drojb 01.07.08, 22:37 Chłopcy się kopią po kostkach... Ku memu zdziwieniu, Kaczki Dwie dają się podpuszczać. Tacy intryganci - a proszę, nie zauważyli, że wplątują się niezgrabnie. Runda dla Tuska! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mlasskacz Pełzające łajniaki-bliźniaki?Dający dupy za władzę 01.07.08, 22:38 Ot, PiSowskie elity... Odpowiedz Link Zgłoś
hegemon72 jestem pod wielkim wrażeniem 01.07.08, 22:59 zaatakowac pisuar ich wlasna bronia nie weryfikowalnymi pomyjami super nawet jesli to nieprawda to ciesze sie ze kto miecza uzywa od miecza ginie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk_fizyk Re: jestem pod wielkim wrażeniem 01.07.08, 23:07 Faktycznie typowo kacza zagrywka - ciekawe jak odpowie Jarek "Wiem ale nie powiem" Kaczyński? Odpowiedz Link Zgłoś
adela_30 Czy ktoś jeszcze wierzy temu Nowakowi z PO ??? 01.07.08, 23:12 Czy ktoś jeszcze wierzy temu Nowakowi z PO ??? Facet jest jeszcze bardziej fałszywy niż rudy. Z kancelarii premiera wygryzł już Liszkę i aktualnie wygryza Arabskiego. Kłamie na każdym kroku. Jak ten facet mówi "TAK" to na 100% jest odwrotnie. Kłamczuszek malusi. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r W tej sprawie? Wszyscy 01.07.08, 23:17 adela_30 napisała: > Czy ktoś jeszcze wierzy temu Nowakowi z PO ??? ********************************* Oczywiście. Przecież widzieliśmy, jak Bush schodził po plecach Kaczyńskiego na lotnisku w Rębiechowie Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo ----brednie PO-towarzysza Nowaka------------------ 01.07.08, 23:31 maruda.r napisał: > adela_30 napisała: > > > Czy ktoś jeszcze wierzy temu Nowakowi z PO ??? > > ********************************* > > Oczywiście. Przecież widzieliśmy, jak Bush schodził po plecach Kaczyńskiego na > lotnisku w Rębiechowie > Odpowiedz Link Zgłoś
lewar121 Minie cała kadencja a PO nie zrobi nic oprócz..... 01.07.08, 23:48 Minie cała kadencja a PO nie zrobi nic oprócz walenia w PiS :) Co za rząd, jedyny w swoim rodzaju. Mają pisiory rację, że PO to lenie patentowane. Odpowiedz Link Zgłoś
kijwoko Re: Minie cała kadencja a PO nie zrobi nic oprócz 02.07.08, 00:56 > Minie cała kadencja a PO nie zrobi nic oprócz walenia w PiS :) Uwazasz, ze gowna nie powinno sie kopac, bo... sie mozna ubabrac?!? A sluzalczosc rzadzacych tym biednym krajem ktos kiedys genialnie skomentowal w nastepujacy sposob: Raz ordynarny niedzwiedz, kucnawszy na lace, W dosc niewybredny sposob podtarl sie zajacem. Zajac sie potem chwalil zonie przy obiedzie: Wiesz, stara, nawiazalem wspolprace z niedzwiedziem! Odpowiedz Link Zgłoś
sumienie.lk Fakty potwierdzają linię polityki pisiorków... 02.07.08, 04:44 Za każdym razem, gdy którykolwiek z Kaczyńskich lub ich służalczyków miał przystąpić do negocjacji, rozpętywana była afera na temat stanowiska jakie zajmie strona polska. Po zakończeniu negocjacji nasze ustępstwa (lub zwykłe porażki) przedstawiane były jako wielkie zwycięstwa. Identycznie było w negocjacjach z UE, identycznie z USA... Zatem słowa Nowaka to nie wymysł, ale proste wnioski wynikające z analizy kilku takich sytuacji. Wystarczy przypomnieć, że rząd Jarosława Kaczyńskiego był rządem nieustających porażek za co sam Jarosław Kaczyński zasłużył na tytuł I Nieudacznika RP. Odpowiedz Link Zgłoś
krzych.korab Rząd nie psujący lepszy niż uległy jak PiS.A to 02.07.08, 06:54 USA,a to Rydzykowi że nie wspomnę o Episkopacie. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 I bardzo dobrze! 02.07.08, 07:01 lewar121 napisał: > Minie cała kadencja a PO nie zrobi nic oprócz walenia w PiS :) Jeżeli skutkiem tego "walenia" w następnym parlamencie śladu po PiSie nie zostanie, to się nam wszystkim ewidentnie opłaci, a PO ma czas zrobić "coś" dopiero w kadencji następnej. :) Odpowiedz Link Zgłoś
iedsupo nie wysilaj się, za cienka w uszach jesteś... 01.07.08, 23:17 PiSuardzi i PiSuardesy: właśnie dostaliście milutkiego kopniaczka w dziąsło i jedyne co wam pozostało to usiąść i trochę ochłonąć, bo kiedy tak próbujecie na szybko coś sklecić, to wyłazi wasz zastraszająco niski poziom intelektualny. Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: to było do adelci pokonanej przez KO... 01.07.08, 23:19 Dziwne ze akurat dziś wychodzi taka wiadomość w polskich mediach, kiedy Kaczyński pokazał czerwona kartkę traktatowi? Co za intrygi? Odpowiedz Link Zgłoś
iedsupo Re: to było do adelci pokonanej przez KO... 01.07.08, 23:24 Wcale nie dziwne. Do tej pory PO zachowywała się wobec PiSdactwa w sposób nazbyt powściągliwy. Ale z tą swołoczą nie da się niczego spokojnie załatwić, więc trzeba porcelitowym obłąkańcom przykręcić śrubę. Odpowiedz Link Zgłoś
aja74 Re: to było do adelci pokonanej przez KO... 02.07.08, 09:17 Mam w glebokim powazaniu co robi teraz PiS bo u steru jest PO. Czy wg Ciebie normalnym jest szukanie hakow na PiS i chec ciaglego kopania PiS po kostkach. Jezeli wg ciebei to jest dobre to widac nie roznisz sie niczym od pisuarow. Ja glosujac na PO oczekiwalem pracy dla dobra nas wszystkich a nei wylacznie szukania hakow haczykow i kopania sie z PiSem. Jezeli PO tylko na tyle stac to skoncza tak samo jak ich poprzednicy. Jak narazie jest coraz to gorsza sytuacja a CUD ktory obiecywal Tusk to nic innego jak obiecanki cacanki. I wychodzi ze poraz kolejny Polacy przegrywaja przez takich nieudacznikow co tylko potrafia obiecywac a efekty sa zerowe. Panie Donaldzie pora zabrac sie do pracy a nie myslec jak by tu blizniakom dokopac lub gdzie by tu na wakacje wyjechac. Albo zrobisz Pan cos dobrego albo zycze Ci abys skonczyl jak Twoi poprzednicy w niebycie politycznym. Bo dosc mamy nieudacznikow. AJA74 Odpowiedz Link Zgłoś
iedsupo Re: to było do adelci pokonanej przez KO... 02.07.08, 19:47 Ja też oczekiwałem od PO tego wszystkiego, o czym piszesz. I nadal oczkuję, bo wiem, że to był program na lata. Natomiast rozczarowany jestem przede wszystkim pobłażliwością, z jaką Tusk podchodzi do nadużyć z okresu rządów PiS, a także jego zbyt ugodową postawą wobec agresji, którą PiS posługuje się obecnie. Moim zdaniem, Tusk powinien rozpędzić IPN w PiSdu, a zaoszczędzone pieniądze dać nauczycielom. Powinien twardo wskazywać zapijaczonemu prezydęcinie jego właściwe miejsce w szeregu, tymczasem daje sobie włazić na głowę. Już dawno temu powinien był się pozbyć tego skompromitowanego symbolu upartyjnienia państwa, jakim jest Kamiński w CBA. Nie robi nic z tych rzeczy, tylko ciągle "nadstawia drugi policzek". Ja już mam tego dosyć. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Czy ktoś jeszcze wierzy temu Nowakowi z PO ?? 01.07.08, 23:23 adela_30 napisała: > Czy ktoś jeszcze wierzy temu Nowakowi z PO ??? Facet jest jeszcze bardziej > fałszywy niż rudy. Z kancelarii premiera wygryzł już Liszkę i aktualnie wygryza > Arabskiego. Kłamie na każdym kroku. Jak ten facet mówi "TAK" to na 100% jest > odwrotnie. Kłamczuszek malusi. Adedlcia, dziewcze ty PiSie, wszyscy wierze Nowakowi, nawet ty mu wierzysz, w przeciwnym razie nie pisalabys o tym, ze nikt mu nie wierzy, ze on falszywy taki jest okrutnie jak tudy lis, takie klocki jak ty teraz adelcia walili niegdys esbecy i caly beton PZPR-owski...:DDDDDDDDDDDDDD Adelcia, chcesz byc wiarygodna, to udowodnij, ze kaczynscy nie chcieli zaplacic Amerykanom za tarcze, albo wytlumacz na czym to niby ma polegac niszczenie stosunkow z Amerykanami, co adelscia potrafisz to zrobic, a moze udowodnisz, ze kaczynscy w rzeczywistosci prowadzili polityke twardej reki z Ameryka, a nie polityke palca w pupci ? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
babaqba Re: Czy ktoś jeszcze wierzy temu Nowakowi z PO ?? 01.07.08, 23:32 kralik111 napisał: Nie zgadzam się tylko z jednym fragmentem: (...) "takie klocki jak ty teraz adelcia walili niegdys esbecy i caly beton PZPR-owski" Na nieszczęście dla nas tylko wtedy się wydawało, że ten beton to dno. Z perspektywy czasu okazuje się, że w porównaniu do obecnych "elit" tamci mieli klasę i poczucie przyzwoitości. O tempora! O mores! Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Czy ktoś jeszcze wierzy temu Nowakowi z PO ?? 01.07.08, 23:25 Zaraz Adelka, ale on nie jest rudy, to nie ten sms.... Odpowiedz Link Zgłoś
teraz.k.wy Re: Czy ktoś jeszcze wierzy temu Nowakowi z PO ?? 02.07.08, 00:41 Kto to jest i jak dotarł na wce prezesa radia Gdańsk,taki mały pokurcz? Odpowiedz Link Zgłoś
realista1000 Ja też, ale z innych zupełnie POwodów: 01.07.08, 23:16 www.dziennik.pl/gospodarka/article200975/Ekonomisci_alarmuja_Benzyna_bedzie_po_6_zl.html gospodarka.gazeta.pl/gospodarka/1,33181,5416053,Resort_finansow__Inflacja_juz_4_5_proc_.html www.dziennik.pl/polityka/article201489/Walesa_szukal_u_Gierka_notatek_o_rozmowach_z_SB.html Odpowiedz Link Zgłoś
iedsupo pomasturbuj się trochę w samotności... 01.07.08, 23:21 ...bo tu nikt nie ma ochoty uczestniczyć w twoich ejakulacjach Odpowiedz Link Zgłoś
realista1000 na ciebie takie bodźce działają? To masz jeszcze: 01.07.08, 23:25 wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80708,5412148,_Dosc_cudow_Tuska___krzycza_gdanscy_stoczniowcy.html Odpowiedz Link Zgłoś
iedsupo owszem: czuję odrazę... 01.07.08, 23:37 ...kiedy widzę takiego amoralnego typa jak ty Odpowiedz Link Zgłoś
realista1000 odrazę w stosunku do... siebie? 01.07.08, 23:51 amoralny typ? Dlatego, że wklejam linki z www.gazeta.pl o sytuacji w kraju? he, he, he - dobry argument - tylko jak wtedy określić pismaków z ... GW, albo i ciebie - ich miłośnika? Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: odrazę w stosunku do... siebie? 01.07.08, 23:55 realista1000 napisała: > amoralny typ? Dlatego, że wklejam linki z www.gazeta.pl o sytuacji w kraju? he, > he, he - dobry argument - tylko jak wtedy określić pismaków z ... GW, albo i > ciebie - ich miłośnika? Moze nie tyle amoralny co glupi, wklejasz linki z ktorych zupelnie nic nie rozumiesz i podajac je jako kontratak robisz z siebie gluka, bo gospodarke odziedziczylismy po PiSie, budzet mamy po PiSie, brak reform jest podyktowany budzetem PiSim i wetem PiSiego prezydenta glupku...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
realista1000 Re: odrazę w stosunku do... siebie? 02.07.08, 00:13 ty, kralik, jakie jest twoje IQ? tak ze ...40 - z postów wnoszę Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: odrazę w stosunku do... siebie? 02.07.08, 00:15 realista1000 napisała: > ty, kralik, jakie jest twoje IQ? tak ze ...40 - z postów wnoszę Jezeli jak pospolity troll wchodzisz na czyjes IQ, znaczy, ze nie masz zupelnie nic do powiedzenia, a to dlatego, bo wyjatkowo glupi jestes...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
realista1000 Re: odrazę w stosunku do... siebie? 02.07.08, 00:18 czyli, co? 40 za ...dużo? No to pewnie 30, co? Nie no, 30 to masz, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: odrazę w stosunku do... siebie? 02.07.08, 00:20 realista1000 napisała: > czyli, co? 40 za ...dużo? No to pewnie 30, co? Nie no, 30 to masz, nie? Dla ciebie moge miec nawet 4 lub 3, i tak zawsze o jakies 200 bedzie to wieciej od ciebie glupku...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
realista1000 Re: odrazę w stosunku do... siebie? 02.07.08, 00:33 o to ty już na IQ ujemnym nawet walisz? Nieźle, ale 4 lub 3 to ciut mało, by gadać o gospodarce na forum GW, no chyba, że... bredzisz Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: odrazę w stosunku do... siebie? 02.07.08, 00:37 realista1000 napisała: > o to ty już na IQ ujemnym nawet walisz? Nieźle, ale 4 lub 3 to ciut mało, by > gadać o gospodarce na forum GW, no chyba, że... bredzisz Widzisz glupku, ja cie tylko uswaidamiam w tym, ze ty ocenic mojego IQ nie jestes w stanie, a dyskusje staczasz na niskie IQ tylko i wylacznie dlatego, ze sam jestes nieograniczenie glupi i nic madrego do powiedzenia nie masz...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
realista1000 Re: odrazę w stosunku do... siebie? 02.07.08, 00:39 za to ty piszesz takie mądrości, że aż mi szczena opada, że z takim Palantem (nie myl z Platonem) mam do czynienia, he, he Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: odrazę w stosunku do... siebie? 02.07.08, 00:42 realista1000 napisała: > za to ty piszesz takie mądrości, że aż mi szczena opada, że z takim Palantem > (nie myl z Platonem) mam do czynienia, he, he Tobie matole zawsze szczena opada jak widzisz duzo liter, sam nigdy bys tyle nie napisal...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
realista1000 Re: odrazę w stosunku do... siebie? 02.07.08, 00:45 kralik111 napisał: > Tobie matole zawsze szczena opada jak widzisz duzo liter, sam nigdy bys tyle nie napisal...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD tak, zwłaszcza ta twoja "ilość" [...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD] mnie przytłacza, he, he. Duuuużo piszesz,bardzo duuuużo! Nie wiesz cymbale, że nie ilość, a jakość się liczy Odpowiedz Link Zgłoś
vinc0 Re: odrazę w stosunku do... siebie? 02.07.08, 01:01 realista1000,takiej ruiny intelektualnej jak ty to jeszcze nie spotkałem. Aż się boję pomyśleć jak przy następnej "awarii SMSowej" z centrali dostaniesz wiadomość "promocja,lody za darmo" Odpowiedz Link Zgłoś
realista1000 Re: odrazę w stosunku do... siebie? 02.07.08, 01:15 wtedy zadzwonię do ciebie i powiem ci, że możesz ..."kręcić lody" Odpowiedz Link Zgłoś
realista1000 Re: odrazę w stosunku do... siebie? 02.07.08, 01:25 i spójrz na siebie, intelektualisto za ... dychę cichy wspomagaczu kralika (spóła?)" forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=80693535&a=80698467 Re: Sralik, z całym szacunkiem, ale sprawiasz Autor: vinc0 10.06.08, 23:32 kralik111 napisał: > niestaly_czytelnik napisał: ... Człowieku,ty masz naprawdę nawalone. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=80474913&a=80475753 Hanna Lis odsunięta od "Wiadomości" Autor: vinc0 05.06.08, 17:26 PiSowskie buce ciachają z wiadomości wszystko co może doprowadzić Wodza Lecha do sraki permanentnej . forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=80384130&a=80396122 Gruzja: "Lech Kaczyński to bankrut, który chce,.. Autor: vinc0 03.06.08, 23:59 Kamiński już kiedyś straszył Putina ,że jak Lesio się wku.. to mu dowali. Ten cały Kamiński to chyba z dupy wzięty... Odpowiedz Link Zgłoś
vinc0 Re: odrazę w stosunku do... siebie? 02.07.08, 01:35 realista1000 napisała: "Zrób loda za Ipoda" taki SMS powinien cię postawić w gotowości,durnoto pisiacka. Odpowiedz Link Zgłoś
realista1000 Re: odrazę w stosunku do... siebie? 02.07.08, 01:44 trafiony - zatopiony Nie zniżę sie do twojego poziomu i przezwiskiem ci klapa w gębę nie dam Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: odrazę w stosunku do... siebie? 02.07.08, 01:03 realista1000 napisała: > kralik111 napisał: > > Tobie matole zawsze szczena opada jak widzisz duzo liter, sam nigdy bys t > yle > nie napisal...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD > > > tak, zwłaszcza ta twoja "ilość" [...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD] mnie > przytłacza, he, he. Duuuużo piszesz,bardzo duuuużo! > > Nie wiesz cymbale, że nie ilość, a jakość się liczy Tak, zgadza sie, ale ty nie wiesz matole, ze jakosc to mysl, a do przekazania mysli sluza slowa, do budowy slow sluza litery, wiec je uzywam, ty natomiast jedyny sens widzisz w szyderczym usmiechu, bo za glupi jestes by zrozumiac tresc...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
rysiopysio @realista1000 02.07.08, 00:20 Jestem pod wrażeniem. Do 40-stu umiesz liczyć ? Obserwuję od pewnego czasu erupcje i emisje twego intelektu. Twoje IQ pewnie jest ok 1000 ? Jak przez 50 pomnożysz :-) Z ciebie taki realista jak z jarkacza strateg . Odpowiedz Link Zgłoś
realista1000 Re: @rysiopysio 02.07.08, 00:27 kochany, rysiupysiu, cieszę się, że jesteś pod wrażeniem. Ale jesteś niekonsekwentny w logicznym rozumowaniu: najpierw dziwisz się, że do 40 umiem liczyć, a potem każesz mi przez ... 50 mnożyć, by wyszło 1000. Jarkacz to super strateg (i ty to wiesz) w porównaniu z Tuskiem vel Kwaśnieskim (Tusk bis) - wsadził brata na prezydenta, a lewakom dotąd gula chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: @rysiopysio 02.07.08, 00:32 realista1000 napisała: > kochany, rysiupysiu, cieszę się, że jesteś pod wrażeniem. > Ale jesteś niekonsekwentny w logicznym rozumowaniu: > najpierw dziwisz się, że do 40 umiem liczyć, a potem każesz mi przez ... 50 > mnożyć, by wyszło 1000. > > Jarkacz to super strateg (i ty to wiesz) w porównaniu z Tuskiem vel Kwaśnieskim > (Tusk bis) - wsadził brata na prezydenta, a lewakom dotąd gula chodzi. Gdybys nie byl glupi, to moze zrozumialbys, ze mowa byla o umiejetnosci liczenia do 40-stu, a nie o tym zebys 40 mnozyl przez 50, nie wierzysz, to popros junkra zeby ci to wytlumaczyl matole...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
iedsupo Re: @rysiopysio 02.07.08, 00:34 Tak robisz wrażenie - mniej więcej takie jak kiepski clown w smutnym cyrku. Im więcej się produkujesz tym bardziej się ośmieszasz pajacyku. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: @rysiopysio 02.07.08, 00:39 iedsupo napisał: > Tak robisz wrażenie - mniej więcej takie jak kiepski clown w smutnym cyrku. Im > więcej się produkujesz tym bardziej się ośmieszasz pajacyku. Nie mow mu o tym, bo sie obrazi i pojdzie sobie, wtedy stracimy pajaca ktory nam dostarcza marnej, ale jednak rozrywki...;D Odpowiedz Link Zgłoś
iedsupo Re: @rysiopysio 02.07.08, 00:48 No nie wiem... Czasami zastanawiam się, czy te zabawy kosztem durnowatych włolaczków nie są jednak zbyt sadystyczne. Jednak z drugiej strony - oni są ciężko upośledzeni, to fakt, ale przecież fundują sobie to zdebilenie z własnej, nieprzymuszonej woli. Odpowiedz Link Zgłoś
protoplex Re: @rysiopysio 02.07.08, 08:19 Super strateg nie wprowadza przestępców do rządu. Tylko w trosce o wartości moralne, które niósł na sztandarach wyborczych rozpisuje nowe wybory i punktuje. Odpowiedz Link Zgłoś
iedsupo z czytaniem też masz problemy... 01.07.08, 23:59 ...tylko masturbacja dobrze ci wychodzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
realista1000 za niski poziom prezentujesz-kończę rozmowę z tobą 02.07.08, 00:15 idź spaćku, synku, bo tylko masturbacja ci we łbie Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: za niski poziom prezentujesz-kończę rozmowę z 02.07.08, 00:19 realista1000 napisała: > idź spaćku, synku, bo tylko masturbacja ci we łbie Co to glupku znaczy "spaćku", no i co, w szkole pani od polskiego nie powiedziala ci glabie, ze zdanie konczymy kropka? Tak strasznie mnie i innych poprawiasz gdy trafi sie literowka,a sam co soba prezentujesz glabie ? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
realista1000 Re: za niski poziom prezentujesz-kończę rozmowę z 02.07.08, 00:30 a skąd wiesz, że ja to zdanie skończyłem? To przerywnik był tylko, he, he, he .[tu stoi...kropka specjalnie dla kralika111] Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: za niski poziom prezentujesz-kończę rozmowę z 02.07.08, 00:33 realista1000 napisała: > a skąd wiesz, że ja to zdanie skończyłem? To przerywnik był tylko, he, he, he > .[tu stoi...kropka specjalnie dla kralika111] > No ta, ty przeciez jestes za glupi zeby zdanie skonczyc, ale dobrze, ze przynajmniej masz tego swiadomosc...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
iedsupo Re: za niski poziom prezentujesz-kończę rozmowę z 02.07.08, 00:31 Ale co się nabrandzlował realistek, to jego... Odpowiedz Link Zgłoś
iedsupo od początku ci pisałem, żebyś się nie podniecał... 02.07.08, 00:30 ...wiadomościami, których nie rozumiesz, bo to niezdrowe jest dla ciebie (rączki ci się męczą) teraz nie zrozumiałeś kolejnej wiadomości - czy to mnie dziwi? raczej nie, przecież jesteś tym czym jesteś i wyżej swojej "realistycznej" doopy nie podskoczysz Odpowiedz Link Zgłoś
jedyny.resistance Typowy zbok pisowski z ciebie 02.07.08, 08:23 tylko walenie tobie we łbie sprzedawczyku Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: odrazę w stosunku do... siebie? 02.07.08, 09:16 do realista1000. Dlaczego nie wkleisz linków o sytuacji w USA, Kanadzie itd. Mam nadzieję, że to też wina Tuska, bo chyba nie czegoś innego, co ciężko będzie sprecyzować. :) Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: na ciebie takie bodźce działają? To masz jesz 01.07.08, 23:38 realista1000 napisała: > wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80708,5412148,_Dosc_cudow_Tuska___krzycza_gdanscy_stoczniowcy.html Wklejasz glupku ten link juz drugi dzien, a nie doszlo jeszcze do twjej glupiej paly, ze spoleczesntwo tutaj jest calkowiecie po stronie rzadu, bo spoleczesntwo ma juz serdecznie dosyc utrzymywania nierobow ze zwiazkow zawodowych, gornikow, hutnikow i stoczniwcow, ktorzy przynasza panstwu nic tylko straty i dlugi...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
iedsupo Re: na ciebie takie bodźce działają? To masz jesz 01.07.08, 23:41 A co ma do niego docierać, przecież to debil. Odpowiedz Link Zgłoś
realista1000 dlaczego ty zawsze wyzywasz innych? 01.07.08, 23:48 jakby twoja żona wiedziała, jakiego ma wała-chłopa-nieroba, to by jej ... "rura" zmiękła Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: dlaczego ty zawsze wyzywasz innych? 01.07.08, 23:56 realista1000 napisała: > jakby twoja żona wiedziała, jakiego ma wała-chłopa-nieroba, to by jej ... "rura > " > zmiękła Gdybys ty mial zone, wiedzialbys jak smakuje kobieta...:DDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
realista1000 Re: dlaczego ty zawsze wyzywasz innych? 02.07.08, 00:38 kralik111 napisał: > realista1000 napisała: > > > jakby twoja żona wiedziała, jakiego ma wała-chłopa-nieroba, to by jej ... > "rura > > " > > zmiękła > > Gdybys ty mial zone, wiedzialbys jak smakuje kobieta...:DDDDDDDDDDDD to co ty? wcinasz swą kobitkę? nie doszedłeś jeszcze do ... istoty i celu czy ...eksperymentujesz. Zresztą z twoim zmysłem smaku, to pewnie jakbyś ślimaka winniczka albo ostrygę (ze skorupką) łykał. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: dlaczego ty zawsze wyzywasz innych? 02.07.08, 00:41 realista1000 napisała: > kralik111 napisał: > > > realista1000 napisała: > > > > > jakby twoja żona wiedziała, jakiego ma wała-chłopa-nieroba, to by j > ej ... > > "rura > > > " > > > zmiękła > > > > Gdybys ty mial zone, wiedzialbys jak smakuje kobieta...:DDDDDDDDDDDD > > to co ty? wcinasz swą kobitkę? nie doszedłeś jeszcze do ... istoty i celu czy > ...eksperymentujesz. Zresztą z twoim zmysłem smaku, to pewnie jakbyś ślimaka > winniczka albo ostrygę (ze skorupką) łykał. Niczego innego po pospolitym bydlaku spodziawac sie nie bylo mozna, nie zawiodles mnie, bydlakiem byles i bydlakiem zdechniesz, ale nigdy kobiety nie posmakujesz koniowale...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
realista1000 Re: dlaczego ty zawsze wyzywasz innych? 02.07.08, 00:47 co się tak nagle znarowiłeś, kralik? PSYCHE ci siadła? Łyknij relanium i idź spać! Acha, i niech ci się śnią ładne, czerwone...komuszki Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: dlaczego ty zawsze wyzywasz innych? 02.07.08, 01:05 realista1000 napisała: > co się tak nagle znarowiłeś, kralik? PSYCHE ci siadła? Łyknij relanium i idź > spać! Acha, i niech ci się śnią ładne, czerwone...komuszki ja sie nie "znerwilem" glupku, okreslimem cie tylko tym czym jestesm, tym na co cie rodzice wychowali i tym czym sami oni byli wychowujac cie na swoje podobienstwo...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
realista1000 Re: dlaczego ty zawsze wyzywasz innych? 02.07.08, 01:12 ty, kralik, nie bredź niezrozumiale ("okreslimem cie tylko tym czym jestesm" - co ty już o NAS razem piszesz? ), tylko zerknij w lustro,a sie ... zdziwisz Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Do lewactwa! Zerknijcie w pościk wyżej, he, h 01.07.08, 23:34 Lewactwo zerka na twoj poscik wyzej i mysli zes ty taki madry, ale lewactwo nie wie, ze jest tak samo glupie jak ty, bo to cale lawactwo to wy, Prawo i Sprawiedliwosc , tumany ktore mysla, ze NBP steruje premier, ze swiatowe podwyzki cen ropy sa podyktowane checia zniszczenia Polski przez obecny rzad, lub, ze swiatowa recesja jest wynikiem nierobstwa polskiego premiera...:DDDDDDDDDDDDDDD Ejjj ty lewacki tumanie...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: Do lewactwa! Zerknijcie w pościk wyżej, he, h 01.07.08, 23:40 PO traci na sondażach i teraz ten cios z traktatem, wiec trzeba było coś wymyślić by otumanić społeczeństwo, tak postępują kwaczynscy, tak postępuje PO i inni. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Do lewactwa! Zerknijcie w pościk wyżej, he, h 01.07.08, 23:49 nie-tak napisała: > PO traci na sondażach i teraz ten cios z traktatem, wiec trzeba było coś > wymyślić by otumanić społeczeństwo, tak postępują kwaczynscy, tak postępuje PO > i > inni. A niech sobiem PO traci na sondarzach, widzisz glupku, wyborcy PO nie oceniaja ich za propagande, lecz za wyniki w pracy, sandarze opadaja nieznacznie, bo tak na prawde rzad nie ma czym sie pochwalic, ale z drugiej strony wyborcy doskonale wiedza, ze budzet odziedziczylismy po kaczynskich, reformy obiecane przez Tuska musza poczekacc bo prezydent wraz z SLD zapowiedzieli ich blokowanie, wiec ludzie czekaja na odejscie dziada, wtedy zobaczymy prawdziwa wartosc PO i Tuska, dlatego widzisz PiSdloglowy, PO nie ma najmniejszego powodu tworzyc propagande w stylu PiS, ludzie doskolale widza, ze Tusk pertraktuje i dupy nie daje jak te kacze miernoty...:DDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
realista1000 ale zalewasz kralik111, prawie jak... Tusk 01.07.08, 23:59 bredzisz, bredzisz, chcesz Tuska i PO z lenistwa wytłumaczyć i nijak ci nie idzie, a sondażyki (a nie sondarzyki, buraku ćwikłowy) Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: ale zalewasz kralik111, prawie jak... Tusk 02.07.08, 00:06 realista1000 napisała: > bredzisz, bredzisz, chcesz Tuska i PO z lenistwa wytłumaczyć i nijak ci nie > idzie, a sondażyki (a nie sondarzyki, buraku ćwikłowy) > > > > Opieraszz cwoku swoja teorie sondarzykowa na jedym jedynym sondarzu Gazety Wyborczej...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD BUA HA HA H AH A H A H AH A H A H A HA HA H A HA H AH Co za matol...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
realista1000 Re: ale zalewasz kralik111, prawie jak... Tusk 02.07.08, 00:49 Kralik! Weż sie w garść: piszemy "sondaż" a nie "sondarz", mówiłem ci już, a ty co? ciągle tak samo, niereformowalny? Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: ale zalewasz kralik111, prawie jak... Tusk 02.07.08, 01:08 realista1000 napisała: > Kralik! Weż sie w garść: piszemy "sondaż" a nie "sondarz", mówiłem ci już, a ty > co? ciągle tak samo, niereformowalny? No faktycznie, piszemy sondaZ, ale to nie zmienia faktu, ze jestes na tyle glui, by swoje teorie sondaZowe opierac na jednym, jedynym sondaZu Gazety Wyborczej...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Nie poprawiaj mnie wiecej, bo sam sadzisz cwoki z ktorych sie wykpic nie potrafisz...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
realista1000 Re: ale zalewasz kralik111, prawie jak... Tusk 02.07.08, 01:13 A jakie? Ciekawym bardzo! Przykłady Odpowiedz Link Zgłoś
realista1000 Re: Do lewactwa! Zerknijcie w pościk wyżej, he, h 01.07.08, 23:49 kralik111, sam pisałeś że jesteś z SLD, to czemu się ciskasz? Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Do lewactwa! Zerknijcie w pościk wyżej, he, h 01.07.08, 23:52 realista1000 napisała: > kralik111, sam pisałeś że jesteś z SLD, to czemu się ciskasz? Nie badz juz glupszy i podlejszy od kaczynskiego jednego i drugiego, gdybym byl z SLD stalbym po stronie kwasniewskiego, tuz u boku kaczynskiego, pamietasz jak ladnie razem wygladali? Takie dwie slodziutkie, pulchniutkie dziewczynki...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
realista1000 Re: Do lewactwa! Zerknijcie w pościk wyżej, he, h 02.07.08, 00:10 ależ ty jesteś z SLD i tak jak Kwaśniewski popierałeś Tuska w wyborach a teraz już mu nóżki liżesz jak piesek: www.seniornet.pl/2007/07/15/newsweek-wywiad-z-aleksandrem-kwasniewskim/ Aleksander Kwaśniewski mówi “Newsweekowi”, że nie zamierza kandydować w wyborach parlamentarnych, choć jest zainteresowany fotelem premiera. Tygodnik opublikował wywiad z byłym prezydentem na swoich stronach internetowych. Kwaśniewski mówi, że wiąże swoje nadzieje z Donaldem Tuskiem. Nawet Niemcy popierali sojusz Tuska z Kwaśniewskim ty sieroto polityczna: www.wprost.pl/ar/115770/FAZ-popiera-sojusz-Tuska-z-Kwasniewskim/?O=115770&print=1 Komunista wiąże nadzieje z Tuskiem - jaja, co, kralik? wyszedłeś na wała, he, he, he Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Do lewactwa! Zerknijcie w pościk wyżej, he, h 02.07.08, 00:13 realista1000 napisała: > ależ ty jesteś z SLD i tak jak Kwaśniewski popierałeś Tuska w wyborach a teraz > już mu nóżki liżesz jak piesek: > www.seniornet.pl/2007/07/15/newsweek-wywiad-z-aleksandrem-kwasniewskim/ > Aleksander Kwaśniewski mówi “Newsweekowi”, że nie zamierza kandydow > ać w wyborach > parlamentarnych, choć jest zainteresowany fotelem premiera. Tygodnik opublikowa > ł > wywiad z byłym prezydentem na swoich stronach internetowych. > Kwaśniewski mówi, że wiąże swoje nadzieje z Donaldem Tuskiem. > Nawet Niemcy popierali sojusz Tuska z Kwaśniewskim ty sieroto polityczna: > www.wprost.pl/ar/115770/FAZ-popiera-sojusz-Tuska-z-Kwasniewskim/?O=115770&print=1 > > Komunista wiąże nadzieje z Tuskiem - jaja, co, kralik? wyszedłeś na wała, he, > he, he Gdybym byl z SLD dzisiaj stalbym po twojej stronie glupku, czyli po stronie wielkiej koalicji uwlaszczeniowej telewizji publicznej i panstwowych zakladow pracy...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
realista1000 Re: Do lewactwa! Zerknijcie w pościk wyżej, he, h 02.07.08, 00:17 i nie odpowiedziałeś, czerwony komuchu? Argumentów ci zabrakło, co? Gały pewnie wytrzeszczyłeś i z szoku wyjść nie możesz, że okazałeś się komunistą? Żona da ci po łbie za to, że sypia z ... komuchem leninowsko-stalinowskim Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Do lewactwa! Zerknijcie w pościk wyżej, he, h 02.07.08, 00:29 realista1000 napisała: > i nie odpowiedziałeś, czerwony komuchu? > > Argumentów ci zabrakło, co? Gały pewnie wytrzeszczyłeś i z szoku wyjść nie > możesz, że okazałeś się komunistą? > Żona da ci po łbie za to, że sypia z ... komuchem leninowsko-stalinowskim Odpowiedzialem ci pajacu, ale ty glupi jestes i nie zrozumiales...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Ja jestem czlowiekiem czynu i czyny a nie slowa oceniam, przeszlo rok temu widzialem czyn kwasniewskiego i widzialem czyn kaczynskiego, gdy ramie w ramie staneli do "boju" przeciw Tuskowi. Dzisiaj widze czyny w sejmie, gdzie SLD z PiSem walcza o to co komuna wywalczyla przy okraglym stole, czyli upolityczniona telewizje, obsadzone swoimi darmozjadami spolki skarbu panstwa i zakladow pracy niesprywatyzowanych przedsiebiorstw, widze rowniez czyny w obronie ukladu tak zwanego "zloba" czyli obowiazujacej ordynacji wyborczej, ktora komunisci wydarli przy okraglym stole a ktora pozwala im ulokowac sie przy zlobie wladzy nie uzyskujac praktycznie ani jednego glusu w wyborach, te wszystkie czyny widzialem rowniez w sejmie w poprzednich kadencjach, za rzadow kaczynskiego to byly czyny z Samoobrona pospezetpeerowska a w okresie rzadu Belki byl to czyn koalicji parlamentarnej z SLD, pamietasz jak SLD zPiSem glosowalo? zawsze jak jeden maz...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Czyny glupi nierobie, znasz to pojecie ? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
realista1000 no i kralik 111 się zaPOwietrzył albo stchórzył 02.07.08, 00:31 wyszło mu na to, że jest komuch i teraz tarza się wściekłości po dywanie albo ... obija żonę Odpowiedz Link Zgłoś
iedsupo twoje problemy z czytaniem nasilają się... 02.07.08, 00:42 ...dramatycznie; jak tak dalej pójdzie, to od rana będziesz mógł zacząć edukację w pierwszej klasie szkoły podstawowej - oby tym razem nauczyciele nie spieprzyli roboty Odpowiedz Link Zgłoś
realista1000 a niech tam,przynajmniej mi "rozrywki dostarczył" 02.07.08, 00:43 marnej wprawdzie ale zawsze jakiejś Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: no i kralik 111 się zaPOwietrzył albo stchórz 02.07.08, 01:00 realista1000 napisała: > wyszło mu na to, że jest komuch i teraz tarza się wściekłości po dywanie albo > ... obija żonę Widze, ze za duzo liter napisalem i niczego glupku nie zrozumiales, ale to nie powod zeby robic z siebie bydlaka pozbawionego hororu, slyszales kiedys o tym bydlaku, ze czlowiek honru nigdy nie posluguje sie cudzymi zonami w brudnych pyskowkach, zona cudza czy wlasna dla czlowieka honoru jest swietem. Jestes malym zalosnym scierwem dla ktorego slowo honor jest jakas niezrozumiala abstrakcja, zapytaj sie swojego ojca o ile z przepica nie juz zdechl, czy kiedykolwiek pozwolil komus ublizac na swoja zone a twoja matke, wydaje sie, ze chyba tak, wkoncu bydlakiem czlowiek sie nie rodzi, na bydlaka wychowuja go rodzice, takie same bydlaki...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
realista1000 Re: no i kralik 111 się zaPOwietrzył albo stchórz 02.07.08, 01:09 ty masz problemy ze zrozumieniem postu? Przypuściłem jedynie, że może ...obijasz żonę. Po pierwsze: Nie wiem, czy masz żonę Po drugie: w czym jej ubliżyłem? Czy użyłęm w stosunku do niej jakiegoś wulgarnego słowa? NIE Po trzecie: nie bredź więcej, jak nie rozumiesz Po czwarte: nie spodziewaj się wyrozumiałości, jeśli w każdym poście wyzywasz interlokutora od matołów i głupków - i nie roń wtedy łez. Prowokujesz sam schemat: oko za oko, ząb za ząb. Dobrej nocy, dziubdziusiu (dzióbdziusiu?) Odpowiedz Link Zgłoś
iedsupo Re: no i kralik 111 się zaPOwietrzył albo stchórz 02.07.08, 19:39 kralik111 napisał: > slyszales kiedys o tym bydlaku, ze czlowiek honru nigdy nie > posluguje sie cudzymi zonami w brudnych pyskowkach, zona cudza czy > wlasna dla czlowieka honoru jest swietem. Kralik, on dokonuje projekcji. Internet to miejsce, w którym może dać ujście dręczącej go frustracji. On nie szuka rzeczowej dyskusji, chce tylko wywrzeszczeć to, co chodzi mu po tej jego popyrtanej główce. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Ja też, ale z innych zupełnie POwodów: 01.07.08, 23:29 realista1000 napisała: > www.dziennik.pl/gospodarka/article200975/Ekonomisci_alarmuja_Benzyna_bedzie_po_6_zl.html > gospodarka.gazeta.pl/gospodarka/1,33181,5416053,Resort_finansow__Inflacja_juz_4_5_proc_.html > www.dziennik.pl/polityka/article201489/Walesa_szukal_u_Gierka_notatek_o_rozmowach_z_SB.html Nie zatuszujesz glupi buraku dupolistwa kaczynskich i PiS, linkow do gospodarki ty lepiej matole nie odsylaj, bo tyle o niej wiesz co o milosci damsko meskiej, juz raz sie totalnie skompromitowales obwiniajac Tuska i jego rzad o iflacje, ktora jest glownie wina glupiego prezesa NBP, z reszta ten prezes jest i tak madrzejszy od prezesa ktory go na ta prezesure nominowal...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD To ile to mialo byc za ta tarcze? Pytam bo za zwykla fotke z bushem ten maly smierdzacy kurdupel z palcem w dupci wyslal wojska do Awganistanu...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
realista1000 Re: Ja też, ale z innych zupełnie POwodów: 01.07.08, 23:55 kralik111 napisał: >To ile to mialo byc za ta tarcze? Pytam bo za zwykla fotke z bushem ten maly smierdzacy kurdupel z palcem w dupci wyslal wojska do > Awganistanu? do ...Awganistanu? Co ty ruski jesteś? "F" na klawiaturze przecież masz, buraku. Ile ...? - ja nie znaju, ty wódczianyj cziort Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Ja też, ale z innych zupełnie POwodów: 01.07.08, 23:59 realista1000 napisała: > kralik111 napisał: > >To ile to mialo byc za ta tarcze? Pytam bo za zwykla fotke z bushem ten ma > ly > smierdzacy kurdupel z palcem w dupci wyslal wojska do > > Awganistanu? > > > do ...Awganistanu? Co ty ruski jesteś? "F" na klawiaturze przecież masz, buraku > . > Ile ...? - ja nie znaju, ty wódczianyj cziort why don't you have a nice toss insted making a smart ass out of your self you cunt ? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
realista1000 Re: Ja też, ale z innych zupełnie POwodów: 02.07.08, 00:00 bum cyk, cyk, bum cyk, cyk, bum tralalala hast do verstanden? Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Ja też, ale z innych zupełnie POwodów: 02.07.08, 00:04 realista1000 napisała: > bum cyk, cyk, > bum cyk, cyk, > bum tralalala > > hast do verstanden? Like I said, you're nothing but a wanker...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
pjuk Wazne Pytanie - minister Waszczykowski ! 01.07.08, 23:38 Minister Waszczykowski byl glownym negocjatorem tarczy w rzadzie Kaczynskiego, minister Waszczykowski jest glownym negocjatorem w rzadzie Tuska - no wiec jak to jest ??? Rozdwojenie jazni ??? Moze ktos z PO potrafi odpowiedziec ??? Odpowiedz Link Zgłoś
laluskombatant Re: Pełzające łajniaki-bliźniaki?Dający dupy za w 02.07.08, 02:59 Czy w Polsce są jeszcze tacy durnie żeby wieżyć w takie brednie???????????? Odpowiedz Link Zgłoś
zojek2 moment uczciwosci w wykonaniu L.K. 02.07.08, 15:37 pytany, co przyniosla wizyta ... Fotygi w USA, L.Kaczynski odparl, ze bardzo przyglebiona wiedze o tym, co sie W USA dzieje. dobrze, ze ta pani juz nie jest ministrem, skoro za czas swego urzedowania nie znala sie na tym, co sie tam dzieje. Odpowiedz Link Zgłoś
arahat1 Nowak ma racje a putra niech lepiej juz wiecej nie 01.07.08, 22:39 otwiera swojego pisuaru... Odpowiedz Link Zgłoś
pogromca_gamonia doris, junkier, dyletant, placebo, gamon...ohyda! 01.07.08, 22:44 Odpowiedz Link Zgłoś
arius5 Dosc typowe dla PiS, ale i dla Polski 01.07.08, 22:56 Przeciez juz od dawna placi sie setki milionow złotych na koscioł i Watykan tylko po to, zeby ktorys z kolei prezydent i premier dostapili łaski ucałowania brudnej reki papieza lub biskupa. Co za roznica, czy to PiS, PO czy jakas inna partia, tacy sa Polacy Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Na twarz przed wujem Samem,podwórkowa hołoto! 01.07.08, 23:41 Nadstawiać dupy za friko w Iraku i Afganistanie, płacić za obce bazy w Polsce. Jakież to polskie. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Prawda nas wyzwoli 01.07.08, 22:46 "Według niego, "opowiadanie czegoś takiego że premier Jarosław Kaczyński chciał zapłacić USA za to, żeby w Polsce była zlokalizowana tarcza, to wypowiedź "skandaliczna"." ********************************** Skandaliczna? Przecież to prawda, a ta miała nas wyzwolić. Od kiedy to PiS boi się prawdy? Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Prawda nas wyzwoli 01.07.08, 23:42 maruda.r napisał: > > "Według niego, "opowiadanie czegoś takiego że premier Jarosław Kaczyński > chciał zapłacić USA za to, żeby w Polsce była zlokalizowana tarcza, to > wypowiedź "skandaliczna"." > > ********************************** > > Skandaliczna? Przecież to prawda, a ta miała nas wyzwolić. Od kiedy to PiS boi > się prawdy? Skandaliczna, bo to nigdy nie miało wyjść na jaw. Odpowiedz Link Zgłoś
jankbh Chcieli zaplacic by móc sie sprzedac 01.07.08, 22:53 Rosja majac Kaczynskich w Polsce nie musi prowadzic zadnej gry... Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Nowak: Rząd PiS był gotów zapłacić za wybudowan... 01.07.08, 22:54 I tak tarcza będzie i i tak nic do niej nie dostaniemy. Takie puste gadanie. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Re: Nowak: Rząd PiS był gotów zapłacić za wybudow 01.07.08, 22:56 g.r.a.f.z.e.r.o napisał: > I tak tarcza będzie i i tak nic do niej nie dostaniemy. > Takie puste gadanie. ---------------- a g o w n o !!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lookas7 głup_Tusek Donaldu nie tak dawno trąbił,ze jeśli 01.07.08, 22:59 USA nie spełnią polskich warunków to tarczy nie będzie i wszystko wskazuje na to,że tarczą można sie będzie zająć po wyborach w USA:)))) A tu proszę, krótka piłka Fotygi i juz Maczo Picu zgadza się a Bułkowski prorokuje zakończenie rozmów w sprawie tarczy w przyszłym tygodniu:))))))) Paździochy Otumanione:))))) nie mogę:))))))Ale POkemony:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy Re: głup_Tusek Donaldu nie tak dawno trąbił,ze je 02.07.08, 00:22 lookas7, wyglada to dokladnie tak, jak piszesz... Odpowiedz Link Zgłoś
realista1000 Nowak-nowe usta premiera Tuska? Pełne kłamstewek 01.07.08, 22:59 fuj. nieźle zmyśla p. Nowak. A jaki dzielny rząd PO - nie zapłaci nic, ho, ho! Jaki to rząd wojowniczy, jaki dzielny, nieustępliwy - śmiechu warte! Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo -----Nowak nierobie z PO wezie sie lenie do roboty 01.07.08, 22:59 gdzie te cuda PO-paprancy ??? no chyba,ze paliwo po 5 zl za litr niedlugo bedzie tym cudem, galupujaca inflacja i krach na gieldzie banda leniwcow Odpowiedz Link Zgłoś
cloclo80 Re: -----Nowak nierobie z PO wezie sie lenie do r 01.07.08, 23:00 Krach na giełdzie obchodzi jedynie spekulantów. Dla przeciętnych ludzi nie bawiących się w loteryjkę pt. giełda nie ma to większego znaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: -----jest 69 sposobów na wywołanie uśmiechu na 01.07.08, 23:14 twarzy prezesa-Hrabia zna je wszystkie. Odpowiedz Link Zgłoś
nautic Tarcza niczego nie zmieni 01.07.08, 23:00 tylko pogorszy nasze bezpieczeñstwo.Strefa wplywow zawsze bedzie taka sama, chyba ze Rosja przestanie istniec.W tej chwili co rzadzi na swiecie sa zasoby naturalne ziemi.Dlugo bedziemy uzaleznieni od naszych niemilych sasiadow.Glupcem jest ten co mysli inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
camerota Nowak: Rząd PiS był gotów zapłacić za wybudowan.. 01.07.08, 23:01 Kiedy ci gamonie z Belwederu zrozumieja, ze tarcza jest potrzebna Polsce jak ostatni gwozdz do trumny. Polska nigdy nie byla i nie bedzie sojusznikiem USA, ani zaden inny kraj. Oni przyjaznia sie tylko z UK i Izraelem, bo lacza ich wspolne interesy. Reszte swiata traktuja jak smieci. Polska pcha sie tam, gdzie jej nie chca. Irak jest tego najlepszym przykladem. Co Polska z tego ma? Tylko to ze bierze udzial w haniebnej wojnie. Tarcza jest wymierzona w Rosje, tylko i wylacznie! Kiedy te debile to zrozumieja? Zapewniam, jesliby doszlo do jakiegokolwiek konfliktu pomiedzy Rosja a USA, Polska bedzie zmieciona z powierzchni ziemi. Dla USA bedziemy tylko "collateral damage". Wole Rosje niz bandyckie, zaklamane USA. Nie dla tarczy! I odstrzelic kazdego, kto jej w Polsce chce. Slepcy polityczni!!! Odpowiedz Link Zgłoś
krzynio_s Re: Nowak: Rząd PiS był gotów zapłacić za wybudow 01.07.08, 23:37 ostro, ostro... ale troche racji masz... Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy Re: Nowak: Rząd PiS był gotów zapłacić za wybudow 02.07.08, 00:34 camerota, zgadzam sie z toba prawie w zupelnosci... pisze prawie, bo ja rosji nie wole, uwazam, ze zarowno z rosja jak i z usa polska powinna miec "mutual respect" ,traktujac oba kraje w miare rownorzednie... acha, w razie konfliktu, polska nie bylaby "collateral damage", amerykanska pr machine przekonalaby bushmenow, ze polska byla "perfectly acceptable (to american people) collateral damage"... Odpowiedz Link Zgłoś
cloclo80 Gruzja zostanie z Polski jak się Ruscy wkurzą 01.07.08, 23:01 Kupa gruzu. Odpowiedz Link Zgłoś
remi-2 Nowak: Rząd PiS był gotów zapłacić za wybudowan... 01.07.08, 23:03 Ten tytuł znajdzie się pewnie jutro w wielu zachodnich gazetach (wschodniej także). Czy naprawdę nasza polityka zagraniczna musi być dyskutowana na forum publicznym? Czy w innych krajach politycy i dziennikarze też tak prostacko wykładają swoje cele, obawy i zarzuty w ważnych strategicznie sprawach państwowych? Czy istnieje u nas coś takiego jak interes państwowy - i to zarówno dla zacietrzewionych polityków jak i dziennikarzy? Coś w rodzaju wewnętrznej cenzury? Nic dziwnego, że postrzegani jesteśmy w taki sposób... Odpowiedz Link Zgłoś
brunoski Ambasador USA o kompleksie 01.07.08, 23:04 www.pljournal.com/politics/janusz-reiter-interview.html wywiad po angielsku Odpowiedz Link Zgłoś
wlodzimierz.ilicz PO i PIS - sprzedawczyki i USługusy 01.07.08, 23:04 Jedni warci drugich. Zapłacą Amerykanom z naszych podatków aby US Army broniła ich przed polskim społeczeństwem. Odpowiedz Link Zgłoś
brunoski Ambasador w USA o kompleksie 01.07.08, 23:04 www.pljournal.com/politics/janusz-reiter-interview.html wywiad po angielsku Odpowiedz Link Zgłoś
teraz.k.wy Re: Nowak ośmieszacie siebie i swojego szefa 02.07.08, 00:43 Szefa mozna osmieszac,bo on ze swoim tupetem i aparycja tuska pobije. Odpowiedz Link Zgłoś
dyletant5 co taki cwaniaczek wie o tarczy... 01.07.08, 23:05 ...jest obrzydliwy , widac ze klamie jak sekretaez z pzpr Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Re: co taki cwaniaczek wie o tarczy... 01.07.08, 23:44 dyletant5 napisał: > ...jest obrzydliwy , widac ze klamie jak sekretaez z pzpr Na pewno więcej od dyletanta. _______________________________________________________________ W PiS-du z tą kaczą hołotą:) Odpowiedz Link Zgłoś
teraz.k.wy Re: co taki cwaniaczek wie o tarczy... 02.07.08, 00:46 Tragedią Tuska jest brak rozeznania wśrod ludzi.Kompletny dyletant psychologiczxny i logistyczny! załamał mnie po swoich 6 m-cach Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: tiny.pl/k6cx 01.07.08, 23:10 Dziwne ze akurat dziś wychodzi taka wiadomość w polskich mediach, kiedy Kaczyński pokazał czerwona kartkę traktatowi? Co za intrygi? Odpowiedz Link Zgłoś
honeyr PiS - do pilnej delegalizacji !___________________ 01.07.08, 23:09 Fakty, o których mówi Nowak, wołają nie tylko o pomstę do nieba, ale też o prokuratora wojskowego. Ta partia powinna być zdelegalizowana, bo szkodzi Polsce. PiS to gorliwa agentura hamburgerów i watykańcow, do tego za dopłatą (z kieszeni Polaków). Jeden troll knuje, wysyła tępą flądrę do USA ze zdradziecką wasalną misją, odstawia skandaliczne szopy w Gruzji i kompromituje Polskę w Unii, łamiąc przy tym prawo - w tym czasie drugi troll wygłasza endeckie katobrednie i faszystowskie odezwy. Ta szkodnicza działalność nie jest przypadkowa. Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Ciekaw jestem ile Kaczyński zapłacił Bushowi za 01.07.08, 23:10 wizytę na Helu? Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: a ile Tusk Merkelowej? Też jestem ciekaw 01.07.08, 23:39 No co Tusk Markelowej glupku, no co...? BUA HA HA H A H A HA H A H AH A H A H AH A H A HA H A H A H AH Odpowiedz Link Zgłoś
teraz.k.wy Re: a ile Tusk Merkelowej? Też jestem ciekaw 02.07.08, 00:51 macie kochani popie..ne w umysłach.tam nikt nie komu nie płaci tylko się ...spiera! Odpowiedz Link Zgłoś
realista1000 Re: a ile Tusk Merkelowej? Też jestem ciekaw 02.07.08, 00:59 spiera??? No chyba nie wierzysz, że Tusk sie spiera z Merkel? On co najwyżej ... przytakuje, przymilnie się uśmiecza, nastawia plecki na poklepki, rąsię wyciąga i ... fotoreporterów wypatruje. Ot, i cała prawda. Mówisz, że nikt tam nie płaci? Płaci - społeczeństwo Odpowiedz Link Zgłoś
teraz.k.wy Re: Ciekaw jestem ile Kaczyński zapłacił Bushowi 02.07.08, 00:49 BRRRRRrrrr! Odpowiedz Link Zgłoś
ember11 Re: POwcy cos za czesto przypaolaja... 01.07.08, 23:13 A do tego GWno wraz z Michnikiem, ktory swiadomie tolerowal szpicla Maleszke gra na "patriotycznej nucie". Po tych wszystkich obelgach wobec narodu polskiego, ktorych dopusciles sie Michnik na lamach szmatlawca na ktory znalazles pieniadze w blizej nie okreslonych okolicznosciach? Nagle dobro tego kraju ci takie bliskie hipokryto? Odpowiedz Link Zgłoś
frank.west Re: POwcy cos za czesto przypaolaja... 01.07.08, 23:29 ale ty lubisz to gówienko, cmokasz i siorbiesz je siedząc tu, czytając i komentując. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: POwcy cos za czesto przypaolaja... 02.07.08, 00:10 ember11 napisał: > A do tego GWno wraz z Michnikiem, ktory swiadomie tolerowal szpicla > Maleszke gra na "patriotycznej nucie". Po tych wszystkich obelgach > wobec narodu polskiego, ktorych dopusciles sie Michnik na lamach > szmatlawca na ktory znalazles pieniadze w blizej nie okreslonych > okolicznosciach? Nagle dobro tego kraju ci takie bliskie hipokryto? no popatrz no, a takie sIcerwa kaczynskie tolerowaly i nawet keriery polityczne zrobily se na "bolku" ...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD BUA HA HA H A H AH A H AH A H A H A H A HAH AHA H Odpowiedz Link Zgłoś
1stanczyk Toporna rusofobia Kaczynskich sklania mnie by 01.07.08, 23:15 wierzyc Nowakowi. Oni traktuja, jak niemala czesc rodakow, polityke zagraniczna nie jako walke o rynki zbytu i rynki surowcowe potrzebne do dynamicznego rozwoju gospodarczego ale jako lekarstwo na nasze schizofrenie wynikajace z przegranej glupota naszych przodkow, podobna to tej jaka reprezentuja Kaczynscy, przeszlosci. Swiat sie zmienia czego nie chcieli, albo nie mogli, bo byli za tepi, za glupi albo za pewni siebie albo wszystko na raz nasi przodkowie. I dzisiaj niemala czesc rodakow z naszym MSZ i Kaczynskimi wlacznie pozostaje "wierna" tej sarmackiej tradycji myslac pewnie ze wytycza wlasne kierunki. A to sa stale te same oparte na skrzywionym przez naszych historykow zwierciadle pomioty przegranej swietnosci. Skrajne polityczne wstecznictwo jakie reprezentuja Kaczynscy w odniesieniu do obecnych nie tyle obowiazujacych co przynoszacych krajowi korzysci standardow, a ktore laczy ich z Rydzykiem, jesli go nie zmienia, moze byc determinujace w przyszlych wuborach. O wasalstwie Prezydenta Kwasniewskiego wobec Amerykanow wspominac nie warto bo bylo wyuczona jeszcze w PRL-u postawa pzpr-owskich karierowiczow jakim byl Prezydent Kwasniewski wobec moskiewskich mocodawcow. Forma i tresc pozostala ta sama. Zmienil tylko "adresata". Nowak: Rząd PiS był gotów zapłacić za wybudowan.. Odpowiedz Link Zgłoś
realista1000 ruso- i germanofilia Tuska skłaniają mnie do tego, 01.07.08, 23:22 by nie wierzyć i Nowakowi, i Tuskowi, i PO Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: ruso- i germanofilia Tuska skłaniają mnie do 01.07.08, 23:42 realista1000 napisała: > by nie wierzyć i Nowakowi, i Tuskowi, i PO Gdybys ty jeszcze glupku mial cokolwiek do powiedzenia...:DDDDDDDDDDDD BUA HA HA H AH A H AH A H A HA H A H AH A H A HAH A Odpowiedz Link Zgłoś
realista1000 Re: ruso- i germanofilia Tuska skłaniają mnie do 02.07.08, 00:21 > realista1000 napisała: > > > by nie wierzyć i Nowakowi, i Tuskowi, i PO kralik111 napisał: > Gdybys ty jeszcze glupku mial cokolwiek do powiedzenia...:DDDDDDDDDDDD > BUA HA HA H AH A H AH A H A HA H A H AH A H A HAH A a to ty się z tym pisaniem wysiliłeś - rżysz jak idiota. Acha, I nie przezywaj mnie, bo wiesz kogo przelecę raz jeszcze, a ona to lubi, oj lubi! Odpowiedz Link Zgłoś
crichton1 Re: ruso- i germanofilia Tuska skłaniają mnie do 02.07.08, 00:51 Mój Boże, jakie dno. Odpowiedz Link Zgłoś
realista1000 Re: ruso- i germanofilia Tuska skłaniają mnie do 02.07.08, 01:02 zagalopowałem się, fakt. Do błędu trzeba umieć się przyznać. Przepraszam. A wszystko dlatego, że kralik o każdym, kto ma inne zdanie pisze: głupku i matole. Odpowiedz Link Zgłoś