m.m.o 27.04.08, 18:36 i same korzyści z tego wynikna,dwóch kretynów mniej i wiecej tlenu dla nas........... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
venus99 Re: 2 ofiary nielegalnych wyścigów motocyklowych 27.04.08, 18:45 przynajmniej nie będą ludzi na szosach mordowali. Odpowiedz Link Zgłoś
priller modemowi twardziele 27.04.08, 20:15 a raczej modemowi kretyni, skad pewnosc, z tych dwoch bylo zagrozeniem na drogach publicznych? skad wiecie, ze kiedykolwiek byli zagrozeniem? szaleli na zamknietym lotnisku i chociazby przez to zasluguja na podziw, a nie napietnowanie. szlag mnie trafia, gdy czytam wam podobnych inbecyli. Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: modemowi twardziele 27.04.08, 22:04 mnie debile nie wprawiają w podziw ale to oczywiście rzecz gustu i poziomu umysłowego.patrząc na wyczyny motocyklistów szalejących na ulicach i urządzających sobie nielegalne wyścigi każdą wiadomość o tragicznym końcu przyjmuję ze spokojnym zrozumieniem, Odpowiedz Link Zgłoś
priller Re: modemowi twardziele 27.04.08, 22:16 dobrze, ze te swoje gnioty wypisujesz na forum, glupawa panienko. w rzeczywistosci narazona bylabys na kpiny. mam nadzieje, ze na wyczyny kierowcow patrzysz z taka sama uwaga i rownie chetnie je komentujesz. zakladam przy tym, ze sama nie zaliczasz sie do grona mordercow za kolkiem. i przyznaje sie pokornie, ze mialem napisac, iz szalenstwa na zamknietym lotnisku, poza drogami publicznymi winna byla zaskarbic szacunek, a nie podziw. nie zmienia to jednak mojego spojrzenia na sprawe. tych dwoch nie chcialo narazac niczyjego zycia (poza swoim wlasnym). to czyni ich niezbyt rozumnymi, ale nie mordercami. twoj tekst, paniusiu, czyni cie kretynka. Odpowiedz Link Zgłoś
middoo Re: modemowi twardziele 28.04.08, 00:51 Ona ma racje. Odsetek kretynow wsrod kierowcow samochodow, a wsrod kierowcow scigaczy jest krancowo rozny. Ludzie beda sie cieszyc ze smierci takich jak oni. Motocyklisci ciezko pracuja na to na polskich drogach. Ostatnio mnie jeden wyprzedzal tzn robil slalom miedzy mna a innymi samochodami nie patrzac, ze moze warunki nie do tego, miasto itd... Zeby byla jasnosc pisze o motocyklistach na scigaczach. Odpowiedz Link Zgłoś
priller Re: modemowi twardziele 28.04.08, 01:09 middoo napisał: > Ona ma racje. > > Odsetek kretynow wsrod kierowcow samochodow, a wsrod kierowcow scigaczy jest > krancowo rozny. > > Ludzie beda sie cieszyc ze smierci takich jak oni. Motocyklisci ciezko pracuja > na to na polskich drogach. > ona nie ma racji. patrze na motocyklistow w polsce z perspektywy wielu lat zycia w innym, cywilizowanym kraju. kretynow na dwoch kolach sa w polsce pewnie tysiace, ale tez odsetek nasterydowanych jegomosciow w bmw jest wiekszy niz gdziekolwiek indziej. to nie motocyklisci, to spoleczenstwo. wciaz jestem przekonany, ze pastwienie sie nad dwoma motocyklistami, ktorzy wyjatkowo pojechali wyglupiac sie tam, gdzie nie byli zagrozeniem dla postronnych, jest kompletnym kretynstwem i dowodem na debilne uprzedzenia. nawiasem mowiac, sciganie sie nie jest jednoznaczne z dosiadaniem scigaczy. mozna scigac sie harley'ami. gratuluje umiejetnosci konstruowania konkluzji na podstawie ubogiej, dwuzdaniowej informacji. Odpowiedz Link Zgłoś
jadeim Neostradowy cwaniak 28.04.08, 14:45 Co się tak pultasz farfoclu? Czyżbyś sam jeździł na ścigaczu łamiąc wszelkie przepisy tylko po to, żeby być 'fajnym'? Sam nie wiesz czy dwójka tych dawców nie urządzała sobie podobnych wyścigów na ulicach miast. Niestety ciężko jest uwierzyć, że tego nie robili - zbyt wiele razy miałem okazję widzieć tego typu 'bohaterów' popisujących się swoim zubożałym intelektem stwarzając jednocześnie zagrożenie dla innych. Każda informacja o krzywdzie, która stała się bandytom powoduje, że uśmiech sam mi się na twarzy pojawia, a jełopy na ścigaczach to ten sam gatunek. Z resztą nie ma tu kogo opłakiwać. Kupując ścigacza i jeżdżąc na nim z zawrotną prędkością musi się brać pod uwagę towarzyszące temu ryzyko. Ścigając się mieli tego świadomość, a więc byli przygotowani na taką możliwość. Chociaż z drugiej strony patrząc , to zbyt wiele po dawcach spodziewać się nie można ;) -- Is that you John Wayne? Is this me? Odpowiedz Link Zgłoś
piotroos Re: modemowi twardziele 28.04.08, 01:46 > Ludzie beda sie cieszyc ze smierci takich jak oni. Motocyklisci ciezko pracuja > na to na polskich drogach. Ludzie czy niedowartościowane śmiecie, zamiast których kolejna laska wybrała sympatycznego, inteligentnego motocyklistę? A może przyklejone do kompów pryszczate trole? A może łyse sterydy których bumę czy golfa znowu porobił na światłach / objechał w korku skuterek? > Ostatnio mnie jeden wyprzedzal tzn robil slalom miedzy mna a innymi samochodami > nie patrzac, ze moze warunki nie do tego, miasto itd... Jasne, wcześniej nie doczytałem. Trochę mnie winkle w okolicach Poznania dzisiaj zmęczyły. Skąd wiesz, czy warunki do takiego zachowania były niodpowiednie? To, że Twoja zapuszkowana mentalność nie może sobie z tym poradzić, to nie znaczy, że inni też mają takie ograniczenia. Miasto czy nie miasto. Pomyśl sobie czasem, że inne możliwości manewru na ciągnik siodłowy z naczepą, inne osobówka a inne motocykl. Nie martw się o tego motocyklistę. Poradzi sobie, tylko mu nie przeszkadzaj. Forum to świetne miejsce, żeby dać upust swojej frustracji. Dla mnie git, może przynajmniej nie zaczniesz wymuszać pierwszeństwa na rowerach, skuterach czy motocyklistach wyjeżdżając z podporządkowanej. Wiesz, że przy większości jednośladów to śmierć dla Ciebie, pasażera albo wszystkich zainteresowanych prawda? Jak się dobrze wychylisz, to z obu pojazdów może zostać tylne koło motocykla. W Konkolewie miała miejsce tragedia. Dwóch ludzi miało wypadek, kiedy w dosyć kontrolowanych warunkach podnosiło swoje umiejętności. To nie ich wina, że jedyny w Polsce tor jest otwarty dla chętnych raz w tygodniu przez 3h, tłok okrutny a okoliczni mieszkańcy, którym nie przeszkadza lotnisko Ławica zaraz obok, wymuszają większe ograniczenie hałasu z wyścigowego tłumika niż z tego dopuszczonego do jazdy drogowej. > Zeby byla jasnosc pisze o motocyklistach na scigaczach. Uff. Bo ja to samo robię na 18-sto leteniej MZ. Życzę tolerancji i wyluzowania Odpowiedz Link Zgłoś
ivulspirit Re: modemowi twardziele 28.04.08, 04:07 Doprawdy zabawny tekst. Biedni chłopcy się rozbijają bo nie ma torów wyścigowych, a może biedni chłopcy spróbowali nauczyć się jeździć WOLNIEJ i ROZWAŻNIEJ co byłoby z pożytkiem dla nich i ich rodzin zamiast sie ścigać:). Wiesz... każdy kiedyś przechodzi okres kiedy musi się pokazać, że jest najlepszy na drodze, najszybszy, itd.... ale z tego się wyrasta:). Najczęściej jest tak, że taki delikwent nie przekona się do wolniejszej jazdy dopóki nie przejdzie twardego starcia z rzeczywistością:). Znam mnóstwo takich przypadków. Odpowiedz Link Zgłoś
krytyk.live motocyklisci 30.04.08, 22:13 cześć venus99 nie popieram Twojej wypowiedzi na temat tego wypadku krytykujesz tylko i zrzedzisz jak nie wiem co.Popelnili blad prawda ale nie kazdy motocylkista jest od razu jakims opoznionym w rozwoju czlowiekiem znam kilku the best motocyklistow sama rowniez jezdze z chlopakiem.Kazdy ma swoj scenariusz zycia. Odpowiedz Link Zgłoś
giulianov Re: 2 ofiary nielegalnych wyścigów motocyklowych 27.04.08, 20:17 skoro lotnisko było nieczynne to dlaczego nie mogli im tam zorganizować takiego normalnego toru wyścigów? w okolicy w której mieszkam jacyś debile się ścigają po ulicy w biały dzień a policja to ignoruje. Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: 2 ofiary nielegalnych wyścigów motocyklowych 28.04.08, 01:01 giulianov napisała: > skoro lotnisko było nieczynne to dlaczego nie mogli im tam zorganizować takiego > normalnego toru wyścigów? A kto miałby za to zapłacić? Myślisz, że "urządzenie toru wyścigowego" to się samo robi i za darmo? To są ogromne koszty, a wybacz - ja wcale nie mam ochoty, żeby z moich podatków miasto fundowało samobójcom na głodzie adrenaliny jakieś specjalne warunki. Natomiast faktycznie, w tym przypadku akurat trafiło na mniej głupich niż zwykle Odpowiedz Link Zgłoś
macarthur w ten oto sposób natura usuwa wadliwe geny 27.04.08, 20:31 ze społeczenstwa i rodzi kandytatów do nagrody Darwina Odpowiedz Link Zgłoś
priller hej venus99 28.04.08, 13:53 nie widze, bys sie udzielala. gratuluje podwojnych standardow. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=60&w=78913886&a=78913886 Odpowiedz Link Zgłoś
alexis_corner Re: hej venus99 30.04.08, 23:45 venuś majtynajn to forumowa klempa (taka pisdziacka posłanka-dresiara z odrostami), której wtórują inne pisdziaki intelektem dorównujące peronowi włoszczowskiemu( po ośmioletnich studiach prawniczych), wyzerowanemu("ci dwaj panowie już nikogo życia nie pozbawią") czy "jojo"- knajakowi wagonowemu... :-) -wredna alexis Odpowiedz Link Zgłoś