Dodaj do ulubionych

Wałęsa: Z przesłuchań SB wyszedłem "niezbyt czy...

• okr2 Toczą wielką kulę z ubeckich teczek - IVRP! 09.06.08, 22:01
      Lepiszczem są pomówienia, szkalownictwo i wszelkie inne kopie najgorszych PRLowskich wzorów.
    • artificial.intelligence Wałęsa: Kaczyńscy to "łajniaki" 09.06.08, 22:03
      Więcej bełkotu niż łajna można znaleźć tutaj - polecam na odprężenie po politycznych dyskusjach...
    • realista1000 PRAWDA tak go trzepnie, że przestanie chlapać 09.06.08, 22:03
      ozorem. Ten człowiek jest chory, wstyd mi za niego, ale z kłamstwie się zaplątał
      i teraz ledwo zipie z nienawiści. Przyznaj się człeku, naród ci wybaczy, ty
      spokorniejesz, i sumienie będziesz miał czyste. A tak wisisz na pasku Michnika i
      głosu w wolności podnieść nie możesz, bo cię zaraz przyprowadzają do porządku.
      Odwagi, chłopie!
      PS
      I naucz się w końcu kultury, cholera, bo wstyd przynosisz krajowi za te bluzgi,
      które bezustannie płyną z twoich ust. Trzymaj poziom, a n ie POziom!
    • babaqba Re: Wałęsa: Z przesłuchań SB wyszedłem "niezbyt c 09.06.08, 22:04
      Wałęsa ma barwne i trafne porównania, "grzebanie w łajnie"? Raczej w
      przeszłości Wałęsy i tutaj z tym określeniem się zgadzam.
    • champagne_fr cenzura gazety broni kolesiow z francji i ukrywa 09.06.08, 22:06
      PRAWDE...
      ALE PRAWDY NIE UDA SIE UKRYC I NIE DZIWIE SIE GAZECIE ZE TO ROBI WIADOMO KIM
      BYLA I JEST.....
      NA GAZETE NIE LICZE PRZEZ TO TU PISZE BO JESTEM SPRAWDZANY PODSLUCHIWANY
      BLOKOWANY I.T.P.

USWIADOMCIE SOBIE JEDNO ZR PRAWDY NIGDY NIE UKRYJECIE PRAWDA SAMA SIE OBRONI
      TYLKO TROCHE TRZEBA JEJ POMOC.....
      SIEDZI TU MASA EZBEKOW KTORZY CENZURUJA USOWAJA PRAWDE....ALE NIC Z TEGO...
      NIECH PRZYJEDZAJA DO FRANCJI TO SIE PRZEKONAJA....
      JAKBYM NIE PISAL PRAWDE I NIE BALI BY SIE NIEKTORZY TO NIE BLOKOWALI BY I
      WYRZUCALI PRAWDZIWYCH KOMENTARZY....
      • wymiatator1 Re: cenzura gazety broni kolesiow z francji i uk 09.06.08, 23:24
        Podobno obecnie większość chorób psychicznych da się leczyć a objawy
        nieuleczalnych można skutecznie tłumić.
        • champagne_fr Re: cenzura gazety broni kolesiow z francji i uk 10.06.08, 00:11
          wymiatator1 napisał:

> Podobno obecnie większość chorób psychicznych da się leczyć a objawy
          > nieuleczalnych można skutecznie tłumić.

DALISCIE SIE SPROWOKOWAC..
          TYLKO GOWNIARZY TAK MOZNA WPOSCIC W MALINY...
          TA AFERA JEST PRAWDZIWA NIESTETY JEST TO STRASZNE DLA MNIE ALE TO NIE twoj
          PROBLEM...
          OD DAWNA JESTES I INNI OPSERWOWANI I PRZY OKAZJI JAK BEDZIE SIE ROBILO PORZADEK
          Z KRYMINALISTAMI Z FRANCJI Z wami TEZ SIE ZROBI I MOZE TO was COS NAUCZY..
          TYLKO GOWNIARZ DA SIE SPROWOKOWAC W TEN SPOSOB...
          DO ZOBOCZENIA I TO NIEDLUGO..
          POWTARZAM I ZAPAMIETAJCIE SOBIE RAZ NA ZAWSZE W NET NIE JESTESCIE SAMI ...
          A JAK DOJSC DO was TO NIEDLUGO SIE PRZEKONACIE I NIE LICZCIE NA LITOSC...
          • wymiatator1 Re: cenzura gazety broni kolesiow z francji i uk 10.06.08, 00:16
            Powiedz mi proszę, w jaki sposób jestem OPSERWOWANY i jakim cudem podczas
            robienia porządków we Francji ktoś się mną zajmie? Czyżby francuska policja
            interesowała polskimi forami? A może po prostu pieprzysz od rzeczy licząc na to,
            że uwierzę bajki kogoś, kto nie potrafi nawet poprawnie mówić?
            • wymiatator1 Re: cenzura gazety broni kolesiow z francji i uk 10.06.08, 00:19
              "POWTARZAM I ZAPAMIETAJCIE SOBIE RAZ NA ZAWSZE W NET NIE JESTESCIE SAMI" - aby
              robić takie błędy chyba naprawdę trzeba być w jakimś stopniu opóźnionym w rozwoju.
          • wymiatator1 Re: cenzura gazety broni kolesiow z francji i uk 10.06.08, 00:26
            Hehe. Ty też powinieneś pamiętać o tym, że nie jesteś anonimowy w sieci. Ja na
            przykład wiem już jak masz na imię i gdzie chcesz kupić dom (jak można być tak
            głupim aby zrobić błąd w nazwie miasta, w którym chce się kupić dom??).
    • champagne_fr oto prawda o francji........ 09.06.08, 22:07
      BYLEM I JESTEM ZASTRASZANY I POWIEDZIELI ZE JAK SIE NIE ZAMKNE TO MNIE I MOJA
      RODZINE WYKONCZA....
      TO TYLKO MALY PROMIL WYCINEK PRZESTEPSTW RASISTOW KRYMINALISTOW KTORZY TO ZE
      STRASZNYM OKRUCIENSTWEM I PREMEDYTACJA ZADAJAC STRASZNE CIERPIENIE DYSKRYMINUJA
      WYKANCZAJA ZABIJAJA I.T.P. ZA TO ZE SIE JEST POLAKIEM KATOLIKIEM INWALIDA
      KOBIETA DZIECIA...
      JEST ICH CALY LANCUCH I JEDEN Z POSLOW DO SEJMU FRANCUSKIEGO KTORY JUZ PONAD 3
      LATA UKRYWA PRZESTEPSTWA PRZEKRETY I ZABIJAJA NAS I NIE TYLKO W BIALYCH
      REKAWICZKACH PONIEWAZ NIE UDALO IM SIE NAS NASTRASZYC TO SA TERAZ W STANIE ZABIC
      I ZABIJAJA MYSLAC ZE MAJA DO TEGO PRAWO..
      TO JEST GORSZE OD EUTANAZJI.....
      JESTESMY NA SKRAJU WYTRZYMAKOSCI ZE WZGLEDUNA CHOROBE I CIERPIENIE KTORE MUSIMY
      JUZ OD WIELU LAT ZNOSIC PONIEWAZ CALY LANCUCH CHCE UKRYC SPRAWY KRYMINALNE....
      POSEL DO SEJMU FRANCUSKIEGO I MAIRE W MIEJSCOWOSCI W KTOREJ MIESZKAM I
      KAZDY INNY MA
      OBOWIAZEK SCIGANIA RASIZM DYSKRYMINACJE KRYMINALISTOW I OTRZYMAL TAKI LIST Z
      ZAWIADOMIENIEM I BYL TOLIST POLECONY Z POTWIERDZENIEM ODBIORU KTORY OTRZYMAL......
      MOZNA DLUGO PISAC ALE STRASZNE CIERPIENIE NIE POZWALA JUZ MI PISAC I PISZE
      NIESKLADNIE PONIEWAZ JEST TAKI OGROMNY BOL I NAWET MORFINA NIE STEPIA GO NIERAZ
      NIE LAGODZI A JAK TAK TO NIEDLUGO DZIALA.....

OTO MALY PROMIL WYCINEK ZA CO NAS WYKANCZAJA ZADAJA CIERPIENIE I W KAZDEJ CHWILI
      MOZE NASTAPIC ZGON.....ZA CO SA TE ADMINISTRACJE I WSPOLPRACUJACY PRZESTEPCY
      ODPOWIEDZIALINII........

RASIZM TORRTURY ZABIJANIE POLAKOW INWALIDOW KOBIETY DZIECI ZE STRASZLIWYM
      OKRUCIENSTWEM I PREMEDYTACJA PRZEZ NIEKTORE ADMINISTRACJE FRANCUSKIE ....
      BRAK DEMOKRACJI I NIE PRZESTRZEGANE PRAWA CZLOWIEKA WE FRANCJI......

RATUNKU RATUNKU RATUNKU ....

TORTURY RASIZM....WE FRANCJI > > >> WE FRANCJI .......MIESZKAMY JUZ OKOLO 25 LAT
      JA JESTEM INWALIDA 80% >> UTRATY ZDROWI >> > ZDROWIE UTRACILEM ZA TO ZE JESTEM
      POLAKIEM > ZONA PRACOWALA W SZPITALU JAKO OPIEKUNKA DO CHORYCH A Z > >> ZAWODU
      JEST KINEZYKOTERAPEUTA TO DYREKCJA ZMUSZALA JA TEZ DO TEJ PRACY >> MUSIALA
      PRACOWAC JEDNOCZESNIE JESZCZE JAKO SPRZATACZKA I.T.P. NIE >> PLACILI JEJ
      NADGODZIN WARUNKI BYLY TAKIE BASEN BYL W PIWNICY OKNA >> POZABIJANE MUSIALA
      NOSIC PACJENTOW 80-90 kg MARTWEJ WAGI(bezwladnych) >> WENTYLACJA ZLA I
      NIESPRAWNA PO PRAWIE 12 LATACH STRACILA ZDROWIE I ZLOZYLA DEKLARACJE >> CHOROBY
      ZAWODOWEJ I OD TEJ PORY DYREKCJA ZE SWOIMI PRZYDUPASAMI ROWNIEZ >> Z POLSKI Z
      KASAMI -CPAM- -CAF- I.T.D...ZACZELA WSZYSTKO ROBIC ZEBY SIE SAMA ZWOLNILA I
      CORAZ WIECEJ >> DOKUCZALA ALE NIE UDALO IM SIE ZASTRASZYC WYMUSIC NICZEGO I
      DOPROWADZILI >> JA DO TAKIEGO STANU ZDROWIA ZE MOGLA UMRZEC NA STANOWISKU PRACY
      WIDZAC >> ZE NIE UDA IM SIE POZBYC JEJ A STALO SIE TO GROZNE DLA NICH
      POSTANOWILI >> ZWOLNIC JA DYSCYPLINARNIE ZA OPUSZCZENIE NIBY STANOWISKA PRACY
      DUZO >> MOZNA BY BYLO PISAC O TYM.. JAK PRACOWALA TO OSTATNIO NIE PLACILI JEJ >>
      CHOROBOWEGO JAK DO TEGO CZASU A CHORUJE JUZ PRAWIE TRZY LATA KASA >>
      CHORYCH-CPAM- A KASA RODZINNA- CAF - PRZESTALA PLACIC NAM POMOCY NA >>
      MIESZKANIE-APL- ZEBY NAS NASTRASZYC WYSYLALI POLICE- BEZ ZADNYCH POWODOW >>
      KTORA BEZ ZADNEGO POWODU NAKAZU WLAMALA SIE DO MOJEGO DOMU POWYKRECALI >> MI
      RECE ZALOZYLI KAJDANKI DO TYLU ZEBY MNIE JESZCZE WIECEJ BOLALO(jestem >>
      inwalida 80% utraty zdrowia )JESTEM PO OPERACJINA SERCE MUSZE BRAC MORFINE BOL
      JEST NIE DO WYTRZYMANIA ALE TO JUZ INNA CHOROBA LUDZIE DZIWIA SIE ZE JESZCZE
      ZYJE PO TYM WSZYSTKIM CO CI PRZESTEPCY WYPRAWIAJA NIE POZWOLILI >> WZJAZC MI
      LEKARSTWA NA SERCE Z NIKIM SIE SKATAKTOWAC ZACHOWALI SIE JAK >> BYM BYL
      TERORYSTA A JESTEM BARDZO CHORYM CZLOWIEKIEM TO ONI ZROBILI >> GORZEJ OD
      TERORYSTOW ASYSTENTKI SOCJALNE NIE INTERWENIUJA A JESZCZE >> DEZIMFORMUJA...
      MAIRE GDZIE MIESZKAM TEZ UDAJE ZE O NICZYM NIE WIE >> ADMINISTRACJE PANSTWOWE
      NIE WYPLACAJA NALEZNYCH PRESTACJI I BLOKUJA >> SPECJALNIE ...ZEBY ZABIC
      CZLOWIEKA NIE TRZEBA STRZELIC KULKI W GLOWE ANI >> WLOZYC NOZ W PLECY A MOZNA
      ZABIC TORTURAMI MORALNYMI PSYCHICZNYMI >> FIZYCZNYMI.... A ROBIA TO Z
      PREMEDYTACJA KOMORNIKA WYSLALI PROBOWALI WYRZUCIC >> NAS Z MIESZKANIA ZA TO ZE
      KASA -(CAF) NIE PLACILA MI NALEZNEGO DODATKU-APL- DO BATIGER A >> TEN SFALSZOWAL
      KONTRAKT ..TAK SOBIE WSZYSTKO CALY LANCUCH USTALIL PONIEWAZ NAROBIL PRZEKRETOW I
      >> MYSLELI ZE NAS NASTRASZA A POPROSTU STRACILISMY ZDROWIE STAN ZDROWIA >>
      POWAZNIE SIE POGORSZYL Z MOZLIWOSCIA ZGONU W KAZDEJ CHWILI.... JEST TO >>
      RASIZM NIE PRZESTRZEGANIE PRAW CZLOWIEKA SPRAWY KRYMINALNE NADAJACE SIE >> DO
      PROKURATURY ALE OSOBY KTORE POWINNY TO ZROBIC UKRYWAJA WSZYSTKO CZYM >> STAJA
      SIE TAK SAMO PRZESTEPCAMI...ROBIA TO ZEBY ZABIC..MOZNA DLUGO PISAC TAKA JEST
      CZESC >> FRANCUZOW TAKIE TU JEST LIBERTE EGALITE FRATERNITE......... >> TAK
      PRZESTRZEGAJA PRAWA CZLOWIEKA W UNII EUROPEJSKIEJ W TYM WYPADKU >> CHODZI O
      FRANCJE.... >>

BRAK DEMOKRACJI ISA NIE PRZESTRZEGANE PRAWA CZLOWIEKA WE FRANCJI PRZEZ
      NIEKTORE ADMINISTRACJE FRANCUSKIE TO GORZEJ NIZ MAFIA...
      TORRTURUJA I ZABIJAJA ZA TO ZE SIE JEST POLAKIEM INWALIDA TORRTURUJA KOBIETY
      DZIECI I.T.PO.
      ZEBY UKRYC SWOJE PRZEKRENTY I SPRAWY KRYMINALNE ZEBY NIE WYSZLY NA JAW
      WYMYSLAJA SPRAWY SADOWE O KTORYCH NIE POWIADAMIAJA I POZNIEJ WYDAJA WYROKI BEZ
      PRAWA OBRONY I W JEDNYM WYROKU SA DWA SKAZANIA
      1 ZA NIE STAWIENIE SIE NA SPRAWIE I 2 KARA WYROK WYSSANY Z PALCA ...
      TEN NIBY WYROK NIE PRZYSYLAJA DO NIBY SKAZANEGO CO JEST NIE PRZESTRZEGANE
      PRAWO DO OBRONY...
      NASTEMPNY PRZYKLAD SAD PRACY POWINIENL PRZRESLAC WSZYSTKIE DOWODY DO
      PROKURATURY PONIEWAZA ZOSTALO POPELNIONE PRZESTEMPSTWO ALE KOMBINUJA Z
      DYREKCJA SZPITALA KTORY POPELNIL PRZESTEMPSTWO ZE SWOJA SWITA KTORA ZASIADA W
      DYREKCJI A DYREKTORKA JEST ZWYKLA PIELEGNIARKA DYREKTOREM NORMALNY PRZESTEMPCA
      WYSZKOLONY W SPECJALNEJ SZKOLE M......KTORZY RAZEM Z SADEM PRACY I OBRONCAMI
      POSZKODOWANEGO KRENCA I TO JUZ PONAD 2 LATA A WYDANIE WYROKOW JUZ BYLO WIELE
      RAZY DO KTORYCH NIGDY NIE DOSZLO NIE PRZESYLALI POWIADOMIENIA ZE WYDANIE
      WYROKU NIE ODBEDZIE SIE I NIE PODAWALI POWODU.....
      DZISIAJ MIAL SAD PRACY MIAL KOLEJNY RAZ WYDAC WYROK I PO STAWIENIU SIE W
      SADZIE SPRAWY NIE BYLO NAWET NA WOKANDZIE A POINFORMOWALI ZE WYROK BEDZIE
      WYSTAWIONY ZAOCZNIE I PRZESLANY DO DOMU....
      WYROKU SADOW SA WYDAWANE W PANSTWACH DEMOKRATYCZNYCH PUBLUCZNIE I W
      IMIENIU
      REPUBLIKI FRANCUSKIEJ ....JEST TO NIE PRZESTRZEGANIE PROCEDURY BRAK
      DEMOKRACJI I METODY MAFIJNE KRYMINALNE LAMANE JEST PRAWO CZLOWIEKA
      I.T.P...........
      MAJA SIE CZEGO BAC PONIEWAZ NAROBILI TYLE PRZESTEMPSTW SJEST W TYM DUZO SPRAW
      KRYMINALNYCH TORRTURUJA ZABIJAJA ZE STRASZLIWYM OKRUCIENSTWEM I PREMEDYTACJA
      POLAKOW INWALIDOW KOBIET DZIECI ZWYKLI ZBRODNIARZE KTORZY POWINLI BYC
      SCIGANIE PRZEZ PROKURATURE I TO Z URZEDU ....
      W TYM TEZ SA UMACZANE SADY SEDZIOWIE URZEDNICY PAN STWOWI NIERAZ NA
      WYSOKIM
      STANOWISKU I MYSLA ZE IM WOLNO TORRTUROWAC FIZYCZNIE PSYCHICZNIE
      MORALNIE....POMYLILI SIE A TO POPROSTU NAZYWA SIE MAFIA.....
      OTO LIBERTE FRATERNITE EGALITE NIEKTORYCH ADMINISTRACJI FRANCUSKICH I ICH
      PRACOWNIKOW.....
      SWIAT SIE MUSI DOWIEDZIEC O TYM CI LUDZIE I ADMINISTRACJE PRZYNOSZA WSTYD
      FRANCJI .............

ESZCZE JEDEN MALY WYCINEK...
      JAK SIE DOMAGA SWOJEGO PRAWA TO ADMINISTRACJE I ICH PRACOWNICY WYSYLAJA POLICJE
      KTORA BEZ NAKAZU WYLAMUJE DZWI WYKRECA RECE ZAKLADA KAJDANKI I TO INWALIDZIE Z
      UTRATA 80% ZDROWIA ZADAJAC TORRTURY Z MIESZKANIA ZNIKA PIEC TYSIECY EURO
      2
      BUTELKI WODKI DOKUMENTY POLSKIE KTORE PO KILKU MIESIACACH PODRZUCAJA DO SKRZYNKI
      NA LISTY ....POLICJANT W CYWILU JEST PIJANY ZE LEDWO STOI NA NOGACH BYLI NASLANI
      ZEBY ZABIC I TE NIEKTORE ADMINISTRACJE ROBIA ZEBY ZABIC PONIEWAZ MYSLA ZE UDA IM
      SIE UKRYC SPRAWY KRYMINALNE PRZEK
    • champagne_fr oto prawda o Francji 09.06.08, 22:07
      cd..............

ESZCZE JEDEN MALY WYCINEK...
      JAK SIE DOMAGA SWOJEGO PRAWA TO ADMINISTRACJE I ICH PRACOWNICY WYSYLAJA POLICJE
      KTORA BEZ NAKAZU WYLAMUJE DZWI WYKRECA RECE ZAKLADA KAJDANKI I TO INWALIDZIE Z
      UTRATA 80% ZDROWIA ZADAJAC TORRTURY Z MIESZKANIA ZNIKA PIEC TYSIECY EURO
      2
      BUTELKI WODKI DOKUMENTY POLSKIE KTORE PO KILKU MIESIACACH PODRZUCAJA DO SKRZYNKI
      NA LISTY ....POLICJANT W CYWILU JEST PIJANY ZE LEDWO STOI NA NOGACH BYLI NASLANI
      ZEBY ZABIC I TE NIEKTORE ADMINISTRACJE ROBIA ZEBY ZABIC PONIEWAZ MYSLA ZE UDA IM
      SIE UKRYC SPRAWY KRYMINALNE PRZEKRENTY RASIZM....
      JESTESMY MORALNIE FIZYCZNIE PSYCHICZNIE WYKONCZENI Z MOZLIWOSCIA NAGLEGO I W
      KAZDEJ CHWILI ZGONU....

• ekurek Wałęsa: Z przesłuchań SB wyszedłem "niezbyt czy.. 09.06.08, 22:09
      To dlaczego Walesa nie ujawnil tego kto jest Bolkiem wczesniej?
      Mysle ze on byl nim i teraz kombinuje nowe historie...
    • champagne_fr i co pan walesa o prawdzie 09.06.08, 22:09
      tez zfalszowalem...
      niedlugo swiat sie dowie a przestepcy odsiedza 20 do 25 lat a w razie zgonu
      dozywocie grozi kilku rasista kryminalista i.t.p...
      • wymiatator1 Re: i co pan walesa o prawdzie 09.06.08, 22:13
        Czy szanowny Admin (jeżeli takowy tu urzęduje) mógłby coś zrobić z champagne_fr
        ?? Bana dać, cokolwiek.
        • champagne_fr [...] 09.06.08, 22:18
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • champagne_fr [...] 09.06.08, 22:20
          • wymiatator1 Re: i co pan walesa o prawdzie 09.06.08, 22:40
            Zwracam się ponownie do Admina. Jak widać powyżej champagne_fr jest najwyraźniej
            niespełna rozumu.
            • champagne_fr Re: i co pan walesa o prawdzie 09.06.08, 23:07
              NIE UBLIZAJ LUDZIA JAK ICH NIE ZNASZ I NIE ZNASZ SPRAWY...
              ROBISZ JAK EZDEK ALE PRAWDY NIE UKRYJESZ...
              CENZURA JESTES ..
              PRZYJEMNEGO DYZURU...
              TO PRZEZ TAKICH JAK ty W POLSCE I NA SWIECIE JEST ZLE....
              • wymiatator1 Re: i co pan walesa o prawdzie 09.06.08, 23:23
                "NIE UBLIZAJ LUDZIA", "ROBISZ JAK EZDEK" - to chyba dobrze, że tak ułomni
                intelektualnie ludzie wyjeżdżają z Polski.
                • wawa_wawa_wawa Re: i co pan walesa o prawdzie 09.06.08, 23:29
                  KIEDY JA WALCZYLEM O POLSKE TO ty LUB twoi najblizsi KAPOWALI...
                  JA W 1982 ROKU W STANIE WOJENNYM JESZCZE MUSIALEM OPUSCIC POLSKE Z ZONA W CIAZY
                  I 3 LETNIA CORKA ZEBY MNIE KOMUNA twoi przyjaciele NIE WYKONCZYLI...
                  JA WALCZYLEM O WOLNA POLSKE ZEBYS ty MOGL W NIEJ TERAZ ZYC ..
                  I WEZ SIE ODPIE..CHAMIE PONIEWAZ DO TAKICH JAK ty INACZEJ NIE MOZNA MOWIC...
                  TO PRZEZ TAKICH JAK ty I tobie PODOBNI W POLSCE JEST ZLE I DUZO LUDZI KIEDYS
                  MUSIALO OPUSCIC OJCZYZNE...
                  I TAK NIC NIE ZROZUMIALES PONIEWAZ MOZG ci PRZEMEBLOWALI....
                  CIAOO....
                  • wymiatator1 Re: i co pan walesa o prawdzie 09.06.08, 23:33
                    Hehe, i już się wyjaśniła sprawa podwójnej tożsamości SBeka uciekiniera :)
                    • champagne_fr Re: i co pan walesa o prawdzie 09.06.08, 23:39
                      CO CI SIE WYJASNILO...
                      NAPEWNO ROZJASNILO ci SIE W GLOWIE KMIOCIE...
                      tak to co napisal wawa_wawa_wawa zna problem bardzo dobrze nawet widzial
                      niektore dowody ..
                      ale ty I TAK NIC NIE ROZUMIESZ BO JESTES KMIOT CZERESNIAK WIESNIAK ZWYKLY CHNAM
                      NA CZACIE...
                      CIAOO EZBEKU MALOLACIE....
                      • wymiatator1 Re: i co pan walesa o prawdzie 09.06.08, 23:41
                        "CO CI SIE WYJASNILO...
                        NAPEWNO ROZJASNILO ci SIE W GLOWIE KMIOCIE...
                        tak to co napisal wawa_wawa_wawa zna problem bardzo dobrze nawet widzial
                        niektore dowody ..
                        ale ty I TAK NIC NIE ROZUMIESZ BO JESTES KMIOT CZERESNIAK WIESNIAK ZWYKLY CHNAM
                        NA CZACIE...
                        CIAOO EZBEKU MALOLACIE...."

Potrafisz ułożyć choćby jedno zdanie po polsku? Nie wymagam polskich znaków, ale
                        fajnie byłoby gdyby sąsiadujące ze sobą wyrazy łączyły się w jakąś spójną całość.
                        • champagne_fr Re: i co pan walesa o prawdzie 09.06.08, 23:47
                          wymiatator1 napisał:

> "CO CI SIE WYJASNILO...
                          > NAPEWNO ROZJASNILO ci SIE W GLOWIE KMIOCIE...
                          > tak to co napisal wawa_wawa_wawa zna problem bardzo dobrze nawet widzial
                          > niektore dowody ..
                          > ale ty I TAK NIC NIE ROZUMIESZ BO JESTES KMIOT CZERESNIAK WIESNIAK ZWYKLY CHNAM
                          > NA CZACIE...
                          > CIAOO EZBEKU MALOLACIE...."
                          >
                          > Potrafisz ułożyć choćby jedno zdanie po polsku? Nie wymagam polskich znaków, al
                          > e
                          > fajnie byłoby gdyby sąsiadujące ze sobą wyrazy łączyły się w jakąś spójną całoś
                          > ć.
                          NIEUKU WLASNIE TO JEST JEDNA CALOSC....
                          SZKODA CZASU NA ciebie MALOLACIE z KMIOTOW i CZERESNIAKOW....
                          WALSIE CHAMIE....
                          • wymiatator1 Re: i co pan walesa o prawdzie 09.06.08, 23:49
                            Ależ to nie jest jedna całość, to jest ciąg luźno połączonych wyrazów, bez sensu
                            i bez znaków interpunkcyjnych (wiesz chociaż co to? ). I nie udawaj, że szkoda
                            ci czasu, po prostu chcesz już uciec :)
                • champagne_fr Re: i co pan walesa o prawdzie 09.06.08, 23:32
                  to conapisal wawa_wawa_wawa
                  to bylo do ciebie BURAKU

CIAOO....
                  • wymiatator1 Re: i co pan walesa o prawdzie 09.06.08, 23:34
                    Hahahahaha. Toś mnie rozbawił, nieudaczniku.
                • champagne_fr Re: i co pan walesa o prawdzie 09.06.08, 23:35
                  wymiatator1 napisał:

> "NIE UBLIZAJ LUDZIA", "ROBISZ JAK EZDEK" - to chyba dobrze, że tak ułomni
                  > intelektualnie ludzie wyjeżdżają z Polski.

to co napisal wawa_wawa_wawa to bylo do ciebie BURAKU

CIAOO....
                  • wymiatator1 Re: i co pan walesa o prawdzie 09.06.08, 23:36
                    Ile razy to samo wkleisz? Czyżby przytępiony móżdżek nie był w stanie ułożyć
                    więcej niż jednego zdania na godzinę (o poprawności pisowni nawet nie marzę)?
                    • champagne_fr Re: i co pan walesa o prawdzie 09.06.08, 23:42
                      wymiatator1 napisał:

> Ile razy to samo wkleisz? Czyżby przytępiony móżdżek nie był w stanie ułożyć
                      > więcej niż jednego zdania na godzinę (o poprawności pisowni nawet nie marzę)?

PO POLSKU MALO KAPUJESZ I UCZ SIE JEZYKOW MOZE GDZIES NA ZMYWAKU KIEDYS ci SIE
                      PRZYDA...
                      MAMI SYNKU siedzisz a matka pracuje na ciebie i zebys na czacie z KAMERKA
                      OPGIMNASTYKOWAL SIE....
                      CIAOOO CHAMIE...
                      • wymiatator1 Re: i co pan walesa o prawdzie 09.06.08, 23:45
                        Czy ktoś mógłby mi to przetłumaczyć na polski? Czasem fajnie byłoby się zniżyć
                        intelektualnie do poziomu takie champagne, aby móc chociaż zrozumieć o czym
                        pisze. Taki jełop i nieudacznik, niezdolny do napisania jednego kompletnego
                        zdania oskarża mnie o brak znajomości języka ojczystego. Naprawdę zabawne.
                        Szkoda, że zaraz ucieknie.
                        • champagne_fr Re: i co pan walesa o prawdzie 09.06.08, 23:49
                          wymiatator1 napisał:

> Czy ktoś mógłby mi to przetłumaczyć na polski? Czasem fajnie byłoby się zniżyć
                          > intelektualnie do poziomu takie champagne, aby móc chociaż zrozumieć o czym
                          > pisze. Taki jełop i nieudacznik, niezdolny do napisania jednego kompletnego
                          > zdania oskarża mnie o brak znajomości języka ojczystego. Naprawdę zabawne.
                          > Szkoda, że zaraz ucieknie.

Z CHAMAMI KMIOTAMI CZERESNIAKAMI NIEUKAMI i.t.p. NIE DYSKUTUJE.....
                          • wymiatator1 Re: i co pan walesa o prawdzie 09.06.08, 23:53
                            Ty nie dyskutujesz z nikim. Dyskusja to rozmowa, i do jej prowadzenia tzreba
                            posiadać zdolność formułowania zdań, której, jak wszyscy widzą, ci brak. Pochwal
                            się nam proszę jakąż to uczelnie ukończyłeś skoro nazywasz innych nieukami.
                            • wymiatator1 Re: i co pan walesa o prawdzie 10.06.08, 00:09
                              Chyba zabiłem go tym pytaniem o uczelnię. Może właśnie gorączkowo szuka w
                              internecie nazwy jakiegoś uniwersytetu?
    • kruk51 Wałęsa: Kaczyńscy to "łajniaki" 09.06.08, 22:12
      Ulubionym powiedzeniem Pana Lecha Wałęsy z przed lat jak był Prezy
      dentem PR, było powiedzenie coś w rodzaju " skrajem piekła, skrajem nie
      ba " , " skrajem prawa, skrajem bezprawia " i to właśnie jest zgubą
      Pana Lecha Wałęsy. Z powyższego widać, że Pan Wałęsa nie wszystko po
      wiedział narodowi. Ma jeszcze coś do powiedzenia. Powie w stanie swoje
      go zagrożenia. A tak być nie powinno ! I to jest to ! Do końca swojego
      życia, ciągle będzie się tłumaczył. Smutne ! Prawda ?
    • realista1000 kurde, ale prymityw! co za rynsztokowe słownictwo 09.06.08, 22:17
      • wymiatator1 Re: kurde, ale prymityw! co za rynsztokowe słowni 09.06.08, 22:43
        A jak inaczej ma mówić do prawicowców? Po polsku ta hołota nie rozumie.
        • wawa_wawa_wawa Re: kurde, ale prymityw! co za rynsztokowe słowni 09.06.08, 23:09
          wymiatator1 napisał:

> A jak inaczej ma mówić do prawicowców? Po polsku ta hołota nie rozumie.

za kogo ty sie bierzesz Kmiocie...
          a od champagne_fr to sie odpiepsz CHAMIE
          wiadomo kim jestes KAPUSIU.
          • pakulec o widze że mamy to więcej SB-ków 09.06.08, 23:11
            champagne_fr - napisz w jakim departamencie SB pracowałeś?
            • champagne_fr Re: o widze że mamy to więcej SB-ków 09.06.08, 23:18
              WIDZE ZE EZBEK ZMIENIL NICK....
              BYLEM twoim PATRONEM.....
              • pakulec nie pochlebiaj sobie SBku 09.06.08, 23:20
                sądząc z poziomu twoich postów to co najwyżej mogłes być zwykłym TW
                donoszącym na kolegów - oczywiście nie za kaskę tylko dla krzewienia
                marksizmu i leninizmu ;-)
            • champagne_fr Re: o widze że mamy to więcej SB-ków 09.06.08, 23:21
              i co teraz masz problem i sie glowisz co to jest PARTON......
              • pakulec hehehe widze że nauczyłes się nowego słowa? 09.06.08, 23:24
                napisz może lepiej coś wesołego jak ci we Francji zabrali chałupę
                albo jak zgwałciłes jakiegos francuskiego pieska
                tylko pamiętaj używaj duzych liter - tak wygladasz bardziej
                pajacowato SBku ;-)
              • wymiatator1 Re: o widze że mamy to więcej SB-ków 09.06.08, 23:26
                To w końcu patron czy parton. Zdecyduj się zanim cię tam francuscy ciemiężyciele
                uciszą (już cię namierzają na pewno).
                • champagne_fr Re: o widze że mamy to więcej SB-ków 09.06.08, 23:44
                  wymiatator1 napisał:

> To w końcu patron czy parton. Zdecyduj się zanim cię tam francuscy ciemiężyciel
                  > e
                  > uciszą (już cię namierzają na pewno).

ty JUZ OD DAWNA JESTES NAMIERZONY...
                  ZWYKLY PROSTAK Z ciebie....CIAOO....
                  • pakulec ooo widzisz znowy duże litery ;-) 09.06.08, 23:46
                    teraz twoje posty sa nie tylko głupie w treści ale i w formie
                    tak trzymaj SBku ;-)
                  • wymiatator1 Re: o widze że mamy to więcej SB-ków 09.06.08, 23:46
                    "ty JUZ OD DAWNA JESTES NAMIERZONY...
                    ZWYKLY PROSTAK Z ciebie....CIAOO...." - może zamiast namierzać ludzi, z którymi
                    nie jesteś się w stanie porozumieć z powodu swej intelektualnej ułomności,
                    spróbowałbyś namierzyć jakąś książkę o polskiej gramatyce i ortografii?
                    • champagne_fr Re: o widze że mamy to więcej SB-ków 09.06.08, 23:52
                      wymiatator1 napisał:

> "ty JUZ OD DAWNA JESTES NAMIERZONY...
                      > ZWYKLY PROSTAK Z ciebie....CIAOO...." - może zamiast namierzać ludzi, z którym
                      > i
                      > nie jesteś się w stanie porozumieć z powodu swej intelektualnej ułomności,
                      > spróbowałbyś namierzyć jakąś książkę o polskiej gramatyce i ortografii?

TO WIDAC I WIEM ZE PODSTAWOWKE KONCZYLES NA WIECZOROWCE CHAMIE....
                      • wymiatator1 Re: o widze że mamy to więcej SB-ków 09.06.08, 23:55
                        Co widać?? Czy udało ci się w ogóle przeczytać to co napisałem? Czy może tak
                        długi ciąg znaków jest dla ciebie nie do przebrnięcia?
          • wymiatator1 wawa_wawa_wawa i champagne_fr 09.06.08, 23:28
            Jak to dobrze, że pisownia naszego języka jest trudna i dzięki niej łatwo możemy
            zidentyfikować osobników opóźnionych w rozwoju.
            • champagne_fr Re: wawa_wawa_wawa i champagne_fr 09.06.08, 23:45
              wymiatator1 napisał:

> Jak to dobrze, że pisownia naszego języka jest trudna i dzięki niej łatwo możem
              > y
              > zidentyfikować osobników opóźnionych w rozwoju.

TO NIE MOJA WINA ZE KTOS W CIAZY PIJE ALKOHOL I PALI PAPIEROSY I POZNIEJ RODZA
              SIE TACY JAK ty....
              • wymiatator1 Re: wawa_wawa_wawa i champagne_fr 09.06.08, 23:48
                Tak, to, że to ja jestem niedorozwinięty a ty jesteś wybitnym intelektualistą
                widać wyraźnie, gdy porówna się nasze wypowiedzi.
                • champagne_fr Re: wawa_wawa_wawa i champagne_fr 09.06.08, 23:51
                  wymiatator1 napisał:

> Tak, to, że to ja jestem niedorozwinięty a ty jesteś wybitnym intelektualistą
                  > widać wyraźnie, gdy porówna się nasze wypowiedzi.

CIAOO KMIOCIE
                  daleko ci CHAMIE DO MOJEGO POZIOMU.....
                  I TERAZ WEJDZ NA CZAT A NAJLEPIEJ DO LOZECZKA I NIECH MATKA MA TROCHE SPOKOJU ...
                  WEZ SIE ZA JAKA PORZADNA PRACE ZEBY MATKE ODCIAZYC.....
                  • wymiatator1 Re: wawa_wawa_wawa i champagne_fr 09.06.08, 23:56
                    Zabawne są te twoje domysły na mój temat. Czyżbyś miał jakieś przykre
                    wspomnienia związane ze swoją matką, że tak czepiasz się mojej? Upuściła cię na
                    chodnik czy może przytrzymała pod wodą za długo podczas kąpieli?? :P
                  • pakulec Re: wawa_wawa_wawa i champagne_fr 09.06.08, 23:58
                    SBku napisz nam tu cos o swoim poziomie - pośmiejemy się - tylko
                    pamietaj wielkie litery - to jak widze jedyny twoj sposób na
                    podniesienie swojego niskiego poczucia własnej moherowej wartości ;-)
              • pakulec jesteś w ciąży SBku? 09.06.08, 23:49
                ty ale faceci nie sa w ciąży - no chyba że oddajesz się Ziobrze i
                jesteś nieuświadomiony
                • champagne_fr Re: jesteś w ciąży SBku? 09.06.08, 23:56
                  pakulec napisał:

> ty ale faceci nie sa w ciąży - no chyba że oddajesz się Ziobrze i
                  > jesteś nieuświadomiony

I TU ZROBILES BLAD I INNI ROWNIEZ ...
                  I NIEDLUGO ZOBACZYSZ CO PAN MINISTER ZIOBRO MOZE ZROBIC...
                  WPADLES RAZEM I INNYMI NICK...
                  ZABAWA SIE SLONCZYLA ...
                  OCZEKUJ NIEDLUGO I INNI PODOBNI DO ciebie NIESPODZIANKI...
                  WIESZ ZE W NET NIE JESTES SAM I NIESTETY DALES SIE ZPROWOKOWAC..
                  TYLKO TA NIESPODZIANKA BEDZIE DLA ciebie I INNYCH PODOBNYCH DO ciebie BARDZO
                  NIEPRZYJEMNA.........
                  • pakulec Re: jesteś w ciąży SBku? 09.06.08, 23:59
                    Ziobro przebije mnie swoim gwożdziem? ;-))))
                    napisz coś więcej - twoje fantazje sa bardzo zabawne ;-)
                    • wymiatator1 Re: jesteś w ciąży SBku? 10.06.08, 00:01
                      Lepiej uważaj, bo "WPADLES RAZEM I INNYMI NICK..." a "ZABAWA SIE SLONCZYLA",
                      cokolwiek by to nie znaczyło :)
                      • pakulec Re: jesteś w ciąży SBku? 10.06.08, 00:05
                        to jakiś SBecko moherowy slang - albo on poprost przeszedł na język
                        wolski?
                        • wymiatator1 Re: jesteś w ciąży SBku? 10.06.08, 00:07
                          Z tym wolskim to może być prawda, podobno gdzieś w internecie jest słownik
                          wolsko-polski. W ogóle to marzy mi się program, który informowałby mnie o
                          pojawieniu się na forum komentarzy napisanych przez trolli :)
                  • wymiatator1 Re: jesteś w ciąży SBku? 10.06.08, 00:00
                    "WPADLES RAZEM I INNYMI NICK...
                    ZABAWA SIE SLONCZYLA ...
                    OCZEKUJ NIEDLUGO I INNI PODOBNI DO ciebie NIESPODZIANKI...
                    WIESZ ZE W NET NIE JESTES SAM I NIESTETY DALES SIE ZPROWOKOWAC.." twój intelekt
                    wyziera z tych "zdań" - dzieci w przedszkolu potrafią znacznie lepiej mówić a
                    zapewne i pisać:) Wielokrotnie widziałem na forum te twoje pierdoły o
                    prześladowaniach i już wtedy coś mi podpowiadało, że jesteś jednym z tych,
                    którym się w życiu nie powiodło i teraz wierzą w ziobrę i w to, że ziobro
                    zabierze złym bogatym ludziom i da tobie.
    • silesiusmonachijski111 Jaki Bolek ma "wyszukany" jezyk 09.06.08, 22:18
      Wstyd dla polski, ze taki cham, prostak i sbecki agent, czyli Lech "Bolek"
      Walesa byl prezydentem Polski; ktos w wkoncu powinien wytlumaczyc temu
      chamowi, zeby sie zatkal; jak tylko gebe chamska otworzy, to czuc fekaliami na
      kilometr
    • edosungaros brawo Panie Walesa brawo 09.06.08, 22:23
      nie jest Pan tchorzem gratuluje odwagi
    • sznicel4 a w czym grzebał wałęsa że dogrzebał 09.06.08, 22:25
      się takich apanaży i zaszczytów? w normalnym trybie nawet grzebanie w łajnie nie
      przynosi niczego. choć patrząc na proktologów czy analityków w sanepidzie......
    • neiden Wałęsa: Kaczyńscy to "łajniaki" 09.06.08, 22:26
      ten fakt ze podpisal jakis dokument nic nie znaczy.jest wiele
      dyplomatow kierujacych sie zasada ze "papier jest cierpliwy"
      podpisujac traktaty ,umowy itd. wiedzac ze je zlamia.zostawcie
      walese w spokoju!
    • sznicel4 a wszyscy obywatele? 09.06.08, 22:28
      mają żądać przeprosin? pan się chybaś pozamieniał na głowy wiesz pan z czym.
    • gry-zek wszyscy 09.06.08, 22:32
      a Wy wszyscy gó.. wiecie, tylko komentować potraficie.. nie wiecie kto był kim,
      tylko tyle co usłyszeliście i czego się domyśleliście. to duża sprawa, więc
      zostawcie ją IM do załatwienia.. rzygać się chce od tych wszystkich komentarzy
      "za" i "przeciw".
    • sznicel4 lechu wałęsa! 09.06.08, 22:39
      odpowiedz mi, tłumacząc się powiedziałeś, że podpisałeś to co popisywali
      wszyscy. w tamtych czasach wszyscy to poszli za lechem. podpisywali się za niego
      solidarnie rękami i nogami. czasem życiem i zdrowiem. co ci wszyscy wtedy by w
      tamtych czasach zrobili gdyby wiedzieli, że wałęsa podpisał cokolwiek? czego byś
      pan był teraz symbolem? jeżeli pan nie zaprzeczasz, a wręcz potwierdzasz, że
      cokolwiek pan podpisałeś, to jak pan możesz spojrzeć prosto w oczy tym, którzy
      nie podpisali nigdy niczego? chyba, że nadal wierzysz pan w to, że podpisywałeś
      się pan za innych. a pytałeś pan ich czy możesz? o zgodę?
      • pakulec gdyby nie Lechu Wałęsa 09.06.08, 22:45
        to pewno rozdawał byś talony na maluchy - skoro tak ci przeszkadza
        Wałęsa to pewno za komuny miałeś niezłe profity
        • errata21 nie nazywaj Wałęsy szmaciarzem, trochę szacuneczku 09.06.08, 22:47
          .
          • pakulec hehehe co za tępy SBek z ciebie 09.06.08, 22:49
            widze że Pis zatrudnia byłych funkcjonariuszy SB to to samo łajno ;-)
        • sznicel4 Re: gdyby nie Lechu Wałęsa 10.06.08, 00:04
          > to pewno rozdawał byś talony na maluchy - skoro tak ci przeszkadza
          > Wałęsa to pewno za komuny miałeś niezłe profity

za komuny złamasie, to mnie w zasadzie nie było, a pod sam jej koniec jedynym
          profitem było mleko matki, która uwierzyła wałęsie. na krótko. zaraz potem się
          otrząsnęła.
          • pakulec Re: gdyby nie Lechu Wałęsa 10.06.08, 00:07
            nie było cię w "zasadzie"?
            czyli gdzieś się kisiłeś w jakimś kwasie. pewno był to kwas mlekowy
            skoro tak cuchniesz do tej pory ;-)
            • wymiatator1 Re: gdyby nie Lechu Wałęsa 10.06.08, 00:14
              Nie wtrącaj takich "naukowych" uwag do rozmowy z kimś, kto w szkole nie czuł się
              zbyt dobrze - to ich płoszy.
            • sznicel4 Re: gdyby nie Lechu Wałęsa 10.06.08, 01:39
              a piszesz o kwasie czy zasadzie? jesteś chemik czy polityk? kwas to komuchy a
              antagonista kwasa w tamtych czasach to wałęsa. chyba, że jest to tak obojętne,
              że jak zmieszasz obydwojga to twoje pachy nie będą narażone na parchawienie.
              (ph7?) kwas zrównoważony z zasadą niepodpisywania ubeckich kwitków.
          • wymiatator1 Re: gdyby nie Lechu Wałęsa 10.06.08, 00:10
            I pewnie do dzisiaj cała biedna rodzinka przeklina transformację ustrojową, do
            której nie potrafiliście się przystosować?
    • kwaczynsky_pan Zabawy w tropienie agentów 09.06.08, 22:41
      Mam taki podwójny typ na tajnusa-agentusa: pupilki reżimu, którzy po jego
      upadku konsekwentnie dążą do gnojenia ludzi odpowiedzialnych za tegoż reżimu
      klęskę.

Czekam na poprawne odpowiedzi.:)
    • pakulec Kaczyńscy to Bolki 09.06.08, 22:44
      mozna powiedzieć nawet "cieńkie Bolki"
      • errata21 [...] 09.06.08, 22:46
      • isa.stern Kaczyńscy to Bolek i Lolek 09.06.08, 22:55
        Bolek to ten, któremu z akt załozonych przez bezpiekę zostały tylko okładki i
        sfałszowana lojalka...;))
        • pakulec hehehe jedyna fałszywa lojalka ;-)))) 09.06.08, 23:05
          jak funkcjonariusz SB sam sobie załozył teczke ;-)
          • isa.stern Re: hehehe jedyna fałszywa lojalka ;-)))) 09.06.08, 23:12
            e tam, pewnie któryś z jego zaufanych mu to zrobił, oni tam się specjalizują w
            robótkach ręcznych...;)))
            :P
            • pakulec Re: hehehe jedyna fałszywa lojalka ;-)))) 09.06.08, 23:16
              któryś z jego zafajdanych?
              może Zero w przerwach pomiędzy wbijaniem gwoździ w laptopa?
              • isa.stern Re: hehehe jedyna fałszywa lojalka ;-)))) 09.06.08, 23:21
                to on umie się podpisać, nie-do-wiary...;)))
                • pakulec Re: hehehe jedyna fałszywa lojalka ;-)))) 09.06.08, 23:25
                  chyba ma maturę - skoro studiował prawo przez 16 lat?
                  • isa.stern Re: hehehe jedyna fałszywa lojalka ;-)))) 09.06.08, 23:31
                    może taką samą, jak Kaczyński tytuł profesorski...;))
                    • pakulec Re: hehehe jedyna fałszywa lojalka ;-)))) 09.06.08, 23:35
                      no chyba że tak - "profesor Kaczyński" to bardzo piękny oksymoron ;-)
                      • isa.stern Re: hehehe jedyna fałszywa lojalka ;-)))) 09.06.08, 23:37
                        to miłe, że dostrzegasz cokolwiek pięknego w złożeniach z Kaczyński...;))
                        • pakulec Re: hehehe jedyna fałszywa lojalka ;-)))) 09.06.08, 23:41
                          bardzo dużo wyrazów pasuje do Kaczyńskich - bankruci, SBecy nawet
                          łajniacy, chociaż najbardziej lubie wyraz pajace
                          • isa.stern Re: hehehe jedyna fałszywa lojalka ;-)))) 09.06.08, 23:46
                            ale nie piękny...:P
                            ;)
    • pandora-online bolek to "łajnoi" 09.06.08, 22:46
      najwieksze lajno nowozytnej POLSKI;GDZIE TA JAPONIA TY ZLODZIEJU WYBUDOWALES
      JA DLA SIEBIE I TWOICH SB-KOW?.ZLODZIEJ,SBK I KLAMCA:
      • wet3 Walesa: Kaczynscy to lajdaki 09.06.08, 22:50
        Przyparty do muru Bolek wije sie jak piskorz i podskakuje jak g...o
        na powrozku!!!
        • pakulec tak, Llech Kaczyński się boi 09.06.08, 23:07
          ciekawe co zrobią mohery jak prawda wyjdzie na jaw ;-)
    • isa.stern Wałęsa: Kaczyńscy to "łajniaki" 09.06.08, 22:48
      Kaczyńscy okazali się pewnego rodzaju żuczkami, paskudne stworzonka...;)
      • pakulec Re: Wałęsa: Kaczyńscy to "łajniaki" 09.06.08, 22:50
        witaj iza
        miło mi cie tu widzieć ;-)
        • isa.stern Re: Wałęsa: Kaczyńscy to "łajniaki" 09.06.08, 22:53
          hej...:)))
          tu tzn. gdzie...?!...;)
          • pakulec Re: Wałęsa: Kaczyńscy to "łajniaki" 09.06.08, 22:58
            tu u Wałesy i łajniaków ;-)
            tak na marginesie czy wiesz może jak tam TW_Wilegus?
            • isa.stern Re: Wałęsa: Kaczyńscy to "łajniaki" 09.06.08, 23:01
              hm... wolałabym w innych okolicznościach przyrody...;)

PS nie wiem, nie ma go ostatnio, tęsknisz....?!...;)
              • pakulec Re: Wałęsa: Kaczyńscy to "łajniaki" 09.06.08, 23:02
                tak, brakuje mi go bardzo go polubiłem
                co do przyrody - nic straconego wakację idą ;-)
                • isa.stern Re: Wałęsa: Kaczyńscy to "łajniaki" 09.06.08, 23:05
                  na pewno się ucieszy, czytając Twe słowa....
                  nie ma to jak męska przyjaźń zaprawiona w forumowych bojach....;)))
                  • pakulec Re: Wałęsa: Kaczyńscy to "łajniaki" 09.06.08, 23:07
                    tylko bez Zerowych podtekstów z tą przyjaźnia ;-)
                    • isa.stern Re: Wałęsa: Kaczyńscy to "łajniaki" 09.06.08, 23:10
                      chciałbyś...:P
                      ;)))
                      • pakulec Re: Wałęsa: Kaczyńscy to "łajniaki" 09.06.08, 23:15
                        musiał bym się do Pisu zapisać - my lewacy mamy inne rozrywki
                        • isa.stern Re: Wałęsa: Kaczyńscy to "łajniaki" 09.06.08, 23:25
                          PiS to lewica, bardziej na lewo jest tylko Ikonowicz z PPS....;))
                          • pakulec Re: Wałęsa: Kaczyńscy to "łajniaki" 09.06.08, 23:29
                            Pis to bolszewicy, a najbardzie na lewo jest PPR - podobno jest taka
                            partia w Dąbrowie Górniczej - może zapiszą sie do Pisu - lechu
                            Kaczyński pewno zabiega juz i ich głosy atakując Wałęsę
                            • isa.stern Re: Wałęsa: Kaczyńscy to "łajniaki" 09.06.08, 23:36
                              bolszewicy to też rodzaj lewactwa...:P
                              • pakulec Re: Wałęsa: Kaczyńscy to "łajniaki" 09.06.08, 23:39
                                bez przesady - jako lewak anarchista protestuję przeciwko takim
                                porównaniom ;-)
                                • isa.stern Re: Wałęsa: Kaczyńscy to "łajniaki" 09.06.08, 23:47
                                  przyjęłam do wiadomości Twój protest, ale go odrzucam...;)))
                                  • pakulec Re: Wałęsa: Kaczyńscy to "łajniaki" 10.06.08, 00:02
                                    no dobra napisze jako były lewak i annarchista - czy teraz może być?
                  • pakulec Re: Wałęsa: Kaczyńscy to "łajniaki" 09.06.08, 23:09
                    no mamy trochę czasu - na razie zwalczyłem mohery, a jak tam sesja?
                    • isa.stern Re: Wałęsa: Kaczyńscy to "łajniaki" 09.06.08, 23:10
                      do przodu...:)
                      masz urlop...?!
                      • pakulec Re: Wałęsa: Kaczyńscy to "łajniaki" 09.06.08, 23:13
                        w lipcu wyjadę gdzieś z rodziną
                        • isa.stern Re: Wałęsa: Kaczyńscy to "łajniaki" 09.06.08, 23:26
                          nie ma to jak wakacje z rodzicami....;))))
                          • pakulec Re: Wałęsa: Kaczyńscy to "łajniaki" 09.06.08, 23:36
                            ja ze swoim rodzicami juz nie pojadę z przyczyn naturalnych, ale za
                            to zabieram dzieci ;-)
                            • isa.stern Re: Wałęsa: Kaczyńscy to "łajniaki" 09.06.08, 23:39
                              że też chcą...?!...;))
                              • pakulec Re: Wałęsa: Kaczyńscy to "łajniaki" 09.06.08, 23:48
                                wiesz, jestem wspaniałym rodzicem, ;-) a z drugiej strony, jak nie
                                będą chciały to zabiore tylko zonę
                                • isa.stern Re: Wałęsa: Kaczyńscy to "łajniaki" 09.06.08, 23:50
                                  najb. lubię w Tobie skromność...i wspaniałomyślność...;)))
                                  • pakulec Re: Wałęsa: Kaczyńscy to "łajniaki" 10.06.08, 00:03
                                    wiem jestem wielki
                                    nic na to nie poradzę - ale jeszcze nie pisze że jestem "wybitnie
                                    skromny" ;-)
                                  • pakulec Re: Wałęsa: Kaczyńscy to "łajniaki" 10.06.08, 00:11
                                    idę spać Izo - do jutra ;-)
                                    • isa.stern Re: Wałęsa: Kaczyńscy to "łajniaki" 10.06.08, 00:15
                                      miłych snów...:)
    • bloody_rabbit Wałęsa to wielki człowiek 09.06.08, 22:48
      ale nie umie flejmować.
    • maciekgr Wałęsa: Kaczyńscy to "łajniaki" 09.06.08, 22:50
      Wałęsa miał wielką szansę aby w latach 1992-1995 posprzątać łajno.
      Niestety zatkał nos i poszedł dalej - bogatszy o 100 milionów
      mnożone przez wiele milionów obywateli, których zrobił w durnia.
      Zostawione łajno nadal śmierdziało wiec ktoś musiał przynajmniej
      spróbować posprzątać.
      • 77qwerty Re: Wałęsa: Kaczyńscy to "łajniaki" 09.06.08, 22:54
        >Autor: bush_w_wodzie 09.06.08, 21:21

>jestem z lechem walesa. pozdrowienia panie prezydencie!

Ja tez jestem z Panem Bolkiem
        i nie mam do niego pretensji ze cos tam podpisał
        ale ze pozniej ,bedac prwzydentem nadal był zakładnikiem
        tamtego podpisu i brnął dalej robiac wiele złego dla Polski
      • pakulec Wałęsa wykorzystał szansę 09.06.08, 22:55
        pozbawił wladzy klike oszołomów Olszewskiego ;-)
    • henryk_adamski Łabędzi śpiew prawdziwego łajniaka 09.06.08, 22:52
      Skończ waść, wstydu oszczędź...
      • pakulec jeszcze tylko 2 lata 09.06.08, 22:54
        poetm już nikt nie będzie pamietac o łajniaku Kaczyńskim ;-)
        • ketjow57 Re: jeszcze tylko 2 lata 10.06.08, 01:18
          pakulec napisał:

> poetm już nikt nie będzie pamietac o łajniaku Kaczyńskim ;-)

big mistake:) bedzie o nim pamietac prokurator generalny ...:) i dostanie ta qwa
          to na co sobie zasłuzył!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka