rooboy 15.05.08, 07:13 chce przyspieszenia reform??? czyzby wysylal sms-y z peru? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
presentation1 Tusk obieca przyspieszenie 15.05.08, 07:13 Przeciez Tusk sie bawi.Przyspieszenie?Ta wycieczka kosztuje budzet 1,5 mln. zlotych. Odpowiedz Link Zgłoś
szfindel Dobre - on nam to dopiero O B I E C A 15.05.08, 07:49 Przednie Dostalismy wlasnie obietnice obietnicy. Niedlugo dziennikarze beda nam pisac, ze w grudniu Tusk nam zlozy zyczenia swiateczne i noworoczne. Ale wydarzenie, no nie?! Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany Już te reformy co je robi teraz lecą w tempie, że 15.05.08, 08:12 ho ho! A tu jeszcze będzie PRZYSPIESZENIE?! Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Tusk za rok: "Teraz już naprawdę przyspieszymy" 15.05.08, 08:26 Przemówienie Donalda Tuska z 15 maja 2009r.: "Obiecuję że teraz już naprawde szybko weźmiemy się za reformy. Obiecuję przyspieszenie. Do tej pory niewiele udało nam się zrobić. Bo PiS nam przeszkadzał. Jednak mamy sukcesy: zamknęliśmy w więzieniu kilku działaczy reżimowego PiS oraz kilku prawicowych reżimoowych dziennikarzy. Przejęliśmy TVP w której panuje teraz "normalność" i miłość. Obiecuję, że już wkrótce kupię każdemu polskiemu dziecku rower, bo wiem że jest wiele biednych dzieci bez rowerów. To będzie priorytet dla rzadu". Odpowiedz Link Zgłoś
mlasskacz Liczyłem na samobójstwa i aresztowania a tu co?!Za 15.05.08, 11:15 co, do ku.. nędzy płacę podatki!? za śmieszną informację, ze Ziobro dmucha Kotecką (a raczej odwrotnie) pod okiem Rydzyka??? Protest!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Liczyłem na samobójstwa i aresztowania a tu c 15.05.08, 11:24 mlasskacz napisał: > co, do ku.. nędzy płacę podatki!? za śmieszną informację, ze Ziobro dmucha > Kotecką (a raczej odwrotnie) pod okiem Rydzyka??? Protest!!! Ja także liczyłem, że po wczorajszej porażającej informacji o handlu długami CBŚ wpadnie do kancelarii prezydenta. Wykorzystując nieuwagę min Fotygi "Pierwszy" sięgnie do górnej szuflady biurka po "korkowca". Wieczorne wiadomości - Ćwiąkalski w eleganckim garniturze i przemawia tym swoim słowiczym głosem : - Ten pan już nigdy więcej żadnej ustawy nie podpisze..... Odpowiedz Link Zgłoś
aplus Siedzi Thuske w rzondzie i okazuje sie ze kupe moz 15.05.08, 13:59 e zrobic Odpowiedz Link Zgłoś
tekameka nowy *wierszyk* o Donaldu 15.05.08, 11:16 Nad Sejmem walki mgła rzednieje Gdzieś w kuluarach pieje kur. A czterej młodzi przyjaciele W ławkach poselskich wiodą spór. Rzekł pierwszy: "Świta w Pułtusku, Już wkrótce zagrzmi Pisiorów głos. A w Sejmie nasz marszałek Tusku Nad mapą czuwa, pełen trosk". A drugi na to: "Z niezłego gówna Montują media naszą broń. Podobno sam marszałek Tusku Do pracy tej przykłada dłoń". "Dojrzewa zboże..." - w szczerej trosce Cichutko westchnął trzeci z nich. "Na pewno w mej dalekiej wiosce Donaldu nasz dogląda żniw". Wschód słońca oślepił kaczorów, PO zajęło sejmowe ławy . Z okrzykiem: "Naprzód! Na Pisiorów!" Do głosowania dali dwie ustawy. Wtem czwarty miał dość prania mózgu Wydobył okrzyk z głębi mózgownicy, Zawołał : "Patrzcie, z nami Tusku. Na samym przedzie - na mównicy". do palestriny2005 - to było próbne :D okrążenie, dopiero teraz zobaczycie: Abonament zniesiemy, ganja legalna i u każdego biedaka internet w domu (aby mógł na dobrodzieja Tusku głosować) Aha, nieuniknione może być wykreslenie z kodeksu karnego odpowiedzialności męża lub konkubenta za notoryczne bicie żony lub konkubiny. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: nowy *wierszyk* o Donaldu 15.05.08, 11:31 Świetny... jeszcze tylko Rosiewicz musi muzykę napisać i macie gotowy przebój na listę przebojów Radia Marycha. Odpowiedz Link Zgłoś
sumienie.lk A pisiorki znów zaklinają rzeczywistość... 15.05.08, 08:29 Przypomnijcie sobie podsumowanie pierwszego półrocza w wykonaniu waszego idola czyli Wielkiego Stratega (dla mnie I Nieudacznika RP) Jarosława Kaczyńskiego. Przypomnijcie sobie tę wyzierającą z każdego jego gestu i słowa nienawiść, tę zawziętość, te obietnice wyłapania bliżej nieokreślonego UKŁADU... I co z tego wszystkiego dziś pozostało? Polacy podsumowali i was i tego waszego przywódcę. Niebawem przyjdzie czas na prezydęta Kłamczyńskiego i jego przekręty - też zostanie właściwie podsumowany. Odpowiedz Link Zgłoś
szfindel Oje Panie bredzisz jak w malignie 15.05.08, 08:31 wiesz co z tego zostalo o czym piszesz? PO I znow idziemy w kanal. III swiat nam serwuja a nie III RP. A poza tym skad ty wiesz czy my pisiorki? Napewno nie jestesmy POlamancami. Tyle mozesz wywnioskowac. Odpowiedz Link Zgłoś
sumienie.lk Jesteś pisiorem - nawet jeśli o tym nie wiesz 15.05.08, 08:36 Popatrz uważnie w lustro... Jeśli jeszcze tego nie widzisz - spójrz ponownie. I powtarzaj tak aż do skutku, do chwili gdy przyjdzie ci wreszcie chęć naplucia w to pisiorkowe ryło. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo Re: Jesteś pisiorem - nawet jeśli o tym nie wiesz 15.05.08, 08:41 bardzo merytoryczna wypowiedz ja nie oczekuje od Pana Tuska przyspieszenia reform - ja oczekuje,ze on wreszcie rozpocznie jakiekolwiek reformy bo w tej chwili to Pan Premier spedza czas na milym nicnierobieniu w oczekiwaniu na kampanie prezydencka Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany Paradowska już chwaliła Tuska, że nic nie robi, bo 15.05.08, 10:02 ciągłe grzebanie przy prawie powiększa tylko już istniejący bajzel :-). Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Jesteś pisiorem - nawet jeśli o tym nie wiesz 15.05.08, 10:44 Witaj czerwony... Od wczoraj nie mogę sie otrząsnąć się z tej potwornej świadomości, że prezydent jest połączony pępowiną z naczelną lodziarnią IV RP kancelarią GreenHouse Ice. Nie mogę zrozumieć jak ten uczciwy do szpiku kości człowiek, zaangażowany patriota , wybitny maż stanu mógł patronować tak niecnej praktyce jaką ograbianie biednych chorych ludzi z nadziei. Pomóż mi przyjacielu, tak wiele pięknych słów napisałeś o panu prezydencie, pomóż mi przezwyciężyć ten kryzys zaufania. Nie chcę nawet myśleć o tym co to będzie jak okaże się, że pieniądze z tego niecnego procederu finansowały kampanie propagandowe PIS. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo Re: Jesteś pisiorem - nawet jeśli o tym nie wiesz 15.05.08, 10:55 Prezydent polaczony z ta afera ? a niby w jaki sposob ? ma udzialy w tej spolce, albo kancelarii ? wystawial jej klientow ? mozesz jakies dowody na te basniowe fantazje przytoczyc ? Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Jesteś pisiorem - nawet jeśli o tym nie wiesz 15.05.08, 11:04 hrabia-monte-christo napisał: > Prezydent polaczony z ta afera ? a niby w jaki sposob ? ma udzialy w > tej spolce, albo kancelarii ? wystawial jej klientow ? mozesz jakies > dowody na te basniowe fantazje przytoczyc ? Bosze dzięki już mnie prawie uspokoiłeś, ale.... Wszakże w kancelarii pracuje córka naszego wybitnego prezydenta, myślisz, że pan Kaczyński roztaczając "parasol ochronny" nad tą kancelarią (jej nazwa przewijała się wielokrotnie chociażby przy sprawie Kaczmarka i Krauzego) chciał chronić swoją rodzinę , swoją ą córkę, którą komuszy małżonek wciągną w te niecne praktyki????? Bosze jakie to wzruszające... Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo Re: Jesteś pisiorem - nawet jeśli o tym nie wiesz 15.05.08, 11:23 mialy byc dowody, a nie kolejny odcinek basniowych opowiesci w jaki niby sposob Prezydent roztacza parasol ochronny nad ta kancelaria ? nie bardzo tez rozumiem co ma w calej sprawie Marta Kaczynska ? jedno musze przyznac- fantazje Waszmosc masz przeogromna - takich bajek nawet autorka artykulu z "Polityki" nie opowiadala Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Jesteś pisiorem - nawet jeśli o tym nie wiesz 15.05.08, 11:29 No kamień mi zdjąłeś z serca przyjacielu.... Alleluja!!!! Jak ja mogłem dać się tak zmanipulować tym wstrętnym lewackim mediom. Powinienem posłuchać polskich wiadomości z Radia Maryja. Przecież wiadomo, że najlepsze wiadomości bo z pierwszej ręki Radio. Pewnie dzięki podsłuchom, na które Dorn się nie chciał zgodzić. a propos czy to dlatego go tak szykanują w partii, że aż biega do tego śmiesznego agorowskiego radyjka się skarżyć? hrabia-monte-christo napisał: > mialy byc dowody, a nie kolejny odcinek basniowych opowiesci > > w jaki niby sposob Prezydent roztacza parasol ochronny nad ta > kancelaria ? > > nie bardzo tez rozumiem co ma w calej sprawie Marta Kaczynska ? > > jedno musze przyznac- fantazje Waszmosc masz przeogromna - takich > bajek nawet autorka artykulu z "Polityki" nie opowiadala Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo Re: Jesteś pisiorem - nawet jeśli o tym nie wiesz 15.05.08, 11:39 rozumiem, ze w taki zaowalowany sposob przyznajesz Wacpan, ze insynuacje zawarte we wczesniejszych Waszmosci wypowiedziach sa wytworem Wacpana wyobrazni - skadinad bardzo bujnej Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Jesteś pisiorem - nawet jeśli o tym nie wiesz 15.05.08, 11:52 Ależ skąd panie Hrabio ja w sposób obsesyjny nie mogę znieść myśli, że nasz prezydent może mieć coś wspólnego z tymi podłymi trójmiejskimi bandytami. Bandytami, którzy okradali naszą biedną służbę zdrowia i to w czasie Gdy nasz najukochańszy przywódca Jarosław Kaczyński tak brutalnie zastraszał środowisko lekarskie aby mu nie podskakiwało.. To wprost niewyobrażalne, że córka naszego wybitnego patrioty po tej informacji nie zrezygnowała z dalszej współpracy z tą bandą prawniczych hien... Cóż może nie czytuje Polityki..... A jak z drugim pytankiem, masz Hrabio jakiś kontakt z Panem Dornem? Pytam, bo jego wywiad dla zakłamanych Michnikowskich mediów obniżył znacznie moje morale.... hrabia-monte-christo napisał: > rozumiem, ze w taki zaowalowany sposob przyznajesz Wacpan, ze > insynuacje zawarte we wczesniejszych Waszmosci wypowiedziach sa > wytworem Wacpana wyobrazni - skadinad bardzo bujnej Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Jesteś pisiorem - nawet jeśli o tym nie wiesz 15.05.08, 12:10 aaaa , jeszcze suplemencik. prosiłeś o informacje o rzekomych powiązaniach pana prezydenta z tą wstrętną bandą chciwych hien (niech ich piekło pochłonie). Proszę: wyborcza.pl/1,84766,4466642.html Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re:Sumienie.ik Jesteś psychol to sie lecz!! 15.05.08, 10:45 W jaki sposób chcesz leczyć sumienie i dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
grzes1966 Re: A pisiorki znów zaklinają rzeczywistość... 15.05.08, 08:54 Słuchaj, nie trawię jareczka jego buty, zadufania, tropienia spisków na każdym kroku. Ale ten facet miał jakąs wizję Polski. Chorą, ale miał. A Donek jak się okazuje nie ma nic. Spojrz na siebie, co ty piszesz:"Niebawem przyjdzie czas na prezydęta Kłamczyńskiego i jego przekręty - też zostanie właściwie podsumowany". Czym to się różni od osesji kaczaro i jego tropienia układu? To ma byc pozytywny program rozwoju kraju? Chyba Cię straszy. Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy Re: A pisiorki znów zaklinają rzeczywistość... 15.05.08, 09:17 grzes, popieram. gdyby jarek mial pozytywna, a nie negatywna wizje kraju, jeszcze by uszedl... ale jak piszesz donek nie ma zadnej i to jest duze zmartwienie, bo chociaz byl na tyle madry (w przeciwienstwie do jarka), ze dobral sobie stabilnego partnera do rzadu, ktory zapewnia mu spokojna przyszlosc na najblizsze 3.5 roku... Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany Kaczory popełniali fatalne błędy w retoryce 15.05.08, 09:44 i taktyce walki politycznej. ("stawanie po stronie zomo", "ten pan już nikogo nie uśmierci", budzenie oporu całych środowisk itp.) Co prawda jakby byli wzorem koncyliacyjności i uprzejmości, to i tak dorobiono by im gębę oszołomów, ale mediom szłoby to wtedy ZNACZNIE TRUDNIEJ i byłoby to szyte zncznie grubszymi nićmi :) Tak pisałem stosunkowo świeżo po wyborach skomentowałem to tak: witoldsokala.salon24.pl/45342,index.html#comment_681325 rooboy napisał: > grzes, popieram. gdyby jarek mial pozytywna, a nie negatywna wizje > kraju, jeszcze by uszedl... ale jak piszesz donek nie ma zadnej i to > jest duze zmartwienie, bo chociaz byl na tyle madry (w > przeciwienstwie do jarka), ze dobral sobie stabilnego partnera do > rzadu, ktory zapewnia mu spokojna przyszlosc na najblizsze 3.5 > roku... Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: A pisiorki znów zaklinają rzeczywistość... 15.05.08, 11:00 Nie generalizowałbym do tego stopnia. Rząd PO ma wizję Polski i wielokrotnie była ona prezentowana. Gorzej z oprawą medialną działań rządu i właśnie ten element jest bezlitośnie wykorzystywany przez pisowskich spin doktorów. Wizja PIS była co prawda bardziej nośna, ale opierała się na sowieckich wzorach propagandowych. Czyż nie takim wydarzeniem była chociażby pierwsza (po wielu latach)defilada wojskowa pod patronatem Lecha Kaczyńskiego. Dla dodania pikanterii.... do tej pory nie przeszło mi zdumienie jak zobaczyłem na tym patriotycznym wydarzeniu niemieckie Leopardy.... Odpowiedz Link Zgłoś
e.gajowa Re: Już te reformy co je robi teraz lecą w tempie 15.05.08, 09:45 Czyli co ? Wcześniejszy Nowy Rok 2009? Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany Na tegoroczne Boże Narodzenie PełO przed terminem 15.05.08, 09:53 zrobi od razu i przyszłoroczną Wielkanoc! Odpowiedz Link Zgłoś
debil13 Re: Dobre - on nam to dopiero obietnica- bZDURA 15.05.08, 11:27 szfindel napisał: nie wie co powiedzieć - słyszałem a jak podskoczy to wypadnie www.nocleg.info.pl/nocleg2/index.php?show=impr&action=wiecej&id=2662 Odpowiedz Link Zgłoś
gamon0 Tusk obieca przyspieszenie 15.05.08, 07:13 Znowu coś obiecuje?! Ale jaja... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 ..Sondaz na 6 miesiecy.......... 15.05.08, 07:22 Co drugi Polak niezadowolony z pracy gabinetu Tuska Po pół roku pracy gabinetu Donalda Tuska, co drugi Polak twierdzi, że nie spełnia on jego oczekiwań, pisze "Rzeczpospolita". Gazeta publikuje obszerny sondaż, oceniający prace i postępy rządu. Odpowiedz Link Zgłoś
praptak2 Re: ..Sondaz na 6 miesiecy.......... 15.05.08, 07:39 Ciekawe, czy teraz GW napisze, że co drugi Polak jest PiS-owcem? Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: ..Sondaz na 6 miesiecy.......... 15.05.08, 07:41 Chyba tak to trzeba ocenic.Jest nas duzo. Odpowiedz Link Zgłoś
grzes1966 Re: ..Sondaz na 6 miesiecy.......... 15.05.08, 08:58 presentation1 napisał: > Chyba tak to trzeba ocenic.Jest nas duzo. bez zbędnej euforii facet, nie każdy komu nie podoba się bezradność Donaldu jest zwolennikiem pisaków Odpowiedz Link Zgłoś
solid.solvent 1,5 mln. wczasy w Peru, a poparcie spada... 15.05.08, 07:26 ale u agorian o tym ciiiiisza :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy Re: jestem ciekaw czy sprobowal tamtejszego stafu 15.05.08, 07:37 solvnt, skoro robi nowe obietnice, to odpowiedz nasuwa sie sama... Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 ..Tusk do rodakow w kraju............. 15.05.08, 07:28 U nas w Peu jest ladna pogoda.Duzo u nas Inkow.Pozdrawiam was milosciwie.Jak wroce- to przyspiesze. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: ..Tusk do rodakow w kraju............. 15.05.08, 07:31 Wiec robimy to samo.Smacznego Odpowiedz Link Zgłoś
pogromca_gamonia Nadal popieraj, latrynowy blogerze, pisiactwo... 15.05.08, 07:42 Odpowiedz Link Zgłoś
e.gajowa Re: ..Tusk do rodakow w kraju............. 15.05.08, 10:21 presentation1 napisał: > U nas w Peu jest ladna pogoda.Duzo u nas Inkow.Pozdrawiam was milosciwie.Jak wr > oce- to przyspiesze. Nic więcej nie powiem, bo muszę biec odszukać swoich dostawców sprzed lat bay... bay.. Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy Re: a co, gula ci wylazi, marabucie! 15.05.08, 07:54 nie wiem, czy presentation gula wylazi, mnie na pewno nie... ale na pewni moge powiedziec, ze nie podoba mi sie urlopowanie tuska... "Ja się nie dziwię..." - odpowiadał sam Tusk na uwagi, że ta wyprawa to raczej turystyczna wycieczka niż oficjalna wizyta. ta wypowiedzia tusk potwierdzil, ze albo ma polakow totalnie w doopie albo sam nie ma oleju w glowie, ale najprawdopodobniej i jedno i drugie... Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany Może mieć rodakó spokojnie w doopie, ponieważ 15.05.08, 08:16 póki go popiera ITI i Agora ciemny lud będzie go nieustająco ubóstwiał :-). Jako że takie dwie odmóżdżalnie pozostające w sojuszu wmówią ciemnemu ludowi wszystko :-). rooboy napisał: > nie wiem, czy presentation gula wylazi, mnie na pewno nie... ale na > pewni moge powiedziec, ze nie podoba mi sie urlopowanie tuska... > > "Ja się nie dziwię..." - odpowiadał sam Tusk na uwagi, że ta wyprawa > to raczej turystyczna wycieczka niż oficjalna wizyta. > > ta wypowiedzia tusk potwierdzil, ze albo ma polakow totalnie w > doopie albo sam nie ma oleju w glowie, ale najprawdopodobniej i > jedno i drugie... Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy Re: Może mieć rodakó spokojnie w doopie, ponieważ 15.05.08, 08:41 uchachany, moze masz racje (na razie), ale jak tak dalej pojdzie, to nawet iti i agora nie dadza rady... anglosasi mowia: you can't push shit uphill... moze lud ciemny, ale kiedys przejrzy na oczy... Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany Jest jeszcze Polsat, o którym zapomniałem, no i TV 15.05.08, 09:36 publiczna: póki co oczywiście raczej TVPiS, ale po przepchnięciu nowej ustawy medialnej zdecydowanie TVPO :-). A ustawę przepchną, bo SLD z jednej strony kupią posadami, a z drugiej zaszantażują groźbą wyjaśnienia sprawy Olewnika i Vogla, i SLD pomoże obalić weto prezydenta. Jednocześnie cały czas będą trwały reality shows/igrzyska pt. "Odkrywamy całkiem nowe zbrodnie PiS!". Więc ciemny lud będzie ćwiczony z każdej strony :-). A że już raz kupił gadkę o kaczyzmie zmierzającym w stronę totalitaryzmu - to jakiż problem, by ją nadal kupował? rooboy napisał: > uchachany, moze masz racje (na razie), ale jak tak dalej pojdzie, to > nawet iti i agora nie dadza rady... anglosasi mowia: you can't push > shit uphill... moze lud ciemny, ale kiedys przejrzy na oczy... Odpowiedz Link Zgłoś
pogromca_gamonia liczy sie o ze sponiewieral Jarcia i ferajne, hihi 15.05.08, 07:44 Odpowiedz Link Zgłoś
ambl Re: liczy sie o ze sponiewieral Jarcia i ferajne, 15.05.08, 10:19 nieżle ci chyba Jarek zalazł za skórę he he! Odpowiedz Link Zgłoś
debil13 Re: liczy sie o ze sponiewieral Jarcia i ferajne, 15.05.08, 11:32 ambl napisała: tak było jak się nie zorientowł jeszcze kto nim manipuluje. I niech 3 miasto nie poskakuje to My z wrocławia rozdajemy karty. Profesjonalnie i nawet we własnych kasynach ale całe szczęście, że tego nie wiecie i nie zrozumiecie Odpowiedz Link Zgłoś
dana515 Tusk obieca przyspieszenie 15.05.08, 07:44 Ha ha ha, ale śmieszne! Tusk przyśpiesza, ale zwalnianie ludzi i zatrudnianie tłumoków z PSL, a oszołomy z Po przyklaskują , żeby przy okazji nie oderwanć i ich od koryta. Nabiorą rozpędu na rok przed wyborami i znowu będą obiecywać, i myślą, że "podludzie" im uwierzą. Wstyd mi,że na nich głosowałam. Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy Re: Tusk obieca przyspieszenie 15.05.08, 08:14 dana, szacunek, ze potrafisz sie przyznac... ja nie glosowalem na nikogo, ale sadzilem, ze rzad po to bedzie powiew swiezego powietrza... obecnie musze przyznac, ze niestety nie jest ono takie swieze... Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany A nie wszystkim się powiodło tak jak Tuskowi.... 15.05.08, 08:18 www.blog.media.pl.salon24.pl/74414,index.html Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 ...Tusio-Zlamales prawo?................... 15.05.08, 07:45 Jak wszystkim wiadomo,Premier Tusk ma dostep do informacji niejawnych. Katalog informacji. [1] Ściśle tajne [2] "tajne" ze względu na obronność i bezpieczeństwo państwa oraz porządek publiczny [3] "tajne" ze względu na ważny interes państwa Zeby otrzymac ceryfikat Premier skladal wniosek.Obowiazkowe dane to wyszczegolnienie czy naduzywa lub naduzywalo sie alkoholu czy narkotykow.Zadam sprawdzenia zgodnosci wniosku Premiera Tuska z publicznymi wypowiedziami dotyczacymi alkoholu i narkotykow.Pytanie brzmi-Czy Premier Tusk umiescil te informacje we wniosku? Jezeli zatail-zlamal prawo. Odpowiedz Link Zgłoś
jacek2235 Tusk obiecał wyjaśnić losy dziadka 15.05.08, 07:49 Tusk w październiku 2005 obiecywał wyjaśnić losy dziadka i nadal nie wiadomo czy służył on ostatecznie w PSZ czy nie, więc ostrożnie z tymi obietnicami. Moje poszukiwania - wcześniej niż Tusk otrzymałem informację z archiwum w Northolt ( Londyn ) że nie ma tam informacji o Józefie Tuku - patrz pl.wikipedia.org/wiki/Dyskusja:Józef_Tusk , Odpowiedz Link Zgłoś
viornisko Premier ma rację 15.05.08, 07:51 Dziwię się soboie, że tak mówię, ale tak jest .Donald Tusk z pewnością wie co mówi. W końcu po pół roku nic nie robienia, nawet próba pójścia do kibla będzie pozytywnym symptomem reform. Odpowiedz Link Zgłoś
praptak2 irlandzkie turbo 15.05.08, 07:58 A gdzie się zapodziali najemnicy GW - szczekaczki PO? Na razie zauważyłem tylko jednego na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
solid.solvent Re: irlandzkie turbo 15.05.08, 08:15 praptak2 napisał: > A gdzie się zapodziali najemnicy GW - szczekaczki PO? nie dostali instrukcji, awaria poczty gazeta.pl :) Odpowiedz Link Zgłoś
grzes1966 Re: irlandzkie turbo 15.05.08, 09:04 I właśnie od tego ostatniego tak Cię mdli. Odpowiedz Link Zgłoś
slavko.matejovic Znowu się najarał i obiecuje? 15.05.08, 08:14 Człowieku, nie jaraj już tego stuffu bo wszyscy z ciebie drą łacha, tylko weź się do uczciwej roboty a nie rozjeżdżaj się po świecie i nie obiecuj że zrobisz to i tamto, bo ja też potrafię - obiecuję, że jutro będzie piątek, a pojutrze sobota. A za trzy dni obiecuję że będzie niedziela! Odpowiedz Link Zgłoś
b52h Re: Przyspieszenie reform ? 15.05.08, 08:22 > Jakich reform ?! dla żony i córki, chyba tych inne mi nie przychodzą do głowy Odpowiedz Link Zgłoś
toberson Re: Przyspieszone wybory tylko uratuja RP!! 15.05.08, 09:27 od oszusta Tuska!! Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Żeby przyspieszyć najpier trzeba zacząć coś robić 15.05.08, 08:19 O jakim przyspieszeniu mówi Tusk? Chyba sobir żartuje. Przeceiż Tusk nic nie robi. On w ogóle nie jedzie więc nie ma z czego przyspieszać. Aby zacząć przyspieszać trzeba najpierw wystartować. A Tusk nawet nie wystartował. Jednyne rzeczy jakimi się zajmuje PO to straszenie białoruskimi metodami przez ABW dziennikarzy i opozycji oraz próba "odzyskania" mediów publicznych aby Tusk mógł nimi ręcznie sterować. No i jeszcze Tusk i jego ministrowie starają się "ładnie wyglądać" w mediach. Poza w/w sprawami rząd Tuska nie robi NIC... Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany I to będzie wytłumaczenie, że nic nie wyszło: 15.05.08, 09:48 przypieszenie zera dalej daje zero :-). Odpowiedz Link Zgłoś
internauta2007 Rudy Lump -podróznik z peło jest żałosny! 15.05.08, 08:21 Rudy Lump z peło - obecnie Wielki turysta jest żałosny!Oświadczył po pół roku rządzenia, że wie dlaczego w Polsce nie można wybudować autostrad,obciążając wcześniej Kaczyńskiego winą za śmierć polskich kierowców na drogach. Będziesz powalony na ziemię ozuście własną pięścią, która nazywa sie oszustwo. Odpowiedz Link Zgłoś
istvan73 Tusk, do roboty !! 15.05.08, 08:24 najpierw były bandziory z PIS i Samobrony, teraz lenie i kłamczuchy z PO. Czas wziąć władzę w swoje ręce. Rewolucja nadchodzi !!! Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo -----mija pol roku NIErzadu leniwego premiera----- 15.05.08, 08:28 Panie Tusk - zeby cos przyspieszac to musi byc co przyspieszac - a skoro Pan nic nie robil, to moze zacznij Waszmosc od wprowadzenia jakichs reform, a pozniej przyspieszaj .... Odpowiedz Link Zgłoś
anathesis PO pracuje tylko nad tym jak oszukac Polakow 15.05.08, 08:31 i sprzedac im zdrade i ograbienie Polski jako osiagniecie i postęp. Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Wycieczka Tuska za 1,5mln - "tanie państwo" Hahaha 15.05.08, 08:32 Niezłe wakacje sobie Tusk zafundował za 1,5 mln naszych podatków... Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Czyzby to wplyw rozmow z ...Hugo Chavezem? 15.05.08, 08:33 -:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś