Dodaj do ulubionych

2 ofiary nielegalnych wyścigów motocyklowych

27.04.08, 18:36
i same korzyści z tego wynikna,dwóch kretynów mniej i wiecej tlenu dla
nas...........
Obserwuj wątek
    • venus99 Re: 2 ofiary nielegalnych wyścigów motocyklowych 27.04.08, 18:45
      przynajmniej nie będą ludzi na szosach mordowali.
      • priller modemowi twardziele 27.04.08, 20:15
        a raczej modemowi kretyni,
        skad pewnosc, z tych dwoch bylo zagrozeniem na drogach publicznych?
        skad wiecie, ze kiedykolwiek byli zagrozeniem? szaleli na zamknietym
        lotnisku i chociazby przez to zasluguja na podziw, a nie
        napietnowanie.
        szlag mnie trafia, gdy czytam wam podobnych inbecyli.
        • venus99 Re: modemowi twardziele 27.04.08, 22:04
          mnie debile nie wprawiają w podziw ale to oczywiście rzecz gustu i
          poziomu umysłowego.patrząc na wyczyny motocyklistów szalejących na
          ulicach i urządzających sobie nielegalne wyścigi każdą wiadomość o
          tragicznym końcu przyjmuję ze spokojnym zrozumieniem,
          • priller Re: modemowi twardziele 27.04.08, 22:16
            dobrze, ze te swoje gnioty wypisujesz na forum, glupawa panienko. w
            rzeczywistosci narazona bylabys na kpiny.

mam nadzieje, ze na wyczyny kierowcow patrzysz z taka sama uwaga i
            rownie chetnie je komentujesz. zakladam przy tym, ze sama nie
            zaliczasz sie do grona mordercow za kolkiem.

i przyznaje sie pokornie, ze mialem napisac, iz szalenstwa na
            zamknietym lotnisku, poza drogami publicznymi winna byla zaskarbic
            szacunek, a nie podziw. nie zmienia to jednak mojego spojrzenia na
            sprawe. tych dwoch nie chcialo narazac niczyjego zycia (poza swoim
            wlasnym). to czyni ich niezbyt rozumnymi, ale nie mordercami.

twoj tekst, paniusiu, czyni cie kretynka.
            • middoo Re: modemowi twardziele 28.04.08, 00:51
              Ona ma racje.

Odsetek kretynow wsrod kierowcow samochodow, a wsrod kierowcow scigaczy jest
              krancowo rozny.

Ludzie beda sie cieszyc ze smierci takich jak oni. Motocyklisci ciezko pracuja
              na to na polskich drogach.

Ostatnio mnie jeden wyprzedzal tzn robil slalom miedzy mna a innymi samochodami
              nie patrzac, ze moze warunki nie do tego, miasto itd...

Zeby byla jasnosc pisze o motocyklistach na scigaczach.

• priller Re: modemowi twardziele 28.04.08, 01:09
                middoo napisał:

> Ona ma racje.
                >
                > Odsetek kretynow wsrod kierowcow samochodow, a wsrod kierowcow
                scigaczy jest
                > krancowo rozny.
                >
                > Ludzie beda sie cieszyc ze smierci takich jak oni. Motocyklisci
                ciezko pracuja
                > na to na polskich drogach.
                >

ona nie ma racji. patrze na motocyklistow w polsce z perspektywy
                wielu lat zycia w innym, cywilizowanym kraju. kretynow na dwoch
                kolach sa w polsce pewnie tysiace, ale tez odsetek nasterydowanych
                jegomosciow w bmw jest wiekszy niz gdziekolwiek indziej. to nie
                motocyklisci, to spoleczenstwo. wciaz jestem przekonany, ze
                pastwienie sie nad dwoma motocyklistami, ktorzy wyjatkowo pojechali
                wyglupiac sie tam, gdzie nie byli zagrozeniem dla postronnych, jest
                kompletnym kretynstwem i dowodem na debilne uprzedzenia.

nawiasem mowiac, sciganie sie nie jest jednoznaczne z dosiadaniem
                scigaczy. mozna scigac sie harley'ami. gratuluje umiejetnosci
                konstruowania konkluzji na podstawie ubogiej, dwuzdaniowej
                informacji.
                • jadeim Neostradowy cwaniak 28.04.08, 14:45
                  Co się tak pultasz farfoclu? Czyżbyś sam jeździł na ścigaczu łamiąc wszelkie
                  przepisy tylko po to, żeby być 'fajnym'?

Sam nie wiesz czy dwójka tych dawców nie urządzała sobie podobnych wyścigów na
                  ulicach miast. Niestety ciężko jest uwierzyć, że tego nie robili - zbyt wiele
                  razy miałem okazję widzieć tego typu 'bohaterów' popisujących się swoim
                  zubożałym intelektem stwarzając jednocześnie zagrożenie dla innych. Każda
                  informacja o krzywdzie, która stała się bandytom powoduje, że uśmiech sam mi się
                  na twarzy pojawia, a jełopy na ścigaczach to ten sam gatunek. Z resztą nie ma tu
                  kogo opłakiwać. Kupując ścigacza i jeżdżąc na nim z zawrotną prędkością musi się
                  brać pod uwagę towarzyszące temu ryzyko. Ścigając się mieli tego świadomość, a
                  więc byli przygotowani na taką możliwość. Chociaż z drugiej strony patrząc , to
                  zbyt wiele po dawcach spodziewać się nie można ;)

--
                  Is that you John Wayne? Is this me?
              • piotroos Re: modemowi twardziele 28.04.08, 01:46
                > Ludzie beda sie cieszyc ze smierci takich jak oni. Motocyklisci ciezko pracuja
                > na to na polskich drogach.

Ludzie czy niedowartościowane śmiecie, zamiast których kolejna laska wybrała sympatycznego, inteligentnego motocyklistę? A może przyklejone do kompów pryszczate trole? A może łyse sterydy których bumę czy golfa znowu porobił na światłach / objechał w korku skuterek?

> Ostatnio mnie jeden wyprzedzal tzn robil slalom miedzy mna a innymi samochodami
                > nie patrzac, ze moze warunki nie do tego, miasto itd...

Jasne, wcześniej nie doczytałem. Trochę mnie winkle w okolicach Poznania dzisiaj zmęczyły. Skąd wiesz, czy warunki do takiego zachowania były niodpowiednie? To, że Twoja zapuszkowana mentalność nie może sobie z tym poradzić, to nie znaczy, że inni też mają takie ograniczenia. Miasto czy nie miasto. Pomyśl sobie czasem, że inne możliwości manewru na ciągnik siodłowy z naczepą, inne osobówka a inne motocykl. Nie martw się o tego motocyklistę. Poradzi sobie, tylko mu nie przeszkadzaj.

Forum to świetne miejsce, żeby dać upust swojej frustracji. Dla mnie git, może przynajmniej nie zaczniesz wymuszać pierwszeństwa na rowerach, skuterach czy motocyklistach wyjeżdżając z podporządkowanej. Wiesz, że przy większości jednośladów to śmierć dla Ciebie, pasażera albo wszystkich zainteresowanych prawda? Jak się dobrze wychylisz, to z obu pojazdów może zostać tylne koło motocykla.

W Konkolewie miała miejsce tragedia. Dwóch ludzi miało wypadek, kiedy w dosyć kontrolowanych warunkach podnosiło swoje umiejętności. To nie ich wina, że jedyny w Polsce tor jest otwarty dla chętnych raz w tygodniu przez 3h, tłok okrutny a okoliczni mieszkańcy, którym nie przeszkadza lotnisko Ławica zaraz obok, wymuszają większe ograniczenie hałasu z wyścigowego tłumika niż z tego dopuszczonego do jazdy drogowej.

> Zeby byla jasnosc pisze o motocyklistach na scigaczach.

Uff. Bo ja to samo robię na 18-sto leteniej MZ.

Życzę tolerancji i wyluzowania
                • ivulspirit Re: modemowi twardziele 28.04.08, 04:07
                  Doprawdy zabawny tekst. Biedni chłopcy się rozbijają bo nie ma torów
                  wyścigowych, a może biedni chłopcy spróbowali nauczyć się jeździć WOLNIEJ i
                  ROZWAŻNIEJ co byłoby z pożytkiem dla nich i ich rodzin zamiast sie ścigać:).
                  Wiesz... każdy kiedyś przechodzi okres kiedy musi się pokazać, że jest najlepszy
                  na drodze, najszybszy, itd.... ale z tego się wyrasta:). Najczęściej jest tak,
                  że taki delikwent nie przekona się do wolniejszej jazdy dopóki nie przejdzie
                  twardego starcia z rzeczywistością:). Znam mnóstwo takich przypadków.
          • krytyk.live motocyklisci 30.04.08, 22:13
            cześć venus99 nie popieram Twojej wypowiedzi na temat tego wypadku krytykujesz
            tylko i zrzedzisz jak nie wiem co.Popelnili blad prawda ale nie kazdy
            motocylkista jest od razu jakims opoznionym w rozwoju czlowiekiem znam kilku the
            best motocyklistow sama rowniez jezdze z chlopakiem.Kazdy ma swoj scenariusz zycia.
    • giulianov Re: 2 ofiary nielegalnych wyścigów motocyklowych 27.04.08, 20:17
      skoro lotnisko było nieczynne to dlaczego nie mogli im tam zorganizować takiego
      normalnego toru wyścigów? w okolicy w której mieszkam jacyś debile się ścigają
      po ulicy w biały dzień a policja to ignoruje.
      • nessie-jp Re: 2 ofiary nielegalnych wyścigów motocyklowych 28.04.08, 01:01
        giulianov napisała:

> skoro lotnisko było nieczynne to dlaczego nie mogli im tam zorganizować takiego
        > normalnego toru wyścigów?

A kto miałby za to zapłacić? Myślisz, że "urządzenie toru wyścigowego" to się
        samo robi i za darmo? To są ogromne koszty, a wybacz - ja wcale nie mam ochoty,
        żeby z moich podatków miasto fundowało samobójcom na głodzie adrenaliny jakieś
        specjalne warunki.

Natomiast faktycznie, w tym przypadku akurat trafiło na mniej głupich niż zwykle
    • macarthur w ten oto sposób natura usuwa wadliwe geny 27.04.08, 20:31
      ze społeczenstwa i rodzi kandytatów do nagrody Darwina
    • priller hej venus99 28.04.08, 13:53
      nie widze, bys sie udzielala. gratuluje podwojnych standardow.

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=60&w=78913886&a=78913886
      • alexis_corner Re: hej venus99 30.04.08, 23:45
        venuś majtynajn
        to forumowa klempa (taka pisdziacka posłanka-dresiara z odrostami), której wtórują inne pisdziaki intelektem dorównujące peronowi włoszczowskiemu( po ośmioletnich studiach prawniczych), wyzerowanemu("ci dwaj panowie już nikogo życia nie pozbawią") czy "jojo"- knajakowi wagonowemu... :-)

-wredna alexis

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka