dixxi 18.05.08, 19:53 Straszne. Tyczy to takze innych kobiet. video.google.com/videoplay?docid=6890106663412840646 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wujtarabuk Re: Dlaczego Polski mają coraz mniej dzieci? 18.05.08, 19:57 Ostatnio parę zostało zamordowanych przez własnych rodziców. Odpowiedz Link Zgłoś
dixxi Nie szczepic dziewczynek przeciw HPV 18.05.08, 20:06 to smierc lub murowana bezplodnosc w iniekcji! Polska jest przeznaczona do zaglady przez big farme i inne agencje globalnych mafii. Odpowiedz Link Zgłoś
wujtarabuk Re: Nie szczepic dziewczynek przeciw HPV 18.05.08, 20:16 Przemawia przez Ciebie antykatolicyzm pospołu z antysemityzmem. Odpowiedz Link Zgłoś
nick3 Walka chrystofaszystów przeciw edukacji seksualnej 18.05.08, 20:25 Widzę, że i do Polski dociera z USA propaganda, za pomocą której tamtejsi bigoci próbują odstraszyć ludzi od szczepionek przeciwko chorobom przenoszonym drogą płciową. Cóż, gdyby rodzice szczepili swoje dzieci przeciw HPV, katechetom brakłoby cennego straszaka do opowiadania młodzieży, czym to nie grozi seks:) Odpowiedz Link Zgłoś
dixxi z glupcami sie nieo dyskutuje 18.05.08, 20:29 czy ty chociaz pojmujesz o czym jest ten wyklad? skoro nie znasz angielskiego, milcz! Odpowiedz Link Zgłoś
nick3 sama jesteś głupią paranoiczką 18.05.08, 20:34 Wierzysz w serwowane ci przez czubków z USA teorie spiskowe. A faktem jest, że HPV jest przenoszone także drogą płciową i stąd ta cała propaganda dewotów z USA. Oni tym straszą dziewczyny na swoich lekcjach religii, a tu się okazuje, że jest szczepionka i można się łatwo zaszczepić:) Odpowiedz Link Zgłoś
dixxi szczepionki przeciw HPV zabijajaja dzieci 18.05.08, 20:39 i powoduja permanentna bezplodnosc. Dla tego tez celu zostaly zaplanowane. Matki, chroncie swoje corki PRZED OKALECZENIEM LUB SMIERCIA. www.worldnetdaily.com/news/article.asp?ARTICLE_ID=58004 Odpowiedz Link Zgłoś
nick3 Pomyśl logicznie szerzycielko zabobonów 18.05.08, 20:49 Twierdzisz, jak rozumiem, że szczpionki przeciw HPV to jest przyczyna (jedna z przyczyn) niskiej dzietności Polek w ostatnich latach? (tak by wynikało z tytułu twojego wątku) Co za bzdura! Jeśliby rzeczywiście był to specyfik o tak potężnym działaniu, że dzietność w naszym kraju spadła ostatnio do 1,27, to słyszałoby się - według tego co mówisz - również o dramatycznym wzroście śmiertelności. Niczego takiego nie ma. A te 8 śmierci z artykułu - wiesz na jaką liczbę ludzi szczepionych? Kobieto, od aspiryny rocznie umierają dziesiątki tysięcy ludzi! Takie jest po prostu prawo wielkich liczb. Na HPV szczepią się na Zachodzie praktycznie wszyscy. W tym kontekście tylko 8 ofiar oznacza, że lek jest praktycznie bezpieczny. To co uprawiasz, to jest bezwstydna dewocyjna propaganda zastraszająca. A już o tym "zaplanowaniu" i "eksterminacji Polski" to się kwalifikuje do psychiatry! Odpowiedz Link Zgłoś
dixxi Nie szczepic dziewczynek przeciw HPV! 18.05.08, 20:49 How does the HPV vaccine affect fertility? Birth defects? Risk of cancers? Breast milk? Five subjects who got the Merck vaccine around the time of conception had babies with birth defects, whereas no birth defects occurred in this time period in the subjects who got dummy shots. The manufacturer also specifies that the vaccine has not been tested to see whether it could cause cancer. It is not known if the vaccine virus-like proteins or the antibodies pass into the breast milk. Merck says that it should not be given to pregnant women. The longest portion of the study only lasted just under four years. Thus there is no long term data on how it affects the ability to become pregnant (fertility). This is especially concerning because the FDA has approved the vaccine for as young as 9 year old girls. The effect of artificially influencing the immune system during a time of tremendous hormone shifts of puberty is unknown. The package insert specifies that the vaccine has not been tested for altering genes in the patient or her future children (genotoxicity). www.medicalaccountability.net/essay_gardasil.html www.womentowomen.com/sexualityandfertility/gardasil-landing.aspx www.thatsfit.com/2007/03/11/hpv-vaccine-might-cause-infertility/ Odpowiedz Link Zgłoś
nick3 Dewoci bronią swojego sojusznika, wirusa HPV :) 18.05.08, 20:57 Ten tekst składający się głównie z "dramatycznych" znaków zapytania to maszynka do siania psychozy wśród ciemnogrodzkich Amerykanek z nabożnego Południa. O każdej szczepionce można by napisać dokładnie taki sam! Odpowiedz Link Zgłoś
dixxi Ta szczepionka zabija 18.05.08, 20:51 dianarn.wordpress.com/2007/07/07/three-girls-died-others-hospitalized-after-hpv-vaccine/ Odpowiedz Link Zgłoś
dixxi Rzad USA ostrzega przeciw szczepionce anty HPV 18.05.08, 20:55 (Gardasil) www.inciid.org/article.php?cat=womansupport&id=433 Odpowiedz Link Zgłoś
truten.zenobi masz jakieś mocno przeterminowane dane.. 18.05.08, 21:00 nastapił wzrost liczby urodzeń ale pewnie RM jeszcze o tym nie wie... :P Odpowiedz Link Zgłoś
dixxi Re: masz jakieś mocno przeterminowane dane.. 18.05.08, 21:04 to dobrze, ja ostrzegam przed epidemia bezplodnosci, ktora jest zaplanowana dla kobiet biedniejszych krajow pod postacia szczepionki Gardasil. ta szcepionka ma rzekomo chronic dziewczeta przez wirusem HPV, a sama zabija lub powoduje trwala bezplodnosc. Odpowiedz Link Zgłoś
artremi Re: masz jakieś mocno przeterminowane dane.. 18.05.08, 21:13 Jak na razie mamy epidemie nadprodukcji ludzi, im kraj biedniejszy tym wiekszy przyrost ludzi. Juz mamy 6,5 miliarda ludzi, za 30 lat bedzie o 2 miliardy wiecej. Odpowiedz Link Zgłoś
dixxi daj ludziom wyksztalcenie i 18.05.08, 21:18 spadnie ich dzietnosc. To sposob humanitarny, a nie holocaust. Odpowiedz Link Zgłoś
dixxi nick3 najlepiej sama daj sie zabic ta szczepionka 18.05.08, 21:20 albo zabij swoja corke, jesli ja masz. Bedzie z tego wielki pozytek dla swiata. Odpowiedz Link Zgłoś
jsb44 Kochana coś ci powiem o nick3 18.05.08, 21:51 Prowadziłem tutaj dyskusję pod tytułem "polska katastrofa demograficzna" przez 3 tygodnie. To jest tutaj kilka okienek do tyłu. Oto jakie treści przekazał mi nick3, maaac, abhaod i inni: - to dobrze, że Polki tak mało rodzą tych bezrobotnych i zapijaczonyzh Polaków - oni Polacy są pożeraczami ziemi - skąd innąd należącej się komuś lepszemu niż oni - no i co z tego jak Polaków nie będzie? A kto powiedział, że mają być ? - ta katolicka chołota to nazikatole i faszystokatole! - patriotyzm w ich wydaniu = faszyzm. Byli aż tak bezczelni, że przysłali mi film z Hitlerem na You Tube! - nie można pomagać tym co mnożą się jak króliki. Jak się tak mnożą to niech zdychają jak króliki. - narody umarły ich miejsce zajmą zmodyfikowani / genetycznie ?/ nadludzie. Jakieś hasełka do polskiej mobilizacji narodowej to hitleryzm!!! Teraz się nie dziw, że nick3 pisze takie obrzydliwe, rasistowskie, goebelsowskie teksty!! Polaków można wykończyć bez gazu i strzałów w potylicę, bo są skrajnymi durniami głosującymi na śmiertelnych jak się okazuje wrogów wszystkiego co Polskie. Teraz wracając do wątku, tekst angielski który podałaś całkowicie jasno wskazuje na zauważone wyraźne zagrożenia oraz w najważniejszej sprawie zdolności rozrodczych brak badań przed dopuszczeniem leku!!!! Mam państwowe uprawnienia tłumacza z j. angielskiego i stanę przed każdym weryfikatorem tłumaczeń!!!! Do Nicka: będąc niedouczonym tumanem ideologicznie zaindoktrynowanym, nie rozumiejącyn oryginalnych tekstów - jakim prawem komentujesz sprawy, których nie rozumiesz !!!! Idioto !!! Nie słyszałeś o leku - Taliamidzie, po zażyciu którego urodziło się setki dzieci bez rąk i nóg ? Możesz własną corkę unieszczęśliwić - chociaż oceniam cię raczej jako impotenta !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dixxi Re: Kochana coś ci powiem o nick3 18.05.08, 22:00 Dzieki za oswiecenie, z ich wypowiedzi widac, ze wsciekla nienawisc do Polakow wyssali oni z mlekiem matek, chyba semickich. Im sie marzy holokaust Polakow i ciezko nad tym pracuja. To sa bestie, nie ludzie. Dlatego Polacy musza sie zmobilizowac i bronic sie przed ta zaraza. Pewnie ten nick3 jest impotentem, bo mowi przez niego typowa nienawisc do dzieci i ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
nick3 No to ja też coś wam powiem o nick3 :) 18.05.08, 22:11 Wy jesteście kompletnie szaleni. Oczywiście według was muszę być Żydem i pewnie polować na chrześcijańskie dzieci, by zdobyć ich krew do macy. Co za obłęd. Proszę mi podać, jsb44, link na wątku "polska katastrofa demograficzna", gdzie wygłaszałbym którykolwiek z przypisywanych mi przez ciebie sądów. Jak rozumiem "kłamstwo" to jest coś tak dalece przypisanego przez prawaków w domenę "Gazety wyborczej", że kiedy kłamią katoendecy, to nawet nie przechodzi im przez myśl, jak się nazywa to, co robią. Nie zamierzam powtarzać, że nie jestem abhaodem ani maaac'em. "Bestia nie człowiek", "impotent nick3" pozdrawia swoich chrześcijańskich bliźnich. Odpowiedz Link Zgłoś
dixxi do jsb44 18.05.08, 22:12 zapomnialam dodac. Skoro znasz angielski zadaj sobie troche trudu, prosze, i wysluchaj do konca wykladu Dr. Davida Ayouba, ktory zalczylam w pierwszym wpisie. Tam sie dowiesz rzeczy naprawde strasznych o szczepionkach, nie tylko o tej jednej. To jest narzedzie esterminacji lub okaleczania ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
jsb44 Re: do jsb44 18.05.08, 22:28 Mam słaby internet. Usłyszałem parę dźwięków. Nastawię na noc może ściągnę! Odpowiedz Link Zgłoś
jsb44 Re: Kochana coś ci powiem o nick3 18.05.08, 22:25 Czy wiesz,że te płazy, zjadacze piasku obcięły końcówke mojego tekstu ? Napisałem tam: W tekście tym pisze o zauważonych negatywnych działaniach szczepionki oraz o tym, ze dopuszczono ją bez badań jaki ta szczepionka może mieć wpływ na zdolność do rodzenia !!!! Zapytałem też Nicka3 dlaczego jest tak skrajnym idiotą i dlaczego nie wie, że źle zbadany i dopuszczony lek o nazwie Taliamid wywołał zaburzenia ciąży w efekcie którego urodziło sie setki dzieci bez rąg i nóg. Te tchórzopłazy wycięły tę częsc tekstu. To podłe bolszewiki bez sumienia!! Oni bezskrupółów naprawdę chca wykończyć Polaków tylko za to, że to Polacy ich ratowali z narażeniem życia!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dixxi Re: Kochana coś ci powiem o nick3 18.05.08, 22:28 Wycieli te czesc z Twego postu, bo wiedza ze jest to prawda. Szczepionka Gardasil zostala opracowana dla eksterminacji ludzi. To jej jedyny cel i prawdziwe przeznaczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
jsb44 Re: Kochana coś ci powiem o nick3 18.05.08, 22:53 Ja jestem inżynerem budownictwa !! Nie całkiem ufam lekarzom chociaż kierowałem projektowaniem wielu wielkich szpitali !!! Języki znam bo mam zainteresowania w tym kierunku! Nie mam uprzedzeń ani antysemickich ani żadnych! Popatrz przeto co znalazłem w wyszukiwarce! Czy jesteś pewna swoich pogladów??? Czy Komisja Europejska zmierza do zgładzenia wszystkich jej członków ? Dnia 20 września 2006 r. Komisja Europejska przyznała firmie Sanofi Pasteur MSD SNC pozwolenie na dopuszczenie preparatu Gardasil do obrotu, ważne na terytorium całej Unii Europejskiej Odpowiedz Link Zgłoś
dixxi Re: Kochana coś ci powiem o nick3 18.05.08, 23:20 nic nie pisze o Komisji Europejskiej. To plan innych zgola ludzi. Jesli posluchasz wykladu Dr. Ayouba, to sie dowiesz. Znajdziesz tam nazwiska takie jak Kissingerr i Rockefeller. Odpowiedz Link Zgłoś
cor-tex Przymusowe szczepienia = eugenika 18.05.08, 23:59 www.rense.com/general59/kissingereugenics.htm Odpowiedz Link Zgłoś
cor-tex o holokauscie made by Kissinger i Rockefeller 19.05.08, 00:06 www.smirkingchimp.com/thread/12888 Odpowiedz Link Zgłoś
moon5 Re: Dlaczego Polski mają coraz mniej dzieci? 19.05.08, 03:09 Jak się ostatnio okazało, umrzeć można nawet od leku na astmę, od leków antydepresyjnych (skutki uboczne). Niewykluczone, że można stracić płodność od takiej szczepionki. Nie znam szczegółów. Jestem przeciwna przymusowym szczepieniom. To totalitaryzm, nic innego. Odpowiedz Link Zgłoś