.... 23.04.08, 19:29 no widze, że chyba będę ci musiał odpowiedzieć ku.. :) Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Re: Łatwo jest wydawać wyroki.... 23.04.08, 20:57 kaspa225 napisał: > Gó.. wiecie na ten temat, więc się nie odzywajcie. Mamy w Polsce > niezawisłe sądy i to one zdecydują, czy są winni. Pamiętajcie > gamonie: winę trzeba UDOWODNIĆ. Więc teraz ty gamoniu posłuchaj. Trzeba być totalnym gamoniem żeby uwierzyć że takie niedźwiedzie dziecko mogło zaatakować dorosłych ludzi. Gnojki zwabiły zwierzaka, zaczęły drażnić setnie się bawiąc a że zwierzak podczas tej "zabawy" trochę ich podrapał, to go zabili. Mieli i tak szczęście że w pobliżu nie było niedźwiedzicy, bo dziś nie było by kogo sądzić. Odpowiedz Link Zgłoś
kileryk Hipokryci - w polsce giną dziennie tysiące kur 23.04.08, 21:19 ludzie! pochylcie się nad losem polskiej kury. I nad losem nienarodzonego życia jajecznego, które ma prawo do życia. Nie twierdzę że kura, to coś więcej niż niedźwiadek ale zrozumcie jej los! Odpowiedz Link Zgłoś
kileryk zabijać kuro i jajożerców! wolność dla KP! 23.04.08, 21:28 albo powiesić za jaja. Proceder należy zdusić w zarodku. Gdyby nie jedzono kurzego mięsa i jajek los KP (Kury Polskiej) byłby bardziej godny. Wiele kur ginie dla zaspokojenia niskich instynktów. Jajko - symbol życia - jest dręczone farbkami w czasie Bożego narodzenia. To skandal!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zewszad_i_znikad Re: Hipokryci - w polsce giną dziennie tysiące ku 23.04.08, 21:42 Przepraszam, ale osobiście nad tym ubolewam. Byłabym bardzo szczęśliwa, gdyby ludzie masowo przestali jeść mięso (ale nie uważam, że mam prawo kogokolwiek zmuszać, mogę tylko zachęcać). Poza tym między kurą a niedźwiedziem istnieje jednak duża różnica. Kur są w Polsce miliony - wręcz ZA DUŻO, jak w przypadku większości zwierząt, co do których Gatunek Panów uznał, że służą do jedzenia (ściślej - zwierząt hodowlanych). Niedźwiedzi zaledwie kilkadziesiąt. Naprawdę nie widzisz różnicy? Naprawdę nie byłoby ci trochę szkoda, gdyby bodaj największy ssak w Polsce miał przestać występować na terenie naszego kraju? Park narodowy jest po to, żeby chronić przyrodę - także te miśki. I co? Nawet tam zwierzęta nie są bezpieczne, bo przychodzi ćwok jeden z drugim, nie ma pojęcia, jak się zachować w górach, za to testosteron mu tryska uszami... Wielki myśliwy się znalazł, drżyjcie wszystkie niedźwiedzie. Chciałabym stanowczo się zdystansować od tych, którzy proponują, by sprawców "utopić", "powiesić za jaja", "szkoda, że nie można im dać czapy" itp. Ale mam nadzieję, że - przynajmniej jeżeli sprawa miała się tak, jak na to w tej chwili wygląda - sąd potraktuje to przestępstwo poważnie i pokaże, że natura liczy się dla prawa polskiego. Nie jestem prawniczką, więc nie wiem, jaka kara wchodzi w grę - ale jakieś prace społeczne na rzecz zwierząt, a najlepiej TPN, albo wysokie odszkodowanie dla Parku, byłyby jak najbardziej na miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
kileryk Re: Hipokryci - w polsce giną dziennie tysiące ku 23.04.08, 22:14 No właśnie. Bo kur jest za dużo, to muszą zginąć. Kierując się tą samą logiką można dokonać eksterminacji narodu chińskiego, którego jak wiadomo jest sporo. Ilość kur jak widzisz nie ma nic do rzeczy. Nie wiem czy kura lepsza jest od szczura chociaż wiele nacji szczury zjada i sobie chwali. Jestem za równouprawnieniem kury, szczura, knura, lemura itd. Nie mamy prawa kur więzić. Sama traktujesz misie dziecko z pewnym wzruszeniem i troską, co dopiero matka. Produkcja majonezu z jaj jajorodnych przecież kur daje pojęcie o skali zjawiska i kurzego holokaustu. Niedźwiedzie są w dużo lepszej sytuacji, bo się ich nie je (przynajmniej nie ma takiego głodu w polsce) Wystarczy puścić artykuł i już. Z misiami się bratamy, witamy na misia, mruczymy do ucha... Kura jest jednak zapomniana. Boże narodzenie, to chwila w której dzieciom pokazujemy małe żółte kurczaczki, których nigdy nie zobaczą na swoim osiedlu. Nikt o nich nie pisze. Zapomniany jest los wielomilionowych rzesz kur i ich jajek. następnie nalewamy dziecku rosołek z kurczaka. No co z takiego dziecka wyrośnie? Potwór, który jest gotów zabić każde istnienie :) Odpowiedz Link Zgłoś
uspd Re: Łatwo jest wydawać wyroki.... 23.04.08, 23:33 Oczywiscie, ze niezawisle. Wiec wyrok moze byc tylko jeden. Odpowiedz Link Zgłoś
anurma Świadek: Turyści chwalili się zabiciem niedźwie.. 23.04.08, 19:21 "Możecie ogłosić światu, że jestem lepszy niż Pudzianowski" a może by tak Pogromca Niedźwiadków sprawdził to w bezpośredniej konfrontacji z Pudzianem??? Odpowiedz Link Zgłoś
4g63 Re: Świadek: Turyści chwalili się zabiciem niedźw 23.04.08, 19:23 ciekawe ile ten wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80277,5149233.html?skad=rss dostanie za straty w naturze? Odpowiedz Link Zgłoś
marek.k72 i dobrze - sprzątneli niebezpieczne bydle 23.04.08, 19:39 za zabójstwo człowieka idzie się w Polsce na pare lat do sanatorium. Lewaki domagają się mordowania nienarodzonych. A byle futrzak czy inna tam koza - na piedestał. I wielkie larum jak takiego dziabąga ktos w obronie własnej skasuje. Ile to razy jakieś mutanty dzieci zagryzały, chćby ostatnio w Warszawie. Kiedyś się możemy doczekać (oby nie), że taki "gryzli" jakiegoś turystę rozszarpie w Tatrach. Oczywiśnie nie będzie winnych. Żądam normalności - prawa do broni, kary śmierci dla morederców i dbania wreszcie o LUDZI!!! Odpowiedz Link Zgłoś
funny5 Re: i dobrze - sprzątneli niebezpieczne bydle 23.04.08, 19:40 Prezentujesz szczyt glupoty Odpowiedz Link Zgłoś
marek.k72 ulżyło trochę? fajnie kogoś zelżyć? 23.04.08, 19:46 jak tak to życzę dobrej nocy Odpowiedz Link Zgłoś
stolat3 Re: ulżyło trochę? fajnie kogoś zelżyć? 23.04.08, 19:54 Przecież ci wszyscy obrońcy zwierząt mają plewy pod kopułą. Taki miły niedźwiadek miał tylko 40kg . Jaja sobie robicie ? To może podejdziecie do takiego miłego wilczura mojego sąsiada ? Zwierzę udomowione i ma tylko 30kg. Odpowiedz Link Zgłoś
ladne_sny Re: ulżyło trochę? fajnie kogoś zelżyć? 23.04.08, 20:39 stolat3, glupota nie boli takich typkow jak Ty, co nie? Odpowiedz Link Zgłoś
marek.k72 ladne_sny tylko wyzywac umiesz? może argumenty? 23.04.08, 21:00 miłośnicy "niedxwiadka" jakos nie mogą napisać czegoś mądrego - a na argunety innych są w stanie napisać, że ktośą jest głupi... Ale nie dziwota - to normalny sposób "myślenia" u "ekologów" Odpowiedz Link Zgłoś
rainzug argumenty za miłością 23.04.08, 21:07 Albo się kocha zwierzęta albo nie. I nie znajdzie nikt żadnych argumentów za tym by je kochać. Ci którzy je kochają po prostu wiedzą że mają rację... Kochasz swoich przyjaciół rodzinę... MASZ ARGUMENTY nie masz po prostu kochasz i chcesz wierzyć w tą miłość wierzyć. Jakie masz argumanty żeby nienawidzić seryjnych morderców np. robią to co chcą co ciebie to obchodzi tak... Ludzie kochający przyrodę czerpią z tej miłości szczerą radość i szczęście. Może mi być tylko bardzo żal żę są ludzie którzy tego nie rozumieją. Dla nich bycie obojętnym na krzywde wszelkich stworzeń jest porównywalne z obojętnością w stosunku do takich seryjnych morderców to jedyny argument. Odpowiedz Link Zgłoś
marek.k72 a jak ktoś baardzo kocha kozę to moze ją poślubić? 23.04.08, 21:13 przciez ma być tolerancja. A koza też ma prawo do uczuć... Odpowiedz Link Zgłoś
rainzug Re: a jak ktoś baardzo kocha kozę to moze ją pośl 23.04.08, 21:20 Teraz to ty pieprzysz bez argumentów, i obrażasz ludzi nawiązując do zeofili.. jak dla mnie możesz poślubić kozę nie wiem tylko czy ona chciałaby kogoś takiego jak ty. Masz zwierzęta prawie na równi z kamieniami wydaje ci się że nie myślą nie mają uczuć itd. pewnie też jesteś z jakieś warszawki albo czegoś w tym stylu i jedyne zwierzęta jakie oglądasz to jamnik twojej sąsiadki. Mogę cię tylko zapewnić że się mylisz... Odpowiedz Link Zgłoś
marek.k72 pederaści mogą to dlaczego zoofile nie? 23.04.08, 21:29 zoofile - to przecież też miłośnicy zwierząt tylko kochają je inaczej. Tacy "kochajacy inaczej" Odpowiedz Link Zgłoś
rainzug Re: pederaści mogą to dlaczego zoofile nie? 23.04.08, 21:34 temat jest inny ale wolisz pogłębiać sprawę najmniej istotną. Nie jestem szczególnym zwolennikiem tego żeby homoseksualiści manifestowali wszędzie swoją odmienność albo wychowywali dzieci, ale jeżeli oboje sobie gdzie tam żyją nie wadząc nikomu nie obchodzi mnie to. A zoofile pomijając już sam fakt tego co robią krzywdzą zwierzęta i choćby z tego powodu nie mogą. Odpowiedz Link Zgłoś
marek.k72 a czy chłop co zabije świnie ma mieć dożywocie? 23.04.08, 21:41 powtarzam - miłośc do zwierząt to bzdura. Zwierzę mogę lubić, szanować, mogę się nim opiekować. Ale zawsze kochałem tylko ludzi i kocham tylko ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
rainzug Re: a czy chłop co zabije świnie ma mieć dożywoci 23.04.08, 22:02 Powinieneś rozróżnić uzasadnione zabijanie po to by przeżyć od bezmyślnego tłucznia najpiękniejszego i najdumniejszego z Polskich zwierząt(których zostało w tym kraju zaledwie 80 i choćby dlatego są niezwykle cenne... Ty może tak i dlatego nigdy się nie zrozumiemy. Ja uważam że zdecydowanie lepiej jest kochać cały świat-wszystkie jego części przecież tworzą całość przeplatając się ze sobą a żadna nie może istnieć samodzielnie.... oprócz świata bez człowieka, radziłby sobie doskonale byłby wręcz idealny panowała by na nim równowaga, ale niestety to co ostatnio wyczynają ludzie jest dla mnie dowodem, że są na tym świecie pasożytami. Owszem byli wspaniali ludzie, czasem udawało się nam tworzyć rzeczy dobre i pożyteczne piękne historie kultury itd, ale to znika ten serial przestaje zachwycać dochodzi tandeta poglobalna kiczowata wioska nie ma już żadnej dumy i żadnego piękna dlatego przychylam sie do zdania kogoś tam o szarańczy i w oczekiwaniu na koniec ludzkości życzę ci otwarcia oczu na coś więcej od śmiesznego świata ludzi ich głupot i błahostek Odpowiedz Link Zgłoś
kileryk Muchy też mają prawo żyć 23.04.08, 22:17 Nie są gorsze! Muchy trzeba kochać! Odpowiedz Link Zgłoś
hoyacarnosa Re: a czy chłop co zabije świnie ma mieć dożywoci 23.04.08, 22:31 pedofili też kochasz? może jesteś księdzem katolickim? oni miłość do wszystkich ludzi mają w naturze. Odpowiedz Link Zgłoś
rainzug Re: a czy chłop co zabije świnie ma mieć dożywoci 23.04.08, 23:12 Do wszystkiego oprócz wszystkich ludzi czytaj dokładniej:P Odpowiedz Link Zgłoś
stolat3 Re: ulżyło trochę? fajnie kogoś zelżyć? 23.04.08, 23:14 ladne_sny napisała: > stolat3, glupota nie boli takich typkow jak Ty, co nie? Twoja musi cię mocno uwierać. Odpowiedz Link Zgłoś
misiogoqo Re: i dobrze - sprzątneli niebezpieczne bydle 23.04.08, 19:56 marek.k72 napisał: > za zabójstwo człowieka idzie się w Polsce na pare lat do sanatorium. > Lewaki domagają się mordowania nienarodzonych. A byle futrzak czy > inna tam koza - na piedestał. I wielkie larum jak takiego dziabąga > ktos w obronie własnej skasuje. Ile to razy jakieś mutanty dzieci > zagryzały, chćby ostatnio w Warszawie. > Kiedyś się możemy doczekać (oby nie), że taki "gryzli" jakiegoś > turystę rozszarpie w Tatrach. Oczywiśnie nie będzie winnych. > Żądam normalności - prawa do broni, kary śmierci dla morederców i > dbania wreszcie o LUDZI!!! No właśnie. Prawda? Przecież ksionc w kościółku wyraźnie mówi, że człowiek jest ponad wszystko. Inni szatani za tym stoją. Prawda? Ja tam mogę psa szpadlem zatłuc - przeciez to tylko bydle. Ostatnio na 9 urodziny mojego pytona, śliczny gad, kupiłem mu pięknego kocurka maine coon. Aj waj, jaka zabawa była patrzeć, jak pytonik się cieszył z jedzonka. A oni tu nękają biednych chrześcijan za jakies padłe z wyczerpania bydle. Okropieństwo Trzeba będzie poruszyć na kółku różańcowym ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś
szeryf65 Re: i dobrze - sprzątneli niebezpieczne bydle 23.04.08, 20:21 Popieram w pelni! jak ktos muche zabije to tez do wiezienia?! Ludzie to tylko glupie zwierze!!!!!!!!!! NIECH PROKURATURA SIE ZAJMIE LUDZMI!!!! 2 LATA SIE CZEKA NIERAZ W ARESZCIE NA PRZEDSTAWIENIE ZARZUTOW ALE JAK KLECHE OKRADNA ALBO ZWIERZAKA ZABIJA TO NATYCHMIAST DZIALA PROKURATURA I POLICJA. ZAS**ANY PRAWICOWY NAROD IDIOTOW!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
szlag Re: i dobrze - sprzątneli niebezpieczne bydle 23.04.08, 21:11 sam jesteś głupie zwierzę, wchodzisz do rezerwatu i zabijasz/zrywasz/niszczysz, co chronione, to licz się durniu z konsekwencjami. trzeba se było na tablicy przeczytać przed wejściem do parku. turyści od siedmiu boleści, syf rozsiali, niedźwiedzia utopili i za pudziana robią. powinni się cieszyć, że mamusi niedźwiedzicy nie było w pobliżu, bezmózgi. Odpowiedz Link Zgłoś
stolat3 Re: i dobrze - sprzątneli niebezpieczne bydle 23.04.08, 23:31 szlag napisał: > sam jesteś głupie zwierzę, wchodzisz do rezerwatu i > zabijasz/zrywasz/niszczysz, co chronione, to licz się durniu z > konsekwencjami. trzeba se było na tablicy przeczytać przed wejściem > do parku. > turyści od siedmiu boleści, syf rozsiali, niedźwiedzia utopili i za > pudziana robią. > powinni się cieszyć, że mamusi niedźwiedzicy nie było w pobliżu, > bezmózgi. Bezmózgowi to są tacy jak ty miłośnicy zwierząt . To właśnie takie bezmózgi obłaskawiają dzikie zwierzęta do karmiając je przy każdej okazji. Później taki zwierz nie potrafi samodzielnie żyć w naturze i łazi za ludźmi. Ten niedźwiadek zginął właśnie dlatego że ci zasrani miłośnicy zwierząt go tego nauczyli , a teraz winą za to chcą obarczyć niedoświadczonych turystów.Czy ktoś widział kiedyś by dzikie zwierzę pozwoliło się zbliżyć do siebie człowiekowi? Odpowiedz Link Zgłoś
chris30 Re: i dobrze - sprzątneli niebezpieczne bydle 23.04.08, 21:23 Takie posty upewniają mnie, że w Polsce jest za dużo idiotów, a nie niedźwiedzi. "szeryf 65" zostałby przez bronionych przez niego "turystów" zapewne potraktowany tak, jak ten niedźwiedź, bo bydlak zawsze zostanie bydlakiem. Tatry są parkiem narodowym, w którym ludzie są gośćmi. Ostatnie kilkanaście niedźwiedzi, które pozostały w Polsce na swobodzie, są dla mnie cenniejsze od wielu ludzi, a z pewnością od "szeryfa65". Odpowiedz Link Zgłoś
szeryf65 Re: i dobrze - sprzątneli niebezpieczne bydle 22.05.08, 02:38 chris30 napisał: > Takie posty upewniają mnie, że w Polsce jest za dużo idiotów, a nie niedźwiedzi > . > "szeryf 65" zostałby przez bronionych przez niego "turystów" zapewne > potraktowany tak, jak ten niedźwiedź, bo bydlak zawsze zostanie bydlakiem. Tatr > y > są parkiem narodowym, w którym ludzie są gośćmi. Ostatnie kilkanaście > niedźwiedzi, które pozostały w Polsce na swobodzie, są dla mnie cenniejsze od > wielu ludzi, a z pewnością od "szeryfa65". z pewnościa :* Odpowiedz Link Zgłoś
marek.k72 a skad wiesz co mówi -chodzisz do Koscioła??? 23.04.08, 21:43 i pisze się ksiadz - nawiasem mówiąc Odpowiedz Link Zgłoś
no_guts_no_glory wow... to pojechales ostro... 23.04.08, 19:59 Postaram sie byc opanowany :) Coz, uwazam ze za zabicie niedzwiadka powinni pojsc siedziec, albo zaplacic wysoka (bardzo wysoka) kare pieniezna. Co do "lewakow" i innych bzdurnych epitetow odnosnie braku poszanowania zycia ludzkiego, to musze powiedziec ze jesli doszloby do starcia czlowiek - niedzwiedz w "domu" niedzwiedzia - zawsze bede kibicowal zwierzeciu. Bo do kontaktu doszlo tylko i wylacznie z winy czlowieka. JKesli chodzi o ludzi i ich ochrone to maja jej az nadto. Nie potrzebuja ochrony przed nikim tylko bliznim. A swiat potrzebuje ochrony przed czlowiekiem. Osobiscie mam nadzieje ze homo sapiens zniknie kiedys z powierzchni ziemi, bo jest gorszy od szaranczy. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
no_guts_no_glory a i jeszcze jedno 23.04.08, 20:02 jak sie chwalili ze tacy z nich fajni zapasnicy to niech jada w Tatry i probuja sie pobawic z malym misiem jak "mama mis" bedzie w okolicy... Odpowiedz Link Zgłoś
marek.k72 raczej popieram mężczyzn co się nie chcą mnożyć!!! 23.04.08, 20:16 zwłaszcza jak mają takie poglądy jak: "Osobiscie mam nadzieje ze homo sapiens zniknie kiedys z powierzchni ziemi, bo jest gorszy od szaranczy." Bo taka deklaracja chyba pociąga określone działania a raczej ich brak. Nieprawdaż? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
no_guts_no_glory bardziej chodzi mi o cos od czlowieka niezaleznego 23.04.08, 20:28 jakis wirus, bakteria... mowiac w przenosni Matka Ziemia sie w koncu wkurzy i stwierdzi ze jej dzieci sa niebezpieczne i Ziemi lepiej bedzie bez nich :) pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
marek.k72 ale nie lepiej przyspieszyć, dać przykład? 23.04.08, 20:38 po co tyle czekać? Odpowiedz Link Zgłoś
zuziaa30 Do - marek.k72 23.04.08, 21:56 weź chłopie sobie przeczytaj tę definicję,bo jak czytam twoje posty to mi się tylko z tym kojarzysz: Troll (homo trollus)- ssak zaliczany do rodziny pasożytów z rzędu drapieżnych; polujący swobodnie w wirtualnej dżungli; charakteryzuje się haczykowatymi szponami przywartymi do klawiatury i gałami ocznymi wlepionymi w ekran. Żywi się ludzkim żalem i przykrością, które wywołuje przy pomocy agresywnego aparatu kąśliwo- złośliwego. Żeruje głównie w okolicach wątków personalnych, obrzucając inwektywami i obelgami upatrzoną ofiarę; wywołuje przy tym ferment, którym może zarażać zdrowe osobniki. Podgatunek z którym mamy do czynienia: Trollus Flameicus - świadomie, w sposób prowokacyjny porusza kontrowersyjne tematy, nieodmiennie prowadzące do awantury wśród dyskutantów. W trakcie trwania wymiany zdań, co jakiś czas wysyła wiadomość podgrzewającą atmosferę. Najczęściej spotykane odmiany tego podgatunku to: - var. Ortogtaphae- z braku argumentów nietaktownie publicznie wytyka innym błędy językowe. - var. Senecus - zarzuca innym niedojrzałość i niepoważny wiek - var. Phinansis -krytykuje każdy sposób wydawania pieniędzy niezgodny z jego własną filozofią - var. Academicus - notorycznie sugeruje niski poziom wykształcenia i inteligencji adwersarza oraz jego nieuctwo - var. Religiaceae - lubuje się we wpisach o tematyce związanej z religią Odpowiedz Link Zgłoś
zuziaa30 i jeszcze coś 23.04.08, 22:00 po co tu jesteś i się wypowiadasz,chyba tylko po to żeby siać ferment i prowokować ludzi. jak masz taką potrzebę czynu weź się zapisz do PIS-u!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rainzug a ja nie będe opanowany 23.04.08, 20:45 jesteś głupszy niż Putin ba nawet głupszy niż Bush. Przeciw takim jak ty mogę iść na wojnę, czerpał bym satysfakcję z cięcia twojej tępej głowy nożem.... wszystko co piszesz to dla mnie obraza moich uczuć nazwijmy to religijnych a każde z tych zwięrząt które tak nazywasz ma w sobie więcej rozumu niż 50% ludzi o tobie podobnych poglądach sram na wasz egoistyczny bezmózgi gatunek który nie nazywam już ludźmi JEDŹ NA ROK NA SYBERIĘ TYLKO TO MOŻE CI JESZCZE POMÓC Odpowiedz Link Zgłoś
misiogoqo Będą ścigać chrześcijan za zabicie zwierza - skand 23.04.08, 19:49 I to maja być chrześcijanie? Jak można ścigać ludzi za zabicie zwierzaka, który nie ma duszy. Oj, nie podoba mi się taka postawa. Prawdziwi katolicy, wierni i maja mieć nieprzyjemności z powodu jakiegoś tam misia? A może ten zwierz sam padł. O! Na pewno sam padł, sroga zima była, i teraz ludzie PO chcą zwalić winę na wiernych słuchaczy radio ma Ryja. Odpowiedz Link Zgłoś
neiden Świadek: Turyści chwalili się zabiciem niedźwie.. 23.04.08, 19:57 bardzo smutna sprawa. winni musza byc ukarani - maksymalna kara.torturowanie i zabijanie zwierzat powinno byc zwalczane w tym kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
wojszcz5 Świadek: Turyści chwalili się zabiciem niedźwie.. 23.04.08, 19:57 G... im zrobią. Może po 100 zł kary ( a i w to wątpię). W naszym katolickim kraju zwierze jest rzeczą. Poza tym biedactwa broiły się przewcież.To 40 kilogrqamowe bydle mogło ich zabić, skaleczyć paluszek i podrzeć kurteczkę. Jestem pewien że są ich uniewinni. Wiecej jak pewien. Najważniejsze że chodzą do kościoła i daja na tace. Odpowiedz Link Zgłoś
damianbsc Re: Świadek: Turyści chwalili się zabiciem niedźw 23.04.08, 20:25 Jak mnie atakuje pies to uciekam, ale nigdy nie walcze a co dopiero niedzwiedz! Odpowiedz Link Zgłoś
rafrob Świadek: Turyści chwalili się zabiciem niedźwie.. 23.04.08, 20:18 Jak taki silny, to niech przez dwa lata społecznie kopie łopatą doły. Podobnie reszta. Najpierw zabawiają się misiem, karmią go a potem się dziwią. Czas skończyć z głupotą turystów! Odpowiedz Link Zgłoś