krakuw SLD rozgromi PO 02.06.08, 22:01 Witam Polaków Nie wiem czy SLD, pokona PiS????, ale wiem że rozgromi Platformę Obywatelską. Ps. Apeluję do Donalda Tuska, jak masz trochę honoru, to podaj się do dymisji dla Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
jsq Napieralski: Polska czerwona jak Białoruś 02.06.08, 22:46 Tyle co najwyżej się spodziewam po tej formacji. Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Napieralski: Polska czerwona jak Białoruś 02.06.08, 22:49 jsq napisał: > Tyle co najwyżej się spodziewam po tej formacji. Wiesz, dla niektórych Ziemia do dzisiaj jest płaska. Odpowiedz Link Zgłoś
r.maszkowski konkordat 02.06.08, 22:50 Dobrze, że Napieralski wspomniał o konkordacie. Ta niezgodna z konstytucją umowa międzynarodowa nakłada duże ciężary finansowe na jedną stronę - żadne na drugą. Tylko czy tak klerykalna partia jak SLD może się zmienić w nie-klerykalną? Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne jak mowia tak zrobia :)))))))))) 02.06.08, 23:06 jezeli zrobi wszystko co mowi, zapisze sie pierwszy raz w zyciu do partii i bedzie nie SLD Odpowiedz Link Zgłoś
donald_2005 Re: jak mowia tak zrobia :)))))))))) 03.06.08, 01:23 pies_na_prawizne napisał: > jezeli zrobi wszystko co mowi, zapisze sie pierwszy raz w zyciu do > partii i bedzie nie SLD Ja też, ja też! Bo mam już dość rządu, który jedynie się uśmiecha i NIC NIE ROBI!!! Odróżnianie się stylem od beznadziejnego - aroganckiego i niszczącego prawo i demokrację - PiS-u to zdecydowanie za mało. Odpowiedz Link Zgłoś
nick3 Sądząc po Iraku - to USA:))) 03.06.08, 00:14 Ale która partia jest wiarygodna dla obywateli polskich, którzy nie chcą, by ich kraj był bazą wojskową jakichś bratnich sił? Odpowiedz Link Zgłoś
pashow.von Wyprowadzić religię ze szkół! 02.06.08, 23:55 Pora przywrócić normalność w szkołach i wyprowadzić ze szkół to co nie jest nauką, a jednostronną ideologią. W dodatku nieskuteczną, biorąc pod uwagę to co się dzieje na stadionach i na drogach. Należy zastąpić lekcje religii religioznawstwem oraz etyką. Swoje ewentualne głosowanie na SLD uzależniam od obietnicy szybkiego załatwienia tej palącej sprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
nick3 Przynajmniej - krzyże z budynków państwowych. 03.06.08, 00:10 Krzyże wiszące w salach szkolnych i w Sejmie to kpina ze świeckości państwa (neutralności światopoglądowej) - zapisanej w Konstytucji. Symbol powieszony w znaczącym miejscu pomieszczenia oznacza nadanie mu charakteru niesionego przez ten symbol. Polskie godło czyni budynek - przypisanym do państwa polskiego. Sierp i młot - do partii komunistycznej i/lub komunizmu. A krzyż - do Kościoła i/lub religii chrześcijańskiej (krzyż z figurką Chrystusa - do katolickiej; bez figurki - do protestanckiej) Tymczasem państwo polskie jest dla wszystkich, więc oprócz znaków państwowych na jego obiektach nie powinno być żadnych symboli partykularnych (tj. takich, które nie dotyczą wszystkich obywateli z racji samej przynależności do Państwa Polskiego). Krzyże w budynkach państwowych ustanawiają nielegalne uprzywilejowanie Koscioła. Odpowiedz Link Zgłoś
luska10 Napieralski: Polska wolna jak Hiszpania, zamożn.. 03.06.08, 01:03 Grzesiek! proszę, wytrzeźwiej! Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: Napieralski: Polska wolna jak Hiszpania, zamo 03.06.08, 01:17 Jak SLDowcy wspolnie z POpaprancami sprywatyzuja wszystko do reszty, to beda tak samo zamozni jak Skandynawowie! Odpowiedz Link Zgłoś
stary.virus Ale jajcarz 03.06.08, 04:01 Sadzac po wynikach dzialanie poprzedniczki SLD czyli PZPR bedziemy wolni jak KRL-D i zamozni jak Zimbabwe Odpowiedz Link Zgłoś
unamatita Co pan ćpa panie Napieralski - chcę 03.06.08, 11:14 spróbowac tego samego. u. Odpowiedz Link Zgłoś