presentation1 27.05.08, 13:06 Kazdy odpad z PiS jest przyjmowany w PO jako autorytet.Powodzenia.POstkomuno. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
katolik_polski1 Marcinkiewicz byl dosyc popularny w narodzie ! 27.05.08, 13:59 Byc moze za popularny . Niektorzy wyznaja zasade "szukaj i burz" ! Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu Re: Kaziu ma depresje paranoidalną! Świr po prostu 27.05.08, 14:06 Zalosne odreagowywanie Kazia Marcinkiewicza na przedwczesnie zakonczona kariere. PO ma szanse przygarnac Kazia i zrobic jeszcze jednym swoim ekspertem od swiezego powietrza. Odpowiedz Link Zgłoś
priller pomoc ci? 27.05.08, 14:11 prezydent: kaziu, pomoc ci? kaziu: nieee prezydent: kaziu, pomoc ci? kaziu: nieee prezydent: no to ci pomoge... www.youtube.com/watch?v=Dcz06BLbkLI Odpowiedz Link Zgłoś
rybka9915 a co sie dziwic - zarazil sie od Kaczynskich 27.05.08, 14:18 kacza zaraza szalala 2 lata, a Glowny Inspektor Sanitarny tego nie zbadal. Pewno tez sie zarazil. Odpowiedz Link Zgłoś
gamon0 Kompromitacja PO... Na Blidę były mocne dowody: 27.05.08, 14:28 www.dziennik.pl/wydarzenia/article180139/Na_Blide_byly_mocne_dowody.html Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Re: Kaziu ma depresje paranoidalną! Świr po prost 27.05.08, 14:35 A kiedy Kazio był yes, yes premierem, to nie mogłeś się go wręcz nachwalić:))) Jeszcze trochę a cała prawda o intelektualnej mizerii pisuarowych aktywistów dotrze do całego społeczeństwa (do większości już dotarła). Odpowiedz Link Zgłoś
junkier A kiedy prawda o Geremku, zatwardziałym PZPRowcu, 27.05.08, 13:20 A kiedy prawda o Geremku, zatwardziałym PZPRowcu, który wysługiwał się przez długie lata komunistomn, był szefem infoltrowanej w pełni przez SB placówki 'kulturalnej' w Paryżu i rzekomo nic nie podpisywał, nikt go o nic nei prosił, ot tak dla drogiego Bronisława SB na jednej z najważniejszych placówek w PRL zrobiła wyjątek... Wzruszyla mnie ta historia... A dziś Gieremek bezczelnie odmawia podpisania oświadczenia lustracyjnego. Bo wie, że bylby zapewne skończony. Polecam wszystkim ksiazke RAZ-a "Czas wrzeszczacych staruszkow" (jest tez o drogim Bronislawie). Odpowiedz Link Zgłoś
rybka9915 kiedy o zatwardzialym tow. Kaczynskim, papciu tych 27.05.08, 13:47 dwoch zalosnych kaczych wyspierdkow?? Dziadka Tuskowi wyciagneliscie, a o papciu Rajmundzie, zasluzonym komuchu ani slowa? Co robil smierdzacy tchorz tow. Jaroslaw w 1980-1989??? Puszczal baki pod pierzynka ze strachu, a moze tatus mu zabronil wychodzic na ulice??? Pytan o zaslugi dwoch kaczych glabow jest nieslychanie duzo, tylko jakos znawcy tegoz biologicznego zjawiska trzymaja je w wielkiej tajemnicy. Dlaczego???? A tak na marginesie, tow. Lesio K. mogl "kazac" ewentualnie podciagnac majtki tow. Jaroslawowi i kupic mu buty na koturnie. Ze smiechu mozna pekanc, czytajac opowiesci o odwadze i zdecydowaniu tow. Lesia K. Jak tow. Lesiu K. otrzezwieje, to pewno sam nie uwierzy jakich glupot nagadal. PS.Junkier - straszny smrod wali z tego waszego pis-smietnika. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier A kiedy prawda o Geremku, zatwardziałym PZPRowcu, 27.05.08, 13:56 Kaczynscy zachowali godnosc i honor, nie oszukali narodu, chcieli rozliczyc komunistow i ich poplecznikow. A hard-KOR i jego owiani ponura "slawa" liderzy tacy jak wspomniany Gieremek, Kuron czy Michnik, skrycie szukali sojusznikow wsrod komuny zeby ugrobic polska prawice patriotyczno-narodowa. Ktora antykomunizm traktowala i traktuje powaznie. Tak jak napisal R. Ziemkiewicz, Michnik zawsze zwalczal prawice. Jesli udzielal lamow Wybiorczej, to plastelinowym, koncesjonowanym pseudoprawicowcom typu Hall, Wolek czy Ujazdowski. Co innego postkomuchy typu Cimoszenko czy Kwachu, ci zawsze mogli liczyc na przycholnosc rozowych sprzedawczykow. Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: A kiedy prawda o Geremku, zatwardziałym PZPRo 27.05.08, 13:58 nieuleczalny jestes, junkierku....A moze na trwale impregnowany? Odpowiedz Link Zgłoś
rybka9915 nie bredz- gdzie zaslugi tow. Rajmunda K.??? 27.05.08, 14:09 Kaczynskie wiedza - wg zrodel wlasnych - o wszystkich wszystko, a jakos o ukochanym papciu, zasluzonym dzialaczu pzpr ani pipsna. Dlaczego??? A moze i tatusiowi dopracowuje ipn/pis martyrologie oraz "honor, wasy i szabelke"??? hardcorowa - to jest kapciowa tow. Lecha K. - Fatyga umyslowa, albo jej ulubione sex-praktyki. PS. Junkier strasznie cuchnie na tym waszym pis-smietniku. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier A kiedy prawda o Geremku, zatwardziałym PZPRowcu, 27.05.08, 14:23 Ojcem Kaczynskich zes sie zamartwil? Rodowody wierchuszki hard-KORu sobie przejrzyj, tych bezczelnych KPP-owców zgrywających zatroskanych o Polske! Koń by się uśmiał! Prof. Jerzy Robert Nowak prześwietlił tych typków, polecam wszystkim książkę Profesora pt. "Czerwone dynastie". Odpowiedz Link Zgłoś
rybka9915 nie bredz- gdzie zaslugi tow. Rajmunda K.??? 27.05.08, 14:28 do rzeczy junkier, do rzeczy a nie o d.pie Marynie i innych kukuruznikach. Gdzie zaslugi tow. Rajmunda K.?? W produkcji??? Macierewicz jako recenzent, czy tez autor tejze epopei rodu Kaczynskich, herbu zgnila kaczka. PS. junkier - straszny smrod wali z waszego pis-smietnika. Odpowiedz Link Zgłoś
takajednaania Re: A kiedy prawda o Geremku, zatwardziałym PZPRo 27.05.08, 14:37 I cóż ty łajzo nieszczęsna poczniesz z korowcem Macierewiczem? Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: A kiedy prawda o Geremku, zatwardziałym PZPRo 27.05.08, 14:45 Lajzy to wlasnie przejely kontrole nad KOR, element antypolski, kosmopolityczno-trockistowsko-anrynarodowy, w wyniku czego patriotom takim jak A. Macierewicz nie pozostalo nic innego jak opuszczenie tej organizacji, i o tej decyzji mowi dzis z duza satysfakcja. Trudno bowiem zeby firmowal pozniejsze ekscesy "rozowych hien" z KOR, jak to celnie ujal Wrzodak Z. Odpowiedz Link Zgłoś
eat.pussy Re: A kiedy prawda o Geremku, zatwardziałym PZPRo 28.05.08, 03:33 junkier napisał: > Lajzy to wlasnie przejely kontrole nad KOR... A ty jak zwykle nie na temat, lecz się człowieku! Odpowiedz Link Zgłoś
starod Re: A kiedy prawda o Geremku, zatwardziałym PZPRo 27.05.08, 15:28 junkier napisał: > Kaczynscy zachowali godnosc i honor, nie oszukali narodu, chcieli > rozliczyc komunistow i ich poplecznikow. > > A hard-KOR i jego owiani ponura "slawa" liderzy tacy jak wspomniany > Gieremek, Kuron czy Michnik, skrycie szukali sojusznikow wsrod > komuny zeby ugrobic polska prawice patriotyczno-narodowa. Ktora > antykomunizm traktowala i traktuje powaznie. > > Tak jak napisal R. Ziemkiewicz, Michnik zawsze zwalczal prawice. > Jesli udzielal lamow Wybiorczej, to plastelinowym, koncesjonowanym > pseudoprawicowcom typu Hall, Wolek czy Ujazdowski. > > Co innego postkomuchy typu Cimoszenko czy Kwachu, ci zawsze mogli > liczyc na przycholnosc rozowych sprzedawczykow. Co ci każe gloryfikować te dwa małe nieszczęsne , chore psychcznie kartofle???? Czy to wrodzona głupota , czy zmiany w mózgu spowodowane słuchaniem mediów sekty antykatolickiej papcia muchomorka.??????? Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanka101 Re: junkier - nie smrodź już na forum 28.05.08, 12:53 zacznij męczyć rodzinę a innym daj spokój, przestań smrodzić tą zatechłą, paranoidalną, zwierzęcą nienawiścią do przeszłości. Twoją prawicą patriotyczno-narodową można tylko rzygać. Myślenie na poziomie kruchty. Tacy zasrańcy dołują tylko nasz biedny kraj. Powoływanie się na Ziemkiewicza to jak piardnięcie w salonie. Może i Geremek współpracował z SB, no i co z tego. Można nie lubić Geremka ale ten facet coś osiągnął a co osiągnęli twoi zasrańcy patrioci narodowi. Potrafią tylko pluć na przeszłość. Czy ty Junkier aby nie jesteś sługusem tej komuny, którą tak opluwasz przy każdej okazji. Świętsi od papieża zawsze są zawsze neofici. Cuchnie od ciebie, oj cuchnie. Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: A kiedy prawda o Geremku, zatwardziałym PZPRo 27.05.08, 13:52 junkier, kiedy ty na oczy przejzysz? Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: A kiedy prawda o Geremku, zatwardziałym PZPRo 27.05.08, 13:58 Kiedy Wybiorcza piorem Grossa oglosi, ze Polska wywolala II wojne swiatowa zeby wymordowac zydow ,przegnac Niemcow i przejac ich majatki, a Michnik z Geremkiem obalili komune. Odpowiedz Link Zgłoś
takajednaania Re: A kiedy prawda o Geremku, zatwardziałym PZPRo 27.05.08, 14:39 Powiedz rybeńko z własnego doświadczenia jak to jest być sku..synem. Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: A kiedy prawda o Geremku, zatwardziałym PZPRo 28.05.08, 07:10 piles cos dzisiaj junkier? Przejdz na deneturat, tanszy i mniej kopie! Odpowiedz Link Zgłoś
starod Re: A kiedy prawda o Geremku, zatwardziałym PZPRo 27.05.08, 15:25 junkier napisał: > A kiedy prawda o Geremku, zatwardziałym PZPRowcu, i t d .. ble, ble, ble...... Ty niedorozwiniety pisuarze módl się by cała prawda o kaczorach i ich tatusiu Rajmundzie nie ukazała się w całości, bo wówczas zawaliłby się twój paranoiczny wyimaginowany świat. Odpowiedz Link Zgłoś
amdrzej11 Re: Zameldowal prezesowi, że wymógł???!!! 27.05.08, 13:40 Klopoty z logicznym pisaniem? Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Wrony ,kruki(kraliki,pisubki) gdzie wy :) 27.05.08, 13:23 Pochlaliscie wczoraj czy co? Prezydent sie odezwal a wy nie plujecie,na glowe Mu nie wchodzicie? Larum graja:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
wyksztalciunio Prezydent: Wymogłem odwołanie Marcinkiewicza 27.05.08, 13:29 Z wielką uwagą a także powagą,wysłuchałem tych dywagacji na szczeblu wyższej abstrakcji PREZYDENTA TYSIĄCLECIA.Teraz już wiemy bez ogródek że.....wszystko zostało w rodzinie. Odpowiedz Link Zgłoś
amdrzej11 Re: Prezydent: Wymogłem odwołanie Marcinkiewicza 27.05.08, 13:42 Wszystko? Co masz na mysli? Odpowiedz Link Zgłoś
rybka9915 Re: Prezydent: Wymogłem odwołanie Marcinkiewicza 27.05.08, 13:50 zgaduj! Do trzech razy sztuka. Myslec koles, myslec! A nie na latwizne leciec. Odpowiedz Link Zgłoś
amdrzej11 Re: Prezydent: Wymogłem odwołanie Marcinkiewicza 27.05.08, 14:04 Kiedys sie mowilo: Albo rybka, albo pipka. Wole to drugie! Odpowiedz Link Zgłoś
rybka9915 Re: Prezydent: Wymogłem odwołanie Marcinkiewicza 27.05.08, 14:12 no to widac, nawet bez twej zbednej otwartosci. A zatem, skoro nic z myslenia, to pozostaje tylko sluzba pasterzowi tow. Kaczynskiemu i tepe wykonywanie jego debilowatych rozkazow. Siad. Odpowiedz Link Zgłoś
amdrzej11 Re: Prezydent: Wymogłem odwołanie Marcinkiewicza 27.05.08, 14:19 Hehehe...Ostatnie zdanie...To z podrecznika musztry WSI? Odpowiedz Link Zgłoś
rybka9915 Re: Prezydent: Wymogłem odwołanie Marcinkiewicza 27.05.08, 14:22 a cos sobie jeszcze z lekcji kojarzysz?? Popracuj nd smiechem - bo strasznie debilowaty. Ale to tez mnie nie dziwi. Odpowiedz Link Zgłoś
amdrzej11 Re: Prezydent: Wymogłem odwołanie Marcinkiewicza 27.05.08, 14:29 Hehehe...Lekcje mialem w bardzo dobrych szkolach...Te, o ktorych piszesz, byly tylko na wieczorowkach dla dzialaczy i na uniwersytetach robotniczych! Odpowiedz Link Zgłoś
rybka9915 Re: Prezydent: Wymogłem odwołanie Marcinkiewicza 27.05.08, 14:33 amdrzej11 napisała: > Hehehe...Lekcje mialem w bardzo dobrych szkolach specjalnych. A > potem przyszla szalona kariera stojkowego u boku tow. Jarolawa K. No wlasnie. Spisz te swoje memulary - i podaruj tow. Kaczynskim, pewno sie uciesza. Odpowiedz Link Zgłoś
amdrzej11 Re: Prezydent: Wymogłem odwołanie Marcinkiewicza 27.05.08, 15:55 POmoglo? Odpowiedz Link Zgłoś
emeryt601 Prezydent: Wymogłem odwołanie Marcinkiewicza 27.05.08, 13:31 Rzygać się chce jak się patrzy na nasze eility polityczne.Szkoda,że po urzędach nie wiszą już portrety wybrańców narodu,a i spluwaczki dawno zniknęły z naszego życia publicznego. Odpowiedz Link Zgłoś
misiogoqo Bleblokiwy bełkot 27.05.08, 13:32 Spieprzaj dziadu - tyle można ewentualnie kaczyńskiemu powiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro To moze z tymi podsluchami to nie taka lipa? 27.05.08, 13:38 przycisnac Kaczynskiego to moze wiecej "farby pusci"....Cos musi byc jednak na rzeczy.... Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Prezydent: Wymoglem odwolanie Marcinkiewicza 27.05.08, 13:42 Szkoda, ze nastapilo to dopiero w lipcu 2006. Powinno nastapic znacznie wczesniej. Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Ufo doradza prezesowi PiS? 27.05.08, 14:55 Czy słynny "układ" kryjący się w jego głowie? Skąd tyle "nietrafnych" decyzji personalnych na najwyższych stanowiskach rządowych? Sami zdrajcy, złodzieje, oszuści, łapownicy i hochsztaplerzy? Odpowiedz Link Zgłoś
amdrzej11 Prezydent: Wymogłem odwołanie Marcinkiewicza 27.05.08, 13:39 Glupawy Kazio nie nadawal sie na premiera! Okazalo sie to bardzo wczesnie. Pozniej, na wlasne zyczenie przegral z Bufetowa praktycznie wygrane warszawskie wybory. Okazal sie tez kiepskim prezesem Europejskiego Banku Rozwoju. Pomimo tego zarobil bardzo duzo pieniedzy. Zamiast jednak podziekowac za cos, na co tak naprawde nie zasluzyl, probuje za wszelka cene pozostac u zlobu. Za dostep do niego pewnie zgodzi sie nawet na to, zeby byc bardziej tuskniety niz Donald I Milosciwy! Nota bene, tez len patentowany - tak jak i Kazio! Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Cienias cieniasa cieniasem pogania..... 27.05.08, 13:47 i tak sie kolo zamyka: dwa Kaczynskie i Marcinkiewicz. Walniety Jarek, zakompleksiony Lechu i niedorobiony premier-Marcinkiewicz. Super dobrana ekipa.... Odpowiedz Link Zgłoś
rybka9915 Re: Cienias cieniasa cieniasem pogania..... 27.05.08, 13:54 ten trojkacik - to the best of pis i made in pis. Im wroga zewnetrznego nie trzeba, same sie pokasaja i pozagryzaja. Ot, taka kacza mac. Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: Cienias cieniasa cieniasem pogania..... 27.05.08, 13:55 zalosna "trojca"...Kazdy na swoj sposob. Rany, to sa te "elyty" polityczne IV RP? Odpowiedz Link Zgłoś
amdrzej11 Re: Cienias cieniasa cieniasem pogania..... 27.05.08, 14:22 Hehehe..."Elyty" to byly w III! Juz zapomniales? Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: Cienias cieniasa cieniasem pogania..... 28.05.08, 07:01 no faktycznie...W IVRP to mielismy prawdziwe "elity" - Lepper, Hojarska, Beger, Gosiewski,.....o Kaczynskich i Ziobrze nie wspominajac. Odpowiedz Link Zgłoś
amdrzej11 Re: Cienias cieniasa cieniasem pogania..... 27.05.08, 14:21 Medice, curate ipsum! Odpowiedz Link Zgłoś
starod Re: Cienias cieniasa cieniasem pogania..... 27.05.08, 15:37 amdrzej11 napisała: > Medice, curate ipsum! Nie wiedziałem że znasz pisiorku język chiński, a może po prostu sentencję przesłano ci SMSem Odpowiedz Link Zgłoś
amdrzej11 Re: Cienias cieniasa cieniasem pogania..... 27.05.08, 15:57 Hehehe...Chinski dla wyksztalciuchow, dla wyksztalconych: lacina! Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Prezydent: Wymogłem odwołanie Marcinkiewicza 27.05.08, 14:23 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=80077123 Odpowiedz Link Zgłoś
anakonda22 !!!! 27.05.08, 13:42 ..CIEKAWI MNIE FAKT, Z JAKIEJ PAKI PiS-BOLSZEWIOM KACZOROM KOMUCHY PRZYDZIELILI WILLĘ NA WYPASIE. DLACZEGO JAKO JEDYNI SOLIDARUCHY NIE BYLI INTERNOWANI...BARDZO CIEKAWE, CO? Odpowiedz Link Zgłoś
jacek230 Pan Klamczynski znowu klamie. Przeciez wszyscy 27.05.08, 13:48 pamietamy, ze Marcinkiewicz wylecial, bo chcial sie dogadac z Tuskiem w tajemnicy przed bracmi Klamczynskimi. Co wiecej, wowczas Jaroslaw Klamczynski zapewnial Polakow, ze wcale nie dlatego odwolal Marcinkiewicza. A teraz sie dowiadujemy, ze to jeden pan Klamczynski chcial drugiego pana Klamczynskiego na etacie premiera, bo ten mial ponoc odpowiedni format. Czyz to nie nepotyzm? Jednym slowem obaj bracia Klamczynscy klamia jak najeci. I to od dawna. Potwierdzam, ze impeczment staje sie nieodzowny. Odsunac braci Klamczynskich od rzadzenia krajem!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
amdrzej11 [...] 27.05.08, 14:24 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
majkelman Re: Pan Klamczynski znowu klamie. Przeciez wszysc 27.05.08, 18:49 prawde mówi!! a co może tak nie było?!?! ,,Nigdy nie będę premierem jak brat będzie prezydentem''! a żałość to jesteś ty i wypier... na onet!! tam chcą takich jak ty! Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: Pan Klamczynski znowu klamie. Przeciez wszysc 28.05.08, 07:04 ten "tuskniety" a ty skaczaly....Co lepsze? Odpowiedz Link Zgłoś
anakonda22 !!!! 27.05.08, 13:49 KACZORY MAJĄ W GENACH ZAKŁAMANIE. SPRAWA ZAKŁÓCANIA TELEFONÓW STRAJKUJĄCYCH PIELĘGNIAREK W CZERWCU 2007. Fidel J.Kaczyński NOGAMI I ŁAPAMI SIĘ WYPIERAŁ. PO JAKIMŚ CZASIE PRZYZNAŁ, ŻE PODPISAŁ DECYZJĘ O ZAKŁÓCANIU....I TAKA JEST ARCYPORAŻAJĄCA OCZYWISTA OCZYWISTOŚĆ... ------------------------------------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
amdrzej11 Re: !!!! 27.05.08, 14:27 Napij sie lepiej wina! I tak nic nie rozumiesz! Odpowiedz Link Zgłoś
amdrzej11 Re: !!!! 27.05.08, 14:26 Bolek! Masz tez bieg czwarty, czy ci sie Caps Lock wcislo? Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: Prezydent: Wymogłem odwołanie Marcinkiewicza 27.05.08, 13:53 lepsze to niz PISbolszewia.... Odpowiedz Link Zgłoś
grubymisiek1 Prezydent: Wymogłem odwołanie Marcinkiewicza 27.05.08, 14:02 Nieprawda, to ja wymogłem. Modliłem się w Izraelu po ścianą płaczu i Jahwe wysłuchał. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: grubymisiek1 27.05.08, 14:04 grubymisiek1 napisał: > Nieprawda, to ja wymogłem. Modliłem się w Izraelu po ścianą płaczu i > Jahwe wysłuchał. Nie pitol. Modliles sie o pozostanie i Jahwe dziwnym trafem nie wysluchal. Odpowiedz Link Zgłoś
q3000 "Mamy durnia za Prezydenta" 27.05.08, 14:16 ..powiedział pewien noblista i miał niestety rację !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Dodaj z nieaktualna grupa SEP(ten noblista) :))))) 27.05.08, 14:18 q3000 napisał: > ..powiedział pewien noblista i miał niestety rację !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: q3000 28.05.08, 01:16 q3000 napisał: > ..powiedział pewien noblista i miał niestety rację !!!! Problem polega na tym, ze przyznajacy nagrode Nobla to politycznie poprawne eurolewackie polglowki. Odpowiedz Link Zgłoś
eat.pussy Re: q3000 28.05.08, 03:31 wet3 napisał: > q3000 napisał: > > > ..powiedział pewien noblista i miał niestety rację !!!! > > Problem polega na tym, ze przyznajacy nagrode Nobla to politycznie > poprawne eurolewackie polglowki. Problem polega na tym, że każdy kretyn taki jak ty może w demokratycznym systemie mówić co chce ale nie ma to najmniejszego znaczenia. Ciekaw jestem co by powiedziała Maria Curie Skłodowska? Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: eat.pussy 28.05.08, 13:34 eat.pussy napisał: >Problem polega na tym, że każdy kretyn taki jak ty może w > demokratycznym systemie mówić co chce ale nie ma to najmniejszego > znaczenia. Ciekaw jestem co by powiedziała Maria Curie Skłodowska? Nie rzucaj kretynskich wiazanek i nie porownuj komitetu noblowskiego przyznajacego nagrody do konca lat 1950 z dzisiejszym eurolewacckim zespolem, ktory nadaje noble Walesom czy piszacej panegiryki na czesc Stalina Szymborskiej. Stuknij sie porzadnie w dekiel i nie rob z siebie posmiewiska, "yntelektualysto"! Odpowiedz Link Zgłoś
realista1000 a o TYM w GW ani słówka!!! POczytajcie: 27.05.08, 14:28 www.dziennik.pl/wydarzenia/article180139/Na_Blide_byly_mocne_dowody.html Odpowiedz Link Zgłoś
gamon0 Kolejna kompromitacja PO Na Blidę były mocne dowod 27.05.08, 14:29 www.dziennik.pl/wydarzenia/article180139/Na_Blide_byly_mocne_dowody.html Odpowiedz Link Zgłoś
q3000 Re: Kolejna kompromitacja PO Na Blidę były mocne 27.05.08, 15:23 No jak gamoń to gamoń. Lepiej sprzedaj komputer...gamoniu. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Kolejna kompromitacja PO Na Blidę były mocne 27.05.08, 16:05 Przyszły wytyczne o 14:27? Odpowiedz Link Zgłoś
takajednaania To coś coś wymogło? 27.05.08, 14:34 Przecież toto bez instrukcji od jarkacza pierdnąć nie jest w stanie. Odpowiedz Link Zgłoś
amdrzej11 Re: To coś coś wymogło? 27.05.08, 15:58 Czyzby twoj post byl projekcja wlasnych kompleksow? Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewiznie Jednak Marcinkiewicz nie kłamał! 27.05.08, 16:45 Prezydent PIS-u kłamał! Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Tak piesek .Czytanie ze zrozumieniem tekstu ... 27.05.08, 17:14 to trudna sztuka :))))) pies_na_lewiznie napisał: > Prezydent PIS-u kłamał! Odpowiedz Link Zgłoś
paralela.1 amanasunta, czytaj,idiotko, ze zrozumieniem!!!! 27.05.08, 19:52 wyborcza.pl/1,75480,5222851,Fundacja_na_ciezkie_czasy.html Fundacja na ciężkie czasy Oczywiście to wszystko kłamstwo,nie? Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: amanasunta, czytaj,idiotko, ze zrozumieniem!! 28.05.08, 07:08 ona "nie ponimajet". W Islandii jest trwale mrozenie mozgu.... Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: Tak piesek .Czytanie ze zrozumieniem tekstu . 28.05.08, 07:07 hau, hau! A teraz zrozumiala? Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: Cienias cieniasa cieniasem pogania..... 28.05.08, 07:03 pogadamy za trzy i pol roku. Czas pokaze a i wyborcy ocenia....Nie masz za grosz cierpliwosci? Odpowiedz Link Zgłoś
tetradrachma ten gnom to ...cały Kazik ! "Wymógł" powiada ! 28.05.08, 10:22 Ruscy, mordując 25.000 członków polskiej elity spowodowali, że teraz rządzi nami hołota ! Odpowiedz Link Zgłoś