hrabia-monte-christo [...] 24.06.08, 21:39 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
dornjuan [...] 24.06.08, 21:41 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
dornjuan co zabolało , że kazałeś usunąć wpis ? 24.06.08, 21:59 a podobno PISuary są przeciw cenzurze co okazało się znowu nieprawdą. Odpowiedz Link Zgłoś
uookasz Re: ------piekna roposta Premiera Kaczynskiego--- 24.06.08, 23:47 hrabia-monte-christo napisał: > Tusk lezy i kwiczy buhahahaha i nagle sie obudziles Odpowiedz Link Zgłoś
edek47 Srebrny, maly pistolecik... 25.06.08, 07:48 JEST INTELIGENTNIEJSZY od jego wlasciciela, pokurcza Jarkacza.Strzela na zadanie,a Jarkacz to niewypal. Odpowiedz Link Zgłoś
lwowiak5 Re: Prezes PiS: Nie było rozmów z Tuskiem o odsun 24.06.08, 21:39 drdr2 napisał: > oj jarek sam jesteś za mały i nie chodzi o wzrost tylko o mentalność Ty mały gudłaju kim ty właściwie byłeś i jesteś?dla mnie i większości Polaków zwykłym parchem uchowanym pod spódnicą mamy wielbiciela stalinowców i komuchów, Rajmunda tatuśka.Ty mały parchu, przestań zaśmiecać umysły prawdziwym Polakom.Precz! Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Prezes PiS: Nie było rozmów z Tuskiem o odsun 24.06.08, 21:45 Inflacja to brak jakiegokolwiek dzialania rzadu.Co do Skrzypka.Decyzje sa podejmowane kolektywnie i Prezes je tylko oglasza. Odpowiedz Link Zgłoś
dornjuan Re: Prezes PiS: Nie było rozmów z Tuskiem o odsun 24.06.08, 22:31 A jaki to wpływ na inflację ma rząd w porównaniu do kompetencji RPP - odp. żaden. Jak Prezesem NBP był Balcerowicz to był winien za wszystko i nagle okazuje się , że za Skrzypka dotychczasowe PISowskie kryteria już nie obowiązują. To jest właśnie ta wasza odnowa moralna. PAW !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ready4freddy Re: Prezes PiS: Nie było rozmów z Tuskiem o odsun 24.06.08, 23:13 > Decyzje sa podejmowane kolektywnie i Prezes je tylko oglasza. macie racje, Lesiu. grunt to kolektyw, jednostka niczem. ale taki, co oglasza, to sie nazywa herold, albo rzecznik prasowy. od prezesa wymaga sie nieco wiecej. Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: Prezes PiS: Nie było rozmów z Tuskiem o odsun 25.06.08, 10:10 ready4freddy napisał: > > Decyzje sa podejmowane kolektywnie i Prezes je tylko oglasza. > > macie racje, Lesiu. grunt to kolektyw, jednostka niczem. ale taki, co oglasza, > to sie nazywa herold, albo rzecznik prasowy. od prezesa wymaga sie nieco wiecej > . "Jednostka - niczym. Naród - wszystkim" (Adolf Hitler) "...Mówią o mnie, że jestem zero, A więc widać, jestem ceniony, Wszak jednostka to nic, dopiero Zera zmienią ja wam w miliony..." (fragment piosenki z audycji radiowej "trójki" "60 minut na godzinę") Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: ..Takie sa fakty.............. 24.06.08, 21:40 Wajdzik, mniej frytek żryjcie, bo już wam się kompletnie we łbie poprzewracało i bełkoczecie bez składu Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj.plank Re: ..Takie sa fakty.............. 24.06.08, 21:40 Nie pospiech, tylko znowu wam złe instrukcje przysłali. Ech pisiaki - żenada jak zwykle i ta nędzna sugestia, że o obozie zdrady FAZ napisał. Obrzygać się można jak się was czyta. Odpowiedz Link Zgłoś
marek.k72 utworzyć fundację Ofiar bolka!!! 24.06.08, 21:42 dlaczego nikt nie widzi Ich dramatu? Odpowiedz Link Zgłoś
marslaw1 [...] 24.06.08, 21:45 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
strzelec51 Tusk byl za maly 24.06.08, 21:45 Znaczy sie, rozmawial o tym z wiekszymi. Ten facet (Jaroslaw) to sama zolc. Wyjatkowo wredny facet. Powiedzialby zwyczajnie, ze takich rozmow nie bylo. Ale nie, w tym przypadku wazniejsze stalo sie w oczach Jara aby jeszcze przywalic Tuskowi. Glupi, bo tym samym nie zaprzeczyl, ze takie rozmowy mogly byc! A wiec jednak jest on zdemoralizowanym politykierem dla ktorego cel nadrzedny = wladza, a kazdy srodek dozwolony, ktory do tego prowadzi. "To był wtedy za mały człowiek do takich rozmów" - mial powiedziec Jaroslaw Kaczynski. Odpowiedz Link Zgłoś
jacek1968 Prezes PiS: Nie było rozmów z Tuskiem o odsunię.. 24.06.08, 21:53 Ten "nasz"Prezydent wbija mi codziennie nóż w plecy swoimi pomysłowymi stwierdzeniami,tragedia.Ładny napis był na rybie dla Wałęsy,"Ja zrobiłem wiele ,nich Ci co mnie oskarżają zrobią więcej" lub coś podobnego. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Prezes PiS: Nie było rozmów z Tuskiem o odsun 24.06.08, 21:55 Postkomunisci w Polsce mysla jak araby we Francji.Dla nich Sarkozy-nie jest ich Prezydentem.I taka wlasnie linie arabska prowadzi Gazeta Wyborcza i PO. Odpowiedz Link Zgłoś
enki79 Re: Prezes PiS: Nie było rozmów z Tuskiem o odsun 25.06.08, 08:56 presentation1 napisał: > Postkomunisci w Polsce mysla jak araby we Francji.Dla nich Sarkozy-nie jest ich > Prezydentem.I taka wlasnie linie arabska prowadzi Gazeta Wyborcza i PO. Ciekawe "żydowska" gazeta/partia prowadzi "arabską" linię :) :) leszek jest prezydentem i nauczką daną Polakom. Zobaczcie do czego może dojść jak się nie głosuje. Ale cieszmy się jest już mniej niż więcej. Co do jareczka, to on zawsze sypnie genialnym tekstem, oby tak dalej ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
rtd5rtd Kiedy ku.. skumacie ze wonosci nie ma w 3RP! 24.06.08, 21:53 Nie ma wolnej polski. Wasza wolnosc lezy pomiedzy obowiazkami ktore naklada na was Panstwo a zakazami ktore to pasntwo wam narzuca. Wasza wolnosc to czy zjesci dzis kaszanke czy twarozek ... i niech mnie doja! Trzoda chlewna i tyle. Dajecie sie dojic jak bydlo i marzycie o lepszej paszy. rzygac mi sie chce jak widze co sie dzieje w ojczyznie! Odpowiedz Link Zgłoś
pompompom Prezes PiS: Nie było rozmów z Tuskiem o odsunię.. 24.06.08, 21:53 Za mały - szczurze - to ty jesteś. I byłeś. Wielki mi opozycjonista z piedzięsiatego szeregu. Odpowiedz Link Zgłoś
mieczyslawww sens lub bezsens 24.06.08, 21:53 Na takie stołki nie idzie się z ulicy prosze państwa.I przy okazji nasuwa mnie się takie stwierdzenie człowiek czlowiekowi wilkiem a zwłaszcza Polak.A to ze Wałęsa jest bolek to doniego pasuje jest cienki.Ten przydomek leży do niego jak garnitur na miare.na poczatku pan wałęsa był wielkim autorytetem ludu.Było to do momętu dojścia do władzy.Doszedł do władzy i zaczeły się parcele prawicy.Na czym kozystała lewica.I to był najwiekszy błod jaki zrobił miał być dalej szefem zwiazków i patrzeć rzadzącym na ręce.Upominając sie o dobro obywatela.miał wtedy silne poparcie .I prywatyzacja nie przebiegła by tag grabierzco.A na dzień dzisiejszy nic opinia z szargana przepychanki. No nie stety zaczeły się knowania .panie Lechu wiesz pan że Polska złynie z knowań ,spisków,podejżeń,i głupoty.a dorobek jest taki ze mam 43 lata i musiałem wyjechać z kraju by nie przymierać głodem.Bendąc internowany w 1982 roku.Taki dostałem prezęt od Polski wygnanie.Ale nie żałuje nieraz dobrze poruwnać życie innych kraji .I stwierdzam ze powrut do polski traktował bym jako największą porażkę na dzień obecny.Zbyt duża jest ciemnota w sęsie myślenia polaka .A to nieda się zmienić odrazu. Można tylko przyspieszyc przez godziwe życie ale na to sie nie zanosi .Mnie jako człowieka nie interesuje kolor skury ale co osiągnołi jaki wyznacza sobie cel.Oraz dążenie do niego.Polacy lubią zawsze utkwic gdzieś w pułdrogi.Sens tkwi w czym innym w przebaczaniu a my kochamy rozdrapywac wrecz się tym podniecamy. Na dzień dzisiejszy pasuje to do polaka cienkie bolki.I niema się oco obrażać. Odpowiedz Link Zgłoś
sigma_pi Re: sens lub bezsens 24.06.08, 22:08 mieczyslawww napisał: > Na takie stołki nie idzie się z ulicy prosze państwa.I przy okazji > nasuwa mnie się takie stwierdzenie człowiek czlowiekowi wilkiem a > zwłaszcza Polak.A to ze Wałęsa jest bolek to doniego pasuje jest > cienki.Ten przydomek leży do niego jak garnitur na miare.na poczatku > pan wałęsa był wielkim autorytetem ludu.Było to do momętu dojścia do > władzy.Doszedł do władzy i zaczeły się parcele prawicy.Na czym > kozystała lewica.I to był najwiekszy błod jaki zrobił miał być dalej > szefem zwiazków i patrzeć rzadzącym na ręce.Upominając sie o dobro > obywatela.miał wtedy silne poparcie .I prywatyzacja nie przebiegła > by tag grabierzco.A na dzień dzisiejszy nic opinia z szargana > przepychanki. No nie stety zaczeły się knowania .panie Lechu wiesz > pan że Polska złynie z knowań ,spisków,podejżeń,i głupoty.a dorobek > jest taki ze mam 43 lata i musiałem wyjechać z kraju by nie > przymierać głodem.Bendąc internowany w 1982 roku.Taki dostałem > prezęt od Polski wygnanie.Ale nie żałuje nieraz dobrze poruwnać > życie innych kraji .I stwierdzam ze powrut do polski traktował bym > jako największą porażkę na dzień obecny.Zbyt duża jest ciemnota w > sęsie myślenia polaka .A to nieda się zmienić odrazu. Można tylko > przyspieszyc przez godziwe życie ale na to sie nie zanosi .Mnie jako > człowieka nie interesuje kolor skury ale co osiągnołi jaki wyznacza > sobie cel.Oraz dążenie do niego.Polacy lubią zawsze utkwic gdzieś w > pułdrogi.Sens tkwi w czym innym w przebaczaniu a my kochamy > rozdrapywac wrecz się tym podniecamy. Na dzień dzisiejszy pasuje to > do polaka cienkie bolki.I niema się oco obrażać. Przepraszam, piszesz z rosyjskiej ambasady, czy może po prostu nie pamiętasz już, jak wygląda słownik ortograficzny języka polskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
rtd5rtd Re: sens lub bezsens 24.06.08, 22:15 nie mozna przebaczac bez skuchy i kary. To michnik promuje takie pomysly ze przestepca to ten komu sie stala szkoda i komu trzeba pomodz. Ale michink ma same rewelacyjne wywody logiczne i chyba dzis juz nikt tego "medrca" nieslucha. Odpowiedz Link Zgłoś
lasart Re: sens lub bezsens 24.06.08, 22:24 kto cię internował w 1982 roku? Mama czy Babcia? Nie wciskaj 43 latku kitu. To, ze wyjechałeś nie myl z wygnaniem, bo za dziesieć lat będziesz pisał, ze siedziałeś na Łubiance. Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm A w listopadzie 1991 Jarek wcale nie błagał... 24.06.08, 21:56 aby Tusk i jego 37-osobowy KLD poparł nowy dość durnowaty w składzie (Glapiński, Antek, Parys) rząd Jana Oooooolszewskiego Odpowiedz Link Zgłoś
strzelec51 Etykietki presentation1 24.06.08, 21:58 Kolego presentation1, czyzby Tobie sie wydawalo, ze jak tylko napiszesz haslo "oboz narodowo-patriotyczny" to Ty zaraz jestes patriota? Pozwole sobie tu zauwazyc, ze Jaroslaw Kaczynski nie powiedzial, ze rozmow o odsunieciu Walesy (lekko nieparlamentarnymi metodami) nie bylo tylko, ze nie rozmawial o tym z Tuskiem. I nie dlatego, ze nie chcial ale dlatego, ze uwazal Tuska za zbyt malego. Co z tego wynika? A no to, ze mogl rozmawiac ale z kims (w jego oczach) wazniejszym. O co chodzi Kaczynskiemu? O prawde, o zasade? Nie. O to aby przywalic Tuskowi. Ot "patriota", maz stanu z zasadami. Odpowiedz Link Zgłoś
stefan-50 Prezes PiS: Nie było rozmów z Tuskiem o odsunię.. 24.06.08, 21:59 Największym, prawdziwym patriotą jest Jarosław Kaczyński. Tuż za nim postępuje Jego Brat. Za nimi najwierniejsi – Jacek Kurski, Joachim Brudziński (jojo), Szczygło, Mularczyk, Kamińscy, Macierewicz, Fotyga, Putra, Ziobro i inni. Kolejność przypadkowa, jeśli kogoś pominąłem i poczuł się urażony z góry przepraszam. Dalej cały PiS lepsi lub gorsi, ale wszyscy patrioci. Po nich do tytułu patrioty pretenduje (obecnie 20) % społeczeństwa zamierzające na PiS głosować. Cała reszta (80%) to zdrajcy, szubrawcy, oszuści wszelkiej maści którzy o niczym innym nie myślą, tylko o tym jakby tu – i komu – sprzedać, rozgrabić i roztrwonić Polskę. Przewodzi im D. Tusk a tuż za nim Wałęsa, Ćwiąkalski, Sikorski, Geremek, Michnik, Bartoszewski, Niesiołowski, Komorowski i cała reszta hołoty. Jeśli Ojciec Tadeusz Rydzyk nie pomoże, pójdziemy na długie wieki w niewolę do Niemców, Francuzów, Hiszpanów, Anglików i innych wrogów stowarzyszonych w UE, którzy tylko na to czekają. Odpowiedz Link Zgłoś
dobryczlowiek123 Prezes PiS: Nie było rozmów z Tuskiem o odsunię... 24.06.08, 22:00 Jak zwykle KLAMIE . Odpowiedz Link Zgłoś
strzelec51 Nie mozesz zaprzeczyc 24.06.08, 22:01 ze jednak sobie cos przypomina. Jaroslaw Kaczynski natomiast nie przypomina sobie. Z czego wnosze, ze byly premier postarzal sie znacznie... skleroza jakby. *** A tak bardziej na serio - piszesz od rzeczy operujac etykietkami a nie dostrzegasz rzeczywistego problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo Prezes PiS: Nie było rozmów z Tuskiem o odsunię... 24.06.08, 22:01 No to w takim razie film "Nocna zmiana" jest bujdą na resorach. Skoro Tusk był zbyt mały by rozmawiać o Wałęsie to jak mógł obalić Olszewskiego? A przecież w w/w filmie jest go pełno... Odpowiedz Link Zgłoś
sigma_pi Re: ..Takie sa fakty.............. 24.06.08, 22:05 presentation1 napisał: > Oboz narodowo patriotyczny-jak pisze nawet niemiecki FAZ-skupiony wokol Wyborcz > ej przeciwko obozowi zdrady(co wie wiekszosc olakow) skupionych wokol Wyborczej > i PO. Czysty bełkot. Odpowiedz Link Zgłoś
a.ba ale kurdupel popisał się kaczą filozofią 24.06.08, 22:10 Knot nie autorytet. Tusk nigdy wielkim nie był, ale przy Kaczyńskim to nawet babcia klozetowato Wielki Atorytet Jest. Odpowiedz Link Zgłoś
milo_1 Gdyby nie Lechu tych kurdupli by nie było.... 24.06.08, 22:13 Oj, Lechu ...wyhodowałeś dwie żmije na własnej piersi,które już po dwóch latach chciały ukąsić...a teraz sączą jadem na lewo i prawo tylko już nie ma on takiej mocy...bo ten jad zamienił się w kacze g...wno.... -- OTO SŁAWETNY UKŁAD..... bi.gazeta.pl/im/4/4198/z4198654X.jpg kto jest "czwarty" nie trudno zgadnąć...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
o666o Prezes PiS: Nie było rozmów z Tuskiem o odsunię... 24.06.08, 22:14 haha człowieczek 1,5 metra mówi o Tusku mały... :P Odpowiedz Link Zgłoś
dobryczlowiek123 Prezes PiS: Nie było ? 24.06.08, 22:16 Ale konto juz swoje mial i hymn spiewal. A tam ,klamiesz dziadu! Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne byl malutki??to znaczy dzis jest wielki!!!!!!!!!!! 24.06.08, 22:35 Wiedziałem oczywiście od bardzo dawna, jeszcze chyba przed Sierpniem 1980 roku, że o Lechu Wałęsie krążą takie plotki. ------------------ parszywy dziadu, przebrzydly klamco, kretaczu, oszuscie.........mozna by wyliczac dlugo, zaczekaj, Tusk nie rychliwy, ale Narod sprawiedliwy, zaplacisz ty lachmyto, oj zaplacisz, no i Gasiorowski ci niedlugo przypomni "Oscylator" "FOZZ" czy inne........... Odpowiedz Link Zgłoś
john_jasny Do ---> "presentation1" 24.06.08, 22:18 presentation1 napisał: > Oboz narodowo patriotyczny-jak pisze nawet niemiecki FAZ-oraz oboz zdrady skupi > ony wokol Wyborczej i PO-sorry. ================================================================ Nie przepraszaj, bo za glupote sie nie przeprasza , Glupote sie ma nie ze swojej winy. Odpowiedz Link Zgłoś
gregory701 Prezes PiS: Nie było rozmów z Tuskiem o odsunię... 24.06.08, 22:24 Jeden z Korniszonów sie odeżwał . Sraty taty i tak dalej . Psy sczekaja karawana jedzie dalej , ot CO ! Odpowiedz Link Zgłoś