jerjar 02.06.08, 21:24 Informacja niepełna o tyle, że nie mówi z ramienia jakiej partii był posłem pan G. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dyletant5 on byl z nijakiej partii...********* 02.06.08, 21:28 ...przeciez kretacze nie powiedza prawdy, jakis przyklejony i madry do tego... Odpowiedz Link Zgłoś
drojb Re: Oj, dyletant, dyletant 02.06.08, 21:33 czy ty masz wgraną tylko jedną taśmę w swoim (jedynym) zwoju mózgowym? Powiedz kiedyś coś od siebie... Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: Oj, dyletant, dyletant 02.06.08, 21:53 on ma jakis zwoj mozgowy? Myslale, ze u niego jest dawno wszystko wyprostowane.... Odpowiedz Link Zgłoś
dan3iger Budowa peronu we Włoszczowej - 3,5 mln zł 02.06.08, 22:35 Budowa peronu we Włoszczowej - 3,5 mln zł. I to nie PRYWATNYCH a PAŃSTWOWYCH. Państwowe czyli "niczyje" pieniądze wydaje się łatwiej. Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy Re: Budowa peronu we Włoszczowej - 3,5 mln zł 02.06.08, 23:18 dan3iger, a jaki to ma zwiazek z lapowka, o wziecie ktorej oskarzany jest wiceminister zdrowia oraz posel po, grzegorek??? sugerujesz, ze przy wloszczowej grzegorek tez bral jakies lapowki??? Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: Budowa peronu we Włoszczowej - 3,5 mln zł 03.06.08, 07:14 Grzegorek nie ale Gosiewskiemu to cos "kaplo" od wdziecznych Wloszczowian..... Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo -------PO - Przekretasy kreca lody---------------- 03.06.08, 08:03 Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo -----Sawicka wydala PO-litykow-beda krecic lody--- 03.06.08, 08:04 Odpowiedz Link Zgłoś
sunlama Czyli koncerny zmieniają nam ministrów ? 02.06.08, 22:09 wszystko to bierze się z dziadostwa i ubóstwa .bo co to jest 20tys.zł to jest suma za którą można przekupić kogoś kto nie ma na spłatę kredytu,opłaty i na chleb.. metoda jest znana jeszcze z czasów PRL. tą metodą wywiady i kontrywywiady PRL-owskie pod koniec lat osiemdziesiątych gdy szykowali się do przełomu zakładali teczki potencjalnym przeciwnikom politycznym wciągając ich w dawanie pieniędzy przez współpracę. wiadomo że bieda piszczała w każdym uczciwym domu i ludzie łamali się. Odpowiedz Link Zgłoś
szto_tawariszczi Re: Czy prokuratura wystąpi o uchylenie posłowi G 02.06.08, 22:53 ależ służę pomocą: www.krzysztofgrzegorek.pl/ jakoś zaPOmnieli napisać rzeczywiście z jakiej partii :-) Odpowiedz Link Zgłoś
bandycki.uklad.po.wrocil Czy prokuratura wystąpi o uchylenie posłowi Grz.. 02.06.08, 22:59 Półtusk ukręci łeb sp[rawie.Przecież nie PO to PO uPOlityczniła prokuraturę i POwyrzucała ludzi robiących dobrą robotę żeby teraz cierpieć.BY ŻYŁO SIĘ LEPIEJ - nam, obcokrajowcom z PO!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
przyladek.dobrej.nadziei [...] 02.06.08, 23:18 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
konbar Re: Platformo, jak sie powiedziało A 03.06.08, 01:39 przyladek.dobrej.nadziei napisał: > To trzeba powiedzieć B i być konsekwentnym do końca. Żadnej taryfy ulgowej. > POszly POsly w sina dal razem z "przywodca". Odpowiedz Link Zgłoś
moped26 Re: Platformo, jak sie powiedziało A 03.06.08, 01:39 A ja będę niszczył i pracował jak Gombrowicz, jak Prus. Będę prawdziwym Polakiem. Wywalimy (12-razy). Wywalimy komuchów i pseudoliberałów. Wyniszczanie narodu, obojętnie z jakiej opcji budzi u mnie odruch wymiotny. Nie po to zaperdalałem u szwaba 15 lat żeby mi jakiś nieuk z PO mówił że muszę dalej zapier. Wróciłem i przywiozłem nowe zasady i jak będzie trzeba to PO też wypie..my. Bez urazy buraki. Odpowiedz Link Zgłoś
taxal Re: Czy prokuratura wystąpi o uchylenie posłowi G 03.06.08, 01:50 jak GW nie podaje ze byl z PIS to wiadomo ze byl z PO, inaczej tytul bylby: "lapowkarz z PIS" jerjar napisał: > Informacja niepełna o tyle, że nie mówi z ramienia jakiej partii był > posłem pan G. Odpowiedz Link Zgłoś
dyletant5 wymiotna ci nigdy nie powie............* 03.06.08, 04:03 ..chocbys nawet chcial, wymiotna zawsze schowa , co prawda, co prawda jest wart, Odpowiedz Link Zgłoś
dyletant5 aj lalala, stolat niechzyje nam..*** 03.06.08, 04:06 wymiotna ci wszystko wybaczy, smutek zmartwienie i wstyd, a,lalala, niech zyje nam..... Odpowiedz Link Zgłoś
amg53 Re: aj lalala, stolat niechzyje nam..*** 03.06.08, 06:24 jak każdemu pisuarowi czytanie GW nie służy i dostaje odruchu wymiotnego. A to ze względu na prawdę jaką Gazeta podaje w temacie matactw i durnoty ugrupowania prawych i sprawiedliwych. "Prawda w oczy kole", w tym przypadku powoduje rozstrój żołądka... kup se wongiel i lecz z pisuaryzmu to Ci przejdzie... Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: aj lalala, stolat niechzyje nam..*** 03.06.08, 07:16 dyletant, a najlepiej mlotkiem, mlotkiem ! W ta pusta pale! Tez pomaga.... Odpowiedz Link Zgłoś
canisparvus Re: aj lalala, stolat niechzyje nam..*** 03.06.08, 09:02 Jeżeli dostaję odruchów wymiotnych, to na pewno nie ze względu na prawdę w Gazecie Wyborczej. Jeżeli GW napisze trochę prawdy, musi zawsze albo czegoś nie dopowiedzieć, albo coś delikatnie przeinaczyć, albo tak zestawić tekst, że niby wszystko jest prawdziwe, ale klasyczny ćwierćinteligent (typowy entuzjasta GW) zrozumie to opacznie, ale w odpowiednim duchu. To się nazywa manipulacja i w tym Gazeta Wyborcza jest naprawdę mistrzem. A odruchów wymiotnych dostaję wtedy, gdy widzę, że mnóstwo dyskutantów nabiera się na te manipulacje. Dlaczego więc czytuję GW? Bo czasami można podyskutować (jaka przyjemność z dyskusji z tymi, z którymi się zgadzam?), a tropienie manipulacji jest dobrym ćwiczeniem umysłowym. Odpowiedz Link Zgłoś
alex-alexander Czy prokuratura wystąpi o uchylenie posłowi Grz.. 03.06.08, 04:52 Uchylanie immunitetu: w normalnych krajach (Polska odbiega daleko od normalnosci)w sprawie immunitetu decyduje Konwent Seniorow. W Polsce rzadzaca partia (nie mam na mysli w tej chwili PO)nigdy nie pozwoli na uchylenie immunitetu czlonkowi owej partii. Bo rzadzaca partia ma wiekszosc w parlamencie. W normalnych krajach grupa najstarszych poslow decyduje za lub przeciw. I prawie zawsze za, bo: lapowka, jazda po pijanemu, kanty finansowe. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo ------PO kreci lody----------------------------- -- 03.06.08, 08:02 Odpowiedz Link Zgłoś
dyletat5 Re: ------PISkreci lody-------------------------- 03.06.08, 10:05 wyborcza.pl/1,75480,5222851,Fundacja_na_ciezkie_czasy.html Fundacja na ciężkie czasy Odpowiedz Link Zgłoś